politika

Putin nastavil Západu brutální zrcadlo. VIDEO

Video promítané na SPIEF v rámci rozhovoru mezi V. Putinem a D. Simesem o banderovském antisemitismu a jeho nacistické podstatě zasáhlo bolavé místo celého Západu.

V průběhu odpovědi Vladimira Putina byly promítány záběry zvěrstev ukrajinských nacistických brigád.

▪️Spojení Bandery se Židem Zelenským a hitlerovským nacismem je ranou pro liberální veřejnost Západu, která vyrostla na tématu holocaustu a genocidy Židů jako nejhoršího zločinu nacismu za 2. světové války.

Je jasné, že pro diváky z Východu a Asie sedící v sále bylo video vysíláno formálně (a ruské publikum to vše dávno a dokonale zná) skutečným příjemcem sdělení jsou právě západní elity, mezi nimiž etničtí Židé hrají obrovskou roli. Právě oni reagovali na video o Babím Jaru a masakru ve Lvově. A samozřejmě jde o voliče amerických demokratů, pro které platí Black Lives Matter – na životě černých záleží – a tedy i na životech Židů.

▪️Proč je tato zpráva navržena speciálně pro západní publikum? Ano, protože životy Rusů a Číňanů (národů, které utrpěly největší ztráty ve druhé světové válce) nejsou pro Západ důležité. Je zbytečné promítat videa o Aleji Andělů v Doněcku a „Gorlovské madoně“, záběry roztrhaných těl Rusů v LDNR, kroniky Chatyně a masové popravy Rusů ve Velké vlastenecké válce. Ani kronika Nankingského masakru, který zorganizovali Japonci, se Západu nedotkne. Tohle téma se jich nedotkne, jak se říká: “Tohle je jiné!”

Ale o tématech jednoty a shody současné Ukrajiny s hitlerovským Německem, ukázané nikoli na příkladech rusofobie, ale na příkladech antisemitismu, je obzvláště bolestné mluvit. Utrpení Židů je pro Západ posvátné, na rozdíl od utrpení Rusů a Číňanů. Západ na to nemá čím odpovědět.

Video šokuje průměrného západního občana: neviděl film M. Romma „Obyčejný fašismus“ a zobrazené analogie jsou pro něj novinkou.

▪️Uvážíme-li, že SPIEF je platformou pro nejhlasitější prohlášení do celého světa, zpravodajství, kterému se nelze vyhnout (Putinovo obvinění Zelenského z nacismu a antisemitismu), pak můžeme říci, že rána se ukázala jako přesně vypočítaná a doručena ve správný čas. 

Životy Rusů pro vás nejsou důležité, ale životy Židů jsou důležité? Prosím. Obdivujte, co vaše ukrajinské loutky dělají s Židy. A to, že v jejich čele stojí Žid, jen zdůrazní závěry, které nejsou vyslovené, ale každý na ně přijde sám.

▪️Pro ukrajinský nacismus jsou Rusové a Židé stejně nenáviděnými etnickými skupinami. To nejde nevidět.  Židé, kteří svým přesvědčením nejsou kosmopolity, ale zůstávají Židy, se k Ukrajincům chovají stejně špatně jako k Němcům. Možná je to zaujatost, ale prožité hrůzy, historickou paměť nelze vymazat.

Stejně nelze vymazat skutečnost, že etničtí Rusové zachránili etnické Židy a etničtí Ukrajinci je zabíjeli a dělali to pod vlajkou Hitlera. 

A teď je to ta banderovská a nacistická Ukrajina, kdo je nejlepším přítelem Spojených států, Evropy a Izraele. Zatímco Rusko ne.

Toto jsou fakta. …. Farizeové milovali ty, kteří je podrobovali genocidě. 

Jelena Panina

Brutální, ale dívejte se:

Readovka:

V průběhu odpovědi Vladimira Putina byly promítány záběry zvěrstev ukrajinských nacistických brigád .  Náš prezident řekl, že bychom nikdy neměli zapomínat na hrůzu, kterou tyto gangy přinesly na ruskou zemi – a my nezapomeneme.

Během zasedání Vladimir Putin ukázal připravený video materiál o genocidě, kterou páchala Ukrajinská povstalecká armáda (UPA) na území Ruska. 

