blogpolitika

“Rusko na to nemá právo”: USA požadují předání ruských superzbraní pod svou kontrolu

Šedé kroniky času (Седые хроники времён)

Politika tolerance se zhoubně odráží na rozumových schopnostech amerického establishmentu. Mluvčí Pentagonu VanHerk vystoupil v Kongresu se zprávou o nejnovější ruské výzbroji. Závěr zprávy byl překvapivě neadekvátní, generál zřejmě spolu s americkými politiky užívá silné halucinogenní drogy.

Generál Glenn Van Herk během zprávy v americkém Kongresu přiznal, že Rusko má superzbraně.

S dodávkou do domu – USA zachtěly získat ruské zbraně do svého vlastnictví

Vladimir Vladimirovič Putin informoval svět o vzniku nejnovějších ruských hypersonických zbraní, které nemají ve světě obdoby. Kolektivní Západ se tradičně chechtal do pěstí, dokud neviděl sílu raket “Kinžál” v akci.

Pentagon se snaží vyvinout podobné zbraně bez většího úspěchu. Generál trpce uznal realitu, že ruská armáda disponuje superzbraní schopnou zasadit Spojeným státům zničující úder. Zvláštní nebezpečí představuje raketa Sarmat, jediný kus je snadno schopný zničit Anglii. Systémy protivzdušné obrany ji jednoduše nejsou schopny zachytit. Zejména pokud se jedná o ponorky Poseidon. Investice do protitorpédových sítí neposkytují žádné záruky.

Generál požaduje, aby byl Rusku zakázán vývoj raket typu Sarmat, které by měly být předány mezinárodní komisi ke kontrole a studiu.

Nečekané ultimátum

Následoval neuspokojivý závěr o bezbrannosti USA proti ruské hrozbě. Konfrontace si vyžádá vynaložení miliard dolarů na vývoj obrany proti superzbrani.

Kongresmani se rozhodli neusnout na vavřínech a vyzvali Moskvu, aby předala vzorky zbraní mezinárodní komisi k prošetření. Zbraně by podle nich byly pod kontrolou a již by nepředstavovaly hrozbu pro svět. Politici zapomněli uvést adresu odeslání, Sarmat zasahuje cíl s přesností 1 metr.

Požadavek Američanů opět dokazuje dvojsmyslnost a nedostatek elementární logiky. Svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki vedlo pouze ke zvýšení výroby bojových hlavic. Kongres nemá pravomoc nařizovat Rusku, hegemonie skončila i bez použití ruských zbraní.

Co říkáte na tento požadavek?

I když proč se divit, USA nikdy nebyly schopny férově konkurovat, natož aby měly dost odvahy a slušnosti důstojně přiznat porážku. Vždy, jakmile hrozí nebezpečí prohry nebo porážky, použijí se nečestné metody. Nepoctivost je podstatou USA.

https://dzen.ru/a/ZJIpMZiQZi-HJ-nv

Přeložil: Peter 008

sdílet na

121 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel z Moravy
23. 6. 2023 12:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Oni jsou asi opravdu udržováni ve stavu životnosti pod halucinogenními látkami. Nebo, že by jim ten přechod na reformu pohlaví tak zaneřádil mozkovny? Probůh, v tomto společenství my žijeme? No těpic.

sizok
23. 6. 2023 12:04
Odpovědět  Pavel z Moravy

Lidstvo hloupne. Jestli toto mají být elita, chci vidět, co je tam dole.
Čeho se ještě nedožijeme.

Standa
23. 6. 2023 14:14
Odpovědět  sizok

Dole jsme MY!
Důležité je ,že MY máme ještě vlastní názor.Mladí ho už nemají, jsou pod propagandou.
Ale je to naše chyba!

sizok
23. 6. 2023 16:07
Odpovědět  Standa

Tím mi to potvrzuješ, příteli.

Helena
23. 6. 2023 12:38
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kdo zničí USA a Británii bude největší hrdina na Zemi a v přilehlém vesmíru.

