blog

Volební právo – důchodcům sebrat, mladým dát, jsou připraveni. Aktivista má jasno

Když můžou být rodičem, proč by nemohli i volit. Podle bloggera a aktivisty Jaroslava Krále by mělo dojít ke snížení věku pro účast ve volbách z dnešních 18 na 16 let. Především pak, když tyto změny schvaluje prezident Petr Pavel. Naopak by Král volební právo sebral důchodcům, jak se již vyjádřil v uplynulých měsících.

Podle jeho názoru mladí lidé neznamenají svou přítomností u volebních uren žádné bezpečnostní riziko pro stát,“ uvádí Král.

Volební právo ztotožnil s možností, že v 15 letech mohou mít mladí pohlavní styk. „Berou tak na sebe mimo jiné i zodpovědnost za případné zplození nového života, což je skutečnost jistě závažná,” dodává Král.

Kvituje i argument prezidenta Pavla, že starší generace již na politické dění rezignovala a o jakékoli změny se přičinit nechce.

Blogger Král, který se označuje jako liberál, feminista a ekologicky odpovědný člověk, míní, že výrazná část seniorů už není duševně stoprocentně v kondici na to, aby měli mít právo rozhodovat o směřování země. Dokonce tvrdí, že důchodci výměnou za svůj prospěch volí tak, že v důsledku kazí život mladým.

„Na absurditě této situaci přidává, že často tato věková skupina rozhoduje o věcech, které se jich již vůbec nebudou týkat a kterým ani nerozumí, protože doba letí dopředu raketovým tempem. A to vůbec nemluvím o špatném přístupu k informacím a velkému sklonu podlehnout dezinformaci, třeba například, když jim přijde do schránky osobní dopis od pana Babiše nebo pravicových populistů,“ uvedl loni v srpnu aktivista ve svém článku. Podle něho už senioři nedovedou přemýšlet o tom, co je dobré pro jejich potomky. Na sociálních sítích za svůj názor sklidil ostrou kritiku.

Celý článek: Parlamentní listy. a sítě https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor

sdílet na

72 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
7. 1. 2024 22:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Nackové to jsou…pořád stejná agenda…
Přestane to až v den,kdy Vlastizrádci dodýchají…
Momentálně plánují , korespondenční volby, elektronické občanky, armádu EU…prostě zrychlují tempo Federalizace Čtvrté Nacistické říše…a nikdo jim nestojí v cestě…
Dalo se to čekat je to jejich jediná šance…jak se udržet u moci.
A tohle vyjádření a tisíce podobných v poslední době, jsou jen ozvěny tohoto hlavního plánu…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
8. 1. 2024 01:00
Odpovědět  Veny232

Tady jde o to, že mladí jsou už dost indokrinovaní masmédii a snadno manipulovatelní. Bez životních zkušeností.S implantovanými názory a jsou již ohnuti do ,,správného” tvaru!
Starší mají své zkušenosti, názory prověřené časem a to se nehodí.
,, Mladé cpou vzduchem nadívaným sliby”( Hamlet)

Helena
8. 1. 2024 08:09
Odpovědět  Veny232

Je na čase, aby důchodci zavřeli své šrajtofle před vnuky a dětmi. To je jediné, co spolehlivě zabere. Už žádný “oprav dům po babičce” – nechť babičky a dědové-dokud jim zdravíčko slouží-cestují, jezdí do lázní, ať si užívají sklonku života a nechají dětičky a vnoučky pěkně žít jen a jen za své. Ať si postaví dům svůj, ať si jdou zažádat o hypotéku – a uvidí. Umetat cestičky dětem je to nejhorší, co může rodič udělat.

Ladislav 💤
8. 1. 2024 09:34
Odpovědět  Helena

👍 naprostý souhlas.

janle57
8. 1. 2024 09:51
Odpovědět  Helena

Typický obrázek dnešní mladé generace v podání feťácké pirátské partaje,
která sdružuje mladé flákače bez práce,bez bydlení navíc na krku svým rodičům,
které by nejraději podřízli,aby získali jejich úspory,byt atd.atd.Tohle není rasismus
pane Rakušane,Fialo a další?Nenávist dětí ke svým rodičům uměl vyprodukovat
tenhle odporný společenský systém po roce 1989 a policie místo,aby konala
a zašila toho dobytka,který s tím, na hnoji zvaném sociální sítě, vylezl,tak si raději
dojde pro toho,kdo tam napsal,že Putin je vlastenec.

katango
8. 1. 2024 10:49
Odpovědět  janle57

Říká se tomu ageismus.

