blog

 Popravčí vládní četa splnila historické zadání

Popravčí vládní četa splnila historické zadání

Rozbití společného  československého státu, rozkradení majetku pod krycím názvem kuponová privatizace, zatažení  ČR  bez souhlasu svých občanů do NATO, přijetí  ČR do EU. To jsou jednotlivé milníky scénáře ztráty suverenity a nezávislosti naší země.

Nyní podpisem tzv. obranné dohody mezi ČR a USA se kruh uzavírá. De facto končí i  existence vlády Petra Fialy ( a vlád následných, rádoby demokraticky zvolených), nastává konec existence samostatného českého státu. O dalším osudu ČR bude rozhodovat Bílý dům a Pentagon.

Koňským handlířům ze Strakovy akademie se podařilo  vytvořit  namísto vyvážené smlouvy  dvou obrazně  suverénních států  ve skutečnosti bianko šek.  Záměrně a účelově  odfláknutou  vazalskou smlouvu  vyznačující se povinnostmi ČR a právy USA .  Smlouvu znatelně se nelišící od smluv uzavírané s náčelníky na africkém, jihoamerickém či  asijském kontinentu v dobách vrcholného kolonialismu.

Bez cynismu se ministryni  Černochové  prosazením smlouvy  uvedeného znění podařilo překonat legendárního Adolfa Hitlera, který ke svému protějšku  Emilu Háchovi byl v mnohém  shovívavější.

Smlouva přichází v době, kdy MMF předvídá blížící se konec dolaru jako světové měny, kdy USA nebudou moci tisknout další navyšující se počet bankovek k udržování svých vojenských základen po celém světě. V době , kdy USA už nebudou mít dostatek  financí na udržení základen a naopak začnou požadovat po svých vojenských koloniích, ke kterým se ČR hrdě hlásí, aby financovaly americké  základny na svých územích .

     ČR za dobu více než 20 let svého  členství v teroristické organizaci NATO sloužila zájmům USA víc než věrně. Nejen mnohaletou  přítomností naší armády po boku příslušníků  americké armády při rozvratu v Afghánistánu, či vládní podporou bombardování Jugoslávie. Nyní krvelačná  Černochová  podpisem smlouvy   připravuje území ČR pro  další bojiště k naplňování  imperiálních zájmů USA, jež  neskrývají svou touhu  pokračovat ve  válečném tažení, tentokrát proti světovým velmocím RF a  ČLR

        Předáváme zadarmo  poslední zbytky suverenity našeho státu, který je ekonomicky již  tři desítky let  v koloniální podřízenosti Německa .

    Metastáze rakoviny v  prosazování   agresivní a dobyvačné imperiální politika USA zasáhla svoji  další „spojeneckou“ zemi,tentokrát Českou republiku.

      Po více než  třiceti letech od státního převratu se definitivně naplňuje odkaz alkoholního dramatika Václava Havla. Vítězství pravdy a lásky k USA.  S ním i dovršení narůstajícího pocitu cizinectví našich občanů ve vlastní zemi, nabývající na intenzitě v důsledku započaté  ukrajinizace české publiky, který podpisem  tzv.obranné  smlouvy mezi ČR a USA přerostl v pocit konce naší státní existence,

Mroslav Kavij

sdílet na

16 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
6. 5. 2023 00:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavně si všimněme, v jak příznačné době k tomu došlo – na výročí začátku Pražského povstání!
Chtělo by to dotáhnout do konce – kapitulační protokol podepsat 9. května, aby byl symbol dokonalý. Šeříky nechystejme

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
6. 5. 2023 11:25
Odpovědět  Albi

Albi, bohužel musím to zde znovu dát, jaká je duševní úroveň národa a schopnost vyhodnocovat situace, takový je jeho osud. AŽ SKONČÍ VÁM SEN O ZLATÉM TELETI, KRAJINOU CIZÍ PŮJDETE O ŽEBRÁCKÉ HOLI. Toto samozřejmě neplatí pro zdejší komunitu na Pokecu, ta to ví, ale k těm uším potřebným to nedolehne. A oni by stejně nevěřili. Přeformátovaní už nemají schopnost racionálně myslet. Tato země si prožije vše oč tak úpěnlivě přes 30 roků prosí. Bídu, zmar a otrockou závislost vůči těm, kteří si nás podrobili. Možná, že to ti milánkové, odnárodněné děti potřebují. Nic nevyléčí lid tak rychle ze své debility jako skutečný prožitek. Omlouvám se za svůj realismus vidění této situace, ale tak to je.

Vanja
6. 5. 2023 07:34
Ohodnotit příspěvek :
     

V případě Václava Havla se dá mluvit jen o alkoholikovi, opravdová dramata jako třeba “Zahradní slavnost” pocházejí od Ivana Vyskočila.

unor 2022
6. 5. 2023 08:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Cehuni jsou trojjedini. Jako Buh.
..
Darebaci a zaprodanci.
Hlupaci a nevzdelanci.
Slusni a vedouci.
..
Posledni skupina je bohuzel jen velmi malo zastoupena. Proto je Cesko tam kde je.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
6. 5. 2023 09:23
Odpovědět  unor 2022

Přesně to nám ti “rovnější mezi rovnými” říkají už víc než 30 let, až to mnozí přijali za své.
Pak se nám za to, kam nás tím dostali, titíž lidé posmívají.
Takhle se zotročují národy, ještě za to děkují a kdo neděkuje, je dezolát.

