blog

Mendlova univerzita přišla o akreditaci pro doktorandská studie! Hádejte kde!

Nerudová se  nyní  vrhla  do objetí s Pavlem. Jedno tělo jedna  duše! Objíždí s ním republiku a dělá mu maskota. Aby  prý  vyhrál proti  zlu.

Kosa  psala, že na Mendlovce probíhá  šetření Národní akreditační agentury s možností, že  téhle  universitě, kterou  Bambuše  ještě  do nedávna  vedla, hrozí až odejmutí akreditace  pro  část  doktorandských studií…

A  co vlk právě nečte na Novinkách.cz? Tohle:

Mendelova univerzita přišla o akreditaci pro část doktorského studia

A která že její  část  nesmí už  školit  doktorandy, protože  zjevně  nemá na  to kvalifikaci nebo tak činila v rozporu s předpisy nebo obojí?

Schválně – hádejte:

Cituji:

Rada Národního akreditačního úřadu pro vysoké školství (NAÚ) v čele s předsedou Robertem Plagou na svém dnešním zasedání rozhodla, že Mendelova univerzita přijde o akreditaci pro doktorské studijní programy ve vzdělávání ekonomických věd.

Podle Plagy rada zároveň odebrala univerzitě možnost uskutečňovat doktorské studijní programy Ekonomika a management v českém a anglickém jazyce. Opatření se týká provozně ekonomické fakulty, na které se podle Plagy vyskytla pochybení, s nimiž si systém vnitřní kontroly nedokázal poradit.

A kdopak na téhle  fakultě  byl a pořád je velkou šajbou???

Pokud odpovídáte – umělá  marketingová loutka  Bambuše , občanským jménem Nerudová,  pak se nemýlíte!!!!

V článku se dále praví:

K odebrání institucionální akreditace přistoupila dnes rada NAÚ poprvé, od doby, kdy byl tento institut zaveden, žádná jiná vysoká škola zatím takto potrestána nebyla. Prakticky to znamená, že Mendelova univerzita přichází u zmíněného doktorského studia v ekonomických oborech o autonomii. Už nebude moci si o  jednotlivých studijních programech rozhodovat interně.

Tak tohle je  Bambuše v plné kráse!  když se  chlubí  tím, jak je mladá a hezká!  Tohle je ona. Zkrátka akreditační agentura konstatovala  v podstatě podvod. Na domovské fakultě  Nerudové.

A tahle  dámička, buď  zcela neschopná  nebo zapletená do podvodu, snad se dozvíme, která z těch dvou možností  je ta správná, nám chtěla prezidentovat!!!!!

A  teď  tlačí na  Hrad Pavla!  A Babiš  prý je zlo! Jí chytí na hrušce a ona má  tu drzost  ukazovat na někoho jiného!!!

Pavel si pochvaloval,  jak úžasně se  s ní spolupracuje a jak nezištně poskytuje pomoc….

No svůj k svému!  Řekl bych. Tak ať si jí užije!

Na Mendlovce už  mají jasno.
https://bit.ly/3HeqbPs
foto fb

sdílet na

25 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Boomer
19. 1. 2023 18:54
Ohodnotit příspěvek :
     

..to se uklidní, chvilku se kolem toho bude patlat a matlat, že tedy sice jaksi ano, rektor/ka to vede, to jo, ale není na to samotný/á, má tam ještě jakési ty rady a snad se zmíní taky akademický senát.. a nic. Odvolají se a bude plzeňské narovnání..

skeptik
19. 1. 2023 19:37
Odpovědět  Boomer

“Objektivní” “nezávislá” “pravdomluvná” média to budou vehementně ignorovat.
Jako ignorovala novoroční projev p. Bašty nebo odhalení spiknutí proti Babišovi v pořadu Aby bylo jasno https://www.youtube.com/watch?v=1G8sbPRKQIU

Pavel K
19. 1. 2023 18:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Ostravské plné náměstí obdivovatelů jenerála PP. Já to nechápu. Kdyby to Babiš vyhrál, tak si myslím že ta druhá polovina to neskousne a pomáhej nám ten nahoře.

19. 1. 2023 20:18
Odpovědět  Pavel K

Konkrétně Ostravsko je jeden ze dvou krajů, kde první kolo vyhrál Babiš. Druhý je Ústecko. Takže ta polovina co by to neskousla, by také mohla dostat po čuňi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Petr
19. 1. 2023 22:30
Odpovědět  Pavel K

To máš pravdu , co by zas vyvaděla ta pražská kavarenská lůza !

