blog

Jak pan prezident generál vidí černobíle. Komentář Štěpána Chába

V Kladně se zastavil generálský prezident Pavel, dříve rozvědčík komunistické strany, a vyjevil přes diskusi s občany a Deník českému národu své černobílé vidění světa. Začal poeticky, „Nic není černobílé…“, a pak ukázal exemplární černobílé vidění světa a řešení palčivých problémů. V tu chvíli jsem hořce zaplakal, že v čele státu nemáme státníka, ale vojcla, který nemá dimenze, jen své rozkazy.

„Nic není černobílé. Když bychom chtěli prezentovat Ukrajinu jako zemi, která je vzorem všech ctností, tak to samozřejmě nebude pravda a každý, kdo nebude chtít, tak mu to nedá práci, aby našel spoustu příkladů, že tomu tak není. Ani naše země není bez chyb a Ukrajina těch chyb má celou řadu. Mimo jiné je to právě třeba minulost, na kterou tazatel upozorňuje. Mimochodem, Maďarsko a Slovensko má podobnou minulost. A přesto je bereme jako partnery v demokratických společenstvích. Německo je na tom ještě hůř, a přesto ho bereme jako demokratickou zemi. Proč bychom měli za věci, které jsou staré desítky let, hodnotit Ukrajinu dnes úplně stejně. To, že sem tam se pár lidí projeví jako sympatizanti, to je to samé v Německu, to je to samé u nás, to je to samé na Slovensku, Maďarsku a jinde,” reagoval na dotaz o banderismu na Ukrajině generálský prezident.

Dovolím si malou poznámku, kde ocituju jen Wikipedii: „V červenci 2016 byla Moskevská třída v Kyjevě (při severním okraji parku Kurenivka) přejmenována na Banderovu, podle ní jsou pojmenovány i tramvajové a autobusové zastávky u jejího západního konce. Ulice Stepana Bandery se nacházejí také v městech a obcích Sambir, Sudova Vyšňa, Novojavorivsk, Novyj Kalyniv, Schidnycja, Truskavec, Lvov, Staryj Sambir, Sambir, Poliana (Sambirský rajón), Drohobyč, Horodok, Rudky, Zymna Voda, Komarno, Stryj, Sokilnyky, Obroshyne, Ščyrec, Velykyj Ljubiň, Ivano-Frankove, Boryslav, Mykolajiv (Stryjskyj rajón), Javoriv, Mukačeov, Belz, Duliby, Skole, Slavske a mnoha dalších, v Drohobyči je po něm pojmenován park i gymnázium, ve měste Dnipro ulice i tramvajová zastávka, v obci Ržyščiv škola č. 1 atd.,“ píše se na Wikipedii.

To samé lze vysledovat u masového vraha Romana Šuchevyče, který stál jako hlava banderovců za vyvražďováním civilistů ve Volyni. Citujme Wikipedii: „V roce 2017 byla třída Generála Vatutina v Kyjevě přejmenována na třídu Romana Šuchevyče. Předseda Ukrajinského židovského výboru to označil za ,národní ostudu‘. 1. ledna 2024, v den výročí narození Stepana Bandery, bylo muzeum Romana Šuchevyče ve Lvově zničeno náletem ruského bezpilotního dronu.“ Po Šuchevyčovi jsou na Ukrajině pojmenované ulice, náměstí, má v ukrajinských městech sochy.

Představme si, že by v Německu vznikla společenská objednávka po tom, aby se ulice a náměstí přejmenovaly po masových vrazích druhé světové války. Gobbelsovo náměstí? Heydrichův bulvár? Čtvrť konečného řešení židovské otázky? Mám pocit, že bychom se mohli cítit přinejmenším ohrožení. Jedná se tedy, vzdor slovům prezidenta, který říká „…že sem tam se pár lidí projeví jako sympatizanti“, o systémové selhání, nikoliv o selhání jednotlivců, o nějaký nevýznamný exces nepočetných skupinek extremistů.

Ocituju titulek serveru iDnes z loňského roku: „Ukrajinský parlament slavil výročí Bandery. Po protestu Polska příspěvek smazal.“ Titulek z roku 2019 serveru Lidovky: „Ukrajina přiznala banderovcům status veteránů. Židé zuří.“ Titulek Novinek z roku 2015: „Ukrajina účtuje s minulostí, banderovcům ale přiznala zásluhy.“ Titulek iDnes z roku 2016: „Kyjev retušuje válečná zvěrstva banderovců, historici protestují.“ Novinky z roku 2021: „Lvov chce uctít nacistického kolaboranta Banderu, plánuje po něm pojmenovat stadion.“ Pokračovat bych mohl ještě několik odstavců jen citováním titulků. Po únoru 2022 podobné titulky zmizely, protože jsme začali předstírat, že svět černobílý skutečně je. Otázka na pana prezidenta – opravdu takhle vypadá sympatie několika málo jednotlivců? Nebo začneme prosazovat přejmenování Václavského náměstí na Náměstí Emanuela Moravce, velkého českého vlastence, který pro tu lásku k národu přešel k Němcům a stál se součástí party katů vlasti?

A jen bych se na závěr dotázal, zda právě takhle se vyhrává válka. Lhaním, popíráním, vytěsňováním, černobílým viděním. S takovou to, soudruzi rozvědčíci, nevyhrajeme.

Moc se těším na mnohá označení za ruského kolaboranta a kremelského švába za to, že jsem poukázal na realitu a odmítl generálovo černobílé vidění světa. Je to obhajoba Ruska? V čem? Tam je to jako z bláta pod okap. Obvinění z kolaborace s nepřítelem směrujte sem: st.chab@tutamail.com. Na Hradě máme prázdnou loutku. To jsme to dopracovali.

Zdroje: Deník, Novinky, Lidovky, iDnes, Wikipedie
https://www.krajskelisty.cz

Foto: Se svolením Petra Pavla

Popisek: Generál Petr Pavel

sdílet na

124 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
26. 3. 2024 18:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinský hlupák.

Ladislav 💤
27. 3. 2024 06:04
Odpovědět  sizok

👍👍všichni co se podíleli na teroristickém masakru v Crokusu, jsou legitimním cílem! Ohlásilo Rusko!
Tak hezké spaní všem podvraťákům!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Antonín Körber
27. 3. 2024 08:32
Odpovědět  sizok

..ano,když A tak také B,…to přece je svatá pravda….tedy..II.světová válka pane generalisimo ještě neskončila,ale dočkáte se,brzy skončí a to jako válečníka pro všechny doby a situace by Vás to mělo nadmíru těšit,jinak byste povýšil na teroristu !…

janle57
27. 3. 2024 09:59
Odpovědět  sizok

Henleinovci a banderovská svoloč mají na hradě svého koně,kdysi se tam takoví
zrádci vyhazovali z oken,dneska 3.5 miliónu českých magorů,zblblých Řezníčekem,
Ševčíkovou a dalšími ČT rusožrouty,vykřikuje jaký je to fešák,jak umí jezdit na motorce
nebo v nafukovacím maňáskovi,i když je mezi nimi hodně těch,které by nechal v roce
1989 bez milosti postřílet.Nedivím se,že všude ve světě naším národem opovrhují,
a to jak ze západní tak i východní strany.

