politika

Ripost laïque: Dnešní Rusové jsou Židé včerejška!

Dnešní Rusové jsou včerejší Židé!

Ruská vojenská intervence proti NATO na Ukrajině rozpoutala skutečný „hon“ na Rusy, ruskou kulturu a dokonce i ruské náboženství. Tím se dostáváme přímo do 40. let 20. století, kdy Hitler a jeho tajné služby (SA) pronásledovali všechno židovské. Dnes jsou v roli Židů Rusové.

Ruská kultura byla vyhnána ze západních zemí, to je fakt. Divadelní a hudební představení jsou zrušena. Některé vysoké školy v Německu zrušily výuku ruského jazyka. V Paříži a Londýně byly zrušeny výstavy ruských umělců. Ruští sportovci mají zakázáno účastnit se soutěží.

Náboženství? Začalo to před pár dny na Ukrajině. Tajná služba vnikla do ruských pravoslavných kostelů a přerušila bohoslužby. Prohlídky, zabavení liturgických příruček, zatýkání věřících a duchovních.

A hon na Rusy se prostě provádí v televizních pořadech, kde například pseudo-ex-agent FSB celé hodiny drží plivátko, asistují mu 2 nebo 3 ukrajinské děvky a prohlašují, že je třeba nás zničit, vymýtit, že nás nechají zmizet, atd. atd. To má důsledky i v malých francouzských městech: francouzsko-ruský pár, který žil 16 let ve Francii a vlastnil restauraci na jihu Francie, musel po útocích, urážkách, výhrůžkách a násilí, samozřejmě bez zásahu místního četnictva, zavřít svůj podnik. A stačí se podívat na Telegram, abyste viděli, že to expanduje po celé Evropě. Nemluvě o každodenní šikaně Rusů, jako je rušení jejich bankovních účtů (a to nemluvím o oligarších, ale o běžných občanech legálně žijících v Evropě).

Nejenom v Německu, ale i ve Francii byli od roku 1940 Židé pronásledováni stejným způsobem, zatýkáni a poté deportováni. Dnes jsme ještě nedospěli do fáze zatýkání, ale nebude to trvat dlouho vzhledem k hysterii, která se zmocňuje země, jejíž obyvatelstvo je totálně ochromeno televizní propagandou. Dá se očekávat, že zítra obyčejný občan napadne náhodného Rusa, „protože je Rus“. To se přidá k útokům “Alláhu akbar”!

Tento hon na Rusy je přímo podněcován nebo dokonce podporován lídry, kteří ve svých projevech chladně prohlašují, že budou znovu a znovu dodávat zbraně Ukrajině. I hloupý kretén chápe, že se to dělá za účelem zabíjení Rusů, a pak si může myslet, že má poslání i on: zabíjet Rusy, stejně jako v nacistickém Německu obyčejní občané pořádali hony na Židy.

Je třeba říci, že když vidíme, jak se bývalí nacisté zodpovědní za miliony mrtvých dokázali v tichosti začlenit do západních struktur, je současná situace pochopitelná o něco lépe! Je to snad něco jiného než touha po pomstě ze strany těch, které naše armáda roztrhala na kusy?

Biden, stejně jako ti, kteří ve skutečnosti řídí Ameriku, mají k Rusům prvotní nenávist. Reagan měl tu drzost to přiznat, jeho nástupci jsou příliš zbabělí, aby to řekli, ale neúnavně pracují na tom, aby nás zotročili a vymýtili, a dirigenti Washingtonu mají loutky, které se propůjčují všem jeho manipulacím.

Včerejší prohlášení Macrona „Nemám nic proti Rusku a respektuji Rusy“ je třeba brát tak, jak to je: plivnutí do tváře, když tenhle spratek dodává zbraně a střelivo, které bombarduje naše občany na Donbasu!

Ze svých osobních, ale i oficiálních kontaktů vím, že ruské komunity v západních zemích se organizují a připravují na jakoukoli eventualitu, protože pokud Židé za Velké vlastenecké války byli mírnou komunitou a byli zmasakrováni, nechť ti, kteří od Washingtonu po Paříž sní o našem vymýcení si nedělají iluze: nemáme ve zvyku nechat po nás šlapat, natož napadat! Nejenže se tomu postavíme a nedovolíme, aby se nám to stalo, ale ukážeme vám, co stojí útok na nás. Nečekejte žádné slitování ani soucit: budete zničeni od prvního do posledního a vašim vůdcům zůstane jenom zbraň zbabělců, opustí bojiště jako Hitler ve svém berlínském bunkru.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

Boris Gennadevič Karpov
https://ripostelaique.com/les-russes-aujourdhui-sont-les-juifs-dhier.html

sdílet na

79 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
P.A.Semi
8. 12. 2022 04:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, Rusofobie je Anti-Semitismus dneška, jen je mnohem nespravedlivější…

Ale – to je pěkné, že najdou pár bývalých Nacistů ve významnýh funkcích po válce, ale jaksi přehlíží, že ta dnešní Rusofobie je organizována vládami, ovládanými Židovskými bankéři z WallStreet a London City, a především jejich Médii, kterými ovládají Západní společnost, její vlády i její občany…

A obvykle čím Židovštější Médium, tím fanatičtější Rusofobie, která slouží především na Lživé přesměrování Nenávisti oloupených a hubených obyvatel Západu po Covidu a pokusu o Vaxxinační Genocidu, aby se neptali, jako tehdy statečný Francouzský ex-generál: Qui ?! (protože ptát se “Kdo?” v souvislosti s Covidem a s ovládáním Médií je prý Anti-Semitismus…? Inu, protože Pravda leckomu vadí, i když je nevyslovená…)

Misdirection” se tomu říká, vedle mnoha jiných případů i to převedení pozornosti a hněvu Západu na Rusy…

