blog

Začínáme zbabělostí, jako obvykle

Přátelé, šturm zemědělců na Prahu dne 19.2. 2024 začíná klasickou českou zbabělostí… Agrární komora se ústy svého šéfa Jana Doležala od celé akce distancuje, chce protesty posunout až na březen, protože „když budou do té doby zemědělci hodní, tak jim ministr Výborný určitě něco dá.“ Člověk si tak říká, jestli k něčemu ta agrární komora vlastně je. Ale nepřekvapuje mě to. Tuto tradici máme už sto padesát let.

Maďaři se bouřili a dostali Rakousko – Uhersko. Češi byli loajální k císaři a nedostali nic. Když začínala Velká válka, musela vídeňská válkychtivá klika získat souhlas Uherska, protože Maďaři měli právo veta. Čechů se nikdo neptal… Ti jenom celou válku řádně odnesli.

Odklad protestů na březen je zároveň docela průhledná taktika… v březnu se začíná pracovat na polích a každý zemědělec, který má trochu cti v těle, nejprve udělá polní práce a pak teprve půjde demonstrovat. Vyčkávat na březen, až se jeho Výborné ministerstvo vyjádří k požadavkům, to znamená se nedočkat. Všichni to vědí.

V Německu Agrární komora protesty organizovala a stavěla se od první minuty na stranu farmářů. U nás se zástupce zemědělců staví na stranu mocných… Ne, nebudu spekulovat, co ho k tomu vede, ale věřit po dvou letech bačování této vlády, se teď najednou vyplatí poslušnost, to snad nemůže nikdo myslet vážně. Veleba i Jandejsek už Agrární komoru řádně zkritizovali…

Vždycky, když vidím něco takového, tak se vlastně nedivím všem těm „konspiračním teoriím.“ Ono je těžké uvěřit, že ti nahoře jsou „jen“ blbí, navedení nebo podmáznutí a nevědí, co činí. Likvidace průmyslu, zemědělství i tradičních hodnot pokročila, ukazují se fatální důsledky, ale panstvo jede dál, jako by se nechumelilo. Evropská integrace selhala – chce to víc Evropy. Grýndýl selhal – chce to víc grýndýlu. Válka se nevyvedla – chce to víc války… Že to elity dělají schválně a řídí je nějaký temný záměr, to je snáze uvěřitelné, než že jsou prostě jen nekompetentní a uvěřili vlastní propagandě.

A tak je to, národe, zase na tobě. Jako vždycky, co si neuděláme sami, to nemáme. Opět se ukázala v plné nahotě největší lež od roku 1989. Že tu budují občanskou společnost, která je pro nás. Ne, není a nikdy nebyla. Pod pláštíkem budování občanské společnosti si tu jen liberálové poskládali podpůrné sturktury, ovládli školství, neziskovky… a jak vidno, i Agrární komoru. Zemědělským zájmům neslouží, ale Marku Výbornému pomůže docela dost. Co se neudělá na koleni a mezi obyčejnými lidmi, to se prostě neudělá.

Zemědělci vyjedou. Nebudou se ohlížet na prohlášení Agrární komory. Jestli to totiž takhle půjde dál, tak za chvíli nebude za co demonstrovat. Střední zemědělci krachují ve velkém, přesně jak jsem předpověděl už před rokem. Doplatili na změnu redistributivní platby ve prospěch malých zemědělců. Deagrofertizace zemědělství vůbec nedopadla na koncerny, ale na ty, kteří doopravdy republiku živí. A hádejte, kdo se nejvíc hrne do nákupu krachujících farem? Jasně… velcí hráči. Nadnárodní koncerny. Pokud se neozvou, tak brzy už nebude za co stávkovat a blokovat. Varovným hlasům vláda nenaslouchala, petici smetli poslanci ze stolu, jakékoliv jednání zahrálo ministerstvo do autu. Co jiného dělat, než se bouřit? Co jiného dělat, než vyjet na Prahu?

Přidejte se. Bojujte za své zájmy. Ještě je tu dost skláren, dost pecí, ještě je tu dost továren, které díky drahým energiím a grýndýlu půjdou do kopru. Ještě tu může jezdit mnohem více polských kamionů a vytlačovat naše dopravce. Ještě tu můžeme mít mnohem více ukrajinské pšenice i ukrajinské mouky plné pesticidů. Ještě můžeme přijít v EU o právo veta, ještě mohou nakoupit víc obrněného šrotu. Emisní povolenky mohou ještě více zdražit. Ještě nám mohou zakázat hnojit a donutit nás, abychom dobrou půdu nechali ležet ladem. Ještě jsou tu statisíce kusů dobytka, který produkuje metan a má se vybít. Oni se tím netají.

Bojujte!

