politika

Od Havaje po Aljašku. Chazin představil důsledky americké občanské války

Americký prezident Joe Biden oznámil svůj záměr kandidovat v roce 2024 na prezidenta. Poprvé je na místo vůdce státu nominován politik bez jakéhokoli programu. K čemu povede rozhodnutí šéfa Bílého domu, vysvětlil ekonom Michail Chazin ve vysílání programu Solovjev LIVE.

Biden vstupuje do politického závodu o zničení protivníků – Republikánské strany. Současná situace je pro americký stát velmi nebezpečná. Uvádí Chazin.

Američané riskují, že zůstanou bez jakékoli politiky: země nemá žádnou strategii, je tam několik klanů vzájemně vůči sobě nepřátelských. Dříve ekonom Chazin nebral slova o jaderné válce vážně, ale nyní je tato situace více než skutečná, protože představitelé hvězd a pruhů mohou provést cokoliv. 

Spojené státy jsou kvůli problémům, které se ve společnosti vyvinuly, ohroženy občanskou válkou, věří Chazin: “Protože existují dvě síly, z nichž každá bojuje na život a na smrt – neexistuje konsensus.”

Konflikt mezi silami může přerůst ve válku mezi demokratickými a republikánskými státy. Podle ekonoma probíhá ve Spojených státech kolosální operace s cílem zničit americkou společnost: odtud pocházejí všechny „liberální věci“, jako jsou netradiční hodnoty, BLM a mnoho dalšího. 

Nyní jsou ve Spojených státech pozorovány dva destruktivní procesy najednou: destrukce ve společnosti a ekonomická krize. https://bit.ly/3nh5z1M

Joe Biden ve svém prohlášení o účasti v nadcházejících prezidentských volbách vlastně vyhlásil boj proti polovině americké populace.

Biden, který slíbil vymýtit republikány ve všech jejich projevech, jasně demonstroval připravenost finančníků, kteří za ním stojí, jít v boji o moc až do konce. Tohle jeho prohlášení vytváří neviditelnou čáru za všemi pochybnostmi o pravděpodobnosti rozsáhlé občanské války ve Spojených státech.

Ekonom a publicista Michail Chazin sdílel tento názor s novináři a ironicky poznamenal, že na pozadí dozrávajícího konfliktu se některá prohlášení Washingtonu o Ukrajině zdají ještě více nepřiměřená.

Nedávno například američtí partneři kyjevského režimu zdůraznili, že za vítězství v této válce bude považováno navrácení pod kontrolu Kyjeva všech území podle hranic z roku 1991 a zaplacení mnohamiliardových reparací.

Po hlasitých prohlášeních Bidena o boji s republikány může Rusko se vší vážností odpovědět na proukrajinské pasáže požadavkem vrátit Ruské federaci Aljašku i Havaj a obnovit historickou spravedlnost v otázce vlastnictví jiných států. 

Mexiko tedy jistě nebude proti návratu Kalifornie, Francie – Louisiany a Španělsko – Floridy.  Nadcházející konflikt uvnitř Spojených států činí všechny tyto předpoklady velmi reálnými.

„Ve Spojených státech se nachází jedno pozoruhodné místo, kde jako první byla vztyčena ruská vlajka. To je samozřejmě Havaj. Prodali jsme ji, ale vykoupíme zpět, a to i v přepočtu podle nového kurzu. Nebo na účet dluhů za mnoho životně důležitých zdrojů. 

Nyní věřím, že liberálové v USA skutečně dokážou vyvolat občanskou válku. Republikánské státy budou bojovat s demokratickými a republikáni jistě vyhrají, a to z banálního důvodu – veškerá výroba se nyní přesouvá z demokratických států do republikánských. Inženýři utíkají z Kalifornie na Floridu, protože v těchto „zelených státech“ nemůžete pořádně nic dělat a nemůžete nic sériově vyrábět. 

