blog

„A dost!“ Co zní po druhém Václaváku z „kavárny“, je velká změna

Už ne pochopení pro lidi, kteří „mají strach“. Už volání po vládním zákroku proti „páté koloně“, která prý demonstrovala na Václaváku. To zaznívá od osobností liberální scény po druhé akci „Česko na 1. místě“. Připojují se třeba diplomat Petr Kolář, miliardář Jan Dobrovský nebo „sporťák“ Robert Záruba.

O co míň dorazilo demonstrantů, o to vášnivější kritiku si ale z některých míst vysloužili. Dokonce to může vypadat i tak, že až potvrzení toho, že první demonstrace nezůstala osamoceným výkřikem do tmy a naplnily se sliby těch, kteří upozorňovali na další a další protesty, zmobilizovalo jejich odpůrce.

Ti jsou nyní více slyšet a používají i silnějších výrazů.

To ale neplatí o již tradičním kritikovi protestů na Václavském náměstí Miroslavu Kalouskovi. Bývalý ministr financí a zakladatel TOP 09 na svém twitteru opět vyjádřil, že pro demonstranty pochopení nemá a asi mít nebude.

„Opravdu si někdo myslí, že máme tyhle proruské nácky chápat, rozmlouvat s nimi a přesvědčovat je?“ napsal do svého tweetu. „Vážně si myslíte, že o to stojí? Ti se dají pouze ignorovat, a když budou chtít konfrontaci, tak s nimi bojovat. A hlavně jim nikdy neustupovat,“ zvolil tentokrát radikální tón obsahující i výzvu k boji.

Ve výzvách k boji, resp. k obraně, pokračoval i Jan Dobrovský, podnikatel, novinář a filantrop, předseda Kolegia paměti národa.

„K proruským demonstracím a jejich pořadatelům: Propaganda je mocná a účinná zbraň nepřítele. Vytváří chaos a rozvrací jednotu,“ začal svoji výzvu smířlivě, ale pokračoval v ostřejším tónu. „Pokud nemá napadený ve válce účinnou obranu, bývají škody nedozírné. Stát tu není proto, aby se nechal vydírat, ale aby se bránil. Petře Fialo, kde to vázne?“

Své si ke včerejší demonstraci řekl i cestovatel trabantem a známý aktivista Dan Přibáň, který pro svůj tweet zvolil logickou posloupnost, kdy z jednoho výroku odvozuje další, až dochází k závěru.

„Dav na Václaváku mohutně tleská prohlášení, že nemáme podporovat zbraněmi Ukrajinu. Dav tleská oslabení Ukrajiny napadané Ruskem. Dav tleská podpoře Ruska,“ vyplynulo pro Přibáně z výzvy k zastavení vojenské podpory Ukrajině, která zazněla na Václavském náměstí. „Už z nich prosím nikdo nedělejte podvedené chudáky, kteří nevědí, kam šli a čemu aplaudují,“ vyjádřil cestovatel svůj názor.

„O tom, že dnes se na Václaváku sešli kolaboranti, doufám už nikdo polemizovat nebude,“ dodává Přibáň ještě na jiném místě svého twitteru.

Do debaty o cílech demonstrantů se zapojil i bývalý poradce bývalého českého prezidenta Václava Havla, politolog Jiří Pehe.

„Ta petice demonstrantů z Václaváku, aby prezident odvolal (10.října) vládu, což ústava vůbec neumožňuje, je čirý politický dadaismus. Anebo čirá blbost,“ vidí politolog ze svého pohledu nereálnost jednoho požadavku, který také zazněl na demonstraci. „Asi Moskva zapomněla organizátorům říct, že u nás zatím politika nefunguje jako v Rusku,“ má Pehe jasno v tom, že notičky pro demonstrace posílá organizátorům Moskva.

S takovým postojem ale rozhodně nesouhlasí Ondřej Dostál, právník a vysokoškolský pedagog, specializující se na oblast vztahů práva a zdravotnictví.

