politika

Co nám chystá rok 2024?

«ДИVАННЫЙ» ПОЛИТИКАН

Neuplynul ani měsíc od začátku nového roku, a už je zřejmé, že rok 2024 má pro nás nachystaný pořádný pytel osudových událostí.

Již nyní jsou zřejmé důkazy o začátku kolapsu předchozího světového finančního systému, který byl založen na dolaru. Ekonomické důvody pro dominanci americké měny už dávno nejsou, přibližně od doby, kdy jejich tiskařský stroj začal zběsile pracovat v režimu nonstop. Jediné, co drželo dolarový systém nad vodou, byla politická a spolu s ní i vojenská síla Spojených států, jinými slovy pověst Spojených států jako světového hegemona. Hegemon ale zeslábl natolik, že už nemůže plnit roli dohlížejícího na řád, který nastolil.

Začátek „svátků neposlušnosti“ byl samozřejmě dán ruskými požadavky „o bezpečnostních zárukách“. Následné události v západním směru jsou pouze důsledkem odmítnutí Západu tyto požadavky splnit.

A dnes o sobě, v plné síle, dává vědět Írán a útočí na chráněnce amerického režimu v sousedních regionech.

Dospělo to do bodu, že nějací jemenští Hútíové, o kterých průměrný člověk nikdy předtím neslyšel, byli schopni ochromit námořní obchodní cestu přes Rudé moře, které bylo jednou z nejdůležitějších „krevních tepen“ světového obchodu. A hlasatel americké vůle, Antony Blinken, nedokázal přesvědčit SAE, Katar a Egypt, aby se postavily hrozbě ze strany jemenských „rebelů“.

Je stále více zpráv o organizaci přímého vzájemného vypořádání mezi zeměmi, které obchází tradiční finanční nástroje světového dolarového systému – praxe vzájemného vypořádání v národních měnách se rozšiřuje.

Dokonce i zatvrzelí globalisté uznávají konec staré éry a prohlašují, že téma jejich davoského sabatu je „Spolupráce v roztříštěném světě“. Záměrně se vyhýbali použití termínu „multipolarita“, aby nepřiznali, že náš prezident měl pravdu. I když podstata formulace je stejná.

O méně nápadných známkách konce éry západního neokolonialismu bychom mohli pokračovat dál a dál, ale nemá to smysl. I tak je vše jasné.

V roce 2024 budeme svědky začátku aktivní fáze procesu přerozdělování západního koloniálního dědictví.  Spojené státy roztrhané vnitřními rozpory a po ztrátě ekonomické a politické síly budou nuceny stáhnout z míst, kde byla jejich vůle dříve nezpochybnitelná. Na těchto územích povstanou nové síly a vstoupí do tvrdého boje o kontrolu nad územími opuštěnými Západem. 

Začnou nemilosrdné čistky bývalé elity (chráněnců Západu), protože není nikdo jiný, kdo by se jich zastal, jejich velký zámořský bratr bude bezmocný něco udělat. A tato čistka bude tvrdá a na některých místech i krutá.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/vuIhJ

sdílet na

98 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
orinoko
23. 1. 2024 05:34
Ohodnotit příspěvek :
     

” Co s námi teď bude?” zeptal se na Letné středověký česky koprofil, kdyz bylo zřejmé, že Pippo Spano na Vítkově skoncil v údolí hroboveho ticha, což šíleně popudilo Zikmunda bideta, pricemz jeho krizackou výpravu do Čech ukončil ještě mohutný výprask na Spitalskem poli. Nad věcí těžko někdy zůstat, když je člověk subjektem dění. Platilo to tehdy, platí to i dnes.
Mnozí se zcela svobodně rozhodli pro roli koprofilu. Z této role se nedá vycouvat bez příslušné odpovědnosti.

https://youtu.be/Bv59SxPmbrQ?si=f6H1Y_U4etItcmQI

Ijn
23. 1. 2024 06:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufejme, že v 2024 se zbavíme válečných idiotů z vedení ČR, skončí Ukrajina jako stát za podporu politiků nacismu proti svým občanům,….a budou potrestaný i zahraniční podporovatelé ukronacistu

Ijn
23. 1. 2024 06:28
Odpovědět  Ijn

Tím že Fiala + vláda ČR nechce odhalit hlavní příčiny konfliktu na Ukrajině a zatahuje ČR do války je odpovědný za podporu nacismu (likvidace-zabijeni rusky mluvících Ukrajinců) na Ukrajině, včetně výchovy mládeže k nenávisti “Moskalů”

PřemekJ
23. 1. 2024 08:33
Odpovědět  Ijn

A výchova k nenávisti jiných lidí a národů je nacismus sui generis.

Ladislav 💤
23. 1. 2024 18:34
Odpovědět  PřemekJ

Celej den nešel Pokec až nyní v 18: 30.
To určitě Ropušan v tom má svý pařáty!
Asi po nářezu z Karviné.
Bravo Karviňáci👍🇨🇿!

ijn
23. 1. 2024 19:09
Odpovědět  Ladislav 💤

musíme mít spojení cca 2000 pošťáků a být připraveni na nejhorší bez elektřiny a spojení

ijn
23. 1. 2024 19:12
Odpovědět  ijn

ďourová nás chce nechat vyhladovět viz její sprostá držka jede proti vlastním voličům, bábovo děvka stejná svině jako on

x-13
23. 1. 2024 18:58
Odpovědět  Ijn

Jó Fiala, to je panečku předseda vlády České republiky, jen co je pravda…
Pokud se týče současného skandálu Petra Fialy s kampeličkou, na kterou údajně zapomněl, českým mainstreamovým médiím to trvalo od 20. října 2020, kdy jsme celý skandál zveřejnili v MAP 631, včetně důkazu o majetkové účasti Petra Fialy v kampeličce, včetně dokumentace z valných hromad, včetně propojení s nájemným vrahem Petrem Štalzerem, který 19.5.2012 v garáži zvláště trýznivým způsobem zastřelil českého občana JUDr. Kruliše, protože si splet oběť, kterou měl zavraždit, včetně podezřelého objednavatele vraždy Kamila Bahbouha, včetně plateb na účty policejních papalášů, aby se celé propojení nevyšetřovalo! (Tehdejší náš videopořad MAP 631 najdete zde.) Co byla v roce 2020 dezinformace, je v roce 2024 hlavní informace českého mainstreamu! Tak to se povedlo!
https://www.michalapetr.com/map-1891-kyjev-vcera-oznamil-ze-jeho-vojska-zacala-provadet-tzv-frontverkurzung-9-kvetna-tak-bude-putin-v-kyjeve-prekvapive-rychly-konec-valky-na-ukrajine/