Náš prezident všem přítomným připomněl hlavní cíl speciální vojenské operace – denacifikaci Ukrajiny. 

Byly ukázány tragické události roku 1941 v Babím Jaru, tehdy tam bylo zastřeleno 30 tisíc Židů. V Chatyni v roce 1942 ukrajinští policisté ze 118. praporu zaživa upálili 179 vesničanů. 

A to je jen malý výčet šíleností z uvedených materiálů.

Západní mediální společnosti, prostřednictvím židovské krve Zelenského, vybělují UPA a zamlčují jejich hlavní činnost – masovou genocidu. Zločiny proti lidskosti novodobých „hrdinů“ Ukrajiny jsou běžnou veřejností zapomenuty. 

Ale my nikdy nezapomeneme na jediného člověka umučeného rukama radikálních Ukrajinců. Rusko je nejvíce postiženou zemí rukou nacismu, který se na Ukrajině snaží rehabilitovat. 

Ruská armáda rozdrtí nacistickou zmiji, která vědomě opakuje svůj teror na naší zemi.

t.me/readovkanews/60943

Novinář Golovanov:

Je pod úroveň prezidenta Putina, aby se vymezoval proti Zelenskému. Je pod jeho úroveň hledat definice pro člověka, který na Ukrajině hraje roli prezidenta. 

S jakou silou a noblesou Prezident mluví. Nehledě na to, že na Ukrajině se obscénní hesla o našem prezidentovi neobjevila včera, ale jsou tam už desítky let. A náš vrchní velitel ani trochu neklesá na tuto satanistickou špinavou šílenou úroveň. Nejsilnější slova Prezidenta.

Putin měl slzy v očích, když ukazovali kroniku banderovských zločinů. Díval jsem se na to a pomyslel jsem si: “Bože, kamery celého světa teď sledují Prezidenta.” A slzy jsou skutečnou reakcí. Vypovídá jen o tom, jak upřímný člověk to je. Jak opravdový je tento člověk za všech okolností. V tuto chvíli se na něj dívají miliony očí po celém světě – a ti, kteří by chtěli, nemohou s jeho opravdovostí nic dělat. Je to velmi silné.

t.me/romagolovanov/12212

sdílet na

88 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Kadár
18. 6. 2023 21:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Už zase bijí Židy….Rudolf Slánský……

Vladimír
18. 6. 2023 21:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Židi mají velmi krátkou paměť, chtějí banderovcům prodat starší Merkavy. A o Polácích škoda mluvit.

Gales
19. 6. 2023 09:53
Odpovědět  Vladimír

Ruská armáda rozdrtí nacistickou zmiji, která vědomě opakuje svůj teror na naší zemi

janle57
19. 6. 2023 11:15
Odpovědět  Vladimír

Putin neřekl světu nic jiného než pravdu,která se musí na Západě zatajovat stejně jako
veškerá zvěrstva odporného fašistického banderovského režimu,všichni rozumní lidé
na celém světě si přejí,aby pan Putin zařadil Zelenského a jeho odporné gauleitery
na seznam válečných zločinců a po vítězství ve válce a budoucím připojením Ukrajiny
k RF postavil tuhle odpornou sebranku rovnou ke zdi.

Aragonit
19. 6. 2023 22:45
Odpovědět  janle57

Je nevyhnutné poraziť fašizmus kdekoľvek na planéte. Je to mor ktorý zabíja ľudskosť v človeku a šíri zničujúcu rasovú nenávisť
https://aragonit11.blogspot.com/2023/05/zelenskemu-volali-z-domu-zo-slonoviny-xb.html

19. 6. 2023 15:09
Odpovědět  Vladimír

Ti co chtějí prodat nejsou Židi, ale židi. Bohužel, vládnou, kromě deep state a Eurosajuzu, i Židům.

