politika

Jak prosincový blitzkrieg Putina zničil celou západní strategii

ПРОСТО  О  СЛОЖНОМ

Jsem si téměř jistý, že různí historici brzy podají úplné hodnocení prosince 2023 a role toho, co Putin během tohoto měsíce udělal v procesu globální reorganizace světa. Přitom je nutno pochopit, že téměř všechny kroky našeho prezidenta nejsou jen o dnešku. Jde také o zítřek a dokonce i o pozítří,…. 

I při hodnocení dnešní reality můžeme s jistotou říci, že Vladimir Vladimirovič provedl tak velkolepý útok, naprosto v duchu Suvorova, a své protivníky prostě porazil na hlavu.

Během tohoto měsíce se mu podařilo zcela zničit veškerou západní strategii a propagandu. 

Navíc dal jasně najevo, samozřejmě pro ty, kteří jsou ještě schopni chápat, jak by podle našeho rozhodnutí mělo všechno skončit. Právě na základě rozhodnutí, ne na základě názoru. Názory jsme vyjádřili již dříve. Nyní Západu sdělujeme svá rozhodnutí.

Ale o všem popořádku. Putinova cesta na Blízký východ na začátku prosince okamžitě zničila několik základů západní propagandy, na kterých byla v zásadě založena. 

Za prvé, mýtus o politické izolaci Ruska a Putina osobně byl zničen. Upřímně řečeno, bylo hezké vidět, jak tam našeho prezidenta vítali, zvláště na pozadí naprosto chladného přijetí západních lídrů. Dokonce vznikla otázka, a kdo je vlastně politický vyvrhel, komunikace s kým je toxická? A přesně to, že se Putina všichni straní, se na Západě snažili vštípit svému obyvatelstvu.

A tady se také sluší připomenout, že kromě těch zemí, které Putin navštívil, ve skutečnosti našemu vůdci vyjadřovaly podporu i ty země, které umožnily přelet nad svým územím a letecký doprovod našeho letadla č. 1.  To jen zdůrazňuje důvěru k Rusku.

Za druhé, prezident svým jednáním zničil i další mýtus západní propagandy, který se týkal jeho zdraví. Ostatně Západ všechny ujistil (i když je jasné, že je to pro Spojené státy obecně bolavé téma), že náš prezident je na tom úplně špatně. Počítali každé jeho zakašlání a na základě toho stavěli své hypotézy. Ale člověk s chatrným zdravím prostě fyzicky nemůže vykonávat takový objem práce jako Putin. A Putin ve skutečnosti zvládnul prosinec v režimu non-stop. Téměř každý den se účastnil nějakých akcí a setkání. Zároveň ukázal, že je ve výborné fyzické formě.

O živém vysílání 14. prosince jsem již psal. Ještě jednou to zopakuji. Každý Rus může být hrdý na to, že v zemi je u moci člověk, který skutečně zná situaci v zemi a je schopen na místě odpovědět na jakoukoli otázku, týkající se vnitřní i zahraniční politiky.

Za třetí, rozplynul se mýtus, že se Putin bojí opustit Rusko, nebo že tady u nás jen čekáme na jeho odchod a chceme ho odstavit od moci. A příběh o „dědovi v bunkru“ byl na Západě tak populární.

Mnohem důležitější je však prolomení mýtu o údajné připravenosti Ruska přijmout jakýkoli návrh Západu na mírové urovnání. Snažili se všechny přesvědčit, že parametry, za jakých podmínek bude mírový proces nastaven (samozřejmě pokud vůbec), určují oni sami. Že to oni rozhodnou, kdy vypnout hudbu a sednout si ke stolu, a také jaké pokrmy na tom stole budou.

Putin ale svými posledními projevy dal jasně najevo, že jediná země, která rozhodne, kdy, jak a za jakých podmínek se dohodneme, je Rusko a nikdo jiný. A není náhoda, že všechny řeči o zmrazení konfliktu a všemožných korejských scénářích okamžitě utichly. Navíc to zjevně utlumilo touhu některých investovat do tohoto beznadějného podniku.

Putin velmi jasně prohlásil a několikrát zopakoval, že Rusko dosáhne všech svých cílů a úkolů. Jediný rozdíl je v tom, že nyní tato slova neznějí jako slogan, ale jako konstatování skutečnosti. To je činí řádově významnějšími.

