politika

Co vy jste zač? Puškov ostře reagoval na Řehku

Válka s Ruskem nyní není pravděpodobná, ale není ani nepředstavitelná, řekl na konferenci s názvem “Připraveni k boji?” náčelník generálního štábu české armády Karel Řehka. Předejít konfliktu podle jeho slov nepomůže domluva, ale pouze odstrašení. 

Hodnota slov náčelníka generálního štábu České republiky Karla Řehky o potenciálním konfliktu s Ruskem se blíží nule, tento názor vyjádřil senátor Alexej Puškov.

O tématu jako „válka s Ruskem“, podle senátora Puškova, se rozhoduje „daleko od Prahy“.

Dále Puškov uvedl, že když jistý český generál tvrdí, že si umí představit válku s Ruskem, vypadá to nabubřele i hloupě, protože na jeho zemi vůbec nic nezávisí.

“Hodnota názoru náčelníka generálního štábu ČR se blíží nule. Česká republika je země s 10 miliony obyvatel a malou armádou. Její armáda a politici jsou nafouknuti svou vlastní důležitostí, protože Česká republika je členem NATO. Ale země NATO, které mají schopnost takovou válku vést, o takovém tématu, jako je válka s Ruskem, s Českou republikou ani vážně nediskutují. O této věci se rozhoduje daleko od Prahy. A když jistý český generál tvrdí, že si umí představit válku s Ruskem, vypadá to nabubřele i hloupě, protože na jeho zemi nezávisí vůbec nic”.

Rusko opakovaně zdůrazňuje, že nepředstavuje hrozbu pro žádnou ze zemí NATO, ale nebude ignorovat akce, které jsou potenciálně nebezpečné pro jeho zájmy. Zároveň zůstává otevřeno dialogu, ale na rovném základě, a Západ musí opustit kurz militarizace kontinentu.

https://1url.cz/Vuhz2

sdílet na

79 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
18. 12. 2023 19:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Psi štěkají a karavana jde dál.
Dodám, hloupí psi.

Pavel z Moravy.
18. 12. 2023 20:24
Odpovědět  sizok

Sizoku, už jsme se o tom bavili mnohokrát a my to víme. Tato země skončila, na víc prostě nemá. Totální pád na držku a chudoba, to je to co nás bohužel čeká. Není s kým to tady změnit. Těch pár % normálně myslících to nemůže ovlivnit. Prostě to nejde, nějak to je předurčeno. Ono se vždycky říkalo, že se takové věci dějí, když si lidé neváží dobrého bydla. Zdá se mi to rčení pravdivé, nu ale co už, co má být to bude.

sizok
18. 12. 2023 20:35
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Můj názor znáš. A dobře. Dobré časy, holt, skončily. Pokud si tato společnost
neuvědomuje kam se řítí, neuděláme s tím nic. Určitě sis všiml, že zde už moc
nepíšu. Nemá to cenu. Ani nenadávám, jenom se vnitřně směju, kam to vše
směruje.

Pavel
18. 12. 2023 22:38
Odpovědět  sizok

tak tak dobré časy už tady byly a kdo je nezažil tak má smolíka

Ferko
18. 12. 2023 22:47
Odpovědět  sizok

Hele, co jsem našel:

Nóta vlády Ruské federace vládám ČR SR. Jde do tuhého !!!!! 
Vzhledem k aktivní a věčné podpoře Ukrajiny a jejího nelegálního vedení latentními zbraněmi, RF bere na vědomí, že Česká a Slovenská republika jsou potencionálními cíli ozbrojených sil RF (Ruská federace) a jejich ozbrojených sil.
Územní celistvost ani svrchovanost těchto zemí není v současném stavu garantovaná RF. Aktivní zapojení na stranu nepřítele a jeho vyzbrojování je podle hledisek OSN nepřátelským aktem vůči RF na stejné právní úrovni, jako napadení RF a aktivním vstupem do války. Případná ruská invaze do Česka nebo Slovenska potom nemůže být podle mezinárodního práva považována za napadení těchto zemí Ruskou federací, protože první nepřátelský krok srovnatelný s napadením provedly Česko a Slovensko. Na základě těchto skutečností nemůžou Češi a Slováci ani žádat NATO o pomoc, protože podle stanov NATO mají nárok na podporu a pomoc pouze v případě, že jsou napadeni, ne v případě, že někoho napadnou oni.