Proč to děláte, unore 2022? Čím vás získali?

unor 2022
6. 5. 2023 11:15
Odpovědět  Albi

Mnozina hlupaku a nevzdelancu existuje. A neni mala. Ze je sama strujcem sveho stesti a nestesti tech okolo ni, je nabiledni. Moznosti jak se dobrat k pravdivemu obrazu toho co cloveka obklopuje je dost. Jen nebyt liny a duverivy.
Jako ukazkovy priklad, aby si mene moudry a malo pozorny clovek dal pozor, uz stacil napr. V. Havel.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
6. 5. 2023 11:55
Odpovědět  unor 2022

A napadlo vás někdy, proč se Američané cítí být tak skvělí, tak obdivovaní, tak schopní – přestože mezi sebou mají stejné ne-li větší procento hlupáků a nevzdělanců?
Protože jim celý život všichni (vláda, učitelé, ….) říkají, jak jsou skvělí, vzdělaní, schopní, odvážní, co už dokázali, co ještě dokážou, jak by si svět bez nich neporadil, jak zvítězili ve všech válkách – protože Amerika je velká, je první a oni jsou AMERIČANÉ.

Já vím, není to pravda, ale oni k té společnosti patří a plivat a nadávat na ni znamená plivat a nadávat sobě. A ty “signály”, které vysílají do světa nikde nemizí, ty proběhnou světem a podvědomě lidem utkví, i když na vědomé úrovni většina ví, že to nejen není pravda, ale objektivně ani být nemůže.
Ale vede to k tomu, kolik jen lidí tu falešně velikou Ameriku a obecně i celý kolektivní Západ dnes podporuje lidí, kolik se jich za vlastní zem (tedy i za sebe – uvědomují si to?) stydí.
Všimněte si toho někdy.

Albi
6. 5. 2023 12:05
Odpovědět  Albi

PS: Vzpomněl jste Havla.
Právě ON pronesl klíčovou větu o “zaprděných čecháčcích na zaprděném českém dvorečku”.

Slyšel /četl jste někdy, že by se takto o Američanech vyjádřil nějaký veřejný americký činitel, jehož výrok by přesáhl aspoň dveř amerického baru, nebo soukromého bytu? V diskuzích? V amerických článcích, někdy USA velmi ostře kritizujících?

unor 2022
6. 5. 2023 13:33
Odpovědět  Albi

Cert vem Americany. Me zarazi cesky clovek.
Prosel si nekolika spolecenskymi zlomy, byl satnarkou a videl co se deje v ceske satne, mel a ma moznost dostat se k ruznym zdrojum, zjistit si pravdu kterou mu CT a jista media nereknou .. a nic.

Albi
6. 5. 2023 14:24
Odpovědět  unor 2022

Tady nejde přece o Američany, byla to jen ukázka, přžíklad.
Teď jsem vám vysvětlila, proč “český člověk” nejspíš takový je a že vašimi slovy k tomu víc než přispíváte – srážíte lidem sebevědomí a pak je obviňujete z jeho nedostatku.
Ale vidím, že zbytečně, jenže to jinak neumím

unor 2022
6. 5. 2023 15:02
Odpovědět  Albi

Nerekl bych, ze je to o sebevedomi.
Je to o lenosti vice se zajimat o deni kolem nas, hledat, hodnotit, premyslet.
Ostatne nelze vice ‘srazet’ druhe jak oni to prave delaji sami se sebou.

janle57
6. 5. 2023 10:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud se u nás vybudují hotdogovské vojenské základny a budou se na nich skladovat
jaderné bomby,máme to jako národ zcela jistě spočítané,Rusové,jak se sami vyjádřili,
se s těmi,na jejichž území se tohle bude nacházet,mazat nebudou,jestli Helmutům
ani nám nestačí,že jediná ruská jaderná ponorka je schopná zničit celý Helmutland
do 5 minut,potom to,co se již chystá,je začátkem našeho národního konce.

Pavel z Moravy
6. 5. 2023 11:29
Odpovědět  janle57

Nezlobte se, ale o státním útvaru ČR bych již nemluvil.

Frank1
11. 5. 2023 09:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

CR je v kolonialni risi USA podrizena Ukrajine.

Frank1
6. 5. 2023 11:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Proc tam z obrazku kouka TGM?
Byl britsky agent a zaplatil atentat na Lenina. Podporou Legii vylozene podporoval usili intervencnich armad zapadu a Belogvardejcu, ovladnout ruske uzemi a suroviny. Legie jim v tom napomahaly. U nas dodnes plati zapadni vyklad dejin.

Pavel
8. 5. 2023 07:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Velice slušně popsaná situace v ČR i pro prozápadní rádoby demokratické debily.