A samozřejmě Vladimir Vladimirovič dorazil naše západní bývalé partnery, svými slovy o původních ruských zemích. A to musíme brát extrémně vážně. To není názor nějakého bývalého politika nebo novináře. Když taková slova pronese prezident největší země světa, která má nejmocnější (i podle západních údajů) armádu na planetě, znamená to vlastně označení cílů a záměrů. Podobně jako Spojené státy prohlašují určité území za zónu svých národních zájmů. Až na to, že dříve měli takový monopol pouze Američané. Nyní Rusko nejen deklaruje existenci svých národních zájmů, ale také jasně definuje jejich současné hranice.

Putin ve skutečnosti prezentoval Západu naše podmínky. Ale to nejsou podmínky pro vyjednávání. To jsou podmínky, kterých Rusko v každém případě dosáhne. A jedinou otázkou pro Západ je, zda to přijme jako samozřejmost, nebo se nás pokusí zastavit.

Západ si již uvědomil, že jejich původní strategie selhala a Putin ukázal, že nyní nebudeme naši strategii stavět podle té západní, ale naopak.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/xuhSo

sdílet na

65 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
22. 12. 2023 06:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedinou otázkou pro Západ je, zda to přijme jako samozřejmost, nebo se nás pokusí zastavit.“.
Rozhodně se pokusí Rusko zastavit – jen co sežene dostatek materiálu = lidských zdrojů, kterými by nahradil ty zbytečně, bezhlavně utracené ukrajinské..

Jenže – myslím, že víc než “nižší desítky tisíc” dobrovolných sebevrahl po celém jejich “regionu” neseženou – a na jak dlouho jim takové množství živého válečného materiálu taky živým vydrží – při jejich zvycích v ničem se neomezovat?

ijn
22. 12. 2023 10:21
Odpovědět  Albi

jediná cesta zestátnit KoZa i v ČR,……. proč nevypořádala SRN české REPARAČNÍ NÁROKY za 14 000 000 000 000,-Kč v úrovni měny Kč/zlato v r.2023 tedy 7 státních rozpočtů???

SRN dosadila loutky do PSP fialovou podrž-tašku Posselta,…… nám občanům ČR dluží SRN, a naše české politické fialové loutky mlčí (a přou se o 8 miliard Kč), přitom v SRN leží hodnota REPARAČNÍHO NÁROKU 14 bilionů Kč s mírotvornými dopady,….nemáme odvahu pro korupci politiků ani mediálně českou pohledávku 14 biliónů Kč vyslovit, natož jednat o doplacení i formou převzetí aktiv SRN podnikatelů na území ČR!!!

Autor
22. 12. 2023 11:58
Odpovědět  ijn

Proč to nevypořádali? Už jste viděl, že by “tato civilizace” splácela svoje dluhy? A nahradila škody? To silnější zloději – USA a Anglie – donutili slabšího zloděje Německo platit sobě samým válečné reparace. Kdyby platili nám, tak by pro tyhle zůstalo méně.

Pijack
22. 12. 2023 12:05
Odpovědět  Peter 008

Podle mě je to prvotní úmysl dosadit do vlády Rychetským podvrhem právě Fialu, protože je o něm známo již dávno, že sní o pořádcích z třetí říše. Netajil se nikdy obdivem k sudeťákům a obecně k Německu. Je to jejich spolehlivý trojský kůň. Zajistil Němcům, že reparace nebude nikdy vyžadovat. Naopak se pokusí o zneplatnění Benešových dekretů, což se už v jisté míře děje.

