politika

Zacharova: “To, co se děje v hlavách českých politiků je mimo chápání”

Zacharova se vyjádřila k požadavku České republiky vyplatit odškodné 25,5 milionu eur.

Česká republika, požadující od Ruska náhradu škody způsobené výbuchy ve Vrbětici, pouze potvrzuje svůj status nepřátelské země, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharova .

Komentovala zprávy českých médií, že Praha požaduje od Ruska 25,5 milionu eur za škody v souvislosti s výbuchy v roce 2014 ve vojenských skladištích ve Vrběticích, přičemž zároveň požádala o vyloučení ze seznamu států nepřátelský k Rusku.

Prohlášení Prahy, že by Moskva měla nahradit škody způsobené výbuchy ve Vrbětici, jsou obdobou jednání vyděračů, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharova.

„To co se děje v hlavách českých politiků, kteří již měsíce vymýšlejí, jak ještě více zhoršit vzájemné vztahy, už není možné pochopit. A ani to ale není nutné. Oni sami se vepsali do seznamu zemí, které nejsou vůči Rusku přátelské. A s každým novým divokým prohlášením a činy potvrzují tento stav,“ napsala Maria Zacharovova ve svém telegramovém kanálu.

Poznamenala, že těm, kteří takto jednají, „bez soudu nebo vyšetřování, s pomocí výhrůžek a urážek, požadují peníze“, se obvykle říká vyděrači.

https://bit.ly/360aVC8



sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
BB Rad
28. 6. 2021 22:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Nové a až k neuvěření pravdivé , ale velmi trefně podané ohodnocení práce “ politiků “ ČR . Je vidět obrovský přehled a superioritu v diplomatické práci o které se tzv.politikům ČR může jen zdát . Stydno mi za ně všechny

ZMann
29. 6. 2021 05:32
Odpovědět  BB Rad

Stydno je asi více lidem za ten póvl co nám tady vládne.

zdena
29. 6. 2021 13:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Bydlím ve Francii a vžcky jsem byla hrdá na to, že jsem Češka. Ale už mě to hodně rychle přechází. Z chvíli bude Čech synonymem pro drzého blba.

stefan
29. 6. 2021 16:02
Odpovědět  zdena

LUZA blbu na vyslni Havloizmu. Poslusnosti Velebnosti statu DeepStatu USA. OlbraytovskoSorosovske HNIZDO zakvetlo 30 let pucenim PUKU k rozkvetu BLBOSTI po celem Cesku. Semeno zaneslo az na Slovensko v podobe Babkove VLADY ako Gubernie DeepState USA.. A tak sme STADO Volu v podruci novodobeho FASIZMU v podobe ZAPADNEJ Demokracie.Hasek by zek: Hold mate CIZMU USA mate uz DEMOKRACII v nastoleni BLBU.
ERA Havlizmu splnila svuj CIL- Humanitarne na BLBA.

Editor
29. 6. 2021 18:25
Odpovědět  stefan

Zase si nechám vynadat, ale proboha, slovenština nebo čeština, ta velmi nesympatická madam Korbelová se píše Albrightová a opravdu hold je anglicky držet. Česky i slovensky je to holt a je to z němčiny.