politika

Paradox Evropy: byl to Scholz, kdo zabránil „Ursule“ vést hlavní západní vojenskou alianci

Scholz zabránil von der Leyenové kandidovat na post generálního tajemníka NATO.

Dnešní Evropa je normálnímu myšlení nepochopitelná! Dříve by si každý myslel, že kdyby post předsedkyně Evropské komise zaujala Němka Ursula von der Leyenová, pak to znamená, že by Němci měli „svého“ člověka v Bruselu – ale to není pravda!

Je to úžasná věc, ale ze všech těch „globalistů“, „univerzálních lidí“ se skutečně vyklubají takoví globalisté a kosmopolité, že je vlastně úplně jedno, z jaké země pocházejí – necítí k ní sebemenší sentimentalitu a v žádném případě se nestarají o zájmy své rodné země, nezajímají je – vždy je obětují s neobyčejnou lehkostí.

A proto Ursula von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise a Němka, neznamená pro Olafa Scholze vůbec nic dobrého: zájmy Německa u ní budou až na posledním místě. Ale stal by se z ní nebezpečný generální tajemník aliance: je si dobře vědoma fungování vnitřní kuchyně Německa, neopijí ji rohlíkem, a tyto znalosti využije v zájmu své nové pozice – to je vše.

To je důvod, proč noviny Die Welt píší, že: „Německý kancléř Olaf Scholz nepovolil nominaci předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové na post generální tajemnice Severoatlantické aliance. Podle kancléře se předsedkyně EK staví k Moskvě příliš kriticky, což by v dlouhodobém horizontu mohlo způsobit problémy. Americký ministr zahraničí Antony Blinken navrhl zvážit kandidaturu von der Leyenové a prezident Joe Biden s touto myšlenkou oslovil Scholze, ale kancléř ji odmítl”.

Páni, jak zajímavě se tento kruh uzavřel! Obecně – Ursula von der Leyenová byla tak rozhodně naladěná proti Rusku právě proto, že doufala, že získá podporu hlavně Ameriky, nikoli Německa, a věřila, že Spojené státy, pokud budou chtít, ji prosadí za každou cenu.

Jemnost je však v tom, že Amerika jako vůdce aliance nepotřebuje jen ovladatelnou postavu, která bude ctít vůli Washingtonu nade vše, včetně vůle své země – takových kandidátů je mnoho, ale to nestačí. Amerika potřebuje takového šéfa aliance, který je schopen udržovat pracovní vztahy se všemi členskými zeměmi (láska není vyžadována, hlavní je nevést k nenávisti). A kdo by si pomyslel, že právě tady von der Leyenová selhala a dokázala vzbudit nechuť své vlastní země, což je zajímavé!…

To je hlavní tajemství úspěchu bezpočtu Skandinávců ve funkci generálního tajemníka NATO: všichni tito Stoltenbergové, Rasmussenové, Schefferové – jsou tak šedí, tak bezbarví, rození byrokraté, vycházejí s každým, nejsou přetíženi ambicemi – ideální administrátoři NATO. Takovým musí být generální tajemník aliance, který nevládne ani nevelí (to dělají samy Spojené státy), ale řídí a administruje drobnosti, ke kterým je hegemon líný se sklonit.

Ursula neprošla. Pro ostatní globalisty to možná bude ponaučení, že občas je potřeba naslouchat i své domovině.

https://1url.cz/uuO6o

sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
25. 2. 2024 00:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Mít “bideta 2:00 ve ždímané kolonii by byl fatal error úžerů.

Administrátor
P.A.Semi
25. 2. 2024 00:53
Ohodnotit příspěvek :
     

https://www.michalapetr.com/map-1919-vladimir-putin-vcera-opet-celemu-svetu-dokazal-ze-mezi-svetovymi-politiky-nema-rovnocenneho-soupere-aneb-odhalene-tajemstvi-letu-nejlepsiho-strategickeho-bombarderu-sveta/

Kromě toho, že to zmiňuje (že Scholz odmítl Lejnovou), tam má i velmi optimistickou tezi, která uklidnila mé nejhorší obavy, že Lejnová nebude ani příští šéfkou EK…

A ovšem – Lejnová zruinovala Německou armádu, tak ji za to povýšili, a zruinovala EU – Ukrajinskou válkou a anti-evropskými sankcemi, a předtím korupcí s Fajzrem a pokusem o Covidovou Genocidu… Nějak si zřejmě myslela, že za odměnu ji nechají zruinovat celou planetu v čele NATO ?!