Tak proto kretén Nutela pořád pindá o tom, že jsme ve válce. Už chápete?

To čumíte, že?

vladjan
18. 12. 2023 23:13
Odpovědět  Ferko

nechápu; není to, jen tak, čirou náhodou, šíření poplašné zprávy?

ModrýKlokan
19. 12. 2023 00:07
Odpovědět  vladjan

Tak se z toho nepokakej…

vladjan
19. 12. 2023 11:41
Odpovědět  ModrýKlokan

tentokrát jsi nepochopil ty – tu poplašnou zprávu tady šíří prof, Nutella….já zůstávám v klidu a pokakají se jiní, jestli ten fičák fakt začne,,,,

ModrýKlokan
21. 12. 2023 16:14
Odpovědět  vladjan

Tak opět nedorozumění. Tvůj příspěvek vyzněl úplně jinak, než jak jsi teď doplnil. Tak sorry.

ModrýKlokan
19. 12. 2023 00:08
Odpovědět  vladjan

Nemyslím si. Koho by to jako mělo poplašit? I kdyby to byl fejk, stane se realitou během sekundy, je to zcela logické… Pouze tam jaksi chybí motivace se k nám aktivně tlačit. Co by tady v tom zapadákově našli? Celá záležitost je čistě naší zodpovědností.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
19. 12. 2023 07:26
Odpovědět  Ferko

No tak Cesi delaji maximum, aby se CR stala strelnici RF, zvlaste, kdyz si z nudy precitam protiruske imbecilni komentare obycejnych lidi na Lzidnes a Hovinkach.

treza
18. 12. 2023 19:25
Ohodnotit příspěvek :
     

To víte, páníček řekne Řehkovi “zařehtej!” A Řehka ještě k tomu vyskočí, jako správné pimprle.

Pavel
18. 12. 2023 19:37
Odpovědět  treza

“Pepek vyskoč”.Bohužel tito nažehlení panáci v případě té jimi rozpoutané války na frontu nepůjdou! Stejně jako ty krysy z NATO, co sedí někde v bunkru v Polsku či Německu,vymýšlí, jakou prasárnu by Rusům ještě vyvedli a štvou Ukrajince do sebevražedných útoků! Však ať jen si nasadí Poláci či Rumuni na své letiště F-16 pro Ukrajinu.První vzlet a jsou bez letiště a pokud nedají pokoj tak i bez armády jako Ukrové!

jmm
18. 12. 2023 20:22
Odpovědět  Pavel

“Švejk” je naprosto vynikající film s p. Hrušínským

vladjan
18. 12. 2023 22:26
Odpovědět  jmm

což se o protagonistovi toho velkohubého prohlášení nedá říci ani omylem…….”ein katzendreck herr general….”

Ferko
18. 12. 2023 22:54
Odpovědět  jmm

…..a pak celá divize i s veliteli přešla k Rusům….. A tak by to dopadlo i dnes. Odmítám bojovat za Fialu, Jurečku, MPA a další šmejdy. Jen v případě, že by šlo konkrétně o mou rodinu a rodiče proti slimákům. V tom případě do posledního náboje.

František
18. 12. 2023 21:40
Odpovědět  Pavel

Krysy už tam nesedí. 14 je tam navštívil Kynžál a poslal je do pekla. Byli tam i Český generálové. Kdy Řehka oznámí jejich jména?? Asi je nejspíš pošle soukromým letadlem do Alp a cestou havarují !!!

vladjan
18. 12. 2023 22:29
Odpovědět  František

řehka nebo valkýra se několika rodinám postarali o veselé vánoce…..o pár vdov a polositotků více….