PremekJ
23. 6. 2023 13:22
Odpovědět  Helena

Stačí zničit charaskou mafii, které tomu euroatlantickému Chazaristánu velí. Spousta podvedených lidí zaslouží druhou šanci…

ZMann
24. 6. 2023 07:55
Odpovědět  Helena

Přesně tak na tento satanistický odpad platí jedině Sarmat spolu s Poseidonem a Kinžál na závěr.

me2d44
24. 6. 2023 11:57
Odpovědět  Helena

Jenže pro většinu u nás platí ten fór, co je vpravo už několik let – a dneska se “elity” cpou do zadku Západu a především USA. Po odchodu Rusů v devadesátých Kocáb se tloukl do prsou, že na našem území již žádné cizí základny nebudou! Pokud vím, bylo too vloženo i do ústavy – ale mýlit se je lidské. Každopádně, hostitelské země nemají nad americkými vojáky žádné pravomoci a USA trestné činy neřeší (trestní pravomoc nemá ani NATO)!

Albi
23. 6. 2023 13:43
Odpovědět  Pavel z Moravy

Oni jsou především případ pro psychiatra. Ale lepší vtip jsem už douho nečetla. 🙂
Ani ten Fialův o “kontrarevoluci normálních lidí” se mu nevyrovná, i když je taky kvalitní.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 6. 2023 13:57
Odpovědět  Albi

Já to tu čtu třikrát a říkám si – to snad proboha nikdo normální nemůže myslet vážně?? Byl to vtip, byl to vtip, byl to vtip……určitě že jo!

Helena
23. 6. 2023 14:12
Odpovědět  Markýza

To není vtip, to je holá emerická skutečnost. A tomu Pyjala a spol. s Pávkem slouží.

Rattus
23. 6. 2023 15:28
Odpovědět  Helena

Dámy,věřte tomu ,že u nás by s tímto debilním výrokem spousta lidí
souhlasila.A tím myslím obyčejné lidi.Když jsem se za Covidu setkával
se zcela vážnými názory,že každý neočkovaný by měl být internován v
táboře,nepřekvapí mě už nic.

Oy Vey
23. 6. 2023 22:31
Odpovědět  Rattus

prehľad niektorých drístov čertových koprolitov nájdete tu: https://www.napalete.sk/category/relax/

Bety
23. 6. 2023 20:02
Odpovědět  Markýza

Podívejte se na jejich hlavu státu. Zpráva, že bude kandidovat na další volební období
a že ho v tom podporují mi přišla stejně nesmyslná.
Když se za Reagana šetřilo a zavřela se spousta psychiatrických ústavů, to asi byla ta chyba. Vykopli ty nešťastníky na ulici a ti se pomstili tím, že přenesli svůj neutěšený stav na celou populaci.

Mike
23. 6. 2023 22:06
Odpovědět  Bety

Já bych spíš řekl, že se pomstili tím, že vstoupili do politiky.

pája
23. 6. 2023 21:18
Odpovědět  Markýza

Má 4 hvězdy, je to amík, nebavíme se o někom normálním. Pokud je to vtip, tak 3x přetočenej. Je tak debilní, že to asi bude fejk.

Pavel z Moravy
23. 6. 2023 14:09
Odpovědět  Albi

Tak já ti řeknu skutečný ruský vtip.
Přijde k starému páterovi blondýnka, Normanďanka, asi dvacetiletá. Krása, tělo, přirozenost, sliny se sbíhají. Shýbla se a šeptá páterovi svoje hříchy. Cože dcero má, je li pravda, že jste již opět padla, volá páter. Ó, Santa María, ale již ne s tím ? Ale jak dlouho to bude trvat a jak to, že se nestydíte ! Ach otče, mně to nic neudělá a jeho to potěší.
Takže amíci si možná myslí, že Rusům to nic neudělá a je to potěší. Přeji pěkný den.

23. 6. 2023 15:22
Odpovědět  Albi

Mě to děvčata taky moc potěšilo. Jeden se aspoň nemusí tolik stydět za vlastní idi-oty ve vládě.