„Demonstrace na Václaváku: Vypadá to, že lidé přišli zas. Navzdory vládní i mediální kritice,“ všiml si Dostál. „To není izolovaná skupinka dezolátů, ani jednorázový dav co přišel omylem. To vypadá na silný společenský proud a inkubátor politiků,“ vidí v demonstrantech regulérní politickou sílu a dodává, že se to sice každému nemusí líbit, ale nelze to vymlčet.

Je třeba uvést i fakt, že Ondřej Dostál se angažuje v České pirátské straně, kde je registrovaným příznivcem, nicméně v roce 2021 se kvůli rozdílům v hodnotových postojích rozhodl opustit poradní vládní tým koalice Pirátů a hnutí STAN.

A právě šéf hnutí STAN Vít Rakušan byl dalším, kdo se na svém twitteru vyjádřil ke včerejší demonstraci. „Strach lidí v nejisté době je pochopitelný. Lži a manipulace, které přirozené obavy posilují, ale jednoznačně odsuzuji,“ píše Rakušan.

„Vláda jasně ukázala, že i v době energetické krize se o české občany postará,“ je místopředseda vlády přesvědčen o účelnosti a smysluplnosti vládních opatření. „Prosím, nenechejte se zneužít manipulátory, kteří na náměstích nabízí jednoduchá, ale nerealistická řešení důsledků války rozpoutané a vedené Putinem proti celé Evropě,“ apeluje i on s odkazem na Moskvu a Putina.

Na jeho tweet zareagoval i Petr Kolář, bývalý diplomat, otec starosty Prahy 6 Ondřeje Koláře. „Vítku, taky jsem měl tendenci tyhle lidi po minulé demonstraci omlouvat tím, že mají strach a jen se nechali zneužít. Teď už si to nemyslím,“ píše Kolář.

„Vědí, kdo demonstraci svolal. Tleskají putinovcům. Ukrajinu i naši svobodu by prodali za teplý radiátor. Jsou nebezpeční. A odporní. Howgh,“ zakončuje své sdělení poměrně ostře Kolář a legendárním indiánským ukončením konverzace naznačuje, že se o tomto svém názoru nehodlá s nikým bavit.

Do debat o včerejší demonstraci se ale zapojili i jindy nepolitičtí komentátoři či moderátoři, i jinak umělecky činní lidé.

„Kritika vlády a cíle těchto vlajkařů (Karel Havlíček by napsal ‚fanglíčkářů‘) jsou opravdu dvě mimoběžky,“ naznačuje třeba sportovní komentátor České televize, že se podle něj na demonstracích lidé nesešli kvůli kritice vlády. „Možná je čas na drsnost pana Šafra,“ odkazuje dále na majitele provládního serveru Forum24.

„Zrádci národa, přestaňte mávat českými vlajkami,“ nazývá demonstranty zrádci národa partner redaktorky Nory Fridrichové a známý sporťák Robert Záruba.

„Strašně si přeju, aby ten z 3/4 plnej Václavák bylo to maximum, co tahle společnost v sobě skrývala. Obávám se, že těchto frustrátů je ale o řády více. Jestli nás jako vyspělej svět něco pošle do prdele, tak je to přesně takhle rakovina extremismu a populismu,“ píše na svém facebookovém účtu Petr Fink, hudební producent.

https://www.facebook.com/fink.petr/posts/10229132429282166

„To, co dneska stálo pod Václavem na pódiu, tyhle totální extremisti typu überkomunista Skála, hotovej nácek Bystroň a další a další radikálové, včetně Majerový, která mě dneska totálně vykolejila ještě na druhou, jak se dojímala tím svým plamenným projevem… naprosto neskutečný!!!!!,“ pokračuje Fink.

„Ty lidi se úplně odhalili, odkopali. Bohužel ten dav na tuhle hysterii a strašení slyší. Je to strašlivě, strašlivě smutný, ještě v tak vzácnej svátek, že tohle je ukázka stavu národa,“ dodává producent.

