politika

Bartoši? ANTIFA zapálila dům, kde bylo dítě a pak bránila hasičům v jeho záchraně

Bartoši? ANTIFA zapálila dům, kde bylo dítě a pak bránila hasičům v jeho záchraně. Mrazivé svědectví velitele hasičů, který se skoro rozplakal. VIDEO.

Děsivé: Vlajka teroristické organizace v Evropském parlamentu. FOTKY

Militantní organizace ANTIFA, k níž se hlásí předseda české krajně levicové Pirátské strany Ivan Bartoš, zapálila dům, ve kterém bylo dítě. Pak bránila hasičům aby dítě z hořícího domu dostali ven.

VIDEO (1 minuta) Velitel hasičů z Richmondu o hrůzném činu organizace ANTIFA.

Anarchie v USA. “Vede je ANTIFA”, říká prezident Trump

Sedmdesát měst USA je v plamenech, kdy nepokoje zažehla smrt pouličního dealera drog při zatýkání policií. Velitel hasičů z Richmondu William Smith uvedl, že dům nezapálili místní demonstranti, ale organizovaná militantní skupina, která přijela odjinud.

Podle očitých svědků měli vzbouřenci rudočerné vlajky ANTIFY. Právě tato organizace je společně s černošským hnutím Black Lives Matter tvrdým jádrem protestů, které provází agresivní útoky na policii, vraždy, zapalování aut a budov a rabování.

Ivan Bartoš, předseda krajně levicové Pirátské strany, zahalený do vlajky ANTIFA na demonstraci v Praze

Ivan Bartoš s vlajkou ANTIFA na demonstraci v BerlíněVlajku prý koupil na trhutvrdí dnesa navíc prý nemá ani legitimaci ANTIFA

Evropský parlament, zástupci krajní levice v čele se Ska Kellerovou (Grüne Partei). Kellerová je předsedkyni frakce, jejímiž členy je česká Pirátská strana

Při údajných rasových protestech byli rozzuřeným davem zastřeleni i dva černošstí policisté. Oba do hlavy. Nejméně třetinu vzbouřenců tvoří běloši. Podle amerických tajných služeb vede krvavou vzpouru ANTIFA.


Trump: Anarchii velí ANTIFA, která je teroristickou organizací

Prezident Trump oznámil, že zařadí Antifu na listinu teroristických organizací jako je Taliban, Rudí Khmerové, Islámský džihád, Irská národně osvobozenecká armáda a další. Podle něj toto hnutí organizuje anarchii v USA.


Hnutí ANTFA má kořeny v Hitlerově Německu, ale k jeho celosvětovému rozmachu došlo až v posledních letech v souvislosti se sílícím vlasteneckým hnutím. ANTIFA nemá strukturu, ale co do údernosti bývá přirovnávána k Hitlerovým SA (Sturmabteilung).

Velkým sympatizantem ANTIFA je předseda krajně levicové Pirátské strany Ivan Bartoš, který se zúčastnil mnoha demonstrací s vlajkou ANTIFA nad hlavou.

Napadení v Praze

“Jsem liberál a pacifista. Být proti fašismu mi přijde správný,” říká k tomu Ivan Bartoš.

Když včera začali čeští poslanci upozorňovat na vazbu Bartoše a teroristické organizace ANTIFA, přišla krajně levicová Pirátská strana s úsměvným vysvětlením:

“Pan Bartoš je na fotografiích s vlajkou ANTIFA, protože si ji kdysi koupil v Německu jako historický artefakt. A nemá ani legitimaci ANTIFA.”


ANTIFA je agresivní bojovou organizací a nijak se netají tím, že násilí je samozřejmost, pokud to vyžadují okolnosti. “Neuznáváme monopol státu na násilí,” uvádí ANTIFA na svých českých stránkách.

První útoky ANTIFA v České republice byly zaznamenány v roce 2013, kdy skupina mladíků, vykřikujících 
“ANTIFA Praha!” ztloukla v Praze na Florenci milenecký pár ze Slovenska. Přívrženci hnutí ANTIFA se mimo jiné také účastnili také sporů o budovu anarchistické Kliniky v Praze.



Teroristická vlajka v Evropské parlamentu

Veřejnost byla nedávnou šokování vlajkou ANTIFA, kterou přinesla do Evropského parlamentu Němka Franceska Ska Kellerová a aniž by v tom někdo bránil, nechala se tam s ní vyfotit. Za německé Zelené (Grüne Jugend) je poslankyní Evropského parlamentu od roku 2009.

Z toho mrazí: Němečtí Zelení, jejichž klonem je česká krajně levicová Pirátská strana s vlajkou teroristické organizace ANTIFA v Evropském parlamentu

Česká Pirátská strana s předsedkyní evropské krajní levice Ska Kellerovou (Grüne Partei)Zcela vpravo je Pirát z Německa (Piratenpartei.

V Evropském parlamentu je Ska Kellerová frakce Zelení / Evropská svobodná aliance, jejímiž členy je také česká Pirátská strana. Spolu s nimi jsou členy stejné frakce například Strana německymluvících Belgičanů, Bavorská strana, Skotská národní strana, Nacionalistický Blog Galície a další.

K otázce migrace se Kellerová staví tak, že by Evropy vozila z Afriky najednou celé vesnice.


Organizace ANTIFA tvrdí, že se americká tajná služba i prezident Trump pletou a že s krvavou vzpourou v USA nemají nic společného. Fotografie však hovoří o opaku.


Odkazy: WTVRPolicie ČR
Argumenty a fakta
https://bit.ly/303qqrc

sdílet na