Já osobně si Doležala zařazuju do stejného šuplíku jako (sebe)Středulu a Dobšíka a budu s ním také stejně zacházet.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.


sdílet na

81 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Helena
5. 2. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Tato šílená vláda již připravuje “modernizaci zákoníku práce”, který jde na ruku pouze zaměstnavatelům, tedy hlavně nadnárodním korporacím. Tedy mj. “snažší propouštění” a to bez udání důvodu, což znamená mj. vyhazov bez odstupného. Poté chtějí “regulovat pracovní dobu”. Co si pod touto regulací představit? návrat k pracovní době v předválečné době 12 hod. vč. sobot? nebo zrušit danou pracovní dobu a nechat ji na uvážení zaměstnavatele, tedy jak dlouho potřebuje, kdykoliv potřebuje, kdy se nově říká tomuto otrockému systému flexibilita a zřejmě bez příplatků za přesčasy, odpolední, noční, so, ne, svátky?
Chtějí snad podobný model jako je v třeba v Bangladéši či v “demokratických” USA, kdy zaměstnanec nemá prakticky žádná práva, nemá nárok na žádnou dovolenou, na paragrafy a podobně? Prostě otrok. V této vládě je až zarážející zcela otevřený lobbing, kdy vláda jde na ruku těchto mafiánů. A jak vidno, tak velmi pospíchají. Možná se bude ve velkém propouštět, takže pro firmy by bylo výhodou, kdyby svým otrokům nemusely vyplácet odstupné- a další otázka-kam s těmi propuštěnými – pro otroky škoda peněz za podporu v nezam. – šup s nimi do zákopů???

Helena
5. 2. 2024 10:49
Odpovědět  Helena

Tihle dosazení hajzlové v čele s Pávkem začali od 21.12. hodně silně šlapat na plyn-asi jim Soroš pohrozil. Mají za úkol rozvrat a devastaci naší země urychlit – západ není spokojen-jde to pomalu-Aspen institut a usambasáda tady vládne se vším všudy. Pokud ty plechové montovny západ rychle opustí, rychle bude moci všechny propustit – co myslíte, že bude následovat ?????????????????
I ve Škodovce MB dostanou asi 170 tis.-vypadá to – na rozlučné.

Frank
6. 2. 2024 08:27
Odpovědět  Helena

Tihle zvolení hajulové. Kdyby je idioti nevolili, nikdy by se ke korytům ta svoloč nedostala. A jsem si jist, že se stále najde velká množina kreténů, která bude ty zmetky volit zase.

janle57
5. 2. 2024 11:52
Odpovědět  Helena

Novelu zákoníku práce v podání Jurečky o propuštění bez důvodu lze chápat ze strany
zaměstnavatelů asi takto : ” Hele Franto,dobrej kámoši,nechceš jít ke mě za 18.000 měsíčně
dělat? Mám tam pár takových,kterým se to nelíbí,takže půjdou,když to nevezmeš ty,tak
o Ukrajince nouzi nemám” …… asi tak nějak,pane Jurečko? Ještě,že tu máme zavedené
a dobře fungující výběrové řízení na každou uklízečku a jiné podobné makáče.

komoří Lang
5. 2. 2024 12:17
Odpovědět  Helena

Ale na druhou stranu Helčo, si vemte jak tento model urychlí soudní řízení. Půjčím si něco ze Švejka, kdy soudce zvolá, “předvedte odsouzeného, hm, chtěl sem říct obžalovaného.”,

Ladislav 💤
5. 2. 2024 12:57
Odpovědět  komoří Lang

Švejka by měli přeložit do VŠECH jazyků světa, tam najdou všechny vlády holou pravdu na každého!

komoří Lang
5. 2. 2024 13:36
Odpovědět  Ladislav 💤

… né, by měli, on skoro už je. Tuším, že je to něco málo přes 50 jazyků.

zdendulka
5. 2. 2024 14:18
Odpovědět  komoří Lang

škoda, že si to pan Hašek neužil……

Jaroslav
5. 2. 2024 14:20
Odpovědět  Ladislav 💤

Poslední údaje o počtu jazykových verzí Švejka, které znám jsou již předrevoluční a činí ca 30 jazyků, včetně čínštiny. Bylo to téměř z první ruky. Také vím od jistého občana USA, že oni považují Čechy za Švejka. Čili Hašek se nechtě podepsal i na reputaci národa. Třeba počet 50 u k. Langa je údaj přesnější, jsem ale skeptický

5. 2. 2024 13:45
Odpovědět  Helena

Přesně tak! Zemědělci musí pochopit…že vyjednat si vyšší dotace u vlády…
Která za měsíc odhlasuje Sudeťákům volební právo až do čtvrtého kolene…
Nemá žádný smysl!
Ceny v Hitlermarketech nedokáží ze dne na den ovládnout!
Nedokáží je nahradit…obyvatelstvo bude strádat…to je nevyhnutelné prostě.
A v ten okamžik obyvatelům nedokáží vysvětlit,proč oni mají větší dotace,zatím co Pražák dražší popelnici!
Prostě svou práci neprodají.
Nakonec nebudou mít dotace žádné…protože Sudeťáci zruší dekrety a tu jejich půdu si vemou…
Nic jiného než demise a to nejen vlády, ale senátu, prezidenta a ustavního soudu , není ve hře…
Všechno ostatní vede k zániku.
Zemědělci nesmí požadovat nic pro sebe!
Jen to ne proboha.
Prostě demise všech!
Proč?
Za podporu Nacismu! To stačí.Víc není třeba. To je Argument, za který naši předci v Norimbergu věšeli.

