blogvideo

Andrej Babiš: OTÁZKY & odpovědi (bez obalu)

sdílet na

29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
22. 1. 2023 16:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Chtěl bych Fialovi, Černochové, Rakušanovi, Pavlovi a dalším eurobolševickým kreaturám a exkrementům vzkázat, že pokud vyvolají válku s Ruskem a navléknou mne do uniformy, při nejbližší možné příležitosti dezertuji a přeběhnu k Rusům. Za vaše a americké zájmy rozhodně a v žádném případě bojovat nebudu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Teuton
22. 1. 2023 17:10
Odpovědět  josh-xy

Přesně. Za tu hanebnou svini, která se dokonce bojí mít vlastní děti, Černochovou, bych nebojoval ani náhodou. A víte, co je zajímavé a pozoruhodné ? Že největší svině, tentokrát mám na mysli ženy, které působí na české politické scéně, Černochová a Pekarová, nemají vlastní děti. Ale děti jiných lidí by suverénně a s přehledem do války posílaly. Pokud dojde k válce, která je stále pravděpodobnější, i díky nim, tak se budu modlit, aby tyhle svině umíraly pomalu, dlouho a bolestivě. Třeba po zásahu napalmem.

M.Š.
23. 1. 2023 16:55
Odpovědět  Teuton

Dovedete si představit,jaké zrůdy by tyhle harpie mohly přivést na svět….Soroš by byl andílek.Jinak musím konstatovat,že všechny ty megery,co se dostaly do politiky, jsou opravdu vzácné úkazy absolutní debilityˇ,což je až neskutečné.

Autor
22. 1. 2023 17:56
Odpovědět  josh-xy

Porada

Porada 15.jpg
Pijack
22. 1. 2023 16:41
Odpovědět  Teuton

No, mě už asi nepovolají, ale kdyby se tak stalo, tak po odjezdu na frontu a vyfasování střeliva bych sejmul prvního lampasáka, který by vydal rozkaz zaútočit proti národu stejné krve – a to Slovanům.

Teuton
22. 1. 2023 17:14
Odpovědět  Pijack

Máte recht. Já bych se zase pokusil podminovat cestu, kterou bych dezertoval k Rusům, aby na ní vyletěli do povětří špenáti Černochové, kteří by se mne snad pokoušeli pronásledovat.

Pavel K
22. 1. 2023 17:42
Odpovědět  Teuton

Pánové velice mě mrzí a bolí mě to, že nejsme tak silní a akční v reálu. To už by museli být nahnaní v Brusellu. I kdybychom měli jen klacky v rukouch. Ale takhle jen kecy na netu, fakt mě mrzí a bolí že se na víc nezmůžeme. Ve Francii je přes milion v ulicích že jim tam Babiš poradil ať je Macron pošle v 64 do důchodu. Tuna by nám to nejraději dali do 70 a nic. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

sergej
23. 1. 2023 01:29
Odpovědět  Teuton

To nehrozí, uniformy nemají prý ani tam. A třeba přeběhneš s kondomem durex až ti termobarika utrhne mozek od míchy.
Jste děti? šance že vojáci uvidějí rusa na mávání bílou vlajkou je něco jako zjevení páně.

Helena
23. 1. 2023 09:14
Odpovědět  Teuton

Naivové, ti, kteří budou do této války nahnáni, nejsou určeni k boji, ale ke smrti. Prvotním účelem této války je vylidnit východní Evropu a Ukrajinu tak, aby tento prostor neměl kdo bránit. A pak nastane ten pravý útok na Rusko a jeho bohatství. Tak vzhůru zvolit vycvičeného kontráše Pávka, ten ví jak na to. Amíci znají je jedno: není člověk není problém.

Pavel K
23. 1. 2023 10:36
Odpovědět  Helena

Mě by stejně zajímalo jestli ty ku…vy sem nechodí a nečerpají z naší studnice nápadů. Nemáte někdy také ten dojem, že jim možná někdy i nechtějíce radíme, jak to mají s námi dělat. CO? 😲😋😂😂🙋‍♂️

Pavel z Moravy
23. 1. 2023 19:12
Odpovědět  Helena

Helenko, když neprozře národ a nepochopí kdo a kam grázlové lidi tohoto národa směřují, vše je potom marné. Bez důstojných lidí nic neuděláte. Sakra, vždyť to vypadá, že oni chtějí být zotročeni. A neomlouvejme je, že jsou mladí a hloupí. Když jsou chytří jak s kdečím a s kdekým vydr.bat, tak mohou být chytří i na to, poznat, že je chtějí zotročit.