Pavel z Moravy.
8. 1. 2024 11:26
Odpovědět  Helena

To tady razím už pěkně dlouho. Tímto podbízením se těmto dětičkám, zlatíčkám to dospělo do tohoto stavu. Co bys potřeboval zlatíčko, co ti chybí, já to mít nemusím broučku, víš já už jsem starý (á) tak kolik potřebuješ? To je celý problém této mladé generace, zakňučí a báby a dědové se mohou posr.at aby jim splnili první poslední. Jak říká paní Helena, zavřete jim šrajtofle. I když jsou lidé staří, mohou si užívat svého zaslouženého stáří a našetřených peněz, každý dle svých představ. Ať mladí žijí za své a mají na to co si sami vydělají. Pochybuji, že by tady bylo hodně lidí, kterým dávali rodiče a prarodiče jak na podnose všechno jejich bohatství. Kupovat si jejich chvilkovou přízeň za prachy sice přinese chvilkovou přízeň, ale když staroch zemře, většinou mu nevypraví ani pohřeb. Takových případů znám. Dostal třeba barák za 3 melouny a neměl na pomník pro dědka. Dokonce to těm děckám, které po nich zdědí krásné nemovitosti říkají. Nedělejte si starosti děti, rozprašte nás ať s námi nemáte moc problémů a výdajů samozřejmě..

Co je komu do t
8. 1. 2024 22:13
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Je naprosto jasné co chybělo a chybí ve výchově mladé generace. Rákoska !!!

Pavel z Moravy.
8. 1. 2024 11:04
Odpovědět  Veny232

Veny, píši tady dost, ale k tomuto nemám co dodat. Vystihnul jste to skvěle.

Drak
7. 1. 2024 23:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, debilové, jako pan Král, vykládají veřejně své názory, ačkoliv by měli trávit svůj život na kklecovém lůžku

Gales
8. 1. 2024 12:29
Odpovědět  Drak

Do Michelinky s ním.Tahat pneumatiky.Hajzl jeden intelektuálskej.

jiří
7. 1. 2024 23:09
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Slovan
8. 1. 2024 10:46
Odpovědět  jiří

Velmi odvážný člověk, doufám že má na obranu alespoň dobrou fyzičku.

Pavel z Moravy.
8. 1. 2024 11:35
Odpovědět  Slovan

Opravdu odvážný. Dokonce bych řekl, skutečný geroj.

Slovan
8. 1. 2024 16:11
Odpovědět  Pavel z Moravy.

No my dva bychom mohli vyprávět a to jen tukáme do klávesnice a je zle.

JoFa
8. 1. 2024 18:05
Odpovědět  jiří

No vidíte, niekto to má na aute a niekto /dúchodce/ by to mohol mať na tričku a niekto by to mohol dokonca aj uskutočniť..

Horňácko
7. 1. 2024 23:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Volební právo od 15 by znamenalo i plná trestní zodpovědnost, práci v nočním provozu, snížení vyživovací povinnosti rodičů a plno jiných povinností. Já bych to snížil až na 12 let a děti mohou pracovat ve fabrikách jak v Číně.

Duudu Wo
8. 1. 2024 06:57
Odpovědět  Horňácko

Jojo.

Tupý hulvát
8. 1. 2024 08:03
Odpovědět  Horňácko

Proč by to znamenalo to všechno,proč by to do zákona někdo dával?

Evžen
8. 1. 2024 09:25
Odpovědět  Tupý hulvát

Volební právo znamená i to, že se dokážu o sebe postarat sám.

Pavel z Moravy.
8. 1. 2024 11:45
Odpovědět  Horňácko

Podívejte, když jim dají kupříkladu zletilost od 15 let, budou od této doby sami za sebe zodpovědní. Nikde potom není psáno, že musí bydlet s rodiči a rodiče je nebudou mít povinnost vyživovat a ubytovávat. Jestli to takhle tito mladí chtějí, tak ať jim jejich přání splní. Jó, to bude legrace. Mamánci se budou muset starat sami o sebe, ale budou mít volební právo. Jen jim to dopřejte. Dospělí od 15 let.

komoří Lang
8. 1. 2024 00:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan Král musi mít hodně kvalitní rodiče, když se jim podařilo vypiplat lidumila ADOLFA.. A dokážu si představit, jak jim je za všechno vděčný – teda pokud nestárnou.