Jaroslav
5. 2. 2024 14:29
Odpovědět  Veny232

Historie se opakuje, třeba se dočkáme selských bouří. Světová věrchuška již začíná utahovat šrouby, kovid jim ukázal, .že si necháme hodně líbit. A je to vše součást jednoho procesu, emigranti, kovid, lgbtabcde, cíl totální debilizace, odtržení od realuty a kontrola nad člověkem. Zkuste se podívat na slovenský web Armádny magazín, nedávno tam byl hezký článek. Popisuje technologii, jak to chce věrchuška udělat, zdá se mi to velice výstižné. Asi se budeme muset zvednout od televize a začít řídit svůj osud

5. 2. 2024 10:32
Ohodnotit příspěvek :
     

No jo,právě jsem na toto téma vedl obsáhlou diskuzi u minulého článku…kde jsem vám říkal s čím máte tu čest a jak na ně musíte. 😀
Abych zklidil jen samé urážky…
No a dnes s tím přijde Vidlák…tak jsem zvědav,jestli také dostane vynadáno…že je kretén…když chce přitvrdit. 😀
Naštěstí vedení porotestů jako je pan Jandourek,už to došlo,jak jsem zjistil z rozhovoru na Pravém prostoru s panem Hájkem,s názvem, Bez dalšího převratu to nepůjde?A věřím,že kdyby pan Hájek a pan Jandejsek neměli strach z fašistů u moci.
Tak by místo toho otazníku byl vykřičník.
Jako je dávám já když píšu…
Bez dalšího převratu to nepůjde!Teď už jen jak těm Hnojákům co jsme vyburcovali vysvětlit.
Že když zastavíš před zátarasem jsi přizdisráč pro celou Evropu…a Fialky se ti vysmějí.
A když nezastavíš, jsi zločinec,který už nemá jinou možnost než to dotáhnout až do konce…
A vykydat obsah parlamentu na lampy…
Protože jinak ti za týden přijde předvolání..k vysvětlení závažných trestných činů,jako je proražení zátarasu.Ohrožení veřejného činitele, neuposlechnutí výzvy veřejného činitele…seberou ti řidičák…nechají zaplatit všechnu škodu…a pak ti budou na statek posílat kontroly.

5. 2. 2024 10:42
Odpovědět  Veny232

Poraď Vidláku?! Jak Zemědělcům vysvětlit, že to co jedou dělat je revoluce.
Protože pokud ne, vrátí se jim to jako bumerang. 😀
Zatím se mi to nedaří…oni si vážně myslí,že bez krve dojedou až k Parlamentu,naivkové.
Že ČT až uvidí jejich traktory, že najednou začne říkat pravdu…
Že jim Americký agent nestrčí ženskou s kočárkem pod traktor…že je to pro lidi co vymysleli humanitární bombardování asi moc práce a peněz,zdiskreditovat celý protest 😀
Poradíš Vidláku? Jak jim tu naivitu vyhnat z hlavy?
Dřív než budou požadovat nesmysly,jako zákaz dovozu z třetích zemí,kterému samozřejmě Globalisti rádi vyhoví.
Aby pak další 4 roky všechna media mohla vinu za zdražování Hitlermarketů…házet na Zemědělce a jejich požadavek na zákaz dovozu…
Jak jim vysvětlit? Že Revoluci musí udělat,aby měli čas nahradit dodavatelské řetězce…
Protože to nedokáží hned zítra,bude to trvat roky…a pokud je v tom vláda nebude podporovat,podpora lidu opadne,ne hned.
Ale když dva roky budou vidět v obchodech stále větší ceny, a z medií uslyší,že dražší popelnice mají pro to,že Zemědělci chtějí vyšší dotace…podpora se vytratí!
A až se vytratí, pak vás fašisti vemou pod krkem dvojnásob.

Standa
5. 2. 2024 11:04
Odpovědět  Veny232

Opakuješ se. A lžeš! Mám ti napsat , že jsi před chvílí tvrdil pravý opak toho, co napsal ( nyní) Vidlák?
Tvrdil jsi, že nemá smysl jet traktory do Prahy, aby všichni seděli doma, že to vykysá. Vykřikuješ tu, že je to zbytečné.Vyhrožoval jsi policejními sankcemi. Ty snad nemáš ani pětiminutovou pamět!
Že se nemá chodit na demonstraci 19.02. že je to zbytečné. Nazval jsi demonstranty ,, lůzou”!
Chceš , abych ti tvé chaotické poluce překopíroval?

