blog

Paragrafy. Černochová spustila, co nikdo nečekal

21.8.2022 7:43 odp. | Ze sítí

Poté, co ministryně obrany Jana Černochová (ODS) na svůj sociální profil napsala, že jí není líto ani dcery Alexandra Dugina, jež zahynula při výbuchu v Moskvě, ani jejího truchlícího otce, přišlo varování. Podle Jindřicha Rajchla ze strany PRO v případě, že se někdo nad smrtí mladé dívky raduje, může jít o spáchání trestného činu. Černochovou napomenul i další advokát Radek Pokorný, který je považován za podporovatele Fialovy vlády.

„Potlačuji přirozenou lidskou reakci na tragickou smrt. Ale toto jsou skuteční vrazi a váleční štváči. A není mi líto ani dcery, ani truchlícího otce. Je mi líto tisíců lidí zavražděných v důsledku jejich propagandy a odporné ideologie. Dnešní noc na 21.8. si v Rusku zapamatují,“ napsala na sociální sítě česká ministryně obrany Jana Černochová.

Její slova velmi rozladila Jindřicha Rajchla (PRO). „Dnes se roztrhl na FB a na twitteru pytel s jásotem nad smrtí Darji Duginové, dcery Alexandra Dugina. Musím říct, že větší ubohost jsem za celý ukrajinsko-ruský konflikt ještě nezaznamenal. Jak se někdo může radovat nad smrtí mladé holky (ať už je dcerou kohokoliv), to opravdu nepochopím. Tihle lidé jsou pro mne naprosté lidské dno,“ poznamenal Rajchl.

„Ba co víc, dle mého názoru se jedná zcela jednoznačně o spáchání trestného činu Podpora a propagace terorismu dle ustanovení § 312e odst. 1 odst. 4 písm. a) trestního zákoníku, za což je sazba 5 až15 let. Dovolím si připomenout případ Čecha, jenž po teroristickém útoku ve dvou mešitách v novozélandském městě Christchurch, při němž zemřelo 51 muslimů, napsal na svůj FB profil následující komentář: ‚Jak jim chutná jejich medicína. Dobrá práce???!“ Dostal za to 6 let. Nikdo neřešil, kolik teroristických útoků předtím spáchali muslimové na křesťany, tudíž by nikdo momentálně neměl řešit úlohu Ruska ve válečném konfliktu. Trestné je schvalování JAKÉHOKOLIV teroristického útoku, bez ohledu na to ‚kdo si začal‘,“ dodal Rajchl.

„Jsem hluboce přesvědčen, že jakýkoliv projev radosti nad smrtí jediného Ukrajince by byl okamžitě odstíhán. Proto je nezbytné, aby orgány činné v trestním řízení konaly se stejnou razancí i v tomto případě. Tady totiž nejde o to, kdo je v právu, nýbrž o to, že teroristické akce, při nichž dojde k usmrcení civilistů, jsou prostě tím nejodpornějším aktem, jaký svět zná,“ zmínil a požádal, aby mu lidé posílali screenshoty kohokoliv, kdo bude teroristický akt schvalovat nebo nad ním jásat.

„Budu naprosto systematicky podávat jedno trestní oznámení za druhým. A začnu u paní ministryně obrany Jany Černochové, která na twitteru napsala, že jí ‚není líto dcery ani truchlícího otce‘,“ řekl Rajchl.

„Pokud ji za tento výrok žádný státní zástupce neodstíhá, tak se definitivně potvrdí, že v našem státě neexistuje rovnost před zákonem. Dle mého názoru je tento výrok totiž zcela srovnatelný s výroky o ‚ochutnání vlastní medicíny‘ a ‚dobré práci‘, za něž vyfasoval Benedikt Čermák 6 let. Jasně se ukáže, jestli tady zůstaly alespoň poslední zbytky právního státu, nebo už definitivně žijeme v totalitě, kde mocní mohou v klidu dělat to, za co jsou plebejci posíláni za mříže,“ podotkl. 

Podle jeho slov se jej tato kauza jakožto otce tří dcer osobně nesmírně dotýká. „Chápu, že mne může kdokoliv nesnášet za mé veřejné projevy, ale co bych považoval za naprosto podlé, je to, aby si někdo svůj hněv vyléval na mých dcerách a paní ministryně by tomu ještě na twitteru tleskala. Proto tady a teď prohlašuji, že Jana Černochová je odporný lidský odpad. A kdokoliv jásá nad smrtí mladé holky, jen proto, že byla něčí dcerou, je pro mne na stejné úrovni. Hanba Vám, paní ministryně, hanba Vám!!!“ zakončil Rajchl.