Jaroslav
19. 12. 2023 00:33
Odpovědět  František

To by jistě naplnilo Čechy pýchou za naši armádu, alespoň někdo zaplatil za svůj nekřesťanský příjem

Ladislav 💤
19. 12. 2023 04:03
Odpovědět  František

Škoda jen, že tam nebyl i on! Magor poťapaný!

Lékořice ok
19. 12. 2023 08:14
Odpovědět  Ladislav 💤

Nastoupil by jiný magor poťapaný. Jak z toho ven?

Jaroslav
19. 12. 2023 00:30
Odpovědět  Pavel

Kdysi jsem si vytvořil teorii “pokračování jaderné války jako cvičení na mapách “. Vojáci se po spatření prvního jaderného výbuchu rozutečou, a generální štáby budou dále kreslil na mapách ty své šipky.

komoří Lang
18. 12. 2023 21:38
Odpovědět  treza

…mluví, mluví a nic neříká: papoušek, blázen a Řehka.

Standa
18. 12. 2023 21:56
Odpovědět  treza

,,“Hodnota názoru náčelníka generálního štábu ČR se blíží nule. “
Mě Řehka připomíná blázna, který chce válku řídit z chudobince!

jsladin
18. 12. 2023 22:08
Odpovědět  treza

Čím chceš odsrašit velmoc, která vlastní takové hračky jako Kinžál,Sarmat,Avagard a mnoho jiných, které nám ještě neukázal. Co máme my? Nejnebezpečnější je ta krůta na ministerstvu, přiznej, že seji také bojíš vic jak Rusa.

vladjan
18. 12. 2023 22:39
Odpovědět  jsladin

to je ryzí defetismus a za ten se v armádách posílá za svÍtání před nastoupenou poprAVČÍ ČETU… MALOVĚRNÍ – NEPŘÁTEL SE NELEKJTE A NA MNOŽSTVÍ NEHLEĎTE; MY MÁME SVOJI WUNDERWAFFE – ÁŽ BUDE NEHŮŘ A NEJVYŠŠÍ SIGNALISTA VYŠLE JASNÝ SIGNÁL,, NASTOUPÍ PRÁČATA – TO SE PAK NEPŘÁTELSKÁ ARMÁDA ROZLOŽÍ SAMA – SMÍCHY….

Jaroslav
19. 12. 2023 00:36
Odpovědět  jsladin

A pak ještě vlastní asi 5000 strategických jaderných hlavic a ca 15000 taktických. Zatímco američané své taktické jz zničili, Rusko si je ponechal.

sergej
19. 12. 2023 02:40
Odpovědět  Jaroslav

Že by s nimi zatopili v reaktorech vždyť uran od rusů kupují a tržník nemá ohledy na politiku, jen na mamona. Proč by platil když může něco cupovat. Mám za to že pindostan je jen o kapitálu a veškeré jejich proklamace co by (pseudo)politiky jsou žvásty.

Jaroslav
19. 12. 2023 00:27
Odpovědět  treza

Ono s Řehkou je to jako s tím řidičem, co jel da dálnici v protisměru. Když slyšel v rádiu varování pro sebe prohlásil “kdepak jeden, všichni jedou v protisměru”. Blbec nepochopil, že je to o něm! Stejná je naděje u onoho “generála”. Bohužel podobné vlastnosti má mnoho generálů nato, I mnohem výše postavených než ngš symbolické armády ČR