Albi
5. 2. 2024 11:53
Odpovědět  Standa

Možná netušil, že se už konečně schyluje aspoň k náznaku prvních protestů.
Od klávesnice všechno vypadá trochu jinak.

5. 2. 2024 12:36
Odpovědět  Albi

Jasně já který toto připravuji deset let…a strávil jsem tím víc jak 60 000 hodin času…nechápu co se děje….prober se kámo!

5. 2. 2024 12:35
Odpovědět  Standa

Jaký opak? To že neumíš číst a nechápeš satiru neznamená že píšu opak…znamená to jen že jsi nasranej…a nedokážeš pochopit,ani polovinu toho co píšu…

Albi
5. 2. 2024 12:40
Odpovědět  Veny232

Ale byls tak věrohodný…. To by ti třeba mohlo udělat radost., ne?
Takže – za mne omluva, možná i za Standu. OK?

5. 2. 2024 13:02
Odpovědět  Albi

Jasně že OK…Já jsem na vaší straně od doby,kdy jste ještě nevěděli,že si nějakou stranu budete muset vybrat!.
Akorát se snažím,aby pár nasraných zemědělců…které jsem chtěl nasrat! 10 let na tom pracuji,abych je nasral správným směrem!
Nezničilo mou práci!
Protože jsou to špičkový odborníci v oboru, o tom žádná…nikde není lepší zemědělec než v Česku…
I Afriku jsme za Masaryka učili pěstovat obilí!
Ale bohužel o politice…a globálních struktůrách neví nic!
Protože zatím co já je 60 000 hodin studoval…
Oni 60 000 hodin hákovali na poli…
Musí pochopit! Že porazit lidi s neomezenými prostředky, kteří vlastní přes korporace 90% průmyslu západu nemůžou sami!
A že o tom jak je porazit, vědí velké hovno.
To není žádná ostuda! Každý máme svou roli.
Musíme spolupracovat všichni…
A ne že si přijdou s požadavky sami pro sebe,s tím že možná za pět let to lidi pocítí!
Tak svět nefunguje!
Během těch pěti let, je media a jejich ovce udupou!
Když nebudou mít vládu na své straně.

5. 2. 2024 13:04
Odpovědět  Albi

Jasně že OK…Já jsem na vaší straně od doby,kdy jste ještě nevěděli,že si nějakou stranu budete muset vybrat!.
Akorát se snažím,aby pár naštvaných zemědělců…které jsem chtěl naštvat! 10 let na tom pracuji,abych je naštval správným směrem!
Nezničilo mou práci!
Protože jsou to špičkový odborníci v oboru, o tom žádná…nikde není lepší zemědělec než v Česku…
I Afriku jsme za Masaryka učili pěstovat obilí!
Ale bohužel o politice…a globálních struktůrách neví nic!
Protože zatím co já je 60 000 hodin studoval…
Oni 60 000 hodin hákovali na poli…
Musí pochopit! Že porazit lidi s neomezenými prostředky, kteří vlastní přes korporace 90% průmyslu západu nemůžou sami!
A že o tom jak je porazit, vědí velké kulové.
To není žádná ostuda! Každý máme svou roli.
Musíme spolupracovat všichni…
A ne že si přijdou s požadavky sami pro sebe,s tím že možná za pět let to lidi pocítí!
Tak svět nefunguje!
Během těch pěti let, je media a jejich ovce udupou!
Když nebudou mít vládu na své straně.

Helena
5. 2. 2024 12:38
Odpovědět  Standa

Máte pravdu! Pro ty “vládní” zmr.y a jejich pasáky nejsme NIC, NIC, ani plesnivý hadr na podlahu, ani smradlavé lejno-NEJSME PRO NĚ NIC, NA NÁS JIM ABSOLUTNĚ NEZÁLEŽÍ, NEMÁME PRO NĚ HODNOTU ANI ZRNKA PÍSKU! DENNĚ NÁM TO DÁVAJÍ NAJEVO. NAD SMRTÍ V BOLESTECH LIDÍ NAHNANÝCH DO ZBYTEČNÉ VÁLKY SE JEN UCHICHTNOU. NAŠE ŽIVOTY I ŽIVOTY NAŠICH DĚTÍ JSOU PRO NĚ BEZCENNÉ!
A NA NĚCO TAKOVÉHO MÁME BRÁT OHLEDY A STRAŠIT JE PROJÍŽDĚNÍM V TRAKTORECH KOLEM JEJICH REZIDENCÍ??? ONI SE BUDOU CHECHTAT A CHECHTAT A CHECHTAT A JEŠTĚ PŘITVRDÍ. TO UŽ NA SAMET NENÍ !!!!

