blog

OTEVŘENÝ DOPIS PŘEDSEDOVI VLÁDY PETRU FIALOVI

6.4.2023

Pane premiére,

Žádám Vás tímto o okamžité odvolání ministryně obrany Jany Černochové. Aféra, kterou vyvolala kolem zcela standardního prohlášení sportovce Svobody je ponižující pro celou naši společnost. Ukazuje, že se přes všechny Vaše námitky opravdu vracíme zpátky k totalitě.

Každý občan naší republiky má právo na osobní názor, je to základní princip demokracie. Neexistuje státní názorová silnice z které se nesmí uhnout. I zaměstnanec ministerstva vnitra a obrany může říkat co si myslí, pokud neprozrazuje státní tajemství. Pokud uhneme, byť jen o milimetr, z cesty osobní svobody, dopouštíme se tím zločinu proti demokracii. Vaším jednáním zabíjíte pravdu a svobodu.

Vybrali jste si pro váš útok na svobodu opravdu vhodný terč. Skandalizovaný sportovec se symbolicky jmenuje SVOBODA. Volání SEBERTE SVOBODOVI SVOBODU je ukázkou pokleslosti Vaší vlády.

Byl jsem šťasten, když přestala hegemonie A. Babiše a nastoupila Vaše koalice. I když s ní v mnohém nesouhlasím, čekal jsem poctivý a otevřený způsob vládnutí.

Bohužel … nejste schopni vládnout. Uvědomuji si však, že by demise celé vlády znamenala obecnou destabilizaci, proto žádám jen o okamžitou demisi ministryně války Jany Černochové.  Stydím se za to, že reprezentuje náš stát.

Prof. Milan Knížák

Na vědomí:

Jana Černochová

https://www.milanknizak.com/

sdílet na

75 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
křehulka
7. 4. 2023 20:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak i tenhle mimoň se už probudil.

All
8. 4. 2023 04:50
Odpovědět  křehulka

Je to opravdu mimoň co má probuzený jeden jediný neuron v mozku bohužel,na víc nemá,ten chudák okleštěný a zmatený

All
8. 4. 2023 05:05
Odpovědět  All

Co to má a jak vypadá,cop a náušnici,no prosím,navenek kulisa,ale uvnitř veliké nic.jen naprděno ( tyhle klauny je vidět stále v ujetých záp.filmech USA, kulisy-maňasi,co už neví jak a co by na sebe nastrkali aby jako vypadali,čím větší hňup,tím blbější nobles kulisa šašků, ale uvnitř prázdno ,pusto )

All
8. 4. 2023 05:23
Odpovědět  All

Ale pochvalme ho alespoň za ten jeden probuzený neuron v mozku,protože konečně i on odsoudil tu jedinečnou válkychtivou,krvežíznivou blbku černochovou

Gales
8. 4. 2023 10:53
Odpovědět  All

A Fiala je mrakomor,král všeho nečasu.

All
8. 4. 2023 15:04
Odpovědět  All

Pane Milane Knižáku,jsem velmi rád,že jste s námi,že jste pro mír, jen perme do válečných štváčů.do potvor a do nacistů, díkydíky,jen tak dál,bojujme ! pane Knižáku , děkujeme, ..

Frank
10. 4. 2023 12:15
Odpovědět  All

Tomu pseudoprofesorovi nelze věřit ani pozdrav.

jiří
8. 4. 2023 21:56
Odpovědět  Pedro

comment image

Autor
7. 4. 2023 21:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Vždyť jim pomáhal se dostat k moci! Ne třeba SPOLU, ale podobným hajzlům. Tehdy měl mluvit. On k tomu měl možnost.

Pavel K
7. 4. 2023 22:02
Odpovědět  Peter 008

👍 👍 👍 👍
…..a co já tuna i jinde píšu ímmervére dóókolečkáá dokoláááá, že je to v ČR banda pokrytců. Zřejmě se asi korouhvička pootočila směrem na Košice. 🙄😊😊

Bety
9. 4. 2023 16:04
Odpovědět  Pavel K

Také si myslím. Chce mít pro každý případ čárku k dobru.