Nielsen: Putinovi se povedlo zničit lidství

Nad slovy Černochové se podivil také exministr zdravotnictví Svatopluk Němeček. „To je fake, že? Ministryně české vlády schvaluje teroristický čin na civilní osobu?? Jako vážně?“ ptal se.

„Stojím si za každým slovem. Vaše slova mi připomínají bolševické propagandisty po operaci Anthropoid, pane doktore. Nebudete teď požadovat po rodinách parašutistů, aby se omluvily za atentát na R. Heydricha a po politicích, aby ho nenazývali hrdinským aktem, že ne?“ odvětila Černochová.

Kritiku k ministryni Černochové následně směřoval také právník Tomáš Nielsen. „Nezbývá mi, než s lítostí konstatovat, že pokud tohle veřejně prohlásí členka vlády, pak Putin už vyhrál. Povedlo se mu zdecimovat naši společnost, zničit lidství. Je mi z toho opravdu smutno, protože jedinou nadějí proti diktaturám je respekt k životu a k hodnotám humanismu,“ napsal.

„Není mi líto dcery …? Co o ni víte/víme? Hodně hraniční postoj, jeden by řekl, že takový východní,“ zareagoval také na Černochové slova advokát Radek Pokorný.

„‘§ 312e. Podpora a propagace terorismu. (1) … nebo kdo veřejně schvaluje spáchaný teroristický trestný čin nebo pro něj veřejně vychvaluje jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let.‘ Ministryně obrany uplatňuje kolektivní vinu a živí nenávist ke skupině osob na základě národnosti nebo státní příslušnosti. Ta nevinná žena se ničím neprovinila. S ministrem vnitra, který je podle všeho napojen na organizovaný zločin, jsou to členové vlády, jež jako první po listopadu 1989 se chce vrátit k důrazu na kriminalizaci verbálních projevů. To nám dávají pěkný příklad,“ napsal také Vlastimil Veselý ze Společnosti pro obranu svobody projevu.

Dugin nemá city, tvrdí Stehlíková

K celé věci se vyjádřila také exministryně pro lidská práva Džamila Stehlíková. „Pár takových zrůd jsem znala; dcera je mu úplně ukradena. Dugin nemá city, žije pro ‚věčnost‘. Teď bude hrát hysterické divadlo, aby byl prohlášen za mučedníka (ačkoliv trpěla jeho dcera),“ podotkla.

https://bit.ly/3dOYEYk

sdílet na

95 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
21. 8. 2022 21:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Černochová se bude smažit v pekle, a s ní i ta Džamila. Přivandrovalec z nemanic.

jiří
22. 8. 2022 09:55
Odpovědět  sizok

Jestliže vlády dovolily za našimi zády takovýto průběh událostí, musí se tohoto procesu účastnit a musí být zapleteny do nevídaně rozsáhlé korupce, obrovské informační manipulace a zločinu proti lidem. Vzájemné korupční vztahy mezi podnikáním na vysoké úrovni, politiky, vládami, státní správou a bankami dnes již lze lehce dohledat. Také zcela protiprávní vměšování a obrovský vliv velkých korporací a neziskovek financovaných bankstery je již naprosto evidentní. Vlády jsou údajně voleny lidmi, aby sloužily lidu a nevědomé, zhypnotizované, zmanipulované, poloslepé lidské oběti tomu bohužel věří a ke všemu nečině přihlíží, případně se ve své naivitě a prodejnosti připojí k této protilidské agendě a tím “kopou hrob” sobě i svým dětem…
https://celostnivzdelavani.cz/musime-pochopit-ze-zakony-slouzi-korporacim

Albi
21. 8. 2022 21:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Dvě poznámky:
1) Co se týká trestního oznámení na paní ministryni – nemá ona imunitu? Podpoří “vládní parta” její vydání k případnému trestnímu stíhání?

Když za 2) premiér vyhlásil:
“Budeme pokračovat v tom, co děláme. Budeme dál posílat vojenskou techniku Ukrajině. ….”
Není tedy celá česká vláda také válečnými štváči?

Albi
21. 8. 2022 21:24
Odpovědět  Albi

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-premier-pocitame-s-vojenskou-pomoci-ukrajine-zapojime-se-i-do-obnovy-zeme-212071#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
To je ono – postavte zničené a pošlete novou vojenskou techniku ať je dostatek objektů k další likvidaci.
A hlavně si nezapomeňte vzít další několikamiliardovou půjčku. My si to můžeme dovolit!
A Ukrajině jistě nějací banderovci zbyli a když jejich šiky doplní dětmi a starci … vzor přece mají.
Sláma u kravína.

Lev Prch
21. 8. 2022 22:25
Odpovědět  Albi

Všechny nacisty z Banderostánu vyhnat z ČR…..a ty fyjalový taky!!!!!