Ladislav 💤
24. 1. 2024 10:44
Odpovědět  x-13

👍Tohle už není na demisi, ale na hromadný odstřel za zradu své vlasti!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 12:10
Odpovědět  Ijn

Inu, podle videa v Military Summary and Analysis ( youtube/X-G1o8BSTig ) Zelenský zastavuje mobilizaci, protože na nové vojáky nemá peníze, chce tím vydírat Západ, aby poslal svým Ukrajinským Žoldákům další, ale má smůlu, protože v USA budou volby, Republikáni zablokovali financování Ukrajiny, dokud se nebude řešit otázka jejich jižní hranice, takže Ukrajina bez podpory Západu brzy končí…

Ovšem je vidět, že válku Západu proti Rusku na Ukrajině nevyhrála Ruská vojenská síla, ale Volby na Západě… Více než rok se tam ty hranice držely v podstatě na stejném místě, nebyli schopni nikam postoupit, vyhnat nacisty z Avdějevky… Předmostí Krynky za Dněprem na Ruské straně tam brání prý 50 Ukrajinských vojáků, z toho 15 zraněných, takže to tam brání de-facto 35 ukrajinských vojáků…?! Proč je ještě nevyhnali zpátky za řeku?! atd atd…

comment image

πα½

Gales
23. 1. 2024 12:33
Odpovědět  P.A.Semi

Proč? Protože nechtějí.Připojená území jsou součástí Ruské federace a ukrouši se snaží ,,dobýt”území Ruské federace,takže Rusové brání svoje území a západní svoloč nemá šanci toto zneužít ve svůj prospěch. Putin čeká jak se zachovají občané Ukrajiny a jestli si sami poradí s fašismem a Zelňákem.

23. 1. 2024 13:05
Odpovědět  P.A.Semi

Více než rok se tam ty hranice držely v podstatě na stejném místě, nebyli schopni nikam postoupit, vyhnat nacisty z Avdějevky… 
Proč by měli postupovat, když měli možnost zlikvidovat půl mega banderů – tedy v podstatě celou armádu – a začít postupovat až poté? S čímž právě, krok sun krok, začali.
https://www.michalapetr.com/
Ovšem je vidět, že válku Západu proti Rusku na Ukrajině nevyhrála Ruská vojenská síla, ale Volby na Západě… 
Tohle myslíš vážně? Takže západ odzbrojily volby na západě?
Tedy https://www.youtube.com/watch?v=pzbTYhOvbpA

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 18:38

Inu, vypadá to, že válku tam rozhodne to, že Západ přestává dodávat zbraně a peníze…

Avdějevka je velký problém pro Doněcké lidi, a i to, že jsou náckové dosud na dostřel děl… Je nutné je vyhnat tak daleko, jak dostřelí, aby už konečně přestali vraždit civilisty…

πα½

Markýza
23. 1. 2024 18:55
Odpovědět  P.A.Semi

Jojo – odpojte už proboha toho zeleného pacienta od přístrojů a budeme vidět.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 10:52
Odpovědět  Markýza

uvidíme…

23. 1. 2024 22:22
Odpovědět  P.A.Semi

Válku rozhodne především to, že tým Putin a spol. už od samého počátku ví co dělá a proč to dělá. První varování vyslal KoZe prostřednictvím Putina skrze jeho mnichovský projev v r. 2007 a poslední v prosinci 2021.
Západ přestává dodávat zbraně podle tebe proč? Protože mu jaksi docházejí, že. A proč mu jaksi docházejí? Protože, cituji: “Více než rok se tam ty hranice držely (Rusové nechopní postupu, dodávám) v podstatě na stejném místě…” – kterážto neschopnost postupu, tumáš káčo lívanec, zřejmě tak nějak náhodou, odzbrojila KoZu a zlikvidovala v podstatě celou původní banderarmádu. To tedy je vskutku neschopnost!
Jenže ty dobře chápeš jak to je a co tu jde. A pranic se ti to nelíbí. Ale proč nevyužít možnost k takové menší jeduflusné manipulačce kdykoliv se ti hodí, že. Ono to není poprvé. A jen pro pořádek – tou závěrečnou větou mě neoblbneš. Jen házení písku do očí – nic víc. Tos odkoukal od Medveděva?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:01

Došly peníze, v USA i v Evropě… Evropě možná opravdu docházejí, USA by si mohly přitisknout další, jenže to tam zablokovali v Kongresu republikáni, sice ne z morálních, ale poněkud sobeckých důvodů, ale aspoň něco…

Ale třeba německý výrobce zbraní nedávno psal, že by klidně vyráběl víc střel… Ale kdo to zaplatí?

https://www.rt.com/news/591079-germany-ukraine-taurus-missiles/
A German defense contractor has said it could ramp up missile production to replace military stockpiles sent to Ukraine.

A kdo tu nechápe, že ostřelování Doněckého tržiště dva roky od začátku SVO je poněkud problém a i ostuda ! Na obyvatelích Doněcka zřejmě nezáleží dost, důležitější je pomalu vyvraždit Ukrajince, přesně v zájmu Chazarů…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:49
Odpovědět  P.A.Semi

k tomu podotknu – jeden náboj do děla stojí prý cca $1000, tedy cca 22 000 Kč… (Ukrajinské dráž, možná až $1700, naopak rusové prý nakoupili v Iránu za cca $750 za kus)…

Rusové někdy loni prý stříleli cca 60 000 nábojů denně, a zabili při tom cca 500 vojáků denně… Střílejí jen tak nazdařbůh do lesa nebo aleje a občas, každou stou střelou, někoho trefí… Nevypadali, že by šetřili, a s mířením se zřejmě také moc nes.erou… (i když se ukázalo, že zaměřování pomocí dronů, které to bojiště vidí z vrchu, má asi něco do sebe…)
(takže Rusové na to utrácejí cca miliardu Kč denně jen za náboje, kromě platů vojáků atd…)

πα½

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:52
Odpovědět  P.A.Semi

http://www.infokuryr.cz/n/2024/01/24/shell-hladoveni-inspiruje-ukrajinske-nacisty-k-vymysleni-novych-zpusobu-zabijeni-civilistu/
(někdo to špatně přeložil, “shell hladoveni” je “hlad po nábojích”, jsou tam fotky domu z Doněcka, kam ukrajinci shodili granát z dronu komínem, zabili několik civilistů…)