Stranou nezůstal ani Matěj Hlavatý, starosta Tetína a člen republikového předsednictva STAN. „Tak jsem se dozvěděl, že nám chtějí vzít 17. listopad. Nestačilo, že nám pošpinili náš státní symbol a ještě nácek zpíval hymnu ČR pod svatým Václavem? Už toho mám dost. Nechci se stydět za náš národ. Už jim musíme říct, že nás je víc než té 5. kolony,“ napsal na twitter.

Na jeho příspěvek ale reagoval již zmíněný Ondřej Dostál, který snahy STAN zpochybnil. „Zatím se vám ovšem ‚podařilo‘ jen přijít o pana senátora Hrabu, jednoho z mála lidí v celé pětikoalici se státnickým potenciálem, schopného oslovovat občany napříč bublinami. Koho postavíte toho 17. 11. před lidi, Mlejnka?“ ptá se Dostál ironicky v narážce na jednu z mnoha kauz, které hnutí STAN poškodily a které stály i za odchodem respektovaného senátora Zdeňka Hraby z řad hnutí STAN.

Dodejme, že další demonstrace budou následovat a my je pro vás budeme monitorovat a přinášet z nich postřehy a zpravodajství i nadále.

parlamentní listy

sdílet na

60 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jirik
29. 9. 2022 11:46
Ohodnotit příspěvek :
     

něco ke kalouskovi –
Fotka Miroslava Kalouska v pionýrském kroji je novým „trumfem“ mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka na Twitteru. Diskutující si to však nemyslí. Poukazují na to, že v Pionýru bylo za komunismu téměř každé dítě, často ho přihlásili rodiče. Hlavně však tvrdí, že členství v Pionýru, a spolupráce s StB nebo mlácení na Národní třídě jako v případě Zdeňka Ondráčka, je nesrovnatelné. Kalousek pravost snímků potvrdil. Rodiče podle něj doufali, že se tak dostane na střední školu.
https://echo24.cz/a/SSYTc/ovcacek-na-kalouska-vytahl-fotku-z-pionyra-bylo-to-kvuli-skole-rika-exsef-top-09
*****
Na Slovensku je vláda před krachem a pádem, u nás hodlají předat petici z demostrací za odvolání p-remiéra pitra fialenka….bude zajímavá reakce hradu a zemana na přinesenou petici, a zda dojde k jeho dovolání.
*****
Listopad 1989 byl podvod na lidi….tak jestliže padne fialová nevláda, bude zajímavé jací noví korytáři se přihlási při řádných volbách k lyzu a korytu……

Masunta
29. 9. 2022 12:56
Odpovědět  jirik

Primitivní antikomunismus Kalouskův a dalších je asi nekonečný. Konsenzus žádný. Schopnost byt trochu pluralitní žádný, tedy chybí i znak autentického státu. Poštvou si proti sobě mnohé, možná i z mlčící většiny. Každý má nervy jen jedny a ty někdy už nevydrží.
Myslím, že za povšimnutí stojí, jak se pražská kavárenská stoka (provládní) zatím drží celkem stranou. Vyčkává, ale nakonec se projeví.

Gales
29. 9. 2022 18:03
Odpovědět  Masunta

Na každou svini se vaří voda.

Teuton
29. 9. 2022 13:07
Odpovědět  jirik

Po nás fialoví pětizmrdi chtějí, abychom šetřili, kde to jenom jde. Dokonce bychom měli omezit i cesty výtahem, jak navrhuje hanebná svině Pekarová. Přitom ona sama má v parlamentu osobního kuchaře a vše si nechává předkládat na stříbrném nádobí. A tahle svině po nás požaduje šetření ? Nehledě na miliardy korun, které z veřejných peněz pětizmrdi poslali na Ukrajinu. Takže si s těmi vašimi výzvamik šetření můžete víte co ?

Frankie
29. 9. 2022 15:49
Odpovědět  Teuton

Přesně. Je to odporná k.nda.

marie
29. 9. 2022 18:13
Odpovědět  Frankie

Na věšáku visí bunda
z televize radí kunda
Proti zimě vem si svetr
vždyť ho nosí i náš Petr.
Do postele čtyři deky
ať ten Putin pukne vzteky!!!