5. 2. 2024 12:45
Odpovědět  Standa

Ty lžeš! Nikdy jsem nic z toho co píšeš nenapsal…! Hlupáku! Já jsem nepsal že nemáte chodit demonstrovat!
Já celou dobu píšu,že jediný váš požadavek musí být Demise vlády!
Jinak to otočí proti vám . Hlupáku!
Vy nedokážete v krátkodobém horizontu zajistit lidem levnější potraviny a plné Hitlermarkety! Uvědom si už konečně tím drátkem co máš mezi ušima!
Není to ve vašich silách!
A každý měsíc co necháte tu fašistickou vládu u moci ,každý měsíc co budou lidé sledovat,jak Hitlermarkety zvedají ceny, zatím co Zemědělci jsou spokojení a jezdí ve velkých SUV protože si vyřvali svoje…
Každý takový měsíc budou fašisti obracet lidi proti vám!
Pokud je necháte u moci…
Pokud si vyjednáte podmínky jen pro sebe…Hlupáku!
Vy nedokážete svou práci v krátkodobém horizontu lidem vysvětlit a prodat!
A během té doby vás Globalisti a jejich media zničí! Hlupáku!
Už se prober a pochop, že dvacet hodin co jsi vyřvával na náměstí…nemůže ani zdaleka nahradit mých 150 000 komentářů!
Buť dokončíte na čem tu pracuji deset let….
Nebo pujdete do hajzlu ,všichni! A já s váma.
Tak jednoduché to je!
Tak si přestaň hrát se svou frézou na hrdinu,a začni žhavit ten drátek mezi ušima!

Helena
5. 2. 2024 12:56
Odpovědět  Veny232

..jediný váš požadavek musí být Demise vlády! Jste naivní, oni nikdy žádnou DEMISI NEPODAJÍ !!! Nebo si myslíte, že přijede ČT24 s kamerami a oni národu ohlásí svoji demisi? Příklad: Francie-jezdí tam s traktory sem tam a Macron se jim směje do ksichtů. Takže se musí propracovat tvrdá verze, ale ta se nevykřikuje do světa na netu.

ladik
5. 2. 2024 15:59
Odpovědět  Helena

A navíc, není to jen o vládě, nýbrž o celém společenském systému, o způsobu výroby a zákonitostech, které ho prosazují. Je to o rozporech, které jsou hýbou tímto systémem a které je nezbytné vyřešit. Zejména ten hlavní a to nadvládu zvěcnělé práce nad prací živou.

Joe Arp
5. 2. 2024 13:05
Odpovědět  Veny232

Klucí nebušte tu do sebe, oba jste vlastenci tak, ZA JEDEN PROVAZ!

zdendulka
5. 2. 2024 14:30
Odpovědět  Veny232

Veny, když si odpustíte sy nečitelné sarkasmy a ironii či jak tomu říkáte, bude váš jazyk srozumitelnější, Tady si pořád pár lidí neuvědomuje, že k sarkasmu a ironii patří změna hlasu, jiné zámlky – a tohle všechno písemná forma nemá. Tak se vykašlete na “vtipnost” a budete více srozumitelní. Mě to taky nebaví, číst ty rádobyvtipné sentence na hranici pochopení : “co tím chtěl básník říci”….. jinak se váš projev může změnit v opak zamýšleného.

ModrýKlokan
7. 2. 2024 18:54
Odpovědět  zdendulka

Zdravím. Ironicky jde i psát, vyžaduje to ale daleko více soustředění, času a kontroly před odesláním příspěvku.

x-13
5. 2. 2024 10:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Agrární komora, odboráři, to je pro ty zemědělce vlastně přítěží a brzdou. Středula jako šéf odborů coby člen Apen Institute je fakt něco naprosto morbidního. A jistě nebude sám. Informuje se vůbec o těch protestech v cizině?
https://prerovskyhlas.cz/clenove-aspen-institutu-z-ceske-republiky/
https://aeronet.news/agroblokada-evropy-vybuchy-protestu-farmaru-zachvatily-po-francii-uz-i-belgii-a-v-bruselu-rostou-barikady-v-parizi-jsou-v-supermarketech-prazdne-regaly-s-pecivem-masem-mlecnymi-vyrobky/

x-13
5. 2. 2024 11:00
Odpovědět  x-13

To je slezina:-/ a kolik jich tam už chybí co jich tam bylo a “nejsou”
https://www.aspeninstitutece.org/people_tags/politics/

Slovan
5. 2. 2024 11:30
Odpovědět  x-13

Nóóó to je zááábor. Dita, to je ta co tam napadá v prrdeelee našeho pana Davida, pěkně vzteklá mrcha.

Pijack
5. 2. 2024 11:14
Ohodnotit příspěvek :
     

To je blbec !!! V březnu se už musí obdělávat úrodná půda. Je vidět, že i mezi zemědělci jsou provokatéři z ODS.

Pijack
5. 2. 2024 11:36
Odpovědět  Pijack

čímž jsem samozřejmě nemyslel Vidláka, ale toho farmáře, který chce protesty přesunout na březen.

katango
5. 2. 2024 11:44
Odpovědět  Pijack

To je šéf Agrární komory.Doležal či jak se jmenuje. To nejsou naši zemědělci.

