blog

Kanibalizační monstrum NATO. 

Kanibalizační monstrum NATO.  

      Každodenní báchorky v podání prezidentského kandidáta Petra Pavla, kterak  si svou  éru  členství v KSČ odpracoval ve  službách mírotvorné obranné  vojenské aliance NATO jsou ve skutečnosti hrou na city  voličů, kteří se o politické  dění příliš nezajímají.

    Ztotožnit se v současných politických poměrech české scény  s výroky  na adresu  tohoto útočného vojenského paktu, že „NATO mělo být rozpuštěno a mělo se rozpadnout v roce 1990 když se rozpadl Sovětský svaz a v podstatě přestal být hrozbou pro  západní společnost“ je pro spoustu občanů téměř nemožné. Stejně jako s podobnými dalšími výroky, například že „Místo toho se NATO  přeměnilo v parazitickou útočnou zbraň, která terorizuje svět, podílela se na barevných revolucích od Afghánistánu po Libyi až po Irák a další země a teď tu máme samozřejmě Ukrajinu. Předtím to byla Bosna a Hercegovina. Takže NATO je jen kanibalizační monstrum, které je prolezlé korupcí a zaměstnává byrokratické generály. Nesehnali by práci, kdyby na tom závisel jejich život. Takže to jsou vlastně jen beta samci, zastávající určitý stupeň zaměstnání“.

   Autorem těchto výroků, není  tentokrát žádný z putinových agentů a prokremelských  dezinformátorů, nýbrž  Scott Bennett, bývalý důstojník americké armády pro psychologický boj. O pravdivosti výše uvedených slov je možné se přesvědčit na přiloženém odkazu 

      Varováním pro členy naší vlády a všechny válečné štváče  by měla být i další  pronesená slova tohoto amerického důstojníka „A každý národ, který se snaží zastrašovat Rusko nebo být součástí této agrese proti Rusku čelí nepříteli, který by ho v podstatě mohl zničit lepšími zbraněmi a má větší morální sílu než všechny evropské národy dohromady“

     Stále více občanů pozoruje, kterak ministerstvo „pravdy“ zintenzivňuje svoji činnost  ve snaze nepřipustit další „rozvracení demokracie“ nejrůznějšími proruskými šváby, řečeno terminologií předsedy současné spíše proukrajinské, než české vlády Petra Fialy.

  Zatím posledním pokusem k zastrašení občanů  protestujících  proti zatažení ČR do přímého válečného konfliktu na Ukrajině bylo zadržení aktivisty Ladislava Vrábela, organizátora  protivládních demonstrací pod názvem „ČR na 1. místě“ policií ČR, ke kterému došlo po skončení zatím poslední protivládní demonstrace 21.ledna. Dle sdělení na teletextu veřejnoprávní televize  k zadržení došlo kvůli  šíření  poplašné zprávy. Tou poplašnou zprávou  mělo být zveřejněné video, ve kterém  L.V. uvedl, že vláda ČR  chce ze stíhaček  zaútočit  na Rusko  jadernými zbraněmi.                                                                                 

Ponechme stranou, že původní komentář zadrženého k nákupu amerických stíhaček F-35 pro potřeby armády ČR byl zřejmě interpretován trochu jinak. Skutečností zůstává, že jedním z hlavních důvodů AČR k pořízení F-35 je právě jejich schopnost nést jaderné pumy!        Zarážející a podstatné je, že poplašné zprávy a hledání záminek k plnému zatažení ČR  do válečného konfliktu na Ukrajině vytváří sám premiér Fiala, ministryně války Černochová a další přisluhovači, včetně právě prezidentského kandidáta Petra Pavla.

     Odpor vlasteneckého hnutí, toužící pouze po zabezpečení míru a klidného života pro každého občana i přes narůstající zastrašování vlády, ministerstev vnitra a spravedlivosti snažící se paralyzovat tuto vlastenecky smýšlející skupinu bude zcela jistě nadále pokračovat.