»V posledních měsících začaly ozbrojené síly Ukrajiny lovit civilisty pomocí dronů. Desítky nevinných lidí byly zraněny a zabity na ulicích ve svých domovech. Skutečnost, že se místo dělostřeleckých granátů stále častěji používají bezpilotní letouny, potvrzuje, že ukrajinská armáda trpí akutním hladem po granátech.«

Tohle by měl někdo vzkázat šmejdovi Vetchému… Jeho Lež a Nenávist zabíjí a bude zabíjet nevinné civilisty…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 12:44
Odpovědět  P.A.Semi

Ještě k tomu křiváckému hajzlovi Vetchému – zákon 253/2008 podpora a financování terorismu, 8 let natvrdo…

24. 1. 2024 14:22
Odpovědět  P.A.Semi

Jajajaj! Takže eliminace banderů je v zájmu chazarů? Heršvec, ale že těch chazarů je! Normálové celého světa a všech etnik jsou chazaři! Famózní, jak by řek Terezek. Měl by sis v tom udělat pořádek. Jednou jsou chazaři, když se ti to šikne k manipulaci, bandeři, a jindy zas jsou titíž banderchazaři vražděni přesně v zájmu chazarů – ergo jsou vražděni ve svém vlastním zájmu. Můžeš na sebe být hrdý. Na takový myšlenkový kotrmelec se hned tak někdo nezmůže.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 15:12

To je tím, že ignorujete, co píšu, a co se skutečně děje…

Na Ukrajině, na bývalém území Chazárie, se Lžidi, potomci Chazarů, snaží vyhubit Ukrajince, a zbytek vyhnat pryč, aby si tu zemi uvolnili pro budoucí kolonizaci… Vymyli jim mozky propagandou a naženou je “zbytečně” před Ruská děla rozstřílet, a rusům nezbývá, než se bránit…

Nepsal jsem to jenom já, ale psal jsem to tu už několikrát…

https://pi-alpha.org/Ukrajinske_otazky

Tady si to můžete poslechnout rusky s titulky z března 2022 (skoro 45 minut video)
https://rumble.com/v14pu8p-a.-p.-deviatov-dva-okujce-informcie-o-sa-v-skutonosti-deje-v-rusku.html
(nesouhlasím s ním ve všem, ale v lecčems má zajímavé postřehy)

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
23. 1. 2024 20:25

Proboha, vždyť je vidět za koho Semi kope na vlasteneckém webu. Za to, že zde nemáme průmysl a máme převážně čínské zboží může Číňan, neboť to prý prodává za dumpingové ceny. Ale, že tu výrobu přenesli do Číny, aby nemuseli makat a mohli kupovat za levňocha a prodávat 3 – 5 krát dráže, možná i více a určité kruhy z toho dobře žít, to neříká. On by to chtěl ten dovoz z Číny stopnout, aby se zde zase zbudoval průmysl. To by bylo fajn, ale už neříká s jakými děckami by to chtěl provést, s těmi co hrabou pod sebe prašulky a v životě nemakali? A takhle stejně vysvětluje i blížící se porážku Ukrajinců. Tak podle něj jim tu porážku nakonec způsobil západ. Kuj.wa, taková slova už ani nelze komentovat. Když k tomu ještě přidá, že církev nedostala restituce nebo málo, tak už to bude k úplnému zblití. Vidím to u nás, pánbíčkářům se rozpadá fara, a oni si ji ještě nenechali ani opravit, při těch prašulkách co jim přiklepli. Asi nemají prašule. To je poslední komentář na tohoto admina, neboť se nebudu zbytečně nasírat. Tak se měj.

23. 1. 2024 22:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já mám o semim naprosto jasno už dáááávno. Vlastně na něj reaguji s nechutí a nejradši bych se na to vys-ral,, jenže někdo by mu ty cancy mohl žrát.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:03

Nápodobně, i mně je z vás poněkud nechutno…

24. 1. 2024 14:01
Odpovědět  P.A.Semi

Jdu si poplakat…

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:03
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kecáte, neprodávají to 3-5 krát dráže, naopak to prodávají 3-5x levněji, než za kolik to jsme schopní vyrobit ve srovnatelné kvalitě tady…

A děcka máte, jaké jste si vychovali…

πα½

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 17:52
Odpovědět  P.A.Semi

Tak jsem to nepochopil. Takže ti internetoví prodejci to prodávají 3- 5 krát levněji než nakoupí? Vaše myšlenkové pochody jsou úžasné. Já říkám, že to internetoví prodejci prodávají 3- 5 krát dráže. Mají z toho ohromný vývar. A ty výroby do Číny přenesli vaši kamarádíčci ze západu a amíci, aby si už nemuseli špinit ručičky prací a aby zde to čínské zboží několikrát předražili a dobře vydělali. Ne oni, ale my jsme si zlikvidovali veškeré výroby, lépe řečeno ti škůdci, kteří to zde 34 roků řídí. Kapišto, nebo potřebujete překladač? A na naše děti, konkrétně na mého syna se vyser.te, na toho duševně nemáte, to byste musel ještě hodně študýrovat. Já jsem pouhý vyučenec, ale on by se s vámi mohl bavit v několika jazycích. Podivně vnímáte tu křesťanskou lásku.

Putinovec
23. 1. 2024 18:22
Odpovědět  P.A.Semi

A když to rozvedeme ještě více , tak Čuk s Gekem se starají o to , aby hnUSA tiskla volební lístky a pouze díky tomu Putin ještě neprohrál .
Když se skládají písmenka vedle sebe , tak se dá vymyslet i kolo . Hranaté .

Markýza
23. 1. 2024 18:53
Odpovědět  P.A.Semi

Semi. kolem té Avdijevky je zřejmě to nejbytelnější ukrajinské opevnění. Mám mapku, ale když sem nemůžu dávat obrázky, tak ji neuvidíte – každopádně, na té mapce je nejen rozložení, ale i síla opevnění. Já z toho vždycky měla dojem, že potřebujou zchroustat hlavně tyhle valy a pak že už to půjde podstatně rychleji.
Má ten dojem, že ji sem kdysi dával Boomer, tak třeba ji ještě najde.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:06
Odpovědět  Markýza

Tady můžete sledovat, jak se to vyvíjí, i mapky tam bývají, i videa… Velmi kvalitní zpravodajství…
https://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&start=18660