ZZZZ
22. 8. 2022 11:06
Odpovědět  Lev Prch

tu spinavu bandu ukrajinsku treba vyprevadit naspat do ich zaslubenej uzasnej ukrainy…ukraina nepatri do EU, su to zvierata, mafia, spodina…ktora sa tu prevaza na velkych drahych autach a ti co naozaj trpia su na ukraine lebo si nemozu dovolit utekat nemaju ako…

Lev Prchala
22. 8. 2022 11:12
Odpovědět  ZZZZ

Říkám to od samého počátku drnacifikace Banderostánu…..a varovali nás před tím sami Ukrajinci,kteří tu po léta žijí.

Markýza
22. 8. 2022 14:33
Odpovědět  Albi

Heroinu sláma!
Ano, je to fascinující, s jakou razancí zlodějka vřeští – chyťte zloděje.
Jako na zavolanou jsem našla rozhovor s Duginem; nikdy jsem se o něj nezajímala, ale teď mi nedalo.
A ať se snažím jak snažím, žádné štvaní nepozoruju. Filosof, který si klasicky rusky tvrdohlavě stojí na svém – to je vše, co jsem našla.

https://deliandiver.org/2022/08/dugin-ideologie-liberalismu-ma-na-kahanku.html

Lev Prch
22. 8. 2022 16:16
Odpovědět  Markýza

Odkaz přeposílám, díky 👍

Lev Prch
21. 8. 2022 21:25
Odpovědět  Albi

I s imunitou někde může dostat pozdrav v temném průjezdu!

Editor
21. 8. 2022 22:29
Odpovědět  Lev Prch

Týpek jako ona nedá bez ochranky ani ránu.

Lev Prchala
22. 8. 2022 10:15
Odpovědět  scipio

I v ochrance se může najít ČECH!

Ladislav
22. 8. 2022 06:53
Odpovědět  Albi

💤♎ 1* ****************** tady náme fašistický výkvět v praxi! Všichni okamžitou demisi a hned kriminál na doživotí! Tahle sebranka nás nesmí táhnout do války!

Evžen
22. 8. 2022 07:41
Odpovědět  Ladislav

Vždyť my už ve válce jsme jen zatím hlavně krvácí řadoví Ukrajinci za touhu USA ovládnout svět! Musíme si uvědomit že svět ovládl mamon a za peníze je člověk schopen popřít sám sebe!Jen si vzpomeňte na naší duševní zrůdu Langs’adlovou, která před léty chtěla provést preventivní atomový útok na Moskvu…!

PENNYS
22. 8. 2022 08:33
Odpovědět  Albi

NEJHORŠÍ JE ,ŽE SE NÁM TED “TIzMR DI” SMĚJÍ PŘÍMO DO KSYCHTU, A PROTOŽE BUDOU MÍT “DOŽIVOTNÍ IMUNITU” NIKDO JE NEPOTRESTÁ ANI KDYŽ SKONČÍ V POLITICE!
TO JE TA SPRAVEDLNOST???????????????????????????????????????????????????????

Ladislav
22. 8. 2022 15:39
Odpovědět  Albi

💤♎ 1* ano, je! Žádný připosraný strachem advokát se nedajde, protože to jsou Plzeňské rychlokvašky bez vzdělání! A Bradačka mlčí? Proč asi? Jede s fašistama v jednom šiku! Už ani ten fašismus neskrývají! Banda zaprodaná!

Pan Tau.
21. 8. 2022 21:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty diskuze na Tweetru, je přesně ukázka, kam jsme došli. Totální úpadek společnosti a zániku – tohoto národa!

sizok
21. 8. 2022 21:48
Odpovědět  Pan Tau.

Bohužel, já tvrdím, že 90 % tohoto národa je hloupých. Rychlost hloupnutí se
v poslední době zrychlila. Neuvěřitelně. Případ černochová je toho dokladem.
Vždy jsem se divil, že jim to lidi v padesátých letech, myslím tím politické procesy,
žrali. Teď už se vůbec nedivím, ničemu. Možné je v tomto státě všechno.
Fiala, pekari, černochová, to je dnešní výkvět, to je to, co může vzejít
jedině z hloupého národa. Z národa, který se chová úplně stejně, jako kdysi
nacisti se svou nenávistí k židům. Asi si tím musíme projít. Projít tím marasmem. Být sraženi až na dno. Morální, etické a ekonomické. Patří nám to.

Editor
21. 8. 2022 22:36
Odpovědět  sizok

93% lidstva. Jenom 7 % lidstva je použitelné k duševní činnosti. Zbytek jenom 1.signální soustava.

Čum jako ocas
22. 8. 2022 16:51
Odpovědět  scipio

Ty si dobrej 7% co cot – už jsi s tim byl u zubaře ? 😂

sizok
22. 8. 2022 18:53
Odpovědět  Čum jako ocas

Ptá se tvor, co má v hlavě 93% ho-ven.

