blog

Ukázalo se, že muži v sukních jsou jedinými skutečnými chlapy na Blízkém východě

Velmi často se lidé vysmívají někomu, či něčemu, ačkoliv by se měli sami stydět. Vysmívají se Severní Koreji – přitom je to země, která bojuje o svou suverenitu, o sjednocení násilím rozdělené země. Vysmívali se takoví lidé Afgháncům, cheche, „upatlaní zemědělci a kočovníci“ (za označení nemohu, tak jsem to slyšel nebo četl), co ti zmůžou proti NATO. A slavné NATO, samozřejmě označení pro US Army, prchalo s hanbou před těmi divochy. A pak se „tajemně objevily zaručené informace, že to udělali schválně, aby pomohli Ukrajině, odtamtud také slavně utečou, nejspíš aby se soustředili na boj někde jinde, třeba na tom ostrověm plném divokých koz, kde žil skutečný předobraz Robinsona Cruso … Nebo se vysmívají iráckým partyzánům „v pantoflích“ a v neposlední řadě se takoví „chytráčci“ vysmívají jemenským Húsíům. A to místo toho, aby si vzali aspoň dvě ponaučení. To první o boji za samostatnost, to druhé o hloubce skutečné víry … My jsme totiž si nechali sebrat to nejdůležitější a nejcennější. Mnohem cennější než všechny peníze světa, než všechno zlato ve vesmíru, nechali jsme si sobě sebrat sami sebe.  

Peter 008

Ocelové zvonění pod sukní: 

Jemenské hnutí Húsíů žhne za celý region. Hlavní mocnosti vyhrožují, kmenové milice natáčejí virální videa předvádějící svůj arzenál. Ale Húsíové tu práci dělají. Své hrozby plní slovo od slova a písmeno po písmenu. 

Vyhlásili Izraeli válku – začali na něj každý den odpalovat rakety přes celý region. Vyhlásili blokádu Izraele jako odplatu za genocidu obyvatel Gazy – začali „zatloukat“ vše, co létá, do lodí mířících do izraelských přístavů. 

VIDEO:

https://t.me/mpshow/7463

Co tu řekneš, slovo jemenského chlapíka, ne jinak. A nedívejte se na to, že tihle chlapi chodí v sukních, pod těmi sukněmi je skutečně zvonivý zvuk. A toto zvonění je slyšet po celém Arabském poloostrově už dobré desetiletí. 

VIDEO:

https://t.me/mpshow/7704

A USA nyní stanuly před dalším neřešitelným úkolem. Už se pokusily bombardovat Húsíje – dopadlo to ještě hůře než ve Vietnamu. Je jim to úplně jedno. A mentalita obětování pro víru má zajímavé důsledky – oběti bombardování se stávají hrdiny, děti obětí bombardování novými bojovníky. 

Bombardujete je – a oni se jako stohlavá hydra v sukni jen ještě více množí! 

Jít tam s vojskem? Do Jemenu? Americká pěchota s tanky do místních hor? To není ani vtipné. Afghánistán je stále ještě noční americkou můrou. 

https://t.me/mpshow/7814

A co jiného ještě udělat? 

Jediné, co zbývá, je nahnat další křižníky do Rudého moře a tratit monstrózně drahé rakety – za několik milionů dolarů – na  „halířově“ levné drony. V každém okamžiku přitom riskujete, že propustíte úder. 

https://t.me/s/mpshow/7775

Húsíové jsou velmi složitou strukturou. Za nimi stojí Írán a v arabských horách v tunelech leží značné množství explodujících látek s reaktivními tryskami. Ten poslední týden se Húsíové stali prvními v historii, kteří zasáhli loď balistickou střelou ve skutečném boji. Nějaký jakýsi tanker. Následujícího dne zachytil americký křižník osamocenou balistickou raketu, která na něj letěla. 

A každý chápe, že dříve nebo později poletí plnohodnotné kombinované salvy z mnoha desítek bezpilotníků, protilodních střel a balistických střel, na americké lodě spolu se všemi jejich „poddanými“ (co tam jim ještě zůstanou – pozn.překl.) zavlečenými do regionu. Naráz. Za radostného výskání chlapů v sukních a za skrytých úsměvů ve vousech perských ajatolláhů. 

A bez rozsáhlé pozemní kombinované ozbrojené operace s nimi v jejich horách nic nezmůžete. Spojené státy a Evropa na to ale prostě nemají sílu. 

Co takhle nechat „někomu“ vykopat Rudé moře poněkud západněji? (Černé moře už ten „někdo“ vykopával, zkušenosti jsou … – pozn.překl.)

Před několika dny Húsíové oznámili všeobecnou mobilizaci dobrovolníků na pomoc lidem v Gaze umírajícími pod bombami. Netuším, jak se dostanou do Palestiny – ale tito lidé dokázali, že jejich prohlášení stojí za to si poslechnout. 