Boomer
24. 1. 2024 15:50
Odpovědět  P.A.Semi

..to co jim ruská strana v poslední době předvádí, je princip uhoněných hasičů.. na delší linii dotyku je útočící stranou vyvíjen tlak prostřednictvím desítek malých útoků bez ambice změny pozic, obránce lítá z místa na místo jako hadr na holi, přesouvající se záložní jednotky jsou nekryté a vystaveny protivníkově palbě, ztrácí techniku, lidi, vyčerpají se zálohy a v určitém bodě nastane nutnost posilování napadených pozic prvosledovými jednotkami z bodů v první linii, v nichž je momentálně klidněji, jenže vzápětí přijde útok i tam a hasiči běhají od požáru k požáru až jim dojde voda i dech.. a struna praskne.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
24. 1. 2024 17:03
Odpovědět  Boomer

Uhonění hasiči mně osobně vytanuli naprosto přesně. Jeden z našich sousedů je hasič a vzpomněla jsem si, jak vypadal v těch pekelných suchých letech 🙂 Struny už na ukrajinské straně praskají, jak jsem si tuhle všimla. A co na to pyjanista? 😎

Boomer
24. 1. 2024 18:56
Odpovědět  Markýza

..no, ten je v klidu, takové běžné piáno má 200-230 strun, takže rezerva veliká, času prý dosti…

Markýza
24. 1. 2024 17:01
Odpovědět  P.A.Semi

Znám, ale nakukuju samozřejmě jen občas. Nás holky netankuje hrabat se ve válečných serepetičkách.

Pravdomluvny
23. 1. 2024 06:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud nebudeme schopni vyhnat pětidemoliční vlastizradu od koryt,tak nic dobrého 😡

PřemekJ
23. 1. 2024 08:34
Odpovědět  Pravdomluvny

Vyženeme, již letos, za silné podpory zvenčí. Síly Světla konají a již tahají za kratší konec provazu.

José
23. 1. 2024 09:53
Odpovědět  PřemekJ

Pokud síly Světla tahají pouze za kratší konec provazu, tak je to špatně. Musí vzít za ten delší, jinak to nedokážou.

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 12:14
Odpovědět  José

Asi se v té větě ztratilo, kdo tahá za kratší konec provazu…
πα½

Pravdomluvny
23. 1. 2024 12:52
Odpovědět  PřemekJ

Kratší konec provazu je k 💩

Pijack
23. 1. 2024 07:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Včera mi přišla domů zásilka. Koupil jsem si Ruskou vlajku. To je proti té modré hadře s hvězdičkami úplná nádhera. Nebudu v sobě dusit city jen proto, že mi to nařizuje Nejvyšší státní zástupce nebo prase s protektorátní vlády ve Strakovce… nebo dokonce cizí byrokrati v Bruselu. To mají o mě fakt ujeté představy.

PřemekJ
23. 1. 2024 08:37
Odpovědět  Pijack

Mám husitskou. A přijímám podobojí (nepravidelně) a souzním s myšlenkou, že Bůh jest v nás, v našem svědomí a vede nás po cestě se tím svědomím řídit. To je cesta mravnosti a lásky.

F.Zaruba
23. 1. 2024 20:34
Odpovědět  Pijack

Trikolor nebo tu pravou?

PřemekJ
23. 1. 2024 08:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Asi tak. Ale zapomíná se na pozitivní aspekty: Předně je tu plán (zákon) GESARA podporovaný z nejvyšších (nikoli globálních) míst, který vstoupí na scénu v okamžik, v němž by hrozilo živelné chaotické přebírání moci či správy v jednotlivých zemích současného euroatlantického systému (jinde se to děje již nyní). Jakmile bude GESARA vyhlášena, nastane příval toho, o čem jsme jako vědomí lidé snili od počátků. Dojde ke spojení všeho lidského v obnovených a přeformátovaných světových institucích a tyto struktury pomohou v naplňování agend GESARA i národních mutací NESARA. Takže pozorujme, mysleme pozitivně, systémově a kreativně a připravme se tak na dobu, kdy každý člověk bude mít za čest pracovat pro celé národní lidské společenství (a tím i pro sebe) a ne na úkor jiných společenství a lidí. Návrat lidských duší je tím, co zajistí globální proměnu.

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 12:17
Odpovědět  PřemekJ

Bůh nás chraň před šílenými plány na digitální otroctví gesara…
Naštěstí to jsou jen pohádky…

πα½

jiří
23. 1. 2024 13:04
Odpovědět  PřemekJ

Satanistická skupinová mysl bude poražena. WEF přiznal, že jim jejich plány nevychází.
https://tadesco.substack.com/p/satanisticka-skupinova-mysl-bude

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
24. 1. 2024 18:07
Odpovědět  PřemekJ

Nu, Přemku, s lepší a spravedlivější společností pro všechny bych naprosto souhlasil, ale nějaké digitální nucené otroctví, být očumovaným a kontrolovaným kolečkem systému, to v žádném případě. To si ponechte pro další generace. Fujtajbl, z jedné strany Šváb se svým resetem a totalitou bez hranic a když je možnost se z toho vymanit tak zase nějaký centrální počítač a to stejné v nějaké Nesaře? A co takhle normální obyčejná společnost, kde se podniká, platí daně a stát řídí odborníci bez všech těch srágorovin, které z nás mají vyrobit poslušné stádo. Vy jste mne nepotěšil, ale ani já vás nepotěším. Toto není pro mne. Já ani teď jsem se nenechal ničím spoutat, krom placení nájmu, abych mohl bydlet, jinak vše odmítám a vy mně chcete vnucovat nějakou digitální formu otroctví. A kdo jsou ta nejvyšší místa. Prosím, promluvte.

Putinovec
23. 1. 2024 08:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten poslední odstavec , by měl vzbudit pozornost kolaborantských šmejdů . Při znalosti historie , jak to vypadá , když se lidé mstí národním vrahům , pomocí hromadného lynče , který má svoji setrvačnost , tak jako každý proces , by bylo vhodné , znovu si osvěžit paměť o tom , jak probíhá let na podvozku letadla .

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 12:22
Odpovědět  Putinovec

Jenže tyhle akty pomsty a bezpráví pak mají dlouhou dohru, která nebývá příjemná, ani pro jednu stranu…

Ve Francouzské revoluci, první vlnu krutých revolucionářů, která popravila šlechtu, pak popravila druhá vlna krvelačných revolucionářů, tu pak třetí, a tu pak odvedl Napoleon vyhubit do Ruska…
A za třicet let byli zase skoro tam, odkud začínali…

U nás měla defenestrace 1618 a pozvání cizáckého krále jako dohru Bílou Horu a třicetiletou válku, při které zahynula třetina obyvatel Evropy…

Nebo Majdan na Ukrajině – když někde vyhrajou ty nej-násilnější složky společnosti, tak to tam pak podle toho vypadá, a po osmi letech tam odvedli velkou část zbývajících mužů vyhubit na nesmyslnou frontu proti Rusům…

Atd atd… Násilná řešení k dobrým koncům nevedou, i když to tak na chvíli může vypadat…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Putinovec
23. 1. 2024 18:28
Odpovědět  P.A.Semi

Záleží na tom , kdo probíhající proces uchopí a jakým směrem jej povede . Ten výbuch násilí , to je jen vysokofrekvenční proces , zákmit , který se zařadí do nízkofrekvenčního .