Autor
18. 12. 2023 19:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Papežtější než papež. Co říci jiného? To si vážně někdo myslí, že bojovat s Ruskem je možné pro degradovaný Západ? Vždyť tu není ani dostatečné množství vojáčků, jen generálů! Myslím na celém tom “západě”.
Ani nejsou schopni případné vojáky zajistit výzbrojí ani zbraněmi, prostě ničím v dostatečném množství. Na válku musí prostě jet průmysl naplno, musíte mít spoustu odborníků prakticky na všechno. Tohle by nebyla nějaká africká země ještě z nedávné doby, kdy by ji prostě zastrašovali.
Rusko by se zdaleka tak snadno nevzdalo!
No a co z toho Západ má? Velké Perd! Jen slova a zase jenom slova.
Jen rozjet ten průmysl pro skutečnou válku by trvalo mnoho let!
Ale co. Naverbujou zhýčkané mladíčky a mladice, dají jim do ruky kameny, dřevěné oštěpy, možná i sem tam praky a hurá na RUSA! A Rusové puknou smíchy …
Bože, čím vlastně myslí?
Tak mám takový pocit, že když “vědce” hodnotí podle počtu publikací, tak prémie pro generály NATO a jiné prozápadní “zelené mozky” platí za počet výhrůžek Rusku.

18. 12. 2023 19:48
Odpovědět  Peter 008

Přesně…Hitler byl proti těmto kreténům…naprostý Genius…a to to byl blázen… 😀

vladjan
18. 12. 2023 22:55
Odpovědět  Veny232

kbyby tací radili Hitlerovi; pak by vélka skončila už v září 1939 na Bzuře……

Putinovec
19. 12. 2023 00:39
Odpovědět  Peter 008

Tohle navoněné zoufalství , jsem už viděl . V pohádce . Tupec Řehka je tam zobrazen velice věrně .
https://1url.cz/3uhuk

Jaroslav
19. 12. 2023 07:52
Odpovědět  Peter 008

Myslíte rozjetí zbytků průmyslu, toho co nepřesunuli kvůli ziskům do Číny, Bangladéše a pod?

18. 12. 2023 19:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Hehehe to je Stěrka… To Řehka nerozdýchá 😀

treza
18. 12. 2023 19:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejlépe, kdyby se Řehka připravoval k boji v nějakém bunkru na západní Ukrajině. I když raketa Kinžal je drahá a je otázka, jestli plýtvat na hlupáka, na kterém nic nezávisí.

vladjan
18. 12. 2023 22:58
Odpovědět  treza

chcete vyhlásit celonárodní sbírku víček od PRT lhví (na tu raketu)? 🙂

Lubek
18. 12. 2023 19:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Asi ten genrál nepozná históriu. Ako v minulosti Česká armáda už dokonca mobilizovala a potom sa bez boja rozišla domov. Možno aj chcela bojovať, ale presne ako to zhodnotil pán Puškov. Sama nerozhodovala vôbec o ničom, nerozhoduje a nebude rozhodovať.
Správne mal generál povedať : ” Keď nam rozkážu ísť, budeme musieť, keď nám zakážu, nepôjdeme.”
My sme o polovicu menší, tak u nás to platí dvojnásobne.

Markýza
18. 12. 2023 20:56
Odpovědět  Lubek

Obávám se, že jste trefil kliniec na hlavičku, Ľubko.

Ferko
18. 12. 2023 23:02
Odpovědět  Lubek

Generálů máme jak sraček, ale vojáků se nějak nedostává. A když ano, tak se sami pomlátí s Felicií nebo Hyundajem nebo se omylem postřílí na Libavé. Nedej bože jim rozdat zbraně a střelivo.

janle57
18. 12. 2023 19:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Naprosto přesné vyjádření ruského senátora ohledně zeleného mozku jménem Řehka,
který ani neabsolvoval zákl.prezenční službu a vyhrožuje jadernou válkou s Ruskem,
bezvýznamné české politické nuly jako Černochová,Lipánek,Němcová,Fiala ale hlavně
prezidentčík Pávek, nestojí Rusku ani za to,aby na jejich fantasmagorické mediální
štěky vůbec jakkoliv reagovalo.