Markýza
23. 6. 2023 15:31

Pravda 😀

Rattus
23. 6. 2023 15:37
Odpovědět  Pavel z Moravy

Spíše nasadili novou zbranˇ.Snaží se porazit Rusi tak,že je nechají uchechtat se k smrti.

Gales
23. 6. 2023 19:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nas.at.

Pavel z Moravy
23. 6. 2023 19:46
Odpovědět  Gales

Mám pocit, že jste ten vtip nepochopili. Já jsem to vztahoval k tomu vtipu, že amíci by si to tak přáli, ne, že by to tak mělo být.

ModrýKlokan
24. 6. 2023 02:53
Odpovědět  Pavel z Moravy

Generál Herka se asi cítí jako žena v přechodu. Kvalitní hysteráček. Chtěl bych vědět jakej matroš užívá, to musí být opravdu síla.

zuzana
23. 6. 2023 12:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Zemědělský sektor Ukrajiny, „obilnice Evropy“, se nezotaví nejméně 20 let

https://aktax.cz/zemedelsky-sektor-ukrajiny-obilnice-evropy-se-nezotavi-nejmene-20-let/

Markýza
23. 6. 2023 14:08
Odpovědět  zuzana

A co s tím vším budou dělat Černoskalkáři? prý koupili skoro čtvrtinu té půdy.

23. 6. 2023 15:34
Odpovědět  Markýza

Oni tak jako tak utřou, páč jim Gosudar nas-ere, ale takhle aspoň mají šanci utřít z noblesou, jakože o to nestojej. A to se ještě nedávno na těch táčkách s válečnými zpravodaji Gosudar vyjádřil, že pokud natobandeři použijí zbraně s ochuzeným uranem, použije je Federace taktéž a že jich mají na skladech habaděj. Jinak řečeno nějakých dvacet let zotavování se zemědělského sektoru je silně podhodnocená úvaha.

Markýza
23. 6. 2023 15:57

Blbosti lidská, dotýkáš se nebes. Takový pěkný půdy, co…………

23. 6. 2023 18:59
Odpovědět  Markýza

Já na to radši ani nemyslím. Když si jen vzpomenu co mi bábrle vyprávěla co se na Volyni nalopotili a kupovali od chocholů hnůj a klučili a málem se s tou zemí mazlili a pak tohle…
Jo, zatím se tam nic neděje – jenže ono se dít bude. Můžu se pak divit, že se JHV nas-ral a spustil na tu svoloč, co si nevážila jeho díla, potopu?
Což mi připomíná – jak tak ze zvyku sleduju počasí, tak začínám mít čím dál větší obavy, že měl Staněk s tou teraformací planety během deseti let pravdu. Popravdě se mi tomu moc věřit furt ještě nechce a říkám si, že měl blbý vstupy a proto bl-bý závěry a zbytečný bububu, jenže tahle klimatická houpačka se mi pranic nelíbí. Ani ta světová, ani ta místní.
On tam totiž krom jiného také zmínil, když mluvil o Bohemii, že severočeská nížina bude vysychat. No a například tenhle rok chči-je všude kolem okolo, ale tady jen asi tak jako když pokropíš k večíru záhonky. Tak třeba dnes v noci hromy a blesky a vítr do toho a rámus až mě to vzbudilo a ráno juknu ven a ani to nestojí za zmínku. A ke všemu tomu neštěstí zelenej guma a fialovej cancour a válka na spadnutí, 1 rohlík za cenu dvou chlebů v době bejvávalo, a kre-téni řešej manželství pro všechny.

Pavel z Moravy
23. 6. 2023 19:53

To manželství pro všechny potřebují, pak ještě k tomu ten kanibalismus, aby byla degenerace dokončena, tak jestli máš našlápnuto na 90, tak to raději všechno přehodnoť, protože ti ručím za to, že v této žumpě to pro normál k žití nebude.

