blog

Víte, že vláda, která krátí valorizaci penzí, chce dát sto milionů korun na status umělce?

Víte, že vláda, která krátí valorizaci penzí, chce dát sto milionů korun na status umělce? Víte, že u příjemci umělecké dotace nemusejí mít české státní občanství? A víte, že se u nich nebudou zkoumat umělecké kvality, a pozor, ani svéprávnost a ani beztrestnost. Ukážeme vám to.

sdílet na

179 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jmm
18. 1. 2024 11:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Když to neumí-makat…

Ladislav 💤
18. 1. 2024 15:24
Odpovědět  jmm

Tak utratit a spálit! Komedianstvo odporné!

Pravdomluvny
18. 1. 2024 16:41
Odpovědět  Ladislav 💤

Pokusy by byly lepší 😉

sergej
19. 1. 2024 16:54
Odpovědět  Pravdomluvny

V italii měli čičolínu, slangově .íču v poblitice. Tady mají leda gang kotlár nebo yac. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=PiYqyDXW5cE

Teuton
18. 1. 2024 11:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud a jestliže Fialova vláda na Ukravinu posílá miliony a miliardy, které se pak formou těch svých zoufalých balíčků snaží vyrazit z nás, například zvyšováním daní, není to vláda, nýbrž banda vlastizrádců. Mimochodem, víte, co mne pobavilo ? Fialoví pětizmrdi loni zvedli daň na tabákové výrobky. Slibovali si mohutný přítok peněz pro Ukravince. Výsledkem je, že jim tento příjem spadl o těžko uvěřitelných 12 miliard. Lidi totiž masově nakupovali tabák v Polsku. A pětizmrd je zase za blbce !

Standa
18. 1. 2024 11:34
Odpovědět  Teuton

Když na krabičce ušetříte 41 Kč,- nekup toho karton! Vláda saje z lidí peníze, energie, daně z nemovitostí a ze všeho, z DPH,silnic,parkovného,spotřebky a platí si sama zvýšené platy a fašistickým Ukr. posílá dary v miliardách.
A umělci-ti přece propagandisticky podporují vládu. Takže jsou placená ( státem) skupina lhářů, propagandistů, šmíráků,komediantů( spíše už komiků), vlezprdelků, řitolezců… a .dostanou za to svůj bakšiš!

jhh
18. 1. 2024 13:53
Odpovědět  Standa

Karton? Karton je k ničemu 60 kartonů aby mi to rok vydrželo.

Albi
18. 1. 2024 15:34
Odpovědět  jhh

60 kartonů na rok? A co vaši kámoši?
Nebuďte lakomej, pěšky tam přece nepůjdete a do auta jich naložíte jistě dost i pro ty kamarády, o kterých ani nevíte. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
18. 1. 2024 15:50
Odpovědět  Albi

S mi připomněla z dob našeho mládí, jak kdejakej somrák na beagbítu a zábavě somroval cigáru. Furt ty jedni stejní somráci. Dej cigáro vole, nemáš žváro piko atd. A přitom si mu viděla jak má v džístce v náprsní kapcičce krabičku cigaret. Vidím to jako dneska, nojó, to už není pravda.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 16:42
Odpovědět  Slovan

A z těch somrboys ze západuale i z Banderonacistánu máme dneska vzory…..viz kokaintranska Zelenssky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
18. 1. 2024 19:14
Odpovědět  Pravdomluvny

No dá se říci že ju. Už tenkráte byli vychcaní jak mraky.

Jaris.
18. 1. 2024 23:31
Odpovědět  Slovan

Slovane, co je to za existenci na fotce mezi Dejdarem a Sverakem?
Aby bylo jasno – herectvi, pardon komediantstvi a kejklirstvi je domenou zidu. Na uvodni fotce – Holubova, Sverak, Dejdar, vcetne bobosikove jsou zidi.

18. 1. 2024 23:54
Odpovědět  Jaris.

No to tedy je hrůza hrůzoucí! A ke všemu jsme tu měli Židy Poláčka, Kische, Kafku, taky Žid Einstejn se mihnul Prahou – zkrátka Žid kam se koukneš. Děs. A když se formovala Svobodova armáda, tak dvě třetiny v ní byli taky Židovského původu, by mohli osvobodit statečné Čechy šrotící v německých… čo to tárám… v protektorátních zbrojovkách.
A já dokonce čtyři roky žil s židovskou profesorkou! Asi si to mrsknu. Hm… Blbost. Radši si to mrskněte vy, jestli s tím nedokážete žít. Howgh!

Albi
19. 1. 2024 01:04

1+++

Jaris.
19. 1. 2024 03:08

Spravne, zidak, kam se kouknes. A ze vy jste zil s jednou zidovkou? A neni to malo? Ja jsem zidy byla obklopena za studii jak spoluzaky, tak profesory. A co cert nechtel, v Australii byl muj prvni vikendovy job v zidovskem nobl starobinci, takze vim s kym jsem mela tu cest. Doktori, pravnici, soudci, podnikatele i docela obycejni zide sedeli v jidelne jako jednotna seda masa. Na sabes vzdy prijel rabin a pri obede jim prednasel zalmy. Nicmene zidi meli hlavy zaborene do taliru a rabinovi nevenovali tu nejmensi pozornost. Tech srandovnich pribehu bylo hodne.
Jinak co se tyce Kafky, tak jeho dilo je snad psano pro schizofreniky. Znamy je jen z toho duvodu,jelikoz ho propagovali zide. Devkar Einstein byl znamy plagiator, ktery kradl prace svych kolegu, dokonce i sve zene Mileve.

Jaris.
19. 1. 2024 03:27
Odpovědět  Jaris.

Rovnez svaty Einstein byl postaven na pedestal svymi soukmenovci.
Vase poznamka o Svobodove armade slozena ze dvou tretin zidu, je mi krajne podezrela. Mate nejaky solidni odkaz?
Abych to uvedla na spravnou miru – nekteri zide jsou uzitecni spolecnosti, ale tech je opravdu malo. Vetsina je presvedcena o sve ‘nadprirozenosti’ a dava to svetu neustale najevo. Da se rici, ze ta vetsina emocionalne vydira svet.

19. 1. 2024 19:24
Odpovědět  Jaris.

Co třeba kniha Z Buzuluku do Prahy? Je to solidní důkaz? Protože ji u klokanů asi neseženete, ocituji vám ze svého archivu:

1.československý samostatný prapor o síle 979 bojovníků (ze dvou milionů bojeschopných mužů Československa) čítal 38 duší ženských a okolo 600 duší bylo židovského původu. Jo, a na svůj první tank se tito stateční složili a od sovětů si ho zakoupili (sic!)

On Báťuška asi nerozžvejkal, že když chtěl Svobodovi omlátit o papulu, že bojoval v čs. legiích proti SSSR, tak ho Svoboda nas-ral tím, že mu namísto výmluv a žížalovitého kroucení opáčil: “Inu, taková byla doba…” Rusky rozumí se. Tak se mu tím tankem asi pomstil. Zajímavé je že to info jak o počtech Židů, tak o sbírce na tank, bylo ještě před rokem i na drbně wiky. Teď už je tam jen že: Málo se již ví o tom, že většina z prvních 900 vojáků, kteří se do útvaru přihlásili, byli českoslovenští Židé a o sbírce na tank taky ani ťuk. Ale nejen ve wiky – na gůglu vůbec je to již nedohledatelné. Žeby zaúřadovali ruští hackeři, aby tu sovětskou ostudu odstranili? Tady

https://cs.wikipedia.org/wiki/1._%C4%8Deskoslovensk%C3%BD_arm%C3%A1dn%C3%AD_sbor

se o sbírce už nezmiňují. A ještě nedávno jo.

Administrátor
P.A.Semi
19. 1. 2024 21:53

Když vám něco “zmizí” z Wikipedie, je vpravo nahoře “Historie”, a tam to půjde dohledat…

https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=1._%C4%8Deskoslovensk%C3%BD_arm%C3%A1dn%C3%AD_sbor&action=history&offset=&limit=500

Tam vedle datumu je odkaz (teď), který porovná starou verzi se současnou a vypíše rozdíly… Jdete po těch, kde je velké mínus velikosti, tak tu předchozí porovnáte se současnou…

Tam lze třeba zjistit, že o “sbírce” tam nebylo nic v roce 2017, ani v roce 2020, a od té doby tam ubyly jen drobnosti…

Ale třeba tam lze najít odstranění informace o tom, že Dukelskou operaci prozradili Britové Němcům, aby zpomalili postup Rusů, údajně to nebylo správně “zdrojované”…
https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=1._%C4%8Deskoslovensk%C3%BD_arm%C3%A1dn%C3%AD_sbor&diff=prev&oldid=19301593

Že by něco smazali a nebylo to ani v Historii se děje velmi velmi vyjímečně, třeba u George Soros v anglické wikipedii vymazali, na čem přesně zbohatnul, které banky mu nahrály, zbyly tam jen prázdné stránky v historii, prý to byla copyrightovaná informace nějakého magazínu… (šlo to ale dohledat přes archive.org, co tam bylo)

πα½

20. 1. 2024 00:50
Odpovědět  P.A.Semi

Netvrdím, že to bylo stopro na wiki. Nakonec jsem ale asi po hodině vyštrachal jeden odkaz, kde je o tom zmínka. A ty tanky byly ve finále dokonce dva(v Buzuluku píše Svoboda jen o tom prvním):

11. února 1943 odeslal plk. Ludvík Svoboda Stalinovi telegram v tomto znění:

Důstojníci a vojáci čs. vojenské jednotky v SSSR, nadšeni úspěchy hrdinné Rudé armády v boji proti společnému nepříteli – německému fašismu, provedli během cesty na sovětsko-německou frontu sbírku a předali ze svých úspor Státní bance 100 000 rublů na tanky „Lidice” a „Ležáky”.

