politika

Alexandr Rogers: Děkujeme Bidenovi, Zelenskému a NATO za to, že svými slovy přiblížili uznání LNR a DNR

Drazí soudruzi, přátelé, bratři a sestry a všichni ostatní! Ruská federace uznala Doněckou lidovou republiku a Luhanskou lidovou republiku. Tento den jsme přiblížili, jak jsme jen mohli. A dnes bych rád poděkoval všem, kteří nám pomohli toto uznání přiblížit.

Chtěl bych poděkovat předsedkyni Sněmovny reprezentantů USA Nancy Pelosiové, která v Mnichově řekla, že plánuje uvalit sankce na Rusko bez ohledu na to, co naše země udělá.

Pokud budete potrestáni za to, co jste neudělali, pak je lepší to udělat – nebude to pak tak urážlivé.  Toto rozhodnutí amerických kongresmanů výrazně přiblížilo uznání LDNR.

Rádi bychom také poděkovali americkému prezidentovi Joe Robinette Bidenovi, který řekl, že po uznání LDNR bude Američanům zakázáno investovat do těchto republik nebo s nimi obchodovat. Hrozba toho co nebylo, je velmi děsivá (ne).

Doufáme také, že soudruh Biden ušetřené peníze použije na pomoc Detroitu, Chicagu a San Franciscu, protože hrůzy, které se tam dějí, jsou strašné na pohled. Navíc není jasné, proč na ně Washington uvalil tak přísné sankce a řadu let je zesměšňuje.

Dále bychom rádi poděkovali radikálním ukrajinským nacionalistům. Obyvatelé Doněcka a Luhanska se léta obávali, že Ukrajina začne plnit Minské dohody a oni budou muset zase žít s banderovskými nacisty v jedné zemi. Radikálové ale udělali vše pro to, aby se tak nestalo. Ještě jednou jim za to upřímně „děkuji“.

Zvláštní „poděkování“ (ne panu) Zelenskému za frázi: „zbláznili se a sami na sebe útočí“. Tím dokázal, že je stejně beznadějný jako Porošenko, který prohlásil, že „se ostřelují“, tím dokázal, že se s ním také nedá vyjednávat.

Děkujeme pěvecké soutěži Eurovision Song Contest, jejíž vedení oznámilo, že vyloučí Rusko z účasti v soutěži kvůli uznání LDNR. Je to obrovská úleva pro všechny naše lidi, nechceme se podílet na takové ostudě. Možná ještě uznáme CHNR (Charkovská lidová  republika), abychom měli jistotu, že vyloučení bude stoprocentně zaručené?

Děkujeme byrokratům z NATO a osobně Jensi Stoltenbergovi, který zaujal nekompromisní postoj, projevil otevřené nepřátelství vůči Rusku a zničil tak i teoretickou možnost kompromisu.

Děkujeme evropským byrokratům a osobně Ursule von der Leyenové, která dlouhodobě demonstruje totální neschopnost a také připravenost zakročit proti Rusku i za cenu vážných ekonomických ztrát. To umožnilo rozptýlit iluze některých ruských elit o tom, že je možné s nimi obchodovat na racionálním a oboustranně výhodném základě.

Rád bych také zvlášť poděkoval novému německému kancléři Olafovi Scholzovi za větu: „Ruská genocida na Donbasu je směšná”. To opravdu velmi pomohlo uznání nezávislosti LDNR, upřímně ze srdce děkuji.

„Děkujeme“ všem zemím, které dodaly zbraně nacistickému režimu v Kyjevě. Skutečnost, že tyto zbraně byly plánovány k použití proti Rusku, nám umožnila jasně pochopit, kdo je nepřítel naší země.

Děkujeme CNN, BBC a NBC, které natočily propagandistická videa o tom, že „ukrajinský lid je připraven odrazit ruskou invazi“ a zároveň omylem ukázaly otevřené nacisty se symboly „SS“ na uniformách a helmách. Tím demonstrovali, že Spojené státy a jejich spojenci jsou připraveni podpořit i nacisty (ne poprvé), byť jen proti Rusku.

Děkujeme pozorovatelům mise OBSE. Pokaždé, když odněkud narychlo utečou, víme předem, že nyní budou na tuto oblast střílet banderovští karatelé. Díky za varování.

Děkujeme pokrytcům v OSN, kteří pilně ignorují nacisty na Ukrajině a to i v době, kdy tam zavírají opoziční televizní kanály a uvězňují lidi za nesouhlas, přičemž stále říkají: „Vítáme demokratické reformy na Ukrajině”. Rozptýlili jste iluzi, že OSN je platformou, kde je možné říkat pravdu a řešit problémy.

Díky zvláštní zástupkyni USA při OSN, která nazvala LDNR „ruskými proxy, kteří ovládají území od roku 2014“. To nám umožňuje nazvat kyjevský režim „americkými proxy, kteří okupují Ukrajinu od roku 2014“. Konfrontace „Ruští proxy versus američtí proxy“ znamená, že žádná Ukrajina jako subjekt neexistuje minimálně osm let.

Ona také lhala sedmi miliardám lidí, že „Putin lže, že Ukrajina chce jaderné zbraně. To není pravda”

Bezprostředně po prohlášení Zelenského, že jaderné zbraně chce. Tím opět předvedla sedmi miliardám lidí klamavou podstatu amerického režimu.

Kdysi se dalo lhát a doufat, že se na to časem zapomene. A dnes je tu videozáznam a internet kde se to, co bylo řečeno ukládá desítky let a v libovolný moment se každý může přesvědčit jak to bylo doopravdy.

Jak řekl master Oogway: „Když se snažíme osud oddálit, často ho nevědomky přiblížíme.“ 

Tak jako americké snahy proti Rusku a Číně velkou měrou přispěly k vytvoření rusko-čínského spojenectví, tak i snahy Západu namířené proti LDNR přispěly k uznání republik.

To mimochodem nejsou zdaleka všechny republiky, které chceme uznat, takže pokračujte ve stejném duchu, jen tak dál. Ještě jednou děkuji.

Alexandr Rogers 

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ladik
23. 2. 2022 18:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Brilantní posouzení stavu dnešního světa.