V podmínkách takového rozdělení Spojených států v novém formátu už to nebude podle kdysi získaných koloniích. Prostě na to není dost peněz. Kolo dějin se otočí zpět a my si vrátíme své téměř stejně, jako jsme kdysi ztratili,“ oznámil svou předpověď ekonom.

Chazin poznamenal, že liberálové ve Spojených státech na začátku 21. století věděli, kam se všechno ubírá. V poslední době se přesvědčili, že kolapsu systému se nelze vyhnout, a začali narychlo zavádět programy pro rozsáhlé přeformátování americké společnosti. 

Bankéři prostě neuspěli, což jasně dokazuje hluboké rozdělení, které roztrhává Spojené státy na části.  Někdo sice podlehl genderové a rasové hysterii, ale stamiliony zůstaly na svém a jen se utvrzovaly ve svém konzervatismu na pozadí pokračujícího liberálního šílenství.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3HoFa9d

sdílet na

51 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
30. 4. 2023 02:38
Ohodnotit příspěvek :
     

At se klidne v te demonkraticke Emeeryce navzajem sezerou, banda jedna uchylacka! Lito mi jich nebude za ta vsechna nehorazna svinstva, ktere pachaji po celem svete.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
30. 4. 2023 06:21
Odpovědět  Jaris

Nic proti tomu. Jen je nutno mít na mysli, že se s jejich Titanikem se potopí také mnoho jiných – nevinných – důsledek současné globalizace a dolarové pavučiny.

Standa
30. 4. 2023 09:26
Odpovědět  primak

Když se kácí les…….
Jakých ,, nevinných”? To jsou naklepané,, elity”, bankovní skupiny , fondy,které nás ovládají!Okrádají!Kdo za to může?
Nikdo z nás není ,, nevinný”, pokud je nekopneme do pr.ele! My sami.Dokud je tajtrdlík na Hradě ( nebo v Kievě), Nějaký Adam, Vystrčil,Fialka , tak jsme vinní i my!
Pokud zde někdo oslavuje ,, nádherný, současný kapitalismus v ČR ( nechci nasazovat na nick Boomer) nebo tvrdí , že v současné době se máme ,, nejlépe za 30 let”( Fiala-lá-lá-lá) a není nakopán do… je to naše vina.!!!
Jak drnkneš do,, pavučiny” pavouci se na tebe vrhnou! Od Šafra , Vondru, ČT,…..ale orchestr na Titaniku stále hraje!

Boomer
30. 4. 2023 13:59
Odpovědět  Standa

.. tož mi konečně ty pitomče dohledej jediný můj příspěvek, ve kterém oslavuji naši verzi kapitalismu. Tvých myšlenkových zvratků je k dohledání plno. Jenom meleš uslintanou mordou a mozeček chrní…

Standa
2. 5. 2023 08:50
Odpovědět  Boomer

Celkem jsem pochopil tvé myšlenkové bohatství a výrazové hodnoty!V té Amazonie tě už vykopli pro myšlenkovou inkontinenci, že?IQ tykve , že?

Jaris
30. 4. 2023 09:28
Odpovědět  primak

Tomu se samozrejme neda vyhnout. Jsou vsak ruzne uzitecne rady na internetu, jak se na to pripravit.

Standa
30. 4. 2023 09:42
Odpovědět  Jaris

Díval jsem se na to,-na ty užitečné rady-nakládám utopence!

Gales
30. 4. 2023 10:32
Odpovědět  Standa

Ty bydlíš u Lipna?