Honzas
28. 3. 2024 18:03
Odpovědět  janle57

👍

Gales
27. 3. 2024 17:18
Odpovědět  sizok

Škaredá středa. Den kdy zradil Jidáš Ježíše.Je to jenom jeden den ale ,,naši” Jidáši nás zrazují celé roky.

Pijack
26. 3. 2024 18:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty vole to je strašnej rypák. Já když toho barového seladona vidím, tak se mi zvedá žaludek. Jak se tenhle tupej lampasák dokázal vyšplhat tak vysoko? Nechápu. Buď ho volily jen ženské po přechodu a nebo byly zfalšované volby. Jestli se fakt našlo 3,5 milionu tak blbejch voličů, pak jsme jako národ totálně selhali.

Orion
26. 3. 2024 19:25
Odpovědět  Pijack

To posledne……

orinoko
26. 3. 2024 21:46
Odpovědět  Orion

A seLZEME znovu. Už u VOLEb do eurosojuzu, kdy je možné rypakum poslat signál Pohraniční stráže. Konkrétní forma: 50% pitomcu s možností volit zůstane namyslene sedět na prdeli a jeste budou vykládat, jak je fsechno na h@vno.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
27. 3. 2024 07:29
Odpovědět  orinoko

To je přesně to, co tuna píši. U volební komise se zapisuje účast. Ti kteří by nedorazili k volbám bych zakázal půl roční zákaz chodit do Kauflandu. To by byla asi potom účast. 🤣

Slovan
27. 3. 2024 08:39
Odpovědět  Slovan

Jestlipak se ještě dožijeme takových čistek jako na Slovensku.

Denisa Saková: Toto bola posledná kvapka ! Idem vymeniť manažment teplární – YouTube

27. 3. 2024 13:16
Odpovědět  Slovan

Už co jsem vlez na Pokec tvrdím, že účast na volbách by měla být povinná a pod sankcí. Jsi občan? Jsi! Proto je tvoje účast na volbách tvou občanskou povinností stejně jako například placení daní a pod. Neúčast je plivnutím do tváře předkům, kteří za volební právo riskovali svobodu a mnohdy i životy.

Pavel
27. 3. 2024 15:39

Jo, ale to by ty volby museli být svobodné a rovné. A to u nás není ani jedno. Komunisty jsme zrušili zákonem a žádná jiná strana včetně odborů nemyslí na prosté občany a hrabe jen pod sebe či kope vyloženě jen za cizáky! Můžeme jen volit jen horší a nejhorší. “Tož včil babo raď “jak z toho ven.Ven z toho lze jen změnou režimu a návratem k socialismu a to u nás nehrozí!

Pepan
27. 3. 2024 17:19
Odpovědět  Pavel

Bohužel vykládejte to českým magorům, kteří si nevidí ani na špičku nosu. Volby? V EU pouhé sčítání kolik kusů se dostavý, bez nějakého vlivu na volené čili dosazené vlastizrádce a přisluhovače tzv KoZa + USSA.

Pavel z Moravy
27. 3. 2024 18:07
Odpovědět  Pavel

To je jasné jmenovče, jedině změna systému a výchova mladých k vlastenectví a vzájemné mezilidské spolupráci. To už se ale dávno promeškalo. Kdo půjde příkladem této omladině? Putin to takto rozjíždí v Rusku – vlastenectví, sounáležitost, úcta k druhým lidem, rodina a hlavně lidská vzájemnost a tolerance. Prostě ne prázdná výchova bez hodnot. A pokud ta děcka budou takto vychovávána, tak se to uchytí. To je prostě prvořadý úkol. Ty morálně rozložené tady již nikdo nezachrání. Dnes jsem četl, že dost lidí z Polska, důchodců a mladých kupuje nemovitosti ve Španělsku. Z toho je vidět jak tady na východě ten človíček přemýšlí, místo toho postavit se zlu, prchá. Tohle nemá cenu řešit. S tímto současným tvorem je to zbytečné, pokud tedy vskutku nenastoupí k moci skuteční a nefalšovaní vlastenci s úmyslem podpory vzdělanosti a řešením naší ekonomické situace.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
TTT
28. 3. 2024 00:23
Odpovědět  Pavel

Několik připomínek. Volby u nás jsou tajné i svobodné. Byl jsem mnohokrát členem volební komise a ani jednou jsem neměl sebemenší pochyby o tom, že došlo k nějaké manipulaci. Co si navolíme, to v parlamentu nebo jinde máme. Jiná věc je “pomoc” médií některým stranám nebo kandidátům, financování volebních kampaní vyvolených a potlačování nechtěných stran. To začíná už výchovou na školách, takže do voleb rok co rok vstoupí asi stotisíc mladých voličů, kteří jsou od narození zpracovávaní mocnou kampaní o tom, koho mohou a koho nesmí volit. Komunisty volit mohou, ale ze školy, televize, rozhlasu i internetu ví, že je to čisté zlo, takže raději volí šašky s čírem nebo propagátory drog. Možná jednou zmoudří, ale proti tomu dělá naše smetánka vše potřebné. Ono je také jednodušší zvolit si toho, o kterém všude hovoří jako o úžasném člověku, než bojovníka za lidská a občanská práva, denně pronásledovaném médii a občas i justicí. Volit pravdu lze až po tom, co objevíte lež. A to je dnes hodně obtížné.

Charlie
28. 3. 2024 16:29
Odpovědět  Pavel

Kdyby mohly volby něco změnit, tak by už dávno zakázali…

katango
1. 4. 2024 11:29
Odpovědět  Charlie

S tím klišé jděte do háje. Není diskuse o volbách, kde by se neobjevilo, a ti, co ho použijí, to považují za konečný argument, po němž je další diskuse již zbytečná.

Velký kulový!

Slovan
1. 4. 2024 12:12
Odpovědět  katango

Koukám že se vám moje slovní spojení líbí. 😊

Noobody
27. 3. 2024 16:17

S tou povinnou účastí a sankciovanou neúčastí plně souzním!

Dokud to však zde bude takto, tak mne u eurovoleb nikdo, ale opravdu NIKDO, neuvidí! Já svou účastí nebudu legitimizovat něco, s čím od počátku nesouhlasím a jsem proti tomu. To je TAK ŠÍLENÁ PRASÁRNA, jako bych se šel dívat na hokej a při tom jej odsuzoval. Buď jsem pro EU a jdu volit, nebo jsem proti a jdu protestovat, nebo se u voleb ani neukážu.