πα½

Jaris
8. 12. 2022 07:47
Odpovědět  P.A.Semi

Zajimave prirovnani. Jenze mezi obema skupinami je podstatny rozdil. Zid kamkoliv prisel, zacal skodit spolecnosti lichvou, falesnym obchodem, podvracenim autority statu atd. Nikdy se nezajimal o spolecne blaho obyvatelstva a parazitoval na praci gojimu ve svuj prospech. Je to proste takova jejich zidovska charakteristika. Cas od casu vsak cise pretekla a na zidy, kterym narostl hrebinek, se poradaly pogromy, popripadea byli z hostitelskych zemi vyhosteni. Stalo se tak vice nez stokrat! Jenze vyhod zida dverma ci oknem, kominem se vrati zpet.
Zid za svou ne prilis impozantni historii na tyhle ustrky nezapomina a zije pomstou. Tu prenasi z generace na generaci az dosahne, co si umanul.

pokracovani

Jaris
8. 12. 2022 07:55
Odpovědět  Jaris

Mezinarodni zid se po staleti snazil podmanit a zotrocit si Rusko. Pokazde ty jejich snahy k jejich zlosti ztroskotaly. Tak se Rusku proste snazi takovymto zpusobem pomstit ocernit RF svetovymi zidovskymi medii. Zid je nesmirne houzevnaty a bude neustale usilovat o to, aby Rusko srazil na kolena,mit nad nim neomezenou moc a mohl konecne drancovat jejich nerostne bohatstvi.

Rus je v podstate poklidny mirumilovny clovek, co se snazi s kazdym vyjit po dobrem.
Konfliktu se zucastni pouze tehdy pokud mu hrozi ztrata existence a nebo je pozadan o pomoc. Jsem presvedcena, ze stoji vzdy na spravne strane, at uz slo o Syrii, Donbas ci Lugansko.

Rapa
8. 12. 2022 10:20
Odpovědět  Jaris

Ale zapoměl jste na ž. smetánku,jejich oligarchy,včetně jejich bankéřů,lévitů i soudců.Právě tyto jejich špičky podporovaly obě válčící strany a neštítily se likvidovat kvůli bohatství a ziskům i své vlastní.Zapomíná se na to a nesmí se o tom mluvit. Ž proti ž. a výsledkem byl i holokaust.

Pavel K
9. 12. 2022 06:52
Odpovědět  Rapa

👍 👍 👍 👍 👍
A od konce II WW to celému světu mlátí o hubu a ohání se tím. Ale že padlo (zemřelo) XX milionů Slovanů, to jako by skoro nebyla pravda. A svět jim to žere. No svět, lidi co do toho nevidí jak tomu bylo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
8. 12. 2022 09:04
Odpovědět  P.A.Semi

Je to pořád stejné, metody mají stejné, oblbování vovcí jede stejně. I ty policejní razie a “soudní” vykonstruované případy jsou pořád stejné. Jako ta okamžitě profláknutá policejní razie ve skopčácku – je to neuvěřitelné, jak je to pořád stejné. A je jedno jestli je zrovna rusofobie, spdfobie či něco jiného. Německo: Tahle „akce“ se dala očekávat. Němčouři začínají být na.raní, tak je třeba je zavčasu odradit od nějakých akcí proti těm šmejdům, co tam vládnou. A nejlíp vykonstruovaným policejním humbukem -kde bude jako v protivládní -nejlépe ji pojmenovat: teroristické- akci zastoupen 1 „šlechtic“ + 1 člen AfD + 1 bílý německý terorista, nejlépe otec od rodiny, pracující celý život+ 1 “rus” z CIA. Mééédia to rozmáznou, ty chudáky odsoudí nejlépe na 20 let, no a ostatním vovcím přejdou choutky vyhazovat ty šmejdy od koryt. Tohle moooc dobře známe. Šmejdi mají své osvědčené postupy, furt dokola.

Rapa
8. 12. 2022 10:44
Odpovědět  Helena

Přesně tak,protože to tak dělali a neustále tyto metody zdokonalovali po dobu současných 5.000 let,až po dnešek,dost dlouhá doba nato,aby své postupy zdokonalovali a neustále je opakovali.A opakují a vylepšují zbraněmi,covidismem,sliby,lhaním,infiltrací,špinavým obchodem,penězi a dluhy. Celkový planetární dluh se odhaduje zhruba na 300 Bilionů dolarů. Kdopak je takasi ,,Majitelem těchto dluhů ? ” Jen 17 rodin,nebo nějakých 40 oligarchů ? Ať tak či tak,jedná se o směšně malou skupinu,která si už dokonce říká o sobě ,že jsou ,,bohové” na Zemi ( viz satanista Schwab) a vůbec se netají novým,celosvětovým holokaustem a koncentrákem pro zbytek poddaných,biorobotů a ovcí.

Pavel K
9. 12. 2022 06:55
Odpovědět  Rapa

👍 👍 👍 👍 👍

Alfred
8. 12. 2022 11:20
Odpovědět  P.A.Semi

A obvykle čím Židovštější Médium,….” To lze vidět na tzv. ČT, která tou rusofobií a válečným štvaním, manipulací a lhaním porušuje snad všechny možné zákony zavedené jejich soukmenovci, o “předsudečné nenávisti, rasismu, apod.” I to, koho si tam pořád zvou je do očí bijící (Votápek, Kolář, Šír a podobná protičeská a protiruská esa). O řeporysjském praseti je škoda mluvit. To je jenom ubohý sajan, stejně jako ti různí Hřibové.

V celém tom současném tažení proti Rusku jde o vyvrcholení tisícileté války Chazarů proti Rusku (ovládající dnes zcela zámořský kaganát a jeho kolonie) s cílem pokořit je, ovládnout je a rozkrást do mrtě, kterou vedou od doby, kdy je vykopal z území mezi Kaspickým a Černým mořem kníže Svjatoslav pro jejich křiváctví, podlost a krutost.

