politika

Odváží se dědeček Biden říct, že newyorská dvojčata vyhodily do vzduchu speciální služby USA?

Аlexandr Cyganov

Americký prezident Joe Biden oznámil, že on a celá jeho administrativa se zavazují dosáhnout maximální míry transparentnosti, a zavázal se, že ministerstvo spravedlnosti provede nový přezkum dokumentů týkajících se útoků z 11. září 2001, které byly dříve klasifikovány jako tajné.

Takové oznámení může být skutečně alarmující. 

Biden osobně oznámil, že ministerstvo spravedlnosti brzy odtajní určité dokumenty o nechvalně známém teroristickém útoku z 11. září 2001. Současně řekl, že se jeho administrativa zavazuje k „maximální míře transparentnosti“, a proto – jak naznačil – vítá rozhodnutí ministerstva

provést nový přezkum dokumentů, u nichž vláda dříve uplatňovala svá privilegia.

To znamená, že tyto dokumenty byly klasifikovány jako tajné.

A všechno by bylo v pořádku. Také vítáme maximální míru transparentnosti v americké administrativě.  Stejně jako tajných služeb, kontrarozvědky, armády a námořnictva. Informací není nikdy dost. 

Ale přesto – na Bidena jsme si už zvykli. Směje se tak zářivě. Ale, teď dostal křeslo šéfa nejagresivnější a nejzrádnější země ze všech současných světových velmocí, co teď? máme ho litovat? 

Zabijí, určitě zabijí starého muže, jakmile skutečně začne odhalovat tajemství 11. září 2001. Je toho příliš mnoho nahromaděného, nezvládnutého a ​​firemní podpis amerických speciálních služeb je tak jasně viditelný, jakoby byl vyšitý bílými nitěmi, že by záviděla i Marie Michon švadlena z Tours. Která uměla šít takové vzory intrik, že sám vévoda z Armanda Jean du Plessis, kardinál de Richelieu, na to nemohl přijít.

Prezident John F. Kennedy za méně byl odměněn dírkou v hlavě. A kolik dalších zemřelo, když se blížili k tajemství vraždy tehdejšího vůdce USA!

Proto – Joe, starče, dávej na sebe pozor, nestrkej nos do tajemství pádu dvojčat!

Naivní Američané

Jen naivním Američanům může připadat normální posílat Bidenovi dopisy, kde ho vyzývají, aby bojkotoval vzpomínkové akce věnované dvacátému výročí tragédie a odtajnil dokumenty prokazující zapojení saúdských vůdců do teroristického útoku.

Dobře se Američanům žije s mozky úrovně rybiček v akváriu!

Kdyby si alespoň položili otázku, proč by saúdská královská rodina, plně zavázána Spojeným státům, měla zničit věže Světového obchodního centra! Jaký by to mělo ekonomický a politický smysl?

Mezi svými hledejte! Stále trčí spousta vláken, která vedou ke „švadlenám“ z NSA, FBI a Pentagonu.

Stehy ve vzorech nejsou vévodkyně de Chevreuse

Takže 11. září 2001 údajně 19 teroristů ze skupiny Al-Káida údajně uneslo čtyři osobní letadla. Beze zbraní. Pomocí nůžek a pilníku na nehty. Teroristé se ukázali opravdu chladnokrevnými piloty: trefili přesně věže Světového obchodního centra v New Yorku. Další letadlo “zasekli” do budovy Pentagonu na předměstí Washingtonu, aniž by cestou polámali stromy nebo zbourali sloupy veřejného osvětlení.  Čtvrté unesené letadlo se zřítilo samo v poli poblíž Shanksville v Pensylvánii.

Zabito 2 977 lidí, nepočítaje samotné teroristy.

A teď stopy.

Letadla zasáhla dvě věže, ale zřítily se tři. Padaly krásně, tak jak stály, kolmo. Každý musel vidět, jak výbušniny ničí nosné konstrukce, tak jak je při účelové demolici budov zvykem. 

Třetí letadlo zasáhlo Pentagon, ale díra ve zdi se ukázala být mnohem menší než jeho velikost, zejména s křídly, a obecně na místě havárie se nenašly ani motory, ani ocas letadla, ani fragmenty těl cestujících 

Ano, ale přímo uprostřed všeho jen nezničitelné pasy údajných únosců.

Dále. 

Proč v předvečer teroristického útoku, 10. září, byli záchranáři z FEMA, amerického ministerstva pro mimořádné situace, převezeni do New Yorku? Věděli snad co se stane, čekali, byli připraveni? 

Proč se řada podnikatelů nedostavila na obchodní jednání ve věžích bez konkrétního důvodu? 

Jak majitel věží Larry Silverstein věděl, co se stane, protože jen den předem pojistil tyto budovy až na 5 miliard dolarů?

Kde se vzal v aparátu amerického Kongresu hned druhý den připravený, pečlivě zpracovaný text usnesení o „právu USA na sebeobranu“. Právě ten, na jehož základě o necelý měsíc později Amerika zaútočila na Afghánistán?

A obecně, Američané přemýšlejte o jiskřivém významu fráze Národní bezpečnostní strategie USA:

Události 11. září nám otevřely nové obrovské příležitosti.

Gigantické! Možnosti!

A opravdu chcete svého dědečka obětovat na oltář těchto gigantických možností a příležitostí? Za které již někdo, při pádu dvojčat, obětoval téměř 3 tisíce lidí? 

Žádný strach, veškeré obavy o prezidenta USA jsou zbytečné. Oni s ministerstvem spravedlnosti neprozradí nic skutečně tajného.  Protože pravda o tom, jak americké speciální služby zabily tisíce spoluobčanů, aby si uvolnily ruce a ovládly nejprve Spojené státy a potom svět, by jednoduše zbourala celou Ameriku, jako ty tři věže Světového obchodního centra.

https://bit.ly/3xIiMQv

sdílet na