 Odpor proti válce totiž není pouze záležitostí českého vlasteneckého hnutí a mírumilovných lidí. Proti akcím NATO a dodávkám zbraní na Ukrajinu se  demonstruje  i v dalších evropských státech, viz  minulý víkend, Řecko a Polsko.  Bohužel  bez  záměrného nezájmu hlavních médií  informovat  o těchto protestech naše občany.

   Čas  ukáže  zda a v jakém rozsahu se naplní  další  pronesená slova  Scotta Bennetta „Každý příčetný Evropan přejde na stranu Ruska, opustí sankce na ropu a plyn vůči Rusku a pravděpodobně uvidíte, jak bude svržena spousta západních vlád pod tíhou vlastní hlouposti a  špatných  rozhodnutí“.

 pro pokec:  Miroslav Kavij

sdílet na

30 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
25. 1. 2023 12:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Každej válečnej vládní debil by měl být od lidí izolovanej a zbavenej moci. Jedná se o psychicky narušené jedince.

vavi
25. 1. 2023 13:17
Odpovědět  Gales

U nás máme takého idiota naďa, s vraj šľachtickým rodokmeňom !

zuza
25. 1. 2023 18:19
Odpovědět  vavi

(aj) u nás máme takých idiotov viac, ale fakt je, že jarko s dutou hlavou a s modrou knižkou a modrou krvou vyniká

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
25. 1. 2023 12:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Co se děje ? NATO vede naplno válku proti Rusku. Proto má Rusko plné právo zasadit ůder proti Polsku,nebo jiné zemi v NATO. A ČR ? Jestliže bude zvolen za presidenta Pavel, znamená to dát plný souhlas válce,žádat o válku,chtít jít do války za cizí zájmy. Dát souhlas Rusku,aby byla Praha terčem odvety,včetně jaderné. Taková je realita,takto se to vyvíjí bohužel i u nás. Až se i ty vygumované mozky,co si přejí válku a PP tlačí na hrad naučí i oni modlit za mír,bude to ale pozdě,bílým kostem v hrobech to nepomůže.

sizok
25. 1. 2023 12:42
Odpovědět  All

A jelikož štváč pavel prezidentem bude, musíme počkat,
až to tu rusové kompletně denacifikují, potom bude pavel
zase sloužit tomu, komu jednou už přísahal. Had jeden.

Standa
25. 1. 2023 13:05
Odpovědět  sizok

Možná , že bychom měli začít z denacifikací sami!
Ovšem to už bude P.P. se svými sponzory na Floridě.

František
25. 1. 2023 13:31
Odpovědět  Standa

Nebude. Florida v té době už nebude existovat.

Pavel K
25. 1. 2023 16:22
Odpovědět  František

Ale to oni ještě neví. 🤣🤣🤣🤣🤣

Pekos
25. 1. 2023 12:52
Odpovědět  All

K lampasákům se vždy hlásili jen ti největší debili. Každý normální člověk by dal první, poslední zato, aby se z té cvokárny dostal. Jestli bude na hradě zelený pár, potom bůh s námi.

František
25. 1. 2023 13:39
Odpovědět  All

Tenhle bordel brzy skončí. Putn rozbije Ukrajinu. Nedá se nic dělat. Dost dlouho říkal, že musí chránit civilisty. Ale už to nejde. V zájmu zachování života na planetě Zemi musí zničit Ukrajinu a s ní NATO a USA.

Pavel K
25. 1. 2023 16:21
Odpovědět  All

To není špatný nápad, alepoň by odpaly náklady na to oplocení. 🙄😲😂🙋‍♂️

Helena
25. 1. 2023 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

NATO je jeden velký hnus. Vadí mi, že jsme členem tohoto spolku. Jestli zvítězí zelená guma Pavel, tak po nás potopa. Jsem ráda, že jsem téměř celý život prožila v socialismu, ten zbytek nesvobody, narůstajícímu fašismu a možnosti 3. SV, už nějak překonám. A naše děti? Ty fandí fialovým zmetkům, USA a nenávidí Rusko. Bohužel spadnou na držky, i když mne to bude bolet.

sizok
25. 1. 2023 13:04
Odpovědět  Helena

S tím se, bohužel, nedá nic dělat. Moje děti stojí za mnou,
to jsem v jediné výhodě, ale následky budou stejné.

