blogKrize

Hassan Nasrallah mluví. Měli bychom naslouchat.

Vloženo 4. listopadu 2023 

John Mearsheimer řekl, že projevy Hasana Nasralláha, vůdce Hizballáhu, jsou nejvíce informativní ze všech politiků na Západě. Mr. Nasralláh včera promluvil. Zanechal také pár drobků naznačujících připravenost na širší konflikt, který by mohl vést ke 3. sv. válce. (Myslím, že ne k 3. světové válce, ale vedoucí k zapomenutí ekonomiky USA, zemí NATO a Japonska.)

On říká, že se Ameriky už nebojí. Pravděpodobně sledoval videa zbraní NATO v akci na Ukrajině.

Co nebylo řečeno, je že Hamás byl financován USA a Izraelem jako alternativa k Palestinské samosprávě, která by ráda přijala dvoustátní řešení se stažením Izraele z východního Jeruzaléma, Západního břehu a Gazy. Hamas se ve válce proti Sýrii postavil na stranu CIA, která vlastní a provozuje Al-Káidu. Zdá se, že Izraelci nikdy nepřekonali vojenskou ztrátu Libanonu ve válce v roce 2006.

John Mearsheimer řekl, že si myslí, že Hamas byl překvapen, jak dobře jim to šlo 7. října, což shodou okolností připadalo na narozeniny Vladimira Putina. Egyptský prezident Abdel Fattah el-Sisi měl židovskou matku z Maroka a vyrůstal těsně před branami židovské čtvrti v Káhiře. Jeho strýc z matčiny strany se přestěhoval do Izraele a byl hlavním poradcem Ben Guriona v Labouristické straně. Sisi sloužil jako spojka egyptské armády s Izraelci. Varoval Netanjahua, že se blíží útok Hamasu. Netanjahuovi to také řekli izraelští vojáci na místě. On dovolil, aby se v poušti uskutečnila Rave party, pravděpodobně proto, že chtěl, aby se mladí, fotogeničtí liberálové stali mučedníky pro jeho věc, etnické čistky Palestinců z Velkého Izraele.

Hamás nezabil 1400 lidí toho dne. IDF bylo nařízeno pauzovat 7 hodin, což bylo rozhodující pro pomíjivý úspěch teroristů. Dalším důvodem vysokého počtu mrtvých byla vlastní izraelská Hannibalova doktrína. Říká židovským vojákům, aby zabíjeli židovská rukojmí. Izraelci vypálili 2 tankové střely do každého domu, kde byli muži Hamasu s židovskými rukojmími.

Izrael byl zaneprázdněn popřením veškeré dobré vůle z původního útoku 7. října.  Zabili 4000 dětí. Na oplátku za několik rukojmích umožnili některým nákladním autům s humanitární pomocí vjet do Gazy. Pšenice byla poslána do pekáren, které Izraelci okamžitě bombardovali, zabili pekaře a kolemjdoucí a zároveň zničili jídlo. Dnes bylo oznámeno, že kolona sanitek a kamionů odjíždí z Gazy na lékařskou pomoc do Egypta. Izraelci je bombardovali a všechny zabili. Na Západě to v televizi neuvidíte, ale Al-Džazíra to vysílala. A 1,9 miliardy muslimů to nepotěšilo.

Pozice USA v tom všem rychle chátrá. USA dodávají Izraelcům pumy Mark 84, které mají užitečné váhu 48 kg a JDAM. Ten má váhu 907 kg a rozptyluje se na ploše průměru 365 metrů. Nejsou to zbraně, které by mohly být použity k zabití jednoho nebo dvou mužů v davu. Jsou navrženy tak, aby zabíjely palestinské nevinné, aby očistily Izrael od Palestinců.

Osídlenci a izraelská armáda zabili od 7. října 132 Palestinců. Osídlenci posílali dokonce palestinským dětem krví nasáklé panenky a varovali je, aby opustily Izrael nebo zemřou.

Ministr zahraničí Blinken, který je Žid, se v Izraeli snaží utlumit Netanjahua. Ale izraelský premiér pravděpodobně přijde o práci a skončí ve vězení za podvod, jakmile válka skončí a jeho soudní řízení bude obnoveno.

