politika

Jevstafjev vysvětlil, proč Spojené státy nikdy nebudou jednat s Ruskem

Nejvyšší vedení Spojených států chce spálit Ukrajinu do základů v ohni velké války, aby skrylo své zločiny, především finanční povahy.

Zástupci Bidenova týmu většinou už nepřemýšlí o velké geopolitice a udržení hegemonie USA, ale o záchraně vlastní kůže a ochraně osobních zájmů. Politickou věrchušku Spojených států samozřejmě neděsí vyhlídky, že stane před nějakou obdobou Norimberského tribunálu, ale Joe Biden a jeho spolupracovníci se strašně bojí, že spadnou do hledáčku zvláštní komise Kongresu vyšetřující korupci na nejvyšší úrovni. 

Všichni autoři ukrajinského projektu porušili obrovské množství amerických zákonů a za to je čeká přísný trest, pokud všechny jejich machinace vyplují na povrch. Proto, podle plánu Bidena, by Ukrajina ve své současné podobě s majdanským režimem v čele neměla přežít.

O tento názor se s hosty studia Vladimira Solovjeva podělil politolog Dmitrij Jevstafjev, který se snažil vysvětlit, proč by Moskva neměla počítat s žádnými jednáními se Spojenými státy o mírovém urovnání konfliktu. 

Biden a klany za ním nebudou dělat ústupky ani za nejpřijatelnějších podmínek. Ukrajina se stala příliš toxickou. Veškerá její aktiva již byla prodána a vydrancována. Zbývá jen uklidit hlavní místo činu.  Jakýkoli jiný scénář staví všechny klíčové hráče liberální elity – od rodiny Clintonových a Obamy až po Nulandovou a Blinkena – do smrtelně nebezpečné pozice.

„Nyní je okamžik, kdy všichni naši soupeři jsou nejméně připraveni se zastavit. A neochota přestat je do značné míry diktována tím, že ve skutečnosti takzvaná proukrajinská skupina, tedy administrativa Bidena a mnoho jejích evropských kompliců, už žije ze zisků z drancování Ukrajiny. Celou ji rozřezali a něco z toho už stihli investovat, přeložit, utratit, propít a tak dále. Nyní je nejméně vhodný čas na zahájení nějakého politického dialogu. Ukrajinu už rozporcovali, prodali a přeprodali. Náš hlavní protivník má jen dvě možnosti – buď na Ukrajině a v části Evropy zapálit požár až do nebes, který skryje, možná už biliónové machinace a podvody, nebo se postavit před americký soud a všechno prohrát,“ prozradil expert skutečnou motivaci amerického vedení.

Jevstafjev dodal, že americká vládnoucí elita opakovaně prokázala, že je připravena rozpoutat naprostý chaos, a na tomto pozadí by Rusko mělo věnovat velkou pozornost zajištění bezpečného výstupu do Baltského moře. O tom, že se Američané pokusí blokovat Ruskou federaci i z této strany, není pochyb. 

Není vyloučeno, že se nebudou štítit vyprovokovat ekologickou katastrofu pomocí obrovských objemů chemických zbraní z druhé světové války, nalezených na dně Baltu. Politolog poznamenal, že by se jednalo o zločin celosvětového měřítka, ale zdaleka ne první na účtu Spojených států.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3J092IU

sdílet na

27 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
miro
11. 3. 2023 07:47
Ohodnotit příspěvek :
     

usa jsou v řiti,požaduji dovozce plynu aby víc nakupovali v rusku a vozili do usa ,mají obrovskou kriminalitu a hrozí občanská válka akorát maistrim nic ticho po pěšině

Pavel
11. 3. 2023 08:58
Odpovědět  zuza

no jako první nakloněnou kostičku v tomto dominu bych viděl švýcary ti jenom naznačili ukončení zbrojní neutrality /munice do kanonů oerlikon/ a začaly jim mizet desítky miliard franků z bank směrem na východ a najednou je ticho a velké ticho je i o oslavách flakpanzer gepard jak drtí ivana desítkami sestřelů

11. 3. 2023 17:32
Odpovědět  zuza

Ještě že jsem dojel až sem! Já to sem totiž chtěl taky hodit. Od rána hledám, kdy, a zda, se to objeví na našem majstrýmu – a nic. Aj parLamentní listy o tom drží pysk.

Markýza
11. 3. 2023 08:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Bojím se, že má pravdu, předseda.