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 18:41
Odpovědět  Putinovec

Inu, ty nejnásilnější složky se obvykle také chopí moci, a než je “nízkofrekvenční” proces odstaví, obvykle likvidací, tak natropí spoustu škod…

πα½

Frank1
23. 1. 2024 08:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Zadny samet soudruzi, ktery vam zajistil nova koryta se uz konat nebude. Pujdete i vase rodiny tam kam patrite.

Honza 1966
23. 1. 2024 11:01
Odpovědět  Frank1

Kam prosím? A co jejich voliči, taky tam?

Pravdomluvny
23. 1. 2024 12:54
Odpovědět  Honza 1966

A kam jinam?!!!!
V uSSa je Soros určitě odmění 🤮

Honza 1966
24. 1. 2024 11:08
Odpovědět  Pravdomluvny

Jenomže to budete opakovat stejnou chybu, jako vaši předchůdci, soudruzi po roce 1945. Jen pár stovek popravených, jen pár desítek tisíc v lágrech a pár statisíců v emigraci. Zbytek se k nim přidal jen ze strachu a jakmile povolily kleště a všudypřítomné oko ozbrojené pěsti, hned začaly pro soudruhy problémy. 1953, 1956, 1968 a pak celá osmdesátá léta. Ti co odsud utekli škodili ze zahraničí. Musíte se ještě trošku přiučit. Před zakázaním komsomolu.cz, výřknul tehdejší šéf toto: Socialismus je pro mnohé, ale nikoliv pro všechny! Takže poučeni:
I když se nějakým zázrakem dostanete k moci(jedině vojenským vítězstvím té na východ od nás supervelmoci), tak nemáte zdaleka vyhráno. Vaše přesvědčení budou lidé sdílet jen ze strachu, jen jak budou aspoň trošku moci postaví se proti vám. Devadesát procent obyvatel nemá v genech nějaké podřízení celku a moje tužby jsou marginální. I ti co podporuji opozici, hlavně Babiše a Okamuru, taky netouží po nějakých ruských pořádcích. Shrnuto a podtrženo. Minimálně devět z deseti(u lidí pod 40, 98 ze 100), je pro vás a solutně zbytečných. Znovu: Rusko nás teď nemůže osvobodit z nacistické nadvlády.

Honza 1966
24. 1. 2024 11:22
Odpovědět  Honza 1966

Protože většina vstoupila do tzv “kozy” dobrovolnê a s nadšením. S Ruskou říší jsme tak nějak začali koketovat až před 250 lety a tenkrát do moc nedopadlo. Jedině ten 1945 to na chvíli zvrátil, ale jen na chvíli. Takže jen absolutni likvidace cca 9 až 9,5 milionu obyvatel, vám přinese váš vysněný ráj. Máte na to? Pavel z Moravy, o cca půl generace starší než já tu často používa termín přeformátovani občané. Je to jinak, většina obyvatel našeho státu, se teď chová, jak jejich předci před staletími. Jsme většinově ta vaše “koza”, Ruská povaha je nám cizi, jen máme příbuzný jazyk. Možná se vám podaří násilím zlomit na chvíli většinové myšlení strachem, ale jen na chvíli.

Boomer
24. 1. 2024 16:06
Odpovědět  Honza 1966

.. no jo, jenže pro mnoho lidí je nemožné připustit, že na formování toho, co bývá definováno jako “národní úzus” se podílely mnohé generace před nimi stejně jako oni sami. A svůj podíl na tom všem buď schovávají pod genetickou zátěž minulosti nebo radikální přeformátování zlomem jedné generace. Národ formují elity a to dlouhodobě. Furt jim jako příklad předhazuju Maďary, kteří se proti vrchnosti šprajcovali odjakživa, byli taky často biti, ale naučili se jako společnost vzdorovat a ten vzdor jim vždy něco málo přinesl.
A ve finále tu nějaký idiot napíše, že Maďaři vždy vybírali stranu, která byla nakonec poražená… tfuj tajxl!!!

Pijack
23. 1. 2024 09:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Já mám jednu teorii o tom “blábolu že Rusko zaútočí na Pobaltské země” a jsem o tom skoro na 100% přesvědčený:
Ukrajina dneska už zřejmě vypouští svoje drony na ruskou infrastrukturu z území pobaltských a s vysokou mírou pravděpodobností to ještě vystupňují (koneckonců tak jako vše proti Rusku)..a vše s cílem “dráždit Ruského medvěda” co to jen půjde”. A je to (bude to) jenom otázkou času, kdy Rusům v tomhle směru dojde trpělivost (respektive kdy dojdou k názoru, že když to tak nechají dál, tak to už může radikálně ohrozit jejich bezpečnost)… a NATO s tím pochopitelně počítá a proto to oznámení o vybudování “obraného valu”. Ve skutečnosti půjde o přípravu výchozí pozice pro útok na Rusko (která ale bude presentovaná jako obrana proti Ruské agresi. V podstatě to je příprava na něco, o čem je už (opět) dávno rozhodnuto…

ijn
23. 1. 2024 10:43
Odpovědět  Pijack

Scott Ritter to říká jasně, Američanům je úplně jedno, jak dopadne Evropa, oni chtějí prachy jakýmkoliv způsobem, válkou + deindustrializací Evropy, sami si zničí ŽP těžbou ZP z břidlic, když jim nevoní president, tak jej nechají zlikvidovat, chtějí-li bojovat proti terorismu, spadnou dvojčata…!!! Není na planetě krutější vládce………!!!!! Jedině Slované se jim umí postavit, ale musí NÁM vládnout vlastenci!!!!!!!!!!!

Koloma
23. 1. 2024 13:14
Odpovědět  Pijack

Přesně tak, dávno rozhodnuto. To kvákání té válkychtivé polské chazarky a jejího zeleného poskoka není jen tak samosebou, ti jen papouškují to, co je už dávno rozhodnuto. Nějak se to vždy dá vyprovokovat. To ale bude znamenat konec NATO.

Gales
23. 1. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

NATO má strach že Rusko ,,dodělá” během jara Ukrajinu a tak pořádá velké cvičení. Zřejmě i nějaká raketa z Ruska na ně ,,přiletí”.Pokud to dobře dopadne tak už to,snad, bude poslední počin západních hodnot a demokracie v Evropě.

