politika

Dmitrij Jevstafjev: “Blecha na ocase”

Fotografii Volodymyra Zelenského stojícího osamoceně na summitu NATO ve Vilniusu, která se rozšířila po sociálních sítích, okomentoval politolog Dmitrij Jevstafjev v rádiu Sputnik.

Již dříve bývalý majitel Megaupload, německo-finský internetový podnikatel Kim Dotcom zveřejnil fotografii ze setkání lídrů Severoatlantické aliance. 

Na obrázku vidíte frustrovaného, ​​osamělého Zelenského, zatímco ostatní účastníci summitu spolu aktivně komunikují a usmívají se.

“Tu fotku se smutným Zelenským viděl snad každý. Smutný osamělý Zelenskij je jakýmsi symbolem toho, že ocas nemůže vrtěti psem. Nebo spíš zde možná ano, ale ne na dlouho. A druhou věcí je, že to ani není ocas, ale blecha na ocase. Ocas – to je Polsko a Zelenskij je blecha na tom ocasu. Ale ani ocas, a tím méně blecha, nemůže vrtěti psem, jehož hlava a žaludek jsou ve Spojených státech amerických. To také ukázali (polskému prezidentovi Andrzejovi) Dudovi v mírné formě a Zelenskému v těžké formě,“ řekl Jevstafjev.

Politolog nevyloučil, že to do budoucna bude mít pro Zelenského negativní důsledky.

“Otázkou je, že Zelenskij a jeho nacistický režim, jinak existovat nemohou. Mohou existovat pouze v režimu blechy, která všem ukazuje, že umí vrtět psem. Co bude dál, je velmi velká otázka. Myslím, že Američané nedozráli ke kádrovým závěrům. Američané ale velmi rychle zváží, že tak toxická povaha nemůže být jejich spojencem. Zejména s ohledem na skutečnost, že krátce před summitem se Kyjev rozhodl vyhrožovat „železnému“ staříkovi Bidenovi a jeho „velkému” synovi tím, že něco mají, něco o nějakých penězích, které někdo vydělával na Ukrajině,” řekl Jevstafjev.

Fotografie s neklidným, osamělým Zelenským na summitu NATO obletěly celý svět. 

Tento plakát však dává přesnější představu o budoucnosti prezidenta Ukrajiny – připomenutí osudu Manuela NoriegySaddáma HusajnaUsámy bin Ládina a Muammara Kaddáfího

Každý z nich byl na Západě považován za amerického spojence.

The Guardian: Zelenskij se pokusil přesvědčit spojence NATO, aby přepsali prohlášení.

The Guardian s odvoláním na zdroje z NATO uvádí, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij kritizoval neochotu NATO přizvat Ukrajinu do aliance a pokusil se přimět spojence přepsat deklaraci po summitu. 

sdílet na

17 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
12. 7. 2023 22:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Blecha na ocase, aneb vocas na odstřel.

Pavel K
13. 7. 2023 09:15

Rozepnou jinej poklopec a je tam další. Zlo se musí odstřelil sotva vystrčí rycec.

All
12. 7. 2023 22:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Především evropanům musí dojít,že to bude Evropa,osamocená Evropa pod koloniální nadvládou USA skrze NATO-USA agresora.Většina evropanů dopadne stejně,jako ten bastard Zelenský.CHudá,zdevastovaná a osamocená Evropa,pokud se nevymaní z USANATO drápů.Zdevastovaným skanzenem budeme i my podle konání fialové pětikoalice,pětikolka jsou stejní magoři jako feťák a zloděj Zelenský,prostě zločinecké organizace z ČR i s hadrfousem presidentem.Jenže takto osamocená bude jednou i USA ,pokud bude existovat.O anglii nemluvě,ta skončí pod mořem jako poslední ostrov démonů z Atlantidy.Zlo není přece věčné,je pouze dočasné.

Frank
12. 7. 2023 23:55
Odpovědět  All

Včera bylo pozdě.

Staník
13. 7. 2023 06:26
Odpovědět  All

Přesně tak. Bez spojení s Ruskem, bez návratu k našim dlovanským kořenům, nebudeme nikdy plnohodnotným a svobodným národem, ale pouze otroky anglisasů, kteří nás nikdy za něco víc než svoje sluhy brát nebudou. A slouha se vždycky dá nahradit jiným slouhou, protože těch je vždycky dost. To, že se dneska baví s PePou neznamená, že máme rovnoprávné postavení, ale že slouha poslouchá a je za to, že může poslouchat šťastný. Včera jsem četl diskuzi pod článkem, že slovanské krve téměř nemáme. 80% diskutujících bylo nadšených, že s Rusy nemáme nic společného. Slouha nikdy nic nepochopí.