Pavel K
20. 1. 2023 08:03
Odpovědět  Petr

Milan a Petr, no ono hlavně aby to nezašlo úplně někam jinam. Není kouře bez ohně.

Petr
19. 1. 2023 19:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Komouš a vetřelac u pivka , tak už ty debilní čecháčky zmákli !

Radegast
19. 1. 2023 20:29
Odpovědět  Petr

Komouš? Přeběhlík a zrádce!

Jan1
19. 1. 2023 19:18
Ohodnotit příspěvek :
     

WEF v Davosu tentokrat nehosti az krome Lejna z EU Komise skoro zadne dulezite hlavy statu ci renomovane politiky. Tim se stalo forum selankou bonatych, silenych zidovskych sociopatu, uchylu a jejich stoupencu, globalistu, ktere sice nikdo nezvolil, aby nas zastupovali, natoz aby nam lajnovali nasi budoucnost. Maji ovsem dlouhe prsty a vliv. Dosadili skoro vsude ve svete do vlad sve stoupence a odchovance. Organizator fora K. Schwab se tim chlubi. Jejich vliv na WHO, OSN a jine instituce je ovsem velice nebezpecnym, protoze prosazuje agendu Great Resetu buzerantu Schwaba a Haririho.
Forum je uz vystaveno kritice na celem svete a je ostudne, ze takovemu spolku smejdu poskytuje radoby neutralni Svycarsko vojenskou ochranu 6000 vojaky a pomaha pri organizaci. Samozrejme ne zadarmo. Kseft je kseft. Prespani v Davosu stoji ted tisice €. Vstupenka na WEF stotisice €. Tim je zaruceno, aby se tam zadni chudaci a odpurci nedostali. Prijezdni trasy do Davosu jsou navic bedlive strezeny. Co kdyby tam fouknul nekdo bombu?

Pavel K
19. 1. 2023 19:27
Odpovědět  Jan1

Já bych se nebál to zatuplovat, ať je veselo když už.

Pavel z Moravy
19. 1. 2023 19:35
Odpovědět  Jan1

Oni mají prakticky všude ve vládách a potažmo státním aparátu alespoň zdejších evropských zemí své aspeňáky, kteří za ně dělají s hrdostí tu odpornou špinavou práci. Nu a o Švýcarsku škoda mluvit, to je obrovské zklamání této jako neutrální země se svými referendy.

Jan1
19. 1. 2023 19:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedovate sliny na Rusko zapad neustale plive. Vcera ve svycarskem rozhlase byl nejaky pravnik, ktery shromazduje material, aby pak obvinil Rusko ze zlocinu proti lidskosti. Dvoji metr i nadale.
Uz jste slyseli, ze by nekdo za zlociny USA a NATO v 7 agresivnich valkach proti slabym zemim nekdo odsoudil, ci pripravoval dokumentaci a dukazy jejich zlocinu? 20 milionu mrtvych jim nestoji za vysetrovani? Rusove nebombarduji kobercovite cela mesta do doby kamenne. Soustreduji se na infrastrukturu a komunikace, po kterych posilaji NATO a USA stale nove a nicivejsi zbrane. Temi pak ostreluji Ukrosi a US a NATO instruktori mesta na Donbasu a zabijeji dal civilisty, jejich deti a nici jim domy a pribytky. O to media nepisi, je to tabu, nesmi se o tom mluvit v mediich ani psat. Aby bylo mozne Rusko a Putina i nadale oznacovat za agresory.

Gales
19. 1. 2023 20:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Bývalý diplomat Petr Kolář se kolem Pavla pohybuje léta, což ParlamentníListy.cz popsaly v jednom ze svých textů před několika málo měsíci. „Má na něj silný vliv a Kolářovy rady a pohledy hrají důležitou roli v tom, co si Pavel myslí a říká. Bude zajímavé sledovat, zda se toho někteří jeho protikandidáti a tvůrci kampaní ujmou a budou se snažit toto spojení detailněji odkrývat a klást otázky. Pokud by se ukázalo, že je pan generál Pavel na své rádce napojený příliš, rozhodně mu to ublíží. Uvědomte si, že lidé chtějí silnou osobnost, která dokáže sama suverénně rozhodovat. Ukáže-li se, že někteří kandidáti jsou spíše v závěsu některých zákulisních hráčů a jejich rozhodnutí lze snadno ovlivnit nebo manipulovat, vsadil by si na to, že to voliči dovedou potrestat. Lidi nechtějí loutku, která bez svých rádců není schopna veřejně říci, jestli venku prší nebo svítí slunce,“ sdělil nám tehdy dobře obeznámený zdroj z prostředí politického marketingu.
Kolář v současné době již několik let pracuje pro americkou lobbistickou společnost Squire Patton Bogs v pozici senior advisor. Možná právě to je důvodem, proč jak ve výše uvedené neziskovce, tak v generálově volebním štábu nikde oficiálně nefiguruje. Squire Patton Bogs má vliv po celém světě a ve Spojených státech amerických je řazena mezi top tři lobbistické firmy s tím, že dokáže zařídit prakticky cokoli. 

