blog

Směšný Fiala a parta pimprlat. Našimi lidmi pohrdá. Bývalý rektor Pána volá po vládě národní záchrany

„Jeho arogance už přesáhla únosnou mez,“ říká na adresu premiéra Fialy bývalý rektor a zakladatel vysoké školy docent Lubomír Pána s tím, že by se měl premiér za svůj výrok ohledně protivládní demonstrace omluvit. Řekl také, v čem mu současná situace připomíná rok 1989. Velmi rázně se také vyjádřil ohledně řešení problému kolem energií. „Naivní představa pana Fialy, že členské země budou solidární, je nejen k smíchu, ale nehodná člověka ve funkci premiéra naší země,“ říká. Dostal se i k potravinové soběstačnosti ČR a vzpomenul mimo jiné „cílenou likvidaci Slušovic“. Nezapomněl ani na Havla.

Protivládní demonstrace se minulý víkend zúčastnilo kolem 70 tisíc lidí, některé zdroje uvádí, že jich bylo ještě víc. Co na tuto akci říkáte a kam až podle vás může situace vygradovat?

Počet účastníků akce je značně podhodnocený, bylo jich minimálně sto tisíc. To ale není podstatné, podstatné je to, jak lživě informují zkorumpovaná média, kterým nedochází, že i ony přikládají pod kotel, kde už pára nadzvedává poklici a hrozí výbuch. Výbuch všeobecné nespokojenosti s naprosto nekompetentní vládou neschopných, mocichtivých jedinců.

Uvedu jeden příklad: Pětikoalice ústy předsedkyně PS vyslala průzkumný balonek záměru zprivatizovat státní podnik Budvar. Občané se většinově shodli na zamítnutí. Proč by pětikoalice chtěla privatizovat Budvar? Jde jen o výhodný desátek z prodeje? Myslím si, že nejen to. Pětikoalici vadí symbol státního podniku Budvar, který dokazuje, že i stát může vlastnit podnik, který se modernizuje, rozšiřuje výrobu a přináší do státního rozpočtu stovky milionů ročně (např. v r. 2021 422,5 mil. Kč).

Podle premiéra Petra Fialy demonstraci svolaly síly, které se hlásí k proruské orientaci, mají blízko k extrémním pozicím a jsou proti zájmům ČR. Co byste mu vzkázal?

Aby se omluvil všem občanům této země, bez ohledu na to, zda slepenec stran volili či ne. Jeho arogance už přesáhla únosnou mez.

Současná situace mi připomíná rok 1989, kdy většina našich občanů si přála změnu, stejně tak jako většina členů KSČ. To, že si lidé nepřáli změnu tak radikální včetně výprodeje a zadlužení republiky, je jiná otázka.

Na sociálních sítích někteří ihned přirovnali jeho komentář ke slovům tehdejšího šéfa komunistů Štěpána, který před více než třiceti lety uvedl, že v žádné zemi neexistuje, aby patnáctileté děti určovaly, kdy má odejít prezident nebo kdy má přijít a kdo jím má být… Je toto přirovnání na místě?

Toto přirovnání poněkud pokulhává. Komunista Štěpán měl v mnoha ohledech pravdu. Také citát není celý, řekl něco i v tom smyslu, že budeme otroky ve vlastní zemi, což se v mnoha ohledech blíží k realitě.

A jak říkáte, máte tedy pocit, že atmosféra ve společnosti je v něčem podobná té, která byla v roce 1989?

Podobná je v tom, že vedení země neposlouchá názory lidí a je odtrženo od reality.

Co konkrétně by měla vláda podle vás dělat?

Především by měla řešit situaci, která nastala, řešit problémy našich občanů a chovat se tak, aby občan měl pocit, že je to jeho vláda a ne parta pimprlat, které vodí z Bruselu, Berlína či Washingtonu. Občan má pocit, že na prvním místě je Ukrajina, ukrajinští uprchlíci, nikoliv on.

A je dobré řešit problém s energiemi na úrovni EU, nebo by se k tomu ČR měla nějakým způsobem postavit i „sama za sebe“?

EU nikdy v kritické situaci nic na své úrovni nevyřešila. Stačí jen krátký pohled zpět do období covidu, kdy řešila centrálně jen korupční nákup vakcín. Prakticky všechny členské země kromě nás a Slovenska si situaci s energiemi vyřešily po svém. Naivní představa pana Fialy, že členské země budou solidární, je nejen k smíchu, ale nehodná člověka ve funkci premiéra naší země.

Jednotlivé státy mají energie zajištěny bud napřímo s Ruskem (Maďarsko), nebo z Afriky, jiné jsou soběstačné. My jen respektujeme zájmy Německa a Rakouska a dodáváme naši levně vyrobenou elektřinu na lipskou burzu, na úkor našich občanů. Vláda je hluchá k názorům skutečných odborníků na energetiku a občanům jen servíruje nesmysly vycházející z dílny naprosto nekompetentního ministra. (Pozn. redakce: Rozhovor byl připraven před pondělním rozhodnutím vlády o zastropování cen energií)

Z některých míst zaznívají úvahy o možném předčasném konci Fialovy vlády. Tím ale vzniká otázka, co dál. Vidíte tady někoho, nějakou osobnost, která by mohla stát vést tak, aby byli lidé spokojeni?