Burák
22. 12. 2023 12:11
Odpovědět  Peter 008

No ale my museli platit a vracet. Dokonce se vrátili majetky, které znárodnil Masaryk a všimněte si, že kdysi i média informovala o tom kterém nároku šlechty a nyní je ticho po pěšině. Všichni novináři a média zavřít na doživotí aby v kriminále lepili alespoň pytlíky a splatili co napáchali. Pokud je spolupachatel ten, který zatají vraždu nebo krádež, proč by se stejný metr nedal uplatňovat na média. Lidí už se proberte. Dostaveníčko na náměstí vám nepomohou. A když jsem několikrát navrhoval vytvořit národní médium šířené vzduchem, tak každému vyhovuje stěžovat si na webu, že ho odpojili. Nejdrive se musí probrat ostatní a ukázat jim cestu, která bude reálná. Kdysi jsme se složili na národní divadlo a nyní to nejde? Německo nám samozřejmě reparace nedá. Vyplatili je jenom Anglii atd. Ani sovětský svaz nic nedostal a to co dostal mu nyní chtějí sebrat.

josef
22. 12. 2023 07:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedno konstatování a jeden dotaz. Rusové mají za co bojovat. A mají Evropané za co bojovat ?

PENNYS
22. 12. 2023 07:15
Odpovědět  josef

aNO EUROSOJUZ TE BUDE BOJOVAT ZA NÁS A ZA VELIKÉ HOW a malé no!

Ladislav 💤
22. 12. 2023 07:23
Odpovědět  PENNYS

Mimo téma. Včera opět na Prima Max, Ruský film: A jitra jsou zde ticha.
Copak se to v tichosti
děje? Že by konečně vál ten příznivý vánek z východu?

Spam Marta
22. 12. 2023 08:16
Odpovědět  Ladislav 💤

Nevím, jestli máte možnost sledovat např. německé televize, ale tam (přestože to Rusko tak nenávidí) jsou běžné pořady o Rusku – cesta transsibiřským expresem, putování po Volze, atd.

Ladislav 💤
22. 12. 2023 12:54
Odpovědět  Spam Marta

Ne, nemám. Za to vím co se děje u mého souseda v Polsku.

Ladislav 💤
22. 12. 2023 16:06
Odpovědět  Ladislav 💤

Možná nevíte, že u nich nejede veřejnoprávní tv. Je tam stop! Nevysílala pravdivě a byla pro vládní! To nam naše Goebbls 24 zapoměla říct!

Pijack
22. 12. 2023 09:59
Odpovědět  Ladislav 💤

Ten film jednou vyhraje Oskara. Skvělý film. Sorošovi vykulenti u toho museli zešílet… teda pokud se na něj dívali 🙂

Autor
22. 12. 2023 11:59
Odpovědět  Pijack

Oskara? Ta cena je pro mne dávno zprofanovaná. To raději nějakou jinou, novou, poctivější a čestnější.

Pijack
22. 12. 2023 12:06
Odpovědět  Peter 008

Sory, jsem Oskara použil jako příměr, nebo tak něco. Mohl jsem taky napsat Českého lva… a tak… tož tak 🙂

Slovan
22. 12. 2023 19:21
Odpovědět  Peter 008

Můžu navrhnout Cenu Myšího kožíšku? 😊🤦‍♂️

Honzas
22. 12. 2023 12:15
Odpovědět  Pijack

Oscara vyhraje až těm sovětským vojačkám bude velet Černoch s rudou hvězdou.

22. 12. 2023 21:31
Odpovědět  Honzas

přiteplalej černoch. Jinak nechytačka

komoří Lang
24. 12. 2023 00:29

… raději bych to pojistil ještě tangama.

Ladislav 💤
22. 12. 2023 12:54
Odpovědět  Pijack

🇷🇺👍

ModrýKlokan
22. 12. 2023 13:50
Odpovědět  Ladislav 💤

U toho filmu vždycky skoro brečím, je to síla. Viděl jsem ho několikrát. Mám pocit, že existuje ve dvou verzích. Jeden 50 let starý a nový remake. Pokud se pletu, je to jedno. Fantastický zážitek pokaždý. Ale hodí se koukat v klidu v soukromí. Obrovský emoce.

Janaz
22. 12. 2023 15:37
Odpovědět  ModrýKlokan

Tento nový som ešte nevidela, poznám ten pôvodný a je to jeden z tých filmov, ktoré si budem pamätať do konca života.

22. 12. 2023 21:40
Odpovědět  Janaz

O nic jste nepřišla. Raději ho ani nechtějte vidět. Vyšlo by vám to srovnání podobně, jako byste srovnala Nebeské jezdce s Tmavomodrým světem. Což sice není remake, ale ve skutečnosti tak nějak v skrytu je. A Tmavomodrý svět z toho srovnání, nemluvě už o nákladech, nevychází zrovna slavně.