Peter Whiteman
7. 4. 2023 21:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Jednání paní Černochové jednoznačně nese znaky psychopatie. Nemyslím teď přímo ve vztahu k panu Svobodovi a s ním spojené aktuální epizodce. Spíš se dlouhodobě odkopává svými reakcemi vůči komentátorům jejího jednání. Kdo měl co dočinění s histriónkama, tak to v jejím chování určitě vidí. Na svém postu nemá co dělat. Její nekompetentnost, neschopnost jednat v anglickém jazyce a odpudivě arogantní jednání s podřízenými je obecně známé.

PENNYS
8. 4. 2023 08:37
Odpovědět  Peter Whiteman

Černochová,Langšaglová,Pekarová, ješte tam mají v zásobě daleko víc takových “NEJEDLÍCH”
možná žen mužského zezření, Takže že jednu vymění nic neznamena –
Gand národní zkázy musí odejít celá!!! Směr Mírov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janle57
8. 4. 2023 10:18
Odpovědět  Peter Whiteman

Černochová,ubohá zapocená kreatura,která je cítit potem i přes obrazovku TV Goebbels24,
tu bude vyhrožovat lidem,kteří pro tuhle zemi něco v mezinárodní konkurenci dokázali udělat,
o panenství tuhle nánu musel ve 40.ti letech připravit soudruh Červíček,který si tím vysloužit
korýtko senátora, později hejtmana a který jí vzápětí zahodil jak mastný papír od svačiny.

unor 2022
7. 4. 2023 21:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Vlada naprosto neumi vladnout, ridit stat, ale odvolat ji to ne.
Pane Knizak, mate jasno v tom, co vlastne chcete?
Z vaseho dopisu to az tak jasne neni.

Peter Whiteman
7. 4. 2023 22:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan Knižák trefil hřebíček na hlavičku. To zas budou sprosté reakce od té “Lady”

7. 4. 2023 22:40
Odpovědět  Peter Whiteman

Jo. Už jsem sem jednu vlepil. Za sebe; za svou paměť. Ne za “tu Ladu”.
Sláva! Knížák se po třiceti letech probudil! Akorát že když už se probudil, měl by se v první řadě trefovat do svej hlavičky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vanja
7. 4. 2023 22:35
Ohodnotit příspěvek :
     

knížák se právě probudil

7. 4. 2023 22:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Sákryš, teď to tedy nandal tomu vošklivci fialovýmu! Teď ten chuděra pro samý výčitky svědomí bude do rána vzhůru.
Víš co? Jdi se vyplakat Všaškovi na hrob. Nebo rovnou táhni do pr-dele.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
8. 4. 2023 18:21

Znovu vidím Milane, že spoustu lidiček dostaneš vždy, když chceš. Sakra, jak může proboha někdo těmto lidem ještě věřit. Proboha, vždyť je to jedna a ta stejná pokrytecká banda, která použije vždy malou úlitbu k davu, aby si trochu provětrala faldíky a načechrala peří. Včera jsem hovořil s jednou 75 letou velmi chytrou paní se kterou jsem rozebíral to co se zde děje a vůbec se nedivím jejímu závěru, kdy mi řekla, že již k volbám nepůjde. Mám pocit, že nepůjde hodně lidí a ti z těch starých, kteří půjdou to hodí Babišovi a jeho ANO. Nechci být až takový pesouš, ale nemohu si pomoci. S tímto národem je ámen, ale ono to nebude tak hrozné, ono bude ámen s celou Evropou. Jo a dávám ti palec nahoru, i v krátkosti se dá říci vše.