Zároveň vyzýváme důstojníky a vojáky nově zformované československé jednotky ve městě Buzuluku, aby věnovali na týž účel své úspory a naše úpisy státní válečné půjčky v částce 100 000 rublů. Prosíme, abyste dal pokyn k přidělení těchto tanků československé vojenské jednotce v SSSR. Jsme Vám vděční za to, že jste nám poskytl možnost bít se zbraněmi v rukou Němce, odvěké zavilé nepřátele československého lidu.

Jdeme do boje s heslem „Smrt německým okupantům“ a slibujeme Vám, že se ctí splníme jakýkoliv rozkaz velení Rudé armády.

https://www.fronta.cz/dotaz/ceskoslovenske-tanky-sbirky-a-nazvy

20. 1. 2024 01:00

Na ten odkaz si klikni, je tam víc zajímavostí o tom, jak to tehdá bylo.
Třeba jsem doteď nevěděl, že celá naše tanková kolona vznikla v podstatě ze sbírek

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
19. 1. 2024 20:45
Odpovědět  Jaris.

Soukmenovci. Aha. A zač ho tam nainštalovali? Jen tak, že byl zajímavě rozcuchanej, asi.

Markýza
19. 1. 2024 20:47
Odpovědět  Jaris.

Páni….vy jste nastavila laťku nesnášenlivosti závratně vysoko 😀 😀 voni čuměli do talířů, na šibenici s nima! 😀

Jaris.
20. 1. 2024 00:31
Odpovědět  Markýza

No tak ja si napriklad neumim predstavit, ze by na msi v kostele, rozbalili verici sendvice nebo cipsy a chroustali je pri kazani farare. Jde snad o respekt k predstavenemu nebo ne?
Nesnasenlivost si neplette s kritikou. Te se samozrejme zidi brani zuby nehty.

20. 1. 2024 00:59
Odpovědět  Markýza

Tak to už by bylo pozdě, když čuměli do talířů. Správně to je – narodil ses? Chyba! … Rup! … Tak. A máš to za sebou.

Markýza
20. 1. 2024 16:05

Nojo, já zapomněla….máte pravdu. 😎

Pravdomluvny
19. 1. 2024 06:21

A Lustiga s Otou Pavlem máš kde???👍

19. 1. 2024 19:28
Odpovědět  Pravdomluvny

Jo. A taky jsem zapomněl zmínit souseda Papouška, traktoristu v “našem” JZD a dříče, který nějak zapomněl, že “Lepší malá kšeft než velká lopata.”

Jaris.
20. 1. 2024 00:41
Odpovědět  Pravdomluvny

No a co? Pisalkove, kteri si libovali v holocaustovych historkach. Ze ve valce zahynulo daleko vice nezidu, o tom zidi nepisou. Ovsem zvelicovani zidovskeho nestesti, to jim dodnes jde velice dobre.

Pravdomluvny
20. 1. 2024 08:06
Odpovědět  Jaris.

Bože,ty a amin Hasejni,oba odpadi.
Kolik muha@@@mrdů si plat8š jako oblažovatele??!!???🤮🤮🤮

Boomer
22. 1. 2024 19:33
Odpovědět  Jaris.

..jo, i na těch vojenských hřbitovech je to vidět, že?
A neomlouvá je ani to, že byli někde v koncentráku!!!
comment image?seek=1478521907

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pravdomluvny
19. 1. 2024 06:22
Odpovědět  Jaris.

Nemáš jednoho i pod postelí…..🤔🙈

Jaris.
20. 1. 2024 00:46
Odpovědět  Pravdomluvny

Proc bych je hledala pod posteli???jste se zblaznil? Staci mrknout do novin, do TV, do parlamentu a vlady, do bankovnictvi, do skolstvi, do kultury, do soudnictvi a mate je vsude a nemusite kvuli tomu lezt pod postel 😀

Pravdomluvny
20. 1. 2024 08:07
Odpovědět  Jaris.

Copak, raději zákon Šaríja a halda muhamr@@@@dánských inzenýrů bys ráda?!!!!!🤮🤮🤮🤮

Markýza
20. 1. 2024 16:06
Odpovědět  Pravdomluvny

Nebo v posteli! Jaris!! Zkontrolovala jste to důkladně? Kromě kontroly fyzické je nutná i kontrola rodokmenu nejméně do 16. století.

Honzas
19. 1. 2024 00:18
Odpovědět  Pravdomluvny

Už abstinoval, tuna matro všemu byla ztracena mezi Českými banány.

Albi
18. 1. 2024 18:59
Odpovědět  Slovan

Jojo a to byly za lidovou cenu. To anii já neměla problém si je v 17 kdykoliv koupit.

Jak to chodilo u somráků nevím. A u nás v práci se razila zsada, že kafe a cigareta se nevrací.

18. 1. 2024 19:21
Odpovědět  Albi

Klikni si semka: Albi , bych se nenamáhal zbůhdarma. 🙂
Ale na tom vidku jsou to moc hezký lidi, žejo?
Akorát je divný, že se mi z nich dělá šoufl.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
19. 1. 2024 00:42

Dík za detailní popis. První část se mi zdála na velkou gratulaci, po chvíli jsem se začala trošku obávat, že vyhraje stát, ale nakonec jsem tu přece jen s tou gratulací.

Myslím, že první kolo jsi s přehledem vyhrál, otázka je, jestli budeš státu stát za to, ukázat neukázněnému občanu, že doma pánem není..

No ale jak se věci – sice těžkopádně, ale zdá se, že přece jen – dávají do pohybu, myslím, že státní byrokracie bude mít jiné starosti. A možná velké.

Takže si zahraju na Sibylu a tipnu si tvůj 100% úspěch. Už bylo na čase poučit byrokracii, kde je její místo, její zákazník a současně zaměstnavatel! 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
18. 1. 2024 19:32
Odpovědět  Albi

Jedině Sparty jedině. A pod pultem i tvrdý. To byla prdel, když na to vzpomenu. Protože jsem vymetl kde jakou díru, tak jsem ty hotéliéry znal i když jsem byl parchant. No jo ale protože oni zase znali mého tátu, tak jse měl trochu privilégia. Tak co pane vedoucí máte Sparty? Ne!! Hmm, za chvilku byl u stolu a “nenápadně ze saka vytahoval tvrdý Sparty, ty ale byly za deset, to byl pro 17 kluka peníz. 😊 🤣 🤣 🤦‍♂️
P.S. Ještě k tomu krédu, já říkal že “starou” a LP nepučuji.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
19. 1. 2024 00:57
Odpovědět  Slovan

Tak já ještě pamatuji že byly Partyzánky,1,60 – ale ty jsem nekouřila), začínala jsem Lípami (2,-) a už se zvolna objevovaly Filtry za 5,- ale ty byly jen v automatech, a těch tehdy ještě moc nebylo.
S kolegyní v práci jsme pak kupovaly Kleopatry nebo Nefertitky, dokud se stát nerozkmotřil s Egyptem a pak už si žádné značky (ntož ceny), protože jich za tu dobu bylo plno.