Konec vládnutí nekompetentního a mocichtivého slepence stran je první podmínkou, její konec včera by byl už pozdě. Časem se jistě nějaká osobnost vyprofiluje, ale není čas, je třeba jednat rychle. Jako pozitivní vidím jistou nespokojenost a pnutí uvnitř ODS. Správná je kritika jihočeského hejtmana Kuby ke směřování ODS. Tolik potřebné a rychlé řešení vidím v okamžité demisi Fialovy vlády amatérů a vytvoření vlády národní záchrany vytvořené ze skutečných odborníků pod patronací dvou jediných reálných politických sil v Poslanecké sněmovně, kterými jsou ANO a ODS.

V médiích se objevila informace, že vysoké školy uvažují právě kvůli vysokým cenám energií přejít v nadcházející zimě opět na on-line výuku. Jak tuto možnost jako bývalý rektor a zakladatel vysoké školy vnímáte?

Toto řešení může vyhovovat jen tomu, kdo má za cíl vychovat z národa masu polovzdělanců, národ bez skutečné inteligence. Odejděme z lipské burzy s energiemi, zrušme emisní povolenky a další nesmysly s dílny bruselských byrokratů a nebudeme muset řešit on-line výuku.

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová nedávno odmítla polskou výzvu, aby Evropská unie dočasně pozastavila svůj systém obchodování s emisními povolenkami, a pomohla tak snížit vysoké ceny elektřiny. Co tomu říkáte?

Na tuto otázku jsem již vlastně odpověděl. Nikoliv válka na Ukrajině či Putinovo Rusko nesou vinu za stávající situaci, ale nesmysly z dílny Evropské komise a cílená marginalizace Evropy ze strany USA jsou příčinami stávající situace.

Na závěr ještě odbočíme. Premiér Fiala na Agrosalonu Země živitelka mimo jiné uvedl, že v ČR je potravinová soběstačnost nereálná. Zákazník to podle něj není připraven zaplatit. Produkty ze zahraničí prý přinášejí větší výběr a nižší ceny. „Hlasují zákazníci tím, že si vybírají zboží,“ sdělil. Co na jeho slova říkáte a jak je možné, že je zboží, které ujede stovky kilometrů, levnější než produkty, které se vyrobí u nás?

Pan Fiala je nejen špatný předseda vlády a už vůbec nerozumí zemědělství a potravinářství. To, že cibule dovezená z Nového Zélandu přes půl světa, je stejně drahá jako ta vypěstovaná u Mělníka, je dáno dotacemi do zemědělství, podporou vývozu zemědělských produktů apod. Snahy o zničení českého zemědělství jsou patrné od roku 1989. Vzpomeňme na Havlovy ataky a cílenou likvidaci Slušovic a útoky na docenta Čubu. Proč vládní garnituře leží v žaludku Babiš? Nejde o evropské dotace a vůbec ne o Čapí hnízdo. Babiš je hlavní a poslední překážkou pro totální likvidaci českého zemědělství, zpracovatelského a potravinářského průmyslu a otevření českého trhu pro nekvalitní potraviny z EU a USA.

V tomto výroku se snoubí arogance s hloupostí. Vždyť potravinová soběstačnost byla ještě v minulém století samozřejmostí. Teprve s rozvojem dopravní infrastruktury a gigantickou těžbou ropy se rozjel globální obchod s potravinami. Připadá vám v pořádku, že věci, které u nás můžeme pěstovat, dovážíme kdoví odkud? Nikdo tady nechce produkovat banány a pomeranče – to jen zmiňuji, abych předešel oblíbeným výkřikům odpůrců soběstačnosti.

Pan Fiala řekl na Zemi živitelce našim zemědělcům přímo do očí, že jejich prací opovrhuje a že upřednostňuje zájmy jejich západních kolegů. Takže už víme, co znamená ono Fialovo heslo „patříme na Západ“.
Proč nemáme vlastní dotační politiku v zemědělství? Nebo nevyužijeme jiných nástrojů? Spektrum možností je opravdu široké. A mimochodem si dovolím upozornit na to, že dovoz potravin kamiony na dlouhé vzdálenosti je zbytečný, škodlivý a neekologický.

Co mohou dělat občané? Podporovat domácí produkci kupováním českých výrobků (to už řada z nás dělá).

Když vidíte atmosféru v zemi, jak podle vás dopadnou Senátní a komunální volby?

V komunálních volbách jde především o osobnosti, které voliči znají. Z pohledu voliče nepůjde o souboj politických stran. Bohužel jsme pak svědky překvapivých koalic, které se pak chopí moci proti vůli voliče. Příkladů je mnoho.

Předpokládám, že voliči budou hlasovat „protestně“. To znamená, že dají hlas parlamentní opozici, tj. zejména některým mimoparlamentním stranám, např. ČSSD a KSČM. Voliči si uvědomují, že hlas levice v Poslanecké sněmovně chybí a nebudou chtít, aby levice chyběla ve statutárních a větších městech.

Že to nebudou mít levicové strany ve volbách lehké, uvedu na příkladu. V Českých Budějovicích 8. 9. 2022 pořádal Institut pro politiku a společnost, z.s., který založilo a řídí hnutí ANO 2011. Na besedu pozvalo lídry šesti pravicových subjektů (včetně liberálních Pirátů). Přitom kandiduje subjektů 11 a s největší pravděpodobností se do zastupitelstva dostane subjektů 7, stejně jako v minulých volbách. Odvolávat se na tajný výzkum veřejného mínění je jen záminka. Skutečnou podstatu najdeme ve spolkovém rejstříku, v kolonce účel spolku: a) formulace a aplikace liberálně pravicových hodnot a idejí.