Markýza
8. 1. 2024 09:19
Odpovědět  komoří Lang

On je pan Král vyhlášený důchodobijce, takže už jsem si říkala, že ho nejspíš babička vydědila, nebo mu děda nařezal, když mu bylo sedum. Inu, musíme jen doufat, že se tenhle malý hajzl toho důchodu nedožije.

Ladislav 💤
8. 1. 2024 09:35
Odpovědět  Markýza

Řezali ho málo, parchanta!

komoří Lang
8. 1. 2024 09:39
Odpovědět  Markýza

No malinko se asi mylite v tom, že mu právě nejspíš nikdo a nikdy nenarezal. Kdyby totiž tuhle medicínu dostával už po prvních příznacích napadení mozkozroutem, tak by z něj nemohlo vyrůst takové netahlo. Je totiž až s podivem, že do prázdné hlavy se toho vejde nejmíň.4

Markýza
8. 1. 2024 13:01
Odpovědět  komoří Lang

Je ukřivděnej, a to parádně, pane komoří. Nebo mu možná nekoupili k vánocům toho správného terminátora – taky možný.

Jaris.
10. 1. 2024 03:52
Odpovědět  komoří Lang

Nebo to mohlo byt takhle. Maleho Jaroslava soupli rodice do jesli a pak hned do skolky. Takove dite je vlastne rodici, hlavne matkou, odstrceno. Skolka a jesle jsou vlastne odkladaci instituce a o dite se staraji cizi ucitelky misto matky. Ty si tezko najdou kvalitni cas pro potomka po celodenni praci. Vikendy to nezachrani a na rodinnou vychovu nestaci. Je to problem spolecnosti uz delsi dobu. Komensky tvrdil, ze dite do peti let patri matce, aby se vytvoril kvalitni vztah v rodine. Z takoveho ditete vychovaneho v jeslich a nasledujici skolce vyroste clovek bez empatie a bez rodinnych korenu. Neni divu, ze kdyz rodice zestarnou, zachovaji se stejne jako rodice kdysi k nim a odlozi je s klidnym svedomim do starobince.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
8. 1. 2024 05:12
Ohodnotit příspěvek :
     

cit Král:,,výrazná část seniorů už není duševně stoprocentně v kondici na to, aby měli mít právo rozhodovat o směřování země.”
——————————————
Myslím , že Král není,,duševně stoprocentně v kondici na to, aby měl mít právo” posílat 15-ti leté děti k volbám.Jsou to děti, které právě vyšli ZDŠ, v pubertě,s nejistým hormonálním rozvojem, se zájmy , které s politikou a budoucím směřováním země nemají nic společného.
Myslím si, že mediální aktivizace tohoto problematického idiota souvisí se záměrnou degradací stabilizace systému ( jako je LGBT atd.).
Takže proč podle jistého zde se projevujícího imbecilismu novodobého ústavního soudce( chce přece měnit Ústavu ČR)-nejhorší je ,, aktivní blbec” pozn. Jan Werich))nepověřit 16-ti leté děti být členem Parlamentu a Senátu ČR nebo být presidentem at už policejním či státu.( Když už prý mohou mít děti)?
Plete si vývoj hormonální s intelektuálním.Myslím, že Král se nedovyvinul ani v jednom směru.Krabičku cigaret nebo alkohol jim neprodáme, ale budou rozhodovat o vývoji státu!?!?

Ladislav 💤
8. 1. 2024 06:44
Odpovědět  Standa

Všechno Pirátstvo ihned do kafilérky! Jak oni ke mně, já k nim!
Hitlerovce nechci!

Standa
8. 1. 2024 07:26
Odpovědět  Ladislav 💤

Do ,, kafilerky ” by jich byla škoda. Naučit je pracovat od hutí, dolů po zemědělství.!!! Piráti jsou sekta, která se musí léčit reálnou prací! Ne, že by to příliš pomohlo národnímu hospodářství( ne z pracovního nasazení-celá strana se vejde do výtahu ve Sněmovně), ale z hlediska vyhnání zatuchliny a intrik ve Sněmovně.

eFPe
8. 1. 2024 07:45
Odpovědět  Standa

Do hutí a dolů…to je zajímavá úvaha. Poslyšte, myslíte si lidičkové, že bychom byli schopni jako komunisti po válce znovu doly udělat i dnes JZD z ničeho, postavit další enháčko, elektrifikovat, natáhnout další železnice místo jejich rušení? Znovu budovat školství apod? Myslíte si, že by to bylo technicky možné?

