politika

Všichni půjdou sedět!

Všichni půjdou sedět!

Trump omilostnil Flynna, aby se připojil ke hře ministerstva obrany po boku Chrisa Millera a Ezra Cohen-Watnicka v rámci přípravy na masivní zatýkání osob Deep State (hluboký stát).

Mimochodem, Flynn včera tweetoval: „Jsem v práci.“

Pokud někdy došlo k manévru, který by se dal popsat jako „vypuštění Krakena“, pak je to toto:
prezident Trump omilostnil generála Michaela Flynna, který byl obviněn a odsouzen zkorumpovaným a zrádným Deep State za to, že odmítl zradit svou zemi a sloužit jako loutka ministerstva obrany Obamy.

Flynn je nyní svobodný člověk a všechny pokusy Deep State o jeho zničení selhaly.

Ale to je v současné době jen malá část skutečného příběhu. Ještě důležitější je, že Flynn se vrací zpět do hry na ministerstvu obrany. Spolu s Ezrou Cohen-Watnickem a Chrisem Millerem (nyní ministrem obrany) budou oficiálně pracovat na nasazení všech dostupných zdrojů ministerstva obrany k eliminaci zrádců Deep State a obraně Americké republiky před jejími vnitřními nepřáteli.

Deep State je v naprosté panice, protože Trump jmenuje nezastavitelné vlastence na klíčové pozice na ministerstvu obrany.

Flynnovo omilostnění má obrovské důsledky a bezpochyby pro zrádce z hlubokého státu studená sprcha. 
A situace se bude zhoršovat, jak se šíří další zprávy. V oblastech nejblíže Pentagonu a CIA budou mnozí potřebovat plenky pro dospělé.

To neznamená, že Flynn bude nutně jmenován do oficiální funkce (i když je to možné), ale že nyní může vyložit na stůl vše, co ví, bez obav z právních problémů s libovolnými právními stíháními – to je naprosto jisté.

A Flynn to dělá právě teď, předkládá poklad strategických tajemství na stůl Chrise Millera a dokonce samotného prezidenta Trumpa.

V době, kdy toto omilostnění probíhalo, byly navázány kontakty s mimořádně spolehlivými zdroji, z nichž jeden byl technikem spojeným s DARPA (americká vojenská výzkumná agentura), který sledoval vojenské doručovací lety na GITMO (Guantánamo) a jiná místa; druhým je inteligentní analytik a specialista na psychologické operace (DIA) s dlouholetými zkušenostmi ve federální vládě.

Zveřejnili spoustu informací týkajících se toho, co se má stát.

Zdroje tedy potvrzují, že:

NSA má silné důkazy proti zrádcům a že tyto důkazy pravděpodobně používají Trumpovi lidé.

Trump by mohl použít NDAA  (National Defense Authorization Act, Zákon o autorizaci národní obranny) ve spojení s nařízením ze dne 12. září 2018, k obvinění osob vinných z velezrady, „nepřátelských Combatant“ (poznámka: Combatant  bojovník, bojující) – je osoba, která je součástí ozbrojených sil jedné ze stran mezinárodního ozbrojeného konfliktu (čl. 3 přílohy Haagské úmluvy z roku 1907 a čl. 43 odst. 2 Dodatkového protokolu I).

Je prokázáno, že Obama řídil Středisko taktických operací (TOC) a nyní velí silám „stínové vlády“, mezi něž patří i teroristické a aktivistické skupiny BLM / Antifa.

Ministerstvo obrany a vlastenci v DIA mají vše, co je potřeba k tomu, aby porazili Deep State.

„Transferové lety“ (poznámka: lety do věznice GITMO) právě probíhají a proces probíhá velmi rychle. 
Mnoho potenciálních zrádců je vyslýcháno buď před odletem, nebo službou “černých účastníků” na těchto speciálních letech. Někteří zrádci jsou už ve vězení.

Růst vojenského hnutí se soustřeďuje hlavně na východní pobřeží (DC, GITMO, Florida, Virginie, atd.).

Blíží se významná vojenská událost, protože se po celé zemi přemisťuje velké množství vojenských nákladních letadel, které zřejmě zabezpečují ozbrojené síly pro bojovou pohotovost.

Stovky zrádců jsou chyceny, odeslány na GITMO a vyslýchány cestou, dokud se nevzdají. V některých případech se jedná o bluf a jsou posláni zpět, otočí letadlo. 

GITMO není nafukovací a armáda potřebuje spoustu cel, které budou hostit ty nejhorší zrádce. 
https: //parler.com/profile/Sto …

P. S. GITMO určitě nebude prázdný!

Takto bylo přestavěno GITMO, jasně připravili území pro příchod mnoha hostů.

V roce 2018 bylo oznámeno, že USA plánují utratit 240 milionů $ na modernizaci námořní základny na Guantánamu. To již bylo za Trumpa, vezměte prosím na vědomí.

V nově zrekonstruované budově G-Bay se nachází nový blok, který bude známý jako „Camp 8“. Dveře buněk jsou dostatečně široké pro invalidní vozíky a hospicové postele. K dispozici jsou veřejné prostory, aby si starší vězni odsouzení na doživotí mohli navzájem pomáhat ve stáří.

Pentagon požádal Kongres o schválení peněz na novou jednotku SUPER-MAX PRISON, která bude navržena s přihlédnutím na to, že vězni co budou ve vazbě pravděpodobně zestárnou a budou slabí.

Trump byl na volby ideálně připraven. 

A ano, zprávy o Sorosově zatčení se zdají být stále reálnější.

https://bit.ly/3qobJtt

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Miriam
5. 12. 2020 19:11
Ohodnotit příspěvek :
     

A co ta uzasna UK kralovska rodina? Mate o nich nejake spravy? Lebo vraj Buckinghamsky palac je davno prazdny…