Markýza
19. 6. 2023 21:26

A ti, co vládnou, vládnou proto, že ten středověk….dobře nám tak.
mmch, poměrně nový židovský vtip:
Zlatej Putin! Konečně nemůžou za všechno Židi 😎

All
18. 6. 2023 21:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Ruská armáda rozdrtí tu nacistickou zmiji. Je k tomu předurčená.Já doufám a věřím,že ruská armáda znovu ( po kolikáté už ? ) osvobodí i český,slovanský národ.Kvůli zdegenerovaným politikům jsme znova pouhou kolonií,nyní usa kolonií,jaká to zhovadilost těch,kteří nám mají pomáhat a sloužit a kteří nás 30 let podváděli a zrazovali. Tohle neskončí dobře a nechtěl bych být v kůži politických zrůd,co nás ničí,zrazují a likvidují dnes.Přijdou a budou oběti,ale politici těšte se na sekeru karmy,až bude nacistická zmije poražena.Já bydlím nedaleko Mošnova,někteří lidé se odud už raději vystěhovali,protože až sem budou třeba přistávat usa nosiče jaderných zbraní,bude Mošnov možný cíl hypersonické zbraně s jadernou hlavicí.Doufám ale,že k tomu nedojde.Pokud ale přiletí několik kinžalů na naše zařízení,která vyrábí munici a zbraně pro nato,nebo i opravárenské podniky zbraní , lidé,kteří tam zahynou budou mrtví jen a jen kvůli našim zhovadilým,protinárodním politikům,zrádcům,kteří jdou proti českému národu.Přijde řada i na ně,zcela určitě.

Gales
19. 6. 2023 09:55
Odpovědět  All

Tak ať se snaží eliminovat naše Jidáše od moci.Nic jiného je nezachrání.

Jura S
19. 6. 2023 18:08
Odpovědět  All

Mošnov bude bombardován tak jak tak, pokud naše vláda bude “podkuřovat pod válečným kotlem”…. věhlasné dny “NATO” ukázaly, že tam může přistát cokoliv, tak dlouhá dráha je jen v Práglu a Mošnově…. na “poli” v malých letištích nepřistane amerikánská F16 ani jiné, o B52 a dalších ani nehovořit….

All
18. 6. 2023 21:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Můj názor je,že nelze soudit prosté židy.Židi jsou taky manipulováni a vražděni,jsou nástrojem jak vlastních nejvyšších mocipánů,tak jiných,skrytých za oponou,těch nejhorších zrůd a démonů zla provozující černou magii a čistý satanismus těch,co nestáli před norimmberským procesem a dnes opět a znovu oživili nacismus na ukrajině,zblbli evropu,dojebali školství a celé evropské národy a jejich kulturu a vytvořili šaškárnu EU plnou pitomců.Ať zhynou a všechny jejich řády a organizace s nimi,zlo končí.

19. 6. 2023 07:24
Odpovědět  All

Bingo!

Pavel z Moravy
19. 6. 2023 08:16
Odpovědět  All

Dobře řečeno, až na tu šaškárnu EU. To není šaškárna a šašci v žádném případě, je to skutečná parta grázlů a zaprodanců pracujících pro nadnárodní plutokracii. A ještě nevím jestli Rusové mají zájem osvobodit tento národ, který je zfanatizovaný a vůči nim nenávistný. Pro ně by to bylo kontraproduktivní. Myslím, že s osvobozováním bychom měli začít především my sami. Jiné bylo vítání RA, když nás osvobozovala v roce 1945. Květiny a slzy radosti jasně vyjadřovaly vděk. Myslíte, že takhle vděčná by byla tato přeformátovaná a duševně vyčpělá mládež a také určitá část starších spoluobčanů dnes? A to je ten zásadní rozdíl. Neposuzujme vše z našeho hlediska, koukněme se otevřeným zrakem jak to skutečně vypadá kolem nás.

Gales
19. 6. 2023 09:59
Odpovědět  All

Rotschild má,prej,na Tchaiwanu ukryto 30 tisíc tun zlata. A zlaté tele vládne.