Pavel K
9. 12. 2022 06:57
Odpovědět  Alfred

👍 👍 👍 👍

M.Š.
8. 12. 2022 13:34
Odpovědět  P.A.Semi

Postihnout válečné zločince po válce lze jen v omezené míře,páč to emerikánci nedopustí.Emerikánci jsou velice pragmatičtí a pro ně je výhodné,když na někoho něco “mají nebo o něm něco vědí”,zvláště pokud jej potřebují,aby jej mohli vydírat,když by bylo potřeba.Podobné se stalo v českomorácku při privatizaci majetku bývalého Československa……..bývali,co byli u komunistů,přešli lehce k majetkům,páč se překabátili a stali se z nich demokraté a demokraté,co byli dříve u komunistů a v rámci konkurenčního boje v r.1968 byli odejiti,toho využili,protože není nic lepšího,než mít vrabce v hrsti,tedy bolševika demokrata,co byl u komunistů.Takže o tom je celý potentovaný příběh o slavné revoluci…..a tak si tu žijeme do zblbnutí.

jiří
8. 12. 2022 14:09
Odpovědět  P.A.Semi
Gales
9. 12. 2022 09:33
Odpovědět  P.A.Semi

Dnešní Rusové jsou Židé včerejška! A dnešní evropští politici jsou fašisté včerejška.

Aleš
8. 12. 2022 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, EU je hnědá až na půdu. U nás stačí ti různí nackove jako Kolář, Reporyjec, apod.

unor 2022
8. 12. 2022 08:26
Odpovědět  Aleš

Hlavne si neplest hnedou
s neschopnosti lidsky, hodnotne a smysluplne se uplatnit v lidske spolecnosti.
Jsou to jen nymandi chytajici se lana hozeneho skutecnymi hnedymi darebaky
ukrytymi za paravanem.

Pavel K
9. 12. 2022 07:03
Odpovědět  unor 2022

👍 👍 👍 👍
Včera jsem to někde napsal, že jich tolik zase není a nevidím důvod proč se jich bojíme. I na rádiu SR včera volali lidi, že mají ty ukáčka na Libavě kvůli našim možným nepokojům. Okamůra s Kapalem říkali to snad ne, asi museli.

unor 2022
8. 12. 2022 08:31
Odpovědět  Aleš

Treba reporyjec je, no proc to nerici, jen ubozak.

Pavel K
8. 12. 2022 09:26
Odpovědět  unor 2022

Samozřejmě,jedná se řádově o několik desítek max. do 200 zmetků, kteří kdyby se eliminovali do pracovních táborů, tak by země jen prosperovala. Takový ti ratlíci, kteří poškěkávající na diskuzích by stáhli ocásek a to hodně rychle. A tohohle se většina bojí, neskutečné.

Gene
8. 12. 2022 13:33
Odpovědět  Pavel K

Ti zmetci by dokazali houby, pokud by nemeli svoje prisluhovace a tech je velike procento.

Pavel K
8. 12. 2022 18:23
Odpovědět  Gene

Tož příteli si musíme, tedy měli bychom si už konečně vybrat. Buď plakat na netu, nebo urrraááááá. Já nevím jak vy, mě tenhle kočkopes deptá a už dost. Záčínám přemýšlet jestli není lepší vypnout PC a nechat se unášet osudem, jako spousta okolo mě.

Boomer
8. 12. 2022 19:12
Odpovědět  Pavel K

..osudem jsme tak jako tak unášeni všichni bez rozdílu. Ale je dobré mít něco v talonu, nějakou železnou rezervu, kdyby se naskytla možnost..

Pavel K
8. 12. 2022 20:04
Odpovědět  Boomer

Už jsem to tu mockrát napsal. Proč a k čemu, dříve či později o to stejně přijdu. Nebo bych musel být jedině zařízen jako Stalone v tom jeho posledním úsměvném filmu, jak tam dostal všech cca 50 mužů gangu. Dobrá komedie. Ale těch Zoombíků bude daleko více než padesát. Jak říká jeden můj známý, o týden dřív, nebo o týden dýl, vždyť je to jedno.

Boomer
8. 12. 2022 22:45
Odpovědět  Pavel K

..inu, já z dětství pamatuju, že v každém slušném baráku muselo “něco ležet za trámem”..

Pavel K
9. 12. 2022 07:16
Odpovědět  Boomer

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Tak jste si s tím pohrál a vrátil zpět. Toť vše.
A teď prozraďte jak dlouho byste vydržel v obléhání velmi početnou hordou zoombíků, kteří cítí, že je vevnitř co žrát a vypít. Vy máte Silvestra asi každý den. Musím vám to napsat srozumětelněji, byste mě zase vyzíval na steč, myslím toho akčního Stalone. 🙋‍♂️

Administrátor
P.A.Semi
8. 12. 2022 21:57
Odpovědět  Aleš

Inu, Řeporyjec se chlubí tím, že je Žid, a o Fialovi se ve Wikipedii také chlubí částí jeho Židovských předků, kteří trpěli za Holokaustu…

A dobrá ukázka pokrytectví je, když RT vydá celkem zajímavý článek o tom, jak Soros ovládá Média, prý cca 253 různých Médií, a má nad Médii a “fakt-checking” lháři ohromnou moc, tak tam při tom dvakrát tam zmíní, že je “Hungarian-born” (narozený v Maďarsku), ale zato ani jednou tam nezmíní to, co je především u Sorose Schwarze určující, že je Jewish

πα½

Markýza
8. 12. 2022 09:17
Ohodnotit příspěvek :
     

No. Tak se Evropě konečně povedlo pořádně nasrat medevěda……………kam se schováš, Evropo? Do řeky se neschováš – medvěd skvěle plave. Na strom nevylezeš – medvěd skvěle leze.

Boomer
8. 12. 2022 14:01
Odpovědět  Markýza

.. naštěstí medvěd není přísně teritoriálním predátorem.
Horší je to u psů, mého miláčka coby 9 měsíčního juniora napadli dva místní psi, uprchlí ze dvora majitelky. S vypětím sil a za mojí pomoci se ubránil, vyhojil si rány a přijal opatření.. na každé vycházce pečlivě obnovuje svoje značky a běda psovi, který by se mu v jeho teritoriu připletl do cesty. Malí mu nevadí, pokud se chovají podřízeně a včas vycouvají, ovšem velcí mají smůlu v každém případě. Ona totiž jednou tolerovaná výjimka hrozí stát se pravidlem a to nelze v žádném případě dopustit..