To jsem řvala smíchy a ještě jak ten děda měl nápis – Nejsme ve válce – jsme v prdeli.

Pijack
29. 9. 2022 13:17
Odpovědět  jirik

Jasně, všechna děcka byla v Pionýr, ale mě vyhodili další týden po šátkování:-) Takových bylo víc. Vůbec mi to nevadilo. A většina se jen bavila a vezla… Byly zde ovšem i šplhouni a ti co předříkávali básničky, byli těmi šplhouny a udavači. Takže fotka dokumentuje, že Kalousek to měl v genech. A néééé že všichni.:-).

Lenka
29. 9. 2022 14:02
Odpovědět  Pijack

ACH TY SVATÁ PROSTOTO…. Proč sem taháte kdo byl v Pionýru? Kolik Vám bylo let? Vy jste si uvědomovali o co vůbec jde? Všechny děcka to brali jako zájmový kroužek. Sport, hry, zábava. Byla to svým způsobem součást družiny pro děti. Děti byly spokojené a rodiče taky, protože byly pod dozorem. Rodiče asi věděli o co jde, ale byli takový, kterým to ideologicky nevadilo a pak byli taci , trošku vyčůraní, kterým to ideologicky nevonělo, ale cítili z toho prospěch a drželi pysk.

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 16:08
Odpovědět  Lenka

Tak já chodil do pionýru rád, protože my městská děcka jsme chodili do lesa, poznávat přírodu, orientovat se podle různých značek. U nás to byl takový malý příroďák.

Pavel K
29. 9. 2022 16:49
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já tam vydržel čtrnáct dní.🤣🤣🤣
Nic pro mě a hrrr do lesa, k potoku, k rybníku, za humna, nebo do třešňových zahrad jen né být zavřený v klubovně. 👎👎😥

Pijack
29. 9. 2022 18:08
Odpovědět  Lenka

Já o Kalouskovi a vy o prostatě 🙂 Pro blbé – já o voze, vy o koze.

Pavel K
29. 9. 2022 19:04
Odpovědět  Pijack

Kdo maže, ten jede!!!!🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🙏🙋‍♂️

me2d44
29. 9. 2022 19:43
Odpovědět  Lenka

Velká část pionýrských oddílů byla orientovaná, jako TOM – turistický oddíl mládeže. To, co se tam za dva roky pionýři naučili ze zálesácké moudrosti, to nepochopili někteří skauti ani ve věku roverů – vím z vlastní zkušenosti. V devadesátých letech mě (pionýra, svazáka, komunistu a poté,po devadesátém stále důstojníka AČR) pozvali, abych jim se svým autem dělal zásobovače na táboře. No ježdění bylo nad hlavu, benzín pro Moskviče jsem si platil sám, odvozil jsem, co se dalo. Ale pak jednou přišla bouřka – a milým skautům tekla voda do stanů – zmohli se jen na to, že se vyšplhali na lůžka – a já s kolegou (jinak označovaní “dva blbci lampasáci”) jsme jim okopávali v bouřce stany, aby se náhodou ti skautští cukrouškové nerozpustili. Od toho dne – jako starý tramp – říkám: “Skauty miluji – nejlépe k snídani, a můžou být mírně připálení!”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Petr
29. 9. 2022 13:22
Odpovědět  jirik

Dobytek Kalous , by se chudák nedostal na střední , a tam byl svazák aby mohl na vejšku , co ????

marie
29. 9. 2022 18:15
Odpovědět  Petr

A tady furt souděj B abiše, aby ukázali jak je skvělý náš právní řád. Ale na obrzloděje Bakalu a další se jaksi zapomnělo.

jiří
29. 9. 2022 21:06
Odpovědět  marie

comment image

Rapa
29. 9. 2022 22:14
Odpovědět  Petr

Kalousek je nehorázný lump,všivák,zloděj a zmrd.Taky nezapomínejme,že za něj a jeho přičinění vznikla Exekutorská mafie,přibylo bezdomovců a mnohonásobně přibylo vražd a sebevražd. Díky Kalouskovi,zmrdu všech zmrdů.

