politika

SwebbTV: ‘Sebevražedně hloupí’ – čeká nás katastrofa kvůli bující idiocii západních politiků

Západní vládnoucí elity jsou „sebevražedně hloupé“ a vedou své země ke katastrofě, řekl analytik Magnus Stenlund v rozhovoru portálu SwebbTV. 

Mainstreamová média se snaží populaci uklidnit. Ukrajina rozhodně vítězí a inflace bude brzy pryč. Ve skutečnosti to tak vůbec není. Lídři Západu dělají téměř všechno špatně a vedou nás ke katastrofě. To vysvětluje Magnus Stenlund v nejnovější analýze zpráv Swebbtv. 

Není to primárně proto, že jsou zlí, ale proto, že jsou tak „nesmírně hloupí“, trpí „arogancí“ a jsou podle Stenlunda „nepříjemní a arogantní“ v mezinárodních souvislostech. 

Globalisté umístili nejhorší „hlupáky na vrchol“. Jde o „kakistokracii“, tedy systém, kde vládnou ti nejhorší a nejhloupější lidé. – To je typ lídra, kterého máme na Západě, říká Stenlund.

Není tak těžké pochopit, že Západ je na hraně – alespoň pokud se vypnou mainstreamová média. 

Tento pokles si navíc způsobil Západ sám. Nejnovější finanční opatření k pumpování peněz do špatně spravovaných bank vládnoucí elity způsobí raketový růst inflace. Protiruské sankce nefungují, ukrajinský konflikt neprobíhá podle scénáře západních mocností a Ukrajina bude podle všeho zcela zničena, píše SwebbTV.

Ještě ke všemu nelze jednoduše vyřešit problém s nedostatkem energie, protože i o to se postarali západní politici tím, že odstavili jaderné elektrárny a sami si vyhodili do povětří Nord Streams (USA a Norsko). 

Západní lídři dělají naprosto všechno špatně. 

Čína a Rusko se nyní sjednotily v historicky rozhodující alianci a Západ je na straně poražených, řekl analytik Magnus Stenlund v rozhovoru pro SwebbTV.

Formuje se nový světový řád a jeho důsledky budou pro země Západu katastrofální.

Západní země by měly být jen rády, že na nás Rusko a Čína neuvalily sankce – protože jsou to oni, kdo má přírodní zdroje a produkci, podotkl Magnus Stenlund.

Západ ztrácí veškerou svou důvěru, když odmítá vyjednat mír ohledně ukrajinského konfliktu a pouze dodává další zbraně do Kyjeva. 

To vše se děje na pozadí toho, jak Čína pozvala Rusko k diskusi o diplomatickém řešení, na což americký prezident reagoval kategorickým ne. 

Stalo se to tak absurdním, že Čína nyní může s věrohodností tvrdit, že je tím, kdo stojí za mír, a že je tím, kdo má v celé té mašinérii rozum. A přesně to bylo uděláno. To hraje do karet Číně. Teď mohou říkat, že USA mír nechtějí, ale my ho chceme, říká Magnus Stenlund v analýze zpráv z tohoto týdne.

Západ navíc zahájil absurdní, fraškovité stíhání ruského prezidenta Vladimira Putina u Mezinárodního trestního soudu – orgánu, jehož součástí Rusko ani není, zdůrazňuje expert.

Stenlund považuje neochotu západních lídrů udělat alespoň něco konstruktivního za „katastrofu“. 

Bidenova administrativa je podle jeho slov kakisokracie (forma vlády, ve které vládnou ti nejhorší a nejhloupější lidé) ve všech myslitelných významech. 

Totéž platí pro mocenskou elitu v EU.

Jsou nejen zlí, ale „velmi nekvalifikovaní, naprosto hloupí“, zdůrazňuje analytik.

Právě tato neschopnost vedla k nezvratnému paktu mezi Ruskem a Čínou, který zásadně změní svět.

Rusko a Čína jsou „přicházející velmoci” a na Západě už téměř nemají žádné protějšky, o kterých by se dalo mluvit.

„Je horší, když západní politici jsou hloupí než zlí. Když jsou prostě jen zlí, stále mají sebevědomí a instinkt přežití. Ale teď jsou úplně sebevražedně hloupí,“ pokračuje Stenlund. 

Expert se domnívá, že povýšení „hlupáků“ na samý vrchol moci brání Západu ve vytváření spojenectví, neboť západní vládnoucí elity nikoho neoslovují, nejsou pro nikoho nijak atraktivní, ale právě naopak. 