25. 1. 2023 16:52
Odpovědět  sizok

Je mi (nejen) Helči, kvůli těm dětem, líto.

Pavel K
25. 1. 2023 17:12
Odpovědět  sizok

Buď rád!! To se málo komu povede. Troufám si tvrdit že ju. Križ chci kritizovat, tak člověk si musí udělat napřed pořádek před svým práhem. To moc lidí nedělá. Moje dcera do určité doby věřila tátovi a jak jen už to bývá vlezl mezi nás jinej muž a ještě kovanej ODS. A ten jí za dvacet let co spolu žijí natolik vymlel mozek, že volí Pavla. Marně varuji marně. Ono se mu daří a umí plavat v tomto chaosu sraček. Měl bych mít z toho radost? Zastává názor komu se nelení, tomu se zelení. Ostatní mají smolíka. Zkrátka planeta je pro silné jedince. Ale jak píšeš následky budou pro fšechny stejné. Ale nevymluví se jim to. Dědo nesmíš všemu na internetu co tam píšou. 🤦‍♂️🤦‍♂️😢🙏

Radegast
25. 1. 2023 13:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Prosím vás, nebuďte směšní, žádný Pavel, Babiš, FIala, Černochová, ani Jens Stoltenberg, nic neřídí, jsou loutky a splní, co jim přikážou, a ještě si při tom nakradou, miliony Fiala a miliardy Babiš (na evropských dotacích a státních zakázkách).

Mediální manipulace je tady fakt strašná. Na Pražský hrad přece nepatří ani kriminální kleptooligarcha Babiš, ani generál v žoldu NATO. Hrůza.

Ty volby musí být zrušeny, takoví nám nebudou prezidentovat.

Chjo
25. 1. 2023 13:46
Odpovědět  Radegast

Přesně už dávno měla být celostátní stávka. Žádné zeptáme se majitelé jestli mužem. Oni s tím dokonce počítali proto si tak vydrzuji Ukrajince. Chcete žít v míru? Od zítřka se nedělá až do odvolání vlády. Pomáhejte si navzájem a ve volném čase si zkuste něco pěstovat či chovat. Tohle už nejde zachránit. už to jde jen nechat zdechnout a přežít.

Boomer
25. 1. 2023 16:36
Odpovědět  Chjo

..a stávkovat budou i zaměstnanci elektráren a energetických distribučních sítí, vodáren, nemocnic, veřejné dopravy..?

25. 1. 2023 16:59
Odpovědět  Boomer

Právě jsem si vyhlásil stávkovou pohotovost.

zuza
25. 1. 2023 21:30
Odpovědět  Boomer

možno by bolo dobré keby si na pár dní fialová mládež vyskúšala, ako sa žije bez elektriny, bez wifi, bez tečúcej vody v kúpeľni a kuchyni, bez možnosti spláchnuť záchod,,,, Možno by ich tá vojnychtivá nálada prešla.

Chjo
26. 1. 2023 05:04
Odpovědět  Boomer

Všichni buď se národ probudí z latergie tímto způsobem nebo až se zvukem výbuchů. Co máte raději?

25. 1. 2023 16:59
Odpovědět  Chjo

 “Od zítřka se nedělá až do odvolání vlády.”

Teď už jde jenom o to, aby ti, co od zítřka nemaj dělat, o tom věděli, že.

zuza
25. 1. 2023 21:25
Odpovědět  Chjo

tí, čo žijú od výplaty k výplate, si nemôžu dovoliť stávkovať. Tí, čo žijú v meste, si nemôžu nič vypestovať ani chovať. A vlastne už ani tí, čo žijú na dedine – sliepky ľuďom vyzabíjajú, lebo príde vtáčia chrípka a prasa človek nemá ako kŕmiť, lebo pomyje nesmie a človek musí zdokladovať, že kúpil krmivo. A keď človek predsa nejak to prasiatko dochová, tak mu ho zabijú, lebo príde prasačí mor. Takže si tak môžeme chovať akurát vlastné húsenice. Aspoň nebudú prelezené parazitmi a chemickými liečivami tak ako tie z veľkochovov, ktorými nás chce kŕmiť šváb.