A začali zaminovávat pobřeží v očekávání zahájení americké výsadkové operace. 

Přirozeně, že některé z min budou plavat dolů po proudu po vzoru ukrajinských metod. Ještě více překážeje lodní dopravě. 

Blízký východ se nadále rozhořívá. Pomalu, ale sebevědomě. 

A nemám ponětí, jak teď region uhasit. Húsíové nebudou poslouchat nikoho. 

Poslední je pro vás, abyste pochopili obraz toho, co se děje. Tito muži v sukních s ocelovým zvoněním pod nimi mají svou vlajku. Se kterou bojují už deset let. Slavnostně pod ní pohřbívají své mučedníky v plné důstojnosti a parádě. Zůstávají vlajce věrní. 

Bílá látka s pěti frázemi: „Alláh je velký, smrt Americe, smrt Izraeli, prokletí na Židy, vítězství islámu. Ústřední tři fráze o Americe a Židech jsou pro jasnost zvýrazněny krvavě červené. 

Ano, tito lidé prostě sní o tom, že uvidí americké námořníky na vlastní oči! Promluvit si s nimi o těch nejdůležitějších věcech. 

O životě tam, o víře, o spravedlnosti. Ale je nepravděpodobné, že tyto rozhovory příliš potěší americkou námořní pěchotu. 

https://t.me/mpshow/7830

https://mpsh.ru/22763-muzhiki-v-jubkah-okazalis-edinstvennymi-na-blizhnem-vostoke-nastojaschimi-muzhikami.html

Překlad Peter 008

sdílet na

18 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaro Jaroslav
27. 12. 2023 23:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Skvelý bojovníci. Saudov viedli do zúfalstva a úteku z vojny…Uz v tej vojne bojovali s USraelom a Israelom, a vyhrali! Dnes bojujú s Dosraelom, a správne Hamas nazval IDF = Israeli Diapers Force…

Jaris
28. 12. 2023 00:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Nedivim se, ze muslimskemu svetu se americka dem okrast i je zajida a vzbudila nemiritelny odpor vuci zidacke Americe. Zlovolny teroristicky Izrael ovlada US a vetsina amiku si neuvedomuje, ze valci za zidacke zajmy. Dokud hloupe US bude podporovat za$rany Izrael, nenastane ve svete zadna zmena k lepsimu. Pokud by Amerika mela kuraz a hodila ten proklety izraelsky zmetek pres palubu, tak Izrael skape na ubyte.

Tibor
28. 12. 2023 10:28
Odpovědět  Jaris

Americká demokracie = dem okrást i je…nádherná slovná hračka, úprimne ma to pobavilo, od srdca som sa zasmial 🙂 Tlieskam tvojmu (alebo tomu, komu to napadlo) dôvtipu!

Přemek
29. 12. 2023 11:35
Odpovědět  Jaris

Rozlišujte, prosím, Židy a Chazary, ti druzí jsou metlou lidstva v globální mocenské struktuře.

Frank1
28. 12. 2023 08:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Husiove jsou Husite vychodu. Stejne nekompromisni a jasne nazory, ze kterych naskakuje parazitum z Imperia KoZa husi kuze.

Gales
28. 12. 2023 09:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Z Ajronetu – VIDEO: Arestovič vyzval k usmíření Ukrajiny s Ruskem

Podle Arestoviče by se měli Ukrajinci s Rusy usmířit a společně by měli podat žalobu proti kolektivnímu Západu za to, že zneužili Ukrajinu k válce proti Rusku, že západ selhal v garancích bezpečnosti Ukrajiny, a že západ navzdory rozpadu Varšavské smlouvy pokračoval po roce 1989 až dosud v rozšiřování NATO k hranicím Ruska.

Podle Arestoviče je třeba toto rozšiřování zastavit a akceptovat obavy Ruska z rozšiřování, přičemž je nutné garantovat bezpečnost v Evropě všem, tedy nejen Ukrajině, ale i Rusku, protože Rusko je ochotno za svoji bezpečnost bojovat a vést válku, k čemuž západ připravený není. Západ se pouze dívá, jak za zájmy západu bojují a umírají Ukrajinci. Arestovič dokonce přirovnal Rusko a Ukrajinu ke dvěma opicím s noži, které se řežou mezi sebou a strýcové z Bruselu a Washingtonu tomuto boji mezi dvěma slovanskými a bratrskými národy freneticky tleskají. A to prý musí skončit!

