politika

Ať jde vláda příkladem, nebo ať jde do prdele

Antivirus

Znáte rčení Káže vodu, pije víno? Nepřipadá vám, že to popisuje 99% politiků? (U zbejvajícího 1% je to pravděpodobně jen otázka času.) Chtějí po nás, abysme dělali nebo nedělali spoustu věcí, často pod pohrůžkou, že jinak se stane něco hroznýho, ale sami se tím nikdy neřídí. A vlastně ani nemusíme hledat nic novýho – ono stačí, že po nás chtěji, abysme dodržovali zákony, který ale sami neustále porušujou a vůbec jim to neni blbý.

V poslední době jim ale buzerace skrz zákony nestačí a množství požadavků nejen že narůstá každym dnem, ale jsou čím dál absurdnější. Násilně se tu protlačuje psychopatická politická agenda těch největších úchylů.

A co že to po nás poslední dobou chtěji? Máme všim šetřit (ačkoliv jedinej důvod, proč je něčeho nedostatek, je ten, že vláda dostatek odmítá zajistit), nemáme topit, máme všemožně zamezovat produkci CO2 (což nedává vůbec žádnej smysl), máme omezit cestování, máme jíst geneticky modifikovaný sračky a umělý, syntetický maso a červy, máme do sebe napíchat zřejmě nekonečný množství experimentálních genetickejch injekcí, máme dětem měnit pohlaví a posílat je do prohraný války, máme se míň koupat a mejt, a máme se zbavit všeho majetku (že pak budeme šťastní).

Takže soudruzi – vy první! Kdo chce zavádět hovadiny, ať začne na sobě.

Pokud vláda tvrdí, že je nutný určitý věci dělat jinak než dřív, protože jinak to bude průser, měla by jít příkladem a ukázat nám, jak na to. Mělo by to bejt jedno z hlavních pravidel společnosti. Ať nám politici ukazujou vlastním příkladem, jak se má co dělat. Všechny vlády jsou ale příkladem leda tak toho, jak všechno dělat špatně. Pokrytectví z politiků táhne na sto mil.

Máme šetřit? Děláte si z nás prdel? Je snad v tomhle (nebo i jinym) státě někdo, kdo plejtvá (čímkoliv) víc než politici? Spousta z nás šetří pořád prostě proto, že nemáme jinou možnost. Na plejtvání nemáme prachy. Třeba utratit dva milióny za nějaký fotky a podobný hovadiny se nám nikdy nemůže povést, protože dva milióny nemáme. Většinou ani jeden. Samozřejmě politici nejsou tak úplně hloupí, aby utráceli svoje prachy. Utrácí naše. To se to potom plejtvá.

Nemáme topit? Fajn, tak v první řadě nainstalujte v parlamentu nějakej systém, kterej nedovolí to tam vytopit nad 17 stupňů, a pak se o tom můžeme bavit. Pak se to bude instalovat do všech domovů politiků, a když se to osvědčí, tak se přidáme my.

Máme míň jezdit autem (a pokud možno míň dejchat), abysme neprodukovali moc CO2? Vážně? Zatímco zloději ze Strakovky si lítaj letadlama na takový kraviny jako pohřeb nějaký bohatý britský krávy? Vendula Zahumenská se pokusila z vlády vytáhnout informace o tom, kolik Fialova letecká cesta státním speciálem vyprodukovala CO2 a jak bylo vyhodnoceno, že to byl klimaticky správnej postup. Úřad vlády odpověděl, že se ničim takovym nezabejvá.

Takže na tom vidíte, jak hodně záleží vládě na klimatu a CO2 a jak hodně jí záleží na buzeraci lidí. Starat se o klima máme evidentně my. Oni nemusí. Když budete omezovat cestování autem několik let, ušetříte klima asi o tolik, kolik ho Fialovej Hnus zničil tou svojí debilní a naprosto zbytečnou cestou za naše prachy.

Máme jíst syntetický maso a červy? Až budou červi regulerně na jídelníčku ve Strakovce a uvidíme video důkazy, že ti červi ve sněmovně ty červy fakt žerou, tak se o tom můžeme bavit. V jejich případě to bude tak trochu kanibalismus, ale ten nám podsunujou taky jako dobrý řešení (teď si zrovna nevzpomínám přesně čeho), tak to je asi v pořádku.

Máme do sebe píchat experimentální injekce? Jak víme, většina politiků očkovaná není. Zřejmě dobře vědí, co je to za svinstvo. Nejdřív nám teda ukažte důkazy, že jste to nechali napíchat do sebe, a když přežijete ve zdraví příštích pět let, budeme o tom uvažovat. Jenže tohle se dokazuje dost špatně a můžou to nafixlovat desítkama způsobů, takže na tohle rovnou kašlem. Cpát do sebe něco, co způsobuje infarkty u dětí a kosí sportovce jak na běžícím pásu, může beztak jen magor.