Ty první jsou nezapomenutelné právě kvůli dnes už nepředstavitelným cenám.
Fenomén “tvrdých Spart” samozřejmě pamatuji, ale ty mě nějak “neoslovily”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
19. 1. 2024 10:41
Odpovědět  Albi

🤣 🤣 🤣 🤣
Na ja!! Byly bílé s červeným písmem, pak červené, myslím že se žlutým písmem, doplním Astry, Marica s filtrem a bez, BT, Letky, Clea, Marsky za 4 kčs, taky jsme si štochali Tarase Bulbu, nebo tak nějak. Jj Albi už hodně pamatujeme, je čas přemýšlet jak zavřít. 🤣

19. 1. 2024 13:40
Odpovědět  Albi

A na vojně jsem se seznámil taky s Detvami, ty měli Čobolové za kačku. Nebyly tak placatý jako Partyzánky, ale tenčí, a byl to docela humus. Já začínal se Startkami, pak jsem přešel na Glóbusky, pak jsem pálil Maricy bez filtru, s skončil jsem u doutníků zn. Kora. U těch jsem vydržel na den přesně 25 let. Bylo to od narozenin do narozenin, proto to vím na den.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
18. 1. 2024 19:15
Odpovědět  Slovan

Most, Repro (Reprezentační klub horníků) LP 1971
Kráčíme takhle po schodech dolů a kámoš Mates vyklepává cigára, že si venku zapálíme. Vtom se za námi ozve:
“Přihraj mi jednu, vole.”
Mates: “Nebudou lepší dvě, vole?”
Somr: “Jo. Budou.”
No a že stál Mates o shod níž, tak mu tu první přihrál na solar, by se somr ohnul, a tou druhou ho poslal o dva schody vejš. Pak jsme ale pro sichr nasadili zrychlenej přesun, že se somr nějak nehejbal a taky že kdo uteče, ten vyhraje.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:38

😅😅😅

Slovan
18. 1. 2024 20:04

No vono to nebylo zase tak jednoduché, my jsme na tyhle akce chodili v 20 až 30 kousků. Marně lovím v paměti kdo se mám měl ochotu postavit. No a já byl jeden z nejmladších a ti starší kolikrát po vojně byly takové menší hovádka. Tak somrovat chodili, že jsem je znal. Říkali nám Vlčáci a měli jsme i černý patra. Milane nelžu, taková parta šikoko daleko nebyla.

18. 1. 2024 21:48
Odpovědět  Slovan

Tohle se stalo, když jsem vojákoval v Žatci. A tenhle kousek byl taky z nějaký bandy, ale udělal chybu, že se oddělil, že si s tím mančaftem o pár schodů vejš na parketu připadal, že má ramena přes celý záda a že je nezranitelnej. No, uznej sám – somrovat od vojáků?! To už bylo hrubý porušení tehdejšího nepsanýho zákona, které si vyžadovalo okamžitou sankci.

Slovan
19. 1. 2024 10:33

No to jo od vojáčka to je blbéééé.🙄🤦‍♂️

Albi
19. 1. 2024 01:00

🙂 🙂 🙂
No vida jak se dnes hodí, co ses v mládí naučíl. 🙂

19. 1. 2024 13:47
Odpovědět  Albi

Jak říkal strejda Josef: “Co se v mládí naučíš, je ti ve stáří k ho-vnu.”

Markýza
19. 1. 2024 20:50

Já to znám “ve stáří jako když utne”

20. 1. 2024 01:13
Odpovědět  Markýza

To by přišlo mýmu sprostýmu strejdovy moc slušný.

jsladin
18. 1. 2024 12:21
Odpovědět  Teuton

Za blbce jsme my kteří žijí ze své práce a ještě živí tu bandu netáhel a přivandrovalců.Je obecně přeumělcováno. Pokud si svojí produkcí nevydělá na své potřeby, musí dle doporučení naší vlády najít lépe placenou práci a nebo přibrat další zaměstnání.

Helena
18. 1. 2024 13:36
Odpovědět  jsladin

Přesně tak. Z těch astronomických cen, co se zvyšují týden od týdne ještě výš a výš, musí mít šílené, ale opravdu megašílené stamiliardy do státního rozpočtu. Ale tyhle dosazené loutky jsou u koryt právě jen a jen proto, aby plnily rozkazy pasáků z USA, Německa, Anglie, Bruselu a ukradiny: a dosazená “vláda” aby udržovala bezchybný penězovod: platíme jim americkou válku na ukradině, grýndýl skopčákům, ukradincům tady bydlení, zdravotní péči, školy, energie, dávky, hééércům za podlézání a plnění rozkazu fašistické dosazené vlády – říkají tomu odpornému úplatku: Status ! Rozhazují plnými hrstmi a ani ty naše peníze rozházet nestačí, tak se ještě zaručili za ukradinské půjčky. Musí z nás mít neskutečné stamiliardy.

Slovan
18. 1. 2024 16:05
Odpovědět  Helena

…..že to není k pochopení, že vše je postavené na hlavu. To je mi divné, že?!!

Slovan
18. 1. 2024 16:03
Odpovědět  jsladin

Já nevím jak vám, tím myslím vám VŠEM, ale připadá velice úsměvné jak se všichni, nebo tedy skoro všichni shodneme jací že jsme to kreténi, že jim to trpíme a tak dál. NO a to je přesně to CO tuna už dlouho na netu píši. Přesný MODEL: Petr čeká až půjde Pavel, já první nepůjdu, co kdyby, ať taky Franta s Vénou, ale takhle se ještě můžeme dlóóóuho načekat. Jsme sami proti sobě, liberálové a jak píše kolega zemští škůdci jen tak svoji kořist nepustí. A nechtějte nikdo aby to vygradovalo na zbraně, proto Ficovi fandím. Tam ale vyhráno samozřejmě není taky, bo jak u nás, tak na SK je situace podobná.

Albi
18. 1. 2024 19:28
Odpovědět  Slovan

Možná, že už ani nebude třeba. Dnes je mainstream pořád samá legrace, samá naděná vyhlídka do budoucna. Vypadá to, že NATO hodlá spáchat sebevraždu:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nato-ohlasilo-nejvetsi-manevry-od-konce-studene-valky-40457801#
Nizozemský admirál – “Tato válka určí osud světa“„Dnes je 693. den toho, co si Rusko myslelo, že bude třídenní válka. Ukrajina bude mít naši podporu pro každý den, který bude následovat, protože výsledek této války určí osud světa,“ citoval Bauera vojenský web Stars and Stripes.

Tato válka nikdy nebyla o žádné skutečné bezpečnostní hrozbě pro Rusko pocházející buď z Ukrajiny, nebo z NATO,“ dodal admirál. „Tato válka je o tom, že se Rusko bojí něčeho mnohem mocnějšího než jakákoli fyzická zbraň na Zemi – demokracie. Pokud mohou mít lidé na Ukrajině demokratická práva, budou po nich brzy toužit i lidé v Rusku.“

Slovan
18. 1. 2024 20:15
Odpovědět  Albi

Legrace by to byla, kdyby neměli ten arzenál jaký mají. Poslat děcka ze sirkama na půdu plný sena, jak to může asi dopadnout. Já nemít papoušky, tak bych nejraději někam utekl. Albi v neděli tuna na perónu kamarád si řekl že ho to nebaví. Dobrej chlap, jeho žena pracovala z mojí bytnou, měl rád fernet, já tenkrát taky, tak byla nějaká návštěva pak i unás, no a je tam. Nechápu to, proč.

Pravdomluvny
19. 1. 2024 06:25
Odpovědět  Slovan

Nooooo cooooo, ať shoří, postaví se nový……
sousedovi hořela stodola 😎😎
V.Menšík Silvestry

Helena
19. 1. 2024 10:52
Odpovědět  Albi

Mééédia v Německu: Rusko může napadnout NATO, připouští Němci
/Němci?-ti mají snad jiné starosti,ne?/…. stejný scénář jako v Izraeli, kde se lidi začali proti vládě mohutně bouřit a následovalo Izr.Mossadem rozpoutané vojenské peklo falešnou operací a desetitisíci mrtvých v Gaze – a hle sesazení vlády zažehnáno.
Stejný scénář v Německu: skopčáci se bouří také mohutně proti své vládě – bude odvrácení sesazení skopčácké vlády provázeno také nějakou falešnou operací?, aby skopčáci místo stavění traktorů na dálnicích měli starosti jako izraelci-kteři v okamžiku svrhnutí izr.vlády byli donuceni popadnout kvéry?
A kdo by byl v té situaci na místě Gazy – my?

Bety
19. 1. 2024 18:40
Odpovědět  Albi

No tak to by byla sranda, kdyby to nebylo k pláči.
Já mám už dlouho silný dojem, že celá ta demokracie není dobrá pro lid, ale je moc dobrá k tomu, aby lidem zavřela ústa. Už nemáme krále z Boží vůle, takže si nemáme na co stěžovat, ne? Dokud banky nemá ten lid pod kontrolou, nemá pod
kontrolou NIC, a celé ty volby jsou jen fraška.

Administrátor
P.A.Semi
18. 1. 2024 19:25
Odpovědět  Teuton

Daň na tabák budou už zase zvedat, okrádat ty nejchudší…
Schilerová z ANO jim ještě vyčetla, že to takhle nezvedli už loni…

Protože kouří převážně chudí lidé, protože to zahání hlad a méně cítí smrad, ve kterém žijí, tak se to zdražuje naprosto nejvíc… Je to nechutné vydírání…

πα½

18. 1. 2024 21:53
Odpovědět  P.A.Semi

Jo. A navíc ještě Janda, Moravec, Pospíšil a další ušetřej, že se jim žádná daň za kouření nezvedne.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 11:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Neumí hrát, takže žádné peníze!!!!!
Až budou dnešní pseudoherci a herky alespoň v 1% takový kumštýři jako třeba pan Menšík, Hrušínský…… paní Medřická, Fabiánová a ostatní veličiny mohou mít oprávněné požadavky na plat.

zdendulka
18. 1. 2024 11:27
Odpovědět  Pravdomluvny

Ale tohle se týká přece i nejrůznějších matlalů a patlalů, co u nich nepoznáte co to vlastně uplácali či načmárali….. a takovéhle existence ožebračí ty lidi, co už si svoje dle zákona tvrdě odpracovali ?

zdendulka
18. 1. 2024 11:32
Odpovědět  zdendulka

dneska už jsou umělci i nejrůznější hopsalové a hopsandy…. ti všichni ohryžou tu ubohou výslužkovou kost…. ???