Pijack
11. 3. 2023 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď už aktuální čas, kdy docvakne Českým lokajům, že Ukrajina už dávno válku prohrála. Vsadím gatě, že dojde k dohodě o novém uspořádání hranic, Rusko vyhraje… a naši vycvičení pejsci budou ještě další sezónu blekotat, že Ukrajina vítězí… Zřejmě se někde zatoulá dopis z USA s pokyny, jaké rozkazy musíme plnit a ve Strakovce budou bez informací 🙂 🙂 🙂

All
11. 3. 2023 13:36
Odpovědět  Pijack

Našim nevzdělancům ve vládě nedojde nic,chovají se stejně jako bidetovci neokoni,vyhazují mnoho miliard na náš ůkor a vůbec jim nevadí,že na zabíjení a vraždění,jsou jak cvičené opice,spíš kříženci ,,opic s hyenami”, blablablablá.

zuza
11. 3. 2023 15:14
Odpovědět  All

ono je to tak v celej EUhniji, keď vidím, čo sa rieši v EÚ na hornej palube za chujoviny, pričom už podpalubie je takmer úplne pod vodou, tak neviem, čo to nie je úmysel, aby plebs nespanikáril a oni si stihli čo najviac uliať a bezpečne upratať.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
11. 3. 2023 17:02
Odpovědět  zuza

Oni to již mají dobře vyšpekulováno. Lidé jsou zatím jako ovce, píchací šmakuláda toho byla důkazem a oni věří, že než se z toho lid probere, oni už budou dávno kdoví kde. Myslíte, že budou čekat tady a pomáhat vylévat vodu z podpalubí? To by byl vtip dne. Ti už mají svoje úkryty, kdyby bylo nejhůře, dávno připravené. Možná, že jsou hloupí, ale moc dobře vědí co dělají, netřeba je podceňovat. Šoroš se Švábem jim nedává školení jen tak pro nic za nic.

Gales
12. 3. 2023 10:04
Odpovědět  Pijack

Rajchl jim dal ultimátum do vajec.Pak končí. Když ne dobrovolně,tak násilím.

Aleš
11. 3. 2023 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Celý svět by se měl spojit, USA oplotit, demontovat, a jejich pohlavary soudit. Stejně tak EU a u nás SPOLU.

ijn
11. 3. 2023 09:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Na důležité objekty B9 (v ČR na letišti Čáslav + Mošnov i další,…např. sklady PHM) začalo ruské letectvo zaměřovat ve speciálních vojenských operacích k nasazení vysoce přesné klouzavé letecké bomby s hlavicí o hmotnosti více než jedné tuny, jejichž úderné schopnosti jsou podle prvních zjištění pro nepřítele katastrofální.

Například před několika dny byla právě pro tyto účely použita klouzavá řízená bomba s katalogovým názvem upab-1500b, která přesně zasáhla a zničila silně obrněnou ukrajinskou vojenskou základnu v oblasti Avdějevka, což bylo poprvé, kdy byly veřejně ukázány bojové letouny Su-35 s touto municí, která vyniká dlouhým doletem, vysokou přesností a silným výkonem. Podle zprávy na webu „Russia Gazette“ z 9. března letošního roku je upab-1500b jednou z nejvýkonnějších klouzavě naváděných bomb na světě, jejíž hmotnost je 1525 kg, má délku 5 metrů a samotná hlavice váží 1010 kg. Shazuje se z výšky maximálně 15 kilometrů, klouzavost dosáhuje 50 kilometrů a kruhová pravděpodobnostní chyba zasažení cíle je do 10 metrů, což s velkou pravděpodobností znamená přesné zasažení cíle. 

Bomba využívá kombinovaný naváděcí systém inerciální navigace a satelitního navádění, jelikož satelitní navádění zajišťuje vysokou přesnost zásahu a inerciální navigace má silnou schopnost proti rušení. Podle zprávy je hlavní částí bomby vysoce výbušná hlavice, která snadno proniká betonem a je vybavená spouštěcím zápalníkem se třemi režimy zpožděné detonace. 