P.S.
..zatím se mi podařilo všechny jeho psí pranice včas ukončit rázným povelem PUSŤ !!, ještě než se mohly změnit ve psí zabíjačku.

Markýza
8. 12. 2022 14:15
Odpovědět  Boomer

:-)) My na naše vlky temně zavrčíme “Dost!” Případně – okamžitě dost!! Ony ty vlčí rvačky jsou hodně divoký. Třeba zasáhnouti včas, ano.
Njn – medvěd není přísně teritoriální, to máte pravdu, zato potřebuje velký prostor a běda tomu, kdo by mu chtěl ubírat. Třeba být k medvědu zdvořilý a opatrný.
Ale nějaké zasahování včas už všichni prošvihli.

Boomer
8. 12. 2022 17:03
Odpovědět  Markýza

..no, já v nouzi nejvyšší používám mírný předklon s rukama v bok a přes zuby cedím Kuůůůwa Jasánek!!!
Ano, a to prošvihnutí posledního vlaku mě mrzí obzvláště, nemuselo k tomu vůbec dojít. Když tak dumám nad platností principu idioti volí zase jenom idioty, marně pátrám odkud se berou jedni i druzí v takových počtech.

Zmatený
9. 12. 2022 09:39
Odpovědět  Boomer

Občas mám pocit, že je tady někde někdo klonuje…

Albi
8. 12. 2022 17:27
Odpovědět  Markýza

A medvěd asi neposlechne povel “Pusť”, že? A dobře dělá.

Markýza
8. 12. 2022 20:28
Odpovědět  Albi

:-))) Ne, ani “dost!” Mně se velmi osvědčila na rozzuřená zvířata obyčejná, prostá zdvořilost a omluva. Ve smyslu “odpusť, matičko, že ti ta koza honí děti, odpusť, už jdeme, už pádíme pryč.” Provázeno příslušnou gestikulací, samozřejmě. Fantasticky to funguje.
Ale obávám se, že ve světě anglosaském bych s takovou věru neuspěla……..

Gales
8. 12. 2022 10:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Je jim to prd platný.Na rozdíl od žida má Rus zbraně a umí se bránit.

Pavel z Moravy
8. 12. 2022 11:06
Odpovědět  Gales

Že může evropský kontinent skončit v takovém marasmu a degeneraci nemůže normální jedinec snad ani vstřebat. Na druhé straně, když může pár zdegenerovaných grázlů dokázat ovlivnit mínění milionů občanů, kteří jim jejich propagandu žerou, není ta dříve vychvalovaná kultura Evropy vůbec dobrá. Jasně se zde ukazuje co provedlo školství s dušemi mladých lidí. Stav západní společnosti dneška – velmi těžko léčitelná agónie debility a degenerace. Já si myslím, že naše generace vyléčení z tohoto moru již nezažijí. A kdo ví, jestli k vyléčení kdy dojde. Podle Tytlerova kruhu by mělo brzy dojít opět k tomu, že nastane nové údobí otroctví, teď asi forma těch digitálních koncentráků. Mám pocit, že většina mladých to přijme, protože oni jsou k takovému systému soustavně vedeni. Šestý smysl a pud sebezáchovy u nich nefunguje. A teď sobecky řeknu, jak to jinak nemám rád, že jsem spokojen, že jsem již tak stár a toto se již bude odehrávat mimo moji existenci. Chápu ale, že vy šedesátníci se ještě máte čeho obávat.

Markýza
8. 12. 2022 11:55
Odpovědět  Pavel z Moravy

Stačí navštívit muzeum v Iraklionu – tam uvidíte na vlastní oko, jak snadno, rychle a kam až může civilizace padnout. Patrně je to dobře, aby bylo možno nabrat nový směr.

katango
8. 12. 2022 14:47
Odpovědět  Markýza

Byla jsem tam. Nejvíc mne ale dojal disk z Faestu, myslela jsem, že bude o dost větší. Ale to Morosiniho fontána taky.

Markýza
8. 12. 2022 15:18
Odpovědět  katango

Tak možná víte, co myslím? Krétskou keramiku před katastrofou a po ní. To fascinovalo mě.

Pavel K
8. 12. 2022 13:35
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak ti děkuji, ale já to vykompenzuji, že jsem tedy mladší ale na šrot. Ale jak píšeš, taky to nemám moc rád ale nutí nás k tomu abych si pohrával s myšlenkou jestli by nebylo prospěšnější, aby ta Mrtvá ruka zaúřadovala. Až se to tu vyčistí bude tu třeba jiná forma života a basta. Čo s takým materiálom tuna hentým vytrtkaným.

Gene
8. 12. 2022 13:38
Odpovědět  Pavel z Moravy

Dokonce jim to bude vyhovovat. Zadne starosti, nejaka ta podpora, zivot pekne nalajnovany. O co vic budou degenerovani, o to vic budou z jejich pohledu stastnejsi. Tady se nekteri dokonce tesi az budou mit nejaky ten chip v sobe.