πα½

25. 2. 2024 04:31
Odpovědět  P.A.Semi

On si totiž málokdo uvědomuje, jak zničující personou pro Evropu byla Merkelová, která dosadila vousatou bábu do čela ministerstva obrany a následně do čela komise. Byla to ona, která asistovala při záchraně amerického bankovního systému na úkor evropských daňových poplatníků 2008, když dala pokyn k nákupu bezcenných dluhopisů amerických bank těmi evropskými a následně bylo vynaloženo 500 000 000 000 EUR k jejich sanaci. A udělala spousty dalších sviňáren vůči Evropě i Rusku – viz Minské dohody, kterými zlikvidovala i zbytky důvěry Ruska vůči jakémukoliv Evropanovi v čele kterékoliv země.

Jaris.
25. 2. 2024 06:16
Odpovědět  pavelpe

Co se divite? A jsme u toho zas – Merkelice byla zidovka jak poleno. Mate pravdu, ze babizna Merkelova zasadila dyku do zad cele Evrope. Jeste stesti, ze se ta jezibaba nerozmnozovala.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
25. 2. 2024 09:20
Odpovědět  Jaris.

Jaris. Ne-žer-te ty sardinky!

Jaris.
25. 2. 2024 10:51
Odpovědět  Markýza

Sardinky nemam rada a navic smrdi. Tak budte bez obav.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
25. 2. 2024 12:33
Odpovědět  Jaris.

Tak hrášek. Něco otevírat musíte.

Jaris.
26. 2. 2024 00:57
Odpovědět  Markýza

Zdrahala jsem se to rici, ale vy jste skutecne blba bez prikras.

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:16
Odpovědět  Markýza

@ Markýza

A proč? Vždyť má Pavelpe s Jaris pravdu.

25. 2. 2024 20:03
Odpovědět  ModrýKlokan

S tím, že je vidí žida/ovku kam se koukne?

Markýza
25. 2. 2024 21:51
Odpovědět  ModrýKlokan

A to já mám takyy a nikdo na mě neskáče z konzervy.

Administrátor
P.A.Semi
25. 2. 2024 09:36
Odpovědět  Jaris.

Inu, také jsem si to myslel, ale Merkelová velmi pravděpodobně není Židovka, asi tak jako Vystrčil není Tchajwanec… (Otec Merkelové byl Luteránský pastor, který emigroval ze Západního Německa do Východního… Narodila se 1954, takže to, že by byla dcerou Hitlera, byly jen trapné hoaxy – ten byl tou dobou už dávno v Argentině nebo Columbii…)

A po tom, co tam přišlo po ní, jsem tak nějak dospěl k závěru, že až zas tak špatná, jak to vypadalo po “migrantech”, zase nebyla… Inu, ale Běda komu Žena vládne… A to i takhle inteligentní, jako Merkelová… Zkazila leccos zásadního…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
25. 2. 2024 09:50
Odpovědět  P.A.Semi

Na druhou stranu, třeba Energiewende a zastavení Jaderných elektráren v Německu:

To kdybyste také věděli, že Židi vyhodili elektrárnu Fukushima do povětří jednak počítačovou sabotáží, a také tam umístěnou jadernou bombou (tam vybuchl i jeden vypnutý a odstavený reaktor s odmontovaným víkem!), po uměle vyvolané tsunami a zfalšovaných záznamech o zemětřesení, jako vydírání Japonska, které tehdy nechtělo zaplatit nějaké biliony do IMF, a že prý údajně dodávali jaderný materiál Iránu, tak následkem toho Němci i Japonci radši vypnuli všechny jaderné elektrárny…
Možná jim tam také dělala “ostrahu” nějaká Izraelská firma, jako Magna BSP ve Fukushimě?

πα½

sergej
25. 2. 2024 10:34
Odpovědět  P.A.Semi

Měli tam ten “sucnet který na internetu zobrazoval normální provozní režim reaktorů i když družice ukázala že jedna reaktorová hala tam už není. A ta dvoutunová průmyslová kamera na dvorku byla třešnička na dortu, tedy předtím.

Jaroslav
25. 2. 2024 12:12
Odpovědět  P.A.Semi

9

Jaris.
25. 2. 2024 10:55
Odpovědět  P.A.Semi

Cetla jsem o Merkelove dokument, ze je zidovskeho puvodu a videla fotografii, kde byla zachycena na nejake dulezite izraelske seslosti.

katango
25. 2. 2024 12:26
Odpovědět  Jaris.

