politika

Lavrov: Spojené státy se mýlí, když věří, že jejich sebezáchovu zajišťuje Atlantský oceán

Spojené státy se velmi mýlí, když se domnívají, že jejich sebezáchovu zajišťuje Atlantský oceán.  Toto prohlášení učinil ministr zahraničních věcí Ruské federace Sergej Lavrov v pořadu „Moskva. Kreml. Putin”. Fragment rozhovoru  zveřejnil  v kanálu Telegram novinář Pavel Zarubin.

“Washington věří, že jeho sebezáchovu zajišťuje Atlantský oceán, to je také silný klam, pokud se snaží přivést svět na pokraj třetí světové války,” řekl Lavrov, když komentoval eskalaci kvůli slíbeným dodávkám stíhaček F-16 do Kyjeva.

Ministr dodal, že Spojené státy zatímco „popichují své evropské satelity proti Rusku“, věří, že jim vše projde.

sdílet na

15 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Eva
5. 6. 2023 19:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Stalinův průliv! Kdy?

Pavel K
5. 6. 2023 20:07
Odpovědět  Eva

Něskoro, čakaj děvóčka, čakaj

Tom
5. 6. 2023 23:16
Odpovědět  Eva

Vcera bylo pozde!

Pedro
5. 6. 2023 20:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan Lavrov tím jasně ty arogantní tupce varoval. No, Indiány vyvraždili, karma je dohoní a nikomu nebudou chybět. A na ostrov za lančmítem taky nezapomente pane Lavrove.

Mike
6. 6. 2023 07:58
Odpovědět  Pedro

Sračky je třeba spláchnout z obou břehů Atlantiku. K tomu účelu vyrobili Rusové speciální záchodovou štětku jménem Poseidon, kterou ale nechcete vidět v akci.

skeptik
5. 6. 2023 20:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Američani by neměli brát toto upozornění pana Lavrova na lehkou váhu.
Nebo budou provokovat tak dlouho, až se ucho utrhne?

Markýza
5. 6. 2023 21:09
Odpovědět  skeptik

To by sice neměli, ale stejně budou. Dělají to pořád a pak už se jen diví. Když jste tak pevně přesvědčen o své skvělosti a výjimečnosti, tak se vám nepovede nepodceňovat – to prostě nemáte v psychické výbavě.

Gales
5. 6. 2023 20:46
Ohodnotit příspěvek :
     

To jim říkal i Gosudar před rokem.

Markýza
5. 6. 2023 21:12
Odpovědět  Gales

Kdyby před rokem….vzpomeňte jeho projev v Mnichově – a to bylo tuším 07!

5. 6. 2023 23:20
Odpovědět  Markýza

Bingo!

sergej
6. 6. 2023 07:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, ví kde je dirigující hlava hydry.

Vladimír
6. 6. 2023 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Oni ve své nadutosti to varování stejně nepochopí.

eFPe
6. 6. 2023 11:38
Odpovědět  Vladimír

Ten kapitalismus, nebo, řekněme chování těch, co ovládají takzvaný západ je jako virus.Doslova.
Roste jen na hostitelských buňkách. Organismus se mu přirozeně brání, pozná to jako cosi, co mu škodí. Ba co škodí. Dokonce jej to chce zabít.JEnže vtip je v tom, že pokud zemře hostitelský organismus, končí i vir jako takový.Takže, je to geniální chování, nebo není?Co jiného je prohlášení Stoltenberga že NATO v tomto konfliktu(ve kterém de iure není) nemůže prohrát, jinak ztratí tvář!!!
Oni jsou prostě naprogramovaní k tomuto, a nějaká změna, akceptace jiných pravidel nebo podmínek, nepřipadá v úvahu.Možná že v Rusku někdo ví, kde mají Hydry(nezmaři) hlavu.Je otázkou, jestli to jsou lidské osoby, které prostě lze odstranit nebo udělat neškodnými, nebo je to nějaký systém, kde by likvidace několika jedinců nebo jedné korporace neznamenala vůbec nic. A myslím si, že je to bohužel ta druhá možnost.

Slavek
6. 6. 2023 21:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Naprosto spravne upozorneni US rypakum za oceanem, kteri stale nevi jake zbrane Rusove maji. Lavrov rika, ze je pouziji. USA meli na svem uzemi jen valku Severu proti Jihu a znaji ji jen z vypraveni a z Holywoodskych skvaru. I jine valky nevnesli sve hruzy na uzemi USA. Asi to bude nutne.

Slavek
6. 6. 2023 21:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Bohatci co se maji za neomylne a genialni se povazuji za reditele zemekoule. Zbohatlici se domnivaji, ze jejich penize je pro tuto roli dostatecne kvalifikuji. Asi jako Habsburkove. Ti rikali, ze pry maji sve postaveni primo od Boha.
Bohatci se citi opravneni k tomu, urcovat osud miliard, pro ktere maji jen opovrzeni. Vezmeme jim jejich penize a palace a stanou se nickami, kvicicimi hruzou a strachem.