politika

ZBÝVÁ MÁLO ČASU: Chazin rozšifroval signál Putina

ZBÝVÁ MÁLO ČASU: Chazin rozšifroval signál Putina na přehlídce Vítězství.

Odborníci nadále analyzují senzační projev Putina na Rudém náměstí na počest Dne vítězství.

Známý ekonom Michail Chazin vidí v poselství prezidenta Ruska jasnou zprávu pro západní země.

Ruský vůdce ve svém projevu hovořil o Velké vlastenecké válce, přesto politici západních zemí vyslechli signál jejich směrem a zpozorněli. 

Chazin věří, že Spojeným státům zbývá velmi málo času a hegemonie USA začne velmi brzy rychle oslabovat a bude pro ně stále obtížnější ovládat svět.

Jde o to, že Putin je jedním z mála světových vůdců, kteří dobře vidí rychlé oslabování Spojených států a ztrátu pozic. To znamená, že se politický svět brzy rozdělí na 2 tábory. V jednom táboře zůstanou ti, kteří nemohli uniknout globálnímu vlivu USA, a v druhém táboře se sejdou hráči, kteří se vydají směrem k nezávislosti na Spojených státech.

Chazin je přesvědčen, že tento proces již začal.

Rusko je dnes nezávislým hráčem a pravidelně zdůrazňuje svůj směr k nezávislosti a suverenitě. Bohužel tento luxus si nemůže dovolit každý. Nyní je mnoho hráčů v poměrně zranitelném postavení, ti chápou skutečný stav věcí ve Spojených státech, ale nemohou otevřeně deklarovat svůj postoj bez dohody s příslušnými mocnostmi. 

Chazin zdůraznil zvláštní bod Putinova projevu.

Ruský vůdce uvedl, že SSSR překonal všechny obtíže hrozné války sám, bez pomoci spojenců.

Chazin je přesvědčen, že Putin tím naznačuje světovému společenství, že Rusko je také připraveno na potíže, ale nevzdá se svého postavení kvůli přátelství se Spojenými státy.

Expert se domnívá, že tento signál si již našel svého adresáta na Západě. 

https://bit.ly/3bkmdEu

https://bit.ly/3o6JAGE

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Editor
12. 5. 2021 11:49
Ohodnotit příspěvek :
     

V první fázi to bez pomoci nebylo, to není pravda. Technika, potraviny a výstroj se dodávaly celou válku, pravda, za zlato. Kšeft je kšeft. Zejména náklaďáky byly důležité.

Editor
13. 5. 2021 17:32
Odpovědět  Janinna

cituji z článku :”Chazin zdůraznil zvláštní bod Putinova projevu.
Ruský vůdce uvedl, že SSSR překonal všechny obtíže hrozné války sám, bez pomoci spojenců.” Konec citátu. Pokud se někdo podívá na oficiální statistiky, tak zjistí, že se do SSSR dovezlo 5x více potravin, než byl schopný sám vyprodukovat, protože centrum zásobování potravinami bylo obsazené. Takže bez potravinové pomoci by těžko SSSR otočil vývoj. To není obrana USA, to je konstatování faktu. Ze špatných vstupních dat nikdy nedostaneš pravdivý výstup, jedině za použití Pyšvejcovy konstanty.