Pavel z Moravy
8. 12. 2022 10:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Nu přátelé, abychom za chvíli nemuseli do RUSKA utíkat i my, nezfanatizovaní a normální občané naší vlasti. Však víte co řekl Feynmann- když pronásledovali komunisty, mlčel jsem, když soc.demáky, mlčel jsem, když odboráře, mlčel jsem a když si přišli pro mne, nebyl nikdo, kdo by se mne zastal. Já tedy s manželkou na rozdíl ode všech rusobijců přeji ruskému národu a jeho lidu vše nejlepší a mnoho úspěchů v jejich žití. A ještě jednou díky za osvobození od fašistů, protože jsme se mohli narodit. Jelikož jsem milovník kultury a obzvláště literatury, považuji si za čest přečíst ta nádherná díla ruských klasiků a tak lépe poznat váš národ. Západ má a měl také skvělé spisovatele, mezi jinými Balzac, Hugo, Feuchtwanger, Simmel, Remarque, Mann a já pochybuji, že by kupříkladu váš národ dokázal zneuctít tyto ikony literatury. Toto dělají pouze nenávistníci a absolutně zlí lidé. Fašismus prostě nebyl vymýcen a na západě přežil. A všichni ti skvělí spisovatelé, které jsem jmenoval a další by dnes znovu museli opustit Evropu. Znovu se opakuje, to co tu již bylo. Je to tragédie lidství.

Albi
8. 12. 2022 17:41
Odpovědět  Pavel z Moravy

Náš národ se už bohužel těmi nenávistníky a absolutně zlými lidmi stává
Stačí se jen letmo (víc by asi málkodo dal) podívat na diskuze seznamovské žumpy, je-li tématem ubohá napadená Ukrajina. Dlouho jsem si myslela, že je to nějaká stabilní bezvýznamná skupina, která se tam schází, aby byla aspoň virtuílně “mazi svými”, ale zdá se – aspoň podle jmen – že jich přibývá, místo aby si uvědomovali, že situace není taková, jak ji média líčí.

Editor
8. 12. 2022 22:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

To nebyl Feynmann, byl to Martin Niemöller, protestantský německý teolog.

Administrátor
P.A.Semi
8. 12. 2022 22:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já bych to zejména vzhledem k dnešní době zjednodušil:

Nejdřív přišli pro Varující Hlasy, ale byl jsem zticha a tak mi to nevadilo. Ale pak nás neměl kdo varovat, když si přišli pro všechny ostatní…

Pokud neslyšíte žádné nesouhlasící hlasy – jako třeba za Covidu z Médií, tak to znamená, že je někdo umlčel a zcenzuroval, protože vás chce podvést a poškodit… Především tehdy byste měli zpozornět a stát se Varujícími Hlasy sami…

πα½

Rapa
8. 12. 2022 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsme velmi,velmi blízko sebezničení. Západ už naviguje drony pomocí UK křoví dál, do hloubky ruského ůzemí.Rusové takticky hovoří o tom,že současný konflikt se prodlouží možná až na roky. Na roky? Ne.V dnešní době nikoli,jde i o čas,vše se musí vyřešit rychleji. Taky se zcela opomíjí velké ,,Přírodní celoplanetární změny”,které sílí a přichází. Planetární Tera změny.Evropa je evidentně nemilosrdně likvidována ekonomicky,covidismem strachem i válkou na uk skrze usa.Dokazuje to i likvidace podmořských plynovodů. Jediná naděje a záchrana pro Evropu je začít spolupracovat s Ruskem.Ukončení války a spolupráce,jedině to zachrání Evropu. Protože Důvěra v západ a Důvěra v USA se vytrácí a zcela se vytratila po likvidaci plynovodů.

Helena
8. 12. 2022 12:05
Odpovědět  Rapa

Všude, kde dopadaly na zemský povrch bomby, otřesy způsobily zemětřesení. Zažili jsme ho kdysi v býv. Jugoslávii, když tam skončila válka. Místní říkali, že Země vrací tu energii z bombardování, že ta energie z bomb dává vzniknout zemětřesení. A fakt je ten, že opravdu, kde amíci válčili a házeli bomby na zem, bylo pak zemětřesení. Škoda, že zemský zlom nevede z ukr. až pod amíky.

zuza
8. 12. 2022 12:51
Odpovědět  Helena

ja som si všimla, že v poslednej dobe sú zemetrasenia a iné prírodné katastrofy nápadne často v tých krajinách, ktoré neposlúchajú hnUSAkov. Pravda, musia tam byť aj prírodné dispozície. Takže asi samozvaní páni sveta sa naučili používať HAARP a geofyzikálne zbrane. Kalifornia leží na zlome, ktorý je miestami viditeľný už voľným okom a tí kreténi na ňom dokonca postavili atómovú elektráreň. Len škoda, že si tie katastrofy od_erú aj mexikánci

Markýza
8. 12. 2022 14:17
Odpovědět  Helena

To jsem sice nikdy neslyšela, ale zní to logicky. Ta energie se někudy musí prodrat a případně rozplynout.

Jan
8. 12. 2022 11:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Vynikajici clanek!
Nacisticti smejdi v cele Evropy v plne krase… Zhodnoceni rusofobnich utoku a ponizovani Ruska a Rusu je i v tomto clanku neuplne. Nemate potuchy, jakou cilenou protiruskou prolhanou a podlou propagandu zapad rozpoutal! Znam jazyky a sleduji ty jejich odporne lzi a podlosti uz leta.

Rusove si zaslouzi za svou statecnost, skoro sami celit totalnim sankcim a izolaci zapadem to nejvyssi moralni vyznamenani! Nemluvim o metalech, ty dostavaji i smejdi.

Pijack
8. 12. 2022 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes uvedu jen jeden názorný úkaz debility – tím je vyloučení sportovců Ruska ze soutěží MOV a ostatních lokajů USA. CO JE SPORT? Je to náhražka boje, tedy válek, kde umírají lidé. Tak se stalo, že sport nahrazuje krvavé bitvy a utrpení a proto soupeři spolu “válčí” na trávníku, na ledě či atletických drahách. Jsou si všichni soupeřem. Opakuji – SOUPEŘEM. Od toho je sport podle olympijských regulí bla bla bla… A najednou přispěchá nějaký pitomec z USA a chce tuto myšlenku zadusit. Správné by bylo soupeřit s Ruskými sportovci (protože reprezentují Rusko) jako se soupeřem v ringu. Ti hodní sportovci proti těm zlým 🙂 Proto je sport a zasahuje i do politiky a vyspělé země to pojaly jako ekvivalent války !!! Takže pokud chce ten zdegenerovaný anglosaský svět válčit, má správně ponechat svého soupeře v ringu, tedy soupeřit s Ruskem na otevřeném sportovišti. Ale vykládejte do debilovi ze západu. Jsou to v podstatě zbabělci. Chtějí vyhrávat, ale boje na sportovišti se vyhýbají. Záminky známe nejen ze sportu, ale i z ekonomiky dneška.