ModrýKlokan
23. 12. 2023 13:32
Odpovědět  Janaz

@ Janaz

Útržky původních “Tichých jiter” si pamatuju z dětství v 70. letech dodnes. I když jsem je pak už nikdy neviděl. Psal jsem o těch nových. Srovnání mezi nimi vlastně nemám. Ta nová jsou prostě rána do hlavy. Nedá se od toho odtrhnout.

eFPe
22. 12. 2023 14:21
Odpovědět  Ladislav 💤

Dokonce dávali i remake Ekipaža- nouzový let. Taky ruský a taky na prima max.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 15:15
Odpovědět  eFPe

Zdar. Je to dobrý? Taky válečný?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
22. 12. 2023 16:29
Odpovědět  ModrýKlokan

Není to válečný. Je to ze života pilota civilní dopravní společnosti. Průměrný děj, dobrodružný a rutinně technicky dokonalý s kvalitními triky. Zasmál jsem se u scény, jak syn pilota doma šukal učitelku z angličtiny 🙂

ModrýKlokan
23. 12. 2023 13:33
Odpovědět  Pijack

@ Pijack :-D))))

Albi
22. 12. 2023 07:24
Odpovědět  josef

Mají – ale taky mají vlády dosazené a podřízené cizákům.
Musíte aspoň trochu rozlišovat Vlády přicházejí a odcházejí, vlast zůstává.

Ladislav 💤
22. 12. 2023 07:53
Odpovědět  Albi

Po včerejším masakru, by měla ta Fylajova zločinecka sebranka podat okamžitou demisi!

All
22. 12. 2023 09:09
Odpovědět  Ladislav 💤

Měla,jsou do toho taky namočení až po uši,matou studenty a vytváří napětí a strach celkově,všichni. Včera jsem si pustil policejní video ze zásahu policie v Praze,proboha,vždyť ten policajt tam toho střelce ještě provokoval,nadával mu vzteky a jistě nebyl sám,kdo se takto choval.Žádná profesionalita.

All
22. 12. 2023 09:25
Odpovědět  All

Jistě všichni studenti nejsou zcela vygumovaní a dokáží používat i vlastní rozum a z toho,jak se chovají vlády u nás se u těchto studentů postupně vytváří silné vnitřní napětí a odpor ke všemu,jsou silně sklamání a v beznaději pak provedou něco podobného,masakr.Pak se mudruje o něčem jiném,vůbec ne o příčinách.To naše vláda má ve vedení zrůdy,nikdo jiný,je potřeba ukazovat na ty,co tohle vše vytváří a podporují a konečně je vyházet,všechny.

Pavel z Moravy.
22. 12. 2023 10:57
Odpovědět  All

Přátelé, to vše je v systému. Beze změny systému, nezměníme nic. Tečka.

Pijack
22. 12. 2023 10:03
Odpovědět  All

No, přiznejme si jedno – studovat dnes Fildu musí dřív nebo později někoho skosit a dřív nebo později musí zcvoknout. Ona to není žádná legrace si nechat natloukat do kebule ten jediný správný vzorec civilizace. Myslícímu jedinci dnes nezávidím. Stádo to zvládne, ale myslící bytosti s tím budou muset žít celý život.

Gales
22. 12. 2023 11:50
Odpovědět  All

Všetko je to voľaké čudné. – Celý incident sledoval šéf Galerie Rudolfinum Petr Nedoma, která sídlí hned naproti Filozofické fakultě. „Viděl jsem na ochozu stát mladého člověka, který měl v rukou zbraň. Střílel opakovaně s určitými prodlevami, z nějaké zbraně, k Mánesovu mostu. Pak vystřelil, dal ruce nahoru a zbraň hodil na vozovku. Pak se začali objevovat patrně policisté na tom ochozu,” řekl Blesku šéf galerie.