Chjo
26. 1. 2023 05:10
Odpovědět  zuza

Protože jsme to nechali zajít až sem. Myslíte že teď je to zlé? Počkejte až si budete zadlužená. Čím déle čekáme tím těžší to bude.

25. 1. 2023 16:55
Odpovědět  Radegast

Zlatá slova trolldo!
Až se ti povede ty volby zrušit tak dej vědět.

Standa
25. 1. 2023 13:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Právě žvaní nějaký profesor na ČT. Drbohlav…..
Jak nás uprchlíci obohatí, …že tím, že otevřeme pro všechny hranice a umožníme jim důstojný život se sníží nelegální migrace( to by němej neřek , kdybych mu hubu rozbil), hranice se mají přestat hlídat, otevřít nové kanály pro migraci pro český pracovní trh.
Cvok! Muslimové do křesel.
Ukrajinci do křesel.Češi asi k pásu.Nebo, jak jsem psal náčelník gen. štábu armády ČR ,, Bude třeba,,cílená mobilizace”…… on toho nažvanil více.Takže Češi do války a imigranti sem.Karleghiho plán se plní.
On prý radí MV!Rakušanovi .

sizok
25. 1. 2023 15:38
Odpovědět  Standa

Ano, obohatí nás. O vysokou kriminalitu, vraždy a loupeže.
Máme se na co těšit.

Pavel z Moravy
25. 1. 2023 16:36
Odpovědět  sizok

Nu, když to mladí chtějí, nic s tím neuděláme. Tato společnost je z velké části zfanatizovaná, zdebilizovaná a nemocná. Musím to znovu zopakovat. Musí se léčit příčiny stavu této debilizace. To je ale na dlouho a hlavně nejsou zde lidé, kteří by ukázali cestu mladým, že úcta k rodině, lidem a vlasti je povinností každého človíčka. Putin apeluje právě na tyto atributy, protože ví, že je to jediná cesta jak uzdravit a zachovat společnost. U nás se do toho nikomu nechce a proto skončíme zle. V Evropě se k moci bohužel dostal odporný človíček posedlý mocí a touhou po ovládnutí lidu, samozřejmě s nechutnou touhou obohatit sebe a svůj rod. Toto je výsledek převratu v roce 1989. Někteří pochopili o co protagonistům v 89 šlo, jiní budou bohužel s vlčí mlhou dožívat až do svého konce.

ModrýKlokan
25. 1. 2023 16:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Klokanovy Modré Aktuality (Sdílejte dříve než bude smazáno!)
– Nejvyšší volební konzilium, Katedry teologie, psychiatrie a urgentního lékařství, Fakulty sociálních studií UK v Prahe… schválilo věroučně závazné volební směrnice a povinnou metodiku pro každého poctivého voliče…
– Voliči hřešící úmyslem dáti svůj cenný hlas Bábovi (jako např. klokani)… dotýkati se smějí nečistého volebního lístku Bábova pouze levou rukou… okamžitě po provedení tohoto hříšného aktu, aniž by se touto znesvěcenou končetinou dotýkali svatých ostatků, Opčanského Průkazu a jiných sakrálních předmětů, odeberou se přímou cestou do nejbližšího svatostánku Pána Býčka (pro blbé a absolventy postgraduálního studia – kostela)
– zde si nechají od znalé pověřené osoby (faráře) důkladně kadidlem vykouřit a svěcenou tekutinou vysvětit svou hříšnou končetinu… tímto směroplatným aktem upřímné víry nabude provinilá osoba opět svou ztracenou čest a bude moci opět zpříma pohlédnout do tváře svědků blogerových D-FENS
Howgh

zuza
25. 1. 2023 18:31
Ohodnotit příspěvek :
     

vyzerá to, že generálsky obracač kabátov sa chce postarať o to, aby sa naplnilo proroctvo pražskej Sybily:
“Země se třese, kameny létají vzduchem, zdi praskají. Z Vyšehradu se valí obrovská ohnivá koule, která ničí vše, co jí stojí v cestě. Město leží v troskách. Země se otevírá, hroby zjevují kostry. Světlo zhaslo, všude je tma”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$