Pokud jde o ty drobky vedoucí k 3.sv. válce…

Rusko posílá do Libanonu moderní systémy protivzdušné obrany spolu s Wagnerovými žoldáky, aby je obsluhovali.

Rusko má letecké základny v provincii Latakia v Sýrii ve Středozemním moři. Umožňují Íránu používat základnu k posílání mužů a zbraní do oblasti. Írán může poslat muže a sebevražedné drony, aby znovu dobyli Golanské výšiny pro Sýrii a pomohli Hizballáhu zaútočit na severní Izrael. Írán by také mohl pomoci Sýrii vyhnat americkou armádu z jejich země. USA jim ukradly ropu a pšenici, zatímco sankcemi zabily 300 000 Syřanů.

Hizballáh by sám o sobě mohl zaútočit na severní Izrael až do Haify, což je průmyslové centrum velké hodnoty. Hizballáh nikdy nedostal rakety schopné zasáhnout izraelské letecké základny na druhé straně země.

Hizballáh má pod severním Izraelem tunely, ze kterých může přesně dávat souřadnice mužům programujícím ty íránské sebevražedné drony. Mohou také vystřelit rakety na nejvybranější zbývající cíle. Mohou dokonce vyzkoušet několik dronů FPV (First Person View). A tak zahájit nájezdy komanda zevnitř Izraele.

Rusko nedávno zničilo za 10 milionů dolarů zbraně NATO pomocí FPV dronů za méně než 5 000 dolarů. Izraelci zjevně nevěnovali pozornost ukrajinské válce. Hamás použil dron, aby shodil granát na tucet izraelských vojáků shromážděných ve venkovním areálu, přičemž zabil a zranil téměř polovinu mužů. Zkušený ruský nebo ukrajinský operátor dronu by zabil ještě více mužů. Takový batalion obsluhovatelů dronů FPV by byl pro Izraelce velkým překvapením.

Hassan Nasrallah řekl, že rád překvapuje nepřítele. V libanonské válce v roce 2006 překvapil izraelské námořnictvo protilodní raketou. Hizballáh má dnes ještě lepší protilodní rakety, což vysvětluje, proč je americké námořnictvo zaparkováno 1200 km u pobřeží Sicílie.

Dalším důvodem, proč jsou Američané tak daleko, je to, že ruská raketa Kinžál, pokud by byla odpálena z Černého moře, by mohla potopit jakoukoli letadlovou loď, která by byla blíže Libanonu. Kinžál je raketa Mach 12, která vyhloubí díru 30 metrů hluboko do země, kde býval její cíl. Jeden Kinžál může potopit jednu letadlovou loď. Írán dostal raketu Kinžál. Ve Středozemním moři jsou 2 americké letadlové lodi, jedna v Perském zálivu a jedna v Rudém moři.

Nemyslím si, že Putin chce potopit 4 americké letadlové lodě za jeden den, i když by to mohl udělat. Kdyby Putin zapnul ten systém protivzdušné obrany S-400, mohl by ponížit Ameriku a její politiky. Má střelu vzduch-vzduch R 37 M, která byla výrazně vylepšena. Má dolet 400 km. Pokud by USA vypustily dvě skupiny po 30 tryskáčích k útoku na Hizballáh, mohli by Rusové použitím S-400 a R 37 M sestřelit 30 ze 30 letadel v první skupině, což by pobídlo druhou skupina k ústupu.

To by zhatilo otevření newyorské burzy následující ráno.

Jak řekl Hassan Nasralláh, už se nebojí americké vojenské síly.

Esmail Qaani, velitel íránských expedičních sil Quds ve sboru islámských revolučních gard, přijel do Libanonu, aby koordinoval možnou širší konfrontaci s Izraelem. Spolupracuje s Palestinci, proíránskými milicemi v Sýrii a Iráku spolu s Hizballáhem. Chtějí vhodnou a účinnou eskalaci proti Izraeli i Americe.

Syrian Girl (účastník na platformě X – dříve  Twitter jméno, pozn. překl.) tweetovala, že cílem budou ropná pole a americké vojenské základny. Nedivil bych se, kdyby Nasralláh vypálil pár raket na izraelské vrty zemního plynu ve Středozemním moři. Izrael krade příjmy z Libanonu, Palestinské samosprávy a Gazanů. To by bylo překvapení. Omezilo by to otevření evropských burz.

