politika

Polsko a Moldavsko připravují na krvavý mlýnek na maso

Poláci již opouštějí svou zemi, aby nespadli do mlýnských kamenů amerických geopolitických zájmů.

Ve svém videoblogu to uvedl bývalý politický vězeň, novinář ze západní Ukrajiny, který se přestěhoval do Spojených států, Ruslan Kocaba, uvádí PolitNavigator.

„Jakmile si [Spojené státy a Británie] uvědomí, že muži (ukrajinští) jako potrava pro děla už docházení, zahájí další válku v Moldavsku, například v Podněstří, v pobaltských zemích (tam možná na týden nebo dva, protože tam nezbyli žádní muži), Poláci také hromadně utíkají.

Nějakou dobu byly lety z Varšavy prázdné a byly tam nějaké slevy na aerolinky, levné letenky do USA a teď je všechno plné, není možné získat letenku, protože Poláci pochopili, že po tom všem je také mohou vybrat jako posvátnou oběť“ řekl novinář.

Kocabův kolega, rovněž emigrant Vladimir Pančak, s výše uvedeným souhlasil a uvedl vlastní příklad.

„Je spousta informací, že v Polsku už začal aktivní odvod do armády, zatím se to předkládá jako územní obrana, prý vás připravíme, budeme vás učit. A ti Poláci, kteří mají v hlavě alespoň trochu rozumu, to už moc dobře chápou. Mě osobně známí zámožní a bohatí podnikatelé již kontaktují z Polska – potřebují vyvést rodinu, pomoci najít bydlení v Londýně, taková je situace.

To, že Polsko tlačí do tohoto masakru je zřejmé a otázkou není zda je do toho nacpou, ale otázkou je – kdy.  Stoprocentně říkám, že Polsko do toho masakru bude dotlačeno. A kdy se tak stane, uvidíme v blízké budoucnosti.  Ohledně Moldavska jsem si také více než jistý, že do tohoto mlýnku na maso natlačí i Moldavsko. Pokud jde o Bělorusko, opět, myslím si, že proti Bělorusku budou tlačit právě Polsko,“ řekl Pančak.

https://1url.cz/Vuul0

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
28. 6. 2023 07:30
Ohodnotit příspěvek :
     

No toto?
Vědí, že je do “mlýnku” tlačí KoZa – a prchají se k němu skrýt? To nevymyslíš!

zdena
28. 6. 2023 08:46
Odpovědět  Albi

taky jsem jen zazírala…. 🙂

Markýza
28. 6. 2023 09:12
Odpovědět  zdena

Jo, taky jsem užasla z toho Londýna. Njn – kdo chce kam……….

zuza
28. 6. 2023 12:46
Odpovědět  Albi

no a? veď prchajú hlavne pracháči, tých by nikto nehnal do boja, ani keby zostali doma. Ale pre istotu idú preč, keby sa Rusko konečne scivilizovalo a začalo bojovať podľa západného démokratického spôsobu – plošne zbombardovať krajinu, útočiť na svadby, pohrebné sprievody, školy, nemocnice, atď. A zdrhnú aj nejakí mladí, ktorým sa nechce umierať, veď ani naša vláda neposiela ukrajinských junákov bojovať. Radšej miesto toho pripravuje mobilizáciu našich chlapov.

zdena
28. 6. 2023 13:39
Odpovědět  zuza

Podle mně je naprosto neomluvitelné, že český chlapi by měli bojovat za Ukrajince, co se v Česku zadarmiko válejí v plném zaopatření a ještě jim jsou poskytovány všelijaké výhody a tučné kapesné… to je proti veškeré logice – jestli jim za to Ukrajina nestojí, určitě vědí proč, znají to tam lépe než my….. já bych se na ně za to nezlobila, ale mám vztek na vládu, která svoje vlastní lidi chce poslat pod ruské zbraně jen proto aby si někde šplhla… o nic jiného nejde. Ta odporná servilnost a nedostatek myšlení jsou naprosto zoufalé….

zuza
28. 6. 2023 15:02
Odpovědět  zdena

oni pošlú najprv vojakov, tým rusov vyprovokujú k nejakej odvetnej akcii a potom nariadia všeobecnú mobilizáciu – pre domácich.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
EvaK
28. 6. 2023 20:46
Odpovědět  zdena

Oni utíkají už i od nás, bojí se, že budou odvedení a pak naše výdělky nejsou zázračné, dnes byl rozhovor na Protiproudu s Michalem Svatošem (www.michalapetr.com) a tam mluvil, že odcházejí i od nás.