Honza 1966
23. 1. 2024 11:02
Odpovědět  Gales

A co nastane potom? Konkrétně prosím.

Gales
23. 1. 2024 11:34
Odpovědět  Honza 1966

Opítaj sa Géjzy.Ten ví všechno. Anebo Blažkové u konzumu.Ta ví taky všechno.

Honza 1966
23. 1. 2024 12:38
Odpovědět  Gales

A já znám jen jediného Gejzu, a to je jen přezdívka z dětství. Konzum tu taky nějak nemáme, jen ty dvě Billy, dva Alberty, ťri Lídly, jedno Tesco atd. Jó a jeden Mekáč a KFC. Konec srandy. Vy jste tu na tomhle foru chytří jak rádio, vidíte dál než běžné oko atd. Já se ptám slušně, co dle vás nastane, až za těch pár chvil konečně nastane “konec demokracie” v Evropě. Máte o tom konkrétní plán, představu, nebo ne? Prosím neposílat za Blažkovou, žádnou neznám ani za maminkou, bohužel už všichni předci zemřeli. Chci jen konkrétní vizi, co potom nastane.

Gales
23. 1. 2024 13:08
Odpovědět  Honza 1966

Politicky Halík.Myslete politicky.Někdy míň vědět znamená větší svobodu. Otázky týkající se politických nebo společenských událostí jsou komplexní a závisí na mnoha proměnných.
Pokud mluvíme o možném “konci demokracie” v Evropě, je to obecně citlivé téma a nelze poskytnout konkrétní předpovědi. Události jsou ovlivněny mnoha faktory, včetně politických rozhodnutí, sociálních pohybů a mezinárodních událostí.

katango
24. 1. 2024 12:20
Odpovědět  Gales

Ta demokracie v Evropě ještě neskončila?

Boomer
24. 1. 2024 16:12
Odpovědět  Honza 1966

pro: Honza 1966;  23. 1. 2024 12:38

.. jo tak konkrétní vizi ? Prostě od Rusů je očekáváno, že zase něco za někoho pořeší na dalších aspoň 50 let, aby ten někdo zase nemusel dělat nic. A budou překvapeni, až zjistí že Rusové nejspíš prostě jenom otočí chaloupku k Evropě zadem… ;o))))))

Markýza
24. 1. 2024 17:05
Odpovědět  Boomer

Což otočí. Co by proboha dělali ještě s Jevropoj! Mimochodem chaloupky….viděl jste Posledního bohatýra? 😀

Boomer
24. 1. 2024 19:02
Odpovědět  Markýza

.. ne, já na filmy moc nekoukám, to je STOP pro vlastní fantazii. Raději si čtu, to by se někdy autoři divili, co si sám pro sebe vytvořím…

Administrátor
P.A.Semi
23. 1. 2024 12:31
Odpovědět  Honza 1966

Inu, letos budou volby v USA a budou volby v EU, takže z USA přestávají financovat Ukrajinu, a EU prý začala pobízet národy k sankcím proti Israeli… https://www.rt.com/news/591073-eu-israel-threat-palestine/

Hlas Fica a Orbána o nesmyslnosti podpory Ukrajiny má ohromný význam, protože to uslyší i v dalších zemích a konečně se i leckdo další začne ptát: “Proč tu Ukrajinskou válku a zabíjení ještě podporujeme?!

V roce, kdy jsou volby, mají nebo aspoň předstírají, že mají, politici svědomí…
To by mělo být podstatně častěji…

A tedy další nějakou zradu na lidu Západu můžeme nejspíš čekat až zase po volbách, protože další volby budou až za dlouho a mezitím nemají politici žádnou Zodpovědnost, a nepotřebují žádnou Důvěru lidu, takže ji obvykle ani nemají…

πα½

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 10:27
Odpovědět  P.A.Semi

Amíci je přestávají financovat, neboť jsou v takových sra.čkách jako nikdy. Infrastruktura se jim rozpadá, po ulicích samý bezdomovec a krabicová výstavba s odpadky a stříkačkami od fetu. Ten úžasný kapitalistický svět překonal vše co se dalo. I tady na západě Evropy jsou již na cestě stejné problémy, ne li horší. A vy tady tvrdíte debilo.viny typu, že toto bude příčina prohry Ukrajiny, tedy rozkol v Evropě a nedodávání zbraní. Ti odolávají proto, že kdysi to byl SSSR, který byl na Ukrajině dostatečně upevněn zbrojním průmyslem a když k tomu připočteme vše co jim k tomu přispěl západ, tak je jasné, že to není nějaký Afghánistán, odkud hrdá vojska NATO utekla jak zajíci. Stačí číst brífinky ruského velení, aby si člověk uvědomil co tam vše západ za ty roky a nejen od roku 2014 dodal za zbrojní materiál. A většina toho je již v troskách. Kuj.wa, kdyby ty prostředky dali lidu k životu, tak byla dnes Ukrajina světová ekonomická velmoc. Takhle z ní zbude zlikvidovaná krajina a to díky těm kruhům ze západu, kterým jsou nějací Ukrajinci u prdele. Ti jsou jen prostředek k boji proti Rusům. Jestli to ale nepochopili, třikrát běda.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 17:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ohledně “co tam vše západ za ty roky a nejen od roku 2014 dodal za zbrojní materiál“, a když si k tomu přečtete, že Ukrajinci odrazili už aspoň tři ruské pokusy o útok severně od Avdějevky, tak to nyní zkouší rusové od jihu, s velkou slávou obsadí pás 200×240 metrů za den, atd atd…
Jenže pořád ještě jim nepřerušili zásobovací trasy do té Avdějevky, a snaží se o to aspoň rok…

Oni jsou ti Ukrajinci také houževnatí, je to stejná krev…

Jenže Ukrajincům dojde dřív zásobování, protože Lidu Západu došla trpělivost a tlačí na politiky, proč to tam financují a nefinancují místo toho, co by měli…

πα½

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 18:25
Odpovědět  P.A.Semi

Ale proč by také měli financovat válku amíků proti Rusku. Ale nebojte se, budou. Ti jsou tak zalezlí v amícké dupě, že jim z ní lezou tak leda paty. Vždyť s nimi komunikujete, tak se jich poptejte po skutečných důvodech podpory banderovců. Třeba někdo odvážný až na ty známé jako Scot Ritter, Tucker Carlson a další odpoví podle pravdy.