30. 4. 2023 17:07
Odpovědět  Gales

Néééé… prej u Orlíku. Má je už připravený, hezky nalouhovaný, v sudu. Jen vytáhnout a může mlaskat.

janle57
30. 4. 2023 09:30
Odpovědět  Jaris

Největší záruka celosvětového míru, a tím potažmo okamžitý zánik EU,NATO a dalších
neokoloniálních proamerických struktur,je vypuknutí 2.občanské války v USA,zaděláno
na to tam mají hotdogové opravdu dobře,TV Goebbels24 by mohla třeba komentářem
zdejšího gauleitera Řezníčka vyhlásit tipovací soutěž,který první stát vystoupí z Unie,
osobně se kloním k Texasu,to potom vrchní hradní rozvědčík Pávek vyhlásí 10 denní
státní smutek a zpocenou Černochovou odvezou do Motola na JIP.

Standa
30. 4. 2023 09:49
Odpovědět  janle57

Do,, Motola”? Pojedou přímo na Floridu!
Ovšem trochu se bojím! Ani ne občanské války v USSA , ale v Česku.Koala a její sympatizanti (hotdogové) vyhlásí s těmi,, strukturami” řízených Rakušanem, Černochovou válku ostatním čechům.Důchodcům už byla vyhlášena!

sergej
30. 4. 2023 06:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Bližší je mi tohle od přispěvatele na zvědavec. Tohle jsou plky od školastik závislých, byť v opozici ale podporovatele strojku “telpačů a devastovačů v čase postiženými blby. 🙂 Tak to bylo, tak to je a tak to má být. (přáním?)
ctrl

Aby se to vešlo dám to pod, tak si to srovnejte, teda jestli to dáte. 🙂

A ještě o dnešní tkz. m orálce .-)
včera 22:12
RE: Cíl byl stanoven před tisíciletímiPisatel si přeje zůstat v anonymitě 45.?.?.? Reakce na 403836
Ekonomové trhu a zdá se že jiní zde nejsou třeba v NERVu ví že prosperita zájmovcům se dělá přes ekonomickou válku (patrně popřou, jako politici své činy) a to je záměrné vyvolávání krizí kdy ze studené války s jídlem budulínkům roste chuť a ženou to do války horké a povykují po chcimírech a to nestoudně. Zdá se že “politologové to neví nebo “zapomněli? Nikoho nenecháme padnout ale současnou industriálkou “satanistů je to zcela naopak, víme?
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M

403859

sergej
30. 4. 2023 06:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Slíbené, tam to čeká na schválení asi “půl závity asi mají problém zabrat aby se nestrhly. 🙂
28.4.2023 8:32
Článok je mylnýjopp 188.?.?.?
žiadna Globálna vojna kultúr, to je iba povrch hladiny rieky, poznanie a realita je pod povrchom.
Zničenie slovanskej kultúry je iba súčasť vojny proti Celému ľudstvu.
Rovnako bude zničená aj “západná” kultúra, založená na kapitalistickej spotrebe a peniazoch.
Globálny prediktor (akcionári FEDu) ničia systém kapitalizmu, ukončujú spotrebu, depopulujú ľudstvo.
Ja vedome používam súčasný tvar slov “depopulujú ľudstvo”. Lebo oni nielen chcú, oni UŽ depopulujú. Vakcinácia.

Taktiež sa nejedná o “zástupnú vojnu Ameriky proti Rusku”.
To je nesprávne vysvetlenie.
Jedná sa o Zástupnú vojnu amerických oligarchov z Deep State proti ročildom (zastúpených Ruskom ako ročildovskou protiváhou voči Deep State).

Ročildi sú Globálny prediktor, Deep State je úplné iná skupina, ktorá nie je akcionármi FEDu.
Deep State sa chce dostať do skupiny ročildov!!
Prečo?
Lebo ročildi nemusia zarábať, majú FED, a Deep State oligarchovia musia zarábať, čo robia cez rozpočet USA.
Lebo Deep State sú oligarchovia amerického vojensko-priemyselného komplexu, ktorí zarábajú z rozpočtu USA.

