politika

Trump … nechtějí zničit mě, ale nás

Šéf Bílého domu znovu ohlásil podvody v prezidentských volbách, jejichž výsledky neuznává.

Prezident Donald Trump oslovil Američany „nejdůležitějším projevem, který kdy pronesl“.

Ve svém 45minutovém projevu znovu uvedl, že nepřijme svou porážku v prezidentských volbách a bude hájit integritu hlasování, a zopakoval všechny důkazy o podvodu v prezidentských volbách a uvedl, že jediným způsobem, jak zjistit pravdu, je úplná kontrola obálek, kterými přišly poštovní lístky ve sporných státech.

To je to nejmenší, co můžeme pro naši demokracii udělat, řekl prezident.
 

A dál:

Pokud nyní neodstraníme obrovské a hrozné volební podvody, nebudeme již mít zemi. Proto se silnou podporou našich občanů obnovíme integritu volebního systému a důvěryhodnost našeho vládního systému.

Musí být umožněno pokračovat v ústavním procesu. Budeme hájit integritu hlasování tím, že zajistíme, aby se počítalo každé legitimní hlasování a aby se nezapočítávalo žádné nelegální hlasování, uvedl Trump.

Tvrdí, že hlasovací automaty údajně měnily hlasy a počítaly je pro Bidena.

Proto ve váhavých státech byly spočítány „miliony“ nelegálních hlasů a sčítání muselo být zastaveno ve volební noci před započítáním poštovních lístků.

Nyní je veškeré úsilí Trumpa zaměřeno na zajištění toho, aby „Američané mohli věřit v tyto volby a ve všechny budoucí volby“.

“Tyto volby se staly velkým podvodem, který se nikdy předtím nestal. Pozorovatelům nebylo dovoleno sledovat volby, je to nezákonné. Volby byly zmanipulované, každý o tom ví. Mnoho médií a dokonce i soudy vědí, kdo volby vyhrál, ale odmítají připustit, že máme pravdu. Nakonec jsem ochoten přijmout jakékoli přesné výsledky. Doufám, že i Biden. Existují desítky tisíc hlasů, které mohou změnit hlasování státu.

Někteří říkají, že je to ohromující, ale je příliš pozdě na změnu volebních výsledků. Samozřejmě trvá hodně času určit a potvrdit vítěze. Nenechte ostatní, aby vám ukradli vaše volby. Mnoho Američanů bude šokováno, že žádný stát před hlasováním nekontroluje občanství. To je národní ostuda! To vše není jen o mé kampani, i když to má více společného s tím, kdo bude příštím prezidentem. Je to všechno o obnovení víry a důvěry v naše volby,“ řekl prezident.

Video: Prohlášení Donalda J. Trumpa, prezidenta Spojených států. (46 min. v AJ)

Přepis celého projevu v RJ zde:
https://riafan.ru/1346911-eksklyuziv-pervaya-publikaciya-na-russkom-yazyke-polnoi-rechi-trampa-ob-ukradennykh-vyborakh

https://bit.ly/3g9f4bu

sdílet na