Frank
8. 4. 2023 00:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to zase jen další z řady nafoukaných kreténů, kteří se probrali. Ale brzy že? Právě takoví šmejdi, jako je Knížák, pomohli zmetkům z pětidemolice se dorvat ke korytům. A že mu vadí jen afroameričanová? Rakušan a další šmejdi mu nevadí?

Vladimír
8. 4. 2023 00:10
Ohodnotit příspěvek :
     

“Byl jsem šťasten když nastoupila vaše koalice” píše Knížák. A Vám Fialo stačilo necelého půldruhého roku aby jste ho přesvědčil o opaku!!

8. 4. 2023 01:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Knížák sice dobře k Černochové a k Svobodovi, dokonce lze říci skvěle, ale všechna plus ponížil tou předposlední větou: “Uvědomuji si však, že by demise celé vlády znamenala obecnou destabilizaci, proto žádám jen o okamžitou demisi …”
Proč by obecná destabilizace tohoto režimu byla špatná? Že by ukončila tuto totalitní, vládu, schopnou každého svinstva proti svému lidu?
Odvolání Černochové (zcela správné) by něco zásadního na této fialové vládě změnilo? On by tam nepřišel další “NATOhujer”, stejný nebo dokonce horší? Ona to má Černochová jen ze své hlavy? A co Rakušan (např.) to je bytostný ochránce SVOBODY slova? A dalo by se pokračovat dál a dál!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
8. 4. 2023 03:41
Odpovědět  Okolo

Tak ja vidim, ze se prave tehle podvratacke vlade fialovych petismejdu uspesne podarilo destabilizovat svou neprekonatelnou tuposti celou Ceskou republiku. Na jejich miste bych se bala o svuj osud.

Standa
8. 4. 2023 07:21
Odpovědět  Jaris

Oni myslí, že to mají pevně v rukou. Oni dolu nevidí.Říkají si,, At řvou , ale at dál táhnou , psi štěkají , karavana jde dál” ! A konečně,, Máme represivní orgány, většinu ve sněmovně , budeme si dělat , co chceme”( podle návodu za zahraničí)!
Knížák u mě není žádná autorita ničeho.Chce být pouze vidět.

tupý hulvát
8. 4. 2023 09:02
Odpovědět  Standa

A mají stoprocentní pravdu!

Pavel K
8. 4. 2023 10:57
Odpovědět  tupý hulvát

Občas někde štěkne, potupně vrhne, stáhne vocas mezi nohy a zaleze.

Pavel z Moravy
9. 4. 2023 10:31
Odpovědět  Pavel K

Kamaráde, když to slyším kolem sebe, tak fakt vím, že je to s tímto národem beznadějné. Musíme to nějak dožít. Já už nemám ani na to mravoučně kázat a začínám absolutně souhlasit se Sizokem, který se dlouho neozval, neb ví, že je to stejně zbytečné, že 93 % nevědomých, nebudu používat jeho slov nemá na to chápat a proto dojde k totální katastrofě. Čau, tvůj kámoš P.

Pavel K
9. 4. 2023 20:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak já chodím na pokec abych se nezbláznil úplně, jinak se tuna píše dokolečka furt to samé, jen to má občas jiný kabát. Takže já být fit a pln síly mám jiné zájmy, ale určitě bych na chvílku zašel. Zdravím nahoru a hezké Velikonoční pondělí. 😊🙋‍♂️🙋‍♂️

Velitel
8. 4. 2023 06:41
Odpovědět  Okolo

Proč , protože zde není žádná realná alternativa. Pokud to chcete personifikovaně, tak mei soudurhem agentem Pávkem a soudruhem agentem Burešem není žádný rozdíl.
Pokud to chcete vidět na činech tak vláda soudruha Bureše covid všechny zavřít a opíchat, soudruh Fialenko a jeho banda pro změnu včechny zavřít a opíchat. Změna by byla všechny co zavírali a opíchávali postvit před soud a zavřít.