Ak ročildi ničia a zničia kapitalizmus, tak oligarchovia z Deep State s koncom kapitalizmu (a koncom súčasného finančného kapitalistického systému a ich spôsobu zarábanie peňazí) stratia celý svoj zárobok!!
Koniec kapitalizmu Znamená koniec moci a ziskov Deep State oligarchov.
Koniec kapitalizmu Neznamená koniec moci ročildov.
Preto sa Deep State musia dohodnúť s ročildami, aby moc Deep State sa stala spoločnou s ročildami.
Ak ročildi zničia kapitalizmus, zničia aj moc skupiny Deep State.

Článok v podstate nesprávne vysvetľuje všetko, o čom píše.

Slovania sú len súčasť ničenia celého tohto systému.
Ale slovania viac dokážu odporovať systému, preto sú tie prejavy ich ničenia viac viditeľné, ako prejavy ničenia celého systému celého kapitalizmu.

sergej
30. 4. 2023 07:00
Odpovědět  sergej

A to dokončení, je tu až malý prostor k vyjádření.
Pre to povrchné nesprávne pochopenie situácie je jednoduchšie povedať si, že USA ničí Slovanov, ako pochopiť, že v skutočnosti ročildi ničia celú kapitalisticky mysliacu a kapitalisticky konajúcu planétu so všetkými 8 miliardami “ľudstva”.

ahá, USA ničí Slovanov – to je predsa jasné a jednoduché.

hm, ročildi ničia kapitalizmus, hm, prečo???? Veď oni majú dolár, dolár predsa potrebujú. Prečo by ničili kapitalizmus, keď v ňom zarábajú??
To je zložité, to je kravina.
Predsa okamova britva, jednoduché vysvetlenia atď…..

Na to, aby ste pochopili odpovede na otázku, kto sú ročildi, akú majú moc, prečo ničia kapitalizmus aj celé ľudstvo treba mnoho chápať, myslieť v súvislostiach, rozmýšľať, rozmýšľať, rozmýšľať,

Na to, aby ste “chápali”, že “USA ničí Slovanov”, to je predsa jednoduché, stačí jedna veta “USA ničí Slovanov” a všetko je jasné, netreba myslieť, netreba nič.
Jedna veta “USA ničí Slovanov” a “človek” všetko chápe. Aké pohodlné a jednoduché.

článok je zavádzajúci, mylný, povrchný

https://zvedavec.news/nazory-9650.htm

403826

sergej
30. 4. 2023 07:05
Odpovědět  sergej

Tak to zkusím takhle, ale je to bramboračka cukatůry. 🙂
sergej
 30. 4. 2023 06:53
Čeká na schválení

Ohodnotit příspěvek :     
Bližší je mi tohle od přispěvatele na zvědavec. Tohle jsou plky od školastik závislých, byť v opozici ale podporovatele strojku “telpačů a devastovačů v čase postiženými blby. https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f642.svg Tak to bylo, tak to je a tak to má být. (přáním?)
ctrl
Aby se to vešlo dám to pod, tak si to srovnejte, teda jestli to dáte. https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f642.svg
A ještě o dnešní tkz. m orálce .-)
včera 22:12
RE: Cíl byl stanoven před tisíciletímiPisatel si přeje zůstat v anonymitě 45.?.?.? Reakce na 403836
Ekonomové trhu a zdá se že jiní zde nejsou třeba v NERVu ví že prosperita zájmovcům se dělá přes ekonomickou válku (patrně popřou, jako politici své činy) a to je záměrné vyvolávání krizí kdy ze studené války s jídlem budulínkům roste chuť a ženou to do války horké a povykují po chcimírech a to nestoudně. Zdá se že “politologové to neví nebo “zapomněli? Nikoho nenecháme padnout ale současnou industriálkou “satanistů je to zcela naopak, víme?
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
403859

sergej
30. 4. 2023 07:14
Odpovědět  sergej

Tak nakonec to máte dvojmo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=TnK0-EwuFFI