Západ prohrává, ale velmi chce stát na straně „vítězů,“ shrnuje SwebbTV.

Celý program:

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://nyheter.swebbtv.se/helt-suicidalt-korkade-katastrof-vantar-efter-vastpolitikernas-hejdlosa-idioti/

sdílet na

57 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
24. 3. 2023 02:28
Ohodnotit příspěvek :
     

S timto clankem naprosto souznim. Take si myslim a jsem presvedcena, ze celemu zapadnimu svetu vladnou dosazeni nekompetentni arogantni hlupaci. A ze se to vsude jimi jen hemzi! Je to navic delano umyslne, aby nakonec i ti ofcani rekli jednotne, ze takhle to dal nejde, chceme radeji globalni vladu a tim by konecne prisel dlouho ocekavany globalni rad NWO. Tedy pro zapadni staty, protoze Rusko, Cina, Indie, Iran a dalsi rozumne zeme maji do budoucna jiny program a jine plany.
Chorobne ambiciozni globalni sionisticti chazari mermomoci chteji ovladat dnesni svet a zatim se zamerili na zapadni vlady. Samostatnost vsech statu, jejich kulturu a tradice se snazi zlikvidovat a proto jsou do vlad voleni (rozumej umyslne dosazovani) profesionalni imbecilove az clovek zasne.

Standa
24. 3. 2023 07:33
Odpovědět  Jaris

Pišme konkrétně!
Adamová-Pekarová ,předsedkyně Parlamentu,TOP 09 ( 4%), Vystrčil ,ODS -předseda Senátu celkem vyhrál s 8 600 hlasy ( ne rozdíl , ale celkem), Fiala-ODS -odmítám toho cvoka hodnotit ,Generál NATO na Hradě- nějaký manekýn bez vlastního názoru,poslušně panáčkuje před páníčky .Černochová MO bývalá starostka P2 -ODS – pravidelně stála na rohu Chorvatské a rozdávala své letáčky a lidé ji obcházeli obloukem… všichni členové Aspen Institut se sídlem v USA . Motto Aspenu je ,, prosazovat americké zájmy” ofiko prohlášení!
Kdo za to může?

tupý hulvát
24. 3. 2023 08:31
Odpovědět  Jaris

Oni hlupáci,ti druzí hlupáci,oni je dosadili!My nic,my jen koukáme,za nic nemůžeme,my muzikanti,my jsme chytří,my bychom vládli…..
A proč ty ksindloidní “pravicové”straničky volíme,proč volíme hochštaplery jako je Šlachta a podobní?Proč nezvolíme třeba komunisty,jen proto,aby se ti šmejdi alespoň lekli?
Hlupáci a nevzdělanci jsou voliči,kteří věří médiím,to ostatní přijde vždy samo.

Jaris
24. 3. 2023 09:01
Odpovědět  tupý hulvát

Ti za oponou – globalisti – hloupi nejsou. Pozor na to! Ti vsechno planuji destileti dopredu. Vetsinou jmena tech parazitu nejsou verejnosti znama. To jsou ti zmetci, co se schazeji v ruznych, takrka anonymnich skupinach, jako napr. Komise 300, Bilderberg, Round table, Rimsky klub a dalsi podvratacke organizace. Tam v jednanich kuji pikle pro svet, kdo napriklad bude vystupovat na politickem poli a kdo ne. Tito clenove rozhodne hloupi nejsou. Aby uskutecnili sve odporne mocenske cile, nemohou si dovolit dosazovat do vlad inteligentni osobnosti nybrz dobre proverene poslusne mamlasy. Proto volby jsou jen pimprlove divadlo pro lidi, kterym jsou nabidnuti kandidati se stejnym cilem, ktery vyhovuje mafii za oponou. Vetsinou jsou to karieristicti diletanti, kteri o profesi ministru a prezidentu nemaji sajnu.