Chcete nás posílat do debilní války, abysme se nechali pro nic za nic zabít, a to na straně nacistů? Běžte sami a vemte si s sebou svoje děti. Černochová (která se podle všeho rozhodla soutěžit s Atomovou Pekařkou o post nejhloupější ženský – nebo kdoví co vlastně jsou – v ČR) do první line a jestli jí nesestřelí v prvních 10 minutách, může nám pak referovat o tom, jak úžasnej to byl pocit bojovat za zkorumpovanou bandu zfetovanejch nacistů.

Ale hlavně mě zajímá to “nebudete nic vlastnit a budete šťastní”. To si myslim, že je hlavní oblast, kde by politici měli jít příkladem. Ať se zbaví všeho svýho majetku nejdřív oni. Když po pár letech uvidíme, že jsou šťastní, budeme je následovat. Jinak ať si naserou.

https://antivirus.22web.org/av/221128-at-jde-vlada-prikladem-nebo-at-jde-do-prdele.htm

sdílet na

18 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
29. 11. 2022 19:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Generální stávka! Už zase sem napakovali zkurvené Ukrajince na výcvik, za naše prachy, zatahují nás do války, špína Fialová Nacistická! Nedělal bych na ten ksindl ani minutu! Pro Banderovce mají miliard dost, a to všechno dřou z nás ksindlové. Na šibenice s tím hnusem,včera bylo pozdě.

Gene
29. 11. 2022 19:57
Odpovědět  Veny232

Veny, jak dlouho ta generalni stavka vydrzi? Podivejte se jak dopadly demonstrace. Pokud chcete neco takoveho udelat, musite byt dokonale pripraveny a ne ze se po par dnech polozite. Jste na to pripraveny?

Pavel K
29. 11. 2022 20:07
Odpovědět  Gene

A jak chceš být připravený, když tady každý na všechno sserre, je u všechno u pprddelle a má všechno v pyyčyy. KDY?!! Teď jsem byl na PL a tam píšou o samoživitelce, která má holou prdel a polskou národnost. Vedle jiný článek jak vláda vzkazuje ukrajincům, že jestli nemohou, nebo i nechtí pracovat ať se staví pro sociální dávky. A pár lidí si zanadává a ostatní co je nám do nich. Jak říkal nedávno Koller, že tu vznikne (já tvrdím že už je) nenávist k cizincům a může se to zvrhnout. A já tvrdím že to je to o co jim jde, dostat nás do sebe, co bude následovat nemusím říkat.

30. 11. 2022 14:45
Odpovědět  Pavel K

Neřekl bych…

Autor
29. 11. 2022 20:16
Odpovědět  Gene

Proto já říkám, že chybí nějaká vize, která by dkázala lidi spojit. A ne všechny. Jen ty, kteří chtějí skutečně změnu. Pak stačí i relativně vzhledem k počtu obyvatel malý počet lidí na změnu a “rozjezd”. Bohužel se opozice chová aspoň to tak navenek vypadá, jako každý na svém písečku. Jestli to tak není, pak je jejich povinností to dokázat a pak za nimi lidi půjdou. Nikdy žádné změny neprobíhaly jen tak a když – jako sametový hadrák – tak to šlo ze všech “nepřátelských stran” jak od nás, tak z venku.
Jediný film, který ukazuje aspoň trošku potíže takového rodu, a k tomu u nás, je film Dvacátý devátý.

Gales
30. 11. 2022 18:34
Odpovědět  Veny232

Každý zaměstnanec Čezu dostane odměnou 60 000 korun.A mně dnes přišlo vyrozumění od Eonu o zvýšení zálohy o 600 Kč. Ať chcípnou.

30. 11. 2022 20:06
Odpovědět  Gales

Ty zaměstnanci mě trápí uplně nejméně…práce elektrikáře, ještě na silnorpoudu není pro žádné pitomce…je to dřina…ty lidé si to zaslouží stejně jako každý jiný zaměstnanec. O těch v kancelářích by se dalo polemizovat….ale celkově to je zanedbatelná částka z toho o co nás okradli… Pár set milionů dají zaměstnancům….70 miliard schrábnou…

zdena
29. 11. 2022 20:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Skvělé !!!

