blog

Mike Whitney: Amerika na posledním místě. To je vše, o čem to je

Muž, který nese největší odpovědnost za dar Ukrajině a Izraeli ve výši 95 miliard dolarů, je tentýž, který předstírá, že se staví proti americkým „zbytečným“ zahraničním válkám. Tím mužem je Donald Trump. Byl to on, kdo s mluvčím Sněmovny reprezentantů Mikem Johnsonem konzultoval obsah balíčku pomoci pro Ukrajinu, a byl to též on, kdo řekl:„Stojím pevně za mluvčím Sněmovny Mikem Johnsonem“, načež dodal, že Johnson odvádí „velmi dobrou práci“.

„Dobrá práce”? Takže tajně spolupracovat s vedením demokratů na prosazení zákona, který „znovu povoluje FISA špehovat americký lid bez zatykače, zakazovat Tik Tok a plně financovat ministerstvo spravedlnosti Joe Bidena, které už 91 krát obvinilo prezidenta Trumpa, znamená vykonávat dobrou práci? Nebo se za „dobrou práci“označuje fakt, že ani desetník neposkytuje,současný americký režim na ochranu jižní hranice před davy lidí, kteří do země proudí nelegálně?

Otázkou, kterou bychom si měli všichni položit, je, proč se Trump rozhodl zúčastnit se všech těchto podvodů.? Pořád totiž říká, že kdyby byl prezidentem, do dne by ukončil válku na Ukrajině. Pokud to myslí upřímně, tak proč spolupracoval na návrhu zákona, který protáhne válku na další rok nebo dva?

Toto je úsek z příspěvku politického analytika Michaela Traceyho: „Mise splněna. Je dokonáno: Donald Trump a republikánská strana přítomná ve Sněmovně reprezentantů právě dokončila jeden z nejepičtějších podvodů v politické historii, přičemž Trump osobně provedl dosud největší „rozprsk“ ukrajinského financování prostřednictvím svého emisara „čaroděje a mága Mika Johnsona“ (jak ho Trump láskyplně nazývá)“.

Těch 61 miliard dolarů rozdaných v sobotu odpoledne je pravděpodobně dost na to, aby se zaručilo pokračování brutální, nesmyslné zákopové války alespoň na další rok nebo dva. A to vše po stejně dlouhém mediálním ječení, že Trump a republikáni obecně by Ukrajinu nikdy nefinancovali“.

K čemuž Lucy Gabrilová dodává: „Trump mohl kdykoli zabít tento monstrózní návrh zákona, kdyby chtěl, ale neudělal to. Dokonce nechal čaroděje Mika Johnsona jít do televize a tam prohlásit, že se s Trumpem „na na financování Ukrajiny na 100 procent shodli“.

Na což Michael Tracy reaguje takto: „Je to všechno velká hra a Trump v ní vzal part, aby zlepšil své politické vyhlídky. Jak jinak byste totiž dokázali vysvětlit jeho výkon v této bezútěšné šarádě? Ví, že jeho návrat do Bílého domu bude vyžadovat významný kompromis s Národní bezpečnosti a sionisty, kteří vládu řídí. Takže bychom neměli být příliš překvapeni, že se dnes snaží získat jejich přízeň.

Ale pro lidi, kteří si mysleli, že Trump je přímý střelec; musí být tohle vše jako rána palicí do hlavy. Aneb jak po sobotním odsouhlasení finanční pomoci USA Kyjevu prohlásila členka Sněmovny reprezentantů M.Taylor Greeneová:“Amerika na posledním místě. To je vše, o čem to je. A to každý den v týdnu“.

Z the UNZ Review vybral a přeložil Lubomír Man



sdílet na

22 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
22. 4. 2024 21:56
Ohodnotit příspěvek :
     

To je dobré pro vystřízlivění těch, co vkládají naděje do právě Trumpa … pro něj bude JEN a pouze Amerika, ale zachránit se mu ji hned tak nepovede. Trump je nejen zástupce určitých kruhů v USA, ale především – z hlediska USA – pragmatik.

zdendulka
22. 4. 2024 22:11
Odpovědět  Peter 008

Hlavně mluvka a slibotechna….. jako dneska skoro všichni….. a jde mu jen a jen o vlastní ješitnost. Takže už vlastně není důvod ho volit.

ijn
22. 4. 2024 22:54
Odpovědět  Peter 008

pragmatik==egoistická loutka v prackách satanistů, všichni politici jsou stejné dě”ky, prachy a předstírat moc!!!

Ladislav 💤
23. 4. 2024 06:41
Odpovědět  Peter 008

Vždyť to tvrdím vždy, je úpně jedno kdo tět tupanům a mamlasům vládne! Všichni jsou stejní!