Lev Prch
22. 8. 2022 19:23
Odpovědět  sizok

Modrožlutých s černým sluncem a hakenkrajcem v pozadí 😡

Lev Prch
22. 8. 2022 20:13
Odpovědět  Čum jako ocas

ÍÁčku,vem si prášek a zalez do klece.

PENNYS
22. 8. 2022 08:40
Odpovědět  sizok

JA SI MYSLÍM ,ŽE NÁROD NENÍ HLOUPÍ,ŽE OD TÉ DOBY CO JE COVID ZHRUBA 2 ROKY SE LIDE OPRAVDU ZMĚNILI V VRUSOFOBNÍ NEMYSLÍCÍ ZRUDY!
HLAVNĚ NENECHME SE OVLIVNIT “ČESKOEUROSOJUZKOU” PROPAGANDOU KTERÁ SE NÁM SNAŽÍ NALHAT ,ŽE JSME V MENŠINĚ. OPAK JE PRAVDOU ONI JSOU V MENŠINĚ ,MY JSME VĚTŠINA NORMÁLNĚ UVAŽUJÍCÍCH OBČANU,ALE MÁME SMULU STOUTO ” VLÁDOU”

sizok
22. 8. 2022 09:25
Odpovědět  PENNYS

Nemohu, bohužel, souhlasit.
Nevěřím na mlčící většinu. Jak tady psal kolega, s 93% obyvatel
nejde počítat, neuvědomují si nebezpečí. Čekají, že vše dopadne dobře.
Nezajímá je to. Mám už dost zkušeností na to, abych věděl se 100% jistotou,
že když se má něco pos-rat, tak se to po-sere. Murphyho zákon.
A s fialou? To je tuplovaně.

Lev Prchala
22. 8. 2022 11:24
Odpovědět  sizok

Jak říkal Jan Werich v pohádce Císařův pekař a pekařův císař….
Nemůžeme spoléhat na nikoho,leč sami na sebe!

Pavel K
21. 8. 2022 21:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Lidi nevím jak vy, ale tady se něco stane. To čeho jsme momentálně svědky nevěští nic dobrého. Jsou tu lidi co mají mezi sebou spoustu zbraní. Oni ví že už jsou v (!) a volby nevyhrají, tak budou chtít vyvolat ozbrojený konflikt, kde přijedou spojenecká vojska na ochranu demokracie. Vždy vše začíná nějakou roznětkou.

Gene
21. 8. 2022 21:28
Odpovědět  Pavel K

Pavel, kolik roku se rika ze se neco stane?

Pavel K
21. 8. 2022 21:31
Odpovědět  Gene

Hodně, ale mám takové předtuchy, že jsme ve finále.

Gene
21. 8. 2022 21:36
Odpovědět  Pavel K

Tak to jsme, akorat nam (pisi vseobecne) nam to nejak nevadi.

Lev Prchala
22. 8. 2022 10:15
Odpovědět  Gene

Po Bílé hoře jsme taky museli počkat,když nám holt nebylo dáno…..!

jar
21. 8. 2022 23:48
Odpovědět  Pavel K

Provokace byly a budou,ale ze strany tajných služeb a z ministerstva vnitra.Lidé nejsou hloupí a rychle je odhalili,jako např.tenkrát na tom malostranském náměstí,kdy ůdajní anarchisti začali provokovat…jenže vyšli z budovy ve vlastnictví min.vnitra,stejně oblečení,urostlí..házeli gumovými atrapami jako dlažeb.kostkami..ap ,když se šlo na hrad..ještě hloupěji ale provokuje BIS..akce Vrbětice ap.ty jejich kydy vymyslí fakt jen naprostý magor bezmozek.

Vladimír
22. 8. 2022 00:17
Odpovědět  Pavel K

Myslím si, že ti, kterým to myslí, se od těch fašistických zrůd odtáhnou co nejdál. O moc víc se toho dělat nedá. Můžeme je nevolit, ale to jsme stejně dělali. Můžeme ve svém okolí uvést nějaké argumenty – ale to dávno děláme.