Pravdomluvny
18. 1. 2024 12:42
Odpovědět  zdendulka

Pravda,bohužel.
Lehkoživky jsou horší,než dámy z Perlové ulice a bývalé E55 dohromady

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
19. 1. 2024 13:15
Odpovědět  Pravdomluvny

Ty dámy za ty prachy musej odvést aspoň nějakej výkon.

Albi
18. 1. 2024 12:17
Odpovědět  Pravdomluvny

Tak moment – oprávněné požadavky – za kapitalismu???
Když preferujeme jednotlivce a odmítáme solidaritu? A najednou je dobrá, najednou to není fuj? Včera “disidenti”, kterým prý medovolili pracovat – stačilo bivakovat před Strakovkpou, dnes požadují umělci důstojný život (ale průměrná mzda jim jistě stačit nbude) a kdo zítra?

Pravdomluvny
18. 1. 2024 12:45
Odpovědět  Albi

Příznivci Milionu chvilek a pětidemoliční vlastizrady……????

18. 1. 2024 22:43
Odpovědět  Albi

Nebuď nepřející. Vem si třeba takovýho perfomera Milana Kohouta, filozofa a vysokoškolského pedagoga. Naposled se, co vím, zviditelnil před osmi lety, když v Polsku obohatil křtitelnici o své sperma. A od té doby o něm ticho po pěšině. Víš jak musí jeho citlivá umělecká duše tím nevděčným zapomněním strádat, když fyzická svěrací kazajka této není řádně vyfutrovaná mamonem, by se mohla rozevlát a rozvíjet své tvůrčí schopnost? Třeba by pak moh nějakej oltář ozbobit i svým vlastním ho-vnem! To by bylo panečku umělecké dílo!
Nebo takovej David Černý. Naposled se, co vím, proslavil Entropou a těmi tureckými haj-zly, co představovaly Bulharsko. A to už je 15 let! Ale když bude mít status kapitalistickýho umělce podšprajcovanej socialistickou jistotou že nechcípne hlady, tak třeba se mu konečně povede obohatit naši kultůru tou sochou obřího onanisty na národním dívadle, by se měli lidi na co dívat, jak měl v úmyslu. Nebo aspoň tou čurá… čo to tárám… penisovou fontánou, by mohl pražáky (Pražany ne; pražáky – on je v tom rozdíl) obohatit u nějaký stanice Metra, když mu to s tou stanicí na Národní třídě nevyšlo. Aspoň by to bylo symbolické. Zkrátka přej a nebude ti přáno.

Joe Arp
18. 1. 2024 12:18
Odpovědět  Pravdomluvny

Kumštýři tebou jmenovaní, by žádné dotace nepotřebovali, ti si dokázali na sebe vydělat.

Leonard
18. 1. 2024 12:40
Odpovědět  Joe Arp

 Vůbec nejde o umělce, ani o “umělce”, jde o tu známou skupinu na volné noze, kterým vychází slunce na západě, ilegálové jsou důležitější než rodiče, o rodnou zem si neopřou ani kolo. To je to potřebné hejno, kdákající správně progresivně. S těmi můžou ti neschopní nahoře u voleb počítat.  

Slovan
18. 1. 2024 15:08
Odpovědět  Leonard

Přesně. Všude samá kuurwaa s roztaženejma nohama, blbečkové kteří sedí na finančním pramení si je za příslibem tahají do postele, kde pprcáá kámen cihlu. Bylo to i za socíku, to mě nemusí nikdo říkat, ale dnes kureewskyy mlaskají a to hosdně. Sotva mě ráno naběhne intrernet, tak se tam na mě kdejaká filcka tlemí z exotické dovolené, na kterou si vybrousila v něčím pelechu amy poplatníci to platíme. Ať si šoustají ale za svoje. Aspoň kdyby drželi huby a nepřemlouvali by bábu a dědka. A to je zlomek co by se na tyhle darmožrouty dalo napsat. Chudinky, tak ať jdou do kolbenky.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 12:44
Odpovědět  Joe Arp

To je fakt,byli to HERCI A HEREČKY….KUMŠTÝŘI TĚLEM I DUŠÍ.

Bety
19. 1. 2024 18:54
Odpovědět  Pravdomluvny

On ani dobrý herec není zárukou charakteru. Moje matka jednu dobu pracovala jako uvaděčka v divadle a říkala, že nikdy předtím ani potom se nesetkala s tak závistivou a podrazáckou partou.
Ale máte pravdu, kvalita hereckého výkonu i scenářů jde neustále dolů, občas se podívám na nějaký ten nový film a je to bída.

Standa
18. 1. 2024 11:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Nežijeme v demokracii, pokud si lžeme do očí a říkáme tomu politická
korektnost. Nežijeme v demokracii se svobodou slova, pokud jsou nám
cenzurovány názory, které se nelíbí druhým a pokud je nám vnucováno, co
máme číst. Cenzurováno opět úředníky jako za komunistů, ale taky vynucenou
autocenzurou a kolaborantskými neziskovkami. Nežijeme v demokracii, je-li
právo jedince nebo skupiny povyšováno nad právo většiny. Nežijeme v
demokracii, je-li možné odsoudit člověka bez soudu, ať už tak činí vyvolaná
nenávist na náměstích a v politice nebo zapšklost a závist, kdy stačí pro
zničení osoby ukázat mnohdy anonymně prstem, jak se děje především v
anglosaských zemích.

Standa
18. 1. 2024 11:11
Odpovědět  Standa

Nežijeme v demokracii, pokud je právo ilegálního
narušitele hranic povyšováno nad práva původních obyvatel. Nežijeme v
demokracii, jsou-li vraždy, násilí a teror na domácím obyvatelstvu páchané
přistěhovalci neustále omlouvány jako něco zcela výjimečného. Nežijeme v
demokracii, když omezujeme vlastní křesťanské zvyky kvůli těm, kteří ve
svých zemích křesťany pronásledují. Nežijeme v demokracii, když se o
Vánocích musíme procházet mezi betonovými kvádry. V takovém případě nás
na konci cesty čeká zase jenom válka a zmar.

Slovan
18. 1. 2024 12:50
Odpovědět  Standa

Pochopte to všichni už konečně, chtějí nás tuna dostat do občanské války. Nebo všichni dobrovolně odevzdáte domy, byty, majetky atd, a řeknete ná tady si to vezměte, my půjdeme pod most. Sklopíte hlavu a půjdete? Tak prozatím to tak vypadá, ale co když ne!! Začnou nepokoje a šup už tu bude bratrská výpomoc od cizích vojsk. To se nebudu ani zmiňovat kolik tu má mezi sebou zbraní naše zachráněná a ve všem preferovaná komunita. A že ti s tím zacházet umí. No nic, ale jak si jinak vysvětlit úkony naší vlády ke svým občanům. Když mi soused bude denně házet svoje výkaly přes plot, tak mu snad také nebudu děkovat za to, že mi pohnojuje zahrádku. To fakt nikdo nechápe že je to cílené?. Tak to je mi líto.

Helena
18. 1. 2024 13:39
Odpovědět  Slovan

Přesné !!! Mluvíte mi z duše !!!

Pavel z Moravy.
18. 1. 2024 15:34
Odpovědět  Slovan

No jo, dlouhodobý plán globálního, kteří škůdci podle daného manuálu plní. Jenže, nedá se s tím dělat nic, když to většině nedochází. Líbil se mi dnes v příspěvku JOFY ten Pštrosí syndrom od MUDr Hnízdila a koneckonců i ten od Dr. Robejška. Ale co s tím? Já už se opakuji jako hňup, ale dokud nevyjedou alternativci do ulic a nebudou s občany mluvit a diskutovat, navrhovat řešení atd, nic se nezmění. Z kanclíků se to dělat nedá. A víš kolik znám starých a starších lidí, kteří nemají počítač a když ho mají, tak ho stejně moc neovládají a žádné informace z alternativy nemají. Je jich hafol. Když s některými mluvím, tak na mně čučí jako na zjevení, cože to mám za informace. Oni koukají pouze na zprávy na bednu. A o tom to je. Všichni ti šéfíci těch alternativních stran a hnutí zapomněli na tu nejdůležitější zásadu, že osobní kontakt s občany je nenahraditelný. Vždyť Robejšek také říká – osobně je lepší než elektronicky. To jim fakt nedochází? Nebo nemají skutečný zájem na vítězství? Jestli ne, tak ať jdou všichni do ….