Myslí si snad někdo informovaný, že lze EU rozvrátit zevnitř nějakou antisystémovou platformou? Sorry jako, to se nám nepodařilo ani při nejlepší snaze uvnitř KSČ. Tudy cesta neved!! Vždyť EU je postavená na stejných mocenských a volebních principech, jako někdejší Nejvyšší sovět SSSR. Jediný rozdíl je v tom, že sovětské dojičky, vojáci, horníci, vědci a učitelky byli při pracovní nepřítomnosti z důvodů zasedáni v NS SSSR honorováni stejně, jako kdyby kontinuelně vykonávali svou pracovní činnost. Čili žádná hitparáda a zvolení mohli být pouze hrdí na “významnou funkci”! Na rozdíl od dnešních E posranců, kteří jsou systémově korumpováni vysokými odměnami a souvisejícími pašalíky, aby nezastávali zájmy svých voličů, ale pouze zájmy celku – Evropské uhnije.

Gales
27. 3. 2024 18:32
Odpovědět  Noobody

A to právě ti zloduši chtějí.Aby volili sami sebe.Nas*at.A zrovna budu volit.

Noobody
27. 3. 2024 19:51
Odpovědět  Gales

To Gales 27. 3. 2024 18:32
Vymlouvat Vám to nebudu, jen upozorním na to, jak zvýšenou účast u eurovoleb zne/vy/užijí mainstreamová sdělovadla a VLÁDA k manipulaci občanů.

Minule byla účast kolem 18%, letos možná vroste na 22%. MSM sdělovadla začnou radostně vytrubovat do světa, jak se zásadně o cca 23% zvedla důvěra českých občanů v EU a dokladovat ji nárůstem volební účasti. Že se faktická účast zvedla jen o 4% zanikne v nadšeném ryku nárůstu o 23%, při čemž ani nebude možno nikoho nařknout z účelového lhaní!!

Jak jsem psal výše – idea, že lze ze vnitř rozvrátit bolševickou strukturu, kterou EU bezesporu je, je veskrze scestná!! Na víc nyní, kdy je skoro rozhodnuto o tom, že o důležitých rozhodnutích v oblasti zahraniční, migrační a daňové nebude možno použít právo veta!! Proto není důležité, zda rozhodnutí v EP budou přijata 90%, nebo 57%, protože VŽDY bude přijato dle přání věrchušky v EK.

Vím, naděje umírá poslední, ale občas je třeba nahlédnout nepříjemné pravdě do očí a zachovat se výhradně dle zdravého rozumu. Svoboda začíná tam, kde člověk dokáže nahlas a zřetelně vyjádřit svůj nesouhlas. NE, NECHCI, NESOUHLASÍM, NEUDĚLÁM, NEPŮJDU, ….

27. 3. 2024 20:32
Odpovědět  Noobody

On tu tvou “bolševickou strukturu” snad chce někdo zevnitř rozvrátit? Máš nás za bl-bce? Plán je brzdit euroaktivity do doby, než se eurosajuz rozloží. Brzdit – ne rozvrátit! Rozvrácen bude vlivem vnější síly – ne vnitřní. Vnitřní síla má akorát tak na šlapání na brzdu, ale na víc ne. A že se rozloží, na to bych vsadil svůj život, kdyby to šlo. Rozklad totiž už započal před čtyřmi roky, jenže to většině, včetně tebe, ještě nedošlo. No, začal… Byl odstartován během doby covidové a specoperace pak vývoj už jen urychlila. Jo, a tento odstavec:

Minule byla účast kolem 18%, letos možná vroste na 22%. MSM sdělovadla začnou radostně vytrubovat do světa, jak se zásadně o cca 23% zvedla důvěra českých občanů v EU a dokladovat ji nárůstem volební účasti. Že se faktická účast zvedla jen o 4% zanikne v nadšeném ryku nárůstu o 23%, při čemž ani nebude možno nikoho nařknout z účelového lhaní!!

je čirou manipulací. Či snad víš, komu to ta 4% navíc hodí?
Nebo si myslíš, že kdyby to hodila Stačilo či SPD, následoval by nadšený ryk nárůstu?

Koukám, že kavárně začínaj lízt tlustý do tenkejch, když vyhnala své troldy na Pokec.

27. 3. 2024 20:35

Svoboda začíná tam, kde člověk dokáže nahlas a zřetelně vyjádřit svůj nesouhlas. NE, NECHCI, NESOUHLASÍM, NEUDĚLÁM, NEPŮJDU

Špatně troldo. Svoboda začíná tam, kde člověk dokáže nahlas a zřetelně vyjádřit svůj postoj: ANO, CHCI A PŮJDU! Howgh!

Gales
28. 3. 2024 09:56

Tak,tak.Házet předčasně flintu do žita je holej nesmysl a hazardováním s vlastní důstojností.Pokud mám svoji představu o spravedlnosti a pozitivním směrování lidstva,potom musím udělat vše co je v mých možnostech aby se to uskutečnilo.Nehledě k tomu že vůči Evropské komisi není možné uplatnit v otázkách zahraniční politiky,migrace a daní,právo veta. Ale s tím souhlasili právě ti zvolení zayebanci za pětidemolici kteří se tam dostali i pomocí ,,nevoličů”.A vo tom to je.

Slovan
28. 3. 2024 10:05
Odpovědět  Gales

Tady je vidět, že to s tou naší mládeží není ještě tak hrozné.

Odjeli do Ruska na Světový festival mládeže – YouTube

Boomer
27. 3. 2024 20:56

.. hm, a ty chceš tvrdit, že chod EP dokáže brzdit malá skupinka poslanců? To nás máš za blbce, kteří tomu blábolu uvěří, kteří nemají šajna o tom, jak probíhá legislativní proces v EU?! Umíš sčítat a odečítat do 705-ti, dokážeš si najít záznamy z jednání a výsledky jednotlivých hlasování v EP?
A nevymlouvej se na lenoru, jo…

27. 3. 2024 21:17
Odpovědět  Boomer

Bravo! Právě jsi posílil mé odhodlání jít prvně v životě k eurovolbám!

Boomer
28. 3. 2024 11:33

.. to mě těší, ale také bych ocenil, kdybys trochu rozšířil svoje obzory co se tejče principů tvorby a uplatňování moci v tom bolševickém konglomerátu, známém pod zkratkou EU…

Bivoj
29. 3. 2024 10:16
Odpovědět  Boomer

Jaká malá skupinka ? Euroskeptiků přibývá v celé Evropě. Když posílí euroskeptické frakce, tak můžou odmítat všechny nesmysly. Mimo to europoslanci schvalují i komisaře.

Boomer
29. 3. 2024 17:12
Odpovědět  Bivoj

..tak hoďte do placu, kolik je těch euroskeptiků v EP.
A nějaké “když” je pouze když, zbožné přání, realita je úplně jinde.

Kdyby měla babka gule, byla by dědek…

Boomer
27. 3. 2024 20:32
Odpovědět  Noobody

..volební povinnost u nás platila od roku 1920, byla spojena s tzv. právem bílého lístku, komunisty byla zrušena v roce 1954 de iure, leč v praxi trvala až do roku 1989, ale to už bez možnosti vhození bílého lístku…

Bivoj
29. 3. 2024 10:10
Odpovědět  Noobody

Jim je úplně u prdele, jaká je účast. Hlavně, že ty hlasy dostanou, i kdyby to mělo být jenom od jejich rodin a kámošů. Nasranejch lidí v Evropě ale přibývá. Koho asi budou volit ti zemědělci, co vyjeli na traktorech a vylejvali močůvku ? Eurohujery asi těžko.