Markýza
8. 12. 2022 11:59
Odpovědět  Pijack

Ježiš, tohle mě taky rozzuřilo – tahat politiku do sportu. Mně sport nezajímá a je mi srdečně fuk, ale přesně jak říkáte, lepší střílet balonem, než kulometem.
Jenže politika se cpe do sportu už poměrně dlouho….teď se znechucením čekám, kdy se začne cpát i do vaření/jídla a do hudby a tance, což jsou další takové ostrůvky, na kterých se lidi sejdou.

Jan
8. 12. 2022 13:42
Odpovědět  Pijack

Sport znicili nejprve akceptovanim profesionalu a odmen sportovcum a druhou ranu mu dali jeho zpolitizovanim.
Sport nesmi byt nahrazkou pro valky, kde souperi se nenavidi a nadavaji si. I fandove a jejich dute hlavy v tom jedou jeste vic. Kdo neskace, neni Cech! Zapadni sportovci jako norsti bezci na lyzich legalne berou drogy (pry maji astma). Videl jste astmatika behat zavodne? Ne, to je dvoji metr – Carl Lewis a jemu podobni fetuji, Rusove nesmeji a kdyz je chytnou, delaji z toho propagandu, drama. Letity zakaz startu pro vsechny ze zeme. Proti sportovcum pracuje cas, vrcholny vykon je mozno podat jenom do urciteho veku. Nici jim karieru, ponizuji je zakazy startu, bilou vlajkou namisto statni, hranim pisnicky namisto hymny! Satansky zapad se ani zde nezapre. Je to fasismus, segregace a teror.
Co mohou sportovci za to co se deje? Idioti jako Bach je vylucuji, ponizuji.
Jedina odpomoc je, s Cinany a ostatnimi v BRICS usporadat vlastni souteze atletu, slovo Olympiada vyskrtnout, protoze zpolitizovana zapoleni nemaji s myslenkou reckych her nic spolecneho!

Pijack
8. 12. 2022 13:52
Odpovědět  Jan

Sport nesmi byt nahrazkou pro valky”?… Takhle jsem to nemyslel. Právě sport dokáže války eliminovat v tom, že netřeba soupeřit na frontě, když to jde na hřišti. Rozumíme si? Lidstvo od jakživa proti sobě válčí a myšlenka Coubertena vyznívá v tom, že nemusí být oběti a tragédie válek, když stačí své ego ukájet v boji se soupeřem na hřišti. Z tohoto pohledu je vyloučení Ruska ze soutěží v protikladu této ideologie. Zjevně tupé hlavy v USA nepochopil z této myšlenky ani ň. Právě boj na hřišti proti Rusku by dnes měl mnohem větší význam, než cenzura, vylučování, nenávist a pod… Prostě dementi v MOV, USA, OSN… zase dělají něco opačně než by měli. Ostatně si protiřečí.

Jan
8. 12. 2022 11:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina posila drony sovetske vyroby bombardovat uzemi Ruska! Kdo by si to pomyslel?To jsou dusledky zavahani Ruska 2014. Ono ale nebylo jeste pripravene na totalni sankce a izolaci, ztratilo by mozna i svou statnost.
Ted uspesne vzdoruje, ma co jist a doma v teple se Rusove chechtaji zastropovani cen energii. Vidi i ty demaskovane nacky v EU.
juifsrusses.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=88NnOCSnwEQ

Autor
9. 12. 2022 08:50
Odpovědět  Jan

MNě fascinuje, jak jsou drony novinka všude kam se podíváme a pak se zjistí, že to sověti vyráběli už dávno … 🙂 🙂 🙂 🙂

1491195310-2244936954a.jpg
jiří
8. 12. 2022 11:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Mimo téma.
https://kresadlo.com/masmedia/

8. 12. 2022 11:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro to si Bůh vybral Rusko. Jsou pro mé plány nejlepší, jejich kořeny nikdo nevytrhne..Kde jinde by měl Putin porazit Satana, než na dvorku, kam naftu může donášet, zatím co Satan jí musí vozit přes půl Planety…. větší výhodu už dostat nemohl. Jako kdyby všichni zločinci naběhli před policejní služebnu a tam je policajti odpráskli….

M.Š.
8. 12. 2022 13:24
Ohodnotit příspěvek :
     

No a oprávněně se ptám,kde jsou ty tzv.demokratické hodnoty a kde je vůbec tzv.demokracie,když je zjevné,že jde o bohapustý fašismus na všech světových stranách a všech těch vymaštěných hubách,které o tzv.demokracii žvaní,přičemž všichni mají před očima A.Hitlera,páč to je jejich “guru” a v něm vidí smysl svého ubohého života.To se tzv,civilizace dostala opravdu daleko ve svém svatém ůsilí o podmanění svých ovčanů až na dno nebytí.Když se podíváte na ty ksichtíky,tak jde především o zbohatlíky,kteří přišli k majetkům podivnou cestou a nyní mají strach,že by o něj mohli přijít…….toť je základ všecho,proč se všechno dění na Zeměkouli nepříčetně sere a upadá v dekadenci.

Vaska
8. 12. 2022 14:19
Ohodnotit příspěvek :
     

něco pro zasmání ??
https://t.me/newsfrontsk/15034
Po tom co toho masováho vraha a nácka vyhlásili jeho nadřízení mužem roku tohle sedí podstatně lépe.

A na tuhle jalovici (omlouvám se skotu – ten je v tom nevinně) to platí taky
https://t.me/newsfrontsk/15024

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
8. 12. 2022 14:29
Odpovědět  Vaska

:-)))) no ta brazilská reklama je geniální! A myslíte, že to je fakt Alzák?