Pavel z Moravy
13. 7. 2023 09:16
Odpovědět  Staník

Nu, vidíte a to si tolik opťoušů myslí, že se mávne kouzelným proutek a vše bude v pořádku. Nebude – s těmito přeformátovanými generacemi se nedá hnout. To spíše jedinec roztočí kolo větrného mlýnu. Zde je dobojováno v tom smyslu, že tito mlaďoši nic necítí ke své vlasti, pro ně je to prázdný pojem. Byli tak společností vychováni, tak to teď vrací. Samozřejmě vše bylo naplánováno a zrádci z našich domácích řad měli přesný scénář co z těchto mladých populací vychovat. Tato děcka budou sloužit západní neoliberální plutokracii. A bohužel, pád na dno bude tvrdý ale tito tvorové nemají na to pochopit tyto děje. Otroci v dlouhodobém postavení otroků nemají vůbec žádné povědomí se svým otrokářům postavit. To je velice častý jev. A ti zotročení vidouc ty svobodné se budou ptát, proč ti svobodní nemají okovy, místo toho aby se ptali, proč já jsem otrokem s okovy. Ti odvážní a smělí asi budou muset odsud odejít. Nebude jiné vyhnutí, protože se dá předpokládat, že ti zotročení by je udolali a zničili. To není resignace, ale holý fakt. A příslušnost k vlasti v tom již nebude hrát žádnou roli.

Honza
13. 7. 2023 18:02
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tyhle poraženecké řeči jsou přesně to, co naše zrádcovské elity chtějí. Jestli si někdo myslí, že se vyhne globální konfrontaci tím, že opustí svou rodnou zemi, místo toho aby bojoval za její osvobození od otroctví, tak je na dost velkém omylu. Cestou ven z toho marasmu je (sebe) vzdělávání se v oblasti řízení. Vzdělané obyvatelstvo má větší šanci na přežití.

Majk
20. 7. 2023 09:38
Odpovědět  Pavel z Moravy

Aldous Huxley “Brave new world” do puntiku ….

Vladimír
12. 7. 2023 23:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Proto ho Západ nechává krást, vraždit opozici, likvidovat nepohodlná média atd. Kaddáfí a spol. už ho zvou do klubu :-)))))

Frank
12. 7. 2023 23:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Zůstal jako kůl v plotě. Ten šašek končí a brzy ho někdo oddělá.

Frank1.
13. 7. 2023 08:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Na fotce s jiz odejitymi vudci na vecnost za pricineni USA je fetak zarucene ten nejvetsi masovy vrah. 600 vojaku denne posila zabit na frontu. Jejich zivotnost jsou tam 4 hodiny.
Ostatni zesnuli meli odvahu postavit se USA a hajili zajmy sve zeme. To byl rozsudek smrti.
Fetak tedy na ten obrazek nepatri, protoze haji zajmy cizaku.
Patri tam jenom v tom, ze se stane taky neboztikem, jakmile uz bude nepotrebny. Ten cas nastal. Poslouzi i jako mrtvola. Zapad hodi jeho vrazdu standardne zase na Rusko.

unor 2022
13. 7. 2023 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Snimek s nazvem Blba doba. Ani na chodbe ani v kamrliku pro potreby uklizecky.

marie
13. 7. 2023 09:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Kde je ta samá fotka z té sleziny NATO, kde jejedinej rozdíl v tom, jak drží Alzák mop a vedle je žlutej kýbl? To se mně líbilo!!!

krpo
13. 7. 2023 13:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tipuji to na fotomontáž,a to dokonce z několika snímků. Je výmluvná a líbí se mi ta přímost sdělení! No jo,takhle nějak to někdy chodí.

Gales
13. 7. 2023 16:53
Odpovědět  krpo

Taky si myslím.Na tom srazu je hodně bab.Že by to byly všechno válečnice? Nebo co.Nezkoumal jsem blíže složení NATO grupy.

Majk
20. 7. 2023 09:51
Odpovědět  Gales

Valecnice ve funkci ministryn obrany jsou dnes na zapade IN.

josef
14. 7. 2023 09:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelenský byl prospěšný jenom jednomu státu. USA. Ostatnim v Evropě a především NATO způsobil škodu a umožnil rabování těchto států. Nyní již Ukrajina nemá téměř co nabídnout. Ani živou sílu, aní zbraně, ani průmysl, ani bohatství. Stát a národ byl jako takový doveden ke zničení. Evropa je na tom taky “dobře” . Tak k čemu držet a financovat neschopného, tedy spíše všehoschopného narkoman.