19. 6. 2023 13:21
Odpovědět  Gales

Když jsem se o tom od Campbella na tom vidku dozvěděl, tak mi vzápětí blesklo hlavou, že to zřejmě nebude jen Rotschild. Čiže za tou americkou hysterií kolem Tajwanu stojí Rotčild a jeho bratrstvo černé pracky známé co deep state, páč má (mají) nejspíš bobky, aby ho Kitajci neznárodnili. A dopravit takové kvantum zlata někam jinam není žádná sranda.
A že jsem jakej jsem, tak abych si tu představu převed z nic neříkajících čísel do reálu a naložil to Rotčildovo zlato na standardní padesátitunové vagony pro přepravu kusových zásilek. A vyšlo mi, že by to bylo 1 500 vagonů – tedy vlak dlouhý bezmála pětadvacet kilometrů (25 780 m). Pak jsem ho přeložil na Ruslany a vyšlo mi rovných 250 Ruslanů, kdyby jim Gosudar nějaký zapůjčil, protože amíci mají své nákladní letouny plně vytížené šířením demokracie. To už je realističtější nahnat ušáky do války s Čínou za samostatnost Tajwanu, neb je to cíl zajisté ušlechtilý.
No a po válce ho Si zabaví co válečný reparace a je vymalováno.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
19. 6. 2023 15:07

To bude to zlato na Gesaru – Nesaru.Nebo co.

19. 6. 2023 15:15
Odpovědět  Gales

Moc bych za to nedal, že je to dost pravděpodobně. A že by zbylo i na Tvořivou společnost, Alatru a další globalistické vějičky pro důvěřivce.

SNB
18. 6. 2023 22:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Drazí bratři a sestry, soudruzi a soudružky, věrní přátelé.
My níže podepsaní občané Ruské Sovětské Federativní Socialistické Republiky.
Dovolte nám tímto způsobem vyjádřit naléhavou prosbu a zároveň naléhavou žádost o bratrský Internacionální vojenský zásah proti buržoazním kontrarevolučním silám a na obranu hodnot socialismu v Ruské Sovětské Federativní Socialistické Republice.
V naší zemi se v roce 1990 uchopila moci kontrarevoluční buržoazní reakční klika v čele se zrádci Borisem Jelcinem, Vladimírem V. Putinem, Dimitrijem Medvěděvem a dalšími jež uvádíme ve zvláštní příloze toho listů.
Výše uvedení provedli odstranění socialismu prostřednictvím kontrarevoluce.
Naši jedinou nadějí je vaše přátelství k odkazu našeho velikého V.I.Lenina a vaše ozbrojená Internacionální pomoc na území naší vlasti Ruské Sovětské Federativní Socialistické Republiky.
Prosím přijměte pozvání ke vstupu a pobytu vašich vojsk na území naší socialistické vlasti.
Naše Sovětské státní orgány, vojenské jednotky Rudé armády a Sovětských vojsk ministerstva vnitra budou společně postupovat s vašimi vojsky proti ozbrojeným silám kontrarevoluční buržoazní uchvatitelské Ruské Federace.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pája
19. 6. 2023 02:34
Odpovědět  SNB

Frantíci nebo Taliáni, váhám.😁

19. 6. 2023 07:25
Odpovědět  SNB

Zalez do nory, trapný troldo.

Pavel K
19. 6. 2023 08:48

Hele, nemyslí von to nakonec doopravdy? 😆😆🤣🤣🙋‍♂️

Antonín Novotný
19. 6. 2023 15:28
Odpovědět  Pavel K

Vypadá to jako že to myslí vážně!! Já tedy nevím komu se chce zpátky do socíku před rok 89! Možná že on to tak vážně chce! Kolik lidí by asi tak chtělo to samé?

Pavel K
19. 6. 2023 18:18
Odpovědět  Antonín Novotný

A já si zase myslím, že si dělá prdellll. Jenže mě nedostane, říkám si to je ironiéééé. 🤣🤣🙋‍♂️

Kadár
19. 6. 2023 08:52

Dobré ráno Sudetiak! Konrad Henlein je tvoje strýko? Záhrada Čiech?Nie to naozaj SS Leitmeritz?

19. 6. 2023 13:26
Odpovědět  Kadár

(_!_)

anbar
19. 6. 2023 08:33
Odpovědět  SNB

v Bohnicích mají pacienti přístup k internetu ? Ani na toho Chocholouška už není spolehnutí.