Samozřejmě, že vyvolají katastrofu – na válku se přímo třesou. Možná proti sobě popudí davy, které je zlynčují. Říká se, že když má Bůh někoho po krk, nejdřív mu zatemní rozum – což se už stalo. Nějaká katastrofa se blíží a připadá mi rozumné se soustředit na přežití. Následně pokračovat v obnově čestného, mírového a smysluplného života.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
22. 8. 2022 10:01
Odpovědět  Pavel K

Hlavně je zapotřebí si dát pozor na provokace toho 3.9. Oni s tím mají velké zkušenosti. Zopakuji co jsem již psal- v roce 1889 v Chicagu na demonstraci dělníků za 8 hodinovou pracovní dobu nějaký provokatér hodil nějakou bombu mezi policajty a nastalo peklo, zatýkání a střelba. Takže tyto buržoazní složky s tím mají velkou zkušenost a když si uvědomíme, že amíci vládnou i tady- velký pozor. Teče jim do bot. Jinak ale souhlasím se Sizokem o té hlouposti národa. Ta hloupost se rozšířila jako epidemie a pokud jí není postiženo 90 %, tak 75% určitě. Ale cítím to jako ty Pavle, mám mrnění, že se stane něco zásadního. Teď to bude ruská ruleta, buď a nebo. Žádný vlastenec by samozřejmě neměl volit tu koalici Spolu a taktéž ANO. Vzpomeňme si na Vrbětice a covidovou tyranii. Tak jako pan Rajchl by se měli chovat všichni právníci a díky, že ještě pár takových mezi námi je. Pěkný den přátelé.

Lev Prch
21. 8. 2022 21:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Džamilo,ty i ty afroamerická 3,14ča máte F22,F73 a A52 jak vystřižený!

zdena
22. 8. 2022 12:30
Odpovědět  Lev Prch

úžasný zápis… gratuluji – přebírám 🙂 🙂 🙂

Keller
21. 8. 2022 21:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem zvědavý, jak to dopadne. I podle mého názoru Černochová a Stehlíková schvalují teroristický útok.

Lev Prch
21. 8. 2022 21:44
Odpovědět  Keller

Zasloužily by obě 500ran bejčákem!!!!!

ijn
21. 8. 2022 21:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Komunální volby 23/9 jsou referendem o ODS+TOP+KDU + STAN + Piráti, zabránit Spolu+Pir-Stan jejich dojení měst a obcí, ztratí-li vlastizrádci komunál, musí ztratit i PSP a Senát,….kolik zločinů jim budeme ještě tolerovat??? Všichni PSP Poslanci končíte!!!!!!!!

Pavel K
22. 8. 2022 08:38
Odpovědět  ijn

Von to Rychetský zase nějak zaondačí. 🤮🤮💩💩💩👎👎

zuza
21. 8. 2022 22:02
Ohodnotit příspěvek :
     

mňa na tej úvodnej snímke zaujali oči toho netvora, pozrela som ešte pár jej snímok a všade ich má rovnaké, to sú oči plaza. A niekoho mi pripomenuli, A. Belousovová (moc ju nemusím, ale tu sa trafila) porovnala maďarskú a našu prezidentku:
https://www.hlavnydennik.sk/2022/08/21/belousovova-porovnala-madarsku-a-slovensku-prezidentku-vysledok-vas-prekvapi
Maďarka má oči plné života, zuza presne ako tá Váša nána…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jar
21. 8. 2022 23:59
Odpovědět  zuza

Ano,má prázdný pohled,bez duše.Bez života. Biorobot.Jen atrapa.Naprogramovaná fuchsla co trepe nesmysly.

ZZZZ
22. 8. 2022 11:03
Odpovědět  zuza

zuza čaputov´=a je Sorosova prostitutka, robi, co sa jej povie, precota co jej strcia pod rypák… ona je mentalna praudna nadoba. nema nazor, nema nic..ale hlavne źe vníma….

21. 8. 2022 22:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto prohlášení už není pouhá hloupost!

To je F A Š I S M U S !!!

Bratři, u příležitosti vstupu vojsk Waršpaktu na území mé vlasti se Vám upřímně omluvám, že jsem proti vám až do hadráku brojil. Až nyní vidím, před čím jste nás chránili.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lev Prch
21. 8. 2022 22:26

Je blbec se neučí ze svých chyb.

Albi
21. 8. 2022 23:33
Odpovědět  Lev Prch

Ono to bude trošku jinak.
Kdysi dávno v nějaké diskuzi diskutující napsal, že jeho otec mu vždycky říkal:
“Pouč se z chyb druhých. Život je příliš krátký na to, aby ses poučil ze svých”.
Jo – jenže my na moudrost a zkušenost předků zvysoka kašleme.

[Trol-1] spam Lukas1
22. 8. 2022 06:29
Odpovědět  Lev Prch

Tak už se prosím začni učit.

sizok
22. 8. 2022 07:15

Běž do pr-dele, modrožlutý ču-ráku.

