politika

Nulandová: mnoho Rusů by chtělo žít v zemi, jako je Ukrajina … a slibuje Putinovi bezprecedentní sankce

Victoria Nulandová řekla, že mnoho Rusů prostě sní o životě v zemi, jako je Ukrajina. A v případě agrese bude Rusko čelit bezprecedentním sankcím a celý demokratický svět se k němu obrátí zády.
 
Vyzýváme vás, abyste i nadále bránili to, co jste vždy bránili. Včetně míru a našich společných hodnot. A jděte příkladem. Víte, nemálo Rusů by také rádo vidělo ve své zemi to, co se děje ve vaší. Mnoho Rusů by chtělo žít v zemi, jako je ta vaše.

Jsme odhodláni podporovat vaši nezávislost. Jsme odhodlaní v našem poselství Moskvě. Pokud budou pokračovat v krocích směřujících k destabilizaci Ukrajiny a použijí své síly proti Ukrajině, pak se to setká s vážnými ekonomickými kroky a sankcemi, které se v minulosti ještě nestaly. Stane-li se Rusko znovu mezinárodním agresorem, zaplatí za to nejen svými vztahy s námi, ale i s celým demokratickým světem

Náměstkyně ministra zahraničí USA Nulandová pohrozila Rusku za Ukrajinu „sankcemi, které nikdy předtím nebyly“

KYJEV, 1. prosince – RIA Novosti.

Náměstkyně ministra zahraničí USA pro politické záležitosti Victoria Nulandová pohrozila Rusku bezprecedentními sankcemi kvůli situaci na Ukrajině.

“V našem poselství Moskvě jsme rozhodní: pokud podniknou kroky k destabilizaci Ukrajiny a použijí své síly k agresi proti Ukrajině, dojde k vážným ekonomickým krokům a sankcím, které se v minulosti nestaly,” řekla diplomatka na Kyjevském bezpečnostním fóru prostřednictvím videoodkazu.

Náměstkyně ministra zahraničí zdůraznila, že Amerika a všichni členové NATO mají k Ukrajině „vždy blízko“ a podporují její snahu o „nezávislost, mír, územní celistvost a suverenitu, jakož i důstojnou, spravedlivou evropskou budoucnost“.

Podle Nulandové se jednání o Donbasu dostala do slepé uličky a z minských dohod se „spousta věcí nerealizuje“.

“Věříme, že Spojené státy mohou sehrát podpůrnou roli, jako jsme to udělali v letech 2014-2016, kdy jsme nahradili normandský formát, a pracovali paralelně s Kyjevem. <…> Myslím, že jsme na to připraveni. Nevidíme žádné alternativy, než začít něco dělat a ne jen mluvit o Minských dohodách,“ uzavřela Nulandová.

Redakční komentář Aftershocku:

Proč se toho klauna nikdo nezeptal – kolik milionů Rusů se již přestěhovalo na Ukrajinu za lepším životem. A kolik naopak?

https://bit.ly/3pczwwI

sdílet na

11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavla
2. 12. 2021 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to jsem se fakt zasmála 😀 Hezkej pokus, ale Minské dohody pořád platí Evropo.

Rony
2. 12. 2021 09:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Velice, ale velice jednoduchý tvor

Pavel
2. 12. 2021 09:49
Odpovědět  Rony

Ono vůbec myšlení dnešních západních a amerických kádrů prokazuje takovou ubohost a jednoduchost, řekl bych že jejich duševní vývoj se zastavil někde na úrovni 2 třídy.

ZMann
2. 12. 2021 16:38
Odpovědět  Pavel

Tato sebranka moc dobře ví co plácá musí jet podle notiček svých zdegenerovaných páníčků a špinit Rusko na všech frontách.

Evžen
2. 12. 2021 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Ta dobrá duše asi si více šňupla! Jestliže je někdo agresor tak to jsou především USA!

Michal47
2. 12. 2021 11:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto lze označit za paranoidní schizofrenii a vrozený kreténismus této ?, ačkoliv každá stračena na louce má několikanásobně větší inteligenci, než tento geneticky zk…… zmetek!! Když se k tomu ještě přičte “úroveň” pindostánského.”vzdělání”, tak je “výsledek” naprosto jasný!!
.

ZMann
5. 12. 2021 12:26
Odpovědět  Michal47

V Rusku se ostře vysmáli prohlášení Victorie Nuland o tom, že by Rusové toužili žít na Ukrajině. Rusové ve svých teplých bytech při čaji sní o občanské válce, rehabilitaci nacismu, o Banderových a Šuchevičových bulvárech, o zákazu oslav Dne Vítězství, o raketovém růstu plateb za energie, o vějířovitém odpojování elektřiny, o rozkladu průmyslu, zemědělství, vědy, zdravotnictví a vzdělání, o útěku milionů obyvatel do emigrace, o ztrátě suverenity, státního území a dalších slastech…

Rudkin
2. 12. 2021 11:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Mnoho Rusů by chtělo téhle k***ě nafackovat. To jo!

Editor
2. 12. 2021 18:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Zcela zjevně nejhezčí holka z ošklivince a nejchytřejší z pitomince. Jestlipak už má zaplacenou daň z ošklivosti?

josef
3. 12. 2021 14:53
Ohodnotit příspěvek :
     

AM řídí pomatenci a chtějí aby snad zblbli všichni pod jejich kuratelou !

zdena
5. 12. 2021 18:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Koukám, že Nulandová zatím ve funkci nabyla spoustu kil, ale vědomosti stále žádné…. chuděra…