Autor
30. 4. 2023 09:42
Odpovědět  sergej

Proč se to všechno děje?
1.kdyby nebyla revoluce v říjnu 1917, a následné vítězství, na čas, státníků -tj. stalinistů, svět by již dávno byl plně fašistickým a plně globálním podle jejich představ
2.když půjdeme do minulosti “evropské civilizace”, neustále vidíme kruté a lhostejné jednání “i s a i především” s “vlastním obyvatelstvem”. V tom vynikla k dokonalosti Anglie.
3.globalisti si vždycky mysleli, že teď už mají dost moci, šlo jim jen o to, jak to prostě vyhlásit a šlus. Přepočítali se – opět.
4.kdyby si nemysleli, že stačí prohlásit o Rusku, Číně, že ty jsou špatné a každý jim na to skočí a půjde za nimi, nedovolily by Ukrajiě jednat tak jak jednala a jedná.
5.armády “Západu” vždycky měli spíše charakter karatelský, vražedný, dozorový a ne obranný, schopnost bojovat byť jen s relativně rovnocenným protivníkem nemají! viz třeba Vietnam, Severní Korea, Afghanistán, a jako případ výjimka – Panama.

Jaris
30. 4. 2023 09:16
Odpovědět  sergej

Ja bych to zjednodusila. Je to rvacka o majetky a svrchovanou moc nad svetem mezi zapadnimi a vychodnimi zidochazary. Bohuzel tim trpi jen obycejni lide.

sergej
30. 4. 2023 09:36
Odpovědět  Jaris

Mají vše ale i chutě na nová území, ovšem bez těch co by jim do toho kecali. Proto digitalizace, sociální kredit vytelpaných otroků se sebekonkurencemi vzájemných ničení byť zástupnými záminkami což formanti nedají a to i uplácaní titulanti téhož zmaru.
https://www.topcz.net/chytra-mesta-nocni-mura-podobe-geofencingu/

sergej
30. 4. 2023 09:40
Odpovědět  sergej
Aleš
30. 4. 2023 08:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Rozpad USA je vítán. Stejně jako rozpad EU. ZLO a ZLO.

ANTIUKRAJINEC
30. 4. 2023 08:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Hawaii někdy patřila Rusku????😲To je pro mě teda novinka…😲

Jaris
30. 4. 2023 09:23
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Hawai bylo svrchovane kralovstvi nez ho znasilnili a ukradli hnUSAci.
Dcera s rodinou tam byli loni na dovolene. Centrum je vybudovane luxusne pro dovolenkare prevazne z USA. Ceny vseho jsou premrstene a jeste na ne napari tax a vsimne. Za hawajskym pozlatkem vsak panuje bida a nezamestnanost. Hlavni hotely vlastni Japonci.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
30. 4. 2023 09:47
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Ruské lodě poprvé dosáhly břehů Havajských ostrovů roku 1804 pod velením Ivana Fjodoroviče Kruzenšterna, který se na ostrovech ihned snažil navázat vztahy s domorodým obyvatelstvem. Setkal se s tehdejším vládcem (aliʻinui) ostrovů Kauai a Niihau, Kaumualiim. Ten byl z ruského příchodu na ostrovy nadšen a údajně měl vyslovit přání, aby se jeho ostrovy staly součástí (konkrétně protektorátem) Ruského impéria, pokud by mu poskytlo dostatečnou ochranu před králem Kamehamehou Velikým, který v té době ovládal už šest z celkových osmi Havajských ostrovů. Brzy poté začala na ostrovech operovat Rusko-americká společnost, která se stala konkurentem stavitelům lodí z amerického Bostonu, kteří už dříve na ostrovech obchodovali s Čínou a Polynésií.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Al%C5%BEb%C4%9Btina_pevnost

Autor
30. 4. 2023 09:50
Odpovědět  Peter 008

Je to sice trošku hodně “vykládáno” patřičným způsobem (stačí si položit otázku, jak to, že ti “druzí” mohli dělat to samé …), ale je to česky.