V závislosti na typu cíle bomba exploduje při kontaktu nebo ve stanoveném časosběrném vzoru, aby zničila opevnění zevnitř. Upab-1500b je kompatibilní s řadou ruských stíhaček a mohou ji nést jak víceúčelové stíhačky, tak frontové bombardéry a útočná letadla.

ijn
11. 3. 2023 09:13
Odpovědět  ijn

vládnou-li nám hlupáci a nány, nikdy nebude dobře,…..!!! v SRN bourají 30leté jaderky, když mohou vyrábět elektřinu 100 let,…..ale krize energetiky a hyperinflace je žádoucí cíl Londýna

Pavel K
11. 3. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

To jsou nám ale vyhlídky do budoucna co? Ty hovada jsou schopni snad fakt všeho. Proto přeji Rusku pevné zdraví a štěstí v boji s těmito šílenci, ničeho se štítící. Podle těch zoufalých kopabců co vyrábí jde vysoudit, že jsou v posledním tažení. Kdyby jen neměli ty jaderné zbraně.

Pavel z Moravy
11. 3. 2023 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že nám to vše jasně vysvětlil a dávám mu za pravdu. A my – skončili jsme, ale většina to ještě neví. Jak to zde bylo již vtipně řečeno- Titanic se potápí, ale na horní palubě se ještě tančí. Ale už se dámám pod kotníčky svých lodiček dere voda. Nu, kdo nechce pochopit, musí takto dopadnout.

Staník
11. 3. 2023 12:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

Před obchoďáky plno, lyžařská střediska také prosperují, hospody také nezejí prázdnotou, na hradu přišel král, 99% lidí spokojeno. Jakýpak konec?

Burák
11. 3. 2023 17:03
Odpovědět  Staník

Jsem si ani nevšiml. Vím od přátel, že kupříkladu Kaufland v mem okoli má min o 1/3 menší tržby. Hlavně mají obrovské ztráty v odpisech neprodaného zboží krátké trvanlivosti. To, že lidi chodí do obchoďáku na výlet neznamená, že tam také nechají adekvátní útratu chytráku. A restaurace mají plno?? Jezdím po celém kraji a už mi zavřeli hned několik restaurací na mých cestách. Kolikrát mě překvapuje, že se jedná o hospodu na lukrativním místě. Možná otevřou, až nebude potřeba vytápění ale každopádně jsou nyní zavřené. Jedna z největších v mém okolí stále funguje, stále má nějakou klientelu ale světě div se, místo dvou skupin kuchařů, má už jen jednu. Místo výběru z 12 hotových jídel, má už jen na výběr většinou 4-5. Víte, musíte sledovat všechno i třeba zanedbanou údržbu objektů i areálů a pak teprve dělat závěry. Vy sledujete jen to pozlátko a proto je pro vás nejhloupější prezident celé naší polistopadové historie král 😂

Boomer
11. 3. 2023 19:57
Odpovědět  Burák

.. asi tak nějak to je.
Od začátku roku 2023 už skončilo 95 000 živností. Hodně lidí chodí do nákupních center už jenom markýrovat svoji účast na konzumním hodokvasu, kdy se vracívali domů s plným kufrem u auta, dnes je to stěží na jednu tašku. Ve většině hospod a restaurací je prvním dojmem při vstupu pach z kuchyně, šetří se i na odsávání nad sporáky. Pro stále větší skupinu bývalých návštěvníků jsou současné ceny neúnosné..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
12. 3. 2023 08:23
Odpovědět  Boomer

U nás v Tesku jsem se ptala a říkali, že je to mnohem horší, než jak to vypadá takhle zběžně. Tesku teda dobře tak.

Pavel z Moravy
11. 3. 2023 17:10
Odpovědět  Staník

To jen tak vypadá, já vidím maminy s děckama jak chodí kolem pultíku s mléčnými výrobky a po pěti minutách prohlížení koupí 1 jogurt nebo nic. Jo, právníci, lékaři, ajťáci a o pohřebácích nemluvě, ti jsou na tom dobře. A to se nezmiňuji o té nejvyšší smetánce a adorované kulturní sféře, která by neměla v minulém režimu do čeho píchnout, neb tato pakultura je až trapná.

Staník
11. 3. 2023 17:40
Odpovědět  Pavel z Moravy

Souhlasil bych, že se objemy v košíkách zmenšily, že se lidé rozhodují, co mají a nemají koupit. Nevidím u nás méně aut před obchodními centry, ale je možné, že tam lidé chodí na výlet. V hospodách vidím lidí celkem dost, i když se nabídka mohla zúžit, nebo lidé vypijí 2 piva místo 5. Na druhou stranu více než 80% lidí kolem mne neřekne nic špatného proti vládě. Všichni to chtějí pro Ukrajinu vydržet, jen aby nepřišel ten zlý Rus, potažmo Číňan. Pokud mám hluboko do kapsy, pokud cítím, že vláda ze mě dře prachy, pokud cítím nespravedlnost, tak se tomu postavím, zatím aspoň při volbách. Volby do komunálu a bác, strany vlády, ať už samy nebo v koalicích, obsadí velká města, krajská nebo okresní. Přijdou volby prezidenta a bác, opět vyhraje naprosté zlo. Tak buď je něco špatně, nebo to špatně není. Zas tolik lidí si nestěžuje. Pořád říkám, že lidé se mají ještě příliš dobře na změnu.