Per
22. 8. 2022 09:18

Bellingcat. Filiálka CIA. CIA vývozce “demokratických” převratů ve světě.
Chile. Grenada. Kuba(sami “demokrati” už nebyli spokojeni s předchozím “demokraticky” zvoleným Batistou), tak so vytvořili Fidela Castra. Ano, to byl ten hrdinný bojovník proti americkému imperialismu. Dokument o Kubě na ČT2, vytvořený kanadskou televizní dokumentaristikou.
Co tam máš dál? Panama. Kosovo. A další a další a další.
Dokument ” ZEIST GEIST” Duch času na YT. Jen se podívej, jak vzniká US měna. Jak si vytvořili Pinocheta. Kolik zemí si US podmanili, aby vytvořili “demokratické” státy. Jen pro peníze nadnárodním společnostem.
Ale ptej se. Dokud se nebudeš ptát, jsi mrtvým člověkem. Pak jsi také OTROKEM.

Pavel
22. 8. 2022 10:26
Odpovědět  Per

Musíme si uvědomit, že 90% kubánců bylo v době Batistova vládnutí negramotných. Fidel začal svůj odboj sám bez pomoci kohokoliv s pár přáteli. Snad byli 4 nebo pět. Batista měl za sebou amíky a CIA, navíc byla na Kubě usídlena italská mafie. Drogy, hazard a prostituce to byla denní realita kubánců. A Fidel Castro jako vzdělaný právník začal ten boj sám s pár přáteli jak píši výše. Toto vše vím naprosto přesně, neboť jsem o Fidelovi přečetl dost a hlavně se vše dozvíte z knihy Fidel Castro- Biografía a dos voces od Ignacia Ramoneta. Tato kniha o 740 stranách, kterou jsem četl v originále je o celém životě Fidela a vězte, že je to zpověď, která je neuvěřitelně upřímná. Fidel byl k sobě sebekritický a ta jeho 100 hodinová zpověď má úroveň. V českém překladu by se měla kniha nazývat Životopis ve dvou hlasech. Takže Fidela nikdo nestvořil, on stvořil poté vzdělaný kubánský lid, protože vzdělanost a zdraví byli jeho prioritami.

Lev Prchala
22. 8. 2022 10:17

Ty nemáš čím ani co,viď ty,potrate opičí afroamikurvy!

sizok
22. 8. 2022 07:14
Odpovědět  Lev Prch

A neumí si je přiznat.

Lev Prchala
22. 8. 2022 11:25
Odpovědět  sizok

Z fyjalový pětilkoaky NIKDO!

jar
22. 8. 2022 00:10

V r.1968 mi bylo 18.Tenkrát mi jeden starší rus.voják řekl,že nás osvobozovali už vícekrát a že nastane doba,kdy nás budou osvobozovat ještě jednou..tenkrát jsem byl naštvaný,dnes vím,že měl pravdu,doufám,blíží se to rychle.

Pavel
22. 8. 2022 06:37
Odpovědět  jar

Nebudou,dnes jsme na tom díky hadráku a 30 let= pomoci USA a NATO jako Ukrajina.Tam se poučili ,a ti mrtví kluci u Čermomiru a ti zmrzačení a zastřelení zajatci je přesvědčili o tom,že s “nácky” se nevyjednává.V tom lepším případě se na nám vy…ou,v tom horším to tu srovnají se zemí, jak se povalí opět do Berlína!

Pavel K
22. 8. 2022 08:45
Odpovědět  Pavel

Tak tak, myslím si že jsme si to u nich podělali hodně. Ale je to chyba i jejich. Měli nám to pořádně vysvětlit. Samozřejmě ještě za socíku. Měli nám pořádně říci na roviny proč sem v trhli!! Pak by ušáci v čele s chazary neměli šanci tu uskutečnit 89.

Albi
22. 8. 2022 10:22
Odpovědět  Pavel K

To se pletete. A moc! Nezapomínejte, že tehdy nebyl internet, tedy kontakty a přenos informací byl velmi omezený a těžko očekávat, že v takové situaci budete vyhledávat diskuzi s někým, s kým bytostně nesouhlasíte. A to i kdyby ta diskuze měla obsahovat jen vziájemné nadávky.

Navíc tenkrát měly u nás USA naprosto jinou pověst.
USA se nám prezentovaly pohledem na vyšší střední třídu, úspěšné podnikatele, úspěšné umělce, milionáře. Nikde jsme se nedověděli, kolik bezdomovců tam žije, kolik lidí umírá bez lékařské péče a dokonce jistě i hladem a podobné průvodní “lahůdky” toho západního pohádkového světa.

[Trol-1] spam Lukas1
22. 8. 2022 07:15
Odpovědět  jar

Další ruská okupace naštěstí nehrozí. Vylámou si zuby na UA.