Standa
8. 4. 2023 07:01
Odpovědět  Velitel

Jistý rozdíl vidím. Babiš , jako pracovník PZO byl povinen podávat své hlášení o skutečnostech z cest do zahraničí a jeho členství v StB je sporné( vyhrál soudy).Očkovalo se v celém světě. Věřím, že by jste řval , kdyby se pouze v Česku neočkovalo.Hůl by se opět našla.
Petr Pavel byl elitním členem 3. správy Stb( vojenská kontrarozvědka) s hodností a konspiračním bytem ve Vršovicích.Předsedou ZO KSČ.
A pokud vím zavírá se dnes za nepohodlné názory, vyjádření, špatnou formulaci viz. Vrábel, Svoboda.atd. Za Babiše ne.

Pavel z Moravy
8. 4. 2023 10:20
Odpovědět  Standa

Babiš a Pavel jsou dvě strany téže mince. Jde pouze o to, že priority jednoho jsou jiné než toho druhého. Jeden má zájem na obchodu, což neříkám, že je zlé, pokud by to přineslo prosperitu národu, ale on je tak zaháčkovaný s tou evropskou bandou, že musí jet podle jejich notiček, covid, Vrbětice a jiné to ukázali. Ten je ukázkově spřáhnutý s Bruselem. A ten druhý, který by tady asi chtěl po Evropě umístit jaderné zbraně, o tom je zbytečné mluvit. Musíme si uvědomit, že pokud není většinově národ duševně vyzrálý, není o čem mluvit. Jestli národ desítky roků nevidí, jaký materiál ho tady řídí, tak mu není pomoci a přichází postupný volný pád na samotné dno a ten do této země přinese ten kýžený chaos a barbarství. Pokud bychom nyní chtěli něco změnit, muselo by se začít zgruntu od podlahy. Do řízení vlasti ve všech oblastech by museli přijít odborníci a hlavně vlastenci. Všechno ostatní je tak akorát pro srandu králíkům.

Editor
8. 4. 2023 21:32
Odpovědět  Standa

Kamarádka pracovala v 80 letech v jedné PZO, vrátila se brzy po ránu vlakem z SRN, drze šla domů a v poledne jí volal zvláštní odbor, jaktože ještě nedorazila s hlášením. Měli je všechny pod kontrolou. Když tam jela příště, raději tam zůstala a vdala se tam.

tupý hulvát
8. 4. 2023 09:00
Odpovědět  Okolo

No tak se chudák probudil jen trošku no.

Jaris
8. 4. 2023 03:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak za mne – ja chazarskemu hejvlistovi neverim. Vsichni chazari a vlezprdelisti teroristickeho Izraele by meli byt z vlady odstraneni. Zn.IHNED.
Jsem presvedcena, ze zadost o odstraneni Cernosky napsali i jini. Proc zrovna byl jen uveden dopis copateho Knizaka. Uz jeho zjev je odporny.

Pedro
8. 4. 2023 03:51
Odpovědět  Jaris

Zlo v osobě tohoto havloida nejde napravit pokryteckým dopisem

Pavel K
8. 4. 2023 11:01
Odpovědět  Pedro

Z té bouračky co způsobil vylezl také nějak snadno.

Standa
8. 4. 2023 07:34
Odpovědět  Jaris

Jak už jsem psal ,Jary, jinde. Někdo je přednější než ostatní. Chce se zviditelnit a je představitel,, disentu” Havloid, kavárna.Že by znovu aspiroval na ředitele NG?Aby opět pověsil auto na stěnu galerie a prohlásil to za převratný umělecký čin?
Ovšem je možné, že hyeny cítí změnu větru a přispůsobují se,, Já jsem také protestoval”!