pav-el
29. 9. 2022 15:04
Odpovědět  jirik

Tomu ožralovi hlavně vděčíme za církevní zlodějnu! Parkanka už je taky v pohodě, že? No alespoň, že mohou lítat koníčci do Mongolska. Na to jsou ty Casy dobrý. Milošovi můžeme poděkovat za prodej Transgasu němcům, kteří ho prodali Finsku. Ovčani platíte finskejm důchodcům prebendy! A dále voda, FVE, atd. My jsme strašně bohatý pitomci.

jirik
29. 9. 2022 15:14
Odpovědět  pav-el

pak ještě – opoziční smlouva, japonská Nomura a poštovní spořitelna,….ono by se to taky nasčítalo!

PENNYS
29. 9. 2022 18:08
Odpovědět  jirik

Já jsem nebyl ani pionýr ani svazák, ani v ROH ani komunista!!!!NENÍ PRAVDA,ŽE BY NĚKOHO NUTILI POVINNĚ DO PIONÝRA!!!!!

dadada.jpeg
pav-el
29. 9. 2022 18:20
Odpovědět  PENNYS

Já byl u Vodních skautů. Ty pramice byly sakra těžký. Vzpomínám na těch pár let, co to fungovalo, rád!

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 12:16
Ohodnotit příspěvek :
     

To je opravdu neuvěřitelné, podporovatelé Banderovců na Ukrajině se cítí býti poškozeni zájmem lidu bránit svoje práva. Toto je neuvěřitelný výsměch a políček do tváře tomuto národu. Kalouskovi se nedivím, jeho kariéra je spjatá s touto kavárenskou společností a Zárubo, ty jsi se pěkně odhalil. Alespoň víme, kdo je kdo. Havel by s vámi byl nadmíru spokojený jak věrně sloužíte západním globalistickým pánům.

Pavel K
29. 9. 2022 12:49
Odpovědět  Pavel z Moravy

Záruba? Pěknej hajzl, podle toho rypáku bych se nedivil, kdyby to byl česnek. Bývalý manžel Witovské. Vrána k vráně, zlý k zlému, mají to v očích. 💩💩💀💀🤮🤮

katango
29. 9. 2022 16:54
Odpovědět  Pavel z Moravy

Že je Záruba blbej, je už dlouho jasný. Jak řval jako protrženej, když hokejisti dali gól a to jeho přepište dějiny taky.

Pedro
29. 9. 2022 12:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby se otočil vítr, letadla do ameriky to nepoberou. Vlastizrádci budou zdrhat po tisících.

Gales
29. 9. 2022 12:52
Odpovědět  Pedro

Vítr se otáčí a křiváci se furt drží rodné hroudy.Hnáty jim zpřerážet.

Pavel K
29. 9. 2022 12:55
Odpovědět  Pedro

Dopadne to jak na konci II WW. Rybičky to odserou k spokojenosti gojímů a sólo kapři poschovávaný po celém světe se změněnou identitou. Nosatí na toto pamatují, co kdyby do budoucna se ještě mohli hodit k podvratné činnosti. Včera jsem četl jak héérečka Bendová prodává baráky po Praze a chce si koupit jiný na Kanárech. Za naše koncesionářský prachy, které těžce vypíchala mimo scenář.

Petr
29. 9. 2022 13:25
Odpovědět  Pedro

No Přibáň v tím trábošem , by přeplaval !

Gales
29. 9. 2022 12:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby na tom václaváku protestoval čert s andělem,vůl s inteligentem či nespokojenej občan je mi jedno.Všichni chtějí mít lepší život a lepší podmínky pro něj než mají za současné vlády která je ještě navíc tahá do války.Jenom doufám že vládní všiváci budou odvolaní dřív než vyhlásí nějaké svoje právo na nemožnost odvolání.Podle mne to trvá všechno moc dlouho a to hraje do karet těm jidášům.