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 10:05
Odpovědět  Honza 1966

Zeptej se Borrella, Lejnové nebo Jourové. Ti dají hlavy dohromady a možná, že ve trojce z kokosu vymáčknou nějakou tezi o lepším a spravedlivějším světě pro horních stotisíc a a nějaké té půl miliardě jejich otroků. Třeba vás zapíše i do kursu jak se správně k vládcům chovat, aby veličenstva nenasrat a neprovokovat.

miro
23. 1. 2024 11:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsme národem kolaborantů,vlezprdelků,švejků a hlavně jsme nepoučitelní viz.historie,zas jsme na nesprávné straně ale to naším vládnoucím idiotům je jedno,když odejdou tak se jim nic nestane a budou za vodou.

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 10:28
Odpovědět  miro

Nu vidíte Miro, jak vám dva kolaboranti hned práskli palec dolů.

zuzana
23. 1. 2024 11:54
Ohodnotit příspěvek :
     

WEF vyzývá světové lídry, aby v případě Trumpova vítězství anulovali výsledky voleb v USA

https://aktax.cz/wef-vyzyva-svetove-lidry-aby-v-pripade-trumpova-vitezstvi-anulovali-vysledky-voleb-v-usa/

zuzana
23. 1. 2024 12:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin: Ruské volby jsou mnohem ČESTNĚJŠÍ a TRANSPARENTNĚJŠÍ než zmanipulované volby v USA

https://aktax.cz/putin-ruske-volby-jsou-transparentnejsi-nez-volby-v-usa/

Pravdomluvny
23. 1. 2024 12:55
Odpovědět  zuzana

Pravilno 🇷🇺

JoFa
23. 1. 2024 18:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Rok 2024 nám Slovákom chystá zajtra návštevu nášho Ficka na Ukrajine. Už bol v Eú parlamente, už bol v Davose na stretnutí globalisticko-satanistických odpadlíkov a teraz sa chystá na Ukrajinu.
Ja vôbec nemám pocit, že tento smrad robí politiku akú prezentuje. Spomeňte si na Meloniovú, ako kričala na tribúnach a pečie to s globalistami.
Tento náš superman, ktorého nám tak veľmi závidíte, je podľa mňa úplný k..t. S Orbánom urobil určité dohody a v Rusku na návšteve ešte nebol.
Naša národná politika sa odvíja od Ruskej závislosti, hlavne na surovinách a tento vylížp.č a hulk..t, ide na Ukrajinu aby im povedal, že robí politiku proti ich snahám? Príde vám toto normálne? Mne teda nie. VK ho na Aeronete už pochováva, že sa mu stane nehoda- uvidíme…
Na miesto toho, aby riešil podmienky vstupu do BRICS v Rusku a čo je nutné preto urobiť, tak ide sa pomojkať na Ukrajinu. V slangu mladých by som povedal: Čo ti je.be?
Naša pronárodná a slovansko vlastenecká politika sa robí na Slovensku tak, že obiehame všetkých nepriateľov a spojencov ignorujeme.Čo ti je.be?
Na Slovensku nám vyrástol Fico viac ako je. Pýcha predchádza pád !! Čo ti je.be?
Danko by o tom mohol rozprávať…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
23. 1. 2024 19:33
Odpovědět  JoFa

Dúfam, že ešte pridáte na mínuskách, ale keď si uvedomíte, že my do EU žiadne peniaze nepošleme, lebo nemáme a chceme ich investovať do vlastného rozvoja našej krajiny, pochopíte o čom tu ku..va píšem!
My musíme prestaviť systém našeho národného hospodárstva a investovať do seba a nie odvádzať a spĺňať podmienky preto, aby sme mohli čerpať späť svoje vlastné peniaze!
Hovorím vám! Čo ti je.be ?
Vaša Jourová nám už vyhrožuje, že nám financie zastaví kvôli rušeniu ŠP.
Čo ti je.be? Položte si túto otázku častejšie a možno vám to dôjde…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
23. 1. 2024 19:46
Odpovědět  JoFa

Fico se z někoho possral, dobrovolně tam určitě nejede. Byl by na hlavu.

JoFa
23. 1. 2024 19:51
Odpovědět  pedro

Aspoň niekto sa našiel, od teba som to nečakal. Ano zosral sa a zosral sa pred tými, ktorí prehrávajú a prehrajú a víťaza obišiel-je to kretén.

JoFa
23. 1. 2024 21:25
Odpovědět  JoFa

https://www.armadnymagazin.sk/2024/01/22/robert-fico-ukrajina-sa-musi-vzdat-krymu-a-donbasu-postupit-tieto-uzemia-rusku/
Tento dement nechápe, že tu už vôbec nejde o Donecko a Krym!!! Každý Slovan vie, že pre Ukrajinu bude najlepšie keď kapituluje a stane sa súčasťou Ruska, inak ich západný kapitál anektuje ekonomicky. Tento náš vypatlaný kretén, dáva vyhlásenia aktuálne z pred 2 rokov.vy tu z neho robíte záchranu Európy, ale je to imbecil nechápajúci súvislosti, pod silným vplyvom EÚ a USA. Váš Babiš je detto, aj keď už obracia. “Věř, ale komu věříš měř.”

JoFa
23. 1. 2024 21:43
Odpovědět  JoFa

Vašu krajinu nespasíte ak budete voliť Babiša, v roku 2024 očakávam, že Husiti povstanú, že budú následovať svojich predkov k slobode a pravde, že pochopia význam týchto dvoch slov! Vyberajte s rozumom a srdcom. My nie sme pre vás vzor, to správne nás ešte len čaká ako vás, iba to musíte vidieť.

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 10:45
Odpovědět  JoFa

Včera jsem vám odpovídal, ale koment asi neprošel. Nemohu nikoho napadat, pokud nemám důkaz, ale někomu se moje komentáře nelíbí. Já jsem kdysi psal, že si vážím pana Blahy, tak doufám, že ten nezklame. Když Fico pronesl, že Rusko napadlo Ukrajinu bez souhlasu rady bezpečnosti OSN, potvrdil, že i on používá taktiku dvojího metru a to mně je velice líto. Dlouho a dlouho budeme hledat někoho, kdo se nezlomí a bude si stát za svým v každé chvíli dění. Opět mi čeká na schválení příspěvek, který je adresován panu Semimu, je to takové nějaké divné. Zdá se, že i tento web nabírá nějaký podivný směr výběru příspěvků, tedy které rušit a které ne. Zajímavé je, že občas projdou příspěvky s hrubými výrazy, ale příspěvky s myšlenkou, ty jsou více nebezpečné. Tak tomu bylo ale vždy a bude. O to nemám strach.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 11:08
Odpovědět  Pavel z Moravy