Pavel K
22. 8. 2022 08:49

🤮 🤮 🤮 🤮 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Albi
22. 8. 2022 10:30
Odpovědět  Pavel K

Víte Pavle – sice jsem se tomu taky zasmála, ale – nechme je!
I oni potřebují mít nějakou radost a naději. Dost na tom, že u nich je to jen jalové snění typu, že každou chudičkou dívku někde čeká princ na bílém koni. A nějak jim ne a ne dojít, že chudých dívek je nekonečně víc, než princů.

Však ani my ještě nejsme zdaleka “za vodou”. Ale přece jen ten “druhý břeh” aspoň vidíme.

Pavel
22. 8. 2022 12:24
Odpovědět  Albi

Albi, vyjádřila jste to krásně, já jen připojím tu budhistickou moudrost, že nakonec je stejně vše pomíjivé a vše že je pouhá iluze.

sizok
22. 8. 2022 20:06
Odpovědět  Pavel K

To si dříve, Lukasi1, vylomíš stářím svoje zuby.
Pokud samozřejmě nějaké máš, protože na taková hov-na žádné nepotřebuješ, hlupáku.

Per
22. 8. 2022 09:03

Ruská okupace? V roce 1968? A nebyli to Ukrajinci, kteří v rámci vojsk VS dorazili do ČSSR? I ten Kličko z Ukrajiny vzpomínal, jak si s otcem spokojeně žili v Mimoni. Rusové je nahradili až po dvou měsících.
Ukrajinci, to byli ti, kteří stříleli po lidech v “68” v ČSSR.

sizok
22. 8. 2022 09:28

Jsi prostě hlupák.
Ne, ukrohlupák.

Lev Prchala
22. 8. 2022 10:18

F100,kolik bylo zmrzlinových pohárů pitomče z udavače Veš-krny?!

Albi
22. 8. 2022 10:22

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Staník
22. 8. 2022 15:08
Odpovědět  jar

Pamatuji si, jak v ČT povídal jakýsi ruský voják, velitel, už nevím, při “slavném Kocábově odsunu ruských vojsk” v devadesátkách. Ještě jednou se vrátíme a vy nás budete prosit, abychom se vrátili. Také doufám, že se to blíží… 🙂

Lev Prch
22. 8. 2022 16:24
Odpovědět  Staník

Slušní lidé se modlí,aby dorazili už před 30lety a havlolejnolahvárenská stoka se toho boji,jak čert kříže……nebo jako Marek Benda vědomostí a práce 😁

Aleš
21. 8. 2022 22:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejen Černochová, ale mrkněte na Kudlackova její Twitter, viz vlákno v článku. Nerozumím tomu jak může někdo tak klesnout do hlubin idiocie.

Lev Prch
21. 8. 2022 22:26
Odpovědět  Aleš

Ta pseudokartářka má vymleto už dlouho!

Ivo
22. 8. 2022 00:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Další atomovka namířená na Prahu. Oni si o to koledují, ale co my co jsme s Putinem a Rusko máme rádi.

jar
22. 8. 2022 00:46
Odpovědět  Ivo

Tohle je víno ? Tenhle kvas,vždyť křiví ůsta,láme vaz ! Dvě zlořečené ludry kurví prahu,aby se naplnilo staré proroctví ..slézají se jak švábi,tito kurvitelé a kurvitelky .Víno vychlastal vencaflaška a tihle už chtějí jenom krev,baží po lidské krvi.

[Trol-1] spam Josef1
22. 8. 2022 04:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Hodně to přepískla. Když tady čtu různé komentáře, řada z přítomných zde stále někomu vyhrožuje smrtí či schvaluje zabíjení, ale právě to je špatně. Jsem zvědav, jak s tím policie naloží, pokud někdo podá TO. Každopádně pro řadu zde diskutujících by to mohlo být ponaučení, co nedělat, abyste se nechovali stejně jako Černochová či hůř.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lev Prchala
22. 8. 2022 10:19

Boskovickej starosta ze SPOLUTROPPYJSTARŮ?????!!!!!

Markýza
22. 8. 2022 14:35
Odpovědět  Lev Prchala

No jenže má pravdu, předsedo.

Lev Prch
22. 8. 2022 16:26
Odpovědět  Markýza

Rozhodně by si to nikdo z diskutujících na zdejších stránkách nedovolil,pokud by byl ústavní činitel.

Markýza
22. 8. 2022 19:14
Odpovědět  Lev Prch

No to máte recht. Ústavní činitel by už dávno neměl být ústavním činitelem. Dávala jsem mu zapravdu v tom, že není nutno padat na to jejich liberárně slunéčkové dno..

Lev Prch
22. 8. 2022 19:26
Odpovědět  Markýza

Když se někdo chová jako ona,tak nezaslouží ani oslovení paní….leda 3,14ča!