Boomer
18. 12. 2023 19:52
Ohodnotit příspěvek :
     

.. senátor Puškov vyhodnotil nebezpečnost potenciálního protivníka podle jeho možností, nikoli podle jeho prohlášení. Senátor Puškov zjevně velmi dobře zná Clausewitzovy teorie o válce, generál Řehka buď na příslušných na seminářích na Královské vojenské akademii v Sandhurstu chyběl, nebo už si z nich nic nepamatuje.
No, pod jeho velením bych nerad sloužil….

Ferko
18. 12. 2023 23:04
Odpovědět  Boomer

Puškov asi zná hlášku, že Orel much nelapá.

katango
19. 12. 2023 10:40
Odpovědět  Boomer

Clausewitzovo Umění války jsem objevila v jednom internetovým antikvariátě. Už putuje ke mně.

Boomer
19. 12. 2023 10:48
Odpovědět  katango

.. gratuluji k úspěchu. Kolik za to chtěli?
Akorát ten název mě zarazil, to by měl být Sun-c´

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
20. 12. 2023 10:45
Odpovědět  Boomer

Jo, spletla jsem to, Je to Sun´C, tohle se jmenuje O válce. Chtěli a dostali 340 Kč. Ale vypadá to, že kniha je úplně nová, nečtená.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
20. 12. 2023 11:31
Odpovědět  katango

.. tak za ty peníze jste nakoupila dobře, vzhledem k obsahu i současným cenám knih. Na pultech je v novotě někde od 700 výše, na netu to začíná na 500.
Hodně zájemců dokáží odradit už první stránky, tak rozvité věty už dnes přestávají být “stravitelné” v zemi, kde nejčtenějším periodikem je BLESK…

katango
20. 12. 2023 13:12
Odpovědět  Boomer

Taky si myslím, že to byl dobrý kup. Antikvariát se jmenuje Levné knihy, a skutečně, je to tak, prodávají dost levně. Nakupuju na jejich eshopu.

katango
20. 12. 2023 17:08
Odpovědět  Boomer

Jsem zatím na začátku. Ten úvodník jeho ženy je vysloveně dojemný. A rozvitá souvětí mám ráda.

Boomer
20. 12. 2023 17:27
Odpovědět  katango

.. je s podivem, jak zajímavé osobnosti se v dřívějších dobách vyskytovaly na polích válečných. Pro mě je, hned po Clausewitzovi, dalším takovým fenoménem Pierre Ambroise Choderlos de Laclos.
A oba měli štěstí na výjimečné, přímo osudové ženy, milovali a byli milováni…

katango
20. 12. 2023 20:20
Odpovědět  Boomer

Ano, ten román v dopisech od de Laclose znám, myslím, že se to jmenuje Nebezpečné známosti a je to fakt dobrý.

Markýza
20. 12. 2023 21:13
Odpovědět  katango

Dobrý, ale příšerný. Já si to přečetla na konto toho, že mi kamarádka tvrdila, že Forman celou tu knihu natočil jako teskný a něžný příběh, což není – no, to teda není.

katango
21. 12. 2023 01:38
Odpovědět  Markýza

Co natočil Forman nebo natočí jiní, je téměř vždy pouze “na motivy”. Ano, kniha je drsná, ale copak je svět jiný?