Standa
8. 1. 2024 07:51
Odpovědět  eFPe

Jediná nová přehrada by zhroutila celé,, nár. hospodářství”!Stačí pár km dálnice! Kolik měří D1. Ta byla vystavěna za cca 3r.Nyní ji neustále znovu dávají do hromady po 30 letech zanedbání už asi 10 let.

Ladislav 💤
8. 1. 2024 08:26
Odpovědět  eFPe

Bylo!

jsladin
8. 1. 2024 08:57
Odpovědět  eFPe

Technicky snad, ale prakticky s tím lidským materiálem, naprosto nemožné. To všechno se nedá zbudovat kecáním, ale jen tvrdou smysluplnou prací.A na to už nejsou lidi.

katango
8. 1. 2024 10:51
Odpovědět  jsladin

My jsme ještě na základce jezdili povinně vybírat brambory. Tihle mladí už evidentně nejezděj. A jaký to bylo tenkrát poučení!

Pravdomluvny
8. 1. 2024 17:17
Odpovědět  Standa

Já jsem proto dát je na pokusy, ušetří se za ubytování i stravu.

katango
9. 1. 2024 11:29
Odpovědět  Pravdomluvny

Obávám se o validitu výsledků tak,ových pokusů.

Pravdomluvny
8. 1. 2024 06:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Celé havloGoebbels cloace volební práva sebrat, nehlasují ve prospěch ČR jako celku,ale ve prospěch fašoEU o amiokupanta😡

Jiří
8. 1. 2024 07:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Vývoj nezastavíš a takováto lidská odnoš se dere ke slunci ,kde si spalí své ego ,alespoň doufám.

Pavel
8. 1. 2024 07:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady je výsledek třicetiletého řádění demokraticko-nacistických sil v ČR. Tisíce tun sádla bez mozku a jakéhokoliv myšlení.

miro
8. 1. 2024 08:31
Ohodnotit příspěvek :
     

To vše zahajil debil,kolaborant Rychecký už aby zdechl zmrd.

Frank
8. 1. 2024 08:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Aktivista potřebuje pořádně přes držku.

Velitel
8. 1. 2024 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

“označuje jako liberál, feminista a ekologicky odpovědný člověk,” mohl se rovnou označit za idiota , bylo by to kratší a znamenalo totéž.

Karel
8. 1. 2024 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Lidská blbost je věčná. Král je tupec. Může si podat ruku s prezidentem. Ten už je v seniorském věku. Měl by opustit funkci a vzdát se volebního práva. Byl by to dobrý příklad pro seniory a Král by to kvitoval s povděkem.

sergej
8. 1. 2024 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Měli by to aktivovat takhle v meziobdobí kdy střídavě mají a nemají bryndáček podle kondice s kvalifikovaným posouzením soudním odhadcem by měli dostat právo šachovat s dominionem korespondenční volby a vláda by měla založit katedru dydlace na posouzení množství a platnost daných hlasů jako u knížete který byl zvolen na 106 či 8% dobře v duchu znění zákona. Kdy budou měnit kromě matiky fyzikální zákony je ještě otázkou ale s placatozemci mají už velmi dobře našlápnuto.

Aleš
8. 1. 2024 09:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Bloger Král je fašoun jak z učebnice. Co pak dal ? Vězení pro důchodce ?

Ladislav 💤
8. 1. 2024 09:37
Odpovědět  Aleš

Ne, jen pro Pirátstvo a celou svoloč Spolu! A tvrdé galeje!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
8. 1. 2024 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle svinstvo nemůže trvat věčně.Tlačí,tlačí,Čím déle to omezování svobod potrvá,tak ale tím hůř pro ty,co to způsobují.I důchodci živí náš panovačný systém. Ono ideologové s globalisty dokonce léta zastiňují i slunce, i jeho omezují a nejraděj by ho taky poslali do ,,důchodu”. Naprosto vše je propojeno,příroda-člověk-slunce a vesmír. Od 1.1. 2024 hlásí Japonsko už 150 x zemětřesení,to nejsilnější 7,6. Ještě toho hodně prožijeme,než ideologie opět přestanou existovat,Tyhle prdy nikdo nepotřebuje. Pouze tvoření a spolupráce,je to,co potřebujeme.