Jaroslav
24. 3. 2023 11:57
Odpovědět  Jaris

Jaris pravda pravdoucí. “Ti za oponou” skutečně připravují změny celá desetiletí. Např rozbití SSSR trvalo celá desetiletí, v podstatě od smrti (vraždy?) Stalina až po Gorbačova. Celou dobu na tom pracovali, systamaticky, cíleně a trpělivě. To jenom my si myslíme, že máme na něco vlyv. Ano, nejspíše na to jestli si dojdeme na velkou ráno a nebo večer. Jinak se náhody téměř nedějí. Oni si v různých kurzech připravují své lidi, prověřují jejich “morální kvality” a vhodné kandidáty pak dosazují na pozice moci pod přikrytím voleb.

tupý hulvát
24. 3. 2023 18:54
Odpovědět  Jaris

A nevymysleli jsme si je náhodou,abychom omluvili TUPOST svou?

Jaris
25. 3. 2023 00:07
Odpovědět  tupý hulvát

Tak ja jsem na Cechy, Moravany, Slezany a Slovaky na alternativnich komentarich pysna. Ti rozhodne tupi nejsou a v hlavach to maji srovnane.
Rekla bych, ze 20% jsou to lide, kteri do zdegenerovanemu systemu vidi jak do hubene kozy a jsou v obraze. Dalsich 70% obcanu jsou pripo.rani strachy systemu se postavit. No a poslednich 10% jsou to je odpad spolecnosti havlovych pohrobku, eurohujerovskych luzru a vlezdoprdelistu USA a Izraele, kteri tech 70% vystrasenych ofci drzi pod krkem.

ZMann
24. 3. 2023 19:26
Odpovědět  Jaris

Moje slova, přesně tak to je, lépe bych to nenapsal.

ladik
24. 3. 2023 14:25
Odpovědět  tupý hulvát

Komunisté jsou jedinou stranou, která má v programu budování lepšího společenského systému než je současný zdegenerovaný a zfašizovaný kapitalismus.

Pavel z Moravy
24. 3. 2023 16:36
Odpovědět  ladik

Ladiku, ten národ je infikovaný protikomunisticky. Vlastní mozek u většiny lidí nefunguje. Něco slušného vybudovat to chce úsilí a spoustu času, zničit to je otázka okamžiku. Je to hloupý národ, který se nechal tak oblbnout a zničit si slušný život. Teď s tím již nikdo nic neudělá. Znal jsem několik komunistů, kteří byli slušní a obětaví jak nikdo, dnes již nejsou mezi námi. Kdyby žili, asi by opravdu byli nešťastní co se stalo a jak jejich práce a úsilí přišlo vniveč.

Gales
24. 3. 2023 10:46
Odpovědět  Jaris

Dříve se vybírali politici z řad vězňů.Teď se vybírají z řad pacientů psychiatrických ústavů.

katango
24. 3. 2023 11:11
Odpovědět  Gales

Tak to je velký omyl. Naši pacienti jsou z velké většiny slušní lidé.

Standa
24. 3. 2023 14:28
Odpovědět  katango

Můžete jmenovat jednotlivě? Bude to tak na jeden řádek!

katango
24. 3. 2023 20:23
Odpovědět  Standa

Vole.

Administrátor
P.A.Semi
24. 3. 2023 02:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud si někdo myslí, že ti, kteří ovládají Západní vládce, jsou “hloupí”, tak je hloupý sám…

Viz Energetická “Krize” – spíš Loupež – na té někdo náramně vydělal…
Zatímco zdánlivě přerušili dodávky plynu z Ruska, loni obchod s Ruským plynem a ropou naopak vzrostl, protože (((někdo))) si udělal velkou rezervu, kterou nyní pouští do Evropy, takže sice nemáme nedostatek, ale za významně vyšší cenu to kupujeme od překupníků, kteří na tom tedy náramně vydělali… Tisíce miliard Euro… To už stojí za nějaké to ztrapnění loutek, které si na to nasadili do vedení…

A jen si zkuste představit, jak na té Ukrajinské válce vydělaly Zbrojní Korporace…
Politici se tváří, jak posílají “miliardy” Ukrajině, jenže ty se na Ukrajině ani moc neohřejí a putují obratem do truhlic výrobců a obchodníků se zbraněmi… Ti na tom náramně vydělali… (ale asi méně, než překupníci s plynem a ropou?)