Pedro
23. 1. 2023 11:50
Odpovědět  Teuton

Pavel se omlouvá za životopis, v němž vítal sovětskou okupaci Československa,
Kandidát na prezidenta Petr Pavel má problém. Ještě začátkem listopadu tohoto roku si stál za svým vlastnoručně psaným životopisem z roku 1987, ve kterém obhajoval sovětský vpád do Československa v roce 1968 s tím, že si za to od spolužáků později vysloužil výsměch, který mu však nevadil. Petr Pavel nyní otočil a říká, že sepsaný životopis byla chyba, kterou už nezmění a že se za ni omlouvá. zdroj Echo.24

Radegast
23. 1. 2023 23:18
Odpovědět  Pedro

Ulhaný NATO přeběhlík v tom má hokej.

Nechoďte k těm volbám, vysoká volební neúčast je také hlasování NE.

Jaris
24. 1. 2023 00:38
Odpovědět  Pedro

Tim, ze se vojska Varsavske smlouvy zapojila do zachrany Ceskoslovenska, dnes pokladam za plus. Odsunula loupez socialistickeho majetku zapadnimi spolecnostmi o dvacet let. O zadnou pouze ruskou okupaci se nejednalo. Cesi si sami na sebe upletli bic nasilnou cenzurou, nucenim vstoupit do KSC a SSM, a kdo mel jiny nazor, stal se spolecenskym vyvrhelem a ztratil zamestnani. Kadrovaci meli rej. V Ceskoslovensku zacal panovat strach rici neco, co nebylo podle osnov karieristickych svini. Hlavne, ze se dodnes vse svadi na Rusko.

M.Š.
23. 1. 2023 16:51
Odpovědět  Teuton

Červený šátečku kolem se toč,já jedu na Rusa a nevím proč…..historie se pořád opakuje.Co dělat,když blbost zachvátila svět.Na Slovensku se nezdařilo rerendum(Okamura by měl zpzornět…)a v českomorácku již není demokracie,páč vše ovládají zbohatličtí mamlasové a pokurvená media.Ostatně nejen v českomorácku….navíc mají programy pro volby,které je upraví podle potřeb mainstreamu.Takže kdo mluví o nějakých tzv.”svobodných volbách”příšerně lže,až se mu od huby práší……takže tak nějak.Dokud ovčan hlavou na zeď nenarazí,tak do té doby se mu v té palici nerozsvítí.

Standa
24. 1. 2023 02:10
Odpovědět  Teuton
Pekos
22. 1. 2023 17:29
Odpovědět  josh-xy

Zcela vyjímečně s tímto imbecilem souhlasím, tedy alespoň v něčem. S hrdostí se přikláním k Rusku ! S maximálním odporem se distancuji od úchylných USA.

unor 2022
22. 1. 2023 18:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko dnes ke svatouskum jiste nepatri. Lec tluce-li nekdo bezduvodne normalniho psa, k dobrote, lasce a duvere k nemu ho nevychova. Pes ho pri dalsi rane rafne do ruky. Mohla to byt dobra zeme, Nebyt vsech tech, kteri se ho snazili v historii dobyt a znicit. Dnes nebyt nas, nebyt Fialu a jemu podobnych.

All
22. 1. 2023 20:39
Odpovědět  unor 2022

Nebýt zdechlých,hrabivých a vlastizrádných kreatur z ODS a TOP 09 především nebylo by ani dalších podobných satanských monster u koryt falešné imbecilní vlády.

Markýza
23. 1. 2023 11:53
Odpovědět  unor 2022

Jinými slovy: je asi deset způsobů, jak dostat medvěda z pelechu, ale ani jeden, jak ho dostat zpátky.
Autora toho rčení neznám.

Radegast
23. 1. 2023 01:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Volby byste mohli zmařit, nezúčastnit se jich. Pak by na Pražském hradě neseděl nikdo.

Respektive uzavřít volební místnosti, jak to udělali na Donbase v roce 2014, aby zrádcovští spoluobčané nemohli volit.
Na volební komise v Donbasu útočí separatisté. Ničí urny a vyhrožujíhttps://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/volby-ukrajina-prezidentske-donecka-oblast.A140523_173230_zahranicni_aha

V trestním zákoníku se píše o maření voleb do zákonodárného sboru, nikoli prezidentských voleb, takže je to i bez trestu.

Za zradu českého národa, svých předků stejně zaplatíte, nikdo neunikne. Povolávací rozkaz na frontu na Ukrajinu vám pošlou oba dva šikmoocí Chazaři – Babiš Bureš i Pavel Pávek.