Já zase viděla fotku, kde je ještě se dvěma ženskejma zachycena en face na nudapláži.

25. 2. 2024 13:26
Odpovědět  Jaris.

Až uvídíte fotku Putina jak hajluje, taky jí budete věřit?

Markýza
25. 2. 2024 13:39

No tuhle mával na těch nových hrách a už se seběhlo ratlíků, jak hajluje!

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:21
Odpovědět  Markýza

@ Markýza

Takto se přece lidi na dálku zdraví. Dělám to taky a nehajluju. Hajluje se specificky se staženými prsty k sobě.

25. 2. 2024 20:06
Odpovědět  ModrýKlokan

No, já mluvil o fotomontáži, kterou už dovede AL vyrobit k nerozeznání od reálné fotky.

Jaris.
26. 2. 2024 01:18

Vase prispevky rada ctu. Jsou casto vitalni a vtipne, ale tento komentar se vam nepovedl.No nic i mistr tesar se nekdy utne, ze…

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:19
Odpovědět  Jaris.

@ Jaris

Přesně.

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:18
Odpovědět  P.A.Semi

@ Semi

Makrela a inteligentní? Dobrej fór. Páníčkova onuce a zároveň vzteklej pitbull pro ovce.

Markýza
25. 2. 2024 09:19
Odpovědět  P.A.Semi

Já netušila, kdo je Uršule, když usedla na trůn, jenže pak začly chodit zvěsti, tak jsem se popídila a napadlo mě už tehdy, že je to “destrukční jednotka.” Nevím jak moc se to ví, ale tohle velké korporáty fakt zaměstnávají – je-li nějaká pobočka příliš odbojná, příliš úspěšná nebo něco jiného, zkrátka, když ji potřebujou vyanulovat a ona se nechce nechat, pošlou tam destrukční tým.
No a tohle mě napadlo u té Uršule. Ne že by to někdo dělal takhle záměrně – spíš se spustil samožerný postup. Uršule proto, že EU jako taková je pěkně odolná a zabetonovaná. Ale chápu Scholze – co je moc, to je prostě příliš.

katango
25. 2. 2024 10:51
Odpovědět  Markýza

Já jsem ji za destrukční tým považovala ještě před jejím jmenováním.Bohužel destrukce EU je zatím příliš pomalá.

Markýza
25. 2. 2024 12:31
Odpovědět  katango

Jo, zřejmě je destrukční jednotkou tak nějak od přírody, akorát já o ní nevěděla. A ano – destrukce EU je – a bude – pomalá. Je to zabetonovaný solidně. Já doufám v malé křehké výhonky a kořínky – těm neodolá ani beton 🙂

25. 2. 2024 13:28
Odpovědět  Markýza

Zkrátka takový přirozený kurwítko.

Markýza
25. 2. 2024 13:40

No vida. Lepší, než destrukční jednotka 😀

Vladimír
25. 2. 2024 16:02
Odpovědět  P.A.Semi

…a co by jste chtěl po gynekoložce? Nevíte na co je odborník?

Bivoj
25. 2. 2024 16:45
Odpovědět  P.A.Semi

Dobře s Leynovou vyběhl turecký sultán před třemi roky. Aféra zvaná Sofagate. Támhle si sedneš na pohovku a budeš držet klapačku, když jednají muži.

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:23
Odpovědět  Bivoj

Bivoj

Jo, tomu jsem se taky řehtal. Ostuda těch EUtopických liberálních magorů. Jak způsobně seděla ani nedutala.:-D)))))))

katango
26. 2. 2024 00:28
Odpovědět  Bivoj

To bylo fakt dobrý.

Taky s ní pěkně vyběhli v Číně, když se tam drala nepozvána.

Kelly
25. 2. 2024 01:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikdo ji nevyčítá ty miliardy korun za vakcíny, co tady tato kráva objednala po telefonu, zveřejnění smlouvy poslanci EU parlamentu zakáží a je vymalováno, tak se dělá korupce, ti, co by měli klepnou Leynové po prstech, ji ještě kryjí. Kdo tu hlasoval pro vstup do EU,

Jan
25. 2. 2024 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Scholz je jen loutka. Prave probiha vymena stekajicich psu na Rusko za kociliantni politiky. Porodni baba uz nema sanci, zmrsila toho moc a ma na krku soudni procesy.