Albi
18. 1. 2024 11:43
Ohodnotit příspěvek :
     

A já myslela, že všichni musíme solidárně konzolidovat náš státní rozpočet.
Tak to už neplatí? A od kdy – že pan premiér ani nevyslal žádný signál!

jsladin
18. 1. 2024 12:27
Odpovědět  Albi

Samozřejmě že neplatí. Když může člen vlády spolu s přeplaceným úřednictvem prožrat 400tis. Kč na vánoční besídce svědčí o tom, že státní rozpočet mají zachránit odrbaní důchodci.

Pavel z Moravy.
18. 1. 2024 15:43
Odpovědět  Albi

Jak je můžete nazývat vládou a premiérem. Já vím, že když je tak pojmenovávat nebudu tak tím nic nezměním, ale přesto. Ale zloději, který mne okrade a potom znovu a já ho chytím také nebudu říkat jménem, ale pravděpodobně ho nazvu grázlem zlodějským. Tito tvorové nemají právo používat taková oslovení. To si zaslouží lidé skutečných mravů. Já se.ru na jejich posty.

Albi
18. 1. 2024 19:47
Odpovědět  Pavel z Moravy.

No jo ale zloděj je název zahrnující příliš široký počet entit z různách odvětví tohoto řemesla, zatímco napsat vláda, je přece jen kratší než vypisovat jednotlivá jména ministrů a jejich poradců, náměstků ministrů a jejich poradců, poradce všech těch poradců …., a všechny ty pijavice ani nemůžeme znát. 🙂 🙂 🙂

unor 2022
18. 1. 2024 12:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Otazkou je, koho se to bude tykat.
Jinak je to o tom, jak vyrobit predevsim z neumetelu prorezimni, opet predevsim, televizni umelce

Gales
18. 1. 2024 12:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Na*rat.Říkám narovinu na*rat.

Pijack
18. 1. 2024 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Ještě nikdy v historii jsme neměli vládu, která by tak neskutečně lhala a podváděla vlastní národ. Jen přípravy na korespondenční volby se odehrávají za zády obyvatelstva ve spolupráci s Bruselskou byrokracií. První podvod byla instalace těchto vybraných zrádců za pomoci prokazatelného grázla Rychetského. S jídlem roste chuť, to víme. Takže na řadě je další likvidace České státnosti. Po korespondenční volbě chtějí zrušit Českou měnu !! Chápete to vůbec. Útok na symbol lva ve státním znaku už proběhl – na dresech sportovců již nedominuje lev, ale slepice. Co bude dál? Zrušíme naši vlajku, pak národní měnu korunu, pak zrušíme hymnu a budeme zpívat Německo Bruselský šlágr Ódu na radost?

Tohle je naše vláda. Vláda nejulhanějších poskoků Bruselu.

Albi
18. 1. 2024 15:50
Odpovědět  Pijack

Stopro souhlas, ale zkusím vám trochu zlepšit náldu. Mně se tedy zlepšila hned po ránu – jak Rusové doběhli KoZa i Ukrajinu
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2024/01/rusove-zrusili-britske-zaruky-stacila.html
“Ruská armáda rychle zrušila bezpečnostní záruky, které Británie dala Ukrajině. Jakmile britský premiér Rishi Sunak opustil Kyjev, strategický bombardér Tu-95MS srovnal další ukrajinský podnik na výrobu munice se zemí.
Návštěva Rishi Sunaka v Kyjevě byla úplně nečekaná. Nebyla oznámena ani na Ukrajině, ani v Londýně. Šéf britského kabinetu ministrů prostě přijel do hlavního města Ukrajiny a podepsal dokument, který se stal závanem čerstvého vzduchu pro ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského. … Zelenskyj v podstatě podepsal dokument, podle kterého Británie nedluží Ukrajině nic a Kyjev najednou Londýnu dluží vše. Mnoho lidí si tedy klade otázku, kdo komu vlastně ty bezpečnostní záruky dal?
A jaká byla na bombardování odezva z Londýna? Žádná! Všechny bezpečnostní záruky, které Británie dala Ukrajině, se ukázaly jako čistá fikce…….”
xxx
Tedy – myslím si, že za ta léta svého prezidentování z milosti USA už by mohl ty západní praktiky znát.

Pijack
18. 1. 2024 17:08
Odpovědět  Albi

Já těm ukroušům takové spojence přeji 🙂 Oni to angláni umí s tím podrážením kotníků. Když jim čeští piloti hasili proti Hitlerovi koudel u zadku, tak nás chválili. Ale jak válka skončila, tak po České vládě chtěli proplatit všechno od výcviku až po letadla… prý reparace. Umírat zadarmo je asi v pořádku. A ten pitomej Beneš jim to zaplatil. Dělají si z našich národů jen onuce.

Slovan
18. 1. 2024 17:17
Odpovědět  Pijack

Nechali si ti šmejdi proplatit i tkaničky do bot!! A to je pravda.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:43
Odpovědět  Slovan

Stejný komentáře 😉

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:43
Odpovědět  Pijack

I tkaničky u bot si tý kurvy z malý Anglie účtovali.
Vilda Jakš i jiní by to mohli potvrdit.

18. 1. 2024 22:44
Odpovědět  Albi

Taky jsem se chechtal.

Markýza
19. 1. 2024 20:53
Odpovědět  Albi

Jo, to byl fakáček! 😀

Joe Arp
18. 1. 2024 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady přece nejde o Umělce, ale o umění, řádně hrozit pěstičkou dezolátům a Putinovi. Rovněž se otvírá možnost další pomoci ukrajině, kde jak známo je umělec každý druhý! Vše je proti závisti jištěno anonymitou příjemců, jak GENIÁLNÍ! Takže pokračujme tady v skromném brblání, ale za své přátelé, za své!!

Joe Arp
18. 1. 2024 12:35
Odpovědět  Joe Arp

Rovněž nový titul Utajený umělec, který nahradil zprofanovaného Národního umělce, je velmi pokrokový a nikoho neurazí.

Kolemjdoucí
19. 1. 2024 23:21
Odpovědět  Joe Arp

Co je bylo a je zprofanovaného na titulu Národní umělec ? Jak vůbec kdokoliv může nasazovat na současnost, respektive na ty, kteří ji formovali a formují, a zároveň přesně dle jimi šířených zvratků, nenávisti vůči vlastní minulosti otevřeně opovrhovat naší historií , a vším, co jí provázelo ? To se demolice a kvanta poštěkávajících tupounů oprávněně chechtají … A nedivím se jim … Skutečně tzv.opozice ví co chce, a jak se vlastně má chovat ?

Frank
18. 1. 2024 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Když se komediant neuživí sám, tak ať jde makat do továrny anebo supermarketu. Proč by stát měl nějaké parazity podporovat? Jen si vzpomeňte na seriál FL.Věk, jak komedianti prosili o skývu chleba, protože většina občanů měla svoje starosti a jejich kejkle je nezajímaly. proč by tomu mělo být jinak?

Pavel z Moravy.
18. 1. 2024 12:16
Ohodnotit příspěvek :
     

To jsou všechno zbytečné nářky, někdo je přece zvolil. Tak to tady teď škůdci obhospodařují. Já znám několik lidí kteří když šli k volbám volali, teď jim to nandáme, odstraníme Babišáka a netajili se, že volí pětikolku. To byl jejich cíl. Splnil se jim jejich sen. Jak si žijí nevím a ani mne to nezajímá. A Babiš, kterého nemusím je tam pořád. To je ale prd.el tahle společnost.

Joe Arp
18. 1. 2024 12:32
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Taky pár takových znám, nikdy by své zklamání nepřiznali, tvrdí, že se zachovali jak bylo třeba, aby zabránili Bábě v destrukci demokracie. No co s tím?

Slovan
18. 1. 2024 14:56
Odpovědět  Joe Arp

Jó taky jsem zaznamenal, že jsou jejich voliči natolik namyšlený, že nejsou schopny ani uznat že je to špatný. Na Slovensku je to samé. Proto už nějaký čas píši, že nás chtějí snad zatáhnout abychom se začali mlátit mezi sebou. Podle mustru fanoušků Sparta vs Slávie, jen že se nebudou počítat ztráty.

Kolemjdoucí
19. 1. 2024 23:43
Odpovědět  Slovan

Vážení, o to jim jde otevřeně zhruba od r.2006 a jistých sporných voleb, z nichž vyšel vítězně MT s MK. Jistý MK cíleně vice než dvě dekády svými formulacemi zatápí pod kotlem, a pro dosažení svého je schopen naprosto všeho. Mimo toho, že je skutečně Mistrem v oboru jistého Machiavelliho, je také zběhlý , protřelý fabulátor, demagog a lhář. Pokud si místní obecenstvo pamatuje více než včerejší svačinu, nemělo by to být překvapením, neb jde o letitý, českou pravicí cílený proces, jenž nabral na intenzitě, a strhl masku … Je to vlastně jednoduché, jen by oponenti měli jaksi probrat, že po dobrém , diplomaticky naprosto ničeho nedosáhnou, a jakákoliv obdoba domluvy je NEMOŽNÁ.