27. 3. 2024 20:01
Odpovědět  Gales

Jojo. Tak to už jsme dva. Já k eurovolbám dokonce prvně v životě.

Bivoj
29. 3. 2024 10:05
Odpovědět  Noobody

Jo nikdo vás u voleb neuvidí, ale nadávat, jaké chujoviny v Bruseli zas vymysleli, nadávat budete . Pštrosí uvažování.

Boomer
29. 3. 2024 17:17
Odpovědět  Bivoj

.. počet našich poslanců v EP je pevně stanoven, v následujících volbách budeme mít 21 poslanců z celkového počtu 720. Tak hurá na ty změny, my jim to osladíme, že…

Slovan
27. 3. 2024 17:04

Na ja, guttes. 😊

Ladislav 💤
27. 3. 2024 06:05
Odpovědět  Orion

👍

Pravdomluvny
26. 3. 2024 19:46
Odpovědět  Pijack

Mě se automaticky vysouvá teleskopický obušek!
Pseudovolby proběhly…..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
26. 3. 2024 20:03
Odpovědět  Pijack

Mladí dementi tvrdili muziku a Prágl to jistil.

Josef
27. 3. 2024 08:09
Odpovědět  Gales

Přesný postřeh. Bohužel je to tak a bude i dál.

Slovan
27. 3. 2024 08:29
Odpovědět  Josef

Mlaďoši nejsou z blblí jen v práglu, moje nejmladší část příbuzenstva ho volili tóže, hlavně né StBáka. Po jejich vítězství s úsměvem na rtech mi přišli sdělit že vyhráli. Tak jim říkám, tak jste si zvolili bývalého ruského rozvětšíka, gumu, komouše. No nóó, takhle ta brát nemůžeš. Přitom jsou to celkem chytří lidé, rozhodně více než já a udělakí totok!! Stačí, co více dodat?!!

Gales
27. 3. 2024 10:25
Odpovědět  Slovan

 Rozhovor Tuckera Carlsona s Ronem Paulem: https://rumble.com/v4lgk70-tucker-carlson-rozhovor-s-ronem-paulem.html.

Slovan
27. 3. 2024 11:12
Odpovědět  Gales

Díky, mrknu na to večer dnes mám rozlítáno. 😊

Helena
27. 3. 2024 16:51
Odpovědět  Slovan

V naší rodině to dopadlo stejně…..

Slovan
27. 3. 2024 17:08
Odpovědět  Helena

…a víte kolik takových rodin asi je?!! Šílenééé.

Helena
27. 3. 2024 17:33
Odpovědět  Helena

V mém okolí se volilo menší zlo, ale dopadlo to jak to dopadlo.

Antonín Körber
27. 3. 2024 09:15
Odpovědět  Gales

..to Brno je dnes jenom odnož toho Práglu,..už jsme mohli býti dávno jako Morava samostatní a nemusel tu býti takový bordel jako v Židoamerice..nebo myslíte,že to ukradení kusu Moravy a vymyšlení těch krajů bylo z nějakých moravských škopků?,..to už začala ta zelená fijalovština a to není ještě konec…brňáci vy….. se na ten pražský hantes a lapněte raděj ten zbylý rozum do hrsti…nejsev.Morava též není jakési Slezsko,když už tak Prajzko,ale pššš..a jinak jsme moraváci,Nééé?..takové nás neberou ani rakušáci a se slovákama jsme stejně coby Morava napůl..nejme přece nějací čehúni,strechůni a trechůni..

katango
27. 3. 2024 10:31
Odpovědět  Antonín Körber

Jo, vemte si zpátky všechny Moraváky, potažmo Brňáky, co škoděj v Praze a pak se třeba zabetonujte.

Slovan
27. 3. 2024 11:18
Odpovědět  katango

Já se můžu podělat, když někdo z té Moravy začne na nacionalistickou notéčku. Může mi někdo napsat kdo s Čech tak na té Moravě tak škodí? Tuna můžu, bo není čas v rychlosti vyjmenovat, fialenko, hřib, gulle, boompari a jiní. Tvl já se fakt picnu. Mlčeti olovo.

cool
29. 3. 2024 23:36
Odpovědět  Slovan

Pokud pamatuji tak v brně bylo 17? kasáren j-elity “kalergizovaných privilegiantů zelených “mužiků a že je na hradě je příznačné kryplaci, natvrdo. 🙂

katango
27. 3. 2024 01:15
Odpovědět  Pijack

Je to produkt sofistikované reklamy, víc za tím nehledejte. Někteří lidi holt na všecko skočej. PePa je takovej Vizír.

Noobody
27. 3. 2024 16:42
Odpovědět  katango

Paní dochtor – reklama byl pouho pouhý nástroj pro dosazení PePa 107 do prezidentské sesle. To podstatné za tím je: kdo a za jakým účelem jej přes tu reklamu a PR nádeničinu na Hrad dostal!! Odpověď zní: někdejší s.Kolář, co ho platí a řídí zpravodajci z adresy Na Tržišti 16. Ten jej uplácal k obrazu jejich, ten mu za jejich doláče vytvořil PR auerolu, do hlavy natloukl potřebná klišé a vypustil do “souboje” s Babišem, kde kolbiště připravila mediální masáž českých voličů – opět za peníze Kolářových a dnes již i Palvových, řídících důstojníků.
PePa 107 není NÁŠ prezident, ačkoli byl zdejšími voliči zvolen! PePa 107 je prezident vytvořený USA ambasádou s cílem ovlivňovat zdejší politiku a nálady občanů dle zadání jeho loutkovodičů. V tom je to OBROVSKÉ NEBEZPEČÍ pro nás vlastence, že nás reprezentuje a za nás vystupuje někdo v cích službách, o jejichž zájmech a cílech se můžeme jen dohadovat.
Jedno je však jisté: Stejně jako Fiala a spol. prezident nereprezentuje a neprosazuje zájmy občanů České republiky!!!

