politika

Nacisty do zajetí nebrat: slavný čečenský prapor míří do Mariupolu (VIDEO)

Podle zpráv médií se na Ukrajinu z krymské strany přesunuly síly čečenské jednotky, praporu “Vostok”. Jejich úkolem bude vstoupit do týlu Mariupolu a vyčistit jej.

„Velitel praporu mě požádal, abych vám řekl, že nacisty do zajetí brát nebudou! Vůči vojákům ozbrojených sil Ukrajiny žádné výhrady nemá,“ píší autoři kanálu Telegram «Рокот».

Je třeba poznamenat, že ozbrojenci UNA-UNSO * se svého času účastnili nepřátelských akcí na území Čečenské republiky na straně nelegálních ozbrojených formací operujících proti ruské armádě.

Šéf Čečenska se mezitím setkal s šéfem Národní gardy Viktorem Zolotovem. Podle předběžných informací jsou na Ukrajinu vyslány čečenské jednotky Národní gardy.

Pobočník Kadyrova zveřejnil záběry, na nichž jsou vojáci praporu Národní gardy “Jih” modlící se v nedefinované zalesněné oblasti.

https://bit.ly/3M1WP75

* UNA-UNSO Ukrajinská národní sebeobrana (1990-2014) – Ukrajinská politická strana pravicového radikála hlásící se k ideologii  „integrálního nacionalismu“ a antisemitismu.

UNA působila jako politické křídlo organizace až do března 2014, kdy oficiálně přestala existovat jako nezávislá politická strana, byla přejmenována a stala se součástí politické strany Pravý sektor.


sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
David
24. 2. 2022 23:36
Ohodnotit příspěvek :
     

To se mají ukronáckové na co těšit. Tihle hoši vnesou do bojů setsakramentskou tvrdost a nemilosrdnost.

Františe
25. 2. 2022 08:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Čečenci si pamatují na bohulibou činnost USA v jejich zemi. Teď dostali příležitost pomstít se. A budou přibývat další postižené země když je jasné, že se USA už nemusí bát.

Frank
25. 2. 2022 09:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Samé dobré zprávy. Asi je opravdu řešením nacistické zmr.dy do zajetí nebrat. Co s takovým lidským odpadem?