Pokud by se Írán zapojil do války, mohl by vyhodit do povětří všechny izraelské letecké základny pomocí svých střel Mach 14. F-16 nemohou pak vzlétnout, pokud nebyl asfalt vyčištěn od sutin. Exploze raket na asfaltu mnoha základen by na několik hodin odstavily izraelské letectvo a umožnily Hizballáhu zajmout tisíce izraelských rukojmích. To by zmařilo izraelské válečné úsilí.

Bahrajn odvolal svého velvyslance v Izraeli. Bahrajn je domovem americké flotily Perského zálivu.

Alžírský parlament hlasoval 100 : 0 pro schválení války proti Izraeli napadající Palestinu. Toto hlasování se konalo následujícího dne po oslavě jejich vítězství nad francouzskými kolonialisty.

Alžírsko má velkou a dobře vycvičenou armádu. Má sestavu tryskáčů. Má také systémy protivzdušné obrany S-300 a S-400 , což znamená, že ani USA, ani Izrael nemohou nic podniknout v reakci na alžírské aktivity ve Středozemním moři. Mají čínské protilodní střely o síle 2,9 Mach a mohou blokovat flotily USA a NATO ve vstupu do Středozemního moře.

Hizballáh a íránské milice na syrských Golanech by mohly zdevastovat izraelskou ekonomiku. Ve válce v roce 1973 měli Izraelci v poli velkou armádu po 2 týdny. Izraelská armáda nedosahuje těch dřívější kvalit. A tato armáda přetáhla tolik mužů z ekonomiky, že pokračování války roku 1973 by bylo katastrofou. V roce 2023 už povolali na 300 000 mužů. Pokud by museli bojovat na dvou frontách, mobilizace by ohrozila ekonomiku nad rámec ztráty průmyslu Haify plus náklady zničeného severního Izraele.

Ron Paul řekl, že USA přešly na americký vojenský standard poté, co Nixon 15. srpna 1971 ukončil zlatý standard. USA financují svou ekonomiku tiskem bilionů bankovek Federálního rezervního systému („Já vám nic nedlužím“) a nutí cizince platit za americké vojenské základny nasazené v jejich zemi. A dotovat americké ministerstvo financí, jež je trvale v deficitu. Elita se rozhodla přelidnit Ameriku a skrývat rostoucí zbídačení dělnické a střední třídy prostřednictvím stále větších deficitů.

USA vykročily k tomu, aby letos přidaly ke svému dluhu 3 biliony dolarů, nikdy nekončící, pokud by hrozily neustálé deficity. Neberu definici deficitu ministerstva financí. Jde jen o to, kolik dluhů za ten rok přibylo. Pobočka federálních rezerv v Atlantě snížila naši předpověď HDP téměř na polovinu. A to je ve skutečnosti prudký 6% pokles fyzické produkce, pokud věříte inflačním údajům ShadowStats (web zabývající se inflací – pozn. překl.).

Hassan Nasralláh řekl, že se už nebojí americké armády. To znamená, že US vojenský standard, který dovolil bombardovat 36 zemí od druhé světové války, náhle dochází ke stopu. Nejprve s hrozící prohrou na Ukrajině a nyní s prohrou v Izraeli.

Pokud (nebo když) cizinci odmítnou dolary za ropu, americký dolar bude zabit. Americké mzdy a penze by trvale ztratily 60 % své kupní síly. Cizinci by zahodili americké akcie a dluhopisy investující do komodit.

V říjnu 2024 se země BRICS+ (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jižní Afrika, Argentina, Egypt, Etiopie, Írán, Saúdská Arábie a Spojené arabské emiráty) setkají v Kazani, ruském městě na Volze.

Již dříve jsem mluvil o Sergeji Glazyevovi, ministru pro makroekonomiku a integraci pro Euroasijskou unii. On chce, aby se Euroasijská unie v roce 2024 spojila s BRICS+ spolu s Globálním Jihem, který je stejně už znechucen válečnými zvěrstvy spáchanými Izraelem a USA v Gaze. Glazyev chce, aby BRICS+ nabídly všem zrušení dluhu tím, že jim umožní odmítnout splatit jakékoli dluhy denominované v dolarech, librách, eurech a jenech. Očekávám, že už stejně v říjnu 2024 budou ekonomiky USA, UK, Evropy a Japonska spláchnuty do toilety. Když BRICS+ zruší zadlužení, vyvolá to ztráty z derivátů v hodnotě kvadrilion dolarů.