Boomer
27. 3. 2024 21:20
Odpovědět  Noobody

.. po právní stránce oba vámi uvedení ústavní činitelé REPREZENTUJÍ a PROSAZUJÍ zájmy občanů ČR!!! Komu se to nelíbí, ať “poděkuje” dílem jejich voličům a dílem skutečným idiotům, kteří se kasají tím, že “volí srdcem”.
Idiot(oligofrenik..IQ nižší než 35) je dle mého člověk, který se naprosto bezelstně netají s tím, že mozek nepoužívá ani v tak zásadních okamžicích, kdy tímto konáním může neblaze ovlivnit životy jiných osob…

katango
28. 3. 2024 10:25
Odpovědět  Noobody

Neexistuje jedno bez druhého. První věc je zadání. PePa na Hrad, protože je blbej, poslušnej a hodně toho na něj máme. Druhá věc – provedení. A tady přichází ke slovu reklama. Nastřelený vlasy, kdoví možná i vousy, stylizujeme ho do podoby Tatíčka Masaryka, jen moderního, takže místo koně motorka. Necháme mu udělat nový zuby. Naučíme ho, co má říkat a dělat. Předvedeme ho jako skromného občana bydlícího v nějaký prdeli v malým domku. Pak si vezmeme do parády milostivou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
28. 3. 2024 11:37
Odpovědět  katango

„Reklama je navoněná zdechlina. O mrtvých se říká: “Výborně vypadá, jakoby se usmíval.” To platí i o reklamě. Je mrtvá, ale stále se usmívá…“

Oliviero Toscani

Ladislav 💤
27. 3. 2024 06:05
Odpovědět  Pijack

👍odpornej ksicht!

Velitel
27. 3. 2024 07:02
Odpovědět  Pijack

Ne nenašlo se 3,5M , ale jen 3,35M voličů co se mezi komunistou a StBákem Pávkem a komunistou StBákem Burešem vybralo toho správného bezpáteřního udavače.
Jsou holt země, kde podobné svině postaví ke zdi a zastřelí, pak země kde z podobných sviní dělají prezidenty.

Ladislav 💤
27. 3. 2024 09:38
Odpovědět  Pijack

👍to je!

Pavel z Moravy
26. 3. 2024 19:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Tam je to jako z bláta pod okap. Ten flusanec, jestli jsem to dobře pochopil jsi si mohl Štěpáne ušetřit. To se vy všichni rozumbradové musíte alespoň trochu o to Rusko vždy otřít, abyste nebyli až tak moc pokáráni?

26. 3. 2024 20:14
Odpovědět  Pavel z Moravy

To máš jako s komunisty, nebo s “ruskou agresí”. Každej druhej moudrose-rský vohrndíra si o to či ono otře alibisticky hubu.

Pavel z Moravy
27. 3. 2024 10:02

Mně se.re, že si ale ani tito neotřou hubu třeba o amíky za Jugošku, Sýrii, tajné věznice, Assange, nebo třeba za Guantanámo kde věznili či vězní všechny nepohodlné, aby je skryli pod hlavičkou teroristé. Kdybych ti tady měl vypsat všechny teroristické útoky, které provedli amíci se CIA, tak by mi tady na to nestačil prostor. A je k nevíře, že přesto tolik lidí se těmto parchantům stále klaní. A to vůči té maličké Kubě, která je nikdy nemohla ohrozit dělali pouze proto, že tam zvítězil jiný systém. Za Batisty tam vládla CIA, drogové kartely a italská mafie. Takže drogy, prostituce a to málo co Kuba měla, tedy cukrovarnictví, ovocnářství a jiné byly v rukou amíckých společností. Kuba byla pro tyto lidi ráj a ten negramotný lid jim prostě pouze sloužil. A pro zavilé obdivovatele kapitalismu musím dodat, že toto prováděl právě ten amícký kapitál. Takže je dobře, že o tu moc tady ve východní Evropě tenkrát přišel. Ale nyní je zde opět. Někteří chytrolíni a lidé, kteří rádi klamou současné zvrácence často představují jako příslušníky bývalé levice, aby na ně nakydali špínu. Oni jsou dnes dokonce schopni říkat, že ta světová elita pochází ze socíku a jeho myšlenek. Kur.va, odpornější lži

Pavel z Moravy
27. 3. 2024 10:15
Odpovědět  Pavel z Moravy

lze těžko najít. Takže dle těchto manipulátorů s lidským vědomím, Rotschildi, Gatesové, Clintoni, Švábové, Šorošové a všechny ty princezničky, královničky, a další plejáda reprezentující tu zaoceánskou a evropskou šlechtu snad pochází ze socialistických líhní? Tak to je tedy neuvěřitelné info. Tento argument jim může sežrat pouze blbec nebo ten kdo vědomě za účelem mystifikace veřejnosti toto prohlašuje. Tento dotyčný to samozřejmě prohlašuje vědomě, protože toto je jeho zadání, kterým má posloužit současné moci. A to, že jim slouží pár bývalých komoušů, tak to jsou pouze takové malé postavičky, které jsou tam právě proto, aby se mohlo říkat, hele komunista a on je nyní kapitalistický liberál tělem a duší. Původ těchto lidí, kteří chtějí ovládnout svět a stvořit si kastu bohů, kteří to zde budou řídit pochází ale jednoznačně z kapitalistických luhů a hájů. Jen se jim to slovíčko kapitalista trochu zajedlo, tak je lépe prezentovat se pro plebs jako liberál, ať jim tu jejich pravdu lépe sežere. A nic více v tom není.

Slovan
27. 3. 2024 11:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

Blíží se čas oběda, to chce klid. 😊

pedro
26. 3. 2024 19:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Čí je to rezident? Můj ne.

Albi
26. 3. 2024 19:42
Odpovědět  pedro

Kdyby byl alespoň rezident. On je ale p-rezident! A vyhostit ho nejde!

Pokud máš českou státní příslušnost a žiješ v ČR, tak bohužel tvůj prezident je. Ať to uznáš nebo ne.

26. 3. 2024 20:24
Odpovědět  Albi

Pravda uznávat ho nemusím, ale můžu na něj sr-át. Jako se-ru na všechny naše prezidenty – s výjimkou Ludvíka Svobody – už co jsem na světě. Pravda, Gustíka jsem později vnitřně rehabilitoval, ale aj na něj jsem s-ral. I když je pravda, že jsem ho měl i ve svém sra-cím období za našeho nejlepšího poúnorového státníka.

Albi
26. 3. 2024 21:40

A co tě možná překvapí, už před hodně dlouhou dobou, ani orientačně neodhadnu, kdy to bylo, jsem četla, že i prezident Novotný nebyl nějaká extra moskevská podržtaška!

Už přesně nevím, oč šlo a kdy, ale něco v tom smyslu, že Brežněv navrhoval, že ochranu hranic ČSSR bude vykonávat ruská armáda. Novotný odmítl a přemluvit se nenechal.

A nakonec i v některých publikacích po hadráku jsem četla, že Novotný sice nebyl zrovna dvakrát charismatická osobnost, ale “vorat” sebou ve vnitřních záležitostech Moskvu nenechal. Na rozdíl od vlád pohadrákových, plně podřízených EU. Dnes ještě USA a Německu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
27. 3. 2024 00:07
Odpovědět  Albi

Charismatickej sice ne, ale v každým případě nejhezčejěí se socialistickýho bloku. A jo, nenechal – tehdá po něm Rusové chtěli, abychom navýšili početní stav armády, to znamená prezenčka na dýl než dva roky. A nejsem si jistý, zda už tehdá po nás chtěli ta sila na atombomby, nebo s tím vylezli až později. Mám dojem že jo, ale jistotu ne a jsem línej to dohledávat.