Vladimír
18. 1. 2024 12:19
Ohodnotit příspěvek :
     

“Umělkyně”, která ani neumí vykoktat své požadavky. Jistotu může mít jako kosmetička podlahových krytin. Ty jsou potřeba všude.

Miro 2
18. 1. 2024 12:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Za Fialovy vlády nastupuje opravdu socialismus jako řemen, ale pozor! pouze pro vybrané uchazeče. Už si dovedu představit, kteří to budou. Prostě ti, kteří budou sloužit takovéto vládě, která tu již je a kteří budou podporovat jejich ideologii, západní “hodnoty”. Budou přesvědčovat ostatní lidi o jediné a správné pravdě, gumovat jim v tom smyslu mozky, likvidovat samostatné myšlení. Tedy jak vidno, vláda asi přišla na to, že on ten socialismus byl vlastně spravedlivý. Ovšem, to by musel být používán a rozdáván ze státního všem. Nesmělo by se nadržovat pouze nějaké skupině lidí a druhé zase nároky brát a ještě k tomu nezaslouženě a nespravedlivě.

Pavel z Moravy.
19. 1. 2024 10:25
Odpovědět  Miro 2

Ale hov.no socialismus, ten by byl pro všechny, co to zase mektáte za krávoviny. Už se na ten socík vyser.te, když nedokážete poznat rozdíl jak komu bylo dáváno. Zeptejte se zdejších študýrovaných o kolik měli více než ten neštudýrovaný lid. Byli na tom zhruba stejně. Říďa v podniku s 20 000 lidmi měl kolem 8- 10 litrů. Samozřejmě tenkrát to byli prachy, ale kolik mají tihle říďové dnes? Toto je protekční systém liberálních hlavounů, kteří se starají pouze o svoje rody a druhé mají totálně v dupě. Však to ještě poznáte.

Pavel z Moravy.
19. 1. 2024 10:26
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Oprava – byly prachy.

katango
22. 1. 2024 17:45
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jako lékaři jsme měli méně než neštudýrovaný lid, co dělal rukama.

komoří Lang
18. 1. 2024 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby se tihle Umjelci podepisovali pod svá ” dila”tak, že by pred sve jméno museli napsat titul parazit, tak by jich možná i hodně ubylo.

Slovan
18. 1. 2024 13:06
Ohodnotit příspěvek :
     

ČR může jen závidět, chtěl bych na Ficově místě vidět co by signalizoval Nutela.

NEMÁM VO ZVYKU VIESŤ “SVETOVÉ REČI” LEN PRETO, ŽE SOM VYCESTOVAL ZA HRANICE SLOVENSKA – YouTube

Slovan
18. 1. 2024 14:49
Odpovědět  josh-xy

josh-xy díky, Fico má gule jako mamut. Kvičí tam hezky, vypadá to na melu, bo si půjde asi na dlouho do šuplíku.

Albi
18. 1. 2024 16:05
Odpovědět  Slovan

Nebo možná ne.
Předpokládám, že když už i mainstreamu je povolen kritický pohled na našeho přítele a spojence, pak to musá všědět i naši pání “řídící” republiky, natož Fico:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusove-si-prikraslili-nesestrelitelne-rakety-a-ted-na-to-doplaceji-243531#
“Ukrajinská obrana opakovaně úspěšně zasahuje střely, o kterých Rusové prohlašovali, že proniknou libovolnou obranou. Ve věčném souboji mezi útokem a obranou teď tedy hrají prim Patrioty. …. Střely, které Rusko v minulosti opakovaně označovalo jako „příliš rychlé pro jakoukoliv protivzdušnou obranu současnosti“, se ovšem ke svým cílům zřejmě vůbec nedostaly. Všechny je měly zachytit „protirakety“ odpálené z baterií systému Patriot rozmístěných v Kyjevě.
Pokud tomu tak opravdu je, tyto USA a Německem dodané systémy zničily od loňského roku už celkem 25 střel Kinžál. Zvítězily i v přímém souboji, když se Rusko během útoku v květnu 2023 pokusilo vlnou Kinžálů přímo zasáhnout právě tuto protivzdušnou baterii. Přitom americké Patrioty svou „kariéru“ zahájily vlastně ostudným neúspěchem právě proti cílům, jako je Kinžál.

Albi
18. 1. 2024 16:16
Odpovědět  Albi

V roce 1991 američtí představitelé a média nadšeně informovali o stoprocentní úspěšnosti systému a tvrdili, že Patrioty zachytily prakticky všechny rakety Scud vypálené z Iráku na Izrael a Saúdskou Arábii.
Následující rok však slyšení v Kongresu ukázala, že tato tvrzení byla zavádějící a – velmi mírně řečeno – „poněkud nepřesná“. Vyšetřovatelé z Výzkumné služby Kongresu a Hlavního účetního úřadu totiž zjistili, že Patrioty nezničily 41 ze 42 zasažených Scudů, jak na konci války tvrdil prezident George Bush, ale jen něco mezi nulou a čtyřmi ze 44 střel, které se pokusily zasáhnout. “
xxx
Tak jasně, že za 30 let muselo dojít k nějakému vývoji, ale ani Rusové jistě nezaháleli, takže bych odhadovala, že podíl úspěchů k neúspěchům obou vojenských “skupin” bude v nejhorším případě stejný, ale spíš větší ve prospěch Ruska – podle permanentních lží médií našich a určitě i “kolektivně-západních”.

Slovan
18. 1. 2024 17:15
Odpovědět  Albi

Dneska se kasají na Forum, že rusům potopili partizáni lodičku, pak že rozdávají na frontě jak jednomu gen. prcá stará s bráchou (na tom nevidím nic špatného, furt to je rodina) a ještě tam něco bylo, ale už nevzpomenu.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:45
Odpovědět  Slovan

Vzpomeň si, určitě to NEbude pravdivý 😅

Albi
18. 1. 2024 19:57
Odpovědět  Slovan

🙂

18. 1. 2024 13:40
Ohodnotit příspěvek :
     

parlamentnilistycz/arena/politologove/-Uz-jim-jde-o-kejhak-Rakusan-v-potizich-Zkusi-na-vas-tento-trik-749320
„Pan Rakušan ví, co dělá. Je to od něj snaha ukázat, že si STAN vezme připomínky lidí k srdci a že s tím něco udělá. Tím, že pojede tam, kde jeho hnutí lidé nevolí, chce ukázat, že není žádný slaboch. Zároveň si uvědomuje, že jeho setkání budou mít velkou publicitu, když půjde do střetu,“ říká pro ParlamentníListy.cz mediální analytik Jiří Mikeš.
Jestli přijedeš k nám,tak tě odstřelím Prase Nacistický!
Na nic jiného nečekám,než až se dostaneš na dostřel mého luku.
Svině Satanská. 😀
Pro nic jiného už tu mnoho z nás nežije…
To tvé turné nebude mít dlouhé trvání…
Tady už nikdo z vás nic nevyžehlí…
Když zdrhnete s holou prdelí…a nikdy vás nenajdem…tak to je to nejlepší co vás může potkat.
Chtěli jste naše životy?
Teď my chcem ty vaše!

zdendulka
18. 1. 2024 13:52
Ohodnotit příspěvek :
     

nejlíp na tom tedy budou vychcánci zběhlí v žebronění na institucích a možná se i zrodí profese zprostředkovatelů uvedených dotací….

Jura S
18. 1. 2024 14:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevíte co je s generálem Lloyd Austin ? jestli léčba prostaty kindžálem zabrala ??

jiří
18. 1. 2024 17:29
Odpovědět  Jura S

Zabrala. Lloyd Austin byl zabit na Ukrajině. 
https://tadesco.substack.com/p/bile-klobouky-potvrzuji-ze-lloyd

Slovan
18. 1. 2024 17:42
Odpovědět  jiří

Takže je dobře schovanej odkud už nevyleze.

Administrátor
P.A.Semi
18. 1. 2024 19:29
Odpovědět  jiří

Tadesco, zřejmě na to přeložili lháře Baxtera z Real Raw News, nebo pohádkáře Fulforda? Jsou naprosto nedůvěryhodný zdroj čehokoliv, protože nerozlišují Hoaxy od Skutečnosti

Přesně jak jsem čekal z titulku, je to Baxter z RRN… Takže to je Zlá Lež, kterou se Baxter baví, jak ty debily zase napálil… A Tadesco jsou jedni z těch debilů, kteří to pak šíří dál, aby napálili zase další…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
19. 1. 2024 10:32
Odpovědět  P.A.Semi

Tadesco je samozřejmě nedůvěryhodné, ale stejně to asi někde schytal. Malá operace, pak rakovina prostaty, to je kur.wa věrohodné jako že přistáli na měsíci. A ještě to tají a teď je v domácím léčení. Ho.vno kulové. Ale vy na ně máte dobré kontakty, tak nám podejte zprávu jak to s tímhle týpkem je.