24. 6. 2023 10:05
Odpovědět  Pavel z Moravy

Devadesát je málo. Rád bych je sr-al do stovky, aby měli vzteka.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 6. 2023 20:47

No ono letos chčije hlavně na Moravu, protože byla nejvíc vysušená, tak aby se to napravilo 😀 Ona si ta voda letos dělá naprosto co chce, fakt že jo. Pořád se mi nepovedlo pochopit, kde se brala někdy v dubnu – květnu všechna ta voda v Labi. Ne že by přetejkalo, ale teklo jak malej Mekong. Kdyby dva dny, řekla bych – něco roztálo (i když letos teda nevím co) ale ono tak teklo skoro měsíc! Labe! U kterýho normálně musíte přemejšlet, jestli teče na západ, nebo na východ! Až to hučelo, což jsem ještě neviděla.
A vody v lesích – ani nemluvit.

Albi
23. 6. 2023 21:56
Odpovědět  Markýza

Jen až přejdeme z jádra na samospasitelné větrníky – to asi ještě uvidíme, prý vysušují půdu jak diví,

Trochu mi ta EU klima agenda připomíná jeden hodně letitý výrok mého kolegy, když jedoduše vysvětlil jak nějaké vztahy působí celoplanetárně, dnes bychom řekli globálně – myslím, že šlo o teorii chaosu (bez záruky) slovy:
“Když na jižní Moravě mávne křídly motýl, následky se projeví v amazonských pralesích”.

Markýza
24. 6. 2023 09:16
Odpovědět  Albi

Doufám, že nepřejdeme. Ony nejen vysušují – vždyť si to vezmi, míchají ovzduším! Z toho taky nemůže být nic dobrého. Nemluvě o tom, jak překážejí ptákům, hučí v infratónech a podobné věci. Soláry zase rozpalují vzduch a tak dále.

24. 6. 2023 10:12
Odpovědět  Albi

Třicet kiláků okolo. Vysušují. Děs.

24. 6. 2023 10:08
Odpovědět  Markýza

V Ohárce ja taky vody dost, jenže to je z dešťů v pohraničí. 🙁

Albi
23. 6. 2023 21:44

“Fialovej cancour”, to se ti fakt povedlo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

24. 6. 2023 10:59
Odpovědět  Albi

No dyk je to cancour. Jen tak rozdrbaně povlává jak zefír fouká. 🙂

zdena
23. 6. 2023 22:39

tady v Normandii dva měsíce ani kapka, pak dva dny lehce líně zapršelo a zase sucho a teploty kolem 30 stupňů – takhle to je posledni dva roky.

24. 6. 2023 10:54
Odpovědět  zdena

A jinde záplavy. Se-re se to všude.

Markýza
24. 6. 2023 13:12

Přemiklikovává to, mamička zeměkoule. Nadělali jsme jí v tom bordel jak v tanku, tak musí zase udělat nějaké rozumné pořádky.

pája
24. 6. 2023 19:24
Odpovědět  Markýza

Pořádek musí být, ale měl jsem jako dítě učitele praktické výchovy a ten tohle rčení nesnášel. On jako velitel měl prý v tanku pořádek, což samozřejmě nemůžu potvrdit, ale fakt mi nepřipadal jako lhář nebo bordelář, byl dost přísnej.

zdena
23. 6. 2023 22:36
Odpovědět  Markýza

už ji stejně zasajrajtili pesticidama a GMO kulturou…

Gales
23. 6. 2023 14:25
Odpovědět  zuzana

To mají za trest že poslouchají amíky.

Spam vlasta
23. 6. 2023 12:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Za tou louží asi mexické drogy dobře učinkují , je to samý blb a ti naši fialoví pitomečkové se po nich opičí .

PremekJ
23. 6. 2023 13:25
Odpovědět  Spam vlasta

A proto ve smlouvě DCA USA – ČR není české straně povoleno ani v důvodných případech prohlížet zavazadla ani jinak zasahovat do akcí US vojska. Ti hlupáci netuší, že tady brzy žádný cizí voják nebude a že si budeme vládnou sami podle svých národních pravidel.

