politika

Naryškin: Západním zpravodajským službám trvalo celý rok, než připravily „otravu Navalného“

„Otravu“ zločineckého blogera Alexeje Navalného připravovaly západní speciální služby rok.

V rozhovoru pro youtube kanál “Соловьев.live” to uvedl šéf ruské zahraniční zpravodajské služby (Služby vnější rozvědky) Seregej Naryškin, uvádí PolitNavigator.

Zahraniční zpravodajská služba Ruské federace (SVR) má spolehlivé informace o případu Alexeje Navalného, řekl ředitel SVR Sergej Naryškin.

“No, známe část pravdy. Ne všechno, nebudu lhát a chlubit se. Ale víme o části týkající se „berlínského pacienta“. Také známe část pravdy. Nebo nějaký nepřímý důkaz pravdy.

Faktem je, že rok před touto epizodou jsme obdrželi spolehlivé a ověřené informace, že v jedné ze západních zemí, evropských zemí, se uskutečnilo setkání za účasti speciálních služeb a takzvaných nadací, nevládních organizací a různých vládních struktur, kde se vážně diskutovalo o otázce „A jak podpořit protestní hnutí v Rusku, které prakticky vybledlo“.

A se vší vážností byla projednána otázka, že jsou zapotřebí posvátné oběti. A bylo by lepší, kdyby tato posvátná oběť byla jedním z vůdců protestního hnutí. Nechci nic říkat, ale některé paralely lze vyvodit,“ řekl Naryškin.

Naryškin vyjádřil přesvědčení, že toxické látky mohly být přidány do Navalného biomateriálu mimo Ruskou federaci.

“V naší ruské nemocnici byla provedena celá řada vyšetření a analýz, navíc to bylo provedeno pomocí nejmodernějšího vybavení a tyto studie ukázaly, že v jeho krvi, v jiných biologických materiálech nic nenaznačuje přítomnost nějaké toxické látky. Existuje mnoho nesrovnalostí. Těžko zde říci, zda byl později opravdu otráven. Poté, co nastoupil do letadla. Ale pokud se skutečně nějaké markery našly, pak je realističtější předpoklad, že nějaké látky byly do jeho biologického materiálu zavedeny,“ řekl Naryškin.

https://bit.ly/2WRSAWN

sdílet na

2 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Dany
4. 8. 2021 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

A přitom to udělali tak blbě, že to všichni prokoukli.

Nofran
4. 8. 2021 13:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Smazaná videa gestapem na youtube najdete na odkazu: http://www.nastub.cz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!