Účel spolku, založeném ANO, by si měl každý volič přečíst. A protože tento program lidé neznají, nemáme v Poslanecké sněmovně levici zastoupenou. A nyní je usilováno o to, aby levice nebyla zastoupena ve statutárních a větších městech. A nepozvání levicových lídrů KSČM a ČSSD je jedním z důkazů.
https://bit.ly/3eNnyZ8

sdílet na

71 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frankie
14. 9. 2022 00:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Opravdu někdo chce, aby se ten otitulovaný kre.én omlouval? Brzy mu nakopeme prdel a pak všechny šmejdy třeba postavit před soudy za vlastizradu. Snad se najde ještě nějaký slušný soudce, který je pošle tam, kam patří. Pak se nelze divit, když kdejaký takový zmetek učí naše mladé, co z nich pak je. Elektrikář je ministrem financí, prodavačka mobilů je předsedkyní parlamentu, vedoucí penzionu je ministryně pro vědu a rozvoj, učitel a mafián je ministrem vnitra, blbá nevzdělaná blondýna je ministryní války, traktorista je ministrem práce, ministr hospodářství je bankovní úředník a tak lze pokračovat dále. Co jméno, to perla blbosti a neschopnosti.

Frankie
14. 9. 2022 09:12
Odpovědět  Frankie

Bylo to ještě v zimě, kdy se starý Dežo ráno probudí a v bytě je pěkně teplo. Sáhne na radiátor, který je horký, pustí vodu a teče teplá, rozsvítí světlo, pustí plyn a vše funguje. Celý rozrušený křičí na ženu: ” Aranka vstávej!! Komunisté se vrátili….

Lev Prch
14. 9. 2022 09:43
Odpovědět  Frankie

Kéž by to byla realita 👏👏👏😉

Lev Prchala
14. 9. 2022 11:17
Odpovědět  Masunta

Intelekt je neviditelný pro toho, kdo žádný nemá.

Masunta
14. 9. 2022 23:20
Odpovědět  Lev Prchala

… záchvatový !!! Však intelekt je abstraktní podstatné jméno. Nebo máš v talentové bouli za uchem čip ? Ten by někdy mohl být vidět.

Albi
14. 9. 2022 10:33
Odpovědět  Frankie

Hezký vtípek.
Přidám taky jeden, prastarý, z doby prezidentování V. Klause:

Kluk jde z obchodu a zpívá si: “Máme blbou vlaááádu, zdražila čokolááádu” Potká ho policajt a vyzve ho, aby to už nikdy nezpíval, jinak bude potrestán.
Druhý den kluk na ulici opět zpívá “Máme blbou vlááádu….” a opět ho potká ten policista. Sebere kluka, odvede ho na Hrad za prezidentem K., ať mu zazpívá a potrestá ho.
Kluk tedy zazpívá: “Máme blbou vlááádu ….”
A prezident Klaus mu na to zazpívá :
“A ty jsi blbý děcko, zdražíme vám všecko”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
14. 9. 2022 15:22
Odpovědět  Albi

Jo jo. Jsou věci zcela mimo chápání. Tak třeba zrovna teď. Uznej sama, je to ten fór blbej jak taivanec v rozpuku. A teď mi vysvětli, proč jsem se smál.

Albi
14. 9. 2022 16:17

Z pocitu bezmoci? Nikdo z nás naši dnešní situaci nemůže změnit, rozhodně ne ze dne na den, navíc roozhádaní jak jsme.

A ten smích – to je obrana, něco jako když se prorti virům např. covidovým 🙂 vydá bojovat náš imunitní systém.

me2d44
14. 9. 2022 14:57
Odpovědět  Frankie

Frankie, vynechal jste to podstatné! On řval “Sláva, komunisté se vrátili” – to “sláva” tam nesmí chybět. Jinak bod pro Vás! Já musel červenou “vkladní knížku” položit v 1990 – abych mohl ještě 5 let dosloužit závazek armádě. To že se stanete nestaníkem ale neznamená, že Vám někdo přeformátoval názor na život. Takže jsem jel osvojenou praxi: dělej, jako já, ohnout se můžeš, nenech se zlomit. Vydrželo mi to i dalších 23 let po odchodu z armády. Armáda mi na důchod uznala 18 let, za zbytek k důchodu nějaká ta procenta, Já si nestěžuji, i když dneska je pro nás důchodce “doba krutá”. Nájem zaplatím, na pivo mi zbyde, na jídlo má partnerka invalidní důchod – částečně se podílí i její syn, taky invalida. A občas vlezu na net a mám pro dnešní mládež “blbé kecy”, kterým oni nerozumí, protože tu dobu nezažili.

Albi
14. 9. 2022 16:33
Odpovědět  me2d44

Protože tu dobu nezažili. Přesně, přesně, přesně! Nezažili a nemají srovnání.
A navíc – co jim ukázali a ukazují z života na Západě? Život miliardářů, podnikatelů, úspěšných “hvězd” šoubyznisu atd. Kde jsou bezdomovci, chudí, přistěhovalci … ,kteří nemají na zaplacení nejen léčení a školného pro děti, ale často i na jídlo?
A pokud se někdy v produkci hollywoodu objeví film o chudých a neúspěšných, vždycky končí happy endem.
Proti tomu pozlátku to “socík” nikdy vyhrát nemůže. Protože ten načančaný obrázek doplňovaly sporadické návštěvy českých emigrantů, když ti neúspěšní (a že jich bylo jistě víc, než těch prvních) na cestu do vlasti, auto z půjčovny v Německ a pobyt v hvězdičkovém hotelu a předvádění se tu neměli prostředky.

