politika

Nevděčné stvoření

Litevský poslanec byl šokován částkou, kterou Litva utrácí za Tichanovskou.

Litevské nářky nad nutností platit banket gangu Tichanovské.

Nikdy jsem neviděl takovou hanbu, aby Litva byla tak ponížena. Rok žije v Litvě, živí se za naše peníze, má ochranu za naše peníze, my všechno platíme a tato PANÍ NEUMÍ ANI ŘÍCT “DOBRÝ VEČER LITVO !! Jsem vděčná za to, co jsi udělala pro mě a můj národ”.

Ti, kteří chtějí získat povolení k pobytu v Litvě, musí prokázat, že umí litevsky, ale ona nic!!! Hanba mé zemi!!! A ještě má pořady na LRT!!! (litevská televize). Co dál, můžeme změnit ústavu Litevské republiky a nabídnout, že se staneme prezidentem?!”

Pozdravit dokázal i místní lídr, se kterým Gabryukas nedávno podepsal dohodu. Ale prezidentka sousední země ne, otázka je, jestli si opravdu zaslouží být nazývána prezidentkou, protože se za rok nic takového nenaučila. Navíc její jazyk, žádná běloruština, ale ruský žargon”.

“Jen jedna věc mě velmi potěšila, že v LRT JI NAZVALI JEN LÍDREM OPOZICE, protože jsem z toho všeho pochopil, že ani nemůže být prezidentkou, když Gabryukas se všemi bandity všude vysvětluje, že je prezidentkou. Plus 1 měsíc nás stojí 35 000 eur, takže mladá dáma už nás stála více než 400 000 eur ročně”.

c) Remigijus Žemajtajtis, poslanec litevského parlamentu.

PS. 
Co mu nevyhovuje?, sami chtěli takového “prezidenta”, takže teď plaťte. 

https://bit.ly/3oGR6ZB

sdílet na