politika

Jakov Kedmi: Evropský parlament to jsou bastardi a zločinci

Evropský parlament přijal usnesení o sankcích proti Rusku kvůli Navalnému. 

“Jsou to bastardi a zločinci. Poté, co přirovnali Sovětský svaz k hitlerovskému Německu, nemají morální právo nikoho odsuzovat. A další komunikace s nimi je ponížení a neúcta
k památce padlých,“ komentoval Jakov Kedmi.

Poslanci Evropského parlamentu přijali rezoluci požadující provést nezávislé vyšetřování situace kolem Alexeje Navalného, ​​posílení sankcí proti Ruské federaci a zastavení Nord Stream 2. 

Situaci komentoval bývalý zpravodajský důstojník Izraele a vojensko-politický expert Jakov Kedmi.

Podle jeho slov, po rezoluci Evropského parlamentu, která přirovnala SSSR k nacistickému Německu,
(více zde https://www.pokec24.cz/historie/evropsky-parlament-rusove-musi-cinit-pokani-za-vitezstvi-ve-druhe-svetove-valce/) tak s touto organizací v zásadě nelze vést žádné oficiální rozhovory. Protože poslanci Evropského parlamentu ztratili veškeré morální právo přijímat rozhodnutí, která je třeba s nimi projednávat. Od přijetí tohoto usnesení jsou mimo zákon.

„Evropský parlament – to jsou bastardi a zločinci. Poté, co přirovnali naši zemi s hitlerovským Německem, nemají morální právo nikoho odsuzovat. A další komunikace s nimi je ponížení a neúcta k památce padlých“, – řekl Jakov Kedmi v pořadu “Соловьёв Live”.

Připomeňme, že Evropský parlament shledal Rusko vinným v situaci s Navalným, aniž by odpověděl na 9 otázek ruské strany ohledně zjevných rozporů v případě „otravy“ opozičníka.

https://bit.ly/3kLbR2A

sdílet na