Pijack
22. 8. 2022 07:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Naše vláda je celá jako páchnoucí stoka plná hoven. Teď by si měla hospodská cuchta vychutnat také vlastní medicínu. Ona je součást tlupy lidí, kteří na nás ušili ten paragraf o nenávisti, terorizmu a předsudečné nenávisti. Odsoudili už mnoho slušných lidí… tak teď si tu vlastní medicínu ta zrůda může vychutnat. Má ta knedla Bradáčová vůbec odvahu naplňovat význam a samotnou podstatu práva? Jestli ne, tak to bude jasný důkaz o režimu totalitním a protektorátním.

Frankie
22. 8. 2022 08:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám, že té odporné bezdětné svini to jen tak neprojde.

Hluban
22. 8. 2022 08:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem rád, že to řekla. Alespoň již všichni vidí, jaký nejodpornější lidský odpad se dostal k nadvládě nad naší zemí,

Pavel K
22. 8. 2022 08:54
Odpovědět  Hluban

👍 👍 👍 👍
Vše zlé k něčemu dobré.
Víte vím že se budu opakovat, ale mám obavy jestli to není ve scenáři. To rozmíchávání
emocí až po občanské nepokoje a pak už je jen kousek průserům.

PENNYS
22. 8. 2022 08:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Celí SVĚT Jste” PROZÁPADNÍ HOW-na DO=bali!!!”
Dnešní noc na 21.8. si v Rusku zapamatují,“ napsala na sociální sítě česká ministryně obrany Jana Černochová.Dnešní noc na 21.8. si v Rusku zapamatují,??????????????????????????????????
Souhlas vyjádřil i neidentifikovana zruda, exministr pro lidská práva Džamil Stehlík.

Lev Prchala
22. 8. 2022 10:20
Odpovědět  PENNYS

TY DVĚ VLASTIZRÁDNÝ SVINĚ JSOU Z JEDNOHO HAVLOHOVNA,TAK CO SE DIVÍŠ?

romanr
22. 8. 2022 11:47
Odpovědět  Lev Prchala

souhlasím ,ale to vyjadřováni v tvých příspěvcích mě přijde až moc nechutný)) kdyžtak dík)

Lev Prch
22. 8. 2022 16:27
Odpovědět  romanr

Slušné slovo pro tu havlolejnolahvárenská stoku nemám,sorry jako.

Markýza
22. 8. 2022 19:15
Odpovědět  Lev Prch

Pánové, pánové…..a já myslela, že Džamilu už fakt nikdo nebere vážně!

Lev Prch
22. 8. 2022 20:16
Odpovědět  Markýza

Nebere a já se také vyjadřuji jak neslušněji to jde….

janle57
22. 8. 2022 10:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Sociální sítě,výdobytek tzv.americké rozvinuté demokracie,beztrestně urážet,štvát,ponižovat
někoho od PC aniž by se někdo z politiků a dalších,pokud mají ten správný americký názor
na svět,musel obávat nějakého trestu,i když třeba podporuje terorismus,zkuste tam napsat,
že schvalujete atentát na Bidena,nejdřív Vás nějaký Zuckerberg okamžitě smaže a vzápětí
si pro Vás přijde komando z BIS,které Vás předá soudruhům Střížovi a soudružce Bradáčové,
aby Vás mohli poslat na Bory za rozvracení republiky,my starší můžeme srovnávat,vypatlaní
čummobilové od Facebooku ovšem těžko.

Pijack
22. 8. 2022 11:41
Odpovědět  janle57

Jestli je tu někdo terorista, tak jsou to především Ukrajinci. To se už svět dočista pomátl? Takže pokud vylízaná fanatička z ODS adoruje smrt nevinné Ruské slečny, sama je teroristka ve službách státu. TEČKA.

Markýza
22. 8. 2022 19:17
Odpovědět  Pijack

Svět snad ani ne, jen ten náš Západ. Nějak to na něj tak padlo….demence chodí na tichých tlapkách, to byste koukal!

Gazpredaž
22. 8. 2022 16:57
Ohodnotit příspěvek :
     

ZIL..autofaro 

  • ředitelstvoje Anglicky jak cyp :Department of Moscow City Property

Avtozavodskaya,Moscow
Provozní zisk −1,3 mld. ₽ (2016)
Výsledek hospodaření −1,4 mld. ₽ (2016) mínus miliarda a jede to dál 😁 u ráááá

Lev Prch
22. 8. 2022 17:48
Odpovědět  Gazpredaž

F73+A52+F22+F100+F200+F600+F800…..dobro došli 😛

Gales
22. 8. 2022 19:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslet si můžer co chce.Ale jako ministrině vlády by se neměla vyjadřovat jako nějaká héééérečka z Perlovky.

Lev Prch
22. 8. 2022 20:17
Odpovědět  Gales

Ještě chybí aby si to odpískala jako Havloveš-krnová🤮