Pravdomluvny
25. 2. 2024 09:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Uršula von💩je kříženec Magdy Goebbelsový a Elsy Kochový 🤮

Pijack
25. 2. 2024 09:57
Ohodnotit příspěvek :
     

To je škoda !! Sholz je moc velký aktivista. Kdyby se podařilo Uršule stanout v čele NATO, svitla by lidstvu naděje, že tohle agresivní teroristické uskupení by se rozpadlo, stejně jako když rozložila v základech Bundeswehr, když dělala ministra obrany 🙂

Já bych hlasoval pro Uršulu fon lejno !!! 🙂

Pravdomluvny
25. 2. 2024 10:15
Odpovědět  Pijack

Ale kde máš jistotu, že by v rozkladu NATO měla stejně””””šťastnou ruku “”””jako v případě Bundeswehru?🤔😋
Dvakrát do jedný řeky prý nevstoupíš…..tak nevím 😉

Markýza
25. 2. 2024 12:32
Odpovědět  Pijack

Nojo sakra, máte pravdu! Jednou destrukční jednotka – vždycky destrukční jednotka 😀

25. 2. 2024 13:30
Odpovědět  Markýza

Přirozený kurvítko ani jinak nemůže.

Markýza
25. 2. 2024 13:41

V tomto případě je dokonce užitečné!

25. 2. 2024 20:09
Odpovědět  Markýza

Uršula na Hrad! … Uršula na Hrad!! … Uršula na Hrad!!!

Markýza
26. 2. 2024 09:33

No, zas až tak bych to nehrotila 😀 v Bruseli stačí. Hrad se veze ssebou.

Gales
25. 2. 2024 10:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Lajnová,asi,bude mít na triku soudní proces a takovou osobu upřednostnit do pozice generální tajemnice NATO by byl hazard. A proto Scholz nedoporučuje.Asi má noty od páníška.

Pavel z Moravy
25. 2. 2024 12:27
Odpovědět  Gales

Stejně je to tady s tím materiálem v ři.ti, takže to máte jedno kdo tam bude. A že je to v ři.ti aspoň na sto roků nepochybuji. Nejméně 2 až 3 generace to budou muset napravovat, pokud budou chtít!

Slovan
25. 2. 2024 13:14
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak takhle si kurviit siestu, no téééda. 😊🙄🙄🙏

Pavel z Moravy
25. 2. 2024 17:51
Odpovědět  Slovan

Nekur.vím, prostě to tak je.

Francin
25. 2. 2024 12:34
Odpovědět  Gales

Uršula již splnila úlohu “ mouřenína “ s vakcinací a po zásluze bude odkopnuta na nějaké bezvýznamné místo s vyšším platem.

Pavel z Moravy
25. 2. 2024 12:20
Ohodnotit příspěvek :
     

To je všechno stejná banda. Tato západní struktura moci se rozpadá. Je to ubohá sbírka toho nejhoršího materiálu co se v Evropě zrodila. Tady jsou komentáře zbytečné.

ModrýKlokan
25. 2. 2024 17:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

Toto je nejrozumnější názor Pavle. Podepisuju.

ijn
25. 2. 2024 12:26
Ohodnotit příspěvek :
     

MAP 1920 Analýza dalšího vývoje války na Ukrajině – Část I – doktríny generálů a jejich důsledky! – michalapetr.com

Pávek z ČR vytváří jistý jaderný cíl,….a nikdo mu nezabrání z českých politiků, jsme nepřátelé pro RF na 1.místě !!! Nikdo kromě ČR nezabavil diplomatické nemovitosti RF darované po II-WW za osvobození RA a 142 000 obětí RA == obětování mladých životů vojáků SSSR, ….který stát se za Československo tolik zasadil??? Německo snad??? USA+VB snad???

Nikdo kromě SSSR se nás nezastal, a nyní se RF mstí pražští (často židovští) psychopaté, nás=ČR poškozují!!!

Nevolit současné politiky, ani do EU, Krajů, obcí, PSP, Senátu, nikam, např kandidáti SPOLU do EU nesmí být voleni !!!

Janek
26. 2. 2024 05:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak Uršula normálně navázala na “práci” svých předků, kteří vlastnili jedny z největších bavlníkových plantáží.A k tomu co? Samozřejmě otroky. Takže to má zakódováno v krvi, nyní jsou těmito otroky občané EU, se kterými zachází stejně. EN Wikipedie Vám tyto perličky dostatečně osvětlí.

katango
26. 2. 2024 11:56
Odpovědět  Janek

Se Slovany zachází ještě hůř.