A hloupý Evropský dav platí daně, platí inflaci, platí na potravinách a na všem zisk pro Energetické Korporace a Banky, a mračí se na “hloupé” politiky, kteří jen dobře plní mazané zadání…
A ovšem “hloupí” by ti politici byli, jen kdybychom si mysleli, že chtějí sloužit Evropskému Lidu, jak se oficiálně tváří…
Jenže to je hloupé se domnívat…
Oni tu jsou jenom správci s úkolem co nejvíc nás nechat oškubat, a co nejvíc vyhubit a vyhnat Ukrajinců z Ukrajiny…

A ovšem mají za úkol nenechat východ Ukrajiny Rusům, aby zbyl pro nové osídlení pro Greater Israel – což se jim nedaří…
Mají za úkol získat celé bývalé území Ukrajiny, ovšem bez překážejících Ukrajinců…
Snaží se, ale nedaří se…

πα½

Autor
24. 3. 2023 04:07
Odpovědět  P.A.Semi

Já bych odpověděl, že oni nejsou hloupí, ale jsou to idioti.
Proč?
Jestliže energetika – pak musíte mít prostě mít přebytek zdrojů. USA to nemají.
Podobně je to i u průmyslu, inteligence (vzdělání), potravin. Atd. atd.
Nestačí mít peníze ani zlato. V tom novém skutečném světě určitě ne. Protože se budou odpoutávat i ty dnešní kolonie … k udržení potřebuje západ zdroje, ty už za chvíli mít nebude, pokud je ještě má vůbec.
Navíc si najdete soupis VELKÝCH katastrof na území USA – naprostá zkáza infrastruktury! Vlaky vykolejí každou chvíli, bouchají cisterny s jedovatostmi, i podniky na rozličné výroby, mnoho toho hoří … co chybí je vůbec schopnost COKOLIV BUDOVAT! A to v USA. Vydělat můžou, otázkou je, jestli jim někdo něco prodá. Stačí Čína a nebude 1/2 zboží, všeho průmyslového, ne-li více.

Pavel
24. 3. 2023 06:22
Odpovědět  Peter 008

Samozrejme, vlady jsou to zfanatizovany Grety , ktere naockovany nenavisti smerem , kam se jim ukaze aby skodili.
Nic jineho nevidi ani nesmi , to fanatismus ani nedovoluje..
Za drobky ze stolu mocnych..
Sluhove se rodi a uz ve skolach se lisi..
Slibi vse co se na nich zada a snazi se s velkym usilim to vyplnit.
Autor je zase akademik..Neumi nazvat co vidi, treba lopatu ,lopatou..
Kdyz je nekdo celej zivot takovej , bez povsimu jedny zkusenosti neda se to pochopit..
Generalisimus je dobrej priklad ,se plazil na SSSR a stranu a ted zase dela to samy na stranu druhou a se scholtz= burbock zada sjednoceni a vnucuje se do valky ,kdyz krici ,ze je taky ve valce s Ruskem.S polakem ze zase nejsou vojaci musime jit do valky s Ruskem my ..My, musime znamena ja pro vas zaridim valky , vy pudete jako vzdycky prvni..

Standa
24. 3. 2023 07:13
Odpovědět  Pavel

,,Ještě sbohem má Rozálko. Brzy mi pište rekomando. Vojtěch Mach zahynul v roce 1916 v ruském zajetí v tehdejším Turkestánu. Cestou na východ branci zpívávali na známý lidový nápěv slova „Červený šátečku, kolem se toč, jedeme na Rusa, nevíme proč“.
Ze Švejka.

José
24. 3. 2023 07:57
Odpovědět  Standa

Považuji se za znalce Švejka a na podobný úryvek se nepamatuji, můžete to přiblížit? Díky.

Standa
24. 3. 2023 11:45
Odpovědět  José

“Převzato z google. Stačí napsat ,,„Červený šátečku, kolem se toč, jedeme na Rusa, nevíme proč“.

Jaroslav
24. 3. 2023 12:06
Odpovědět  Standa

Pro Standu i další. Na druhé straně, mého dědu, poddaného Rakousko-Uherska a svého nepřítele zachráníl ruský voják. Tehdá bylo spousta vojáků především lidmi a zraněný nepřítel pro ně nebyl nebezpečný, bylo to človek, bližní. Stačilo ho o to poprosit na téměř shodném jazyce, a on rozuměl a pomohl. On nebyl “legionář”, neúčastnil se trestných výprav proti místním, byl to bratr, Slovan. Zkuste vzpomenout boje za íráckou Faludži- použití bílého fosforu a spalování nepřátel zaživa a pak dorážení (rozumej vraždění) raněných bojovníků, velice jasný válečný zločin

Standa
24. 3. 2023 12:54
Odpovědět  Jaroslav

Můj děda také tehdy pod Rakouskem byl poslán v 17 na italskou frontu do Podgorice v Č.h.. Vybudovali si tam kaverny( jeskyně) v horách.Zajali je Italové.Poslali je pěšky do vnitrozemí Itálie bez doprovodu ,jen tak. Děda šel i s harmonikou( heligonkou) bylo veselo. Založili si tam orchestr.Hráli i v kostelech ,, Seděla cikánka u jetele vlezla jí housenka do prd.e” Italové nerozuměli a byli nadšeni.Pak se dal do legie( smrtihlavové) a bojoval proti Uhersku.

