politika

Dmitrij Medveděv – o tom, proč Ukrajina zmizí

PROČ UKRAJINA ZMIZÍ? PROTOŽE JI NIKDO NEPOTŘEBUJE!

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruska a první místopředseda Vojensko-průmyslové komise Ruské federace Dmitrij Medveděv zveřejnil text s názvem “Proč Ukrajina zmizí? Protože ji nikdo nepotřebuje.”

1. Ukrajinu nepotřebuje Evropa. Vysilující podpora nacistického režimu na příkaz amerického mentora už způsobila Evropanům skutečné finanční a politické peklo. Proudy nestydatých žebráků–ukrajinských migrantů a jejich zabezpečení na úkor vlastních občanů, růst inflace, obrovské účty za teplo a elektřinu, úpadek evropského byznysu, ztrátové protiruské sankce – to vše již vedlo k výbuchům nespokojenosti jak v západní, tak i východní Evropě. 

A kvůli čemu – kvůli banderovské neukrajinské zemi, kterou ani arogantní pšonkové nevnímají jako normální zemi a periodicky předhazují téma anšlusu západních regionů. 

Rýsuje se vyhlídka, že mladoukrajinští, krev sající, parazité se nadobro pověsí na krk, zkroucený artritidou, vetché Evropské unie. To bude definitivní západ slunce nad kdysi majestátní, avšak teď, díky degeneraci, upadající Evropou.

2. Ukrajinu nepotřebují Spojené státy. Ano, ve vojenských a sankčních kampaních si dělají PR různí političtí tlučhubové, kteří se dlouhodobě odepisují vlastní impotencí a slabomyslností. Skutečně senilní jako Biden, jehož místo není v čele obrovské mocnosti, ale někde na trávníku, obklopen stejně postiženými. 

Obyčejní Američané vůbec nevědí, co je to „Ukrajina“ a kde se „to“ nachází. Většina z nich tuto „mocnost“ ani neukáže na mapě. Proč by kvůli nějaké obskurní části Ruska měli snášet takové nepříjemnosti? Proč se establishment v USA nezabývá otázkou inflace a problémy pracujících, nebo mimořádnými událostmi v jejich domovském státě, ale zemí 404, kterou neznají? Proč se tolik peněz posílá do zámoří? A dříve nebo později se na to zeptají. A pak se dobytí Kapitolu v lednu 2021 bude zdát jako skautské hry.

3. Ukrajinu nepotřebuje Afrika ani Latinská Amerika. Vždyť stovky miliard, které USA utrácejí za nesmyslné bitvy někde na Ukrajině, by stačily na mnohé programy zaměřené na sociální rozvoj latinskoamerických a afrických států.

Latinská Amerika je zadní dvorek gringa, tak to vštěpovali po celá desetiletí. Afrika trpěla genocidou a koloniální podřízeností, vnucenou bývalými západními obchodníky s otroky.

Lidé v afrických chýších a latinskoamerických favelách (slumy, chudinské čtvrti, pozn.red.) proto dokonale chápou: na světě je spousta prohnalých politiků. A pokud občané v jejich zemích hladoví, nemají přístup ke vzdělání a medicíně, proč utrácet peníze na podporu bájné země? A pokládají zcela rozumnou otázku: proč za jejich minulé utrpení a současnou loajalitu odměňují někoho jiného, velmi, velmi vzdáleného?

4. Ukrajinu nepotřebuje Asie. Na ruském příkladu vidí, jak se odpracovávají barevné technologie na odstranění největších konkurenčních mocností. Chápou, jaký scénář v případě neposlušnosti pro ně připravil kolektivní Západ v čele s Amerikou. 

„Pomozte nám vypořádat se s Ruskem, a pak brzy přijdeme k vám,“ zcela drze říkají západní lídři. A jejich ospalí staříci a stařenky s demencí, kroužící v letadlech a vystupující v parlamentech, vyvolávají nejtěžší regionální problémy. Navíc i takové gigantické země jako Indie, Čína a další země asijsko-pacifického regionu mají po skončení pandemie dost problémů s ekonomickým oživením, i bez drogových klaunů s jejich kňučením o pomoc.