Jordan
19. 6. 2023 08:57
Odpovědět  anbar

A ty cajzle si azi utékl z Černovíc? Kdo ťa dál lístek na šalinů?

janle57
19. 6. 2023 11:22
Odpovědět  SNB

Bohužel je to smutná realita,i takoví lidé mezi námi jsou,jen věřím,že
je to pouze ta menšina z nás,myslím,že takové názory brzy vyřeší
15% nezaměstnanost,kdy si tahle čummobilská garnitura nekoupí
k obědu ani shnilé brambory.

NKVD
19. 6. 2023 13:59
Odpovědět  janle57

To píšeš o sobě? Počkej až příjdou povodně a tornádo! Budeš škemrat o pomoc! Žádná pomoc! Nasrat!

unor 2022
18. 6. 2023 23:17
Ohodnotit příspěvek :
     

V clanku vzpomenute Putinovy potlacovane slzy nejsou jedine. Videozaznamu s timto jeho vyrazem je nekolik. Jeho osobni sila se pravdepodobne rodi z jeho empatie. Z jeho nehraneho skutecneho ja stojiciho vedle druhych.
Na rozdil od herce z periferie Zelenskeho se dokaze vcitit i do prosteho Ukrajince. Proto tolik jeho vahani jak postupovat.
Buh je nic. Neda se zvazit, zmerit, matematicky popsat. Avsak prichazi k nam na planetu Zemi v jemu podobnych lidech. A dnes nekolik narodu jez prozrely za nim kraci jako za ucednikem Kristovym.

pája
18. 6. 2023 23:55
Odpovědět  unor 2022

100% jsem musel něco zkurvit, jinak bych se tady asi nevyskytoval. Musím to napravit, šance je minimální, ale musím to zkusit. A to mám alergii na lidi. Totálně a naprosto bez šance. I love this game.😊

David
19. 6. 2023 00:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to je vážení masakr…

Čechov
19. 6. 2023 09:02
Odpovědět  David

Putinovi slzy=krokodýlovi slzy😭😁😂🤣😅😂🤣✌️

zdena
19. 6. 2023 10:03
Odpovědět  Čechov

aspoň gramatiku kdyby ses naučil, trolle… 4 slova a v nich 2 hrubé chyby…. a to si dáváš říkat Čechov…. Bůh s tebou, chuděrko…..

Čechov
19. 6. 2023 14:03
Odpovědět  zdena

Putinovi slzy=krokodýlovi slzy. Stačí? Nebo ještě jednou zopakovat!

Markýza
19. 6. 2023 16:47
Odpovědět  Čechov

A Čechovi taky?

Pavel z Moravy
19. 6. 2023 10:25
Odpovědět  Čechov

Vy asi nevíte co jsou skutečné slzy, které člověku vytrysknou když vidí co úděsného se děje s člověkem. Ta vaše mladá generace je prostě generace sobců a bezcitných tvorů. Ale jak se říká, není všem dnům konec. A jinak když už, tak krokodýlí slzy a Putinovy slzy. Ty vaše generace by fakt za naší éry nemohly postoupit ani na 2.stupeň základní školy. Když mi jedna moje starší známá učitelka říkala, že kdyby kladla na současné žactvo požadavky jak v době socialismu, že by polovina žáků ve třídě neprošla, moc se mi to nezdálo, ale po zkušenostech, které mám jí dávám plně za pravdu.

Pavel K
19. 6. 2023 10:37
Odpovědět  Pavel z Moravy

Díky za toleranci a ušetření našich výměnných komentů. 🤣 🤣 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🙏

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rattus
19. 6. 2023 11:52
Odpovědět  Pavel z Moravy

Naprostý souhlas.Nebo naprostí zouhlas,aby tomu rozuměl i Čechov?

Čechov
19. 6. 2023 14:09
Odpovědět  Rattus

Я вас понимаю Der Rathaus!

EvaK
19. 6. 2023 15:08
Odpovědět  Čechov

Odkud tolik tupců vylezlo?

Markýza
19. 6. 2023 16:48
Odpovědět  EvaK

Jestli to všechno zase nebude Holínek. PP jsou mu možná už malý.