Alfred
29. 9. 2022 13:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Vypadá to, že pražská chazárna a jí rovní zmetci a mafiáni typu Kalouska a toho ministra vnitra začínají mít bobky. A to ještě nezačala zima a ta “pátá kolona” pořád vyjíždí z Lidlu s plnými nákupními košíky. Nechci vidět, až začnou vyjíždět s košíky naplněnými pěti rohlíky za 30Kč/kus. To ti zmetci nebudou vědět kam utéct.

Pijack
29. 9. 2022 13:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Teče jim do bot, mají strach, svině začaly kvičet. A začali provokovat ještě víc. Takový Rakušan se projevil jako čistokrevný nácek za Hitlera a nebo svazák z padesátých let. Jsem nadšen – toužím ještě více po dalších provokacích. Jen tak se lid nasere natolik, že bude schopen vládu fyzicky zlikvidovat. Krysu není radno zahánět do kouta. Chřestýše není radno dráždit bosou nohou. Provokovat 10ti milionový okradený národ není radno též.

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 13:24
Odpovědět  Pijack

Já, i když jsem daleko od pražského dění jsem tentokrát opravdu rád, že tam mluvila k lidem různorodá sešlost vlastenců, jak z SPD, KSČM, Trikolóry, PRO a dalších. Jak jsem dost značný pesimista, tak toto je skutečně první nadějná vlaštovka i když jak se říká ta první jaro nedělá. Ale je dobře, že i když se tito lídři mohou v názorech na některé problémy dívat různě, nyní je spojuje víra v záchranu země. Doufám, že jim to vydrží, protože jiná cesta neexistuje. Poté si již svoje různorodé pohledy mohou vyříkat.

ijn
29. 9. 2022 13:20
Ohodnotit příspěvek :
     

zločiny politiků zahladí občanskou válkou nebo se (pachatelé zatím na svobodě) uklidí do Nový Zéland???

Lenka
29. 9. 2022 13:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak, Pražáci, nechali jste odstranit Koněva. Hybaj zpátky pro sochu, šup s ní na své místo a domobrana sochu hlídat 24 hodin. Policisté při pochůzce kolem doporučuji zavřít oči a zaměstnancům technických služeb ( těm co ji by ji opět stěhovali do kamsi …) doporučuji jít na neschopenku.

Aleš
29. 9. 2022 14:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Národ povstává a vlastizradné obludy kvičí. Krásně se vybarvují. Skuteční škůdci a fasisti.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
RKZ
29. 9. 2022 14:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle není jenom demonstrace. Ve vzduchu už je cítit něco mnohem víc. Já bych to nazval vůní budoucnosti, novým étosem.
Pepa Nos to už cítil na té první demonstraci.

pav-el
29. 9. 2022 14:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak se trapně vyjádřil dvoutakt, ožrala, mafián, pche. To má být ta hráz svobodě? Za koho ti blbečci mluví? Kdo je sleduje, čte, bere si z nich příklad? Trapáci! Apropó, kdy už laskavě ti slouhové strhnou ten špinavej hadr z Muzea nad koněm?

Pedro
29. 9. 2022 17:16
Odpovědět  pav-el

A místo toho hadru tam vyvěsit toho bastarda co ponížil ČR.

Pavel K
29. 9. 2022 19:10
Odpovědět  Pedro

….a začal bych těmi swyněěmy co pověsily trenýrky na Hradě.

Pavel K
29. 9. 2022 19:09
Odpovědět  pav-el

👍
Také jsem nestačil zírat co to na Muzeu visí. 👎👎👎🤮🤮🤦‍♂️🤦‍♂️

moje
30. 9. 2022 09:15
Odpovědět  pav-el

Za koho mluví mohou snadno zjistí, když si udělají svojí demošku 28.10. Jak prosté, milý Watsone. Odhadovaná účast do 5 000 euroofcí.
Týhle vládě se podařilo spojit proti sobě všechny od křesťanů po komunisty. Podobně jako amíkům, proti nimž se spojuje celý svět v BRICS.

pav-el
29. 9. 2022 15:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Pamatujete, jak se tihle převlíkači smáli, že za komoušů nebyl hajzlpapír. Teď hrozí, že nebude na západě. Zavírá jedna firma za druhou papírny.

