politika

K útoku zvláštních sil armády USA na americký konzulát ve Frankfurtu nad Mohanem

Amerika před závěrečným zúčtováním.

Ve Spojených státech po výsledcích prezidentských voleb dozrává poslední bitva. 

14. prosince by mělo proběhnout konečné hlasování kolegia volitelů, ale zdánlivě rozhodnutý výsledek ve prospěch Bidena se stal náhle problematickým.

Na konci listopadu řada sekundárních informačních zdrojů uvedla, že americké speciální síly zaútočily na konzulát USA ve Frankfurtu nad Mohanem, kde se nachází největší zahraniční kybernetické centrum CIA, které se podílí na ovlivňování světových informačních procesů. 

Během přestřelky došlo k obětem.

Speciální síly odvezly servery s programy, které dokazují, že manipulace amerických voleb ve prospěch Joe Bidena byla provedena odtud. Přední americké a evropské sdělovací prostředky si této senzace buď „nevšimly“, nebo prostřednictvím sociálních sítí informovaly veřejnost, že jde o „falešné zprávy“.

27. listopadu však hlavní web Worldviewweekend.com zveřejnil rozhovor s bývalým Trumpovým poradcem pro národní bezpečnost generálem Michaelem Flynnem a generálporučíkem amerického letectva Thomasem McInerneyem. Oba generálové měli vazbu ke zpravodajským službám (Flynn vedl americké vojenské zpravodajství v letech 2012–2014, McInerney se specializoval na kybernetickou válku). 

Oba potvrdili, že k útoku na kybernetické centrum v Německu skutečně došlo. 

Podle generálů útok „zasáhl jednu z klíčových struktur „hlubokého státu“ pracující proti americké ústavě“, 
protože středisko zajistilo vítězství Joe Bidena krádeží hlasů a zmanipulováním voleb.

Klíčové body rozhovoru:

– centrum je největší zámořskou strukturou CIA, pracují v ní tisíce specialistů. Dříve byla síla centra využívána při podvratné práci proti ČLR, Íránu, Rusku a dalším zemím, ale postupem času se začala využívat pro domácí politické účely;

– tvůrcem hlavních podvratných hackerských programů HAMMER a Scorecard  je bývalý analytik CIA Denis Montgomery;

– skutečnost, že v pěti kriticky důležitých státech USA bylo sčítání hlasů ve volbách zastaveno na něčí povel současně, ukazuje, že práce volebních komisí v nich byla prováděna pod tajnou kontrolou vnějších sil. 
Aby dostali Joe Bidena do vedení, použili programy HAMMER a Scorecard a také Dominion;

– v Pensylvánii bylo rozesláno 1,8 milionu hlasovacích lístků a k volebním urnám se vrátilo 2,5 milionu. 
Ve prospěch demokratického kandidáta bylo dodatečně vytištěno dalších 700 000 hlasovacích lístků;

– obrovské nesrovnalosti v součtech hlasování byly zjištěny v dalších „kritických státech“ – Wisconsin, Arizona, Nevada, Georgia, Michigan;

– Americké speciální jednotky zaútočily na kybernetické centrum CIA v Německu na rozkaz Trumpa. Útoku se zúčastnil 305. prapor vojenské zpravodajské služby USA. Po útoku byl ředitel Agentury pro kybernetickou bezpečnost a bezpečnost infrastruktury (CISA) Chris Krebs usvědčen ze zrady a propuštěn Trumpem z funkce;

nová odhalující data ze zachycených serverů se objeví ve správný čas pouze u Nejvyššího soudu USA a nikde jinde;

– vykonavatelé podvratného projektu střední úrovně, vsazení do vězení, nevyhnutelně ukáží na Joe Bidena a Baracka Obamu jako na hlavní organizátory manipulace výsledků voleb.

Vzhledem k rostoucí potřebě přepočítat hlasy v Pensylvánii, Michiganu, Arizoně, Georgii, Nevadě a Wisconsinu získá Trump od 350 až do 400 volebních hlasů, což mu zaručí vítězství.

Ve Spojených státech nyní dochází ke krátkodobému klidu. 

Žádná ze zainteresovaných amerických agentur v USA – CIA, ministerstvo obrany, ministerstvo zahraničí, agentura pro kybernetickou bezpečnost – dosud nepopřela zprávu o útoku speciálních sil americké armády
na centrum CIA ve Frankfurtu nad Mohanem.

Trumpův tábor zběsile připravuje materiály pro soudní spor, který bude podán u Nejvyššího soudu před 14. prosincem. Trump poskytl rozhovor Fox News . Znovu se vysmíval „rekordním výsledkům“ Joe Bidena a řekl:

 „FBI a ministerstvo spravedlnosti nedělají nic pro řádné vyšetřování volebních podvodů. Abych byl upřímný, nevím, kde jsou teď a co dělají. Je neuvěřitelná, ta lhostejnost k podvodu.

Podle generála T. McInerneyho by prezident měl vyhlásit v zemi výjimečný stav na základě zákona o povstání z roku 1807, který umožňuje rozmístění vojsk ve Spojených státech potlačit bezpráví a zahájit okamžité zatýkání zločinců, kteří zmanipulovali volby.

“Úředníci v pěti kolísavých státech jsou vinni ze zrady, nejen z podvodu. Pokoušeli se svrhnout vládu “, – řekl generál T. McInerney.

Informace o útoku na kybernetické centrum v Německu se stále šíří. Měli bychom vycházet ze skutečnosti, že do 14. prosince se stane nejdůležitější politickou událostí, která určí stav věcí v Americe a nejen tam.

DMITRIJ SEDOV
https://bit.ly/37JJb5c

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
7. 12. 2020 13:08
Ohodnotit příspěvek :
     

P.C.Roberts: Nejvyšší soud USA nesdílí názor presstitutek, že se ve volbách nepodvádělo
Pamatujete si, jak prostitující se továrny na lži tvrdily, že o volebním podvodu v proběhlých amerických prezidentských volbách neexistuje důkaz? AVŠAK AMERICKÝ NEJVYŠŠÍ SOUD SI TO NEMYSLÍ.
Soudce Nejvyššího amerického soudu Samuel Alito rozhodl o tom, že konečný termín pro ohlášení výsledku vyšetřování volebního poštovního podvodu v Pensylvánii se odsunuje na pozdější dobu.
Zdroj:
https://www.theepochtimes.com/justice-alito-moves-up-supreme-court-deadline-in-key-pennsylvania-mail-in-ballot-case_3606769.html?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2020-12-06-3 
Překlad: Lubomír Man

Petge
8. 12. 2020 10:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Když si uvědomím tu hroznou sílu, se kterou Trump bojuje, jsem skoro až skeptik. Moc mu – Trumpovi – držím palce. Jenže lidská povaha je poměrně nešťastná. Nikdo by neměl tvrdit o sobě, že je opravdu tak úžasně čestný, že by se nedal koupit a zkorumpovat, pokud by nabídnutá úplata byla “patřičně kulaťoučká” a to nejlépe v dolarech. Milion dolarů zlomí ledasjakou páteř. A on si to potom každý i sebečestnější člověk dokáže sám sobě zdůvodnit, proč selhal. A lidičky ! Ruku na srdce. Nelžete, že nelžete !!! Nebo alespoň sami sobě nelžete ! Doma potmě pod peřinou si to přiznat můžete…

To potom ti osamělí bojovníci se pak nestačí divit, co se to s lidmi děje. Nevděk vládne svetem … totiž.