Albi
23. 6. 2023 13:48
Odpovědět  PremekJ

Vážně? A ještě k tomu brzy?

josef
23. 6. 2023 14:03
Odpovědět  Albi

Řekl bych, že BRZY MÁ SPOLEČNÉ DÍLČÍ JEDNOTKY S DOČASNOSTÍ . JSOU TO PŘIBLIŽNĚ TŘI FURTY.

Standa
23. 6. 2023 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevidím důvod proč by UssA neměla předat inspekci Ares51 Rusům,jejich AMI …. jaderné ponorky předat do Sevastopolu,Bomby 61 do ruského opatronictví. Co je to za kravinu, co si Ami vymýšlejí?
HROZBOU PRO SVĚT JE USSA!
SMRT UKRAJINĚ!

Pan Tau.
23. 6. 2023 13:43
Odpovědět  Standa

Ale jo, jen ať jim to tam nainstalují speciálně zabezpečné a s odpalem na dálku. Ono to bude na místě rychlejší než hypersonická raketa.🚀🧨

Keller
23. 6. 2023 13:58
Odpovědět  Standa

Až na tu smrt Ukrajině – souhlas bez výhrad. Ukrajina je totiž oběť (obětní beránek) mocenských ambicí USA, kde EU hraje roli užitečného idiota. Je nutná vojenská porážka, demilitarizace a denacifikace Ukrajiny, nikoliv její smrt.

Markýza
23. 6. 2023 14:10
Odpovědět  Keller

No ona se do té role oběti dost usilovně vmanévrovala, že. Ale jinak naprosto souhlasím.

Standa
23. 6. 2023 14:29
Odpovědět  Markýza

Marky, ona sama? Děláte si legraci?

Markýza
23. 6. 2023 15:32
Odpovědět  Standa

Jistěže. Poňoukána byla pilně, o tom žádná. Ale když jedna nechce, žádné poňoukání není nic platné.

Standa
23. 6. 2023 14:27
Odpovědět  Keller

Nikdy jsem nepsal smrti Ukrajincům! Objekt není subjekt.
Píši o státu a nikoli o osobách.
….Až na to, že náš nacisticý Pinochet na Hradě bude bojovat do posledního vojáka( nevím jakého, ale bojím, bojím).
SMRT UKRAJINĚ !
A BANDEROVI A JEHO dědictví)

Albi
23. 6. 2023 22:04
Odpovědět  Standa

To je jednoduchá rovnice o žádné neznámé.

Jakmile padne poslední Ukrajinec, nastoupí Češi a Slováci (možná v opačném pořadí, Slováci to mají blíž, tak se taky dostanou k “mlýnku na maso” dřív).
Po Češích a Slovácích nastoupí Poliáci, zatím jsou použitelní jinde, ale to jim nepomůže. a tak dále, dokud se Evropa nestane černošsko-muslimskou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
romino
23. 6. 2023 16:00
Odpovědět  Standa

Pokial viem, tak Amerika a Britania uz “odovzdali” Rusku na vyskum nejake tanky pocas ofenzivy, tak asi cakaju nieco podobne:)

Vanja
23. 6. 2023 12:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Bez USA asi nemá nikdo nárok na nic, protože všechno prý musí podléhat americké kontrole.

Jaris
24. 6. 2023 03:00
Odpovědět  Vanja

Tedy hnUSAci si to nejen mysli, ale jsou o tom presvedceni.

23. 6. 2023 12:23
Ohodnotit příspěvek :
     

😀 😀 😀 To snad určí Bohové kdo má na co právo ne? Určitě ne nějaký pošahaný Egomaniak z USSÁ. 😀 😀 😀

Jura S
23. 6. 2023 12:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Evidentně nefetuje jen Zelenský…. :-))) to jsou paka…..

PremekJ
23. 6. 2023 13:26
Odpovědět  Jura S

:-))))))))))

František
23. 6. 2023 12:31
Ohodnotit příspěvek :
     

USA už asi pochopily, že jsou v prdeli s dechem. Že na Rusko nemají a mít nebudou. Tak zase zkusí ty kecy na spolupráci a společné dohody. Ten nápad, aby Rusko předalo své superzbraně amíkům ke kontrole je všeříkající. Úžasné. Prý Rusko nemá právo je vlastnit.