Musíme počkat co z toho vykulenec udělá a jak to použije proti občanům.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 14:01
Odpovědět  Gales

Nedoma poskytl protichůdné informace od jiných svědků. Nějaký divný.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 13:55
Odpovědět  All

@ All

S tou atmosférou režimu máš pravdu. Dál s Tebou nemůžu souhlasit. Pokud teda mluvíme o stejném videu, tak není policejní, ale od reportéra. Odvádí nadávkami pozornost střelce od nechráněných cílů na náměstí a spolupracuje s ozbrojeným poldou mimo službu. Pusť si to znovu bez emocí.

Policista s Glockem v civilu krytý za sochou, ve spolupráci s tím reportérem, po obdržení povolení ke střelbě z operačního střediska, zahájil palbu na delší vzdálenost z krátké zbraně a tato činnost pravděpodobně dostala střelce na ochozu FF pod finální tlak, na který reagoval sebevraždou. To finále není v záběru. Nedoma z Rudolfina tvrdí opak než reportér.

Práce řadových jednotek a jednotlivých policistů ve službě i v civilu proběhla z mého pohledu naprosto profesionálně a kvalitně.

Ten novinářský pošuk co to točil jednal kupodivu taky dost inteligentně a efektivně a přes jistě silný tlak situace, to s tím poldou vyřešili nejlíp jak mohli. Bez vedlejších ztrát na náměstí. Za mě vynikající práce.

O vedení státu a PČR se s dovolením rači nebudu vyjadřovat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
22. 12. 2023 21:43
Odpovědět  ModrýKlokan

Sebevražda z dlouhé zbraně a do krku? Čudné…

Antonín Körber
22. 12. 2023 09:51
Odpovědět  Ladislav 💤

..ano,majstr vnitra už to rozhodně zmeškal,nezbyde,než že se nechá vykopat!..

Pijack
22. 12. 2023 10:01
Odpovědět  Antonín Körber

Ale zato byl iniciativní a dlouho se u mikrofonu chvástal, jak to zvládal… bože takový idiot 🙂

ModrýKlokan
22. 12. 2023 14:03
Odpovědět  Pijack

Ropucha Vertebrata Oconura… stále žvaní, stále žvaní… prostě PreVít

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav 💤
22. 12. 2023 13:00
Odpovědět  Antonín Körber

Přátelé vlastenci, dovedete si představit, kdyby se tenhle FylajovoRopušanův masakr stal za Babiše? ( tak jak ho nemusím )To by se všechna Goebbls média strhala!
A řvala po demisi, tady klídek a nic se nestalo.
Stejně nevěřím, že se to stalo jenom tak.

Putinovec
22. 12. 2023 09:26
Odpovědět  josef

Ano , Evropané mají za co bojovat . Za svobodu pro své děti . Za ten fakt , že nejsme otroci . Jsme Lidi .

Pijack
22. 12. 2023 09:56
Odpovědět  josef

Hmm, když jsem včera viděl tu sestavu vystrašených studentíků, kteří se báli každého pšouku… řekl jsem si – “tihle určitě porazí Rusko” 🙂 Naše nepohyblivé cíle, obalené sádlem, věčně bojující u svých PC za klima, LGBT, Ukrajinu a tak… jsou za počítačem odhodláni k největší oběti. Tuším, že by nedoběhli ani k nejbližšímu zákopu 🙂

Pijack
22. 12. 2023 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Uřvaní “experti” a aktivisté na Radiobulváru Českého rozhlasu stále tvrdí, že Putin je už na smrtelné posteli… protože oni jsou znalci Ruska a jeho imperiální politiky. Dvořák, Tachecí, Soukup, Votápek… jeden primitiv vedle druhého. Už to tvrdí déle než 2 roky… nemohu se nabažit takového humoru. Když se chci dozvědět pravdu, vždy jejich informace otočím naruby. Štvavá dezinformační vysílačka pod dohledem žida Sorose je záruka “kvalitní” informatiky 🙂

All
22. 12. 2023 09:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Stále je to o vetřelcích,cizincích z jiných zemí a jejich infiltraci,aby kořistili a bohatli.Co to jsou národní zájmy USA,jen infitrace,a davaj,dej,dej a žer to,co ti podhodíme,vy psi,naši otroci.My v československu jsme nahromadili bohatství,společný majetek materiální i duchovní a tak se na nás vrhli zase,aby brali,kradli,ničili.USA je uměle vytvořený stát barbarů,stejně tak ukrajina,gaza,izrael,žádné státotvorné státy tvořivé,naopak uskupení pro výpalnictví a loupení.My tu žijeme v klidu,i když nás přes 30 let vysávají a to je začalo rozčilovat,už na nás zase ůtočí.Proto.