JaM

sdílet na

33 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
JoFa
5. 11. 2023 17:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Aj keď si myslím, že 3 svetová vojna už prebieha a ešte väčšiemu svetovému konfliktu je možné zabrániť porážkou Izraela a US, vypočujte si niečo k tomu od Kamasa, fanatizmus bol vždy ruka v ruke s vojnou:
https://www.youtube.com/watch?v=SvWF-w8rx0M

ModrýKlokan
5. 11. 2023 23:37
Odpovědět  JoFa

Pavel Kamas z Plzně, časopis Radix. Je fakt dobrej, stojí za to ho sledovat. Nereprodukuje žádnou propagandu, ani od bruselských retardů ani od alternativy. A je ošlehaný v boji. Celý leta vedl boj s justicí, zabavili mu majetek a firmu, dodnes bezprávně nevrátili, kvůli jeho vydání nekomentovanýho Majn Kampfu. Soudy vyhrál, ale liberální veteš po něm jde pořád.

Jaro Jaroslav
6. 11. 2023 00:30
Odpovědět  JoFa

IsRaEl= Znovuzrodené Slnko-boh, ako kolónia Rat-childa a sionistických fanatikov a ashkeNacistov zalozili v 1948, a v roku 2032/ 33 bude mať 84 rokov v naplnení proroctiev…Číslo 8= život a nový cyklus, a číslo 4= Smrť!! Aj v Číne,nielen po celej Európe! Každá židova biblia má 84 kníh aj s Apokryfami, a Korán ma 84 Inicialnych kódov…Iba koptická biblia ma 81 kníh, lebo v antickom Egypte naratali iba 81 hviezd v suhvezdí Labute, ktorá znovuzrodí náš svet, viď Bolon Yokte Ku= 9 hlavných,yoked= spriahnutych Ku= hviezd labuti, ktorej Chvost s Čiernou dierou sa prekrýva s LONOM= GROTTOM Mliečnej dráhy,ktorá je bohyňa Isis,ohnutá cez klenbu nebies/ oblohy, a medzi jej riekami/ nohami je Nebeský RAJ, teda Eden a Paradise, kde Eva dala jej ” chlpaté? JABLKO” Adamovi,aby otehotnela= počala!!! A kedže Dolný Manhattan je kópiou tohoto RAJA, s Čirrnou dierou ako Vagínou, tak židia na Manhattane nazvali celý Jew Yoke City ako ” Big APPLE= Veľká Vagína”!!! Synagóga je Minha po Hebrejsky, teda Mindža, a chodia do nej len náboženský chlapi, teda obrezaní židia, kde vyznávajú všetko ženské, ešte aj ich pôvod!!! A popierajú tam mužských Bohov, ako je Otec a Syn-Kristus, ktorého zavraždili!!!

Jaro Jaroslav
6. 11. 2023 00:43
Odpovědět  Jaro Jaroslav

A takýchto kópií RAJA a Čiernej Rokliny či Údolia kráľov a Kráľovien je aspoň tucet veľmi známych po svete!!! Toto Babí lono= Babylon,ako ženska hviezdna brána je aj v mytologickom Jablcnom ostrove Anglicka, ostrov Avalon, ako Ava= Eva’s lono!!! A dnes, Eva odpočíva na najvyššej falickej hore sveta, Mt. Eve+rest= Evin rest/ odpočinok!!! Kópiou Raja sú aj sútoky dvoch riek, či záhyby v tvare lona v riekach! Často sa tam usadzali a usadzajú židovskí slobodomurari,finančníci a tajnôstkári…Viď záhyb v tvare V či U vo Vltave a štvrť Josefov so Starou Mindžou= Synagógou( grecke meno)!!! A o tom je aj U-krajina židochazarov, lebo U,O,Y,V,W,M a Omega či Mem symbolizujú ženskú yonickú bránu a židov ” domov- rodisko”!!! Viď W-záhyb na Temži a sionistické City of London Corporation, teda štát v štáte!!! Kedysi ako Canary Wharf= Hadí ( nakl.) Prístav, kedže Can= Had, a Canary islands= Hadie ostrovy!!! A nie Kanárikov!!! Aj Kananejci či Kanada boli Hadí ľud a je Haďia krajina( Canada)!!! Takže, Pražáci, viete vy vôbec o čom je Praha???