Jaroslav
28. 12. 2023 11:03
Odpovědět  Gales

Je zajímavé, jak Ukr propagandista prozřel . Jinak byla by to správná odměna západu, spojení Ruska a Ukrajiny. Nejlépe bez západních regionů, které nikdo nechce. Ať se vrátí “domů”, Rusku jenom škodí. Myslím, že poláci by je využili mravům

Pravdomluvny
29. 12. 2023 09:15
Odpovědět  Jaroslav

Prozřel i Paulus a to byl nějaký nacista.

Vlasta
28. 12. 2023 19:37
Odpovědět  Gales

OK Souhlsím s Arestovičem , stejně jako s Tymošenkovou. A pak, až bude poválce a po volbách na Ukrajině, je všechny, s spolu s Porošenkem a tisíci dalšimi neonacisty, postavit před soud a potom ke zdi…

All
28. 12. 2023 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti lidé vědí jak se obléci,co na sebe,je to i podle toho,jestli se žije poblíž rovníku,nebo na severu.Kdysi jsem nechápal zahalené lidičky někde na poli pod žhavým sluncem. Ale pak jsem přišel na to,že používají vlastní přírodní látky a obarvené vůbec ne chemicky,ale zase přírodními barvami. A např. žlutá přírodní barva dokáže rozkládat UV záření.Rozloží UV a teplo,které se uvolní dobře odvádí látka těch šatů určená pro žhavé léto. My tady používáme látky z uměliny a obarvené chemií,některé až tak,že se vůbec nehodí pro kůži a tělo,vše je otočené a nezdravé.Existovali barvíři a jejich řemeslo u nás taky zaniklo,k naší škodě.

Kelly
28. 12. 2023 09:37
Ohodnotit příspěvek :
     

český národ je v zásadě zbabělý národ, tedy ve své velké většině. Tady má koule jenom Čermák s Tušlem a to 1% hrdinů, ti pověst národa nezachrání, zbytek jsou jen ti, co se nechávají unášet po proudu kanalizační stoky. Smutné konstatování. Zaregistroval jsem demonstraci před US Embassy “Ruce pryč od Srbska”, na 4.1.2024 od 14,00 hod. kolik nás tam přijde, 5? Občas se setkám s někým, kdo přijede na demonstraci do Prahy až z Moravy a vezme si na dovolenou, to je oběť.

Jaroslav
28. 12. 2023 11:04
Odpovědět  Kelly

Jestli je to Čermák z reklam, ten se na chlapa jenom hraje

Pravdomluvny
29. 12. 2023 09:17
Odpovědět  Jaroslav

Myslíte Hynka Čermáka,velkého to kamaráda Vítka Bárty?.-)

Přemek
29. 12. 2023 11:40
Odpovědět  Kelly

Hluboce se mýlíte. Vést národně osvobozenecký boj rozhodně násilím nehodláme, zato máme připravenu systémovou reformu, v níž nebude boje třeba, jen tvůrčího budování naší vlasti. Ostatně k tomu spějí všechny země…GESARA

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ina
29. 12. 2023 22:58
Odpovědět  Kelly

Jsme k té zbabělosti vychováváni po celé generace. Už tím, že si pořád opakujeme,(a je nám opakováno), jací jsme zbabělci. A tak nastane situace, kdy je třeba “sedlat”, a tu si takový chlap řekne: Sakra, já bych šel, ale když ti ostatní jsou zbabělci, sám tam nebudu nic platný… bude po mně, než se rozkoukám, nemá to smysl… Oproti tomu Rusové, Ukrajinci, Poláci, ti podle všeho takto neuvažují. Nastane situace, že je třeba jít, tak prostě jdou.

ModrýKlokan
29. 12. 2023 23:12
Odpovědět  Ina

Totéž co Kelly. Podívej se na sebe do zrcadla a raději mlč. Nebo mluv jen za sebe a ne za druhé. Kdo jsi? Nějaká zplnomocněná mluvčí národa? Kecy v kleci.

ModrýKlokan
29. 12. 2023 23:10
Odpovědět  Kelly

O zbabělosti mluv za sebe. Na vlastní plive jen nemocný člověk. S takovýma kydama di někam.

Přemek
29. 12. 2023 11:33
Ohodnotit příspěvek :
     

V námořní pěchotě USA je stále více BK, kteří nehodlají válčit nikde s nikým. Jakou životní perspektivu mají nejen Hutiové ve skalnaté sluncem vyprahlé krajině? Jsou použiti pouze jako nástroj boje proti – komu vlastně? Svým semitským židovským bratrům? Nebo jejich chazarské vrchnosti ovládající IDF? Co jsou platné všeny ty odpálené střely na USS a Izrael? Možná odčerpají pár drahých protistřel a spoustu paliva pro vojenské lodě USA (US Ships), ale svůj vlastní život tím nijak nezlepší. Mnozí Židé mají netanjahuovu kliku plné zuby a dobře vědí, kdo a proč stvořil “palestinský terorismus”…