Administrátor
P.A.Semi
19. 1. 2024 21:57
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Psali to naopak – rakovina prostaty, a z toho nezdařená operace…
Uvidíme, až se někde vyloupne… Škoda by ho nebyla…

πα½

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:46
Odpovědět  jiří

Škoda, že to není oficiálně potvrzeno 😢

Ladislav 💤
19. 1. 2024 12:46
Odpovědět  jiří

👍a co ta “pravdivá” Goebls 24, už to oznámila?
Škoda jen, že v tom banderbunkru neby i ten naš zrádce z hradu s Řechtačkou!

Jura S
18. 1. 2024 14:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Poslední dobrou hérečkou byla Dáša Veškrnová (později Havlová) s Bolkem Polívkou…. Třeba ta scéna u bazénu…

Evžen
18. 1. 2024 14:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Fízlům, hasičům, zdravotníkům, umělcům, politikům, disidentům, cizincům, menšinám, ………. kdo všechno si dnes brousí zuby na daňě pracujících a okradení seniorů?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
19. 1. 2024 11:40
Odpovědět  Evžen

.. no, takové masivní přerozdělování peněz ze státního rozpočtu předváděli naposledy za socialismu.

Tudíž otázka: Kam se poděl kapitalismus v ČR?

Moje odpověď:
Nikam se nepoděl! Nemohl se podít, anžto nikdy nebyl, ono totiž vytvořit kapitalismus pod vedením komunistických odborníků, kteří předtím nadšeně pizdili socialismus, ani nebylo možné, ale nutno uznat, že nás právě ti bolševici dokázali na krátký čas přesvědčit, že to dokáží! To, co nám jejich pokračovatelé v současnosti předvádí, je korporátní fašismus eurounijního střihu.
Na všetko nám treba špecialistov!!!

Kolemjdoucí
20. 1. 2024 00:00
Odpovědět  Boomer

Korporátní fašismus je tady realitou přes jeden a půl dekády. Začalo to po rocec 2000, akcelerace okolo r.2005, 2006, MT s MK byli za praporečníky nejen Korporátní fašismu, ale mixu téhož s prvky prvotního kapíku a feudalismu, aneb dobývání renty …

20. 1. 2024 01:25
Odpovědět  Boomer

Tak von byl tedlencten Váša Transformátor, vulgo Volná Ruka Trhu, komunistickej odborník pizdící socialismus? To jsou mi věci… Jo, máte na mysli tu vošklivou dobu plánování, co zavinila, že jsme po jejím pádu neměli v podstatě žádný zahraniční dluhy a furt se něco budovalo? To jo, to byla moc vošklivá doba. Dokonce i pracovat se muselo! Povinně! Strašný.

Boomer
22. 1. 2024 18:01

..no tak si račte nakouknout na složení toho slavného komunistického prognosťáku vedeného soudruhem Komárkem, na jeho primární určení, kvůli němuž byl založen a uvidíte, kolik tamních lumenů se podílelo posléze na budování kapitalismu u nás.
A svoje ironické pindy o ničem, jakožto trapný pokus o odbočku od toho, co jsem napsal, můžete zkoušet na inkluzáky, já nenaskakuju.
Ale můžete zkusit taky svůj manévr nejoblíbenější.. že se nadáte zatáhnout do vleklé diskuse… ;o)))))))

18. 1. 2024 15:24
Ohodnotit příspěvek :
     

parlamentnilistycz/arena/monitor/Baxa-chce-chudym-umelcum-rozdat-100-milionu-A-hned-prisla-facka-zprava-749351
Na Komedianty…na to maj ty šmejdi…
Páč to je jejich způsob ovládání stáda ovcí…
Ještě k tomu si to,to stádo ovcí, samo platí z daní…
Aby si ten dobytek pomocí Komediantů udrželi u Koryt…
Vyloženě Utopie…pro horních 10%…
A tomu říkají demokracie,spravedlnost… 😀

zuzana
18. 1. 2024 16:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Trump slíbil, že „nikdy nedovolí“ digitální měnu Centrální banky

https://aktax.cz/trump-slibil-ze-nikdy-nedovoli-digitalni-menu-centralni-banky/

Joe Arp
18. 1. 2024 16:53
Odpovědět  zuzana

No tak to to má spočítaný definitivně, hluboký stát už shodí rukavičky, pokud je ještě měl.

Kolemjdoucí
20. 1. 2024 00:03
Odpovědět  Joe Arp

Že by Dalas II ??? Kabriolet dnes tolik neletí, ovšem Donald rád MMA , a to je panečku příležitost…

zuzana
18. 1. 2024 16:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina na pokraji převratu, Zelenskyj vede zemi do záhuby

https://aktax.cz/ukrajina-na-pokraji-prevratu-zelenskyj-vede-zemi-do-zahuby/

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:50
Odpovědět  zuzana

Už aby se mezi sebou prožrali, pakáž jedna 👎

sergej
18. 1. 2024 17:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdo si vzpomene na seriál na kraji města tak je to modelově Cvachárna erxponenciálně s neuvěřitelným extempore špičky demolice snad bez vyjímky od shora až dolů a z inkluzek nic jiného neleze a ani od odpadu nemůže. Ale můžou za to “blBci spocený Vvotrokárnách které kvůli energiím stejně nezaplatí a půjdou úžeři jinam. Tak si to budou muset v společnosti “služeb namalovat demokraticky většinou parazitů jak to dělají od pozvratu.

Administrátor
P.A.Semi
18. 1. 2024 19:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Sto milionů není moc…

To kdyby to populisticky místo toho rozdali dvěma milionům důchodců, tak každý dostane 50 Kč, jednou, ne každý měsíc…

To je podobné i s platy poslanců… Když zvednou 200 poslancům platy o 10 000 Kč, nebo to rozdají důchodcům, tak by každý dostal 1 korunu měsíčně navíc, to dnes nikoho nezajímá a ani housku si za to nekoupíte… Ale 10 000 Kč poslancům byste záviděli… No, jenže to nejde dát všem tolik…

πα½

Pavel
18. 1. 2024 19:44
Odpovědět  P.A.Semi

ano ale jde o princip já vám dám také jeden příklad máte čtyř člennou rodinu a každý člen této rodiny ušetří na výdajích denně 50 kč /v podstatě minimální nepodstatná částka/ kolik pak to dělá za rok – ano korunka a korunce a máte na dovolenou a ted si ty tzv. drobné miliony co vyhazují ministerstva dávejte jeden ke druhému a najednou jsou to miliardy

Slovan
19. 1. 2024 10:24
Odpovědět  Pavel

Je to tááák, snadné počty.

Pravdomluvny
18. 1. 2024 19:51
Odpovědět  P.A.Semi

Pseudoherky by měli platit nám…..

katango
18. 1. 2024 23:04
Odpovědět  P.A.Semi

Když měl Lee Iacocca postavit na nohy Chrysler, stanovil si plat JEDEN dolar ročně. Jistě se tím nic moc neušetřilo. Ale byl0o to symbolické. A to bylo důležité.

Boomer
19. 1. 2024 12:02
Odpovědět  katango

.. jenže ten chlap měl za sebou minulost, o jaké se jiným ani nezdálo. Kdo jednou seděl za volantem Fordu Mustang GT, ten nezapomene.
U Chrysleru se dokázal proslavit zase, jako otec projektu kategorie MPV a jeho “otisky mozku” jsou i na Jeep Grand Cherokee.

katango
19. 1. 2024 13:20
Odpovědět  Boomer

Jo, ale v tom to právě je. Chápu vás dobře, že to byl machr? No a v tom případě je celíá ta věc ještě symboličtější a významnější! Machr jde zachránit podnik a místo, aby chtěl statisíce, chce plat 1 dolar ročně. Pak ovšem může na dělnictvu požadovat, aby se uskromnilo, a dělnictvo to pochopí a nebude brblat.,

Joe Arp
19. 1. 2024 13:32
Odpovědět  katango

Pro člověka sedícího na miliardovém polštáři je toto gesto velmi snadné, zvláště pokud má další příjmy okolo ( dividendy, dozorčí rady….). Ne už tak pro dělníka u pásu sedícího na holé pérdeli!!! Jinak, že zachraňuje pracovní místa po jiném šíbrovi je jistě hodno potlesku. Zeman i Babiš své platy za funkce dávali na charitu, potlesk se nekonal, jen tak na okraj.

Boomer
19. 1. 2024 13:44
Odpovědět  katango

.. v pozdějších dobách(po záchraně..) už bral přiměřený plat, ale ještě si k tomu vymínil podíl 1 dolar za každý prodaný auťák.. a potom to všechno frajersky dal na výzkum rakoviny… chlap, co měl ramena přes celá záda.