Pavel K
14. 9. 2022 09:25
Odpovědět  Frankie

Přesně. Tak tohle učí naši mládež, ale ono je jich daleko více to není jen on. Pak to svádí na rodiče, jak je v poslední době zvykem v tírat do tváří diskutujícím na netu.
Ráno otevřu PL a Kalousek (ta špína) tam vykřikuje, že je zastropováno, taže lidi teď budou stávkovat jen už za RUSKO. To je hovado co?!! Oni to ZASTROPUJÍ tak, že já s babkou místo cca50.000,- budeme pltatit120.000,- Tvl, to už je mi úplně u (!), protože na to mít stejně nebudeme. A nebo budeme mít a žrádlo, nafta, vodný stočný, popelnice, daně, pojistky atd bude zadara. Třeba to jen blbě chápu. 💩💩💩💩🪒💀💀💀

me2d44
14. 9. 2022 15:18
Odpovědět  Pavel K

Dodatek: Když jsem dospíval, tak táta chtěl, abych se vyučil na soustružníka v LIAZu. Naštval jsem ho – vystudoval jsem střední a vojenskou vysokou – vojensko-inženýrský směr v oboru radiolokace. Ale já se chtěl! učit – na rozdíl od dnešní mládeže (někomu prostě stačí, že co nezná, to si vygooglí – mně ne). Navíc jsem na školách pochopil, že škola dá jen návod: učit se musí člověk celý život, takže nějaké tituly MBA (malý blbec aktivní) prostě neuznávám. I mně po nástupu na útvar bylo řečeno: ” co jsi se na škole naučil, zapoměň. Tady máš stoh manuálů, co radar, to originál, máš 3 týdny na to, abys to zmáknul”. No mně stačilo 14 dní, v Ruštině nemám problém, a pak jsem veliteli řekl – a koho to mám UČIT? No, poslal jsem ho do kolen…

14. 9. 2022 02:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať je to jak chce, Fialovu pětidemolici volilo přes 2,3 milióny voličů. V populaci je teda čtvrtina obyvatelstva totálně zalezlých v bruselských zadcích. Já nevím, zda dokážou prozřít a uvědomit si, kam nás tahle politika vede. Marionetky řízené Německem, v němž 4 ministři (včetně kancléře) jsou potomky nacistů. A takto vypadá celá EU. Tzv. “liberální progresivisté” nejsou nic jiného než převlečený fašisté. Tady nejde o nějakou Ukrajinu, tím méně o Rusko. Tady se jedná o vytvoření vnějšího nepřítele, který má zastřít pomalý přechod k totalitarismu. Ukrajina k tomu skvěle posloužila jako záminka. Všimněte si ale, jak se plíživě odebírá jedna svoboda za druhou, jak se pomalu obírají jednotlivé země o svoji suverenitu. Tento proces už probíhá od našeho vstupu. Lisabonská smlouva, nesmyslný klimatický green deal, faktické ovládnutí celé mediální scény, devastace školství, faktické ovládání státu “politickými ziskovkami”, vnucování neevropských nelegálních migrantů, covidismus, štvavá kampaň proti Rusku. A za rouškou těchto událostí zákaz spalovacích motorů, tisíce nesmyslných směrnic, zákazy vycházení, likvidace práv a svobod – různé zákazy vycházení, náhubky, svobody projevu, potlačování názorů, likvidace alternativních médií. A aby jsme nežili v iluzi, tohle bylo už za Babiše. Skutečná opoziční scéna je bohužel těžce roztříštěná a iluze voleb vám dává na výběr mezi pětidemolicí a Babišovou demolicí. To je Sophiina volba.

Pavel K
14. 9. 2022 09:29
Odpovědět  pavelpe

Já těm volebním výsledkům nevěřím. Tolik magorů tu není. A jestli ano, tak to není dobrá vizitka.

Lev Prchala
14. 9. 2022 13:36
Odpovědět  Pavel K

Však uvidíš na vlastní bulvy,kolik lajnolahvárenský verběže je v Práglu….podle kterého se výsledky voleb fixlují.

14. 9. 2022 15:34
Odpovědět  Pavel K

Včera tu byl článek a tam vidko s Hudkou. A na konci vidka náměstí a tam docela nalidníno mládím vpřed. Já tedy s tím mládím vpřed souhlasím, protože jak jinak ho nakopat do pr-dele, ale stejně jsem na to nevěřícně zíral. Toho šaška naše mládí vpřed někdy v devětašedesátým vypískalo ze Sulejovického kulturního léta, a tohle mládí vpřed ho žralo… Je to nějak pí-čo-u ke zdi.