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 16:22
Odpovědět  pav-el

Oni nás tito zaprodanci vlastně veřejně nazývají nějakým póvlem, a to jsou prosím lidé, kteří rozvrátili a ožebračili za celé jejich dlouhé panování tuto zemi. Komunisté jim předali zemi bez dluhů a hle co oni z ní udělali. Teď nás ještě uráží a svým způsobem plivou do tváří. Ještě jednou zde dám Mistra Jana, jestli se tito lidé v jeho slovech uvidí. Jsou to slova na která si vzpomněl P.Holý před bitvou u Lipan a nyní jsou opravdu aktuální. Zní – Co všechno může způsobit ztráta světského bohatství, které není ničím jiným než lejnem, Čechové se paktují se svými úhlavními nepřáteli a za toto lejno zaprodávají svoji čest a zem.

moje
30. 9. 2022 09:20
Odpovědět  Pavel z Moravy

Přesné, akorát to l je dnes velké.

ijn
29. 9. 2022 15:29
Ohodnotit příspěvek :
     

kavárenské smradlavé špíny nenávidí vlastence, tak co chtějí? dobytek jeden,… rozvrat a krást?

[Trol-1] Medabeda
29. 9. 2022 16:47
Odpovědět  ijn

Demokrati nemají hlavně rádi flastence, vlastenci jim nevadí.

Administrátor
P.A.Semi
29. 9. 2022 17:37
Odpovědět  [Trol-1] Medabeda

Což jen ukazuje, že ta Kavárenská Stoka fašistických Kolaborantů nejsou žádní Demokrati…

Jako třeba soudruh Kalousek, jak má na twitteru u jména ukrajinskou vlajku před českou…

Co máte na mysli novotvarem “flastenci” ?

[Trol-1] Jan Hus
29. 9. 2022 19:35
Odpovědět  P.A.Semi

Flastenec, to je našinec, co si myslí, že dělá něco pro naši republiku. Ve skutečnosti ale pomáhá nepříteli. Dříve Vlajkaři Německu, dneska řada subjektů Rusku. Vlastní zemi přitom škodí. Někdo to dělá za peníze, jiný jen z hlouposti.

Administrátor
P.A.Semi
29. 9. 2022 21:20
Odpovědět  [Trol-1] Jan Hus

Pak tedy zase urážíš zcela lživě…

Pomáhají těm, kdo našemu národu a většině světa škodí, především ti, kteří pomáhají Ukrajině a EU a USA

Lháři tvrdí, že pomoc Ukrajině je pomocí našemu národu, že na Ukrajině se prý bojuje i za naši Svobodu, což je totální a hnusná Lež..

Na Ukrajině vedou Ukrajinci teroristický boj proti obyvatelům Donbasu, a tímto Precedentem se snaží ospravedlňovat teroristický boj fašistů proti vlastnímu obyvatelstvu… Ukrajinci tam bojují za Feudální princip Územní Svrchovanosti proti Právu na Sebeurčení Národa, tedy proti právu Lidu vlastnit svou zemi…
Je to tedy boj Ukrajinsko-Evropského Feudalismu, proti Svobodě a Demokracii Východu…

Takže podpora Ukrajině škodí i naší Svobodě, škodí to celé spravedlivé části světa…
Je to zločin podpory terorismu, kvůli kterému tam umírají lidé, a tady kvůli tomu umřel Právní Stát, zbyla tu jen Zpolitizovaná Fraška místo Justice…

A ovšem – nás tady neokupuje Rusko, ale Říše Evropského Svazu… Takže Kolaboranti jsou ti, kdo spolupracují se zdejším Okupantem, tedy s EU…! A s Globálním Fašistou, tedy s USA a WEF…