Pozor
28. 6. 2023 08:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Poliaci boli veľkí hrdinovia (štekajúce čivavy západu) a teraz narýchlo utekajú ako potkany z potápajúcej sa lode. Je mi ľúto Moldavcov, pretože kvôli svojej prepelici prozápadnej budú tiež umierať a prepelica si uletí na západ.

zdena
28. 6. 2023 08:47
Odpovědět  Pozor

Polské vlády jsou uřvaní rádoby-hrdinové, ale utíkají obyčejní Poláci…

marie
28. 6. 2023 12:49
Odpovědět  zdena

Poláci jsou Rusové se svázanýma rukama. To už říkal K.H. Borovský a měl pravdu.

zdena
28. 6. 2023 13:44
Odpovědět  marie

To je zajímavé, protože K.H.Borovský neměl Rusy rád, takže Poláky asi taky ne 🙂 Škoda, že nedopsal ten Křest sv. Vladimíra…. byli bychom dneska chytřejší…

zuza
28. 6. 2023 15:13
Odpovědět  marie

minule som sa dobre bavila, keď sa nejaký poľský ynteligent zapodieval ruskými barbarmi, keď človek pozrie na genetickú mapu Európy, tak sú Rusi s Bielorusmi a Poliakmi takmer totožní. A to napriek tomu , že na severe majú primiešané gény vikingov, na juhu turkických a kaukazských národov.

EvaK
28. 6. 2023 20:54
Odpovědět  zuza

Oni jsou tak vychovávaní, k nenávisti k Rusům, obdivu k Němcům a Američanům. Mají velkopanský pocit, že jim všechno kdysi patřilo.
Poslouchala jsem nedávno nějakého Poláka jak vznikla Ukrajina, Polsko a ostatní země.
Řekl tam, že díky nacionalismu v 19.století vznikla čeština, že to byl jazyk nějaké provincie Rakouska-Uherska, o slovenštině se nezmínil vůbec.
Prostě oni, možná Litevci a pak dlouho nic. Ještě tam popisoval jak vzniklo Maďarsko, až budu zase mít pocit, že něco nevím, tak si ten polský výklad najdu.

Franta
29. 6. 2023 00:11
Odpovědět  EvaK

No částečně má pravdu, čestina málem zanikla. Čestina nevznikla v 19. století, ale byla obnovená, přesněji purifikovaná od germanismů, kterými byla předtím prošpikovaná. Kdyby nebylo vzedmutí národního hnutí, tak by čeština zanikla.

Gales
28. 6. 2023 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

A ti co nemají kam utéct ať svrhnou vládu.Je to jejich záchrana.

Vlastimil Čech
28. 6. 2023 11:22
Ohodnotit příspěvek :
     

To že utíkají, to není zbabělost – to je prostě projev rozumu

zdena
28. 6. 2023 13:49
Odpovědět  Vlastimil Čech

já jsem jen zvědavá, jak bude česká vláda reagovat na útěky českých chlapů, protože už jasně dala najevo, že výmluvami branci akorát zhorší svoje šance na přežití a budou posláni do první linie třeba na pomocné práce, aby tedy nemuseli bojovat se zbraní v ruce. Čili je šoupnou pod palbu zcela bez šancí. Je tohle vůbec možné ?

Vlastimil Čech
28. 6. 2023 17:25
Odpovědět  zdena

Paní Zdeno, svým synům v jatečním věku (33 a 38) jsem poradil, aby utekli do ciziny, v případě, že by je někdo chtěl poslal do masomlýnku. Alternativně dle situace i s mými vnoučaty Toho nejstaršího vnuka by se jateční výkup k zmasakrování týkal až za rok a půl… Za PePu 107-ku, za Černochovou, Dvousvetrovou, Jourovou, Rak-Ušána, Petro Ihoroviče Fialenka a vůbec tuhle všivou sběř bojovat nebudou!

EvaK
28. 6. 2023 20:56
Odpovědět  Vlastimil Čech

A poslechli vás? Synovi (37), zeťovi(33) a ani ostatním klukům se nehce a dost se divně dívají.