Pravdomluvny
27. 3. 2024 06:14

Tonda otevřel hranice pro cestování a povolil trochu brzdu po Klemovi a Tondovi Zápotockým.

Velitel
27. 3. 2024 07:43

Silo na atombomby je kravina už z principu, v každém případě v ČSSR nikdy nic takového nebylo.
Silo je původně řecké slovo siros a znamená obilní jámu. Kvůli podobnosti a válcovému tvaru se vyraz silo začal používat i pro raketová sila, tedy válcové podzemní stavby určené jako odpalovací stanoviště pro jaderné rakety.
V ČSSR nikdy nic takového nebylo, jednoduše protože zde nebyly rakety odpalované z těchto podzemních stanovišť.
Jediné co se kdy v ČSSR nacházelo byli tři objekty Javor 50,51 a 52, v kterých měli Sovětská armáda skladovat jaderné hlavice, které by v případě války fasovalo ČSLA do svých raket. Nicméně neexistuje jediný relevantní důkaz zda
v nich někdy nějaká skutečná jaderná hlavice byla nebo nebyla.Byli zde ČSSR postavené objekty Javor, měli Sovětské posádky, ale hlavice klidně mohli byt na území SSSR (pravděpodobně Ukrajina) a do Javorů v ČSSR by se stěhovali až při zvýšení stupně pohotovosti.
Jak to ve skutečnosti bylo v ČR nikdo neví.

27. 3. 2024 13:21
Odpovědět  Velitel

Jo, sklady na hlavice, napsal jsem to blbě. Jo, a sila na obilí jsem měl na dohled z okna a souvztažnost názvu k raketsilům jsem si odvodil, přesto dík za poučení.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
28. 3. 2024 11:46
Odpovědět  Velitel

Vstup vojsk VS v r.1968 měl tři hlavní důvody.1) Vnitrostranický boj dvou skupin komunistů o moc. 2) Podlehnutí čs. ekonomických reformátorů západní infiltraci a požadavkům západu na podobu hospodářské reformy 3) Sabotáž komunistického vedení ČSR a nesplnění protiopatření Varšavské smlouvy o výstavbě tří podzemních objektů Javor, nutných pro rozmístění nukleárních raket středního doletu, jako symetrické odpovědi na US nukleární rakety Pershing MGM-31 s doletem 740 km, rozmístěných v BRD na hranicích s Československem v r. 1964.

Do poloviny 60. let Spojené státy rozmístily v osmi evropských zemích na 6.000 taktických jaderných zbraní. V roce 1960 disponovaly Spojené státy zásobou více než 20.000 jaderných zbraní, zatímco Sovětský svaz jich měl podle odhadů asi 1.600.

Rozmístění jednotek Varšavské smlouvy a vznik základen VS na území ČSR v r.68, mělo za úkol vytvářet živý štít proti US nukleárním zbraním, jako náhrada za nedokončené objekty Javor.

Za vstup vojsk VS v r.68 může nekompetentní vedení KSČ a jejich vnitrostranický boj v 60. letech. Nejhorší následek je ten přetrvávající a zlomyslně západem dobře živený národní resentiment a dětinská ublíženost.

ModrýKlokan
28. 3. 2024 11:56
Odpovědět  ModrýKlokan

pokračování:

Rozbušky nukleárních hlavic sovětských raket SS-20 IRBM musely být v tehdejším konstrukčním provedení měněny každého půl roku, kvůli degradaci způsobené radioaktivním rozpadem použitých materiálů.

Proto bylo nezbytné postavit podzemní betonové objekty Javor, k servisní manipulaci, skladování a předávání československým raketovým jednotkám.

Tým zasvěcených z vedení ČSR výstavbu sabotoval a nesplnil žádné dohodnuté a nezbytné termíny. US rakety byly již od r.1964 na našich hranicích s BRD. Operační plány US Army obsahovaly cca 600 cílů jaderných útoků na území ČSR.

ModrýKlokan
28. 3. 2024 12:00
Odpovědět  ModrýKlokan

pokračování:

Jen by mohlo být zajímavý ještě k tématu dodat, že v r.1968 před invazí VS, byla osobně navštívit Moskvu a Brežněva ministryně zahraničí Švýcarské federace.

Stěžovala si na „Obrodný proces v ČSR“ a projekt „Socialismu s lidskou tváří“. Žádala Brežněva, aby si v socialistickém táboře udělal pořádek a situaci v ČSR zklidnil. Ten o to moc zájem původně nejevil, protože ho výsledky ekonomických reforem taky zajímaly, jako pilotní testovací projekt pro ostatní socialistické země. Takže to fakt zařízlo vedení KSČ, paktováním s anglosaskými agenty a sabotáží Javorů.

Západní Evropa byla nervózní a celý Pražský jaro vnímala jako nebezpečnou konkurenci jejich „sociálně demokratickému“ společenskému zřízení. Pokrytci a farizejové. Zopakovali skoro totéž naším vlákáním do EUtopie.

ModrýKlokan
28. 3. 2024 12:08
Odpovědět  ModrýKlokan

pokračování:

Ale o té třetí a imho zásadní příčině intervence, tj. o potřebě Sovětů rozmístit u nás své SS-20, se dlouho, dlouho nemluvilo.

Před plyšem to bylo „tajný“ (třebaže se o Sovětských JZ vědělo a Svobodná Evropa o SS-20 vysílala), ale ani po plyši, když už Rus nebyl kamarád, nebyla snaha tuhle souvislost nějak halasně vytrubovat.

Vsadím se, že nejeden z pamětníků roku 1968, kdybyste mu řekl, že Sověti k nám tenkrát přijeli především rozmístit IRBM a až potom potlačovat domnělou kontrarevoluci, tak by na vás nevěřícně koukal.

28. 3. 2024 14:21
Odpovědět  ModrýKlokan

Zasvěcený výklad k tomu podává, včetně toho, jak Šašenka do poslední chvívíl ch-cal sovětům na lopatky, ve své knize Kronika zaufalství a naděje Valtr Komárek. Ale nejen o tom; je to zasvěcený, objektivní a nikomu nestranící, průřez dějinami KSČ od protektorátu po hadrák – včetně. Navíc z první ruky. Také dost o dění v KSSS, kde Valtr studoval. Asi si ji budu muset přečíst potřetí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
28. 3. 2024 15:42

Dík za tip Milane. Taky doufám seženu a přečtu, zní to dobře.

Alexandr Dubček byl tupý prosťáček, loutka v rukou mocných v pozadí, stejně jako dnešní prasedent Pepa Guma 107, napucovaný umělý xicht pro hloupé ovce, na plakáty.

Jo a první objekt Javor byl dokončen až cca 1969-70. Už bylo pozdě. Takže ty Velitelovy zavádějící vývody prostě nesedí. Je potřeba sledovat časovou osu, příčinu a následek. A stopu peněz a moci. Dneska taky, je to pořád stejné.