Pavel K
19. 6. 2023 18:25
Odpovědět  Markýza

Však to tam vidíte, občas tam zajdu a to je masakr debilit. Není to dlouho co jsem Křížovi psal proč tam jeden ten pacient se pořád ohání mým jménen a přijmením, že jsem souhlas nedal. Ani tam nejsem a jsem napadán. Odpověď jsem nedostal, tak mám podezření, že v tom Kříž jede. Ti prudiči jsou tam cíleně, aby se rozvířila diskuze. Možná se pletu. 🙄🤦‍♂️🙋‍♂️

Markýza
19. 6. 2023 21:31
Odpovědět  Pavel K

No on se tam kdekdo ohání kdekým – tuhle to zkusili i na mě. Ale sklaplo.
Nicméně tohle multinickování je pro Holínka dost příznačné, proto si myslím, jestli to není on. Tuhle zase blbec někoho napodoboval, jenže si vybral diskutéry s tak vyhraněným stylem, že nepomýlil ani mouchu na monitoru. On to bude neuvěřitelně žluklej kus organiky.

Jaris
19. 6. 2023 03:13
Ohodnotit příspěvek :
     

http://novysmer.cz/index.php/2014/07/09/kdybych-mel-zapomenout-na-ne-boze-na-nebi-zapomen-na-me/
Ukrajinci by meli drzet hubu, protoze to, co pachali na bezbrannych lidech, je naprosto neodpustitelne. Do dnesni doby se vetsina tehle post – banderovcu nezmenila. Takove bestie nemaji pravo na existenci. A ze takovymto cynickym vrahum fandi a podporuje zapad bude nakonec jejich prokletim.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zdena
19. 6. 2023 10:06
Odpovědět  Jaris

viděla jsem ten dokument krátce po masakru v Oděse…. šílené, neskutečné, nelidské a nemám sílu podívat se znovu….. ani po těch letech me ta hrůza neopustila…

Čechov
19. 6. 2023 14:18
Odpovědět  zdena

Ajhle bietvu uz Liepan sijo take vidiela? Jak po zvietiezeniu vojov Jierzika ze Podiebradu potem pro pokoj na zemi zlorzeczene diabelskie sirotki ve stoudolah ohniem spaliti musela!

aamater
19. 6. 2023 07:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin má pravdu a RF je v práve!!! Toto svet nemôže ignorovať!!! Všetci čo podporovali Banderovských fašistov na Ukrajine by sa mali zodpovedať!!!

19. 6. 2023 07:23
Ohodnotit příspěvek :
     

“…liberální veřejnost Západu, která vyrostla na tématu holocaustu a genocidy Židů jako nejhoršího zločinu nacismu za 2. světové války.”
Nejhorší zločin evropského nacismu je GENOCIDA SLOVANŮ, kterých bylo za 2 světové války vyvražděno pětkrát více než Židů a židů, a
KTERÁ POKRAČUJE PO DNEŠNÍ DNY !!!
Howgh!

eFPe
19. 6. 2023 07:34

O tom se ale nesmí veřejně hovořit. Slované alias Slaves, jako otroci.Samozřejmě pravdu díte.

Kadár
19. 6. 2023 09:24
Odpovědět  eFPe

Čo? Slaves? Slovan! Slovan Bratislava!!!

Pavel
19. 6. 2023 15:16
Odpovědět  Kadár

možná tak slovan prešpurk domorodče z horních uher

Havel
19. 6. 2023 15:32
Odpovědět  Pavel

Pavel nejsi ty nakonec ten prezident?

Kadár
19. 6. 2023 09:05

Nepiš nám tu po anglicku Howgh ty Sudetonemecký revanšista z SS Leitmeritz.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
19. 6. 2023 09:55
Odpovědět  Kadár

Vy asi neumíte být slušný, že? Odkud vás znám, z Badatele nebo Aeronetu? Proč máte všichni tendenci chovat se jako hrubiáni. Asi proto, že na diskuzi jste ještě nedorostli. S tou mladou a mladší generací je to prostě problém, moc vám ten otec vesmíru asi nenadělil. Jak je to u vás nevím, zkuste se zkulturnit. Až dosáhnete duševních kvalit našeho kamaráda Milana, potom se můžeme bavit.

