politika

Rusko oznámilo přípravu „barevné revoluce“ ve Spojených státech

„Prohlášení Hillary Clintonové je součástí technologie používané během „barevných revolucí“, řekl politolog Dmitrij Drobnitskij. Takto komentoval radu bývalé americké prezidentské kandidátky Hillary Clintonové, aby Joe Biden v den voleb nepřijal porážku.

„Ve Spojených státech liberální elity používají přesně stejné technologie, které byly testovány ve všech „barevných revolucích“ mimo jejich zemi, včetně Jugoslávie, zemích, které přežily „Arabské jaro“, a nyní v Bělorusku,“ domnívá se politolog Dmitrij Drobnitskij.

Podle politologa je v tomto ohledu prohlášení Hillary Clintonové podobné prohlášením běloruské opozice. 
“Říkají, … “To my jsme vyhráli, ne vy, a je nám jedno, co říkají volební komise.” 

Probíhají tedy přípravy na neuznání výsledků prezidentských voleb ve Spojených státech,“ dodal expert. 

“Jak přesně se budou volby ve Spojených státech konat, zatím nevíme. Ale na pozadí Black Lives Matter může nastat cokoli, co chcete. Pokud se nestane nějaký zázrak, je docela možné, že budeme svědky vážného občanského konfliktu, ve kterém ani jedna strana není připravena k ústupku,“ uzavřel Drobnitskij.

Bývalá demokratická kandidátka na prezidenta Hillary Clintonová radila Joe Bidenovi, aby nepřijal prohru v den voleb. Když vystoupila v  Showtime , Clintonová řekla, že výsledky v den voleb by mohly ukázat mírný náskok republikána Donalda Trumpa.

“Joe Biden by za žádných okolností neměl přiznat porážku,” citovala Clintonovou  RIA Novosti . „Myslím, že nakonec vyhraje, pokud neustoupíme ani o krok a pokud budeme stejně pozorní a neoblomní jako druhá strana,“ dodala Clintonová.

Připomínáme, že na druhé funkční období americká republikánská strana oficiálně  nominovala  současného amerického prezidenta Donalda Trumpa.  Joe Biden se stal demokratickým prezidentským kandidátem.

https://bit.ly/2Ev9p0H

sdílet na