Joe Arp
19. 1. 2024 15:05
Odpovědět  Boomer

Výzkum prováděla firma s jeho akcionářskou účastí. Záda od krku až k patám!

Boomer
22. 1. 2024 18:11
Odpovědět  Joe Arp

..dobrý, Pepiku, dobrý! A máš nějaké přesnější informace tom, jestli mu ta investice do firmy s vlastní účastí něco vynesla? Aspoň tolik, aby to při své majetnosti zaznamenal jako finanční profit?

Joe Arp
22. 1. 2024 19:28
Odpovědět  Boomer

Ano, svůj slint dodej nejlíp tejden po aktuálnosti, když už to nikdo nečte. Jinak představ si, že mám, ale to si tvůj pronikavý intelekt najde sám, ty přece nepotřebuješ postrk Suchoprde, nebo jó?

Boomer
22. 1. 2024 19:47
Odpovědět  Joe Arp

..no Pepiku, a co tak strašného ti brání odpovědět teď? Já bych si to rád přečetl! No tak, nebuď škot… jináč si budou lidi myslet, že nevíš, ale kecáš.

Joe Arp
23. 1. 2024 10:21
Odpovědět  Boomer

Tak jo, poslal jsem ti výtah z jeho daňového přiznání, aby ses poučil a lid si nemyslel.

Boomer
19. 1. 2024 11:46
Odpovědět  P.A.Semi

pro: P.A.Semi;  18. 1. 2024 19:22

.. no já se domnívám, že v případě uskutečnění ty peníze nepůjdou jako přímá platba na účty umělců, ale spíše protečou přes granty, neziskovky, aby bylo možno usměrnit komu “ano” a komu “ne”. Oni totiž také existují umělci, kteří nejsou zas až tak loajální k režimu.. a to by tak hrálo, aby se měli dobře z něčeho, co vybojovali umělci sice loajální, ale svým významem naprosto nicotní…

Administrátor
P.A.Semi
19. 1. 2024 22:39
Odpovědět  Boomer

To asi ano… Kupují si kde-koho, aby lidé neprotestovali, aby “umělci” nevedli “revoltu”…
Nebo jako chtěli podporovat svá spřátelená manipulační média v boji proti “dezinformacím”…

Já jen, že napadat to z hlediska, že “šetří na důchodech” a přitom podporují darmožrouty je matematicky nevhodné, když na důchody jdou stovky miliard, tak sto milionů “malá domů” pro darmožrouty “umělce” není moc, v tomhle řádu šetřit nebo “rozhazovat” je leda jen gesto…

πα½

Boomer
22. 1. 2024 18:16
Odpovědět  P.A.Semi

.. k tom ušetření na důchodech jsem se myslím nijak nevyjádřil, celkové roční sumy vyplácených důchodů nepatří mezi věci, které bych si nedokázal ověřit a porovnat proporcionálně s relativně ubohými 100 miliony…

Kolemjdoucí
20. 1. 2024 00:25
Odpovědět  P.A.Semi

Ale prdlačky, jde o princip, o legální pěstební farmu mediální kluky, za erární, aby to ti, jež ta uřvaná entita tzv. Umjelců, respektive letitých i čerstvých parazitů podporuje, adoruje, neplatili ze svých zdrojů. Vcelku elegantní řešení, jak penězi od rudohnědých prasat zaplatit jejich vlastní zavilé, doslova třídní nepřátele ze samozvané rádoby umjelecké stoky. Navíc se umělcem může prohlásit kdejaký Pepík Vyskoč, jemuž bude zaručena “ochrana identity” jako korunnim svědků FBI … Nicméně umjelci sice dosáhnou svého, ale demolice si pěkně myje ruce, a pro plebs budou špína ( vlastně zaslouženě ) především tzv.umjelci, a bude 100% docíleno zamýšlených dalších ostrých třecích ploch, bodů s libtardí entitou …

Slovan
18. 1. 2024 20:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto by mal povedať FICO v DAVOSE 😊 – YouTube

Mária
18. 1. 2024 22:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes je umelcov a umelcov.

Milióny kníh na Amazone. Niektorí autori plne preradili na A.I. rýchlosť, …teda vydávať aspoň dve knihy denne.

Ľahšie spočítam ľudí okolo seba, ktorí nemajú svoj YouTube kanál a denne nečítajú “povinne” svoju stovku soc. statusov.

To všetko sú umelci…

Áno, postačia mi prsty na rukách.

Honzas
18. 1. 2024 23:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak já mám docela dobrý nápad. Se vyučený instalatér, 8 let praxe. 15 let jsem dělal Dřevorubce, většinou v komplexu. Ve čtyřech lidech více jak 100 kubíků dřeva denně. Byl to náklad na čtyři Tatry Pak přišly nějaký úrazy, byli i nějaké smrťáky. Taky jsem odmakal více jak 10 let v Rakousku. Nic moc ale dostal jsem krásný důchod plus ten český takže mám 35 000 na rozmazlování vnoučat a kdyby to šlo tak bych si troufnul i na milenky. Asi Požádám Ochranný svaz a autorský a z každého vytěženého Kubíku dřeva mi byl zaplacen nějaký řekněme jedno promile koruny. Při těch milionech to bude nějaký pár set 1000. No co co komediant nedostane od dědy bičem přes nohy vytvoří nějakou zlákaninu a bere vole peníze. Zakvákal něco v televizi v rádiu a jemu je hej. Z mého dřeva postavili baráky nábytek nádobí a dokonce už se z toho dělají šperky ale p9⁸latit mi za to nechtěj. I palivo co se spálí vytvoří teplo i za to by mě měli platit. Oni ne oni si pozvou kerndlovou to zazpívá, houby zazpívá zavřeští ty její falešný Zpívánky odjede na Floridu a má se fajn. Já tady trpím k snídani suchý salám, studený pivo a chleba od Babiše. Až z toho vyndání dostávám hlad.

Slovan
19. 1. 2024 10:10
Odpovědět  Honzas

Pláčeme na nesprávném hrobě, můžeme si za to sami, že jim to tolerujeme. Dobře nám tak, ještě větší bídu na nás, aby se nám v palicích konečně rozsvítilo.

Pavel z Moravy.
19. 1. 2024 11:14
Odpovědět  Slovan

Proč bych měl mít větší bídu? Ať ji mají mlaďoši, já je kur.wa ty dacany nikdy nevolil ani nikdy nepodporoval. Včera jsem četl, že většina mladých na západě tyhle liberální zm.rdy nepodporuje, na východě je tomu prý ale naopak, tak ať si to tady mladí vyžerou. Jsou mi volní.

Boomer
19. 1. 2024 13:48
Odpovědět  Honzas

..tož znám jednoho, co má na penzi o deset litrů míň, ale potomstvu už nic nestrká, ať plavou jak umí.. a tím pádem si troufá i na tu milenku, dokud to jde… ;o))))))))))

JoFa
19. 1. 2024 18:21
Odpovědět  Boomer

Umrieť pri jeb..ke a bohatý, je snom mnohých samcov. Nie každému sa to podarí. Mám radšej ušľachtilejšie plány a konce.

Boomer
22. 1. 2024 18:08
Odpovědět  JoFa

.. my tomu říkáme padnout na poli cti a krásy. A bohatství v tom roli nehraje, co je nějakých 25 tisíc penze měsíčně?!

Honzas
18. 1. 2024 23:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ta Holubová to rozjede ve velkém formátu. Tancovat a ještě jí přijdou pomáhat tanečníci z Afriky koupit dvě basy piva nějakou láhev rumu a bude jim fajn. Budou žít za plotem, Veselice Užívat si života a my Tos po zaplatu budeme pozorovat a tiše jim závidět

Albi
19. 1. 2024 01:26
Odpovědět  Honzas

A nemusí takový zákon schválit poslanci? Těm bychom měli psát, co si jejich voliči přejí aby odsouhlasili!

jiří
19. 1. 2024 12:13
Odpovědět  Honzas

Jedubába od holubů potřebuje vyprášit kožich a tanečníci z Afriky, jsou schopni ojet i staré dámské kolo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
19. 1. 2024 08:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Přečtěte si dnešní článek na aeronetu o hlasování v Bruselu. Přejde vás smích. Poje. baná křižovatka, kam se člověk podívá. Dětičky, to jste si pěkně zavařili. Ani kominík to již nevymete. Zdar a sílu lovu všelikému.

Pijack
19. 1. 2024 11:12
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Jediná cesta k nápravě je totální chaos a budeme si ho muset zase absolvovat. Přinese to odříkání, oběti, hlad, násilí. V takovém případě lze očekávat i popravy mocných. Takový lynč a atentáty na ty nenažrané hajzIy bude přínosem k potřebnému uvědomění lidí kam patří a kde jsou zakotveni. Pak se zase začne formovat nová civilizace. Nová ve smyslu, že se obyvatelstvo bude rozhodovat samo, nikoliv pod dohledem těch starých profláknutých gaunerů. To bude očista.