πα½

Albi
30. 9. 2022 00:44
Odpovědět  P.A.Semi

Nevěřím mu, že nechápe. Je to jen provokace, navíc dost blbě provedená. Nedal si ani práci, aby v tom byl třeba jen náznak vlastní originální myšlenky. Všechno je to něco jako odrecitování vybraných slov po M nebo počítání do deseti.

moje
30. 9. 2022 09:26
Odpovědět  Albi

Oni jen kopírují z nějakých příruček. Podle té pseudologiky by byly “flastenci” všechny neutrální země. Stojí stranou a tím přece “pomáhají nepříteli”. Přímo eurogenitální, že!

Administrátor
P.A.Semi
29. 9. 2022 16:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak nějaký efekt to přeci-jen mělo, byť takhle mírně a pokojně…
Demaskuje to totiž všechny Kolaboranty se Západním Fašismem, Zrádce Českého národa, Nenávistné Lháře…

Když píše “Navzdory vládní i mediální kritice” – vaše Propaganda už nefunguje, lidi tomu nevěří, tyhle fašistické kolaboranty znají a kašlou na to, co říkají…

Ale je škoda, že ty demonstrace jsou dost řídce – jednou za měsíc není dost…

πα½

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 18:55
Odpovědět  P.A.Semi

Máte pravdu, ten efekt je dobrý, demaskuje to všechny zrádce a zaprodance i když to o nich normální lidé v národě vědí dávno. Takhle se ale ještě odhalit není na závadu.

sergej
29. 9. 2022 17:00
Ohodnotit příspěvek :
     

6.koláci už berou metu.Hřeší na zdebilizovanost obětí odpadem, školastikou trhu.
https://www.youtube.com/watch?v=g1N5ModMtPI

skeptik
29. 9. 2022 18:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestliže ty “osobností liberální scény” nejen že ignorují nacismus na Ukrajině legalizovaný vládou, ale dokonce vyjadřují podporu takové vládě, pak jsou to sympatizanti nacismu a fašismu.
Mají jaksi převrácené hodnoty co je nacismus a kdo je nacista.

Administrátor
P.A.Semi
29. 9. 2022 22:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Pěkný článek o naší demonstraci opět napsalo RT

29. 9. 2022 23:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Vyjadřovat se k mentálním retardům jako Šafr, Kolář nebo Pehe nemá smysl. Tito lidé jsou opravdu spodina společnosti s naprostou oddaností Schwabovo plánům. Řev těchto trollů je neklamnou známkou strachu vládnoucí kliky. Můžeme polemizovat o počtu účastníků. Byl jsem na první 3.9. a protože při plném Václaváku je tam cca 100-110 000 lidí, troufnu si tvrdit, že tam rozhodně bylo přes 100 000 lidí. Ti lidé stáli i v postranních uličkách a bylo tam opravdu těsno. 28.9. si odhadnout netroufnu, protože se však všichni vyhýbají počtům a úmyslně chybí horní záběry, lze se domnívat, že reálně tam bylo 70-100 000 lidí. Další desítky tisíc lidí se sešli v ostatních městech. Je to úspěch, škoda jen že ne stvrzený volbami.

moje
30. 9. 2022 09:37
Odpovědět  pavelpe

Stál jsem většinu času asi 50 metrů pod pódiem a opakovaně se ohlížel dolů. Viděl jsem plný náměstí, postranní ulice samozřejmě ne. Někde stáli lidi těsněji, jinde míň. Souhlasil jsem asi s 90% vyřčeného (něco bylo utopisticky úsměvné) a mám z toho celkově velmi dobrý pocit, zvláště z nenávistných reakcí eurokojzarů, jakéhosi certifikátu, že se udělala dobrá práce.

David
30. 9. 2022 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Tihle sráčí,co to pišou nevím koho zajímá jejich názor,ožratý Hovňousek ,pomatený Dobrovský,,vykulený nacista Rakušun a pošuk Záruba…to je fakt výkvět ))

PENNYS
2. 10. 2022 17:33
Ohodnotit příspěvek :