pedro
5. 11. 2023 17:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Dost dobré a nadějné, že zločincům spadne hřebínek. Má to vadu na kráse, jsme nechtěně na straně zločinců.

sartre
5. 11. 2023 21:01
Odpovědět  pedro

Mnohí chcene.
Ako hrdo tvrdí to bezpohlavné stvorenie, čo hrá úlohu premiéra ČR: “My MUSÍME byť orientovaní na Západ, my patríme na Západ.”
No a “niketo” ho v parlamentných voľbách za predsedu zvolil, však?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
5. 11. 2023 22:18
Odpovědět  sartre

Nezvolil, dosadil!

Tupý hulvát
5. 11. 2023 23:34
Odpovědět  pedro

Ale zvolil,žádné dosadil,to jsou jen žvásty a výmluvy!Kohopak asi volil například ten,kdo volil jakéhosi Šlachtu a podobné?Kohopak asi volil ten,kdo nešel k volbám?
Naprostá většina Čechů vůbec netuší,co se ve světě a doma děje,jak mají vědět koho volit?Jsou to ignoranti čumící na telku,henten fejzbůk,psaný text většina mladých ani nepochopí.Škoda mluvit.

vladjan
6. 11. 2023 10:20
Odpovědět  pedro

bohužel, zvolili……volič bývá odvozován od slovesa volit, ale v tomto případě bych se přikláněl k substantivu, označující jistý rohatý skot….

Mike
6. 11. 2023 07:22
Odpovědět  sartre

Jasně, patříme na Západ, ten západ co celá staletí rabuje přírodní bohatství a suroviny po celém světě bez ohledu na trpící domorodé obyvatelstvo, ten západ, jehož fiskální politika je jeden kolosální podvod s astronomickým dluhem, ten západ, co se nerozpakuje vojensky nebo ekonomicky napadnout bez mandátu cizí zemi, aby tam mohl prosadit své zájmy postavené na mrtvolách místních obyvatel, ten západ, který se samopalem v ruce roznáší po planetě “mír, svobodu a demokracii?” Tento západ mají naše politické kreatury na mysli?
No tak ať si bleskem sbalí saky paky a táhnou i s tím svým milovaným západem do pr:dele, kam stejně míří. Jsem si jist, že se bez nich obejdeme.

Helena
6. 11. 2023 07:58
Odpovědět  Mike

Lépe to nejde popsat. Celý svět už se probudil, jediní koho západní pařáta nově už 30 let drtí/protože nikdo jiný už se nenechá/ je býv. východní blok – speciálně ČR – tam se jim povedlo dosadit opravdu tvrdé ničitele. I tady je pořád co vysávat, a oni vysávají neohlížejí se absolutně na nikoho.

vladjan
6. 11. 2023 10:18
Odpovědět  sartre

rádi by patřili k Západu, jenomže oni o nás mají zájem leda tak jako o užitečné idioty; nikdy nás mezi sebe nepřijmou…oni jsou elita, my póvl….přesně takhle to oni vidí….což nám ovšem nebrání v tom, zavrtávat se jim do zadků ještě hlouběji…..kdo nechce vidět, ten nevidí; a když náhodou vidí, tak odmítá přijmout….nehledě k tomu, že západ je jaksi už za zenitem…

Ladislav 💤
5. 11. 2023 17:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Nasralláh se pořádně nasral a tak do toho!👍

unor 2022
5. 11. 2023 18:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady je to samy svec. A je tak dobre.
//www.youtube.com/watch?v=goEjCi5TIwo

Gales
5. 11. 2023 19:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud nezrušíme vládu pětidemolice,tak to bude stát za velký kulový.