Jaris.
27. 3. 2024 06:05
Odpovědět  Albi

Me je dneska A.Novotny sympaticky. Rikalo se mu krasny Tony a republiku vedl uspesne. Tenkrat vlada mela u lidi respekt. Dneska ta fialova demolicni ceta je vetsinou povazovana za amaterske blbouny. Divim se, ze toho zidackeho krpatce Fialy nekdo jeste do fialova nezmaloval.Zajimalo by mne, kdo za touhle vladou pazdiru stoji.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
27. 3. 2024 20:38
Odpovědět  Jaris.

..no vidíte, a z takové nádherné socialistické idylky jste zdrhla na Západ a nakonec až na jižní polokouli. Kde se stala chyba? ;o))))))

linq
27. 3. 2024 00:11

Obraz gen. Svobody visel na zdi ve skole, kdyz jsem do ni chodil…

Pavel z Moravy
27. 3. 2024 09:39
Odpovědět  Albi

Tak buďme všichni jako ten staříček z Tolstého románu Vzkříšení, který před inspekcí v lágru na Sibiři nevstal a pravil, že on sám sobě je carem. Takových staříčků a stařenek a máme vyhráno. A jinak, ofajzrovaná a globální tzv. elitou dokonale zmanipulovaná omladina to má již za sebou. Aniž to ví, jejich slastný život končí. Pokud se těmto globálním grázlům nepostaví, projdou si svým peklem. A maminky a tátové je již nezachrání. Možná by dnes ještě mohli, kdyby ta většina těch dnešních mladých pochopila o co tady jde, tedy, že jde o jejich svobodu. Věřím, že by jim potom i ti staří píchli. Ale s mamánky to není možné. Takže je to jejich osud a jejich budoucnost a asi naše zbytečná starost.

Vladimír
27. 3. 2024 10:43
Odpovědět  pedro

To je výsledek toho, když lidem nevadí volit bývalého komunistu a současného křivopřísežníka. On už i Venca flaška příahal na budování ČSSR.

Pavel
27. 3. 2024 15:57
Odpovědět  Vladimír

Vladimíre, oni nebyli komunisté,ale byli u komunistů! Pravý komunista nikdy nezradí své ideály\ a je opravdu ochoten položit i svůj život, tak jako třeba Fučík či Kudeříková. Tito hadi 20.11.1989 zahodili rudou knížku obrátili kabát a stali se demokraty! Tvrdit o těchto bezpáteřních individuích,že jsou bývalí komunisté je plivnutí do ksichtu všem těm co položili život za naši svobodu v II.světové a postavili republiku na nohy po válce. A z toho žijeme i dnes 35 roků po hadráku, kolik km dálnic či metra, rozvodných sítí, nemocnic, škol a bytů jsme po hadráku vybudovali.Nejsme schopní to ani udržovat natož něco vybudovat!

Slovan
27. 3. 2024 17:11
Odpovědět  Pavel

👍 👍 👍 👍 👍

Pavel z Moravy
27. 3. 2024 18:26
Odpovědět  Pavel

Jmenovče, toto nenávistníkům socialismu nevysvětlíte, že byli skuteční komunisté a pak ti, kteří byli pouze u nich a těžili z této příslušnosti ke straně aby kdykoliv zradili. Otázka je proč nebyli odhaleni. Oni již totiž všichni zpohodlněli a nechtěli si pravděpodobně dělat zle, myslím ti slušní a poctiví. Přitom se dali rozlišit. Ta chyba, že kvantita nahradí kvalitu byla jejich prohrou, protože opravdový komunista musel jednat podle svého svědomí. To se ale určitým týpkům nelíbilo. Teď se to nenávistníkům socíku hodí, mohou poukazovat na ty bývalé co byli u komunistů a vydávat tyto týpky za to zlo, které zde nyní je. Prostě, řídit se pouze prvotní informací, že ten a ten byl u komoušů, ale dostat se k dalším stupňům, aby se dopátrat podstaty, to je již složitější. Ještě, že ty převlékače kabátů tento kapitalistický systém má. I za 50 roků, pokud to tady přežije se na ten socík mohou vymlouvat. Co kdybychom se tak začali třeba vymlouvat na Bílou horu?

Pavel
26. 3. 2024 19:28
Ohodnotit příspěvek :
     

jo když se někdo snaží https://www.youtube.com/watch?v=_xqIFeVFBR8&ab_channel=XaverLive

Pravdomluvny
26. 3. 2024 19:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Češi “””mají pana prezidenta”””????
On je dneska apríl????
Ten amikokot z amianálu zradil všechny a všechno a znesvětil Hrad českých králů 🤮

Burák
26. 3. 2024 19:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to debil a vodí si ho jako pejska. Vojáci jsou nemyslící jedinci a teď sorry těm myslícím ale osobně znám jen dva, kteří jsou ještě nyní činní a když přijdete k jejich bydlišti, chytáte se za hlavu už při prvním pohledu. Říkáte si už jen při rozmístění budov, záhonů atd, že světové strany jim vůbec nic neříkají. A to by jako měli znát né. Určit azimut a používat kompas. Pak vejdete dovnitř a naleznete vrchol nevkusu nad kterým vévodí utrápená manželka, která dodnes lituje, že si něco takového pustila do života. Inteligentní není ani jeden ale do krve by se prali za NATO a další hajzly, které mají za bohy. Jo a málem bych zapomněl. Armádu mají jako výnosné zaměstnání, protože oba mají úplně nové domy. Bojová plemena psů samozřejmě nesmí chybět.

Pravdomluvny
26. 3. 2024 20:03
Odpovědět  Burák

Vojáci byli před rokem 1989,teď máme žoldáky pod hlavičkou Bundeswehru.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Spam Marta
26. 3. 2024 20:52
Odpovědět  Pravdomluvny

Oni to byli vždycky jen a jen gumy a těmi zůstali…

Pravdomluvny
27. 3. 2024 06:16
Odpovědět  Spam Marta

Prasklá guma se ozvala????
Ty gumy byli naši vojáci a zajišťovali naší ochranu,nerozume.

jirik
26. 3. 2024 20:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) ve spolupráci s prezidentem Petrem Pavlem nechala odvézt do sousedního Německa zlatý korunovační kříž Karla IV., a to v souvislosti s výročím okupace Československa nacistickými vojsky. Uvedl to v nejnovějším vysílání iniciativy Národní proud, která usiluje o zrušení systému politických stran, její hlavní představitel, publicista Václav Hrabák.

https://www.iportal24.cz/featured/nejcennejsi-cast-korunovacnich-klenotu-v-nemecku-zaprodali-nasi-zemi-kritizuje-narodni-proud/

orinoko
26. 3. 2024 21:54
Odpovědět  jirik

Nordicke rypáky považuji Karla IV. za svého BarbaroSSu.