Standa
8. 4. 2023 07:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Knížáku,, profesore”? , ale my chceme odchod celé této protilidové vlády a jejích protagonistů – různých pol. náměstků, dosazených předsedů správních rad , ředitelů odborů na Ministerstvech atd.dosazených podle stranických knížek slepence a nikoli kosmetické úpravy ( které stejně povedou k horšímu).
Otázka! Jak nás tedy podle Vás representuje Adamová, Lipavský nebo Vystrčil?

Standa
8. 4. 2023 07:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Jary zde píše o odstranění chasarů z vlády
Kořeny jsou hlubší. Musí se do hloubky a odstranit zlo, které se sem implantuje přes 30 let.
Aspen Institut má prosazovat Americké zájmy ve světě. Mrkněte na české členy!
https://www.rodon.cz/clanky/Politika/jiri-kobza-tomas-dolezal-vyslanectvi-deep-state-v-praze-kdo-kavarne-vychovava-kadry-skolici-zajezdy-do-bazin-prokuratori-politici-novinari-vsechno-upekli-bakala-s-albrightovou-zahranicni-agenty-si-tu-alespon-neplatme-z-nasich-dani-8521

Pijack
8. 4. 2023 09:11
Odpovědět  Standa

ONO se samo nic neodstraní. Napřed musíme zapomenout na slova jako – musí se, je třeba, mělo by se atd… Tahle alibistická slova se v nás mají přeměnit na “odstranil jsem, změnil jsem, udělal jsem”…

Standa
8. 4. 2023 10:09
Odpovědět  Pijack

Uděláme na to ,, komisi”! Kouzelné slovo!

Pavel K
8. 4. 2023 11:06
Odpovědět  Pijack

Jasně rovnou mu jí bez keců vrazit až spadne z kola!! Zdáááár!! Začíná ti sezóna. 🤣🤣🤣🤣🙋‍♂️🙋‍♂️

Eva
8. 4. 2023 08:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Á Knížák zavětřil, že se doba mění a vyvíjí jinak a tak honem honem otáčí po větru. Jenom chudinka neví, který kabát je momentálně vhodné navléknout!

PENNYS
8. 4. 2023 08:30
Ohodnotit příspěvek :
     

VYJÍMEČNĚ STÍN BUZNOZCOFOTI VLASTNÍ DOSPĚLOU DCERU FOTÍ NAHOU, NA STARÉ 1.KOLENO ASI DOSTÁVÁ ROZUM,!!!

Pijack
8. 4. 2023 08:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Knížáka jsem kdysi neměl vůbec rád. ALE v poslední době se mu myšlení “normalizovalo”. Několik článků na alternativě a dnes tento dopis. Odpracoval si to. Je mu odpuštěno.
Jinak lempl z fakulty pavědy Masarykovy univerzity Péťa Fiala je klasický sociopat. Jeho výroky hraničí s idiocií, kterou si neuvědomuje. Pro něho je názorová korekce atributem demokracie ??? Takového osla nenajdeme ani mezi pacienty Chocholouška. A on se tím ještě chvástá na banketech pro pozvané hosty. Se mu musí za oponou smát 🙂 🙂 🙂

JKkklkkkkk
8. 4. 2023 08:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Zmrdi zacali menit kabaty. My je zname, nespasi je to.

Martin23
8. 4. 2023 09:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Nebudu řešit, že po prvním letmém přečtení jsem uviděl dvě hrubky.

Problém vidím v tom, že pan profesor vlastně doznal, že volil ODS. Já mám tedy jen magistra na UK, ale již od jara 2021 jsem se připravoval na hrůzovládu vedenou ODS, protože ten pětikoaliční lidský materiál, to je katastrofa, která byla naprosto zjevná.

No a lidi, obzvláště profesoři, by si měli uvědomit, že za svou volbu musí nést odpovědnost.

Takže doufám profesore, že si tuhle lekci zapamatujete.

PS: A hned po volbách jsem říkal, že drtivá většina voličů, kteří volili antibabiš si budou rvát vlasy, co to provedli.