Helena
23. 6. 2023 12:36
Odpovědět  František

Podle USA a Británie: Rusko nemá právo vlastnit zbraně, nemá právo vlastnit nerostné bohatství, nemá právo obchodovat, nemá právo žít… Ježišmarjá, ať už někdo hodí malinkou J.bombičku do té slavné USA a Británie, jinak nikdy na Zemi nebude klid.

23. 6. 2023 12:41
Odpovědět  Helena

Stačila by fakt maličká…a vzniknul by tam takový chaos a panika… 😀 10% Amíků má doma Jaderný kryt…zalezli by do těch sklepů po dědečkách…a vylezli za 100let 😀

Frank1
23. 6. 2023 20:44
Odpovědět  Helena

Rusko nema pravo existovat a Rusove nemaji na teto planete co pohledavat. Tak si to nejvetsi zmrd a degenerat predstavuje.
Izolace Ruska pokracuje, i kreten Lipavsky si prilozil polinko.
Rusko ovsem izolovane neni a nebude. Brzy mu ti sami degenerati budou lezt do rite. A co ti rusofobove a provokateri? S tema se musime vyporadat sami.

Vladimír
23. 6. 2023 12:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak dlouho dávali Alzáka za příklad, až se ten jeho koks začal užívat v USA hromadně. Nebo co to berou.

Pedro
23. 6. 2023 12:44
Odpovědět  Vladimír

Fentanyl.

Markýza
23. 6. 2023 14:11
Odpovědět  Pedro

To prý ale zabíjí dost rychle.

Markýza
23. 6. 2023 14:11
Odpovědět  Markýza

Pardon, odpovídám Vladimírovi.

Pedro
23. 6. 2023 12:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby Rusové měli charaktery jako anglosasové, tak už dávno anglosasové neexistují.

Juraj
23. 6. 2023 13:08
Ohodnotit příspěvek :
     

CH U C P E, židovské chucpe, nic jiného. Přesně podle židovské mentality.
Je na to chucpe i dobrý vtip:
Syn zabil vlastní rodiče. U soudu žádá o milosrdenství, protože je sirotek…..xixixi

Albi
23. 6. 2023 22:15
Odpovědět  Juraj

🙂 A vlastně má pravdu, to mu nikdo nemůže vyvrátit. Anglosaská logika už teprve ne.

PremekJ
23. 6. 2023 13:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Vynikají ukázka mentální degradace euroatlantickcých struktur. Co je tvoje, to je moje a co je moje, do toho ti nic není? Tohle normální člověk nikdy nevysloví, natož aby se o to zasadil v praxi.

zuzana
23. 6. 2023 13:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Velký reset: Kdy se globalisté pokusí zavést svůj systém digitální měny?

https://aktax.cz/velky-reset-kdy-se-globaliste-pokusi-zavest-svuj-system-digitalni-meny/

Jura S
23. 6. 2023 13:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Amíci si za II. světové ukradli nacistický raketový program , že odvezli přes 2000 německých techniků a vědců (např. Wernher Magnus Maximilian baron von Braun) a teď jako žádají “technickou dokumentaci a vzorek Kindžálu” :-)))) to jsou “hlavy” , co jejich “afro inženýři” nestíhaj “Ivanovi a Volodovi” z Moskevské Lomonosovy univerzity ?

PremekJ
23. 6. 2023 13:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Hezká ukázka mentální degradace euroatlantických struktur. “Co je tvoje, to je moje a co je moje, do toho ti nic není”? Tohle žádný člověk s lidskou duší nevysloví, natož aby v tomto duchu konal. USA díky své současné vrchnosti a DS v pozadí stojí před krachem, o tom není pochyb.

Wlado101
23. 6. 2023 13:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle je jednoduché, stačí když ukážou kam má Rusko ten Samarat poslat, přeci jenom není nad reálnou zkušenost, že.