Pavel z Moravy.
23. 4. 2024 06:51
Odpovědět  Ladislav 💤

Socialismus nebo barbarství. Jak pravdivá jsou slova Rózy Luxembourgové.

Administrátor
P.A.Semi
22. 4. 2024 23:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Je třeba zmínit, že ten zákon o podpoře fašistů Ukrajiny a Izraele naplánovali a odsouhlasili v sobotu 20.dubna v den 135. narozenin Adolfa Hitlera
(což nevím, jak běžné tam je, aby zákony plánovaně schvalovali zrovna v sobotu, není to asi až taková vyjímka… na druhou stranu, tohle načasování rozhodně není náhoda…)

πα½

Frank1
23. 4. 2024 11:05
Odpovědět  P.A.Semi

Chazari maji radi symboly.

Administrátor
P.A.Semi
22. 4. 2024 23:47
Ohodnotit příspěvek :
     

A jedna off-topic poznámka k dřívějšímu článku zde:

Nedávno jsme tu také měli blud o tom, jak prý číňané “ponížili” Scholze:
https://www.pokec24.cz/politika/cinsky-politicky-trolling-nema-obdobu-scholzovi-bez-slov-ukazali-kde-je-jeho-miesto/

Viz, co k tomu píše Michael Svatoš, Scholzova cesta po Číně byla prý velmi úspěšná, a trasu si tahkle zorganizoval sám a záměrně:
https://www.infokuryr.cz/n/2024/04/17/michael-svatos-macronova-cizinecka-legie-na-ukrajine-srovnani-zahranicnich-cest-fialy-scholze-yellenove-a-zemana/

πα½

Frank1
23. 4. 2024 11:11
Odpovědět  P.A.Semi

Ano ten rozpor tady je a upozornuje na rozpory ve zpravach alternativy.
Kdyz ale vite, ze cilem multipolarity je sblizeni Nemecka s Ruskem (bez Scholze, SS parchanta) a Cinou a osamostatneni Nemecka od US vlivu a okupace, tak se vam mlha zvedne pri posouzeni, kdo tady keca.
michalapeter jsou spicka ve faktech a v novych zpravach.

Frank1
23. 4. 2024 11:13
Odpovědět  Frank1

Priklad: Nemecko vyrabi auta na vodik v Cine, protoze v Nemecku by jim Americane fabriku zavreli nebo zapalili.

Administrátor
P.A.Semi
23. 4. 2024 14:59
Odpovědět  Frank1

Anebo se spíš jedná o stěhování výroby někam, kde jsou levnější energie a všechno související, takže pokračující deindustrializace Evropy…
(taky to mohli nechat vyrábět u nás a na Slovensku, kdyby tu nevládli idioti, kteří to tu ruinují…)

πα½

Boomer
23. 4. 2024 15:09
Odpovědět  P.A.Semi

.. v politické rovině to facka byla, ovšem ekonomická rovina je někde jinde a hlavně nad tou politickou. Tudíž Scholz posloužil jako dveřník, byznysmeni zasedli za stoly v saloncích, no a kancléř pak už jen potřásal rukama pro fotografy…

Jaris
23. 4. 2024 04:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Vetsina lidi je velmi prostoducha. Pamet jim funguje prinejlepsim tyden. At se to tyka zvanila trumpety nebo kmotra Baby, lidi proste tyhle dva lumpy budou opet volit do cela statu. Vse spatne je zapomenuto a zazehnano. Ti dva hochstapleri se ani moc nemusi snazit, aby si ziskali na navijak falesnych slibu vetsinu hloupych voly-cu.

Frank1
23. 4. 2024 11:15
Odpovědět  Jaris

Presne. Babis vymyslel darky pro mladistve, kdyz se nechaji bodnout depopulacnim sajrajtem. Nezapomente na to. I Duka, i Trump. A vsadim se, ze sami na sebe nenechali sahnout. Ani na videu neni podan dukaz, protoze ruka zdravotnika zakryvala injekcni jehlu.

Administrátor
P.A.Semi
23. 4. 2024 15:07
Odpovědět  Frank1

Jo, to dělali všude… Ta nadnárodní chazarská mafie umí velmi dobře vydírat… A zrovna Babiše měli čím vydírat, když má fabriky v Německu, které mu chtěli zabavit…
Víte, a oni ho také mohli vydírat tím, že tu bylo přes 30,000 mrtvých na “Covid” oficiálně, a vinu za ně, že nedělal dost atd…

Ty (z vládců), kdo vydrželi a nepodvolili se, byste spočítal na prstech ruky… Například Lukašenko, takového hrdinu tu ale v Evropě bohužel nemáme… (to je třeba otázka, o kolik byl Sputnik v Rusku lepší, než ta fajzrová mrna svinstva? Nařízený ho tam měli také, prý tvrději než u nás…)

Máme tu, co máme, a z toho, co je tu použitelné, je zrovna Babiš, když nebude mít většinu a bude muset dělat ústupky nějaké koalici, zatím ta nejrozumnější varianta…

πα½

Frank1
23. 4. 2024 11:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Trumpeta je stale stejny. Hot a cehy u neho nejsou zadny problem. Je to loutka a my nevime co je cilem prodluzovani valky. Paralelne probihaji ruzne procesy. I ten oslabovani KoZa valkou.

