politika

Prezidentka SR Zuzana Čaputová by vypnula lidem internet: “Šíří se tam bludy”

Deník N přinesl rozhovor Moniky Tódové s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. V rozhovoru padla i otázka o povinném očkování. Týkala se povinného očkování a vypnutého internetu. Jaká byla odpověď? Prezidentka uvedla, že by souhlasila s vypnutím internetu, aby se tak zabránilo ještě vyšším úmrtím.

V 45-minutovém podkastu deníku N zazněla překvapivá otázka od Moniky Tódové na prezidentku a následně zazněla i překvapivá odpověď:

„Kolega Šnídl nedávno sdílel citát: «Dokud nebude povinné očkování, tak by mohlo být povinné vypnout internet. Mnohým by to zachránilo život.» … Souhlasíte s tím?”, ptala se Tódová.

„Ano a neanalyzuji ten výrok, ale je mi to nějakým způsobem srdci blízké. Souvisí to s tím, co říkáme, že ten devastační vliv sociálních médií, šíření bludů, dezinformací, výmyslů, amaterismu, jednak, že má přímý dopad na pandemii, ale jednak, že mám pocit, že to rozkládá společnost zevnitř. A není to jen můj pocit, povídáme si o tom i s jinými hlavami států, jiných zemí,” odpověděla prezidentka.

https://bit.ly/3E3y3y8

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Kral
16. 12. 2021 22:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Totalita jako prase… Všechny ty slavné svobodné staty provozují toralitu a násilí..
Mají svoji pravdu kterou všem nutí a omezují svobodu…

krtek
16. 12. 2021 23:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Ona by lidem vypla lidem internet. Co tak vypnout jí?

Michal47
17. 12. 2021 10:12
Odpovědět  krtek

Třeba jí ještě nějaký dobře vycvičený ostřelovač se zajištěnou únikovou cestou VYPNE?! Fungující internet je pro Slovensko mnohem důležitější a cennější, než tato vele?!!

KarelDar
17. 12. 2021 01:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem si myslel, že horší prezident než Havel už ani nemůže být…

Michal47
17. 12. 2021 10:08
Odpovědět  KarelDar

Ženy ve vysokých pozicích v politice jsou vždy mnohem horší, než my. Viz thatcherová, meierová, merkelová a pod. Jsou krvežíznivější, válkychtivější a (normální ženy a mámy mi jistě prominou, těch se to netýká!) co se empatie a soucitu s bližními týče bezohlednější a inteligencí na úrovni dešťovky!!

Milan
17. 12. 2021 10:02
Ohodnotit příspěvek :
     

To “povídáme si o tom s jinými hlavami států” se mi moc líbí. Kde také vzít mezi mluvícími státními gypsohlavami státníky, že. Kór když jsou ve Čtvrté říši jen dva a ti patří k těm, co s nimi nemluvíme.

Pavel
17. 12. 2021 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

V jednom měla pravdu, že všichni tito lídři EU tuto společnost rozkládají velice zdařile a určitě si od svých globalistických páníčků zaslouží nějaké to všimné.