Slovan
8. 1. 2024 09:54
Ohodnotit příspěvek :
     

A opět je tu článek který poštvává dvě generace proti sobě. Však takové výkřiky to je jako červený hadr na býka a jak nís proti sobě poštvat, jen tak dál, výborně. Vše účelově zaměřené z fašistickoliberálního sršního hmízda. Už aby se ruské stroje koupaly v Atlantickém oceáně a veškerý fašismuz byl zničen. Včera jsem viděl video s Ivanem Kratochvílem, kde něco takového říká, že RF to takhle nenechá. Jsem zvědav jestli se všichny do té ameriky vejdou až budou zdrhat.

zdendulka
8. 1. 2024 09:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Moc by mě zajímalo, když mohou mladí mít oficiálně pohlavní styk a plodit potomky již v 15 letech a tím pádem – dle PePa – mohou i volit, neb plodí potomky, jak má vláda ošetřenu jejich možnost se provdat či oženit, popř. platit alimenty a z čeho….. ten člověk snad nic nedokáže domyslet až do konce…. A ať netvrdí, že budou platit jejich rodiče – vláda děti pozvedla na úroveň rodičů, tak nemohou vše platit prarodiče, kterým PePa zřejmě hodlá odejmout i hlasovací práva a chystá snad i eutanazii důchodců dle svých západních vzorů…??? Nebo ne ??? Jsem z toho jelen 🙂

Pavel z Moravy.
8. 1. 2024 11:59
Odpovědět  zdendulka

Škůdcům zemským byl doručen manuál jak zlikvidovat tuto ještě zemi. Musí spěchat. Šoroš a Šváb na ně tlačí. Vše jde dle nich pomalu a depopulace neprobíhá jak by si přáli. Ono tihle Aspeňáci toho v hlavě kromě sra.čky moc nemají a řídí nyní celou Evropu, vedou ji úmyslně do záhuby. Kdo již toto nevidí ať je jakéhokoliv vyznání politického a náboženského musí být skutečně totální hňup. A vidíte, pořád jsou. Tady probíhá tak pokročilá degenerace, že komentáře k tomu by mohli provést pouze nezaujatí odborníci, kteří se lidskou psychikou zabývají. My v tomto nevzdělaní to do hloubky nejsme schopni rozebrat. To náleží a bude asi náležet odborníkům.

Pravdomluvny
8. 1. 2024 18:55
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Zemští škůdci by měli být trestáni podle středověkých zákonů….. pětidemoliční vlastizrada by vymřela po meči 😂

Boomer
8. 1. 2024 20:08
Odpovědět  Pravdomluvny

.. jo, a vám by připadly jejich přeslice. Tááákovejch koček, jedna pěknice vedle druhé…

katango
9. 1. 2024 11:30
Odpovědět  Boomer

,Máte nějakou vtipnou náladu.

Boomer
9. 1. 2024 11:53
Odpovědět  katango

.. no já byl včera na potoku za vesnicí omrknout, jak se daří bobrům a měl jsem štěstí, zrovna jeden makal, až mu od tlamky dřevo lítalo.. a hnedle jsem si na jednu půvabnou pirátku pomyslel…

katango
9. 1. 2024 12:38
Odpovědět  Boomer

Pánejo, vy teda máte myšlenky.

Boomer
9. 1. 2024 12:50
Odpovědět  katango

.. jo, v ten moment jsem si ale uvědomil.. hochu, přece nejsi zoofil!!!

unor 2022
8. 1. 2024 10:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak, tak. Stari a belovlasi lide by nemeli mit pravo byt voleni do statnich a verejnych funkci.
A zacit bychom mohli treba v Americe a Cesku.

Jura S
8. 1. 2024 12:02
Ohodnotit příspěvek :
     

MÁ TO BÝT TAKHLE – VOLEBNÍ LEGITIMACE:

  • min 10 odpracovaných let (VŠ se započítává)
  • trestní bezúhonnost
  • trvalé bydliště v ČR min 20 let
  • splnění základního testu občana (jako u řidičáku)
  • znalost češtiny
Boomer
8. 1. 2024 12:28
Odpovědět  Jura S

.. bývaly doby, kdy byla s právem volit spojena také podmínka zapsání v daňovém registru a rádného plnění s tím související povinnosti. Mělo to svoji logiku.. kdo sytém platí, má právo systém ovlivňovat. Černý pasažér by měl být rád, že se veze zadarmo…

Jura S
8. 1. 2024 12:42
Odpovědět  Boomer

Píšu – “min 10 odpracovaných let” – ty se evidují jak v odvodech sociálky a zdravotního tak, v platbě daní… tohle má stát podchycené dobře… “Samozřejmě “pobírači dávek” by pak volební právo neměli, páč by neměli odpracovaných 10 let…otázkou by bývalo pořešit ty co pracovali a pak se “flákli na zcestí” a válejí se na socce roky, to by se ale taky dalo ošéfovat …