14. 9. 2022 02:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte co je úžasný? Koalici SPOLU (ODS, TOP09, KDU) zvažuje volit 35% Pražanů. Takže asi to Pjotr dělá dobře. Celkem to nechápu, jezdím do Prahy za dcerou a vnoučaty, bavím se s Prážáky (ne zrovna chudými), nemohou přijít Fijalkovičovi nebo Pospíšilovi na jméno a pak je jdou volit. Takový jsou Češi.

skeptik
14. 9. 2022 07:46
Odpovědět  pavelpe

Proč Pražáci volí jako zfetovaní komediantihttps://www.petrhampl.com/praha-voli/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
14. 9. 2022 03:26
Ohodnotit příspěvek :
     

V otázce Energetické Krize je podstatná záležitost, jestli bude zima mírná, nebo tuhá…

Řekl bych, že mám v tomto špatnou zprávu, neboť se dá očekávat spíš tuhá zima :

comment image

Země obíhá po elipse, a v lednu jsme nejblíž ke Slunci, v červenci nejdál, což zmírňuje severní zimy (méně chladné) i léta (méně teplá) oproti jižní polokouli…
Ale nejsme každou zimu stejně daleko od Slunce, někdy jsme blíž a někdy dál, a zdá se, že to poněkud ovlivňuje meziroční výkyvy teplot…

Na grafu je porovnání vzdálenosti v periheliu v lednu, nahoře blízko ke Slunci, dole dále od Slunce, a modrá čára je teplotní anomálie v únoru v 850hPa v Evropě…
Leckteré výkyvy souhlasí…

Takže v lednu-únoru 2023 se dá očekávat chladnější zima…

Další vliv má cyklus El-Nino a La-Nina, jen nevím přesně, jak to ovlivňuje, ale prý se dá očekávat pokračování La Nina, které prý způsobovalo letošní sucha v létě v Evropě… Nevím zatím, jaký má La Nina vliv na zimy v Evropě…

πα½

Pavel K
14. 9. 2022 10:05
Odpovědět  P.A.Semi

Uvidíme, ale můj kocour se cpe, jako by naposled žral někdy na jaře. Asi čeká příchod Putina. 🤣🙋‍♂️

14. 9. 2022 15:37
Odpovědět  Pavel K

Spíš bych řek, žes mu nedal tejden nažrat.

Albi
14. 9. 2022 16:41

🙂 🙂 🙂 Ale jestli není někdke trvale zavřený, on si poradí (na rozdíl od lidí).
Kočky jsou nezávislé a na rozdíl od psů, se páníček musí přizpůsobit kočce a jen kočka rozhodne, jestli se nechá pohladit nebo si s ním hrát.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
14. 9. 2022 17:02
Odpovědět  Albi

Není zavřený a že by si poradil je mi jasné, jako každá kočkovitá šelma. Ale není to dlouho se rozhodl být v mé blízkosti a zůstal v baráku. Jindy se nažere (ráno) a za chvilku řve u dveří že chce ven. Ale toho dne zůstal se mnou skoro celý den a kdykoliv jsem šel do lednice, už mi stál u nohou a prosil o žrádlo. Bylo to dobře šestkrát. Od té doby už to neudělal. Kurňa teď jsem na sebe napráskal, že jsem věčně v lednici. 🤣🤣🤣🐖🐖🐖🙋‍♂️

14. 9. 2022 17:41
Odpovědět  Pavel K

Věčně ne. Jenom dobře šestkrát.

Albi
14. 9. 2022 10:54
Odpovědět  P.A.Semi

Vypadá to, že Slunce, nikoliv ani ten nejvyšší politik, je v mnoha věcech rozhodující faktor.
Např. i množství CO2 závisí na sluneční aktivitě a ne na množeství krav na planetě.

14. 9. 2022 15:52
Odpovědět  P.A.Semi

Už jsem to sem jednou hodil, ale zopáknu. Od prosince do dubna postupně vysoptily dvě indonéský sopky do stratosféry hafo popela. Světové učené kebule záhy usedli a jali se bádat. A vybádali, že díky tomu popelu bude zima 22-23 mimořádně tuhá. Pak světové učené kebule nějak znesvětili nebo co, a ticho po pěšině. A jestli ten fialový boží trest v saku včas nepřevlíknem do tepláků, budem taky tuhý a navíc budem zjara, až na roztajem, posmrádat, a přemnožej se z tej bašty krkavcovítí a myšovití .

Brno pvc pc
14. 9. 2022 16:17

zatim bylo extra sucho v usa i v chině – pravý opak co dělají sopky- jsi chtěl Zahrado bez diplomu napsat ?

Aleš
14. 9. 2022 08:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Dvě věci musi skončit. Kriminální organizace SPOLU a kriminální organizace EU.

ijn
14. 9. 2022 08:52
Odpovědět  Aleš

česká prohnilá justice PSP zločince do basy nedostane,….možná by Haagský tribunál za podvody okolo COVUD19 by mohl české politické zločince z PSP a Senátu dostat od koryt, ale oni mají nakradeno a utečou na Floridu do rezervace zločinců, jako utekla Prymulova dcera za lékové testy+protokoly!!!