“Nemáme o vás zájem,” říká Asie jejich náhončím v reakci na výzvy všemi možnými způsoby podpořit Ukrajinu a omezit Rusko. Rusko, které je geopoliticky mnohem blíže asijským mocnostem a které se historicky etablovalo jako spolehlivý strategický partner. K čemu by byl asijským obrům takový bolehlav způsobený bývalými kolonialisty?

5. Ukrajinu nepotřebuje Rusko. Vždyť Ukrajina vůbec není země. Rozervaná, potrhaná a umaštěná, úplně děravá patchworková deka. Nové Malorusko podle modelu roku 1991 jsou uměle vyřezaná území, z nichž mnohá jsou původně ruská, náhodně odtržená ve 20. století. Žijí zde miliony našich krajanů, kteří byli po mnoho let vystaveni zneužívání ze strany nacistického kyjevského režimu. Právě je chráníme v průběhu speciální vojenské operace, nemilosrdně ničíme nepřítele. Ale kousky Ruska zvané Ukrajina v hranicích roku 1991 jsou jen nedorozuměním, které vzniklo rozpadem SSSR. A proto to nepotřebujeme. Potřebujeme Velké Rusko.

6. Nakonec, Ukrajinu v čele s nacistickou věrchuškou nepotřebují sami její občané. Právě proto tam z 45 milionů lidí zůstalo něco málo přes 20. Právě proto chtějí ti co zbyli se dostat kamkoli – do nenávistného Polska, do EU, do NATO, chtějí se stát 52. státem Ameriky. Ano, připojí se třeba k tučňákům v Antarktidě Jen aby byl klid a vydatně je krmili.

Kvůli zločinným ambicím mocenské skupiny jsou Ukrajinci nuceni žít v neustálé úzkosti a strachu. Jsou nuceni žebrat a opouštět své domy a domácnosti. Jsou nuceni putovat za lepším životem napříč zeměmi a kontinenty. 

A to vše kvůli temné evropské perspektivě. Přesněji řečeno, aby harlekýn v zeleném triku a jeho skupina zlodějských fašistických klaunů hromadili na svých offshore účtech ukradené západní peníze. 

Co z toho mají obyčejní Ukrajinci?

Takovou Ukrajinu nepotřebuje nikdo na planetě.

Právě proto nebude.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/41v98A3

P.S.

Elon Musk reagoval na kritiku uživatelů Twitteru kvůli zveřejnění článku Dmitrije Medveděva, že Ukrajina brzy zmizí, protože ji nikdo nepotřebuje – ani Evropa, ani USA, ani Rusko. Uživatelé platformy podnikateli vyčítali, že nedodržel sankce proti Rusku a umožnil ruským úřadům vstup na platformu.

Americký miliardář zase vyzval uživatele Twitteru, aby se při čtení zpráv rozhodovali sami. Zdůraznil, že všechny zprávy jsou do určité míry propagandou. “Ať se lidé rozhodnou sami”, dodal Musk.

https://bit.ly/41v98A3

sdílet na

13 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
12. 4. 2023 21:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to prosté. Ukrajinu potřebovali jen jako pěst, která měla silně oslabit Rusko. Na nic víc. Právě proto použili fašismus alá Německo.
Potřebovali se kromě jiného zbavit státu – Ukrajiny – který byl schopen vyrábět mnoho a dobře (možnosti Ukrajiny se odhadovali na úrovni nejvyspělejších “západních” států!! a na tom si Ukrajince vlastně “koupili”), jen by zabíral místo na trhu korporacím, tak jako zrušili průmysl u nás, včetně “slavného příchodu” Siemensu do pražské Tatrovky na výrobu tramvají. To bylo slibů! A výsledek? Nic. Jen jsme měli štěstí, že nesousedíme s tím Ruskem, jinak by u nás také mohlo něco takového jako je Ukrajina vzniknout. Se vším všudy.