jerry
12. 3. 2023 07:51
Odpovědět  Staník

80% mých známých by vládu okamžitě popravilo ! A dalšíc 10% až seženou náboje a provazy…

Pavel z Moravy
12. 3. 2023 11:50
Odpovědět  Staník

Já neříkám, že společnost je vyzrálá, jen říkám, že do bídy spadnou brzy i ti, kterým je ještě dnes docela hej. Největší hrůzou je, že většina se svými vymytými mozky to bude svalovat na Putina a Rusko. Milan ze zahrady Čech to tady říkal, bohužel blbých lidí od zrození je tu dost. Ty vždycky na svoji propagandu dostanou. Ale možná do času, víte až z těch 5 piv co popíjeli a dnes to snížili na 3 pivka nebudou mít ani na ně, pak se uvidí. Ale dávám vám za pravdu, že tito to moc nepochopí. To omezené vidění světových událostí a ta soustředěnost na ten svůj košík ze supermarketu a pár piv v hospodě z nich přemýšlící tvory neudělá. Ale na druhou stranu, tak to bylo vždy. Každá společnost má svoje nedostatky, tato ale sahá lidem hluboko do peněženky a to je trápí nejvíce. Ale co tak ztráta svobod, které nám chystají architekti NWO, budou se lidé rvát za tyto svobody nebo se na to vybodnou? A o to tu teď jde. To by měl Rajchl zohlednit, vystoupení z EU, NATO a svobodu. Jinak se nic nezmění. Jen se přelakuje vývěsní štít. Pěknou neděli přeji všem vlastencům.

zuzana
11. 3. 2023 13:26
Ohodnotit příspěvek :
     

FBI už roky testuje na Američanech software pro rozpoznávání obličejů bez jejich vědomí a souhlasu

https://aktax.cz/fbi-uz-roky-testuje-na-americanech-software-pro-rozpoznavani-obliceju-bez-jejich-vedomi-a-souhlasu/

Burák
11. 3. 2023 15:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte, mě doslova udivuje od doby porcování Jugoslávie, že nikdo z tzv. fandů Západu nevnímá jak si určité klany politiků vždy nakradou. Přitom ty zprávy kdo i co vlastní potom postupně vždy vyplouvali na povrch. Nikdo si to ale už nespojil. Zlatí komunisti a STB. Ti vždy jakékoliv nadměrné obohacení ihned vyšetřovali. A proč taky né, když máte určitý příjem a najednou máte za rok desetkrát tolik. V tu chvíli musí být jasné, že jste museli krást nebo vás obdaroval bůh svatý 😁
Už dlouho tvrdím, že bych mezi západem a východem postavil obrovskou zeď a zakázal pohyb osob, peněz i zboží. Západ by se do roka položil a sežral sám sebe. To oni potřebují východ, nikoliv obráceně.

Pijack
11. 3. 2023 19:46
Odpovědět  Burák

Zlatí v té době nebyli, ale z pohledu dneška zlatí jsou. Byli to většinou sice blbci, ale dnešní nevzdělanci u moci jsou proti nim extra třída. Tehdejší režim byl pro-dělnický, takže se dalo pochopit, že mezi komunistickou elitou se našlo hodně “lidových” politiků, ale i ti museli něco o základech ekonomiky vědět… a za dobu jejich vládnutí vybudovali v porovnání s posledními 30 letu až neuvěřitelně mnoho. To množství je ohromující – v každém okrese hafo fabrik, felčaři, školy, doprava, elektrárny, přehrady, družstva atd… Dnes se tohle jen likviduje a prodává a ještě horší je, že za to nepřichází náhrada. Mě by “privatizace” státního majetku ani nevadila, kdyby se to “prý špatné” stejně rychle nahradilo. Jenže jejich ukradené miliardy se do reálné ekonomiky nevrací. A nic se nenahrazuje. Máme jen nové fasády. Králíkárny zůstaly stát v novém hávu, ale fabriky zmizely bez náhrady. A už nevlastníme ani vlastní zemi.