Markýza
21. 12. 2023 16:33
Odpovědět  katango

Nevím jak čí svět…..můj se podobá spíš Valmontovi, než de Laclosovi – až na tu tesknotu. To je ovšem otázka rozhodnutí a mravenčí práce, nechat to tak, mohla jsem žít v Laclosovi 🙂

Boomer
21. 12. 2023 17:08
Odpovědět  Markýza

.. jjo, asi tak že každý života svého strojvůdcem. V literatuře je možno ztvárnit svět něžný i brutální, jde ale o to, aby byl ten popis z pohledu čtenáře uvěřitelný, jinak škoda papíru, práce…

Boomer
21. 12. 2023 16:38
Odpovědět  katango

.. Formanovy filmy z emigrace už pro mě neměly ten půvab. A po “Přeletu..” už to byly z mého pohledu jen větší či menší komerční sr*čky, a z toho nehorší byly Vlasy, ve světě to lidi brali, ale stačilo mi v Německu vidět reakce publika na “Hoří..”, seděli, hleděli a před koncem se zeptali “..a kdy už bude ten humor?!

Markýza
20. 12. 2023 21:13
Odpovědět  Boomer

Co dělal de Laclos na poli válečném?

Boomer
21. 12. 2023 16:26
Odpovědět  Markýza

.. byl důstojníkem, uznávaným ženijním a dělostřeleckým specialistou – praktikem i teoretikem. Táta dělových koulí, vybuchujících při dopadu…

Markýza
21. 12. 2023 16:31
Odpovědět  Boomer

No fuj, to jsou dětičky 😎 Ale díky.

Boomer
21. 12. 2023 17:00
Odpovědět  Markýza

.. mimo svou práci ovšem hluboce miloval svou manželku a jejich tři děti, všem věnoval dostatek pozornosti. Joó, to byly časy skutečných mužů a žen…

Pavel z Moravy.
18. 12. 2023 20:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Proboha v jaké žumpě to žijeme? A odkud tihleti týpci všichni vylezli. Tato koloniální zemička s těmito týpky už nemůže být nikomu ani pro smích. A teď si považte, že nás podle jednání těchto zaprodanců asi považují za nějaký méněcenný druh. Teď se přesně a zřetelně projevuje ta zaprodanecká a vlezdoprdelkovská povaha těch vládnoucích týpků. A to se již v této zemi snad stalo tradicí a národním sportem. To je ubohost neuvěřitelná, tato takzvaná státní reprezentace.

Ferko
18. 12. 2023 23:12
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Rusové jistě viděli reportáž v jejich TV s řeporyjcem Novotným, to jsem se sám styděl za toho kreténa. Pak jistě viděli fotku Lipánka v blembáku v neprůstřelné vestě. Smál jsem se, až jsem spadl ze židle. A teď repete, Pekarka opět v blembáku a vestě a kolem ní normálně oblečení. To už nebylo ani k smíchu. Rusové nás musí mít za totální idioty, pokud máme ve vládě a parlamentu takové kretény.

sergej
19. 12. 2023 02:54
Odpovědět  Ferko

Spíš se podivují nad tady apartheidem 5. demolice se 108 a 107. Ani ukr nehodili do jednoho pytle, to děláš s námi ikváči. Teď se směj a znovu spadní ze židle. Jsi sajrajt když se tlemíš obludnostem.

komoří Lang
19. 12. 2023 23:00
Odpovědět  Ferko

Vy se smějete Ferko, Lipánkovi jak vypadal, ale uvědomil ste si, že ta jeho vizáž, je vlastně ta nejlepší ochrana, že může klidně vyrazit na steč bez přikrčování. Myslíte si, že ve chvíli kdy se protivník může potrhat smíchy a tečou mu slzy, že může něco trefit?

katango
20. 12. 2023 20:22
Odpovědět  komoří Lang

Holt by se začalo říkat “Nejdřív střílej a až potom se směj”.

unor 2022
18. 12. 2023 20:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Je nacase zacit rozesilat povolavaci rozkazy.
Jako prvni by ho mohl obdrzet reporyjec a stejne tak jako prvni by mohl lezet v ukrajinskem blate. Priklady pry tahnou. Hned za nim by mohli dalsi hubou rusobijci. Par dost jich tu je. A kdyz pujdou vsichni hned tu bude lepsi a dychatelnejsi vzduch.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
vladjan
18. 12. 2023 23:00
Odpovědět  unor 2022

řeporyjec by musel narukovat i se svou obrněnou nultikárou……

Frank1
18. 12. 2023 20:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak tem posahanym kretenum jako je Repka pripomenout, ze jsou nuly a nic neznamenaji? Ze jejich vyroky, ktere jim USaci predkladaji, aby rikali, maji jenom nasirat Rusko? Boze, co je to za ksindl v generalske uniforme, co kasle na vlastni zemi a slouzi nasemu kolonizatorovi????