12. 4. 2023 22:35
Odpovědět  Peter 008

Sranda je, že zrovna ta vyspělá část schopná konkurovat a vyrábět se po majdanu trhla a ejčkon je součástí Ruska. To musí mít strejda Šmuel vohromnou radost, jak se elegantně zbavili konkurence. A z té nevyráběcí agrární části si americké korporace už koupily 38% černozemě a Kitajci 18%. Hádám, že kolem těch korporátních 38% bude po ukončení denacifikace a demilitarizace ještě hafo humbuku. Ale doufám, že korporace utřou. Kitajci ne, s těmi určitě pro všechny výhodná dohoda. Aj zbylé ukrajinky na tom vydělají, když zelený skřet Banderstán odchlapil. No a tak za dvě generace tu budeme mít nový slovanský národ se šikmýma očima. Hlavně aby se to nepos-ralo do atomválky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
František
13. 4. 2023 12:28

Neboj se. USA dobře vědí, že by to znamenalo vymazání USA z mapy světa během několika minut.

Pavel K
13. 4. 2023 13:07
Odpovědět  František

Tak zhlediska vědy a dávných zápisů jsme tuna prý už několikátá civilizace, takže obavy bych řekl, že jsou na místě. Je to možná stejný systém jako život, tzn zrození, vývoj, úmrtí. 😥

josef
13. 4. 2023 14:20

Hm, korporace si koupily. A kdo kradl a krade ruský majetek? Ať státní nebo soukromý. Kdo sahá na ruský majetek v bankách, na zapůjčená umělecká díla ? Kdepak hoši! Tohle všechno zaplatíte i s patřičně vysokým úrokem. Nestěžujte si. Sami jste do této pasti vlezli. A to se těšte až příjde na řádné řešní dolaru.

Boomer
13. 4. 2023 20:29

.. možná těch 38% bude vyřešeno smírnou cestou, Čína ještě pořád drží v talonu nějaké ty US pokladniční poukázky a v dobrém rozmaru nabídne vexl.. papírky za půdu. A když by náhodou papíroví vlastníci 38% dělali drahoty, nedostanou nic a nenadělají nic..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
12. 4. 2023 22:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Dokonce ani ukrajinci ji nepotřebují. Valej z tama po milionech. Ale třeba se pak, až to tam Gosudar drobet porychtuje aby to bylo k životu, vrátí na území bývalé ukrajiny nějací ti Malorusové. Je to k nevíře, ale prokletím Ukrajiny jsou Ukrajinci. Co Malorusové po deset století budovali, to Ukrajinci zničili a rozvrátili během století.

David
12. 4. 2023 23:39
Ohodnotit příspěvek :
     

To je hláška roku! Ukrajinu skutečně nikdo rozumný nepotřebuje.

Frank
12. 4. 2023 23:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Medvěděv sice rád přehání, ale v tom má naprostou pravdu. Ukrajinu opravdu nikdo nepotřebuje.

Albi
13. 4. 2023 00:48
Ohodnotit příspěvek :
     

” Uživatelé platformy podnikateli (Muskovi) vyčítali, že nedodržel sankce proti Rusku a umožnil ruským úřadům vstup na platformu.”

A kdo a komu umožnil tenhle vstup na platformu? Není to snad ukrajinská praxe?
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-jako-islamsti-teroriste-rusove-se-desivym-zpusobem-chlubi-rezanim-hlavy-ukrajince-40428365

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
13. 4. 2023 08:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Bude to ještě těžké. Američané potřebují Krym jako svou základnu. Ukrajinci Krym nepotřebují. Neumí s tím naložit. Ale budou teď dělat na Krym ofenzivu, aby jej pro Americké zájmy vybojovali. I na půdě OSN už vědí, že Rusové Krym neukradli Ukrajině, ale USA. Ony se tam postupně za 20 let nastěhovali, jako kdyby tam byli doma. Na odvěkém Ruském území.

José
13. 4. 2023 15:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina zjistila, že se nestane světovou velmocí, tak se alespoň stala světovým otravou.

Gales
22. 4. 2023 15:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Medveděv zapoměl na jednoho silného protivníka.Fyjhalenko spojí Česko s Ukrajinou a spolu rusa porazí.