Pijack
8. 4. 2023 09:22
Odpovědět  Martin23

Ten namyšlený narcis a lempl z fakulty pavěd Masarykovy univerzity Péťa Fiala si Knížákova dopisu ani nevšimne. Péťa má totiž kolem sebe poradce, kteří na to dohlédnou. Péťa má totiž na víc. On musí zorganizovat další banket a pozvat na něj významné osobnosti našeho kulturního a politického světa za přítomnosti kamer a reflektorů. Být premiérem není jen tak. Je to hlavně významná společenská událost. Dezoláti, mezi které krátkodobě Knížák zapadl, do tohoto světa nepatří. To je svět neúspěšných. Péťa musí podporovat ty úspěšné a bohaté. ONI jsou motorem jeho skvělé kariéry 🙂


Sylvie59
8. 4. 2023 09:26
Odpovědět  Martin23

Pozor, ještě si vlasy nervou. Pořád věří, že ODS je dobrá volba, jen se musí odstranit drobné chybičky.

Pijack
8. 4. 2023 09:40
Odpovědět  Sylvie59

Jj, před nedávnem už přece vydali soubor opatření. Jsem nevěřil vlastním uším… a nějak rychle to stáhli z očí veřejnosti. Někdo bystrý v jejich řadách si to dal do souvislosti s poučením z krizových let. 🙂

Administrátor
P.A.Semi
8. 4. 2023 18:09
Odpovědět  Martin23

Tak na první čtení jsem tam viděl jednu omylem, podrobněji ale další tři gramatické chyby…

Chybí tam čárka mezi “kterou vyvolala … je ponižující” … a také “neexistuje silnice z které se nesmí uhnout” … a mezi “může říkat co si myslí”… Nevím, které dvě jste měl na mysli?

Ale proč to píšu – když někomu vyčítáte chybějící čárky mezi větami, tam byste tam neměl mít přesně tu samou chybu s chybějící čárkou: “kteří volili antibabiš si budou rvát”

To když děláte gramatického puritána i kvůli chybějícím čárkám, tak ale bez pokrytectví a sám také přesně…

πα½

Martin23
9. 4. 2023 09:04
Odpovědět  P.A.Semi

Pochopil jsem to správně, že jako admin tady vystupujete proti kritice někoho, kdo doznává, že volil koalici SPOLU, a teď je rozčarován?

No to se pak vysvětluje, proč jste si to vzal osobně. Pak víte, že nešlo o čárky.

Kdybych psal otevřený dopis premiérovi, tak si i té čárky, kterou jsem mimochodem v dopise neřešil, všimnu. Ve skutečnosti to byl jen úvodní bonmot, který dál není třeba řešit.
Zajímavé to je až teď, když jsem zjistil, že jedna z těch chyb je opravená, a na původním dopise ani nebyla.

Tak snad mne nebloknete.

jiří
9. 4. 2023 19:29
Odpovědět  P.A.Semi

comment image

Frank
8. 4. 2023 09:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, jste hlupák. Na Marťana opravdu nemáte pane lžiprofesore. Patříte totiž k té pětidemoliční sebrance.

Pavel z Moravy
8. 4. 2023 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Vždyť je to jejich člověk, to je pouze taková šaráda. On nechce, aby odstoupili všichni, protože by to destabilizovalo toto nic co nás zaprodává a zadlužuje celé další generace. K tomu nemá smysl hovořit.

jiří
8. 4. 2023 11:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Docela by mne zajímalo, proč žádná z vlasteneckých stran, které jsou v opozici, si na vládě nevyžádá kopii z jednání výboru ECF, vždyť i v něm musí mít Česko svého zástupce. Asi nikoho nezajímá, kdo skutečně vládne Evropě?
https://cz24.news/nejvyssi-tajny-organ-eu-ve-kterem-se-rozhoduje-o-vsech-kseftech-a-narizenich-pilatuv-vybor/

zuzana
8. 4. 2023 12:36
Ohodnotit příspěvek :
     

USA obnovují výstavbu biolaboratoří na Ukrajině

https://aktax.cz/usa-obnovuji-vystavbu-biolaboratori-na-ukrajine/

Pedro
8. 4. 2023 21:53
Odpovědět  zuzana

Biolaborky na Kubě, recipročně a je po problému.