Lev Prch
14. 9. 2022 09:45
Odpovědět  Aleš

Až budou fungovat soudy a ne sOUDy vedené vrchním fixlmajstrem Rychetzským, pak bude dobře v ČR 👍

Pavel z Moravy
14. 9. 2022 08:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli se jedinec neřídí svými vlastními pocity a rozumem a spoléhá na to, co mu říkají zprofanovaná vládní média, potom je již dnes otrok, který asi chce být otrokem navždy. To, že EU je totalitní projekt, odebírá lidem svobody a jim to jaksi nevadí, že jim chce přikazovat co jíst, pít, do čeho se oblékat, čím topit, koho milovat a koho ne, pumpovat do dětí genderové bláboly s nevím kolika pohlavími, připravit pro vesničany zákaz chovu domácích zvířat a další ukazuje na to, že potomci bývalých kolonialistů z Evropy to mají velmi dobře zmáklé. Šoroš, Šváb a další, kteří se netají plánem likvidace podstatné části lidské populace různými prostředky jsou slušně řečeno největší totalitní individua toho nejhrubšího zrna. To, že brzy po válce vznikla tajná nacistická organizace Pavouk, která se rozlezla po celé Evropě a to co amíci bratři Dullesové připravili pro omladinu východní Evropy se nyní ukazuje jako jasný a cílený plán likvidace našich zemí. Teď záleží pouze na tom, jestli se probudí důstojnost národa a tento neblahý osud zvrátí.

Lev Prchala
14. 9. 2022 08:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Lepší s moudrým plakat, než s hlupákem skákat……a kam jsme díky fyjalovýmu slizu doskákali víme všichni.

Masunta
14. 9. 2022 10:54
Odpovědět  Lev Prchala

Psych – nemluv za ostatní – kam jsi doskákal ty, je vidět. Mezi mozkovými hemisférami musí docházet k interferencím – tedy, pokud je vlastníš. Nebyl jsi to ty, o kterém jsem četl, že v záchvatu neutěšenosti nad svým životem chtěl spáchat sebevraždu ? Ten někdo se chtěl zastřelit nelegálně drženou pistolí 6,35 mm. Dvakrát se střelil do každého spánku, ale nic se nestalo. Dvakrát atestování dva lékaři z ÚVN (MUDr. Vrána a MUDr. Kočička) zjistili, že v meziušním prostoru nebylo co trefit… Lebka uvnitř se střelami pak fungovala jako chrastítko. Nebo jsi příliš citlivý na nepravidelnosti v kosmickém kontinuu. Z hlediska apercenční fenomenologie gestaltu exstatických situací dlužno poznamenat, že existenciální tenze kulminuje.

Lev Prchala
14. 9. 2022 11:20
Odpovědět  Masunta

Ctrl-C a Ctrl-V ti jako jediné funguje dokonale,ovšem vlastní myšlenku?????No jo,zapomněl jsem,že to je třeba MOZKU!.-)
P.S.
A oni lékaři pracovali kde,na psychiatrii a ošetřovali tě tam?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
14. 9. 2022 15:58
Odpovědět  Masunta

cvak cvak cvak… cvok cvok cvok

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
14. 9. 2022 17:37
Odpovědět  Masunta

Bacha vole, už se ti nafukuje hlava, tak abys neřachnul!

Brno pvc pc
14. 9. 2022 18:22

Japonce volečku ze zahrady nepoznáš – i s vykřičníkem 😀

14. 9. 2022 18:50
Odpovědět  Brno pvc pc

(_!_)

Brnko jak Val
14. 9. 2022 18:56

Hele ty SPD dežo- dodnes Okamura neudelá krok bez odsáčka-spd Radima Fialy ty TRUBIČKO …. a Okamura bral všechny deža z xx stran – Jaký extra starý lopaty šli za Okamurou – Převlíkači stran
ODS,
SNK ED,
VěciVeřejný (do 2014 )Nestraník do zastupitelstva nezávislý (2006)
za Úsvit (2014) kdyby něco tak ted nezávislý –77let /Hokejista- trenér Karel Pražák-to bylo poslanec 😀

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lev Prch
14. 9. 2022 19:06
Odpovědět  Brnko jak Val

Co to mělo kurva fix byt Donutil,střelba za zastavky???🤪

Lev Prch
14. 9. 2022 19:04
Odpovědět  Brno pvc pc

To to meleš havlopussynko?!

Brnko jak Val
14. 9. 2022 19:11
Odpovědět  Lev Prch

jako že umřeš třeba jako dežo hokejka z SPD na covid – jsi vyplašenej ??
Psát bl be neumíš – co lezeš na net ???????????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
14. 9. 2022 23:33
Odpovědět  Brnko jak Val

Když měl Lev Prch sebekritickou chvilku z bezútěšnosti svého bytí, chtěl to podle deníku Blesk vyřešit sebevraždou pomocí pistolky 6,35 mm, kterou se do každého spánku zodpovědně a humanitárně – střelil dvakrát. Ale žil dál spokojeně, opět bez kritického myšlení, a s pocitem vlastní důležitosti. Dva doktoři – kapacity z ÚVN (MUDr. Vrána a MUDr. Kočička) jej vyšetřili, dokonce bez narkózy. Zjistili, že v hlavě nedošlo k poškození ničeho – nebylo čeho. Dva měsíce byl pak !!! … psych = Lev Prch na pozorování. Je to prý divné, divné… Jen má z hlavy řehtačku, protože se mu v ní povalují ty 4 střely. Nemá rád seriály a když jej někdo nechválí. Zazněl názor, že možná ON je pomsta mimozemšťanů za hříchy lidstva. Nebo je příliš citlivý na nepravidelnosti v kosmickém kontinuu. Z hlediska apercenční fenomenologie gestaltu exstatických situací dlužno poznamenat, že existenciální tenze kulminuje.

Masunta
15. 9. 2022 07:58
Odpovědět  Brnko jak Val

Neschopnosti nahrazuje piplaným egem, jako každý hloupější psych. Také sprostostmi – je nejsprostější diskutér.