Gales
19. 1. 2023 20:13
Odpovědět  Gales

comment image

20. 1. 2023 07:39
Odpovědět  Gales

Pro jistotu, aby toho nějaký troll obratem nevyužil – svolavatel demonstrací se jmenuje Ladislav Vrabel.

Radegast
19. 1. 2023 20:37
Odpovědět  Gales

Petr Kolář, to je vnuk gestapáka Otto Kolar z Gestapa České Budějovice a Pečkárny, nar. 17.5.1908, válečný zločinec, uprchlý do rakouského Lince, který v 60. letech vnoučka Petříka navštívil, byl sledován StB a vypovězen persona non grata. Proč ho StB nezatkla nebo nevypověděla je z Československa všechny, škůdce, to je otázka.

comment image
https://www.arfa.cz/pravda-nebo-lez-agent-gestapa-otto-kolar-neni-muj-pribuzny-tvrdi-starosta-kolar-pokud-vsak-jde-o-pomluvu-vyvratit-se-ji-nepodarilo/

Aleš
19. 1. 2023 20:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Mafie a bolševici SPOLU.

Standa
19. 1. 2023 20:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Převlékači P.P. se bude dařit všude pokud včas převlékne kabát.
Možná , kdyby tu byli Čínani dá si udělat šikmé oči.Je to křivej chlap.
Není sám!
Podívejte se na toho , kdo ho podporuje a je s ním na stejné koleji.Tu káču vynechávám.
Tenhle je také ,, charakter”!
https://www.youtube.com/watch?v=kpzyu3r6ILc

Standa
20. 1. 2023 04:04
Odpovědět  Standa

Zajímavé je si přečíst debatu pod tím. O Fialovi druhém nejméně oblíbeným premierem ze sedumadvacítky.
80% občanů ČR ho má za šmejda a on se tam drží , jako hov.. košile.
De facto ho tam dosadil protiprávně geront Rychetský. ….Budiž mu země těžká!

ijn
20. 1. 2023 00:17
Ohodnotit příspěvek :
     

proč si ti vobřezaní zakládají na takových zmetcích? sami jsou zmetkové! kdo chce korunu zachovat volí Babiše, kdo zadlužené Euro rozvědčíka + přeběhlíka PP

Jaris
20. 1. 2023 00:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Fujtajxl, to jsem se te nerudove divozenky lekla. Ten jeji krivy predkusovy usmev je skleb jedubaby. Pro tuto kuplirku s univerzitnimi diplomy je kariera v politice jako delana. Na Pavla se prilepila jako filcka a doufa, ze ji to v jeji kariere pomuze. Je to typ, ktery pri nejblizsi prilezitosti bodne Pavla do zad. 😀

Standa
20. 1. 2023 04:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Tento marketinkový snímek se zřejmě podařil až na poněkolikáté! Ve studiu a je zřetelně upraven fotoshopem.
I tak se mi zdá , že ,, mladá a krásná”, jak se sama chlubí ,vypadá , jako gumová pana ze sexshopu..
Nejvíce práce asi dalo upozadnit její žraločí předkus.

Administrátor
P.A.Semi
20. 1. 2023 12:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Robert Plaga byl Babišův ministr školství ?

Boomer
20. 1. 2023 14:14
Odpovědět  P.A.Semi

.. ano, byl. A jako stávající předseda NAÚ mluvil o problémech na Mendelovce sice korektně, ale velmi jasně a jmenovitě zmínil Provozně ekonomickou fakultu jako primární zdroj pochybení.

sergej
20. 1. 2023 14:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Hymna 123. pohlavních českých swidomých kchárlatelů a generál laudon jede skrz vesnici se s chovankou.
https://www.youtube.com/watch?v=qkIPYQ2b6vI