Janko z hor
23. 6. 2023 13:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, zdá se, že je čas začít zadržovat USA a jejich západní vazaly neposkytováním nejnovějších technologií. Bohužel si myslím, že je ještě mnoho lidí, kteří za zelené papírky prodají i vlastní matku. Dokud bude mít Amerika bezedný zdroj na peníze… “každý se dá koupit, je to jen otázka výše úplatku”.

Helena
23. 6. 2023 14:02
Odpovědět  Janko z hor

Amerika má bezedný zdroj na peníze, ale ty peníze už jí jsou k ničemu. Nikdo jim totiž za ně nic neprodá. Nikdo už si těmi nýmandy nenechá rabovat své země. Takže USA už je na dně. Jen mééédia tuto informaci zadržují a dusí jak můžou. Velký třesk je otázkou krátkého času.

Helena
23. 6. 2023 14:09
Odpovědět  Janko z hor

Řekněte si poctivě, kdybyste prodával dům – prodal byste ho za dolary? Já ne. A vo tom to je.

Eva
23. 6. 2023 13:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to už jsou opravdu zfetovaní bezmozci.
Jak říkávala moje babička, (přeloženo z nářečí):
“Prdelí chce stropu dosáhnout, ale ani hlavou to nedokáže.”

Markýza
23. 6. 2023 14:12
Odpovědět  Eva

Tak to je krásné přísloví! A jak to říkala babička nářečně?

Eva
23. 6. 2023 14:21
Odpovědět  Markýza

Řiťum chce kalynice dośungnuť a glovum nimože.
Ale není to úplně pravopisně přesné, v mobilu nemám ty znaky.

Standa
23. 6. 2023 14:53
Odpovědět  Eva

To ,, dośungnuť” je velmi zajímavé a návodné!

treza
23. 6. 2023 15:05
Odpovědět  Eva

Toto takzvaně “po našimu” to zní mnohem lépe.

Eva
23. 6. 2023 15:39
Odpovědět  treza

Já vím!!!

Markýza
23. 6. 2023 15:35
Odpovědět  Eva

Bábrle byla z Trujkuntu? 😀

Eva
23. 6. 2023 15:41
Odpovědět  Markýza

Omlouvám, co je to Trujkunt?
Babička i já jsme ze Slezska.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
23. 6. 2023 16:01
Odpovědět  Eva

Mně se to tak líbí, že jsem zapomněla, že si to Sagitarius asi vymyslel 😀 On je tam od vás, z toho trojmezního rožku a říká tomu koutku světa Trujkunt – je to taková parádní detektivní trilogie, psaná zpola v nářečí.

Standa
23. 6. 2023 14:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem pro,, kontrarevoluci normálních lidí”. Proti Strakovce! Je fakt , že Fiala,Rakušan, Jurečka, Bartoš(vlastní píseček) si ze statícich lidí na Václaváku dělají ,,lůzu”!
Proti Rychetskému, Pávkovi,Adamové, v Senátu, Sněmovně …Vystrčilovi,….
CO S TÍM UDĚLÁME?
Revoluci?
České propagandistické telce?Dvořákovi?
Defenestrace !

delnas
23. 6. 2023 14:53
Odpovědět  Standa

Napred generalni stavku.. a odvolani vlady… potrestani…
.krok za krokem…..dobry skutek ve spatny cas = spatny skutek.

David
23. 6. 2023 15:27
Odpovědět  Standa

!!! ZMĚŇME CELÝ VOLEBNÍ SYSTÉM ZÁKONNOU CESTOU BEZ NÁSILÍ POMOCÍ KRAJSKÝCH REFEREND !!! http://WWW.OBCANBILY.CZ PŘIDEJTE SE !!!

Markýza
23. 6. 2023 16:02
Odpovědět  David

To vypadá poměrně funkčně!

sizok
23. 6. 2023 21:02
Odpovědět  Markýza

Bude zadupáno hned od počátku.

Markýza
24. 6. 2023 09:18
Odpovědět  sizok

Kyž bude hlodat tiše a nenápadně? Si ani nevšimnou.

