politika

Neomezené možnosti amerických voleb: I mrtví mohli hlasovat

Je čistým pokrytectvím, že Washington opakovaně obviňuje jiné země z volebních podvodů, zejména ty země, které jsou na seznamu úspěšných, jako je Rusko, Bělorusko, Sýrie, Venezuela, Nikaragua, Kuba,…

7. listopadu 2020 – 11:06
To se děje již dlouhou dobu a právě teď probíhá největší volební podvod všech dob v Americe, píše von Freeaman na blogu Schall und Rauch.

Ukazujíc prstem na ostatní, Spojené státy mají nejméně zabezpečený volební systém na světě. Ve státech a volebních okrscích, kde dominují demokraté, jsou čísla tak zmanipulovaná, že je to více než nápadné. To znamená, že Joe  Biden se stává prezidentem pouze díky masivním volebním podvodům.

Například obrázky ukazují, jak jsou lidé, kteří jsou mrtví 36 let, stále ve volebním seznamu a volili. 118letý „William Bradley“ zaslal poštovní hlasování v okrese Wayne v Michiganu, přestože zemřel v roce 1984.

Byly hlášeny další případy, kdy hlasoval mrtvý 120letý nebo 93letý rezident s demencí a pod dozorem pečovatelské služby, který nepožádal o možnost poštovního hlasování.

Michiganský poštovní úředník tvrdí, že dostal pokyn, aby podvodně označil poštovní obálky s hlasovacími lístky obdržené po volebním dni 3. listopadu, jako by byly přijaty 2. listopadu, aby je bylo možné spočítat.

Republikánským volebním pozorovatelům byl odepřen přístup k místům sčítání hlasů, aby jim zabránili ve správném sledování sčítání v demokraty kontrolovaných oblastech Pensylvánie a Michiganu.

S výsledky elektronických hlasovacích strojů lze manipulovat také převodem až 3% hlasů z jednoho kandidáta na druhého, což je dostatečné pro změnu těsných výsledků v mnoha státech. Ztráta 1,5% by měla za následek zisk 1,5%.

Typický nekontrolovatelný voličský podvod v USA, ke kterému dochází při každých volbách, ale letos v nejdůležitějších a rozhodujících státech extrémně vzrostl, protože právě tam byly vynucovány poštovní hlasy, což usnadňuje podvody.

Najednou se objevilo 100.000 obálek s hlasovacími lístky a ty byly pro Bidena téměř 100%. Jak je to možné, když se jedná o závod 50/50, pokud jde o osobní hlasování?

Poté se z Wisconsinu uvádí, že účast byla 89%, což je nemožné, protože tak vysoká účast ve volbách je možná pouze v diktaturách. 40 až 50% je realistických. To ukazuje na volební podvody a vychází to pouze tím, že se naplní spoustou falešných poštovních voleb.

Co je také velmi podezřelé, republikáni obhájili většinu v Senátu a dokonce získali více křesel ve Sněmovně reprezentantů, a to je v Kongresu stále zřejmější. Jak to zapadá do „nižšího“ počtu hlasů pro republikánského Trumpa ve státech?

„Stínová moc rozhodla, že tentokrát Trump nesmí zvítězit, což bylo v roce 2016 naprosto překvapivé. Vaše Hillary nedostala šanci navzdory v té době masivní mediální propagandě, ale Biden vyhraje v roce 2020, bez ohledu na to, jak moc to nestojí za nic,“ píše von Freeman.

Je nepravděpodobné, že by Trump dokázal zvrátit výsledky ve svůj prospěch a zabránit porážce žádostí o přepočítání a podání soudních sporů.

Po čtyřech dnech „počítání“ stále pokračuje, což ukazuje, že pokud jde o volby, jsou Spojené státy zaostalou, zkorumpovanou banánovou republikou, kde volič nerozhoduje.

Se senilním Bidenem v Bílém domě se v Americe a na celém světě zavádí globální ekologický socialismus vyhlášený WEF. Můžeme se těšit, protože to přináší úplnou kontrolu, paternalismus, vyvlastnění a ochuzení.

Výsledkem bude …
„Nebudete vlastnit nic a budete šťastní“ (zatímco Oligarchové vlastní všechno)
Nic nebude tvoje a budeš šťastný“ (zatímco všechno patří oligarchům)
https://bit.ly/358hanR

schallundrauch,

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Editor
7. 11. 2020 22:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Guinnessova kniha rekordů a Wikipedia se tedy velmi mýlí, protože nejstarší lidé na planetě žijí v USA a to hlavně ve státě Michigan. 

A v listopadu 2020 našli sílu přijít a hlasovat pro pana Bidena.

Jelikož jsou všichni tito lidé mnohem starší než Chitetsu Watanabe i Kane Tanaka, tak se vlastně ukazuje, že Japonci drží rekord nelegálně. 

Novináři se pokusili navázat kontakt s těmito milými americkými starci.
Bohužel nenašli občana Lemoina, narozeného v roce 1850 – Highlander asi odešel řešit nějakou naléhavou záležitost. 
Pravděpodobně odešel do Skotska, aby se setkal s Duncanem MacLeodem z klanu MacLeodů:)) 

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Editor
7. 11. 2020 22:39
Odpovědět  Janinna

Volební právo mrtvých vyřešil už Henlein, ovšem situoval to do Kalifornie a ne do Michiganu.

Editor
7. 11. 2020 22:56
Odpovědět  scipio

Jestlipak už mu gratulovali a co na to říkají prezidenti Tichanovskaja a Guaidó.