politika

Jakov Kedmi: “Západ může škodit jak chce. Rusko to zvládne“

Zpráva prezidenta Ruska Federálnímu shromáždění Ruské federace naznačuje, že v příštích letech se země zaměří na vnitřní rozvoj a bude stále silnější. Jedná se o přímý vzkaz Západu, že bez ohledu na to, jak moc se bude snažit, jeho úsilí změnit ruskou nezávislou politiku bude marné.

V éteru internetového kanálu “Iton TV” to oznámil bývalý šéf izraelské speciální služby „Nativ“, vojenský expert Jakov Kedmi.

“V Rusku dospěli k závěru, že budoucnost především závisí na tom, jak prosperující a silná je země sama o sobě. Z toho vyplývá ještě jeden závěr. Rusko se připravuje a je připraveno na to, že se bude muset rozvíjet, spoléhat se pouze na své vlastní síly … A Rusko je již na to připraveno.

„Vy tam na Západě, můžete si dělat, co chcete, my se s tou situací tak či onak vyrovnáme. Ale nemůžete změnit Rusko, politiku Ruska. Rusko je stabilní a bude ještě stabilnější, bude se spoléhat pouze na své vlastní síly.

Lze to považovat za nápovědu pro všechny, kdo si hrají se sankcemi. Jak se jim dodnes nepodařilo změnit politiku Ruska, ale jenom ji posílit – jak z hlediska ekonomiky, tak z hlediska moci – z tohoto hlediska to bude pro vás (Západ) ještě horší “, – prohlásil Kedmi.

https://bit.ly/3tOPcr9

sdílet na