Teuton
29. 11. 2022 20:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikde na světě nevidím vládu, která by dávala přednost cizím parazitům před domácím obyvatelstvem. Pro fialové pětizmrdy je na prvém místě ukrajinský Vasyl, nás odstavili na druhou kolej. Vasylovi už poslali přes 50 miliard korun z veřejných peněz, nám jedna hanebná svině, jejíž jméno se mi příčí byť i jen vyslovit, doporučuje “dva svetry.” Fialoví pětizmrdi se pak nemohou divit, že by je spousta lidí ráda oběsila na kandelábrech. S tím nesouhlasím, raději bych viděl pětizmrdy před soudem.

Pekos
29. 11. 2022 20:13
Odpovědět  Teuton

Nápad je to dobrý, naprosto souhlasím, ale je tady jeden dost závažný problém. Kdo by je měl v tomto bordelu soudit, vždyť je to všechno jedna velká rodina počínaje zmrdem Havlem.

Autor
29. 11. 2022 20:19
Odpovědět  Teuton

Tak se podívejte pořádně po EU. Těch států je hromada. Německo si ničí všechno, Holandsko “vede” v debilitách, Anglie je na pokraji kolapsu, Francie “určitě” myslí na své občany, což dokázala se žlutými vestami již dávno atd. Jediný kdo se aspoň v rámci možností stará je ostrakizovaný Orbán.

Gales
30. 11. 2022 18:36
Odpovědět  Teuton

Pověsit je vejš,ať se houpaj.

Rapa
29. 11. 2022 20:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavně ta chlupatá opičí prdel uprostřed toho obrázku.Nedouk a ze školství plné idiotů,aneb jak se z člověka stane opice.Darwin měl k pravdě blízko,ale sám se stal opicí z dílny zednářů.Darwin,jako jediný člověk toho času na světě,který vzniknul z opice,dílny tajné,oblbovačné,židozednářské. Čas pokročil a opic z původních lidských bytostí přibývá a zejména v ČR,už se prodraly i do parlamentu a vlády. Opice.

Jan
29. 11. 2022 20:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Tyhle hratky jsou na oblbeni verejnosti, aby se nedozvedela podstatnejsi hruzu, kterou zatajuji:
Ohromne nebezpeci pro lidi je casovana bomba, ktera je dusledkem vakcinacni genocidy. Nevite, kdy uderi a jak.
Ockovani i neockovani (ti dostavaji jedy skrze vzduch a kontakt s ockovanymi, nazyva se to shedding) maji v sobe latky, ktere je mohou zabit. Ocekava se redukce populace a vlady objednavaji pytle na mrtvoly. Ty se budou recyklovat na hnojivo.

Podivejte se na toto video a dejte ho prosim dal svym blizkym a pratelum:
https://nastub.cz/w/pHtc7KNeo7ECQnmaWxeSQd?title=0&warningTitle=0&start=0s

Kdyz jsem zacatkem ockovaci genocidy varoval sve blizke, aby se nenechali ockovat, neverili mne a dali se.
Neverili by mi ani ted, toto video jim neukazu.

Spam Bety
30. 11. 2022 19:50
Odpovědět  Jan

Varovala jsem také kdekoho. Ne že bych věděla, co vím teď. Jen jsem si už stačilo něco přečíst
o tom, jak fungují západní farmaceutické firmy a také tu byla – tehdy neúspěšná – hysterie třeba
s ptačí chřipkou. A poznání, že pokud nám něco ti lháři tak noc vnucují, tak je to záruka prů.seru.
Jenže co teď? Jak můžete lidem říct… máte v sobě časovanou bombu? Nechce se jim takové prasárně věřit, a tak tomu z pudu sebezáchovy ani neuvěří. Nehledě na to, že už ten stres pokud uvěří, by je mohl zabít.

Administrátor
P.A.Semi
29. 11. 2022 23:57
Ohodnotit příspěvek :
     

V Bundestagu v Německu jim už začali topit na 18°C a na chodbách vůbec, a poslanci si tam stěžují, že to prý je nezdravé…?!
https://www.rt.com/news/567280-bundestag-freezing-germany-energy-crisis/

some MPs have complained that such conditions create health risks
potentially putting their health at risk

According to Kremlin spokesman Dmitry Peskov, these policies will lead to “very deplorable consequences” for the bloc, with up to 20 years of deindustrialization ahead.

Jen ať se otužují, je to zdravé…

πα½

30. 11. 2022 05:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Bé plán je správně.

brusič karhan
30. 11. 2022 12:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Hele, ušatý rak, pekari a další pacienti.. Psychiatr by řekl jistě své, asi že si spletli ústav nebo že vycházka skončila.. Případně by mohl nařídit i pracovní tábor v rámci (dlouhodobější) léčby..