Boomer
8. 1. 2024 12:16
Ohodnotit příspěvek :
     

..ale jo, jen ať mládež vesele plodí už od patnácti let věku a stejně tak vesele ať si vzápětí zajišťuje obživu svých dětí. Právo nelze oddělit od povinnosti, stejně tak by neměla být povinnost s právem související přenášena na bedra jiných. Kdo plodí, ten ať se stará…

JoFa
8. 1. 2024 18:12
Odpovědět  Boomer

Cit.:  Právo nelze oddělit od povinnosti! -vytesat.

komoří Lang
8. 1. 2024 12:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Taky mě napadlo, jestli ten filantrop není potomkem rodiče c1a rodiče c2. To by mi už smysl dávalo, že je vylizanej.

Honzas
8. 1. 2024 13:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Volební právo by měl mít pouze ten kdo platí daně a samozřejmě důchodci. Ti to tady vybudovali a mají právo rozhodovat o dalším směřování země. Cucáci kteří studují do 30 let zbytečné školy a využívají máma hotel by volit neměli. Ty by měli šoupat nohama a jít do práce aby poznali zač je toho loket. Tak to jsme to měli i my, dnešní důchodci.

Jura S
8. 1. 2024 15:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Samozřejmě před volbami by každý volič šel se svou VOLEBNÍ LEGITIMACÍ na odběr krve vůči DROGÁM!!! Ani jednu smažku k URNĚ ! :-)) a z vlasů analýza dva nehulit 5 let předtím !!

ModrýKlokan
9. 1. 2024 01:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Jaroslav Král je už od filosofické střílečky známý magor. Jeho šílené články na Seznamu sami pošahaní liberálové stáhli. Král je nesvéprávná osoba, je nebezpečný sobě i svému okolí. Měl by být psychiatricky vyšetřen, zbaven řidičáku i zbrojáku a umístěn do psychiatrické detence a podroben povinné ústavní léčbě.

katango
9. 1. 2024 11:32
Odpovědět  ModrýKlokan

Co na tom chcete psychiatricky vyšetřovat, natož léčit? Když léčit, tak jedině fyzickou prací a životem pouze za svoje. Detence? Leda v pracovním táboře. Takový hovada na psychiatrii nepatřej, tam jsou povětšině slušný lidi.

Markýza
9. 1. 2024 15:48
Odpovědět  katango

Někdo někde navrhoval poslat do gumáren nosit pneumatiky – to je velice osvícený návrh!

Boomer
9. 1. 2024 16:11
Odpovědět  Markýza

.. hm, taková práce postrádá edukativní složku.
Prací ho seznámit s chodem světa.. začít na poli, ručně obrývat ouvratě, aby se traktorista nezdržoval od plošné orby, hrůbkovat brambory, potom ruční práce okolo zvířat, čistit krávy, kydat hnůj, aby věděl kde začíná cesta ke chlebu, který možná dostane k večeři, pokud splní normu.
Další praxe v kamenolomu, ručně lámat, třídit, drtit palicí na štěrk, v cihelně skládat cihly do sušičky, potom vytahovat ještě horké z pece, v lese řezat klády kaprovkou, v čelbě ručně naramovat nějakou tunu uhlí za šichtu, aby věděl že všechno co kolem sebe vidí, i ten papír na který blije svoje žvásty, je dílo pracovité lidské ruky.
A věřím, že po roce praktické edukace už by nenechal ležet na chodníku ani kůrku chleba..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
František
13. 1. 2024 02:37
Odpovědět  Boomer

SUPER 👌 SUPER 👌 ŽIVIT SE TVRDOU PRACÍ TO BY BYLA ODVYKACÍ KŮRA PRO TYHLE NETÁHLA A PSYCHOPATY. ZDRAVÍ FRANTA A DĚKUJE

Honzas
9. 1. 2024 15:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak toto je stoprocentní absolvent aspeninstitutu pana Sorosse.

Miro 2
10. 1. 2024 18:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Mladí jsou asi tak zodpovědní jako stádo telat i se tak chovají. Rozdíl je v tom, že tele čumí na nová vrata jako tele, kdežto mladí čumí od rána do večera do svých mobilů. Chtěl bych vědět, kde by dnes mladí byli bez rodičů a prarodičů a museli se starat v 15 letech o svůj život, o svůj budoucí důchod a o přínos pro republiku. Případně také o svého splozeného potomka.