Pedro
14. 9. 2022 09:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak se to sesype, nezapomenout blokovat hranice, letiště, zabránit útěku zrádců.

Masunta
14. 9. 2022 09:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Ve Francii naopak řadu firem zestátnili.

Lubek
14. 9. 2022 09:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Obávam sa, že stav spoločnosti, hlavne u nás je výsledkom manipulácie. Cielenej. Nie je jednoduché, asi ani možné to zmeniť. Zbytočne nesúhlasím s funkciou prezidenta, nie že s obsadením tej funkcie. So zaťatými zubami trpím vládnu zostavu s bábkoherečkou, obchodníkom s vodkou, daňovým podvodníkom a plagiátorom, nedávno odídeným šustrom a kaderníkom, bývalým vexlákom a plagiátorom. Stále je dosť ľudí nastavených, namanipulovaných, ktorí na základe kusých, prekrútených, neúplných, neoverených informácií, či iba na základe názoru a zaujatosti nevzdelanca, ktorý sa tituluje že je novinár, stále je dosť ľudí ktorí sú spokojní. Premýšľal som, prečo nerozumiem súčasnému svetu, v čom je rozdiel oproti socializmu. Nadobudol som presvedčenie, že hoci sme tomu za socíku až tak nerozumeli, nesúhlasili, nestotožňovali sa, bolo to o spoločnosti, nie o jedincovi. Všade do nás hučali o spoločných cieľoch, o práci, o národných podnikoch, národnej banke, cez družstvá, národné výbory, národné školstvo, dopravu …spoločné, naše. Naše! Dedovizeň, otčina, naša vlasť, krajina. Ako mi to teraz úplne inak znie než vtedy. Ešte aj to oplotenie našej krajiny bolo kdesi na pozadí o ochrane toho nášho. Ľuďom bránili chodiť do kostola? No, veď teraz môžu koľko chcú. Chodia? A čo teraz? JA. JA mám, JA som zohnal, JA som bol, JA poznám, JA môžem… Do toho masírovanie reklamami. Užívaj si, raduj sa, bav sa, požičaj si.
Nuž a tak to tu a s nami aj vyzerá.

Pavel z Moravy
14. 9. 2022 17:18
Odpovědět  Lubek

Máte pravdu, takto zde situace vypadá. Když jsem na vašem slovenském webu Badatel.net napsal, že socialismus se ale o nás lidi staral a i přes určité výhrady to bylo to nejlepší v čem jsem žil, jeden z přispěvovatelů, který tam toho vždy napíše hodně mně pěkně sprostě napadnul. Nikoho jsem přitom neurážel, jenom jsem řekl svůj názor. Vždy jsem měl se Slováky dobré vztahy, nu ale je fakt, že jeden z těch diskutujících tu vulgaritu odsoudil. Já totiž nemohu pochopit jedno, i když s něčím nesouhlasím, vulgárně člověka napadat a přát mu smrt, jako skap apod, nepochopím. Ale vím, že to je zase jenom jedinec a to se dá těžko ovlivnit. Proto jsem rád, že zde na Pokecu jste vy naši Slovenští bratři na úrovni a fakt se s vámi dobře diskutuje.

Pavel K
14. 9. 2022 18:16
Odpovědět  Pavel z Moravy

👍 👍 👍 👍 👍 👍

Masunta
15. 9. 2022 08:20
Odpovědět  Pavel z Moravy

Dost Slováků jsou neesmiřitelní šovinisté. Kdyby se oba státy znovu spojily, okamžitě by nastaly problémy jako před roken 2003.

Masunta
15. 9. 2022 08:27
Odpovědět  Lubek

Lubeku – a toto ti mladší nedovedou porovnat, posoudit. Dnes chce EU panevropanství, euroobčana s vykořeněnou kulturou i sex. normálností. EU je ve druhé fázi fašizace – viz genderismus, inkluse, její role na covidovém šílenství = největším podvodu v historii lidstva. Kdo z mladých (cca pod 45 let) by třeba nepodporoval nacismus na Ukrajině a neodsuzoval prý započetí války tam ze strany Ruska ? Svět křivých zrcadel.

[Trol-1] Petr z Jihu
14. 9. 2022 09:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Zajímavé, SPĎák a přitom se angažuje v podpoře normalizačního kádra, spolupracovníka StB a komouše Skály na Hrad.

Albi
14. 9. 2022 10:57

Kvalita člověka nezávisí na jeho politických názorech. Není vyloučeno, že jsou lepší než názory jeho posuzovatele.

Lev Prchala
14. 9. 2022 11:24

A koho bys volil ty,pochlub se.

[Trol-1] Petr z Jihu
14. 9. 2022 13:08
Odpovědět  Lev Prchala

Určitě žádného StBáka či normalizačního komouše. Tj. vypadává Babiš, Pavel, Skála a řada dalších. Uvidíme, kdo se bude ještě ucházet.

Lev Prchala
14. 9. 2022 13:38

Výborně,takže vědomosti upozadíme a budeme volit podle toho,kdo nejvíc cinkal na pokyn CIA při hadráku????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
14. 9. 2022 14:15

A je to určitě pravda? Nevíme, ale stále o tom žvaníme.

Ale podstatné je, že v první řadě vadí konkrétní člověk a ne jeho případné zaměstnání či postavení.

