politika

Šéf CIA si stěžoval na drzé chování Naryškina

Šéf CIA Burns označil chování ředitele Služby vnější rozvědky Ruské federace Sergeje Naryškina v listopadu loňského roku za troufalé.

Šéf CIA William Burns hovořil o „drzém“ postoji ředitele ruské zahraniční zpravodajské služby Sergeje Naryškina během jejich setkání v listopadu 2022.

“Byl tam také velmi vzdorovitý postoj ze strany Naryškina. Pocit drzosti a arogance. <…> Pocit, který, myslím, odráží Putinův vlastní názor, jeho vlastní dnešní víru v to, že může zařídit, aby čas pracoval pro něj, že dokáže rozdrtit Ukrajince, že může zničit naše evropské spojence, že se nakonec dostaví politické vyčerpání,“ řekl Burns CBS News.

Jak bylo uvedeno, Burns nazval schůzku „docela depresivní“.

Schůzka mezi Burnsem a Naryškinem se podle zpráv médií uskutečnila 14. listopadu v Ankaře. Následně šéf zahraniční zpravodajské služby Ruské federace v rozhovoru pro RIA Novosti potvrdil, že se sešel se svým americkým protějškem, aby diskutoval o jaderné bezpečnosti a ukrajinských otázkách. Později ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov řekl, že schůzka se konala na žádost prezidenta USA Joe Bidena.

https://bit.ly/3YV88Eh

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gene
26. 2. 2023 21:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Sioniste nejsou zvyklí na odpor. Každý, kdo má jiný názor než oni, jsou pro ně drzi a nepřátelé. Je to prostě namyšlená pakáž. Je to zločinna organizace, jenž ma vražedný program , ve kterém byl ve jménu ochrany „národní bezpečnosti“ zavražděn neznámý počet nevinných lidí.
Pak tu byly únosy, mučení a popravy, opět na ochranu „národní bezpečnosti“. Organizuje převraty, které nastoli brutální pravicové režimy v cizích zemích, které vystavují cizí občany nevýslovným hrůzám z rukou vybraných diktátorů CIA a jejich příslušných státních stoupenců národní bezpečnosti, z nichž mnozí byli vycvičeni CIA a Pentagonem. School of the Americas (která je v Latinské Americe známá jako School of Assassins). A ti chtějí něco povídat o drzosti.

Jirka R.
26. 2. 2023 22:26
Ohodnotit příspěvek :
     

On si ten drzý rus dovolil se před ním neposrat…

unor 2022
26. 2. 2023 22:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale copak, nami uvarena, jinym pravidelne podavana, ted nam jinymi podavana meducina, nam nechutna?

Jaris
26. 2. 2023 23:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli je dnes nekdo neskonale drzy vuci jinym statum, tak jsou to prave tyto dve spojene nadoby – USA a Izrael. Tyto dva vredy na zemekouli narizuji, aby pred nimi svet klecel a podrizoval se jejich zajmum.

luboš
27. 2. 2023 00:08
Ohodnotit příspěvek :
     

To může být rád že mu neplivnul do ksichtu.

Eva
27. 2. 2023 09:30
Odpovědět  luboš

To by neudělal. Má slušné vychování a pravdu. Proč by se zahazoval drsnou reakcí na debila?
Všimněte si znalostí, slušnosti a klidu ruských a čínských diplomatů!
Ti západní šašci jim nesahají ani po paty!

Karel
27. 2. 2023 00:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Falešná a pokřivená morálka CIA je konfrontována s přímým a rovným jednáním Naryškina. Nejsou zvyklí na takové chování. Poslouchat pravdu z očí do očí je pro ně nesmírně ponižující a velmi drzé. A budou této konfrontaci vystaveni stále častěji. Chlapci ze CIA si musí zvykat.

Autor
27. 2. 2023 07:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Burns si spraví náladu – Koudelka konečně bude generálem a Burns konečně dostane za něho odměnu!
Ta odměna se násobí za Fialu, za PP, za každého “našeho” idiota ministra. Ale přejme mu to, ten balík co dostane, vezme Ukrajině a US Army a zároveň to znemožní obnovu amerického hospodářství!

Markýza
27. 2. 2023 08:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak tohle se mi líbí! Veselé zprávy hned poránu. Drzej byl, nějak mu narost hřebínek! A komu teď žalovat 😎

27. 2. 2023 09:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Ajajajaj! Slovan poslal vyvoleného do pr-dele a ten se z toho pos-ral!

Pavel z Moravy
27. 2. 2023 10:58
Ohodnotit příspěvek :
     

To je jak malé děcko na pískovišti, co žaluje mamince na svého kamaráda, že mu uzmul lopatičku. Tohle jsou opravdu trapáci. Ti nejsou ani ke komentáři.

Boomer
27. 2. 2023 13:25
Ohodnotit příspěvek :
     

.. inu, ten Naryškin už ve škole musel mít žákovskou plnou poznámek ve stylu.. potrestejte Vašeho syna, odporoval učiteli, trval na svém postoji a ještě se mu drze smál do očí!!

O tom vím taky svoje.. ;-)))))