Mohli jste čestně zvolit pana Baštu, který nabízel okamžité odvolání FIaly a ukončení války. Dostal pouhých 248 375 hlasů.

sergej
23. 1. 2023 02:21
Odpovědět  Radegast

A v první debatě na primě 400 000 placených sms podpory takže závěr si udělejte sami. A určitě tam nešli jen ti rozhodnutí co byli zrovna u televizí a stálo jim to za námahu a platbu.
…Šlechta nedá vindru ale bere všem.

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2023 16:02
Odpovědět  Radegast

To je špatná rada !
Volby jsou platné bez ohledu na počet voličů…

Nevolíte-li, jen tím říkáte, že rozhodnutí necháte na těch moudřejších a sjednocenějších, kteří volit půjdou…

πα½

Pavel z Moravy
23. 1. 2023 19:03
Odpovědět  P.A.Semi

Ale, Semi, vždyť všichni víme, že změna musí proběhnout uvnitř národa. Lid se musí probudit, zmoudřet a pochopit, že bez dodržování základních lidských pravidel a hodnot se společnost nikam neposune a zůstane přesně takovou žumpou do jaké nás současný kapitalismus dostal. Vy jako křesťan to musíte vidět jasně. Nechci nikomu brát iluzi, Babiš vás pod tlakem ztráty kytičky na toho Rusa také pošle. Udělal to prý pod tlakem s Covidem a aby se zalíbil tehdejším lidem, kteří ho stále napadali, což je současná pětikolka, vím, že to není příjemné, tak ale rozjel s Hamáčkem kauzu Vrbětice. Tím se ale nemohl zavděčit, to mu muselo být jasné. Spíše měl být tvrdý a poslat je slušně do zádele. Věřte tomu, že u Klause by tvrdě pohořeli. Ekonomicky to tady posr.al, že dal volnou ruku grázlům, ale jinak by jim to dal sežrat i s chlupama.

Gales
23. 1. 2023 11:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Válčit chtějí slaboduši kteří jsou chamtiví na cizí majetek.Chtěli by zbohatnout ale mozkové závity na to nemají.Tak musí používat ten jeden závit v lebze a nutí všechny okolo aby se jim přizpůsobili.Ať sípnou.

Standa
24. 1. 2023 01:08
Ohodnotit příspěvek :
     

,kdo mel jiny nazor, stal se spolecenskym vyvrhelem a ztratil zamestnani. Kadrovaci meli rej. V Ceskoslovensku zacal panovat strach rici neco, co nebylo podle osnov karieristickych svini.”
jaris
————————————
Hlavně , že dnes je to jiné!
Vlastně není!
Je to horší.
Zkuste něco říci v práci a kolegové vás udají a personální vás vyhodí pro,,nadbytečnost”, v restauraci ,děti udávají rodiče, žáci, studenti učitele, profesory,cenzůra,společenské , kamarádské vztahy rozvrácené, společnost rozvrstvená, všechno prodáno, rozkradeno,třetina rodin , důchodců pod hranicí bídy. Lži, štvaní za nepohodlné názory , totálně nekompetentní vláda složená s karieristických sviní složená nevídaným podvodem nazývající občany,,lůzou”, lemply a tvrdící, že se máte nejlépe za 30 let.
Která veřejně a písemně vyzývá k udávání….naposledy za Heydrichiády …
Desítky soudů za ,, schvalování “…naposledy za Heydrichiády,…… oslova barbarských zločinů ukrajince Bandery, kácení soch,měnění osnov, podpora nacismu na Ukrajině , podpora války zbraněmi, instruktory při výcviku nacistických žoldnéřů,, totální zadlužení, devastující inflace, soudy za,,předsudečnou nenávist”.

Standa
24. 1. 2023 01:24
Odpovědět  Standa

A propo ,, předsudečná nenávist” zajímavý právní problém. Stačí něco říci proti desetitisícům dobře oblečeným Ukroušům jezdících v lux. autech a máte na krku udání, soud,trest a zároven to porovnat se štvaním, hony na Rusy,zabavováním jejich majetku,zákazy jejich čiností,podnikání,pytle na mrtvoly na státních budovách ,nenávistné výlevy novinářských ,,es” , jako Šídlo, Mitrofanov,nejrůznějších ,, politologů” ne starších než 40 let . a vůbec celého Bakalova SEZNAMU.cz., HN, Deníku N, Reflexu…. a to nikdo NESOUDÍ!!!!!!
NIKOHO NESOUDÍM PŘEDEM, ALE PODLE JEHO ČINŮ.
A to Ukrajinci a jejich činy v mém pohledu prohrávají.
Právě tak, jako česká vláda.
Demisi!