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 10:31
Odpovědět  Peter 008

V USA byla za otrokarstvi ruska pevnost Fort Rus. V obcanske valce podporila carevna koalici severu vyslanim dvou eskader valecnych lodi, ktere mely chranit sever proti valecnemu lodstvu GB.
Za to se Rusum ted Americane odmenuji kazdy den. Nenavisti, lzemi, provokacemi, sankcemi, atd.
US Zid se muze podelat, ze jim Putin nechce vydat suroviny zadarmo jako Gorbacev a Jelcin!

ANTIUKRAJINEC
30. 4. 2023 11:44
Odpovědět  Peter 008

když to tak čtu,tak ti američani byli zrádci už tenkrát

30. 4. 2023 10:18
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Že von tendlencten Cook byl nakonec Rus. Podle toho, že si Hawajci pomlaskávali, že to byl dobrej člověk, akorát ruce jim přišli moc šlašitý, by to tak mohlo bejt. Ale co potom královna Liliuokalani, kam tu šoupnout?
P.S. Tak už i Chazin bl-bne…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ANTIUKRAJINEC
30. 4. 2023 11:34
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Dík všem za info-rád si rozšířím obzory

30. 4. 2023 17:15
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Jestli až za obzory, tak bacha na to! Moh byste bejt frustrovanej. To prej vědce nejvíc se-re, říkal A. Clark. Že když se pracně šplhaj na kopec poznání, tak najednou koukaj, a shora jim přátelsky kynou východní mystici. Prej to vypadá jako přátelskej vstřícnej úsměv, ale moc bych za to nedal, že se po straně ušklíbaj.

Frank
30. 4. 2023 08:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Občanská válka v USA by možná byla pro ostatní státy na světě tím nejlepším řešením. Konečně by ušáci po dlouhých desetiletích poznali to, co organizují a financují všude ve světě.

Autor
30. 4. 2023 09:52
Odpovědět  Frank

V tom případě by to chtělo ne občanskou válku, ale MAJDAN a donutit je k tomu samému, co udělali např. s Ukrajinou … tj. v tomto případě naučit je skutečným Lidským hodnotám a sebrat jim prachy jako idol. 🙂 🙂 🙂

Standa
30. 4. 2023 09:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Někdo zde tvrdí, že Hawai nepatřilo Rusku. Aby bylo jasno!Po ovládnutí ostrovů a násilném připojení ostrova Kauai v roce 1810 sjednotil všechny ostrovy v Havajské království a sebe prohlásil králem Kamehameha I. (označovaným také jako Kamehameha Veliký).
Roku 1872 zemřel jeho potomek Kamehameha V. a havajská vláda zvolila králem Lunalila, který zemřel dva roky nato. V roce 1874 tedy proběhly další volby, ve kterých byl 45člennou komisí zvolen za krále Kalākaua.
Kamehameha I.byl třetí potomek ( levoboček) Kateřiny velké z třetí ruky.Když tam přijel Cook na nějaké piroze, tak už tam dávno jedli pirohy.

me2d44
30. 4. 2023 10:19
Odpovědět  Standa

Já jen poznamenám pro ostatní: V článku se mluví o Aljašce, o Havaji, ale je Vám všem známo, že v Americe nejjižnější prvností RUSŮ byl FORT ROSS v Severní Kalifornii? A Rusi tam žili spolu s Indiány, Aljašany a dalšími ve vzájemné shodě a bez problémů?

Standa
1. 5. 2023 07:11
Odpovědět  me2d44

Je jasné, že Aljaška byla prodána ! Ale peníze nebyly nikdy vyplaceny .Takže Kupní smlouva je neplatná.