José
24. 3. 2023 13:57
Odpovědět  Standa

Googlil jsem to, ta vzpomínka je z nějakých pamětí, písničku zpívali ve filmovém Švejkovi vojáci ve vlaku.

Albi
24. 3. 2023 13:24
Odpovědět  Standa

“…ví to jen Fiala, tralalalala, Zeleninka”.
https://www.youtube.com/watch?v=FMsqktONzFk
(Modifikace – Lupo Anetta. Fialovo kolečko)

Jaris
24. 3. 2023 09:17
Odpovědět  Peter 008

Petr 008
Nenapadlo vas, ze je to delano schvalne? Globaliste chteji umyslne polozit soucasny system, aby se chopili sami moci a vytvorili svet podle svych zrudnych predstav. Nejak se jim to nedari a zadrhava. Jak to vidim ja, vzrusta proti temhle zmetkum silna opozice v podobe Ruska, Ciny, Iranu, Severni Koreji, Jizni Afriky a dalsi a dalsi staty se pripojuji.
Takze mejte jeste chvili strpeni nez o USA, EU a Britanii muzeme s radosti vykriknout ‘kral je nahy!!!’ a zapadni svet se zhrouti.

Pavel K
24. 3. 2023 08:48
Odpovědět  P.A.Semi

Naprosto souhlasím, toto tuna píši už nějaký čas,zle to dohledat a mám proto větu “snad si ty bojůvky nebudeme platit ze svého”. Jj je to ták, ždímou nás jak hadr na podlahu. A Ouvce čumí a čumí, občas zabééékají. 👍 🙋‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
aamater
24. 3. 2023 05:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Človeku musia stáť vlasy na hlave dupkom. Veď sa skúste len poobzerať sa okolo seba a zistíte to čo ja viem už veľmi dávno. Celá EU je prehnitá a prešpikovaná zlodejmi, fašistami, nacistami a debilmi. Trvalo to roky, kým sa podarilo týchto lúzrov dostať pod jednu strechu. Česť tým pár výnimkám, ktoré okamžite odhalíte, keď otvoria ústa. Tí ako jediní bránia slobodu slova a demokraciu a mnohokrát za to si vyslúžia iba opovrhnutie, urážky a posmech. EU je prešpikovaná hlupákmi, čo nemajú patričné vzdelanie a majú fašistické a tiež nacistické korene. Sú to poväčšine skorumpovaní a navyše aj bez patričného odborného vzdelania. Preto to tak aj vyzerá, ako to vyzerá. EU je omyl!!! A k tomu ešte veľmi drahý omyl!!! Mysleniu zdar!!!

Frank
24. 3. 2023 06:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Problém ale je v tom, že to nejsou žádné západní elity, ale kazišuci a přizdisrráči. Stačí se podívat na ty naše “elity”! Je to vesměs jeden větší kretén, než druhý, ale o to jsou nebezpečnější. Doufám, že se ještě dožiju, kdy všechny svině budou postaveny před soudy.

Pavel K
24. 3. 2023 09:04
Odpovědět  Frank

Všechno dělají jen a jen prachy. Pak si myslí, že si vše mohou dovolit a každého koupit. Je to ožralé, z fetované a když je to ještě povahově swyně je zaděláno na kreatůru, která ničí okolo sebe vše dobré. No a tohle by se v zárodcích mělo eliminovat a tvrdě. Ale jsou tam ty prachy, které tomu brání. Pak to takhle dopadá. 😥👎💩

Eva
24. 3. 2023 07:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Já to řeknu stručně a s velkou lítostí.
Celý slavný Západ končí.
Ztráta morálních hodnot a klanění se Zlatému teleti.
Přeloženo: pracovat ne, mít miliony ano. Jenom se bavit, čím perverzněji, tím lépe.
Toť vše.