Albi
5. 2. 2024 11:57
Odpovědět  katango

Jenže když chce Agrární komoře šéfovat, vědět by to měl.
Že je stejný ignorant jako bez výjimky všichni ostatní ministři ho neomlouvá.

Pijack
5. 2. 2024 12:33
Odpovědět  Albi

K obsazení mocenských pozic se odbornost nevyžaduje. Jeho úkolem je směřování zemědělství směrem, který určí strana vláda… ehm… co to plácám, přece Evropská Unie. Ještě ten pitomec bude chtít zavést euro, prý mu v tom kydání hnoje usnadní kurzové riziko 🙂

Albi
5. 2. 2024 12:42
Odpovědět  Pijack

🙂

Slovan
5. 2. 2024 12:40
Odpovědět  Albi

Takový vysokoškolský vyštudovanec by přesunul třeba skoky na lyžích třeba k Turkovi po žních. Voni sou hlava pane Vachmaister.🙄😊

Albi
5. 2. 2024 16:27
Odpovědět  Slovan

🙂

katango
5. 2. 2024 14:54
Odpovědět  Albi

Členství v Agrární komoře není, pokud vím, povinné. Takže tam může šéfovat třeba kýbl ovčích hovínek.

Joe Arp
5. 2. 2024 16:12
Odpovědět  katango

Nebo sloních hovínek, to je víc poetický.

katango
5. 2. 2024 18:48
Odpovědět  Joe Arp

Citovala jsem z Červeného trpaslíka.

Joe Arp
5. 2. 2024 19:35
Odpovědět  katango

Vaše volba, já vám to nevymlouvám, citujte spíš z vlastní hlavy, to se cení!

katango
6. 2. 2024 00:19
Odpovědět  Joe Arp

Kýbl sloních hovínek jste si mohl koupit v ZOO Praha, jako hnojivo. To bych jako negativní označení nepoužila. To bylo užitečný.

Slovan
5. 2. 2024 19:40
Odpovědět  katango

Já už se lekl, že ze sádrového trpaslíka. Paní doktorko, abyste zbytečně netápala, to byla taková komiksová postavička z PP. V případě zájmu vysvětlím. P.K.

katango
6. 2. 2024 00:17
Odpovědět  Slovan

A Červeného trpaslíka znáte?

Slovan
6. 2. 2024 08:18
Odpovědět  katango

Jó znám, jen není trpaslík, ale má stranickou funkci. Strašně důležitou a zodpovědnou. 🤣🤣🙋‍♂️

katango
6. 2. 2024 13:44
Odpovědět  Slovan

To se připravujete o hodně. Nebo ho znáte a děláte si ze mne prdel.

Pokud ho neznáte, tak vězte, že to je nejvtipnější (a přitom chytrý) sitcom, co jsem kdy viděla. A těch vynalézavých nadávek, co tam je, vy rakovinný polype na řiti lidstva (to jen na ukázku, není to na vás)!

ModrýKlokan
7. 2. 2024 18:58
Odpovědět  katango

Červenej trpaslík je super. Se divim, že to dnešní politicky korektní liberální sebranka dovolí vysílat. Asi proto, že to dávaj v noci a uvědomělí kontroloři chrápou.

Pijack
5. 2. 2024 12:30
Odpovědět  katango

Oni berou tu svou funkci tak nějak politicky 🙂

Albi
5. 2. 2024 12:48
Odpovědět  Pijack

Jasně – to vlstně všichni. Zvlášť, když jim to “sype”.
Ale snad ani politik “na baterky” – nebo právě takový – nebude stát o to, být tak snadno identifikovatelný.
Doufejme, že se jim ten čas “dožití” už začíná krátit. 🙂

zuzana
5. 2. 2024 11:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Vakcíny proti COVID-19 oslabují imunitu, způsobují poruchy mozku a rakovinu

https://aktax.cz/vakciny-proti-covid-19-oslabuji-imunitu/

Putinovec
5. 2. 2024 12:02
Ohodnotit příspěvek :
     

A napadlo už někoho , že dosazovat imbecilní panáčky – elity není chybou , ale záměrem ?
A pokud toto někdo řízeně činí , tak tím sleduje ukončení nějaké činnosti , projektu .
A když se to děje v globálním rámci , tak půjde zřejmě o ukončení projektu v globálním měřítku .
A pokud někdo končí proces A , protože do došlo do slepé uličky , tak logicky má plán Procesu B .
A to jsme pouze na samém počátku otázek .