Pravdomluvny
27. 3. 2024 06:18
Odpovědět  orinoko

Kdo že??????😂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
26. 3. 2024 21:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Je třeba si v prvé řadě uvědomit, že Pávek je jen docela obyčejná hloupá kolaborantská guma, která je jen loutkou. Nejdříve loutkou pod vedením KGB a teď CIA. Ten člověk nemá páteř a o charakteru se už vůbec nedá mluvit. A mimo jiné je hodně zajímavé a podezřelé, že hlasy po volbách sčítala americká firma na kajmanských ostrovech.

orinoko
26. 3. 2024 21:51
Odpovědět  Frank

Kde dodnes sedí Borman a Mengele. Známí jursti podnikatelé. Ti nám spočívají i sudetaky.

ModrýKlokan
28. 3. 2024 12:35
Odpovědět  Frank

To jsem taky slyšel. Absolutně nechápu a je pro mě neuvěřitelné, že výkon volebního zákona neprobíhá pouze na území ČR. Hlasy má přece logicky a jedině, sčítat ČSÚ pod dozorem pověřených komisařů z kandidujících stran či subjektů. Pro už průběh a sčítání volby prasedenta byl podvod a porušení Ústavy.

Pepe Alex
27. 3. 2024 05:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten ,kdo chce, vidí v Evropě a všude v západním světě tu fašizaci řídících elit i plebsu.

Horňák
27. 3. 2024 05:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Guma Pepa vidí jen pohledem z úrovně agenta s IQ 107.

Horňák
27. 3. 2024 06:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Soudruh PePa nevidí černobílé, on vidí z přízemní úrovně agenta gumy s IQ 107.

Ladislav 💤
27. 3. 2024 09:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Nová slovenská vláda uvedený problém v těchto dnech vyřešila jednoduše:

v návrhu státního rozpočtu na příští rok vyškrtla bez náhrady položku ve výši několik mld euro na vojenskou pomoc Ukrajině a prohlásila, že ty peníze budou využity na zvýšení životní úrovně slovenských občanů a na důkaz toho pro rok 2024 schválila 13. důchod pro všechny důchodce SR v jednotné výši 606 euro, tj. 15 150 Kč, což měsíčně činí 1262,- Kč.

Zatímco naše vláda důchodcům jako psovi pohodí příští rok 350,- Kč měsíčně.

Ze Slovenska mohou dál na Ukrajinu dodávat formou prodeje zbraně soukromé zbrojařské firmy a nevládní a podobné organizace mohou Ukrajině dál posílat

humanitární pomoc, ale ze slovenského státního rozpočtu se už další vraždění zejména civilistů, seniorů, dětí a žen podporovat nebude!!!

Frank1
27. 3. 2024 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty prispevatele tady bud necetli clanek, nebo delaji falesne zavery.
Jeste nepochopili, ze PePa plni uz delsi dobu ulohu, kera mu byla prisouzena. Delat diry do prolhaneho a klamneho informacniho pole na KoZa.

Frank1
27. 3. 2024 09:19
Odpovědět  Frank1

Mne to potvrzuje, ze cesky Honza je chytry jen v pohadkach, kde se nalezaji i prispevatele.

katango
27. 3. 2024 11:52
Odpovědět  Frank1

No von českej Honza ještě neslez z pece.

Pravdomluvny
27. 3. 2024 19:19
Odpovědět  katango

Von je českej????

katango
28. 3. 2024 10:28
Odpovědět  Pravdomluvny

Ten v českejch pohádkách jo a vo jiným nemluvíme. Moravskej může bejt arci taky. Ať to máme celostátní.

Boomer
28. 3. 2024 11:41
Odpovědět  katango

..no to tedy prrrrr! Na Moravě máme v pohádkách, říkadlech i písničkách Janka či Janečka.

28. 3. 2024 14:39
Odpovědět  Boomer

Nejen tam. Prosák i do novinařiny a teď píše do Seznamu. Akorát si dal přídomek kroupa, jakože krupobití pravdy.

Boomer
28. 3. 2024 19:27

..kulový a ještě s přehazovačkou? To je rodilý Pražák, stejně jako jeho tatíček, s Moravó neměl, nemá a nebude mět nigdá nic společnyho, jasny?!!!

Pravdomluvny
29. 3. 2024 11:10
Odpovědět  Boomer

Vám se Fyjalenko Banderonacistovič vyvedl na výbornou……😡

Boomer
29. 3. 2024 17:25
Odpovědět  Pravdomluvny

.. já ho nezplodil, mě do toho netahejte, ku*wa. V každém platu vajec může být záprdek, kvůli tomu nebudu vraždit slepice. Ty česko-moravské tahanice jdou mimo mě, géniové i hovada jsou na obou stranách…

29. 3. 2024 19:19
Odpovědět  Boomer

Pfff… Trudeau je taky rodilej kanadan, přičemž Fidelův synek. Kdoví, kde jankova mutr trajdala.

Pravdomluvny
29. 3. 2024 11:09
Odpovědět  katango

Pávek NENÍ ČESKÝ!

Ladislav 💤
27. 3. 2024 09:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Michael Svatoš: Putin nejprve ukolébal a přelstil západní generály. A potom tvrdě udeřil!
Více na : infokuryr.cz, to bude pane počteníčko 👍

katango
27. 3. 2024 10:33
Odpovědět  Ladislav 💤

Nebo na Michalapetr.

zuzana
27. 3. 2024 15:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Studie odhalila problémy s mRNA vakcínami, „které by mohly mít fatální následky“

https://aktax.cz/studie-odhalila-problemy-s-mrna-vakcinami-ktere-by-mohly-mit-fatalni-nasledky/

zuzana
27. 3. 2024 16:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina přistižena při použití Amerických chemických zbraní proti Ruským civilistům

https://aktax.cz/ukrajina-pristizena-pri-pouziti-americkych-chemickych-zbrani-proti-ruskym-civilistum/

Drak
27. 3. 2024 21:00
Ohodnotit příspěvek :
     

“Prezidet” Pavel , za spoluúčasti několik dalších , vyvezli do Německa,. úhlavního nepřítele českého národa a státnosti korunovační kříž a další součásti korunovaního pokladu, prý na výstavu, která byla otevřena ejhle 15.3.2024, podivuhodná shoda náhod.
Ten pán není černobílý. ten pán je bezsrupulózní hajzl, vlastizrádce, velezrádce a hezky vypadající zmetek.

Pepan
28. 3. 2024 11:52
Odpovědět  Drak

Ono toho už v česku moc nezůstalo a tak se začínají rozkrádat korunovační klenoty. Za prvé, jak přijít lehce k penězům že, no a ruku na srdce z čech už prozatím zůstává pouze to jméno, takže už ty klenoty nebudou potřebovat.

ModrýKlokan
28. 3. 2024 12:38
Odpovědět  Drak

To co Rozvědčík Guma 107, krycí jméno Pávek, udělal, je urážka státu a národa. Velezrada. Musíme si stěžovat prasedentovi Petru Kolářovi. To je skutečný prasedent dosazený CIA, agent US tajných služeb.

Vaska
27. 3. 2024 22:43
Ohodnotit příspěvek :
     

něco pro “zasmání”
https://t.me/to_je_nas_svet/24385