Pavel z Moravy
24. 3. 2023 10:29
Odpovědět  Eva

Baba Vanga prohlásila, že Evropa se změní v pustinu. Myslím, že je k tomu nakročeno. Pud sebezáchovy u evropského lidu je vyčerpán a asi již moc času na záchranu nemáme.

sizok
24. 3. 2023 11:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Záchrana není. Degenerace postupuje rychle a neúprosně vpřed.
Vše má svůj počátek, svou stoupající, klesající amplitudu a následně konec. Jsme v tomto bodě. Nedá se to odvrátit.
Stalo se to již v minulosti mnohokrát. Civilizace vznikaly a zanikaly.
Některé přetrvaly tisíciletí, některé pouze staletí.

José
24. 3. 2023 07:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Už vidím západní armády složené z vojáků všech, asi 158 pohlaví, oděných do uniforem pro těhotné tankistky, jak společně pod duhovými vlajkami hrdinně útočí na ruská vojska a ta před nimi v hrůze prchají.
Upřímně řečeno, nevidím žádný důvod, proč bychom měli bojovat za tzv. západní hodnoty a západní styl života. Nebo znáte, vážení diskutující, nějakou současnou západní hodnotu, za kterou by stálo nasazovat své životy? Děkuji za laskavou odpověď.

tupý hulvát
24. 3. 2023 09:15
Odpovědět  José

Prachy?

Jaroslav
24. 3. 2023 12:11
Odpovědět  tupý hulvát

Dnes ty prachy mají jakousi hodnotu, zítra mohou být kupkou papíru, nehodící se ani na toaletu. Celý finanční systém západu je letadlo těchne před havárií

Evžen
24. 3. 2023 08:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Nic než pravda, měli by si to přečíst idioti z šestikolky!

tupý hulvát
24. 3. 2023 09:18
Odpovědět  Evžen

Čemu pomůže,když idiot nebo fanatik bude něco číst?

unor 2022
24. 3. 2023 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavne si neplest idiocii s programovym zamerem jenz nekomu uplne nevychazi.
Az zmatene pociny vyplyvajici z nastaleho zoufalstvi vypadaji jako idiocie.

Janvac
24. 3. 2023 09:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Stenlund se myli, kdyz oznacuje zapadni politiky u moci za neschopne hlupaky. On nevi jak tito funguji. Jsou to pouhe loutky, jejichz rozhodnuti a ciny pro ne pripravily predem londynske kancelare Sionistu. Pracuji vyhradne podle techto direktiv a v zajmu Londyna, ktere stoji v primem protikladu k zajmu jednotlivych zemi.
Pochopeni teto zavislosti povede k lokalizaci zla na teto planete. I rizeni svetoveho cetnika USA vychazi z Londyna. Trump to vedel a chtel suverenitu USA ziskat zpatky. To se mu nepodarilo, byl podveden a z uradu odstranen. Bude ted dlouho trvat, nez se USA oslabi dlouhymi otresy v ekonomice a vnitrnimi konflikty! Az budou USA oslabeny, otevre se cesta k novemu usporadani a vyporadani se se zradci u moci, poskoky Sionistu v jednotlivych zemich.

Janvac
24. 3. 2023 09:23
Odpovědět  Janvac

Aby vyse uvedene mohlo fungovat, jsou na pozice v EK, ve vladach protlacovani ruznymi metodami a penezi lide neschopni, bezcharakterni, karieriste, pro nez lez je pravda, valka je mir. Proste velice tvarni lide, z nichz vysoke procento jsou zeny, ktere svou vhodnost do funkce predem prokazaly jako Lejnovy, Baerbockova, Trussova. Ta posledni prohlasila, ze to tlacitko stiskne a odstartuje atomove rakety, ze je ji to jedno. Do 14 dni tam skoncila jako premier. Atomove inferno je jedine, ceho se Sioniste obavaji.

zuzana
24. 3. 2023 09:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Rumunský generál: Superzbraň HAARP se stále používá pro geovojnu

https://aktax.cz/rumunsky-general-superzbran-haarp-se-stale-pouziva-pro-geovojnu/

Pavel K
24. 3. 2023 10:24
Odpovědět  zuzana

Musím se smát, když v odkaze na článek čtu, že to provozují od roku 93. Není to tak dlouho co jsem tuna psal o počasí v těchto letech. Jednalo se o cca roky 91 až 93-4. Pamatuji si to moc dobře. Stěhoval jsem se do domu, který jsem postavil a nezapomenu jak ty roky nezapršelo. Šlo to postupně ve třech letech. Takže první rok od jara tady u nás nepršelo tři měsíce, to samé další rok, to už byly čtyři měsíce a ten třetí následující rok dokonce pět měsíců tuna nezapršelo, když nebudu počítat těch pár kapek někdy. Mám kliku, že mám studnu, že tu vodu mohu prodávat, nebo zásobovat menší provazovnu, ale sousedi plakali.