Včera 2024-01-23 to tu půl dne nefungovalo, porucha na straně poskytovatele hostingu, nevím jaká…

Boomer
24. 1. 2024 16:18
Odpovědět  P.A.Semi

..přesně tak, systém jen krčil rameny a litoval..sorry jako, jděte jinam

Markýza
24. 1. 2024 17:08
Odpovědět  Boomer

Trochu mimo mističku. poslouchala jsem dneska Kratochvíla a ten jen potvrdil, že to vypnutý něco v Polsku bylo tytyty 😀

Boomer
24. 1. 2024 19:08
Odpovědět  Markýza

.. no já to polské “NO GPS – NO WAR” taky tak bral, oni tam moc prudí s těma manévrama, rádi by svými malými zoubky zase okusovali mazurek wilenski a tak je třeba ohýbat proutky zavčasu…

Pavel z Moravy
24. 1. 2024 18:19
Odpovědět  P.A.Semi

Nu, dnes web blbnul také, ale u mého příspěvku bylo to obvyklé, čeká na schválení. A schvalovat něco bez hrubých výrazů by mělo být samozřejmostí. Nějaké ty pomlčky nebo tečky v nevhodných slovech změní strukturu slova a to určitě ten blboun nepozná. Takže tak.

Administrátor
P.A.Semi
24. 1. 2024 17:36
Odpovědět  JoFa

Nic nechápete…

Rusko nemůže vstřebat Ukrajinu a dát jim všem Ruské občanství, protože by si tam naimportovali miliony pomstychtivých teroristů, kteří místo Svědomí mají jen Nenávist…

πα½

Boomer
24. 1. 2024 19:26
Odpovědět  P.A.Semi

.. no, obě strany mají s ukrajinským protisovětským odbojem dost zkušeností z období po II. světové válce, jenže.. v dnešní době technologické by ukrajinské straně ty zkušenosti byly na prdlajs, za pár měsíců by mohlo být vymalováno. Satelity, drony, kamery, čidla reagující na pohyb, zvuk, tlak, vibrace, pach zbrojního oleje nebo střelivin, odposlechy, šmírovací udělátka kam se podíváte, terén i celkové prostředí pro guerillovou válku naprosto nevhodná.. a hlavním faktorem je podpora obyvatelstva, jenže tohle obyvatelstvo už chce “jenom” přežít a žít zase jako lidi v klidu a míru. Na propagandistické kecy, o nenávisti a boji za něčí cosi, odněkud z dálky se můžou vys*at. A ruské vedení tohle ví, proto šetří civilní sektor jak to jen ve válce jde. A tohle americké vedení třeba v Srbsku nebralo v potaz…

Jen tak pro zajímavost:

https://fel.cvut.cz/cs/aktualne/novinky/33041-vyzkumnici-z-fel-cvut-vyvinuli-system-ktery-s-pomoci-umele-inteligence-detekuje-strelbu-i-typ-zbrane

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
25. 1. 2024 10:30
Odpovědět  P.A.Semi

To sa mýlite, ja to veĺmi dobre chápem aj keď nemám toľko info ako Vovka. Uvedomte si čo bude s Ukrajinou ak by prišla len o časť územia, zbytok západní dravci roztrhajú na franforce, veď je tu obrovský dlh Ukrajiny z vojny a už teraz ich skupuje BlackRock a satanisti. Rusko si takéto semenišťe zla nemože dovoliť pri svojich hraniciach. Chcete aby boli z Ukrajincov otroci ako sme my a ešte horšie?
Rusi si s teroristami ľahko poradia, tábory trestanecké na Sibíri sú plné a prerieďujú sa, žiadny terorizmus nebude, na ten tiež potrebujete peniaze a kde by ich zobrali keď bude Ukrajina pod kontrolou Ruska? ČTJ?
Ukrajina si može zachovať svoju menšinovú politiku ako máme aj my s Maďarmi alebo Poliakmi, Rusínmi….
Pre Ukrajinu ako porazenej krajiny, budú diktovať podmienky RUSI a nie západ a dlhy ako aj pochybné zmluvy a čachre s pozemkami so západom budú zrušené anulované.
Západu už ide momentálne len o to, aby bolo od koho vymáhať dlh a preto budú a chcú mier ešte pred obsadením Ukrajiny Rusmi, aby zostalo aspoń niečo z Ukrajiny !
No a Fico im sadol na lep.Ten ako Slovan nerozmýšľa, je to otrok lichvy oligarchie a vlastnej tuposti a nadutosti.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
25. 1. 2024 10:58
Odpovědět  JoFa

Po Ruskom víťazstve sa zavrú Ukrajinské hranice a hocikto z Ukrajincov sa už naspäť nedostane. Ukrajinci /muži/ sú na fronte likvidovaní a zbytok fašistov Ukrajiny pôjde na Sibír drevo rúbať. Kto bude “orať” Ukrajinky, no? No Rusi, začnú osídľovať a rozširovať slovanský genofond.
Je tu ešte jedna možnosť, židovský genofond, ale to by som na mieste Rusov neriskoval. To by sa im mohlo vypomstiť ako dejavue.

23. 1. 2024 19:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Moc pěkně…
youtubecom/watch?v=vLPh97AG-2k

x-13
23. 1. 2024 19:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud se týče současného skandálu Petra Fialy s kampeličkou, na kterou údajně zapomněl, českým mainstreamovým médiím to trvalo od 20. října 2020, kdy jsme celý skandál zveřejnili v MAP 631, včetně důkazu o majetkové účasti Petra Fialy v kampeličce, včetně dokumentace z valných hromad, včetně propojení s nájemným vrahem Petrem Štalzerem, který 19.5.2012 v garáži zvláště trýznivým způsobem zastřelil českého občana JUDr. Kruliše, protože si splet oběť, kterou měl zavraždit, včetně podezřelého objednavatele vraždy Kamila Bahbouha, včetně plateb na účty policejních papalášů, aby se celé propojení nevyšetřovalo! (Tehdejší náš videopořad MAP 631 najdete zde.) Co byla v roce 2020 dezinformace, je v roce 2024 hlavní informace českého mainstreamu! Tak to se povedlo!
https://www.michalapetr.com/map-1891-kyjev-vcera-oznamil-ze-jeho-vojska-zacala-provadet-tzv-frontverkurzung-9-kvetna-tak-bude-putin-v-kyjeve-prekvapive-rychly-konec-valky-na-ukrajine/

Jaroslav
23. 1. 2024 23:40
Ohodnotit příspěvek :
     

WW3…