Pijack
22. 12. 2023 10:12
Odpovědět  All

Oni na nás útočí už od konce poslední války. Do první Benešovy vlády nainstalovali několik poslanců (rádoby demokratů, lidovců…), kteří vyvolávali v parlamentě zálibu v rozkrádání státního majetku po Němcích a židech… a všichni se jen starali o své zájmy a na zbídačené obyvatelstvo nebrali ohled. Lidé to sledovali a nechápali, že se politici starali jen o sebe… No a dnes se pořád všichni diví, proč volby vyhráli komunisté. Tohle se židům ze “západu” nepovedlo. Komouši vyhráli Únor48 a pak už to tu rozesírali místo diplomaticky cestou “štvavých vysílaček”. Akce vyvolala reakci a trvalo to až do 1989, kdy velká část StB a komoušů zinscenovali “převrat” a od této chvíle už rozkrádali náš majetek legálně za pomoci vlastních zákonů. Jsme neobyčejně nepoučitelný národ.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 14:06
Odpovědět  Pijack

@ Pijack, All

Souhlas… hanba blít, jak se u nás říká

ModrýKlokan
22. 12. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Dobréééé rááááno Vietname!

Aktuální zprávy z fronty major Hulihulové:

Na zasedání Bezpečnostní rady frontu bylo přijato následující usnesení: Staří musí víc hulihulit a mladí musí víc šušušukat. Pak tu hyhyhybridní válku vyhrajeme. Další stránky hlášení jsou prostřílené a ohořelé…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
22. 12. 2023 10:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko bylo a opět se stává velmocí.Naštěstí pro ostatní národy,protože rusko chce rovnoprávnou spolupráci.Je zase velkou nadějí i pro Evropu,anebo alespoň jedné části Evropy.U nás je okolo 600.000 ukrajinců a až to vše skončí budou všichni jednotně tvrdit,že utíkali hlavně před válkou a neonacismem aby sami sebe ochránili,no nakonec to jsou taky slované.Slované.Skutečné nebezpečí nám přece hrozí z muslimského světa a EU brusele,která je tu tahá,dokonce zve.EU vytváří v Evropě celé enklávy bez našich zákonů,kde platí jejich Šaría,násilí.Co to je ,jen veliká ohniska nepřátelství,násilí,zla,jakési obdoby Gazy.Tfuj,tohle je potřeba zastavit přednostně. Rychle vystoupit z podvratného EU a nenabíhat alespoň NATU na jejich špeky,žádné násilí Fialo a Černochová ,žádné násilí,do kterého nás vedete.Putin je hospodář a hrdina. Naše vláda jsou jen hrabiví poserové,zase.

Pijack
22. 12. 2023 10:31
Odpovědět  All

Osvícení lidé obchodují v zájmu prosperity obou stran. Idioti a zlí lidé obchody a prosperitu zakazují. Hádejte kam patříme?

All
22. 12. 2023 11:09
Odpovědět  Pijack

Je zajímavé,kolik lidí u nás se vždycky vylíhne a najde,co jim práce i myslet zároveň vadí,jsou velmi líní a nechtějí nic dělat a čekají jen na ty pečené holuby,co lítají od ostatních ze státní pokladny,nebo satanášů infiltrátorů zpoza našich hor. A kolik se jich líhne i na universitách,třeba z Brna,Plzně aj.Začal i u nás přímý terorismus,protože jsme byli stále dost v pohodě.Když bude pořád ta pohodička i přes hromady mrtvol,sáhnou po další zbrani v EU i u nás,vyprázdní nám obchody,odpojí od potravin.Až pak nastane šrumec.Jedová vakcinace,terorismus a hlad pak pohne i s lenochy všemi. Tohle chystají,tohle zopakují,aby Strach nabyl vrcholu.Nenené,tak to nebude,vy fialoví čerti.

Pijack
22. 12. 2023 11:43
Odpovědět  All

Oficiální činitel Vít Rakušan se vehementně ujal mikrofonu a vedl rozsáhlé věty o dezinformacích. On rád mluví. Ohřál si polívčičku. Je jeden z nich.