Jaroslav
24. 3. 2023 12:18
Odpovědět  zuzana

Rumunský generál je výkvětem skvělé armády. Ta se za 2.svv připojila k Hitlerovi, u Stalingradu udělala otočku o 180 stupňů a pak (skutečně) hnala před sebou nacisty. V Československu až někam k Havlíčkovu Brodu- tam bývával památník rumunským osvoboditelům (výjezd na Jihlavu). V mé obci, o něco více na východ se také ukázali, jako součást 2. ukrajinského frontu maršála Malinovského. Také měl u nás maršál své velitelské stanoviště. Pamatujeme na všechny, včetně Rumunů

janle57
24. 3. 2023 10:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Tihle američtí otroci nedají pokoj tak dlouho než jim ruský Sarmat nebo Poseidon otevře
a následně zavře ty jejich zaprodané oči,asi to tak má být,když si to tak mermo mocí přejí.
Hradní rozvědčík bude vyřvávat o nových dodávkách zbraní banderovcům tak dlouho
než mu také nějaký Iskander zaklepe na bránu pražského hradu.

Sims.
24. 3. 2023 10:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti plánovači za oponou jednoznačně o pitomosti jelit, které nainstalují do čela vlád moc dobře věděli a byl to záměr, aby se lidé vrhli nakonec jim do náruče jako ke spasitelům,. Nechali se načipovat, okrást o ubohý majeteček (pár korun proti majetku mocných) a stali se konečně šťastnými otroky. To byl plán NWO – ale upozorňuji na slovíčko W – světový řád. Zlatá miliarda jim byla moc, tak půlmiliarda. Až sem by jim to vyšlo, kdyby se nepostavilo na odpor těch x zemí, které reprezentují 6 mld. lidí a rozhodně se nehodlají nechat zlikvidovat a podmanit těm pošahaným strukruám, které se považují za bohy. Takže mezi námi, jak by se mohl budovat nový světový řád a koncentrák, když většina světa do něj nechce vlézt a učinila již kroky, jak se oddělit. Takže těm deviantům v podstatě zůstal Nový západní řád. Tak s tím asi daleko nedojdou. Ten bipolární svět, který se rýsuje je natolik neproporciální, že nemá šanci přežít v režii menšiny. Covidismus měl otevřít cestu, ale nějak se to přes všchno plánování vymklo z rukou. U nás se stále mlží, hlavně nic neprofláknout, ale svět je již ve varu.Odpovědní se bojí následků, tak se zamlčuje co se dá, vyhrožuje dalšími plandemiemi, utahují se šrouby v nadnárodních podvodných organizacích typu OSN, WHO a dalších. Ale podle mne jede plán na vedlejší koleji, kdy se má z peněz stát papírek na zatopení, zchudne masa lidí a nejen chudých, ale hlavně těch bohatých, ti mají co ztratit. Hajzlům, kteří jsou pro své zájmy likvidpovat lidstvo bude nakonec ta zem hodně malá nebo budou přežvat jako krysy v nějakém podzemí, aby na ně nepřišla spravedlnost. USA to začne, Evropa v závěsu a dominia VB se sesypou nakonec sama. Nejnesnadnější bude přesvědčit ty masy ovcí, že mají začít myslet.