Např.: Velice vadí Putin v KGB v pozici obyčejného pracovníka.
Ale kdo z vás ví, že prezident USA George Herbert Walker Bush byl v r. 1976 jmenován přímo ředitelem Ústřední zpravodajské služby (CIA) a naprosto nikomu to nevadí, ani nepřijde divné, natož aby ho tím kdekdo soustavně mlátil po hlavě?

Lev Prchala
14. 9. 2022 14:34
Odpovědět  Albi

A podílel se na atentátu na Kennedyho,to je realita o které se ovšem nesmí mluvit moc nahlas.

14. 9. 2022 16:08

Zkrátka bys volil hnědou soldatesku.

14. 9. 2022 16:04

Zajímavé, jak se tu kačeři přemnožili. Ale neboj troldo, všeho do času.

https://www.youtube.com/watch?v=6pi1lae9gN8

Masunta
15. 9. 2022 08:17

Dobrý materiál. Mělo by se někdy uskutečnit vyšetřování zločinů polistopadových činovníků. A okamžité s tím začít stavět několik věznic. Na úrovni 1. nápravní skupiny.

Masunta
15. 9. 2022 08:05

Pokus se nálepkování rozchodit. Nejlépe na zdravém vzduchu. A více ovoce a šťáv. Primitivní antikomunismus už nadělal hodně škod.

Masunta
14. 9. 2022 11:07

Promiň, ale až se mi smekla čapka před tvým fenoménem… Souhlasím – jen bych Reichla nezatracoval. PRO dva roky tvrdě pracovalo, našlo mimořádně kvalitní lidi. Co bychom vlastně (zatím) chtěli víc ? PRO má v průzkumu 30 % preferencí. A je na raketovém postupu. Asi potom nedopustí uchvácení moci nějakým novým Hitlerem, i když infiltraci nelze zcela zabránit. PRO si lidi náročně vybírá, posuzuje. Má řadu osobností. Alespoň ty počáteční esa určitě prověřuje, i podle dosavadní práce. Nějací čistí karieristi převlékači kabátů tam místo nenajdou. Ani psych záchvatové, s nejrůznějším postižením mezi ouškama. Musí nastat hluboká orba. Musejí létat třísky, probíhat náročné a početné soudní procesy, navrácení nakradeného atd…

14. 9. 2022 17:12
Odpovědět  Masunta

Však má taky PRO umetenou cestičku, když plán á globalizátorům nevyšel. A jo, získali některé kvalitní lidi a pánbůh za ně zaplať. Strana odborníků má své místo v parlamentu. Pouze způsob, jakým se do něj PRO dere, je hodný šíbrů A jistěže náročně posuzuje. Místopředseda soudní exekutor je sichr náročný posuzovatel. Ale i nepřevlékač kabátů, pirátský přiznivec Dostál, je jeden čistý úmysl.
To, že když plichtili chartu 2022, takto zakládací listinu strany PRO, a sháněli signtáře a vyjeb-bali s doktorem Skálou, stejně jako když od počátku sjíždí intriky proti SPD, je zajisté rovněž v cajku. Navrch jsme tu pro všechny, v zákulisí podrazy.
Že Česká republika na 1. místě! je fajn, ale že toto heslo ukradli SPD, která ho má už šest let, rozhodně fajn není. Ono je toho víc, ale zatím stačí.
Aktivity “těch vzadu”, tedy organizátorů “Václaváku” Vrábela a Havla, jsou rovněž ušlechtilé. Ať žije svoboda slova! – ale panu Kobzovi proslov raději zcenzurujem. Generála Blažka necháme žvatlat, ale paní Zahradníkové tu Kobzovu vsuvku nepovolíme.
Ostatně už jen to, že PRO zde tlačíš právě ty, lhář, troll a sr-áč, mluví samo za sebe. Ten průzkum je tvůj osobní? Ale že se vůbec ptám…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Brno pvc pc
14. 9. 2022 18:37

A tady si připadáš jako veliká VAL zahrada SPD vid ? 😀 Okamura v TV řekl, že puč byl proti němu spuštěn, když se pokusil vypovědět smlouvu se společností Celsianus, kterou Úsvit před zvolením do Sněmovny uzavřel na doporučení předsedy Věcí veřejné Víta Bárty.

Lev Prch
14. 9. 2022 19:07
Odpovědět  Brno pvc pc

Něco k věci by nebylo?

Masunta
14. 9. 2022 23:42
Odpovědět  Lev Prch

!!! … záchvatový psych: ty jsi napsal větu bez chyby ! Pochválil jsem tě. Mohu se podívat na díl seriálu Detektiv Mertlog ?

Masunta
15. 9. 2022 08:08
Odpovědět  Lev Prch

!!! … psych – třeba po tvém vzoru nadávat a psychopatit ? Dvojí metr, že ?

Masunta
14. 9. 2022 23:38

Dobře, že tě sejřím, že stříháš slechama, zrychlíš tep a pohyby, když zahlédneš můj nick. Móc dobře, Milánku náš Oslňující rup …psych záchvatový.

Masunta
14. 9. 2022 23:51
Odpovědět  Masunta

Na Novinkách myslím, už byla kalkulace, že když se spojí ANO s SPD, budou mít už o chlup více hlasů než vládní koalice. Je to jistě na vodě. Jistě podobně jako kámen viklan – nevíš kdy a kam se ubere a jestli vůbec. Tutu informaci má v řechtačce jen jen Lech Prch a Milánek náš Objasňující rup … psych.