blog

P.C.Roberts: Jaká to mocná síla brání USA bránit své hranice?

Izraeli je povoleno vystěhovat Palestince z palestinských vesnic v Palestině. Malému Lotyšsku je povoleno deportovat ruské etnikum, narozené v Lotyšsku, protože se nenaučilo mluvit lotyšsky, avšak mocná Amerika nedokáže zabránit milionům přistěhovalců, aby rok co rok nelegálně vstoupily do USA – a už tam zůstaly?

Jak se toto může dít? Zřejmě je americká vláda společně s nevládními organizacemi, které invazi povzbuzují a financují, účastna spiknutí, jehož konečným cílem je nahradit bílé americké obyvatelstvo obyvatelstvem cizím.

Proč americká vláda spolupracuje s protiamerickými nevládními organizacemi, které jsou rozhodnuty Ameriku ukrást?

Proč Američané sedí na zadcích a zaujatě jen pozorují, jak se jim jejich země ztrácí pod rukama?

Proč většina amerických žen volí Demokraty, kteří krádeži Ameriky napomáhají?

Když Washington mluví o amerických národních zájmech, čí zájmy to vlastně míní? Zájem vojensko-bezpečnostního komplexu? Ale jak může mít Babylonská věž národní zájem?

A proč je v národním zájmu Ameriky být převálcována cizími nájezníky? Proč se Washington obává útoku z Ruska a Číny, ale nikoli mnohem nebezpečnějšího útoku protiamerických nevládních organizací?

Má americká vláda vůbec nějakou jinou roli než chránit zisky vojensko-bezpečnostního komplexu USA?

Jak mohou být Spojené státy zemí, když nemají hranice?

Jak může něco tak nenormálního, jako je země bez hranic, existovat? Když byla nepřítelem uchvácena Západořímská říše, přestal přece Řím coby středisko moci existovat. A jak by tomu mohlo být v případě Ameriky jinak?

A proč jsou hlasy, jakým např.hovoří VDARE (americký web vyslovující se proti imigraci do USA -pozn. překl.), americkými státními orgány potlačovány?

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
6. 2. 2024 11:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Dýpstejt asi bude černá šlechta.
https://bezpressu.news/videa/tucker-na-x-rozhovor-s-alexem-jonesem-1-cast/

Slovan
6. 2. 2024 11:37
Odpovědět  sergej

Díky večer mrknu.🙋‍♂️

Gales
6. 2. 2024 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak se budou muset USA obrodit.Takovej ,,ozdravnej” proces jim neuškodí.

Administrátor
P.A.Semi
6. 2. 2024 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč většina amerických žen volí Demokraty” – to je právě zásadní problém Demokracie…

Rozdělili populaci na dvě poloviny, které volí proti sobě, výsledek 51:49 se jim snáze manipuluje…
A Ženy většinou volí špatně, protože jsou sice většinou hloupé a naivní, ale pyšné si to přiznat, a nenechají si poradit… (a co je kde “špatně” a co je “správně” by bylo na dlouhou diskuzi, ale v USA je to velmi zjevné, protože tam jedna strana je částečně špatná ale pracuje pro Lid, a ta druhá je naprosto ďábelsky zlá a špatná až nejhorší a pracuje pro Oligarchy a Globalisty, a tu volí naivní ženy především, a všichni možní zrádci…)

πα½

Pavel z Moravy
6. 2. 2024 13:54
Odpovědět  P.A.Semi

Nedělejte z republikánů beránky. Ti jsou zrovna tak chtiví moci jako demokraté. V jejich středu je také obrovské množství klasických příslušníků globálu a elity, která má stejný náhled na zahraniční politiku jak demokraté. Je to jedna a ta sama odrůda amíckého nadřazeného človíčka pouze s tím rozdílem, že u demokratů jsou řízlí LGBT a zblblými zelenými věrozvěsty. Tam by bylo záchranou pouze vítězství R. Kennedyho, ten by mohl sklidnit vášně a trochu upravit vztahy v zahraniční politice určitou vstřícností. Ani s Trumpem se nic moc zásadního nestane. Amíčtí jestřábi potřebují vydělávat a k tomu jim slouží konflikty a Kennedy by volby vyhrát nemohl, neboť jestřábi to nedovolí. Tak jednoduché to je. Chce to myslet ve více dimenzích a ne se strefovat jenom na první dobrou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
6. 2. 2024 20:15
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ohledně RFK – viz nedávné články:
‘The Longest Pause in Human History’ RFK Jr Freezes Up When Asked About Israel’s Influence on America (Information Liberation)

Případně velmi mizerný český překlad dost dobrého článku:
https://www.infokuryr.cz/n/2024/02/02/philip-giraldi-kdo-je-protivalecny-kandidat/
(RFK není o nic lepší… ale možná to jsou dočasné mimikry, aby nedopadl jako jeho otec…?)