Albi
5. 2. 2024 12:52
Odpovědět  Putinovec

Dobrý článek na KOB od Burana:
No tak padnem za císařepána!?
Můžeme tiše úpět a trpělivě čekat, až se okolní svět změní, až se to v USA rozsype, až to jiní vybojují za nás a protektorátní loutky se stanou osamělými jako pověstný kůl v plotě. Je ale otázka, kdy se to stane, kolik sebeúcty a krve nás to bude do té doby stát?
Nebo tomu můžeme jít naproti.
https://kob-forum.eu/2024/01/30/co-blaznite-dyt-jsou-tady-lidi/

Frank
5. 2. 2024 12:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Co si tam zemědělci navolili, takovou svoloč tam v komoře mají. Stejně tak jako Kubek a lékařská komora a stejně tak jako odboráři a Středula.

sergej
5. 2. 2024 12:43
Odpovědět  Frank

Samý defraudant – česká deufraudantská korporace. ČDK

Honzas
5. 2. 2024 12:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Poslední Čech který bojoval za Čechy Byl Jan Žižka. Už na Bílé Hoře jste nevěděli kam patříte A za koho máte bojovat. Jste malý národ který má malé hrdiny. Nejhorší je že ti hrdinové jsou vilhání. Jako ten váš hrdina Václav Havel. Estebák a alkoholik. Už v roce 1987 o něm Na Pankráci bachaři říkali že je to náš Budoucí prezident. Velitel 5 odboru STB my o něm řekl že patřil k nim. Měli je všechny pod kontrolou, ty takzvané chartisty. Sametová revoluce byl největší podvod STB vše bylo dávno dohodnuto v Moskvě, jak Havel tak i ten váš sametový převrat. Jenom divadlo ve kterém šlo o majetky a peníze. Z největšího ubíječe českého národa Schwarzenberga jste udělali národního hrdinu a největšího Čecha. Jako kdybyste neznali vlastní dějiny a proto si je budete muset prožít znovu a znovu. Znovu a znovu vás budou zase mlátit Ukrajinci. Znovu a znovu vás budu okrádat Germáni. Znovu a znovu vás budou germanizovat. Z Velkého národa Čechů zbyde jenom kravské lejno.

Ladislav 💤
5. 2. 2024 13:02
Odpovědět  Honzas

👍👍👍👍

Mike
5. 2. 2024 22:53
Odpovědět  Ladislav 💤

No, já bych zase palce moc nezvedal, sice má Honzas do určité míry pravdu, ale nenaletěli jsme jen my Češi. A navíc, byl bych na to naopak spíš hrdý, protože slušný člověk obvykle předpokládá u druhých slušnost, respekt, čisté úmysly, čili nezištnost a smysl pro spravedlnost. Je pak samozřejmě logické, že normální člověk v konfrontaci s hovadským podprasetem, lidskou zrůdou, kreatůrou či zmr:dem prohrává, protože se nedokáže snížit na jeho úroveň – myslí jinak. To až životní zkušenost nám dává sílu tomu vzdorovat. Pojďme spíš podiskutovat, zda nám vyšší morální zralost dává právo vykydat tu sebranku od koryt. Ale pozor, nepřítel je koncentrovaná podlost.

ModrýKlokan
7. 2. 2024 19:03
Odpovědět  Mike

Přesně, souhlas. Bez pořádnýho nažhavení mozkovny s těma sviněma nic neuděláme. Jsou sice tupý jelita, ale už mají k dispozici docela velkou moc a hodně peněz.

zdendulka
5. 2. 2024 14:36
Odpovědět  Honzas

A že jsem o Tobě – ty čacký bojovníku – dodnes nic neslyšela……

Pavel z Moravy
5. 2. 2024 16:02
Odpovědět  Honzas

Já nevím pouze jedno, proč to tady říkáte právě nám. Někde na rohu náměstí jako mistr Jan a jiní kazatelé na návsích a veřejně přístupných místech, to by bylo jiné kafe. Tady si pouze vyříkáváme svoje názory, tady odtud ty davy zpitomělých a vyprázdněných duší neovlivníme. A vy mluvíte odkud, z ciziny, že říkáte vy místo my?

Albi
5. 2. 2024 16:30
Odpovědět  Honzas

Jste nebo jsme?

komoří Lang
5. 2. 2024 23:25
Odpovědět  Honzas

A co vy ste zač, že vite, že zrovna vás nebudou mlátit Ukrajinci a okrádat Germáni? Nostradamus?!

Evžen
5. 2. 2024 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Agrární koémora je jen hlásná trouba a služebníček Bruselu! Je smutné, že vidláci musí napravovat to, co vysokoškoláci posrali.

Ladislav 💤
5. 2. 2024 13:07
Odpovědět  Evžen

Nezapomeň na Prouzu! To je čistokrevný parchant!

Joe Arp
5. 2. 2024 13:23
Odpovědět  Ladislav 💤

Jo ten má určitě modrý patro a tučný konto. Bojovat za hitlermarkety nejde zadarmo.

ModrýKlokan
7. 2. 2024 19:07
Odpovědět  Ladislav 💤

Prouzza je nešťastná parazitní bukvice bez cti a důstojnosti. Neuplatní se nikde jinde, pouze jako rozkuřovač podobných germánských bukvic poslušně sloužících anglosaským korporacím.