Albi
23. 6. 2023 22:26
Odpovědět  Standa

Já jsem z toho trochu zmatená.
Kontrarevoluce se přece koná proti vládám – jak může vláda vyzývat ke “kontrarevoluci vůči sobě?
Už jen tohle signalizuje Signalistovu mozkovou dysfunkci.

treza
23. 6. 2023 14:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusové mají své zbraně od Boha, aby konečně zničili anglosaské parazity a uvedli svět do rovnováhy. Bohužel je to stojí mnoho životů.

Petr
23. 6. 2023 15:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Vždy jsem věděl že jsou amíci blbci , ne všichni ale tahle vojenská smečka URČITĚ !

Drak
23. 6. 2023 15:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám, že pan Lavrov odpoví na tuhle drzost ostře nabroušenou lakýrkou do amerických řití.

David
23. 6. 2023 15:30
Ohodnotit příspěvek :
     

!!! ZMĚŇME CELÝ VOLEBNÍ SYSTÉM ZÁKONNOU CESTOU BEZ NÁSILÍ POMOCÍ KRAJSKÝCH REFEREND !!! http://WWW.OBCANBILY.CZ PŘIDEJTE SE !!!

zuzana
23. 6. 2023 15:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Robert F. Kennedy Jr. dává herbicidy v pitné vodě do souvislosti s genderovou dysforií

https://aktax.cz/robert-f-kennedy-jr-dava-herbicidy-v-pitne-vode-do-souvislosti-s-genderovou-dysforii/

Frank
23. 6. 2023 16:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak fakt, že ušáci jsou neskuteční kokoti, je dávno znám. A časem jim jebe v kotrbách stále více.

PENNYS
23. 6. 2023 17:31
Ohodnotit příspěvek :
     

20.6.2023 V.V.Putin k POŽADAVKUM NATO USA”MUŽETE SI VZÍT NAŠE HOVNA”

J.Sladin
23. 6. 2023 17:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Být Ruskem, tak bych jim ty superzbraně s radostí poslal. Ale odjištěné a aktivované.

Markýza
23. 6. 2023 18:09
Odpovědět  J.Sladin

Ona tam na to byla narážka – ve smyslu “ale klidně pošleme, jen řekněte přesnou adresu, my se trefujeme s přesností 1 metru”

23. 6. 2023 19:16
Odpovědět  Markýza

Mě pobavila Zacharovová, když naťáci machrovali, že na tzv. Ukrajině zbudují zbrojní komplexy, jak je nabádala ať nezapomenou poslat souřadnice, že je to důležité.

Markýza
23. 6. 2023 20:49

😀 ta holka má drsný smysl pro humor, který se mi mooc líbí!

Administrátor
P.A.Semi
23. 6. 2023 19:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Denis Majdanov – Sarmatuška… (video 4:35, píseň)
https://youtube.com/watch?v=hB8oGY2_gVM

Naš Sarmat inženěrnoje čudo

Iz Rossii matušky, v dolg leťat Sarmatušky, na Sojedinenye statušky

S nami Bog i s nami Sarmatuška

A k tomu Putin:
A za čem nam takoj mir, kogda v něm něbudět Rosii

Slova D.Rogozin (vedl Roskosmos?), D.Majdanov (ten to zpívá)

πα½

pája
24. 6. 2023 20:32
Odpovědět  P.A.Semi

Oni se bojí Sarmatušky. Ale je tady někdo, kdo se jí nebojí. Vodpalte to všechno a on si zapálí doutník, není z tohoto světa, Rusko je mu u zadku a vůbec celá planeta. Radil bych to nechat v silech, na vozidlech, v ponorkách a normálně si dál podřezávat krky, to mi přijde takový lidštější.:)

Frank1
23. 6. 2023 20:38
Ohodnotit příspěvek :
     

USracove se zblaznili. Rusove se mohou popukat smichy.

Frank1
23. 6. 2023 20:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevim proc ten udiv nad temi vyroky US zmrdu tady. Vzdyt se odjakziva chovaji jako blazni a idioti a pri tom se maji za nadlidi.