Albi
8. 12. 2022 17:50
Odpovědět  Markýza

Alzák těžko. Nemá zelené tričko.

Markýza
8. 12. 2022 20:30
Odpovědět  Albi

No moment – on před válkou bývával viděn i v saku!

unor 2022
8. 12. 2022 17:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Marna slava.
Rusko a V.Putin jsou dnes ti, kteri delaji lidskemu pokoleni nejmensi hanbu.

unor 2022
8. 12. 2022 17:08
Odpovědět  unor 2022

viz
//sk.news-front.info/2022/12/08/ukrajinska-delegacia-v-kongrese-usa-posliapala-vlajku-dlr/
..
Ubozaci z Ukrajiny se predvadi pred ubozaky z USA.
Zapad se ma opravdu cim chlubit.

Markýza
8. 12. 2022 17:26
Odpovědět  unor 2022

Ó, to muselo být veselé! Mně na tom zaujalo to novinářko, co se mu omrzela novinařina a šlo dělat lékaře. Na ukrajinskou frontu.
Tak to už jsem naprosto klidná – a chápu, proč Rusko může bojovat “jednou rukou” :-))) Už chybí jen ty elektrické bojové vrtulníky.

Lubek
8. 12. 2022 17:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Technická : Zoznam nacistov v amerike je samozrejme veľký, osobne som si viac prečítal o Hubertusovi Strugholdovi. Svini, čo na väzňoch testoval dôsledky poklesu tlaku vo veľkých výškach. Grafy ako z Excelu. Teplota, tlak, pulz, krížik. Ďalší! Američanom nevadil. Pracoval na skafandroch amerických astronautov. Ale anglosaská klasika. Keď si odpracoval svoje, postupne ho začali vytláčať z vyznamenaní, ocenení a vedeckého života. Prečo ho neodpísali skôr? Prečo ho vôbec vzali do ameriky? ..lebo bez nemcov by ešte roky lietali akurát vo filmoch na metle.

Jan
8. 12. 2022 17:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzkaz clanku
zapadni degeneratum a smejdum : Postavime se vam. Necekejte od nas ani litost ani soucit. Budete zniceni.
Ty zm.di by to pomalu meli vedet! Za tu nenavist a ponizovani Ruska!!!

Albi
8. 12. 2022 18:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď na SeznamZprávy nejnovější výmysl. Užý nevědí co by – Putin má rakovinu, Putinovi se třesou ruce, Putije je tohlwe a támhle to, nejnověji Putin chce zdrhnout ….. – nespletli si ho náhodou se Zelím?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-kreml-ma-pripraveny-plan-uteku-tvrdi-byvaly-poradce-putina-220959#
Podle nejmenovaných zdrojů se v okolí ruského prezidenta již na jaře rozběhl projekt přezdívaný Noemova archa.

„Obvykle zasvěcené příběhy nevyprávím, ale dnes udělám výjimku. Zaprvé, příliš důvěřuji zdroji, a za druhé, informace je velmi šťavnatá,“ napsal ve středu na svůj telegramový účet Abbas Galljamov, který v minulosti připravoval projevy Vladimiru Putinovi.
Podle Galljamova mají ruský prezident a jeho blízké okolí plán na útěk do zahraničí pro případ, že by se situace kolem invaze na Ukrajině nevyvíjela v jejich prospěch. Jeho informace pocházejí od nejmenovaných osob, které mají do situace „vhled“, píše server Newsweek.
Podle těchto zdrojů se již na jaře rozběhl projekt nazvaný „Noemova archa“.
„Jak už napovídá název, jde o hledání nové země, kam se vydat v případě, že se to ve vlasti stane zcela nepohodlné. Vůdcovo okolí totiž nevylučuje, že (Putin) válku prohraje, bude zbaven moci a bude se muset někam urychleně evakuovat,“ uvedl Galljamov.
*******
Jo jo, hlavně že těch “vhledů” jim už tolik vyšlo. Pro jistotu ale zdroj je nejmenovaný, protože jmenovat “vlhký sen” by málokoho přesvědčilo. 🙂

Markýza
8. 12. 2022 20:31
Odpovědět  Albi

Tohle uveřejňujou periodicky – asi si myslejí, že zaříkávají, nebo co. Netuší, jak silnou má Putin ochranu.

Markýza
8. 12. 2022 20:33
Odpovědět  Markýza

Mimochodem, ten útěk do zahraničí mě velice rozveselil. Umím si představit kdekoho, jak zdrhá – Putina fakt ne.

Albi
9. 12. 2022 06:16
Odpovědět  Markýza

Taky mi přišla úsměvná věta:
“…Abbas Galljamov, který v minulosti připravoval projevy Vladimiru Putinovi
To jako jak “připravioval”? Putin neumí psát, nebo neví co má říkat?.
Nebo to byl jeho preceptor,který dohlížel,aby nenaopsal / neřekl něco nevhodného? 🙂

Markýza
9. 12. 2022 09:00
Odpovědět  Albi

Možná se jen vyjadřoval kostrbatě, nebo nejasně. Zpočátku určitě nebyl zvyklý mluvit. Občas někde zahlídnu něco jako “Putin 2000-2022” a ten rozdíl je obrovský. Bývalo to takové ucho v mizerně padnoucím saku s příliš dlouhými rukávy a podívejme se na něj teď. Tak to možná bude podobně i s těmi projevy.
Víte, vlastně vůbec není divu, že ho všichni brutálně podcenili. Jen ten Jelcin, ožrala starej, dej mu pámbu nebe, ten to nějak odhadl správně.

AH Attila Hun
9. 12. 2022 14:12
Odpovědět  Markýza

Putin je ze šlechtického rodu Puťatinů, vedlejší větve zakladatelů Ruska Ruriků. Rurikové vymřeli v roce 1598 carem Fjodorem I., vedlejší větve Ruriků žijí.