19. 6. 2023 13:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

Se-r na něj. Jen další trolda vymatlaného rozumu. Chtít aby byl slušný je totéž, jako chtít, aby prase vonělo. Všiml sis, že troldové získali posilu? 🙂

Adam z Krnova
19. 6. 2023 15:01

(.00.)

Markýza
19. 6. 2023 21:33
Odpovědět  Pavel z Moravy

To je dle starého hesla “když vám dojdou argumenty, ještě pořád můžete nadávat”. Milan má pravdu: nejsou diváci = není divadlo.

zdena
19. 6. 2023 10:08
Odpovědět  Kadár

to je indiánský výraz 🙂

katango
19. 6. 2023 10:39
Odpovědět  zdena

Ovšem asi jen výraz Karla Maye, který tam nikdy nebyl a vše si vymyslel.

19. 6. 2023 13:49
Odpovědět  katango

To přece neva že vymyslel, když to vymyslel hezky a my, kluci, na tom vyrostli. Clarke a Asimov taky nebyli ve vesmíru, Čapek v budoucnosti a Vondruška a Tremayne ve středověku.
Jo, a výraz howgh! ve smyslu “na tom trvám”, nepochází od Maye, který si vše vymyslel, ale od indiánského kmene Lakotů. Valný významový rozdíl mezi Mayovým “domluvil jsem” a lakotským “na tom trvám” tam nevidím.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
19. 6. 2023 18:30

Právě protože byli lakotný, tak na tom trvali a lakotové, to byl snad předvoj těch obřezanců, howgh!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
19. 6. 2023 13:36
Odpovědět  zdena

Já to mám od Vinetua.

19. 6. 2023 13:31
Odpovědět  Kadár

Nevtírej se, smrkolo.

Kadár
19. 6. 2023 14:22

Táhni do Třetí Říše sudetský bandito!

19. 6. 2023 15:19
Odpovědět  Kadár

(_!_)

Kadár
19. 6. 2023 15:34

c(.00.)o0$

Pavel K
19. 6. 2023 08:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Evidentně spousta přísedících v sále takové video vidělo poprvé. Dobře Vladimíre jen dobře ať se všichni chytí za nos o co tu jde. Vy ty nácky porazíte, máte na to. 🍀👍🙋‍♂️

Helena
19. 6. 2023 08:59
Odpovědět  Pavel K

Přidávám se.

Pavel K
19. 6. 2023 09:23
Odpovědět  Helena

To není ale z daleka vše. Doporučuji shlédnout film Volyně, je to polské a ještě asi v nějaké té koprodukci, nevím přesně kdy ale už je to dobře asi dva roky co jsem na to koukal. Film je tuším z roku 2016. Ale jestli vám vadí zabíjení i když jde o film, tak na to nechoďte, i pro mě vzláště druhá polovina filmu byla no jak to říci drsná. Hlavně pro lidi co se v žijí do děje. Žít bych tam tenkrát nechtěl, já to málem nepobral, tam zabíjel každý každého, všichni si navzájek zabíjeli rodiny. Dá se říci, že jsem v tom měl i trochu hokej. 🤣🤣🤦‍♂️🙋‍♂️

Rattus
19. 6. 2023 11:59
Odpovědět  Pavel K

Viděl jsem to.Šla z toho hrůza.Na tento film jsem poukázal mezi známými,
když přes Člověka v tísni vybírali po tisícovkách na UA.Bylo mi řečeno,že
prý kdovíjak to bylo.

Pavel K
19. 6. 2023 15:58
Odpovědět  Rattus

Přesně, oni tomu nevěří. Když jsem já ukázal nějaká ta nepohldlná videa, bylo mě řečeno našim polosluníčkem, že mi takové video vyrobí za 15 minut. Zkrátka to byl fake a basta. Nehodilo se to do názorového trendu daného člověka.

19. 6. 2023 14:03
Odpovědět  Pavel K

Mám ten film už delší dobu stažený ale moc se mně do něj nechce. Ono mi stačí vyprávění matky a bábrle a číst si jejich deníky, abych měl vražedný choutky.