Spam Marta
18. 12. 2023 20:55
Odpovědět  Frank1

A takových máme 400 kusů

Pavel Beníšek
18. 12. 2023 22:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Loutka Řehka sloužil v Prostějově, stejně jako další maniorety Pávek a Slovák Páleník(poskok kantýnské Nečasové)

vladjan
18. 12. 2023 23:19
Odpovědět  Pavel Beníšek

myslím, že Prostějov za to nemůže……

Boomer
19. 12. 2023 09:59
Odpovědět  Pavel Beníšek

..Řehka tam sloužil jako velitel 6.skupiny, což byl podstatně vyšší post než velení četě nebo rotě, které svěřili Páleníkovi nebo Pavlovi. A právě proto mě jeho současné vystupování přinejmenším udivuje…

Jaris
18. 12. 2023 23:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Rehka, ze je general? Koho prosim? Te udatne dnesni cs.armady s peti vojaky a 400generaly? Vzdyt je to jelito! Jeho reci jsou spis pro casopis Komiks. Rehko, neni ti to trapne takhle odhalovat verejne svou debilitu a zesmesnovat se recmi, jak bude blesi Cesko bojovat proti svetove velmoci Ruska?
Boze, to je vuuuuuuuuuuuuuuul!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
19. 12. 2023 00:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Nechápu, jak se vůbec zelená guma jako řehák, může veřejně vyjadřovat k takovým tématům, aniž by skončil v base. To co dělá, jeví všechny znaky porušení zákonů ČR.

K tomu o čem mluví, se vojáci nesmí vyjadřovat, pouze politici. Pokud tedy stále platí příslušné zákony a ústava. Nebo už je zase nějaký zrádce a kolaborant jako Rychna změnil?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
laskra
19. 12. 2023 10:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Chceš-li se stát literátem? Nemusíš nic vymýšlet. Stačí jen opsat děj kolem sebe i sám Hašek ti bude závidět.

Miro 2
19. 12. 2023 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

No, myslím, že se Putin z Řehky rozhodně nepokaká: V Česku, v Praze (už ten odporný název, kdo to vymyslel, Česko!) je tomu tak vždycky. Na začátku velké štěkání, ale když pak dojde na lámání chleba stáhne se ocas mezi nohy a začne se kňučet.

Jura S
19. 12. 2023 13:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Trojhvězdičkový generál… v ČR-filajoptákově…. V ruské armádě by takovému blbovi nesvěřili ani ROTU !

Frank
20. 12. 2023 00:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Co je Řehka zač? Zkrátka blbá guma, která by ráda bojovala, ale v bunkru na mapách. Poznal jsem lakové lampasáky na vojně, kde jsem sloužil na štábu tankového pluku. Zkrátka gumami se stanou lidé, kteří jsou prostoduší,leniví a naprosto nic neumí. Měli by problém se slušně uživit, tak se dají k vojákům. To je jako s mnohými politiky. Takový Zdechovský je typický příklad. Manželka mu utekla i s dětmi a on jako podnikatel zkrachoval. A další takový tupý kretén je Dominik Hašek se základkou. Dále to už se svým IQ nedotáhl. A protože také zkrachoval, tak teď vyřvává na Rusy a doufá, že se dostane do EP. A o prodavačce mobilů či vedoucí penzionů anebo muzikologovi snad ani nemá cenu psát.