Puťatinové jsou skrytí ochránci Ruska.

Putinův dědeček Spiridon Putin (1879-1965) byl bodyguard kuchař Lenina, Stalina a Chruščova, vařil jim do roku 1964. Také mystik Rasputin (1869-1916), přesvědčoval Mikuláše II., aby nezatahoval Rusko do světové války, zavražděn britskými agenty.

Jméno Putin je v Rusku velmi neobvyklé, protože je umělé. Poprvé se objevilo v první polovině 19. století v Tverské oblasti – Tverská oblast bylo panství Puťatinů. Je tam Valdajská vrchovina – Putin má Valdajský klub.

Nelegitimním potomkům šlechtických rodů se v Rusku dávala zkrácená a upravená příjmení. Např. ruský básník Pnin byl nemanželský syn maršála Repnina, Ivan Betskoy syn knížete Trubetskoy, Gribov a Griboyedov, mnoho takových.

Klan Puťatinů dal Rusku mnoho významných vojevůdců, diplomatů, politiků, umělců, vědců a knězů.

Jméno Putin se objevuje v knize “Hon na ponorku” (1984), prvotině konzervativního spisovatele Toma Clancyho, “politruk na ponorce Ivan Putin”. Jeden Puťatin totiž emigroval do USA a práskal CIA.

Markýza
9. 12. 2022 15:02
Odpovědět  AH Attila Hun

Tak jsem trochu zapátrala a teorií je víc, včetně toho, že Putin je zkratka od Putimir, nebo Putislav, rodných jmen. A včetně té příbuzenské s Puťatiny.
Pravda je, že Putin má k Valdaji nějaký citový vztah, ovšem jestli se mu líbí představa Puťatinovců, nebo to tam prostě má rád……a možná to Jelcin všechno věděl. Protože to, jak Putina povolal a protlačil, je snad i na ruské poměry dost zvláštní.
Ten hon na ponorku mě pobavil – viděla jsem to před sto lety a samozřejmě si už vůbec nepamatuju, že tam Connery zamordoval podlého Putina…..ale budoucí události někdy vrhají dlouhé zpětné stíny. Jen to tak vypadá, že to Clancy viděl dolů hlavou :-).

Markýza
9. 12. 2022 15:03
Odpovědět  AH Attila Hun

Jo a díky, je to velice zajímavé.

Editor
8. 12. 2022 22:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Jeden z “denacifikovaných” významných byl gen.wehrmachtu Richard Gehlen, vysoký důstojník Sicherheistdienstu a abwehru, šéf poválečné kontrarozvědky Gehlenova Organizace fungující pod patronací US Army, později tato služba byla transformovaná do Bundesnachrichtendienst s Gehlenem jako jejím náčelníkem. U Waldheima bych dodal, že ještě byl 2x zvolen rakouským prezidentem. Pochopitelně nikoliv politiky, ale voliči.

AH Attila Hun
9. 12. 2022 13:11
Ohodnotit příspěvek :
     

To je ale zmatený článek! Židé jsou dnešní Palestinci, Féničané jsou Libanonci. Už v 8. století mluvili arabsky a syrsky, hebrejština a féničtina byly mrtvé jazyky. Byli legendární obchodníci, kupci a mořeplavci, vytvořili Hedvábnou stezku a kapitalismus v Itálii (Benátky, Janov, Florencie, Milán).

Kde se vzali „židé“ na Ukrajině a Rusku?

V roce 740 Bulan, kagan (král králů) turkické Chazarské říše (Hazar Kaganligi Kaspický kaganát) konvertoval od šamanismu k judaismu. V roce 860 konvertovaly k židovství vrstvy loupežníků, vymáhající daně ze zotročených Slovanů a clo z obchodníků Židů na Hedvábné stezce, často je i vraždili a olupovali. Hedvábná stezka zanikla kvůli loupežníkům Chazarům. Vojenské vrstvy konvertovaly k islámu = dnešní Tataři. Turkické národy konvertovaly v 9.-14. století k islámu.

V roce 882 kníže Oleg Rurik vyhnal okupanty Chazary z Kyjeva a vznikla Kyjevská Rus. Jeho vnuk kníže Svjatoslav porazil Chazarskou říši 3. 7. 968 a v roce 970 První bulharskou (turkickou) říši na Balkáně. Svjatoslav a Boleslav I. Přemyslovec zemřeli 972.

NSDAP byli Chazaři Turci „židonáckové“, jejich rodiče a prarodiče byli židovského náboženství či konvertovaní od judaismu ke křesťanství. Náhrobek Hitlerovy babičky je v Polné, Heydrich měl „židovské“ babičku Sarah Mautsch a dědu Isidor Süss, atd.

Edmond Rothschild kupoval od roku 1870 pozemky v Palestině, nechtěli tam ale jít dobrovolně. Tak je vystěhovali pomocí AH Adolfa Hitlera.

Ve škole vám lhali.

Gene
9. 12. 2022 13:23
Odpovědět  AH Attila Hun

Tak nejak to bylo, ale o tom NSDAP to je dost sporne. O tom ze ten holokast slouzil k nahnani zidu do Palestiny, potrestani tech asimilovanych a vzniku zidovskecho statu, to sedi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
9. 12. 2022 15:08
Odpovědět  AH Attila Hun

Článek je zmatený jen tak, jak je zmatený původ lidí, jejich přesuny, jejich škorpení a koalice……………já bych se nepokoušela pouštět do džungle příliš mnoho světla. Přestane to pak být džungle.
Jo, Borell se slzou ve voku kázal, jak je Evropa zahrádka líbezná spořádaná, kdežto strašlivá džungle kolem zuří………njn.

Administrátor
P.A.Semi
9. 12. 2022 15:58
Odpovědět  AH Attila Hun

Celý ten odstavec o NSDAP a Hitlerovi je zřejmě blud….

Také Kagan není “král”, ale spíš po-ruštěné Kohen, hebrejsky “kněz”…