Ladislav 💤
5. 2. 2024 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Už jsem psal v předchozím článku a platí i zde!
Zbabělé svině- kolaboranti v každé době!

My jsme ale banda svini a ta připosranost se s náma táhne i už od toho roku 1419!
Vládnou si neumíme nikdy, vždy to “někdo” za nás jako udělá!
A necháme si srát na palice ještě dalších 300let!
Každý protest je vždy dobrý!
Nejdříve ale ovládnout ty prolhaná média a pak to teprve pojede!
Každým dnem mě to utvrzuje a tvrdím, zlatý socialismus, opravdu diamantový💎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Petr
5. 2. 2024 12:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Článek mi hovoří z duše.Ano,Češi byli odjakživa zbabělci,pronárod,nikdy se nedokázali postavit zlu,teprvě až je někdo postrčil.Stydím se za to ,že jsem Čech…..

Ladislav 💤
5. 2. 2024 13:09
Odpovědět  Petr

To Poláci jsou jiný kafe, stačí jeden zavelet a v ulicách je hned 1,5 miliónu! V tomhle jsou kabrňáci!

All
5. 2. 2024 13:56
Ohodnotit příspěvek :
     

O co jsme v čr zbabělejší,tím drzeji se k nám chová vláda a dokonce i zbabělí nebo patolízalští soudci,ůředníci a poslanci. Jen pro zajímavost,včera uveřejnila ,,infovojna” na slovensku,jak se staví cizí vojáci k povinnosti platit faktury za poskytované služby.Především usa armáda platí opožděně,anebo vůbec,stěžuje si slovenské ministerstvo,tvrdí že dluží už více jak 1,1 mil.euro( bez ůroků a penálů,jinak by to bylo ještě více) Podobně se chová i bundesver na slovensku.Perou jim,vaří jim,spí si v teple,ale s placením je to horší.Kdyby tohle dělali zemědělci,pracovali jen pro sebe a pro ty,co skutečně něco dělají,mnozí by pošli hlady.

5. 2. 2024 14:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak tohle chcete porazit vyjednáváním podmínek? 😀
Řekněte mi, jak například vyšší dotace, nebo zrušení uhorů…tohle zastaví?
parlamentnilistycz/arena/monitor/Pravda-muze-vyvolat-nenavist-A-EU-chce-stihat-a-trestat-Vazne-750223
Když mi někdo alespoň trochu logicky vysvětlíte, jak chcete toto porazit vyjednáváním…všem se vám omluvím…
A prosím volby do toho netahejte….
Volby vyhrává ten kdo je organizuje…jako v kasínu.

zdendulka
5. 2. 2024 14:40
Odpovědět  Veny232

A vědí oni nahoře, co ten úhor vůbec je a k čemu slouží ? 🙂 🙂 🙂

ygorek
7. 2. 2024 13:04
Odpovědět  zdendulka

Úhory slouží především k čerpání dotací a živení úředníků, kteří dotace rozdělují, úhory evidují a klasifikují a vydávají metodické příručky, aby jeden každý zemědělec správně úhoroval, jinak nedostane z našich daní ani korunu.

zdendulka
5. 2. 2024 14:14
Ohodnotit příspěvek :
     

… “Mlčeli, protože se báli, aby je nepostihli na majetku…. a teď jim majetek zabavili, protože mlčeli…..

miro
5. 2. 2024 14:36
Ohodnotit příspěvek :
     

vzhůru do feudalismu,jsme národ kolaborantů,praskačů,vlezprdelků,švejků který si nezaslouží samostatnost,nech si nás rozeberou sousední státy,stejně už tam jezdí dělat a nakupovat značná část obyvatel a bude vymalováno !

zuzana
5. 2. 2024 16:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Q) The Storm Rider: Zprávy ze dne 5.2.2024

https://aktax.cz/q-the-storm-rider-zpravy-ze-dne-5-2-2024/

unor 2022
5. 2. 2024 17:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Spolehat se na Agrarni komoru je hloupost. Snad Rusko. Jako uz ponekolikate.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kelly
5. 2. 2024 17:26
Ohodnotit příspěvek :
     

To je správné výstižné slovo “ZBABĚLOST”, tak přijděte 7.2. 2024 v 15,00 hod. před Úřad vlády si zařveme “ZLOČINNÁ VLÁDA A ZBABĚLÝ NÁROD” a “SUNDEJTE TEN UKRAJINSKÝ HADR”. Začínáme šňůru demonstraci proti vládě pod názvem “PRAŽSKÉ JARO 2024” a poženeme je sviňským krokem od koryt.

Miro 2
6. 2. 2024 14:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Češi jedou samou zradou, zbabělostí a na plný plyn “Bílou horu”. S takovou nebude světlých zítřků, ale předlouhá doba nesvobody a temna.