Standa
24. 3. 2023 11:17
Ohodnotit příspěvek :
     

K věci

Tak si toho Pavla shrneme:
– Agent Kremlu a estébák Pávek
– Komunista
– Politická nula – bez jakékoliv znalosti českého politického prostředí, netuší kdo je kdo, tedy zcela závislý na svých poradcích.
– Kůň pětidemolice
– Řízen ze zahraničí – loutka
– Arogantní jako prase – viz vystupování v TV a “makronky”
– V naší zemi nemá nic, žádné vazby
– Jakýkoliv pro národní aspekt chybí
– Tedy těžce proti národní

Standa
24. 3. 2023 11:22
Odpovědět  Standa

Chce:
– Zavést euro
– Jít do tvrdé cenzury informací
– Pozvat cizí vojska na naše území (mohu mu říkat Bilak 2 ?)
– Souhlasil by se základnou NATO nebo USA
– Jít do války
– Tedy mobilizovat mladé
– Podporovat válku na Ukrajině
– Mír nepožaduje neb dle jeho slov neexistuje (na to jsme moc malí páni, řekl…)
– Odevzdat pravomoci Bruselu a USA
– Energie ponechat jak jsou
– Souhlasil by s placeným zdravotnictvím
– Souhlasil by se zvýšením daní
– Souhlasil by se zvýšením věku do důchodu
– Souhlasil by s ukrajinizací naší země

Standa
24. 3. 2023 11:33
Odpovědět  Standa

Proč? Protože ho k naší zemi nic neváže. Ani podnikání, ani majetek, NIC. A povšimněte si jeho emocí. Byl první a emoce? Snad jen výraz a co jste čekali vy jedna lůzo…
A to je jen slabý základní seznam
————————-
Já bych k tomu dodal ještě jedno: agenturní sítě se vždycky přebíraly.
StB přebrala agenty gestapa. Kdopak asi přebral agenty StB?NATO vybudovali vysocí generálové Wermachtu a SS.
Přebrán nebyl ten, kdo si našel tak říkajíc “jiný koníček.”
Zajímala by mě odpověď bývalého vojenského zpravodajce, zda může vyloučit a garantovat, že v současné době není PePa agentem žádné cizí zpravodajské služby.Možná, že při jeho přebíhání ze strany na stranu v tom má ,,španělskou dědinu”!
Byl volen ,,sčítáním”statisticky H@P programem , který byl předán Rakušanem ( bez výběrového) sídlo v Belgii a ta to předala na Kajmanské o.do své pobočky.
NENÍ TO MŮJ PREZIDENT!

sizok
24. 3. 2023 11:32
Odpovědět  Standa

Prezidenti se nevolí, ale dosazují.

José
24. 3. 2023 11:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Na pozadí všech těch hrůz se toto čte docela dobře:
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/byvaly-americky-spion-predpovida-zelenskeho-blizici-se-utek-z-ukrajiny/

zuzana
24. 3. 2023 11:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Právník John Whitehead během svého vystoupení 15. března v pořadu „Brannon Howse Live“ prohlásil, že Washington je řízen elitními oligarchy Deep State.

https://aktax.cz/john-whitehead-elitni-oligarchove-deep-state-ridi-washington-dc/

sergej
24. 3. 2023 11:50
Ohodnotit příspěvek :
     

https://www.pi-news.net/2023/01/george-soros-und-die-herrschaft-der-kakistokraten/
Můžete to vrazit do gůglu a ten vám to přeloží.

Standa
24. 3. 2023 18:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Od věci.
Francouzi jsou v milionech v ulicích.Proti důchodové reformě.
A u nás . Ticho.
V Číně chodí muži do důchodu v 60 letech a ženy ještě dříve.Co stím. A Fiala si hraje na fujarku.

M.Š.
24. 3. 2023 22:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Stačí se podívat na politickou repre českomorácka,no a ani frantíci na tom nejsou lépe,takový Makron to je ale magor a takových je plná ojropa včetně anglosasských břídilů.

Pavel
25. 3. 2023 07:03
Ohodnotit příspěvek :
     

To není kakisokracie to je sračkokracie. Pod článek se klidně podepíšu.

Administrátor
P.A.Semi
25. 3. 2023 22:58
Odpovědět  Pavel

Ovšem “kakis” zní lépe, než “sračky”, ale je to z řečtiny podobné, ostatně i v češtině máme “kakat”, přes němčinu původem z řeckého κακια “špatnost” https://bible.pi-alpha.org/dict?tag=G2549 , nebo κακοητεια (kakoeteia) “špatný charakter” https://bible.pi-alpha.org/dict?tag=G2550 , κακοποιεω (kakopoieo) “škodit” G2554, toto vše od κακος (kakos) https://bible.pi-alpha.org/dict?tag=G2556 “worthless, depraved, injurious” “zbytečný, špatný, škodlivý”…

Případně viz všechna podobná slova:
https://bible.pi-alpha.org/dict?find=κακ*&iddict=4&inp=1

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$