politika

„Německý ráj vybledl. Země je zaplavena somálskými piráty a vrahy“

Dříve čisté a voňavé Německo nyní kvůli migrantům degraduje.

Tento názor pro „PolitNavigator“ vyjádřil spisovatel gruzínského původu Michail Gigolashvili.

Řekl, že žije v Německu několik desítek let.

“Podařilo se mi přijít do Německa na vrcholu komfortu, žít v čisté a uklizené zemi, kde všechno jiskřilo a vonělo v doslovném smyslu a lidé byli laskaví a dobří, žili v hojnosti, všichni byli krásně oblečeni, upraveni, ani jeden žebrák … Ale v 89. roce padla berlínská zeď, načež ráj začal postupně mizet a blednout. Nyní je země plná nečinně sedících na lavičkách arabských černochů a barevných žen v šátcích, které vozí děti ve dvojitých kočárcích, obklopené třemi nebo čtyřmi dalšími dětmi,“ říká spisovatel.

Rodiče těchto dětí podle jeho slov nemají důvod pracovat, protože stát jim zaplatil byt, zdravotní pojištění a nejrůznější výhody a benefity.

“Zabijáci Zanzibaru a somálští piráti samozřejmě raději žijí v klidu v Evropě, kouří trávu, jedí pilaf a po zbytek svého života nic nedělají.  Usazují se ve velkých městech, protože v malých městech se nudí a nemají s kým hrát vrhcáby. Je mi upřímně líto bezbranné, laskavé až hloupé Evropy! “– shrnuje Gigolashvili.

https://bit.ly/3AZP6ja

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
josef
21. 10. 2021 17:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Však oni ti naši političtí prostituti se pod vedením Fialy vynasnaží aby jsme ty Němce konečně alespoň v této věci dohnali. A dobře nám tak když těm zrádcům narodních zájmů neumíme zacpat huby !!!

Pavel
21. 10. 2021 18:48
Odpovědět  josef

víte z čeho mám v tomto průseru radost z toho že mi jsme tzv. jednoměstský stát to znamená že v našem státě je pouze jedna velká aglomerace praha /s fantazií i brno/ a to těchto velkých aglomerací se stahují tyto naplaveniny takže si je ti lidumilové užijí s plnou parádou

TUREK
22. 10. 2021 15:23
Odpovědět  josef

Stréda Erdogan by jim ukázal jak se odplácí PUČ!!!