Slovák
23. 4. 2024 14:36
Ohodnotit příspěvek :
     

USrael, teda USAtan, známy aj ako United Snakes, je pred zámerne vytvoreným kolapsom, a nezachráni ich ani Trump a ani jeho MAGA slogan…A mám pocit že nebude triumfovať v Novembri 2024, ak tam vôbec budú ďalšie prezidentské voľby…Kedže sme vstúpili do veku chaosu a vojen vo svete, USrael či nový jerUSAlem upadne do chaosu a možnej Občianskej vojny, akú ešte nikdy nikde nevideli, pri tých zbraniach čo tam majú….A celý svet pomaly napreduje k nuklearnej WW3…V ktorej Rusko zotne USAtana, no nebude víťazov k pompéznym oslavám, ale iba miliardy mŕtvol, ktoré nebude mať kto pochovať…Tak je to naplánované od roku 2025 po rok 2033!!! Modlím sa, aby som sa mýlil! Ale nazhromaždené materiály za 40+ rokov hovoria o opaku!!!!

Slovák
23. 4. 2024 14:45
Odpovědět  Slovák

Navyše, Trump je oddaný sionista a zbabelý vrah generála Soleimaního, plus 10 iních osôb Iránskeho odboja proti sionistom…A nezákonne ” daroval” Šýrske Golanské výšiny kolónii Iskrahell, ako aj nezákonne ” uznal” Yerushalaim ako hlavné mesto Ratchildovej kolónii v Palestíne…Ieru je Hebtejská predpona s významom Drak…A v doslovnom preklade je to mesto Západov nie Slnka, ale Draka na oblohe! Založili ho Kanánejci= Hadí ľudia( Ezechiel 16:3) čo domigrovali z Hadích kultúr Mezoameriky, kam sa tiež uchýlil Kain, vrah brata Ábela…A tu majú svoj genetický pôvod nosatí Farizeji a Saduceji, a nich moderní nosatí ” židia”, z nosatích Indiánov, ktorí su všetci Semiti, ako aj ich jazyky sú Semitské!!!! A Kananejci založili aj Jericho a na Draka pripominajucom jazere Van, Arménsky( Ar= opak Ra) JereVan!!!

Administrátor
P.A.Semi
24. 4. 2024 17:54
Odpovědět  Slovák

Jeru není drak… Drak je Tan, Leviatan… Jeru je od slova učit, nebo střílet…

Indiáni jsou příbuzní asiatům, tedy mongolům a národům východní sibiře… Nemají s Židy nic společného…

Jestli si Jaro myslíte, že vás nepoznám podle keců, když se přejmenujete, tak se mýlíte…

πα½

Slovák
23. 4. 2024 14:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Z 11 predošlích Impérií sveta, iba Mamelucké prežilo hranicu 250 rokov( 275)! Rímska ríša boli dve, Roman Empire a Holy Roman Empire…Aj Britské Imperium skončilo na hranici 250 rokov! USA je 12.Imperium sveta, a ma mat 250 ročné výročie v roku 2026 od zalozenia v roku 1776…Ja pevne verím že do roku 2026 USA skolabujú!!! November 2024 rozhodne o ich kolapse!!!!

Administrátor
P.A.Semi
24. 4. 2024 18:01
Odpovědět  Slovák

Římská říše přežila skoro tisíc let, a když se tam připočítá její pokračování východo-římská tedy Byzantská, tak skoro dva tisíce let… Holy Roman Empire nemá s Římskou říší nic společného, ale také by se dalo říct, že tu byla asi tisíc let (pokud by se to počítalo od založení Franské říše), a zhruba 600 let se takhle jmenovala…

Kdybychom Osmanskou říši (Turky) počítali od 1453 od dobytí Konstantinopole, do 1918, kdy to rozdělili, tak to je 465 let…

Viz zajímavé krátké video (3 a kus minuty), jak se měnily hranice v Evropě:
https://www.youtube.com/watch?v=uJjhNVpSQzw

πα½

Boomer
24. 4. 2024 19:02
Odpovědět  P.A.Semi

.. ty změny hranic málokdo vnímá, lidi tak nějak poměřují jen podle reálií za svého života. Ale na tom vývoji lze vypozorovat v posledních sto letech cosi jako koncentraci úsilí v určitých oblastech…