»… RFK Jr., který zpočátku odvedl dobrou práci, když oklamal potenciální voliče, aby si mysleli, že je mužem míru, ale poté, co udělal chybu, když pochválil Roger Waters z Pink Floydů, se proměnil v Johna McCaina. Izraelští přátelé a straníci ho rychle informovali, že Waters je na seznamu jejich nepřátel kvůli jeho otevřené podpoře palestinské věci. Kennedy okamžitě smazal svou chválu na Waterse a prohlásil ho za „krutého antisemitu“. Nepravdivě také … … . Obhajuje ničení palestinských domovů a tvrdí, že Izrael „dělá více pro ochranu lidských životů právě teď“ v Gaze, přičemž také chválí „jedinečný morální přístup“ IDF k válce…«

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
6. 2. 2024 12:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že válka na území USA by je konečně vyléčila z té své nadutosti a neurvalosti. Mohli by o svou demokracii bojovat na svých hranicích 🙂 Bylo by to poprvé v jejich historii.

Ostatně, víte, proč má Americký sheriff šesti cípou hvězdu? Je to pozůstatek vlivu židů v období utváření USA – sjednocování malých států do Unie – Válka sever proti jihu atd… kdy byli dosazováni šerifové velkými Židy, kteří v té době vládli seveřanům. Dělali ze sebe unionisty a masakrovali vlastní národ. Ta hvězda je důkazem té doby – Davidova hvězda. A nosí ji dodnes. Já jen aby si každý dotvořil obrázek o Američanech, kdo jim ve skutečnosti vládne.

Aragonit
6. 2. 2024 23:52
Odpovědět  Pijack

Tak tak je nám to jasné kto im vládne a kto organizuje tento chaos po celom svete a smeruje všetko k Biblickému Armagedonu a zničeniu ľudstva. Je to fanatická náboženská sekta najbohatších elít sveta ktorá sa chystá zhrábnuť bank a všetkých okradnúť a väčšinu odpratať z povrchu zemského
Vieme o tom a staviame sa na barikády povalili sme režim vo voľbách a ešte ho musíme raz poraziť v prezidentských voľbách. Zlomiť to treba aj v Česku a potom celkovo v EU pracuje sa na tom.
Trochu krásna do tohoto boja o prežitie:
https://aragonit11.blogspot.com/2023/10/tretia-zahranicna-akcia-aragonitu-2023.html

ladik
6. 2. 2024 12:51
Ohodnotit příspěvek :
     

A komupak bílí nájezdníci ukradli Americký kontinent? Zdalipak vstoupili legálně na cizí území? A nepřeválcovali původní obyvatele? Vrací se jim to, co zaseli.

sergej
6. 2. 2024 21:53
Odpovědět  ladik

Bílí? No dobře ale hispánce by jste zřejmě poznal. Arabové s židy jsou za semity a dokonce mi známý povídal že jeden žid se mu urazil když mu řekl že je bílý. Čert aby se v tom vyznal a kat to spral. 🙂
..Gales s čeho obrodit, časy kdy při západu slunce u americké hymny při vlajce stáli u svých stožárů na pozemku a byl to kolorit jsou pryč.

Frank1
7. 2. 2024 09:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Rogers je US politolog, ktery zde klade otazky bez odpovedi. Ano, ma pravdu. Neni v zajmu obcanu, to, co se deje nejen v USA.
Aby se toto delo co se deje, musi byt pro to podpora u vladnoucich instituci. Ta tam je, protoze je ovladaji cizaci skrze sve majetky a svuj vliv. Vyskolili si sve lidi v ruznych institutech jako Aspen a dosadili je jako sve mistodrzici na dulezita mista. Tito jejich zastupci 100 % realizuji jejich ukoly a agendu.
USA jsou rizeny Sionisty ze City of London. Jsou jejich cetnikem a drabem na neposlusne, kteri nemohou a nechteji se jim podridit.
Probiha boj kdo z koho. Zvitezi Aspenaci za nimiz stoji Sioniste, nebo ti, kteri nechteji zadny cizi protektorat na svem uzemi?
At hada kazdy sam. Je to proces, ktery ma zmenit svet k lepsimu nebo k horsimu.

Frank1
7. 2. 2024 09:42
Odpovědět  Frank1

Opravuji se Roberts se jmenuje, ne Rogers. O jmene ale muj prispevek neni.