Gales
5. 11. 2023 19:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Osobně si myslím že na Středním východě se odehraje finále boje za západní demokracii nebo východní mír.Skončí to výpraskem amíků potom budou probíhat dočišťovací akce v Evropě.

Frank
5. 11. 2023 20:32
Ohodnotit příspěvek :
     

US zločinců se přestává bát stále více států a to díky Rusku a Číně. Čím dříve dostane zločinecká USA do držky, tím lépe pro celý ostatní svět. Jsem zvědav, jak se pak zachovají jejich poskoci včetně naší vlády pětidemolice.

Jaris
5. 11. 2023 23:42
Odpovědět  Frank

Fialovi lumpove budou tvrdit, ze byli pomyleni. Ti vice ambiciozni zmetci budou chtit prilezitost chytit za pacesy a jeste stejny den prevleknou kabaty a budou se halit do ruske vlajky. Zname prece sve Papenheimske. Trestu by vsak tihle zradci CR nemeli byt usetreni.

Velitel
5. 11. 2023 21:08
Ohodnotit příspěvek :
     

vyvolá to ztráty z derivátů v hodnotě kvadrilion dolarů.
kvadrilion už z onoho latinského názvu je zřejmé, že dne o číslo, které má 4x více nul než milion 4*6=24 nul, Bilion má 12 nul a jde tak o bilion blilionů, jsem si zcela jist. že takové kvantum $ nenatisklo ani USA.
Když už překládám měl bych vědět jak je to s těma čísly v zaostalých částech světa, jde neplatí Si takže, realně jde o biliardu, tedy trapných tisíc bilionů-

Tupý hulvát
5. 11. 2023 23:40
Odpovědět  Velitel

Já vás chápu,ale sám nevím,jak tam u kozy ty číslovky mají,když naší miliardu mají za bilion,jak jim to klukům pokračuje.

Tupý hulvát
5. 11. 2023 23:46
Odpovědět  Tupý hulvát

Už to vím a asi nemáte pravdu.Podle wiki je v tzv.krátké soustavě kvadrilion jen deset na patnáctou.

Velitel
6. 11. 2023 12:42
Odpovědět  Tupý hulvát

Pokud se nesnažíte publikovat překlady z anglosaského světa tak to ani vědět nemusíte, pokud ANO měl byste vědět, že v tom zaostalci mají bordel a když v článku narazíte na nějaké hausnumero uvedené pomocí škály není nic jednoduššího než se podívat na význam a převést to do SI. Vyhnete se tomu, že se v překladu seknete o 9 řádů.

ModrýKlokan
5. 11. 2023 23:41
Odpovědět  Velitel

Zdravím, reálně nemůžeš chtít po novinářích ani malou násobilku, natož třeba trojčlenku či nějaký veličiny. Moje zkušenost 33 let. V méééééédyjích je v podstatě každý číslo špatně. Vždy si je přepočítávám, nebo ignoruju.

Jaris
5. 11. 2023 23:46
Odpovědět  Velitel

1 000 000 = milion
1 000 000 000 = bilion
1 000 000 000 000 = trilion
1 000 000 000 000 000 = quadrilion

6. 11. 2023 05:13
Odpovědět  Jaris

To je po americku: / po evropsku (po našem):
1 000 000 = million / milion
1 000 000 000 = billion / miliarda
1 000 000 000 000 = trillion / bilion
1 000 000 000 000 000 = quadrillion / tisíc bilionů (biliarda)
1 + 24 nul (1 na 24tou)= septillion / kvadrilion

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
6. 11. 2023 06:45
Odpovědět  primak

Prave proto jsou ty terminy miliarda matouci. Logictejsi a jednodussi je bilion ‘bi’ = 2, Trilion ‘tri’ = tri, quadrilion ‘quadro’ = ctyri., atd.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tupý hulvát
6. 11. 2023 07:59
Odpovědět  primak

Jaris má pravdu,v tom textu je použita ta krátká “americká” soustava,což je podstatné!