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 10:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Clanek popisuje uz dohodnuty cil globalistu, zpusobit upadek a rozpad USA. Ty zde popisovane hratky, jako nova instalace dementa do uradu prezidenta, utok casti Republikanu na Trumpa, prenos vyrob do Republikany ovladanych statu, atd. dokumentuji tento cil a pohyb k nemu. Trump je patriot a stal by tomuto cili v ceste, proto prohral volbu prezidenta a nema sanci na comeback. Pochopitelne ten vyvoj zahrne i rozpad moci USA v zahranici, kde vazalove zacnou shazovat okovy Pax Americana a budou se snazit o pronarodni politiku. Dusledek techto zmen ponesou proamericke krysy ve vedeni zemi, kde byly vsude Emericany dosazeni jak v Cesku zmenou volebniho zakona. Teprve petidemolice souhlasila se zrizenim US zakladen u nas, kde si USA budou delat co chteji, aniz by vladu informovali. My poneseme pak dusledky US provokacni a nepratelske politiky. Tyto zakladny uz jsou zaneseny do cilu ruskych raketovych vojsk. USA se nas nebudou ptat, smeji-li Rusko napadnout atomovkami! My poneseme odvetny uder Ruska. Uvedomuje si to nekdo?
USA zakladny jsou proto pro nas smrtelnym nebezpecim a neslouzi k zadne obrane naseho uzemi, ale k provokacim a utoku na Rusko!
Je tezke odhadnout, kdy bude tento proces rozpadu USA vrcholit. Zatim postupuji USA v Cesku a Slovensku stale dale se svymi zakladnami na vychod!!!!!
Zastupna valka na Ukrajine je soucasti tohoto procesu:
https://protiproud.info/politika/7162-pokrytectvi-zapadu-vrcholi-tesinska-jablicka-ukrajinske-ofenzivy-horknou-znici-banderovce-v-artemovsku-zelenskeho-hrdlorezove-ze-safari-v-buce-prozrazeni-kyjevske-cerne-medialni-pondeli-bude-to-jako-v-afghanistanu.htm

Standa
1. 5. 2023 11:19
Odpovědět  JKkklkkkkk

Dokud se nezbavíme šílence na Hradě, Adama ve Sněmovně, Vystrčila v Senátu , ODS, TOP,STAN,Pirátů není šance.Dnes je šance!

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 10:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Dusledky ockovani proti COVIDu jsou verejnosti v mediich stale zamlcovany, cenzurovany. Nova studie ukazuje, ze obsah experimentalnich roztoku cili i na plodnost obyvatelstva, nejenom na jeho genocidu a poskozeni zdravi:
https://www.badatel.net/prelomova-nova-studia-zistila-ze-ruska-sposobuju-potraty-a-poskodzuju-mozog-i-semenniky/

Tady vidite kolaps ockovanych celebrit, hlasatelu TV, sportovcu v primem prenosu:
https://rumble.com/v2jz9p0-tisce-celebrit-mrtvch-i-pokozench-po-okovn-smrtcmi-vakcnami.html

To jsou celebrity, kde media nemohou lhat, ze to neni pravda, protoze tito lide nahle zmizeli z obrazovky. Lide neznami, kteri zemreli po ockovani, ci jsou poskozeni na zdravi nemaji zadne zastani, zadnou lobby. Lekari dokonce odmitaji jakoukoliv souvislost jejich potizi s ockovanim!
Znam nekolik pripadu chronickych onemocneni po ockovani, jejich znovunakazeni COVIDem s tezkym prubehem infekce. Ockovani nici imunitu a zaroven vyrabi v tele neustale toxicke hrotove proteiny nasledkem zmeny DNA.

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 10:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyz ctu ty prispevky dole, napada mne, ze by bylo ruske a slovanske veci velice prospesne sepsat chronologicky vsechna uzemi, ktere Rusko kdy vlastnilo ve svete!
Dozvedeli bychom se velice zajimave veci. Kdo se toho ujme?
Zaroven bychom se dozvedeli, ktera uzemi Anglosasove kde ukradli a podmanili si.