Pijack
22. 12. 2023 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Život v kapitalizmu je založen na permanentní krizi. Tuto krizi nám sem KOZA systematicky nasouvá. A představitelé tohoto režimu iniciativně svolávají schůzky, místo toho, aby obyvatelstvo této krize zbavovali. A tak sledujeme v přímém přenosu infantilní prohlášení o tom, jak jsou všichni ve spojení, jak horlivě komunikují, jak projevují soustrast… jen aby na sebe upozornili, že jsou jaksi iniciativní a aktivní. Vánoce prožijeme v duchu infantilních žvástů, které nic nevyřeší a nikomu neprospějí. V Bílém domě si musí mnout ruce, když vidí, jak se jejich způsob života nasouvá i do poklidných zemí východní Evropy.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 14:11
Odpovědět  Pijack

Taky mi to trhá uši. Nesnesitelné žvanění vrchnosti, papalášů, jelit z nezisku, aktivistů, pseudonovinářů z masméééédyjí. Hnus

unor 2022
22. 12. 2023 12:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko stoji na skutecnych lidskych osobnostech.
Cesko pada s namyslenymi vyprazdnenymi hlupaky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
22. 12. 2023 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Omluva, že mimo téma, ale pomoct si neumím. Na webu Paralelně je videjko rozhovoru p. Havla s Mudr. H. Fuchsovou. Jedním slovem skvělé! Vřele doporučuji i těm co mi z principu nevěří!

ModrýKlokan
22. 12. 2023 14:11
Odpovědět  Joe Arp

Ahoj, o čem to stručně je? Stačí pointa. Dík.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Joe Arp
22. 12. 2023 14:36
Odpovědět  ModrýKlokan

Je to o chování lékařů za kovídyje, očkování, stavu světa. Nicméně nelituj času, už nevím cca půlhodinka, nebudeš litovat! Ta paní (65) je krásná duševně, fyzicky a velmi moudrá. Málokdy se vidí podobný rozhovor. Budeš-li zklamán smíš mi dát MÍNUS JAK AUTOBUS!! Pointa je celý rozhovor, nebuď uspěchaný jak puboši.

ModrýKlokan
22. 12. 2023 15:21
Odpovědět  Joe Arp

@ Joe, Pijack

:-D))))) Zklamán jsem již teď. Myslel jsem, že jde o rozhovor hvězdy našeho žití Svatého Vaklafa Lahva aus Trautenberg, studánky živé vody napájející naše vyprahlé duše… čo to trepem, to bych nedal. Jinýho Havla jo. Dík.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
22. 12. 2023 15:39
Odpovědět  ModrýKlokan

Tak teď ještě zbývá k té absurditě přidat, aby Černochová s Řehkou vyhlásili mobilizaci. Rakušan se už chvástá, že zatkl 4 další teroristy. Se po*eru smíchy :-))))

Joe Arp
22. 12. 2023 16:15
Odpovědět  ModrýKlokan

Neznámý příteli, chápu plně tvé zklamání, tento rozhovor zdaleka neukojí potřebu sosat z nemrtelného díla našeho největšího, ba světového dramatika, od dob nakupení Řípu. Za což se se naše sdružení pomýlených, svedených, špatně ukotvených dezolátů z hloubi celého svého močáku omlouvá!

Slovan
22. 12. 2023 17:47
Odpovědět  Joe Arp

Náhodou dobrý, paní doktorka asi dobrá, muším uznat že okolo milénia to mušela být samička. 😊😋😋

ModrýKlokan
23. 12. 2023 13:42
Odpovědět  Joe Arp

@ Joe
“…sdružení pomýlených, svedených, špatně ukotvených dezolátů z hloubi celého svého močáku omlouvá…”

Hustýýýý.. :-D))))))

zuzana
22. 12. 2023 14:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Q) The Storm Rider: Zprávy ze dne 22.12.2023

https://aktax.cz/q-the-storm-rider-zpravy-ze-dne-22-12-2023/

Pravdomluvny
29. 12. 2023 09:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Západní hovnoty jsou přesně tam, kde hovnoty obvykle končí…..:-)