Vanja
8. 4. 2023 14:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Knížák – stejný prasák jako Fiala nebo Havel, Klaus či Uhde, kteří nás do NATO svévolně navezli. Jen ať se teď mezi sebou porvou!

zuzana
8. 4. 2023 15:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Vůdce Kosovské osvobozenecké armády Hashim Thaci souzen za válečné zločiny

https://aktax.cz/vudce-kosovske-osvobozenecke-armady-hashim-thaci-souzen-za-valecne-zlociny/

Jaris
9. 4. 2023 01:19
Odpovědět  zuzana

No konecne!!!

Pavel z Moravy
8. 4. 2023 16:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Na http://www.conematevedet.cz je velmi zajímavé počteníčko. – Právní fašizmus globálnej kapitálovej politiky. Rusko musí pomócť Západu.

sergej
8. 4. 2023 17:28
Ohodnotit příspěvek :
     

https://www.youtube.com/watch?v=hpbj97vhkNQ

M.Š.
8. 4. 2023 18:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Ivo Budil se svým latinskoemerickým scénářem je nejblíže pravdy,již se tak děje,páč od justice se aspoň elementární spravedlnosti nikdo nedočká……politici a jejich přicmrndovači si dělají co chtějí a zákony,včetně ústavy,jsou jim u zadku.Navíc,co je nejhorší,si nikdo nemůže být jist,že tzv.svobodné a demokratické volby jsou tím,čím by měly být,,,,,,i zásluhou justice.Zatím se za těch třicet a tři roky nestalo,že by politické strany byly schopné splnit své volební sliby,ba právě naopak.Naslibují hory doly a pak se ovčan diví co realizují.A největší zhovadilost na ovčany se připravuje pomalu a po krůčcích,formou vařené žáby.Tou zhovadilostí je protlačování digitalizace jako hovna při zácpě.Ovčané to zatím nechápou,ale pochopí,až se stanou otroky digitální debility,což se u mnohých již stalo.

Pavel z Moravy
9. 4. 2023 10:21
Odpovědět  M.Š.

M.Š.- tento materiál tady v ČR nemá na to, aby se probudil. To snad vidíme všichni. Já jsem již starý, takže mne zachrání a to doslova jak to říkám přechod na druhý břeh. Ten mladší zbytek zde bude absolutně zotročen a stane se obslužným materiálem mocných. Bohužel, tento národ nemá důstojnost a proto takto skončí. Sice je to neuvěřitelné, když se člověk dívá kolem sebe jak ta většina nechápe co s nimi ta část mocných provádí. Je to vše asi dáno příklonem ke stádnímu chování a ten kdo vybočí je ušlapán. Nedělejme si iluze, jestli té většině stáda budeme narušovat jejich mustr, tak nás nějakým způsobem vyruší. Začíná doba temna, o tom není absolutně pochyb.

zuzana
8. 4. 2023 18:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina je připravena vzdát se Krymu, říká Zelenského poradce

https://aktax.cz/ukrajina-je-pripravena-vzdat-se-krymu-rika-zelenskeho-poradce/

jiří
8. 4. 2023 21:42
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

sergej
9. 4. 2023 17:09
Odpovědět  jiří

Že předělay gutlinku na taktyktát jsem nedoufal v nejdivočejším snu. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=hpbj97vhkNQ

zuzana
9. 4. 2023 10:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Vláda USA používá DEEPFAKES k vedení psychologické války proti veřejnosti

https://aktax.cz/vlada-usa-pouziva-deepfakes-k-vedeni-psychologicke-valky-proti-verejnosti/