Autor
30. 4. 2023 10:46
Odpovědět  JKkklkkkkk

Budete se divit, ale jsou náznaky, že např. holandský jazyk má slovanské kořeny, že Slované žili i na Britských ostrovech, o Německu ani nemluvě, kde cca polovina názvů má slovanské kořeny, resp. vychází ze staroslovanského jazyka.

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 13:31
Odpovědět  Peter 008

Stredni Evropu kdysi ovladaly ve velke mire slovanske kmeny. Sasko, Rujanu. Byly porobeny silou, boji, ci zradou Germanu a jejich nacelniku. Skutecna udalost – slovansti kmenovi nacelnici ze Saska byli pozvani na hostinu na uzemi Germanu. Jedlo se a pilo jak to byva. Kdyz byli slovansti nacelnici zmozeni a neschopni odporu, Germani je pozabijeli a slovanske kmeny potom ovladli. Zapadni zmrdi byli odjakziva zakerna a podla pakaz. Slovane asi duverivi hlupaci. Byli potirani i kvuli tomu, ze byli pohane a tedy urceni k legitimni likvidaci katolickou cirkvi, protoze byli neverici psi. Po cistkach Slovanu zbyli na nemeckem uzemi pouze Sorbove na Luzici u nasich hranic. Ostatni byli asimilovani, ci pozabijeni.
Toho nebezpeci, kvuli pohanstvi si byla vedoma i ceska knizata, ktera prijala krest v Rezne a tim byla jejich uzemi usetrena od najezdu krestanskych germanskych vojsk. Prestoupeni na katolickou viru znamenalo zachranu uzemni celistvosti nasich predku.

Staník
30. 4. 2023 17:28
Odpovědět  Peter 008

Galština Bulharštině a vůbec není podobná velštině, irštině nebo skotské gaelštině, jak se učíme o keltském původu… Baskičtina má také slovanské kořeny. Dokonce Sanskrt má spoustu slov se slovanskými kořeny. Jsou o tom knížky. Tuším Polanský je autorem. Určitě jich bude víc. Je nám prokazatelně zatajovaná velkolepá historie Slovanských národů.

zuzana
30. 4. 2023 10:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Globalistická agenda 2030, kterou prosazuje Světové ekonomické fórum, je připravena ke spuštění, protože elita podniká poslední kroky k úplné kontrole

https://aktax.cz/globalisticka-agenda-2030-kterou-prosazuje-svetove-ekonomicke-forum-je-pripravena-ke-spusteni-protoze-elita-podnika-posledni-kroky-k-uplne-kontrole/

Kadár
30. 4. 2023 11:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Chazin aka Chazarin aka CHAZAR? To mluví za vše…..se zdá že NKVD nějak oflakla rozkaz Generalisimuse Josifa Stalina.

30. 4. 2023 17:20
Odpovědět  Kadár

Copá troldo, že dneska trolíš česky? Kadár ako debnár ako prázdna debna.

Kadár
1. 5. 2023 01:00

Těbůch Českoslovak vol ako dajaky Mílán zo záhrady v Litomericiach! Hanebo Aus raus Leitmeritz?

Standa
1. 5. 2023 07:08
Odpovědět  Kadár

Vypadni s diskuze, osle!

Kadár
1. 5. 2023 08:52
Odpovědět  Standa

Vypadni z vokna Chcanistanislave! Somar kokot Standa!

1. 5. 2023 20:39
Odpovědět  Kadár

Áááá šup domů (_!_)

JKkklkkkkk
30. 4. 2023 13:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Zlocinci z USA a NATO by chteli mnohamiliardove reparace za Ukrajinu? Jakym pravem? Sami at zaplati minimalne 20 zemim totalni zniceni bombardovanim, za Dioxinove jedy, atd. Tem kompenzacim neuniknou!!!

Jose
1. 5. 2023 17:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Zde o tomto jevu psáni již před rokem. Něco na tom bude. https://www.volimcesko.cz/zvest-o-dalsim-vyvoji-transformace-usa/