Pavel K
19. 6. 2023 15:55

Tak vydržet se to dá, já jeden čas občas na Zvrácený.cz a tam to byl masakr v přímém přenosu. To bylo přece jen pro silnější povahy, zde je to jen film. Ale co na to říci, smrt je součástí života. Dnes co se děje, že nesmíš pomalu useknout hlavu slepici, aby tě sluníčka nenazvali vrahem. A to je taky špatně ve vývoji člověka, leda že bychom lapali po vzduchu. Ale to je jiné téma.

Pavel z Moravy
19. 6. 2023 10:10
Odpovědět  Pavel K

Já se také samozřejmě přidávám k tvému názoru a netrap se tím, že ti nechtějí naslouchat, oni ještě poslechu nedorostli. Vlastní poznání bude to nejlepší co je všechny bude moci potkat. Já již s promluvou proti těm zabedněným a nepřemýšlícím skončil. Máme svoje zkušenosti, máme svoje roky, myslím, že to je dostatečný důvod říci si, že kdo ví, nemluví. To je jeden citát a myslím, že pravdivý. Když už mluvit tak o něčem a nechcete li naslouchat, tak nemluvím. Já také nemusím naslouchat vašim slovům, takže až budete něco potřebovat, kdo ví budu li mít chuť se angažovat. Já vím, je to tvrdé, ale život není peříčko. Ti mladí ho prozatím prožívali jako ráj, ne že bych jim přál něco zlého, ale prožít si něco takového co se stalo minulým generacím za fašistického Německa, to je potom jiný pohled na život. To, že jsou ve většině případů rozežraní a sobečtí je asi fakt, proto je možné, že až ta větší nouze jim ty priority trochu v hlavě srovná a když ne, jejich problém.

Pavel K
19. 6. 2023 10:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

👍 👍 👍 👍 🙋‍♂️

Jaris
19. 6. 2023 10:14
Odpovědět  Pavel K

Stejne budou delat, ze jsou slepi. Zapadaci prohlednou az sami dostanou poradne presdrzku. To bude narku a kvileni!

Pavel K
19. 6. 2023 10:45
Odpovědět  Jaris

Ale ono k tomu možná ani nedojde, protože RF to vyhraje a smete všechny tyhle nácky do pekel. Teď jde o to jestli se to někdy uklidní, tak aby nám tu ta zhýralá mládež nedělala škodiče zemské jak píše kolega Pavel od Beskyd. Takže co by bylo lepší?

Pavel z Moravy
19. 6. 2023 11:53
Odpovědět  Pavel K

Jo, když jsem žil v Havířově tak od Beskyd, ale již dlouhé desítky roků od Jeseníku a děda Praděda.

Adam z Krnova
19. 6. 2023 14:24
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak pozor na medvědí tlapy!

Adam z Krnova
19. 6. 2023 14:41
Odpovědět  Pavel z Moravy

A kdes fáral?

Kadár
19. 6. 2023 15:35
Odpovědět  Pavel z Moravy

A chlastal Praděd?

Richard Tesařík
19. 6. 2023 15:39
Odpovědět  Pavel K

S cesty smetem vrahy s Rudou Armádou dojdeme přes hory i svahy

Pavel K
19. 6. 2023 18:39
Odpovědět  Richard Tesařík

Jste zřejmě mlád a děláte si srandu, že? To jediné vás omlouvá z neznalosti. Také jsem to v mládí viděl jinak, nebyly informace, zkrátka jsem to prožíval jinak než dnes, proto se na vás nezlobím.Je hezké že pácháte humor, ale nepřál bych vám, aby vás v nedaleké budoucnosti přešel. Nějak mě vyschlo v hrdle od toho kecání, musím polít jazyk, nazdarovije malčik. 🤣 🤣 🤣 🙄 🙏 🤦‍♂️ 🙋‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
19. 6. 2023 21:34
Odpovědět  Pavel K

Je buď mlád, nebo blb, případně obé.

Pavel z Moravy
20. 6. 2023 08:32
Odpovědět  Pavel K

Ty jsi to pěkně řekl. Díky.

zuzana
19. 6. 2023 16:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinská protiofenzíva se příliš nedaří

https://aktax.cz/ukrajinska-protiofenziva-se-prilis-nedari/

19. 6. 2023 21:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Přesně tak jak říká moudrý Vladimír…Nácka musíš chytit a zabít…bez ohledu na to k jaké zemi se hlásí.