Jaro Jaroslav
6. 11. 2023 00:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Samozrejme že chcem vidiet sionistov Usraela a Isrealhella porazeních!!! No trápi ma Rus.Putin že má na sebe chazarskú ‘ chazajku’ a musi robiť to co mu Chabad prikazuje! Dodnes nezasiahol proti sinistickým nacistom bombardujúcim Sýriu! Ja ho vidim ako Ruského Judáša a globalistu!!! A zo štúdií antických archdo-astronómií ( dnes ” tajné učenie židozednářů”), dobre viem že sme na konci 5.veku slnka, a vsetky ptedošlé skončili v Cat+astro+phe, kedže nase dnešné slnko je Cat/ kočka,teda slnko je Jaguarím slnkom plne eruptivnych magnetických škvŕn, a čaka sa veľký zásah magnetoplazmy do roku 2025 ! 666 je solárna šelma!!! A o tom nie sú len rôzne myty o slnku, 5-ich až 7-ich slnkach, či Aztécke zaznamy, o tom je aj ” Zlatá,100 vežatá Praha- na prahu medzivekov slnka, po 100m cykly vstupujúc do Zlateho veku z prichadzajúceho kratkeho veku satana a chaosu vo svete= Sata- yuga, od 2025 cez 2028, co je rok konca nášho slnka v Aztéckych záznamoch!!! A uistuje to aj Čierne slnko Pražskeho orloja, a chrám Sv.Víta,teda Víťazného a znovuzrodeneho slnka!!! A dve šifry na Karlovom moste, 26×260 a 531797135, jasne poukazujú aj na začiatok a koniec cyklu Anno Magnus, takže uz prebiehajúca WW3, pre

Jaro Jaroslav
6. 11. 2023 00:06
Odpovědět  Jaro Jaroslav

pre- jde v nuklrárny a sjalarny záver, kde Rusko,ako Sv.Jiŕí- Sťínac Hada a Draka, zotne USAtana a jeho North American Terrorist Org.= NATO, za menej časovo ako jednu hodinu!!! Pozri si pozorne ich Dualneho orla/ orlicu,v strede je S.Jiří na bílém Kristovém koni apokalypsi a Očistca( bílá) Zeme, od USAtana a jeho agentov!!!

Jaro Jaroslav
6. 11. 2023 00:13
Odpovědět  Jaro Jaroslav

FINÁLE WW3 BUDE OD 2025= KONCA KALI- YUGI, KEDY ZAČNE KRÁTKY,3,5 ROČNÝ VEK SATANA= SATA- ČI SATYA-YUGA, VEK CHAOSU VO SVETE A HROZNEJ VOJNY! Kde bude krv po kolená velbloudů a po sedlá jazdcov na koňoch….A tento chaos a vek satana ukončí náhly,2.Príchod Krista, Jeho Zlaty vek= Krita-yuga!!! 2033 je Jeho Veľkým Jubilejným Rokom, ako aj Jeho a nie židozednářů rokom pre Novus Ordo Seclorum= Nový poriadok Istý/ Zaistený!!! A aj slnko bude znovuzrodené z LONA Mliecnej bohyne a kráľovnej Nebies, Mliecnej dráhy= Meri-yam a Miriam, čo je Mária,Matka Božia!!!

Tupý hulvát
6. 11. 2023 08:04
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Panebože,a tohle také asi chodí k volbám!

Aleš
6. 11. 2023 08:23
Ohodnotit příspěvek :
     

https://pravyprostor.net/?p=168203
Pro palestinské obhájce.

6. 11. 2023 08:59
Odpovědět  Aleš

Tak se “správně” dělá propaganda: jedna uříznutá hlava (a navíc nafalšovaná) vydá víc než 10.000 dětiček zabitých raketama a pohřbených v sutinách města.
Tak to udělal Bush otec s nemluvňatama vyhozenýma Saddámem v Kuwaitu, připepřené Anthraxem, podobně Bush syn s Osamou Bin Ladinem, jehož pasport se našel v sutinách WTC. Přece by nám nezalhali, že…
A že to byly všechno lži, později prokázané? Koho by to zajímalo, lži svou práci udělaly, zpátky se to nevezme.
A takových nafabrikovaných lží jsou mraky, počátek každé války, např. vybouchlý kotel lodě Maine v přístavu Havany, přepadení US hraniční stanice Mexikánci, z toho si vzal Hitler muster na přepadení v Glitwitzích, zapálení Reichstagu, Pearl Harbour, Tonkin Golf, atd. atd.